A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babcika!

Olyan édi kis husi pofija van Lilinek! És a nagy szemei, ahogy apájára néz nagy csábosan...

Cory!

Milyen volt a barátnőzés?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Egyébként nem nagyon értem én ezeket a számozásokat, meg méreteket. Dóri elvileg 61 centi, de már neki se jók a 62-es cuccok. 68-ast hord. Tudom, hogy a számozásra se nagyon lehet adni, de minden 62-es ruhája nem lehet elméretezve nem? :roll: Igazából nem számít, hogy hányas, csak jó legyen rá.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angi
Akkor Ferinek is Boldog Születésnapot és ráadásul milyen kerek. Ezt nagyon meg kell ünnepelni!!!! :D :D

Anita
Nincs sajnos kép róla .De nagyon sajnálom, hogy ez kimarad az albumból. :cry:

Előbb hívom anyukámat és kérdezem tőle ,hogy hívtad ma a Krisztit? Azt mondja nem ,miért kellett volna? Á nem mondom végül is csak a szülinapja van. :lol: Mentségére legyen ,reggel engedték ki a kórházból és fájdalmában szerintem ,elfelejtette ,hogy hányadika van.
:(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Évi: nagyon jó volt a barátnőzés :) Szegény már nagyon nehezen mozog, mert ikrekkel 32 hetes, és jó nagyok a babák :) Uh szerint 2100g és 2500g a két baba. Hogy egyszerű legyen az élete, van egy majdnem 2 évese is a pocak mellé.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Babci
Tényleg gyönyörű szeme van a csajnak. Nagyon édi :D

Évi
Mi már 80-as ruhát is hordunk . Nem semmi. De azért még sok 74-es is jó. :lol:

Na megyek alukálni, mert ugye én nem alhatok reggelig . :x :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babcika:csodálatos a kislányod!!!!!!
Vendég

Vihar nálunk elmaradt, de még az eső is! Viszont valamennyit hűlt a levegő!

Edit: Mi is 74/80-as ruhákat hordunk. Ha újat veszek, csak 80-ast! :D

Mai képek közkívánatra! :lol:

Egy fél forgás képekben (elejéről lemaradtam) + 1 ráadás :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó estét,

Jelentem megvolt a mázsálás, a kiscsaj heti gyarapodása 90 gramm. Ezzel most meg vagyok elégedve, a nagy meleg miatt szerintem elfogadható.

Gyöngyi: Jobb estét kívánok nektek, mint amilyen a nappalotok volt :)

Babcika: Lili-Lali nagyon cuki :) Szerintem nemcsak a szeme, de a szája is nagyon szép :) Biztos dögös csini nőci lesz belőle :lol:

Örülök, hogy ez az áruházas hír vaklárma, de azért jobb az óvatosság. Ebben a mai világban sajnos semmi sem elképzelhetetlen :(

Évi: nekünk is van jó pár 68-as ruhánk, ami még talán kisebb is, mint a 62-es. Én a PO bodykon vettem észre, hogy abból egy számmal nagyobb kell, mint a Kenguru Gold-osból.
De azért mi leginkább 62-esben nyomjuk, pedig a múltkor már 60 cm-nek mérték a csajt :shock:

Babetta: Remélem anyukádnak nincs semmi komoly baja. Jobbulást kívánok neki :)

Cory: Elhiszem, hogy örült a barátnőd, hogy meglátogattad :) Mikor én bent voltam a kórházban, volt 2 ikres anyuka is, hát nem semmi, ahogy szegények az uccsó időben szenvedtek, sehogy se volt már jó nekik, szinte csak vonszolták magukat :( Barátnődet nem akarják befektetni a kórházba??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na, még néhány cuki kép, ha már így belejöttem! Meg nagyobbak :D

Pancsi:
Kép
Alvás végre terpeszpelus nélkül - bár a lábam még úgy áll, mintha rajtam lenne :D
Kép
Megmutatom már a szép takarómat :lol:
Kép

Jó éjt! Bocsi a sok képért :roll: :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ez még mindig lemarad:

Pétereknek, és Annácska Petikéjének Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Babetta:
Utólag is, boldog névnapot Levinek.
Remélem, Martinom is élvezni fogja a babaúszást. Édes lehetett ahogy elaludt a vizen. :)
Tök jó lenne, ha a legközelebbi babaúszásról raknál fel képeket.

Évi!
Gratula a 4. hónaphoz

Indianyó!
Nagyon szép baba Dominó. Rakjál még fel képeket!!! Légysziiiiiiii!

Angi!
Lidi csodaszép, és szerintem te is nagyon csini vagy!

Vanillka!
Nagyon szépek vagytok!!!!! :)

Borsts:
Martin fotózásánál "paparazzo"-nak érzem magam,ha meglátja a fényképezőgépet, csak azt hajlandó bűvölni.

Mamacka:
Gratulálok a munkáidhoz. Szerintem is, nagyon szép anyuka vagy!

Anita:
Nagyon édi és ügyi Botond. Na és az a takaró..., nagyon vagány!!!

