Sziasztok!
Jelentem, mi sem fázunk....
Enikő: Ha szeretnél alsó szintet ahol hűsölhetsz, akkor gyere el hozzán pár órára (5. emelet, zárószint), aztán hirtelen menj haza és máris hűsölhetsz
Embertelen ez a meleg. De olyan lelkiismeret furdalásom van, alig vártuk a szép időt, aztán most meg nyafogunk. Én tűrnék, csak a Grétit sajnálom. Tiszta melegkiütés már több mint egy hete, pedig itthon csak pelus van rajta.
Én még mindig nem gyógyultam meg, már nagyon unom a taknyot.
Dancsi: Boldi nagyon ügyes és helyes!
Klzsuzsi: Ez a tekintet.....nagyon cuki Déneske
Kinga: Igen, csodálatos dolog szülőnek lenni és nap mint nap rácsodálkozni az új dolgokra amiket tudnak ezek a kis emberkék...én a mai napig nem fogom fel, hogy mi történt...két kis misz-masz sejtből lett egy ilyen imádnivaló kicsi (aki már hatalmas) lány. Hihetetlen csoda

Élvezz ki minden pillanatot, hamarabb felnőnek mint gondolnánk és szeretnénk
Teszel fel képet Kittiről?
Tudtok jó helyet az országban ahová el lehet menni gyerekkel nyaralni. Persze, akárhová el lehet, de olyanra gondoltam, ami valamennyire bababarát, lehet pancsolni, pénztárcakímélő, és mondjuk fél panziós ellátás sem lenne rossz, bár ez nem felétlen követelmény

Olyan hely ami nem túl drága....mert sajnos csak horror árakat láttam eddig, és jól elkeseredtem.
Ötletek?