Martin, szintén nem bírta ezt a rohadt meleget. Ma, még a cicit is visszautasította és egész délelőtt ordibált velem. Ilyenre, még nem volt példa. A hasát ő is mindig degeszre tömi. Végre lehült a levegő, picurkám 9 óta mozdulatlanul alszik. Annyira izzadós szegénykém.
Az elmúlt négy napban szinte óránként fürdettem:
Kép

Jóhír viszont, hogy tegnap reggel oldalra fordult, majd este, oldalról hasra. Azóta, folyamatosan pörög. Úgy vettem észre, mintha igy jobban tetszene neki a hasonfekvés, hogy ő csinálja.
Szóval egy "stabil oldalfekvés":
Kép

Ruhaméretben a 80-as már passzentos. Pelusban, az 5-ös a méretünk.
Viz:
Állítólag, a Szentkirályi csendes vizet nem kell forralni, egyből
adható.

+ 2 hétvégi fotó Kép Kép

Szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt!

Vali: 26 hetesen volt bent néhány napot görcsök miatt, de egyelőre szerencsére nincs szó befektetésről. Viszont a 38. héten tuti befektetik, mert ikres. Most még a hetekért drukkolunk neki, a 35-36. hetet nagyon ki kéne várniuk odabent. De holnap már tölti a 33-at :
D

cory
Budapest

Lányok!!!Lili nagyon köszöni a sok-sok bókot!!!Mindet átadtam,most be is ájult tőle,hogy ő ilyen szép kiscsaj.Pedig lassan indulunk orthopédiára kontrollra! :roll:

Anita-Boti kis vasgyúró,igazi Botond!!! :wink: :lol: Szupcsi a takaró!!

Vali-A 90 gr. szuper!!!Tutti a meleg az oka,hogy nem több!Rugikból Lilinek is a 62-es a jó,de bodyból simán stimmel a 68-as is. :roll: Sőőőt van olyan fajta is,amiből 74-esünk van és jó,pl.a a tegnapi Lalis képen a világos kék is az.Na jó alul kicsit hosszú,de úgy egyébként jó.Érdekes!

Era-Martin kis izompacsirta,komolyan, mintha gyúrna,kész férfi.Nem tudod majd eltorlaszolni a bejárati ajtót a sok csajszi elől. :wink:

Cory-Megy a drukk a barinődnek,hogy bent maradjanak a kis lurkók,amíg csak lehet.Sok erőt neki!!
Vendég

Anita, Era: Úristen, hogy ezek a fiúk mekkorák :) Mi tuti teljesen eltörpülnénk mellettük. Dehát egy fiú legyen is jó erős :)

Cory: Az nagyon jó, ha csak a 38-tól akarják bent tartani, én úgy tapasztaltam, hogy sokszor már korábban befektetik az ikreseket. És szerintem addig úgysem húzza ki, a 36 hét meg már tényleg szuper lenne. Ráadásul a gyerkőcök sem kicsik.

Babcika: Drukk a kontrollhoz. Lassan nekünk is kéne időpontot kérnünk :roll: Várjuk a beszámolót, de úgyis minden rendben lesz :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Cory, nem lehet egyzerű a barátnődnek... Drukk, hogy még hetet bírjon ki egyben. Ugye tudósítasz majd, ha megszülettek?

Vali!

Ti is ügyesek vagytok a hízással! Közös gyurmázásban majd benne leszünk :)

Anita!

Nagyon cuki Boti, és olyan kis formás! Jók a pancsis képek, és ügyin forog :) A takaróját Te csináltad? Nagyon klassz!

Era!

Neked is köszi a köszöntést. Martin baba is csodaszép! És ő is ügyin forog! Nálunk ugyanez a felállás: jobban tetszik neki a hasonfekvés, ha ő csinálja. Biztos a sikerélmény miatt :wink:

Babcika!

Mi volt az orthopédián? MI jövő héten hétfőn megyünk, már előre izgulok! :(

Most már biztos, hogy nem a meleg okozta nálunk, hogy nem lehet a Dórit este elaltani. Tegnap fél nyolctól 10-ig minden bevetettünk, ő meg csak ordított az álmosságtól, ujja a szájában, cumizta ezerrel, és mégse bírt, vagy akart aludni. Nem értem. De aztán csak kidőlt, a babakocsiban sikerült elrázni a fenekét, és mikor már mélyen aludt, akkor emeletem át az ágyába :cry: Lehet, hogy a foga gyötri? Mondta a múltkor a gyerekorvos, hogy nagyon meg van duzzadva az ínye, úgyhogy lehet, hogy ez a fogzás előtti nyűgi? De akkor miért csak este?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Halihóóó!

Minden oké volt a kontrollon,Lili szuper egészséges.Doktornéni megdícsérte,hogy nagyon erős kislány,kis bodys!! :lol: Kicsit megrángatta ide-oda,ez nem tetszett túlságosan a csajszinak,de hamar túl volt rajta.Többet nem is kell mennünk!!! :lol: Csípője sem kötött már kicsit sem! :lol:

Évi-Lehet a fogzás,de lehet a front is,nem? :roll:
Vendég

Babcika!

De jó, hogy Lilivel is minden oké! Stramm kis csaj! Tornáztatnod kellett?
Tényleg nem tudom, mi baja lehet szegény manómnak, de nagyon rossz neki. Vettem Dentinoxot az ínyére, de azon kívül, hogy elcuppog vele pár percig nem látom, hogy használna, úgyhogy lehet, hogy nem is ez a baj. Gondoltam arra is, hogy a meleg miatt felborult a napirendje, nem akkor evett, mikor szokott, hanem sokkal többször kevesebbet, és felborult a megszokott rend. Majd csak túlleszünk ezen is...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi-Picit kötött volt a csípője,ami azért volt(a doki nő szerint),mert kicsi volt a hely neki odabent,nem tudott rendesen tornászni(ezt arra alapozta a dokinő,mert szülés után 4 héttel,amikor voltunk már tök lapi volt a hasam(ami ma már nem mondható el :oops: :cry:),így ő arra következtetett,hogy nem túl nagy a méhecském).Pedig Lili sokszor majd kiugrott a pocimból,annyit fickándozott a halacskám!! :lol: Így azt a gyakorlatot kellett csinálnunk,amit múltkor leírtam Petrinek(bár elég kínaiul :oops: ).Tehát térdben be kellett hajlítani a térdét,és úgy lenyomogatni a pelenkázóra,addig míg teljesen rá nem "lapul".Na,aki ezt megérti 5-öst kap!! :lol:
Szegény Dóribaba :cry: és persze Évianyu!!Drukkolok,hogy helyreálljon a rend!! :roll:
Vendég

Babcika!

Értem ám a leírást, akkor kapom az ötöst? :wink: Szerintem csinálnak ezek a manófalvi bébik annyi helyet maguknak, amennyi kell, de a dokinéni biztos jobban tudja. Jaj, én úúúúúgy szerettem pocisnak lenni, és érezni bentről a mozgásokat! Szülés után még napokig simogattam a hasam, pedig már kinn volt a Dóri. Főleg akkor kaptam a hasamhoz egy gyors simire, ha felsírt. Utána meg jót nevettem magamon :lol:

Tegnap iszonyúan felhúztam magam. Az ember bunkóság fölött egyszerűen nem tudok napirendre térni... Jöttem haza délután a gyógyszetárból, Dóri nem volt velem, mert apa vigyázott rá addig itthon. A lift foglalt volt, de már jött lefelé a harmadikról, így megvártam. Kiszáll a pasi, bőrdzseki,hosszú csatakos haj, és egy füstölgő cigi a szájában. A liftbe már úgy szállt be, hogy akkor gyújtotta meg, mert még alig égett el belőle, láttam... Hogy lehet valaki ekkora k*cs*g, mi az apja füléért nem bírja ki a rágyújtással amíg leér az udvarra?! Azt a 15 másodpercet, amíg leér a lift levegő nélkül is ki lehet bírni, nem hogy k*rva cigi nélkül! Be is szóltam neki, de nem mertem azért túl hangosan, meg még lenyom egy fülest, az ilyen paraszttól kitelik, de azért jó rondán néztem is rá! :evil: Hogy lehet valaki ekkora tuskó?! Nem a házban lakik, csak valakinél látogatóban volt, de akkor is, hogy lehet így viselkedni? És ha történetesen babakocsival vagyok, akkor szagolja a gyerek a büdös cigijét? Ááááálllat...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

HAJLEVÁGÓS SZTORI:

ez az egyik HELYSZÍNELŐK-ben volt! (Ott Amerikában egy gyorsétteremben játszódott a sztori).

Hű, de gyorsan adaptálták a magyar viszonyokra! :wink:
bettiflame

Na látom Nálatok sem volt babanet délután :twisted: :twisted:

Évi-Én is nagyon szerettem pocakosnak lenni.Mikor már bent voltam a kórházban,vajúdtunk férjjel a folyosón,még az elején,elkezdtem sírni,hogy nem akarom,hogy vége legyen.Alig tudtam abbahagyni. :oops: :P Még nem tudtam felfogni,hogy még annál is jobb érzés vár rám :P Azt a büdös paraszt mindenit a bagós marhájának!!!:twisted: :twisted:

Betti-Hát tényleg elég nagy barom,aki ilyen híreket terjeszt!! :twisted:
Vendég

Ja Évi,ez a tiéd: 5 :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megint csa kerdezni jottem, de kerlek fogadjatok el igy.

Szoval van ez a szaporito fejes. 7-7, 5-5, 3-3, 1-1. Ez eddiog ok.

De:
1 ezt hanyszor kell csinalni egy nap
2 mennyi ido mulva van vaklami valtozas
3 ha egy alkalommal keves jon le azt egybe lehet onteni az elozokkel

Az en babam eleg surun cicizik(orankent) es eddig nekem igy termelodott a tejem. Akkor mikor e szerint fejek rendesen jon a tejcsi. De ha en lefejem elotte, neki meg jut tejcsi>?
blondina

Blondina-Én úgy tudom:este az utsó szopi után kell ezt csinálni,hogy mikor használ azt nem tudom.Amit 24 óra alatt lefejsz,azt egybe lehet önteni.De ha óránként szopiztok,akkor elvileg elég tejcsinek kell termelődnie,ha jól tudom.Miért akarsz még fejni?De inkább várd meg,amíg Cory vagy Borcsa ír. :wink:
Vendég

Babcika!

Koszi! Azert akarok meg fejni, h ne kelledjen estenkent potlast adni.

Ja es meg valami. Ebben a nagy melegben nincs ugy etvagyam. De inni iszom. Apadhat a tejcsi?
blondina

Sziasztok!
Babci! Az tutijó, hogy Lilivel semmi baj :) :)
Évi: bagós :evil: nálunk is lakik pár ilyen "vak ember" - mert hát betűvel és piktogrammal is kint van, hogy dohányozni tilos. Az egyik derék polgár bónuszban alkoholista is :(

Lábgyömöszölés: az nem megy, a lábacskák ugyanis rövidek és vaskosak, ellenben a pocak kerek :lol: szóval csak kisérletek vannak (részemről meg megörökítési kisérletek :lol: :lol: :lol: )
Így kiröhögött, amilor megpróbáltam lekapni:
Kép
Rákattintani is érdemes :wink:

Fejés: a hatás pár nap alatt jelentkezik, napi 1-2x érdemes csinálni, olyankor, amikor van ráérő háronegyed órád. Mivel a tej 2/3 részben a szopi/fejés alatt termelődik, a babónak mindig jut valami :)
Tej színe, zsírossága - függ a fejés időpontjától: reggel vizesebb, este zsírosabb, a baba korától, attól, hogy mikor evett a babó utoljára,. Egy dologban ki-ki biztos lehet: a saját babájának ő termeli a létező legjobb tejecskét!!!! :) :) :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Koszi Borcsa :P
blondina

Blondina: az esti pótlás mennyi, és pontosan miért kell adni?

Ha este kell a pótlás, akkor este érdemes fejni is - így továbbadod a cickóknak az esti többlet igényt :)

Az, hogy a kevesebb evéstől kevesebb-e a tej, alkatfüggő. Alapból, ha iszol eleget nem.

(Egyéni sikersztori: Luca már majd 3 éves vol, alapból napi max 4 rövid szopival üzemelt, minimális mennyiségeket szopizva általában, mikor mindkettőnket levert vmi rémes vírus. Luca csak cicit és narancslét volt hajlandó elfogadni, én se igen tudtam mézes teán meg ropin túl nagyon enni semmit, mégis sikerült kb 36 óra alatt feltornázni az igényeihez a tejmennyiséget. Nem fejéssel, arra nem lett volna erőm, kvázi nonstop szopival. Vicces volt megint arra ébredni, hogy csurom tej a hálóingem :D :D )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Atlagban 90ml. De ezt sem mindig issza meg. Van mikor napkozben is kap 40-45ml. Mig csak anyatejes volt , volt naponta tobbszor is szeklete.Gondolom, sot biztos, h ez is bezavart a szekletbe.
blondina

Sziasztok!
Megjöttünk a két hét hiper-szuper balatoni nyaralásból.A baba imádta a kánikulát, röhögött állandóan.Valamennyire visszaolvastam.Jól vagytok?Nagy hírek?Kiváncsi vgyok mindenre, csak nincs időm visszaolvasni teljesen.Szóval, ha volt valami irtó izgi leírjátok?

Remélem mindenki nagyon jól van!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Ez azért nem hangzik vészesen soknak :) Igen, a tápi sajna megfoghatja a kakit.
Viszont, ha napjában többször volt széklet, mire kellett pótlás? Kakilni, pláne többet csak az tud, aki evett előtte...
Nyűgös volt, nem hízta a könyv szerinti értéket?

Szal... tisztelettel javaslom a napközbeni pótlások helyett a sok mellből szoptatást. Vagyis egyik mell, másik mell, aztán megint az egyik, megint a másik, és így tovább, amíg a babó jól nem lakik. A tejtermelés szopi alatt a legintenzívebb, és ha váltogatod a ciciket, nem nyúlik túl hosszúra az idő két tejleadó reflex közt.

Az esti pótlás helyett plusz szopi is menni fog hamar :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Nekem se jött be a babanet egész délután :evil: Viszont végre nem volt dögletes meleg, így kétszer is voltunk sétálni. Látszik, hogy kijöttem a gyakorlatból a kánikula alatt, mert baromira elfáradtam. Meg el is tévedtem, pedig csak itt sétáltunk a környéken. Kicsit elbambultam, vagy mi, és egész máhol kötöttünk ki, mint ahova terveztem, hogy ki fogunk kötni. Viszont nagyon rendes voltam, mert elvittem az összes műanyag palackunkat a szelektív hulladékgyűjtőbe. :)

Babcika, köszi az ötöst, régen kaptam már bármilyen osztályzatot :)

Borcsa, Te olyan megnyugtatóan tudsz írni! Tök jó! Gergő meg nagyon édes, olyan kis igazi huncut csibész :lol:

Petri!

Timi szeme teljesen rendbe jött? Hogy vagytok?

Anita!

Ti mit használtok Boti ínyére? Ugye jól emlékszem, hogy őt is kínozza a fogzás? Ez a Dentinox vagy nem jön be nekünk, vagy nem is a foga a baj...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Borcsa-Köszi!! :P Látom Gergőci sem a szomszédba jár a kilókért! :wink: Mekkora most a a nagyfiú?Fantasztikus ez a sikersztrori!!!Ebben kellene bíznia minden szopis anyukának!!! :roll:

Évi-Szívesen,tőlem elég hiteles is a dolog,mert tanárnéni leszek :wink:
Vendég

Nekem sem jött be a Babanet délután, ráadásul nálam most is dög lassú :(

Babcika: hipp hipp hurrá, hogy Lilivel minden rendben. :) Nekünk is kicsit kötöttnek találták Aliz csípőjét 7 hetesen, de nekünk nem kellett vele csinálni semmit. Most nem tudom, hogy ez jó-e vagy rossz, mindenesetre kicsit tartok a kontrolltól, nehogy akkor találjanak ki valamit :(

Évi: Liftes bunkó :( :( Ma mentem a boltba, és egy hasonló "jól kultúrált és valszeg többdiplomás" fazon előttem dobta le a szemetét a földre, úgy, hogy mellette egy karnyújtásnyira volt a kuka :evil: Én az ilyen dolgokon nagyon ki tudok akadni, de persze nyuszi módjára nem mertem megszólalni sem, mert hát egy ilyentől minden kitelik.
Bezzeg te a szelektív hulladékgyűjtésért bezsebelhetsz tőlem is egy 5-öst :lol: :lol: :lol:

Borcsa: Nem vagy elég gyors, de remélem kitartó az igen, és egy ifjúúr "lebecsmérlő" vigyora nem szegte kedved, hogy megörökítsd a nagy tudományt :) Én továbbra is várom a képet :lol: Gergő cuki, mint mindig :)

Az én leányom a ma délelőtti 2 órás alvásával úgy gondolta, hogy az neki elég is, persze a nap végére kiderült, hogy tévedett, melyet szép kis nyűglődéssel adott tudtunkra. Szokásától eltérően (és az én várakozásommal ellentétben) a cicin sem ájult be, hanem 5 perc után olyan akrobata mutatványokat (tekeredés, hídba menés) hajtott végre, hogy alig bírtam tartani :shock: Kis büfi és újabb próbálkozás után meg kiröhögött :roll: Ki érti ezt???
Én meg besértődtem, és letettem aludni. :) Most csend van.
Én meg hulla vagyok.

Mindenkinek kellemes, hűvös jó éjszakát kívánok!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szia Babcika!Itt is találkozunk! :lol:

Írtam, hogy jön manóka két alsó foga?Ahhoz képest nagy baj nincs, csak szopi közben nyűgi sajnos.Biztos fáj neki.Van valakinek valami jó ötlete?Gyógyszert nem akarok neki adni, akkora gond nincs.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Nem volt nagy pörégés ma erre... Délután nekem is lett volna egy kis szabadidőm, erre nem volt babanet :(

MIndegy...

Dícséreteket köszöni a fiatalúr :D

Borcsa: Gergő nagyon huncut! Édeske! :D

Betti: Ez nem semmi...akkor valami sorozatfüggő kitalációja??? :shock: :? Ez azért megnyugtató, de szerintem akkor is előfordulhat!

Évi, igen Botit kínozza a foga :( Megint... Dentinox semmire sem jó, sztem! Egy ismerősöm kipróbálta magán, és azt mondta max. 10 percre zsibbaszt :? Chamomilla homeos bogyót szoktuk még alkalmazni, de volt már, mikor hőemelkedés is volt, akkor a Panadol Babyt. Jelenleg második napja, de főleg ma nagyon feszíti neki megint a kis ínyét.
Belenyúltam a szájába, naggggyon duzzadt, és nagyon fehéredik alul...most is úgy sírt alig tudott elaludni, cicit is eltolta... :( és nyom mindent a szájába. Ezek a hütőrágókák sem váltak be nagyon eddig! Nem tudom, meddig fogja még kínlasztani. És állítólag az első 4 ilyen (már, aki fájdalmasan fogzik...), bár ez is lehet ez is mende-monda!
ÉN is mindig felhúzom magam a bunkó, figyelmetlen embereken. Azon is,hogy sokszor alig engednek át a zebrán a babakocsival... Az uszodában (a szabadban egy fa alatt telepedtünk le) egy ifi párocska gyújotott rá mellettünk, mitsem törődve azzal,hogy a bébi az ölemben :( PErsze nem állhattam,hogy ne jegyezzem meg, milyen tapintatlan emberek vannak :roll: :lol:

Közben megint keservesen felsírt Boti... egy babás barátnőm azt mondja, három ilyen nap, és kinn a fogacska... kíváncsi leszek, de jó lenne egy időre letudni ezt a fogzást! Úgy sajnálom! :cry:

Nekem is kezd tejparám lenni! Sokkal kevesebbet eszik Boti, mint eddig, és nagyon aggódom,hogy ugye csak annyi fog termelődni, mint amennyi most kell! Cickók leeresztve (tudom Cory, nem jelent semmit :D), de ha megnyomom, spriccel...
Fejni kellesz, de mire elalszik a Kicsi hulla vagyok, és én is alszom, meg csinálom az itthoni munkát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Évi: persze, majd tájékoztatok róluk :)

Babcika: ez nagyon jó :)

Anita: pont ma este hívott zokogva a barátnőm, hgoy alig eszik napok óta a babája, és alig alszik is... Ez most egy ilyen időszak. Előbb a meleg, aztán a frontok... majd visszaállnak, és a cicik is észhez térnek hamar :)

cory
Budapest

Anita! Pont ez a lényeg: most annyi termelődik, amennyi most kell. Ha meg Boti majd többet szeretne, csinál többet!
Ez nagyon jól ki van találva :) Nem véletlen, hogy anno az emlősök el tudták hódítani a Földet a dínóktól :lol: :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok, jó reggelt!

boscó, tüneményes a kutyád! Gyönyörű! :)
És a motorod se semmi!

mamacka, én is gratulálok a kiállításhoz! Nagyon nagyon ügyes vagy!!

Csütörtökön nálunk is tök nagy vihar volt. Áramszünet is volt vagy 6-7 órán keresztül. Persze tök ideg voltam, mett a több liter tejcsi ott figyelt a mélyhűtőben. De nem nyitottuk ki az ajtaját, szóval elvileg nem lett baja.

Babetta, tök jó lehetett a babaúszás. Még én is filózom rajta hogy vigyük e. Csak én olyan para-mami vagyok, hogy nem merném lenyomni a víz alá. :D

bosco, boldog 2 hót Fannikának!!

Dominik 61 centi, és még a 62-es cuccokat hordjuk. De lassan jön a következő garnitúra..

babcika, Anita, Era nagyon édesek a babócák!
Anita, nagyon jó a Botis takaró :)
babcika, szuper, hogy minden rendben volt a kontrollon!

Évi, cigis sztori :evil: :evil: ....brrrr. Utálom az ilyet. Tapintatlan buknó.

Borcsa, nagyon jók a képek!! :)

Anita, drukk, hogy hamar kibujjanak azok a fogacskák!!

Mi ma esküvőre megyünk, kíváncsi vagyok, hogy viseli majd Dominik!

Mindenkinek szép napot! :D

faby

Jó reggelt!
Babcika,
szupi hogy jó a csípő. Nekünk is pont ez volt a helyzet, tornáztattam. Hát.. az én pocimban se volt sok hely Lidinek.
Anita,
nagyon jók a képek!!! Tündéri a nagyfiad! Remélem hamarosan tényleg kibújik a fogacska. A hűtőrágóka tényleg nem egy túl jó dolog.
Évi,
nálunk is van egy pasi (lakó) aki a liftben gyújt rá vagy még a házban. Már 100* ki lett írva, hogy itt nagyon sok a baba és ne tegye. Na azóta talán nincs ilyen szag, de durva, hogy ezt magától nem tudja...

Voltunk mérésen! Lidi 64,5 centi és 6500 gramm (teli pocakkal)!! Jól megnőtt a lányom!

Pussz. Kellemes 7végét!
angi79

Jó reggelt!!!

Köszönjük az örömködéseket a kontroll miatt :lol: Tündérek vagytok!!!

Vali-Próbáld azt a gyakorlatot,amit leírtam,márha érted :oops: Ártani nem ártasz vele. :wink:

Helló Bea itt is :lol: Nem tudok jó tippet a fogzásra,de én eléggé parázok tőle,hogy e miatt fog elromlani az extra jó alvó Lilibabám :roll:

Anita-Nagyon sajnálom Botit,csak túl lesztek rajta :!: :roll:

Faby-Érezzétek jól magatokat!!! :lol:

Angi-Tényleg jó nagy lett Lidi,főleg ahhoz képest,hogy még régebben írtad,hogy azért olvasgattad a télieket,mert Lilimhez hasonlóan növögetett.Most már T is leelőztetek minket!!! :oops: Nem is kicsit :shock:

Lányok soha ne vegyetek a Tescoba műszaki cikket!!! :twisted: Vettünk egy monitort 1 hónapja és már sz@r.Most is tiszta lehetetlen színe van.ÉS 65000 ft volt :twisted: :twisted: Férj megpróbálta,hogyhát szeretnénk kicseréletetni.Erre azt mondják,hogy cserére 3 egész napig lett volna lehetőség a vétel után!Most pedig nem kapunk cserekészüléket,és 3 hónap alatt tudják megjavítani Pesten!!! :evil: :twisted: :evil: Hát most nem tudom mit csinálunk,de szívem szerint hozzájuk vágnám ezt a sz@rt :twisted: Most már kezdem gyűlölni a tescot :!: :twisted:
Vendég

Babci, hát igen a Tesco az tesco:( A blokkot is mindig meg kell nézni, mert szeretnek átverni, és drága dolgokat nem szabad venni(: Én nem csak kezdem hanem nagyon utálom a tescot:( Olyan mocskos, rendetlen, fúj:( És még a szolgáltatásai is csak kívánni valót hagynak maguk után. Ha nem lenne olyan rossz a Corában a kenyér, tuti sose mennék a tesco felé....

Anita, gyógmyanók a fogzáshoz, én is hallottam hogy nem könnyű. Nyilatkozni nem tudok, mert nálunk egyik gyereknek se vettük észre hogy jön a foga, csak amikor már kint volt...

Holnap lesz Kata keresztelője, úgyhogy lépek takarítani, utána a keresztapáért az állomásra, meg a férjemért, és este megfőzzük a kaját...

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Borcsa, Cory: Köszönöm :D Este mégis megcsináltam a 7-5-3-1 (persze duplán) fejést, ma egész jó formájú volt a cickó :lol: Ma este is rászánom magam, meg sokat fogok inni, mert az is hagy némi kívánnivalót maga után...

Angi: Nem semmi mekkora lett Angi! Kis tünemény!

Babcika: Én nem is gratuláltam még a jó eredményekhez! Ahogy közeledett a szülés, előre hiányérzetem volt,hogy milyen lesz poci nélkül! Persz nagyszerű, mi itt van ez a csoda: Botond...de mindig kicsit irigykedve nézem a nagy pocikat, annyira szuper érzés! :D

Csillus: Kíváncsi vagyok, Dominik hogy fogja viselni az esküvőt. Nekünk szeptember elején kellesz menni a tesómékéra, de már előre izgulok. Főleg,hogy maga a szertartás is kicsit későn lesz, Boti meg szereti tartani a fürcsi időpontot :D...persze nem akarom másnál hagyni :roll: :lol:

Zsuzsófi: Köszi Neked is a gyógymanókat!

Jajj, és azt hiszem Évi kérdezte a múktkor, természetesen :oops: nem én készítettem a takarót, gyermeknapra rendeltem :roll: :lol:

Annyira kellemes az időjárás! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Mindjárt indulunk, csak búcsúzni jöttem :) 11-én jövünk haza, de nethez elvileg már 7-én jutok. Addig legyetek jók, ha valaki el akar érni, a mobilom él, és Magyarországon leszünk :) Legyetek jók :)

cory
Budapest

Sziasztok,

Cory: nagyon fogsz ám hiányozni, de érezzétek jól magatokat :) Remélem az idő is kipendül egy kicsit, mert ez most nem igazán nyaraló idő (itt most állt el az eső és eléggé hűvöskés is van, de valahogy most nem bánom), de azért olyan őrületes kánikula se legyen, mint volt.
Képeket is várunk majd :lol:

Babcika: Értem én, hogy mit mondasz, Vincével anno csináltuk is, meg Alizzal is egy párszor, csak annyira utálja, és mivel azt mondta a dokinő, hoyg nem kell vele csinálni semmit, így nem kínzom feleslegesen. Remélem nem lesz semmi gond vele. Ha jó kedve lesz, megnézem meddig megy le a lába :)
Sajnálom a Tesco-s vásárlást :( Szerintem ti se mentek oda többet.

Anita: ezek szerint ma van a harmadik nyűgös napotok. Hátha bejön a barátnőd jóslata, és ma túl is lesztek rajta. Én drukkolok, hogy minél hamarabb vége legyen szegény Boti szenvedésének, és bújjon már végre ki az a fogacska.
Ügyes vagy a fejéssel :) A takaró akkor is szenzációs, ha nem te készítetted :) Jó ötlet volt :)

Faby: Nektek jó bulizást estére :) Dominikot is táncoltassátok meg :) Aliz imádja, mikor a karomban van, szól a zene és lötyögünk rá :lol:

Angi: Már a képeken is látszódott, hogy milyen nagy Lidi, és ez az adatok alapján be is igazolódott. Nagyon sokat nőtt, ügyik vagytok :)

Zsu: Képet képet a keresztelőről !!! :lol: :lol: :lol:

Lányok, akik használtok cumit, még szoktátok sterilizálni, vagy csak sima meleg vízzel is elég már lemosni???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szépséges nyári napot mindenkinek!!! :D

Teljesen eltűntem, mert ez a múlt hét nagyon megviselt engem. A lányomat már kevésbé, csak szerda volt olyan, hogy szegénykém nem tudott elaludni a melegtől, tiszta forró volt az egész teste. Hiába hűlt este a levegő, a lakás tartotta a meleget... :( Aztán hideg pelenkával végigtörölgettem, ezt piszkosul élvezte és végre elaludt.

Sajnos a melegtől Pötyi is kevesebbet evett jóval, a frászt hozta rám, hogy megint apadni fog a tejem... De aztán a Kálcium meghozta hatását, cickóim újra 3-3 kilósak. Már éppen reménykedhettem, hogy lassan átualussza majd az ájszakát, de ezen a héten sosem bírta éjfélnél tovább, mert persze kevesebbeket evett. Na mindegy túl vagyunk rajta, bár megint azt hallottam, hgy a jövő héten is jön a kánikula. :(

Vali!!! Én naponta egyszer, este vagy reggel gyűjtöm össze a cucókat és a cumisüveket (amit persze nem nagyon használunk, még a nagy melegben is csak hébe-hóba fogadta el a vizet, de cici sem kellett neki... :( ). Nekem Chicco fertőtlenítőm van és nagyon szeretem az enyhén citromos illatát. De a nap folyamán, ha leesik, akkor csak forró vizzel öblítem le.

Tünde! Köszönjük a bébicsőszt! Most volt csak a főpróba, mert otthon nem nagyon kell, csak a nagyszülőknél van több szintes ház. Eddig bevált!!! :) Nagyon sajnálom, hogy nem találkozhattunk, de ahogy a férjem mesélte a lányok már amúgy is aludtak! :)

CORY!!! Jó pihenést!!! Lemaradtam, hogy hova mentek! :(

Valaki elmesélné, hogy milyen a 7-5-3-1 fejés? Hátha még fog kelleni. :)

A babók gyönyörűek!!! Tök jók a pancsis képek! Mi még nem mertül elengedni benne Pötyit, tartani kell, de most eszembe jutott, ha csak annyit tennék bele, mint Csillus, akkor nem fulladna meg benne... :)

Tegnap kaptuk a 3 hós oltást. Pötyi 5,5 kiló és 60 cm. Tegnap volt egy kis hőemelkedése és ma a frászt hozta ránk, mert eddig összesen csak enni kelt fel és végiglaudta anapot. A 2 hós oltás miatt nem volt ez, szóval talán a frontok is hozzáadtak....

Csajok!!! Elképzelhető, hogy egy három hónapos baba húzza fel magát? Ha kicsit ülő pózban van az ölemben, akkor folyamatosan hasból húzza fel magát ülő helyzetbe. Nehogy mán ülni akarjon ennyi idősen????!!! Nem tudom, hogy hagyhatom-e neki, nem túl fejletlen még a gerince ehhez?

Mamacka! Gratulálok a kiállításhoz!!! Tényleg csodálatra méltó, hogy Áron baba mellett is van erre időd!!!

Angi!!! Üdv újra itt!!! Nagyon szép lányod van!!! És hogy beindult a növekedése!!! :)

Ami a súlyokat illeti, sajnos én 52-vel indultam, 64-el fejeztem be és a szülés óta is 58kg-n stagnálok. Ami a furi, hogy még ebben a melegben is állandóan éhes vagyok!!! :( Főleg este persze. Most próbálok este 6 után nem enni, de hát akkor lenne csak időm, ha már Pötyit letettük aludni 8-kor. :(

Jaj annyi mindenkinek akartam reagálni, csak kavarognak bennem a visszaolvasott 1 hét hozzászólásai... :(

Majd csak utolérem magam!!!

Puszi mindenkinek!!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory!

Érezzétek jól magatokat! Reméljük jó időtök lesz!

Barti!

Boldog három hónapos szülinapot Pötyikének!
Én engedtem a Dórinak, hogy gyakorlogassa az ücsörgést, de szigorúan megtámasztott háttal, és szigorúan pár percig. Ő is folyton erőlködött, és húzta fel magát.

Anita!

Egyszer valaki írta, hogy úgy fogzik a baba, ahogy az anyukának a bölcsességfogai jöttek. Ha az fájdalmas volt, akkor a bébi megszenvedi a fogzást. Lehet, hogy ez egy emeletes baromság, lehet, hogy véletlen, de nálunk sajnos bejött :( A homeós bogyó a fájdalmát, vagy az esetleges nyűgit csökkenti, nyugtatja, vagy hogy van ez? A Panadol baby meg a hőemelkedésre van, igaz? Jól tudom, hogy az már 4 hós kortól adható? Mert akkor már nekünk is lehetne használni.
Ilyen élményem nekem is volt, hogy nem akartak átengedni a zebrán a köcsög autósok :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi! Nekem egy szem bölcsességfogam sincs! :lol:

KépKép
nicika

Cory: Érezzétek jól magatokat, jó pihenést! Várunk vissza, addig is fárasztjuk a Borcsát :lol:

Évi: Ezt olvastam,hogy jó a fogzásra, tuti jelek:
- erősen nyálzik
- minden elérhető dolgot a szájába vesz, különösen saját ujjacskáit harapdálja,
-egyik v mindkét arcocskája kipirosodik
-az íny egy helyen piros és duzzadt,
-gyakran nyűgös, sokat sír, nehezen alszik el, (kézben hordozva nyugszik meg) (egyéb: dobálja magát az ágyban, felsikít)
-széklete folyósabb (hasmenés), popsija piros, sebes,
-hőemelkedése, láza van.

Na, nálunk nagyjából meg is van mind...

Panadol Baby asszem 3 hótól, 4 hósan tuti lehet! Láz, és fájdalomcsillapító. Dokink javasolta, mikor hőemelkedésünk volt.

Amúgy ebben a bölcsességfogban nálunk annyi az igazság,hogy részletekben jött ki a bölcsességfogam...és kb. most harmadszor nyomja Botikának ennyire magát a foga! Szerintem úgy leszünk már,mint Cory fiai. Ő írta,hogy 3 hósan kezdődött mindkét fiúnál, és 7 hósan lett foguk ....... áááá, hátha nem!

Barti: "....hosszú esti szopiszünetbe egy 7-7 5-5 3-3 perces monstre fejés beiktatása (azaz mindkét cicit fejni 7 percig, akár jön vmi, akár nem, átmasszírozni, majd fejni 5-5 percig, maszi, 3-3 perc fejés..." - id. Borcsa :D:D:D

VAli: Nekünk több van használatban. 2-3 naponta sterilizálom, amúgy, ha leesik csak víz, vagy jön a másik. Bár egyre inkább csak elalváshozh kell! :D

Niki: :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bartika:Boldog 3 hónapos szülinapot Pötyi babának!

Cory:jó pihenést nektek!Vigyázzatk magatokra!

Faby:Köszönjük a köszöntést!Jólesett! Remélem jól éreztétek magatokat a lagziban!!!

Babcika:Örülök én is hogy a kontrollon minden rendben volt!!! :lol: A Tesco-s sztorid nem lepett meg.Ennek ellenére nagyon sajnálom hogy így jártatok!Így legalább Ti is csatlakoztatok az utáljuk a Tesco-t -osok táborába!Na ez jó értelmes mondat lett! :oops: Küldök majd egy e-mailt remélem tetszeni fog!

Zsuzsófi:Remélem minden oké lesz a keresztelőn!Tegyél majd képeket!Nekem olyan megható tud lenni a keresztelő! :lol:

Évi77:A sztoridhoz(mármint a liftes baromhoz) csak annyit fűznék:NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE.!!! : :evil: :evil:

Anita:ismerőstől rendelted a takarót?Vagy valami cégtől?Nagyon tetszik!

Lépek vacsizni,egész nap talpaltal,vendégek jöttek,kivagyok!A kinti levegő hűvösebb,de a lakásban még mindig 24 fok van.Mondjuk jobb mint a 27.5!Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: