A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Köszönöm szépen mindenkinek a barihimlős hozzászólásokat, most akkor kicsit várok, és az első gyanús jelnél tűz az orvoshoz. De remélem nem kerül rá sor!

Babci!

Gratula a hízáshoz, látod, megy ez nektek!

Teszek fel egy képet, ha nem baj, ezt 2 perce csináltam. A "Mire jó a rácsvédő?" címet adtam neki. :lol:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönjük szépen a blog dícséreteket, nehezen szántam rá magam, de mostmár nem bánom, hogy belekezdtem. Remélem még egy ideig kitart a lelkesedésem. :D

Borcsa, Angi, vanillka, nagyon szépek a babák! :D

Évi, mennek a drukkok! Reméljük nem kapta el a lánykád a himlőt!! Nekem is csupa pötty Dominik, először megijedtem hogy himlő, de szerencsére csak szúnogcsípések. Pedig úgy vigyázok rá, este alvás előtt az összes kóbor szúnyogot kitessékelem a szobájából. :evil:

babcika, gratu a hízáshoz :) akkor mostmár megnyugodhatsz :)

Nicika, Te is szerencsés vagy kilóilag. Mondjuk most én is ekezdtem fogyni, másfél hónap alatt mentem le 58-ról 52-re, és még mindig fogyok. Mondjuk nem csodálom, mert étvágyam egy szál se. :?

piercing: én pont azért tettem vissza tegnap hogy a csúnya hasamon legalább valami szép is legyen. :lol:
De úgysem veszek fel nagyon olyan felsőt amiből kivan a hasam ugyhogy csak Apa látja :D

Évi, jó a kiságyas kép. :)
Egyszer Dominik is kidurgta a lábát, de úgy combtőig, de nem tudta visszahúzni, és nagyon megijedt. Annyira sírt szegénykém, hogy gyorsa kivettem, nem volt időm fényképezni.

Hú, itt tök borús az ég, mindjárt zuhi lesz :D

faby

Boscó kutyusa,Boscó:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Boscó gyönyörű motorja:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Babetta: örülök az UH-nak. De szoktassa le a doki a babát az éjszakai kajálásról. Nem normális az ilyen. :twisted:

Ez a meleg nálunk is bekavar. Istvánka össze-vissza enne, de nem áll meg az elsőtejnél, hanem addig szopizik, amíg jön. Így ma is és tegnap is hányt. Úgy sajnálom szegényt, de nem tudok segíteni neki.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nálunk még mindig rettentő a hőség,semmi lehülés nem ért még idemde már nagyon-nagyon várom!!!Ma Lilkó fél 9-ig aludt!!! 

Tünde-Sajnálom,hogy Bettina is cirkuszol!!!Én,ha üvöltözik,most azt csinálom,hogy lerakom és egy félóra múlva újra próbálkozunk.Eddig ez bejött,addigra elfelejtette miért is kell hisztizni.  Én nem vettem észre,hogy csökkent a tejcsi,inni iszom én is rengeteget és ettől nagyon izzadok én is :(

Vali
-Rendben volt az esti szopi.De olyankor mindig bevetem a hajszárítót,attl beűjul és nem hisztizik.De rettenetesen izzad szegénykém mindig!! :( Ez is idegesítheti.

Borcsa
-Gyönyörűek a gyerekek.Lili is hasrafordul kb. 3 napja,azóta meg sem áll,éjel is,és simán alszik tovább hason,mintha világ életében ezt csinálta volna.SAjnálom Anyukádat.Én Anyum pont az ellenkezőjét élheti meg,velük lakunk és minden örömük most Lili,imádják!!Nekem meg persze hatalmas könnyebbség

Boscó-Az elején nekem is csak 2 nagyobb szívás és dől a tejcsi,de amikor ez elfogy már keményebb munkát igényel egy újabb belövellés előidézése,ehhez pedig lusta a nagylányom,főleg a hőségben!!Tegnap még a szájába sem akarta venni a cicit,üvöltött
:( A doktornő is mondta,hogy a meleg az oka. :twisted: :oops: :lol: Nagyon édi a kutya,unokabátyáméknak is ilyen van,a gyerekek a hátára ülhetnek,olyan szelíd.A motor gyönyörű,du. meg is muatatom férjnek!

Évi-Dorcusz-Hisztérikusz :) Nekem is van egy Lilkusz-Dilikuszom. :wink: :lol: Annyit röhögök rajtad! :lol: :lol: Most a két méteren! :lol:

Gyöngyi-Köszi a képet.Már kezdek teljesen megynyugodni,hogy Lilivel semmi gond,csak pici termetű.Pláne a mostani hízás után! :lol: A cicák tündériek,úgy bírom,hogy így összekucorodnak,ha nincs velük az anyjuk!! :lol:

Petri-Lili is extrára nyálzik és vmikor a két öklit is egyszerre betömi és neki is fehér már az ínye.Lehet,hogy a fogacska készülődik.Én úgy félek tőle,hogy extra nyügi lesz meg elromlanak az éjszakáink. :roll:

Angi
-Lidi gyönyörű,mint mindig és Te is nagyon csini vagy!!

Vali
-Ti is szépek vagytok ám!!! :lol: Köszi!!Én sem akarom sűrűn mérni,de azért hetente lehet,hogy rárakom a kiscsajt.Szerintem azért ez a mi esetünkben érthető,nem? :roll:

Bocsi a regényért,de annyit írtatok! :oops:

Na mire végeztem az írással ideért a vihar,most kezd dörögni,ilyenkor ki szoktuk húzni a gépet és a tévétmúgyhogy pá!!!
Vendég

Évi!
Én is 14-21 nap lappangási időt tudok. Fertőzni a pöttyök megjelenése előtti 1-2 nappal kezd. Szóval, ha hétvégén voltatok, és csak ma reggelre tört ki, akkor valszeg megússzátok azért.
És ha te már voltál baris, akkor ha elkaptátok is, csak olyan lightos lesz mint nekünk: 2 nap hőemelkedés, még két nyűgösebb nap, 10 nap múlva már le is esett az összes var.
Dóri jól kicselezte a barrikádot :)

Köszönjük az összes bókot és gratulációt :) Új projektben vagyunk :lol: Begyömöszölhető-e a láb a szájba? :D Persze, ha meglátja a fényképezőt, arra figyel - szal fotó nincs.

Sok-sok gyönyörű babó volt megint :) Olyan helyesek ezek a pöttöm lányok a kis ruhácskákban :)

Eleredhetne már az eső!!!

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa:mindjárt esik, legbiztosabb jele, hogy a nagyon bátor házőrző ebünk bekérte magát az előszobába!!!! :lol: :lol:
Kitartás!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Itt vihar közeleg. Nekem meg el kellene hozni férjecském szülinapi tortáját. Lányom is nyügi és most megint durmol.

Köszönjük a dícséreteket! Ok, ne legyek telhetetlen alak ügyileg. Majd szopi után jót fog tenni egy kis aerobic néha.
Na, beindult a vihar. :(

Babcika,
hurrá gyarapodik!! Nagyon édes volt az alvós képe. :)
Vali,
nagyon helyes a sapiban a lány!
Évi,
ez ismerős. :) Cuki!!!

A kiskutyák annyita édesek voltak valamelyik nap.
angi79

Csak ideért ez a fránya lehűlés. Juhéééé :lol: :lol: :lol:
Az összes ablakot kinyitottam és hűtöm a lakást :) Végre van egy kis légmozgás, tök jó ez a hűvös kis szél :) Jó kedvem lett :)

Mindenkinek hasonlóan kellemes délutánt kívánok!

Évi: Jó a kép, hasonlót mi is tudunk ám :lol:
Nektek is 60 széles az ágyatok?

Mariannka: Már nem próbáltál neki vizet adni? A múltkor az segített, és nem hányt. Szegény Istvánka :( Jobbulást.

Borcsa: Hát milyen paparazzo az ilyen??? :lol: Tessék csak lesben állni, nagyon kíváncsiak vagyunk ám Gergő nagy tudományára :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Sajnos Eszti sem jött el, pedig már beharangoztam a dokinknak a jó hírt... remélem nem történt semmi baj! :(
Dokink amúgy nagyon aranyos volt... megköszönte az ajándék kerámiát amit még a szülés után kapott ... nagyon örülök, hogy tetszett nekik... látszott rajta, hogy a meghívásnak is nagyon örült, én meg annak, hogy eljött! :)

Áron fiam egy hős... szó nélkül kivárta amíg rákerül a sor... pedig egész nap úton voltunk vele a tűzforró autóval... a meggy amit magunkal vittünk MEGFŐTT!!!... szegény kicsi fiam...
...ráadásul ettől a lakásmizériától már teljesen kivagyok... :( megint csúsztatnunk kellett.... el sem hiszem ha nem bukunk bele ebbe az egészbe...

Egy két kép...
...a bólénak nagy sikere volt... direkt csináltam egy alkoholmenteset is kismamiknak meg sofőröknek...

Kép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Ebben a lapban pedig megjelent velem egy riport... a borítón lévő fotó azért olyan nyakatekert mert eredetileg Áron is a képen volt, csak sajnos levágták róla! :(
Kép

Évi
Pont akkor fertőz amíg lappang! :(
Szerintem ne menjetek gyerekek közé mostanság! :(

Nicika
Irigyellek, hogy így lefogytál... én sajnos szülés óta híztam már vagy öt kilót... :( csak engem ezért nem dícsér meg senki :lol: :lol: :lol:
...teljesen el vagyok kenődve... eleve szüléssel is alig ment le... most meg úgy érzem magam mint egy vizi szörny... akkora vagyok mint egy hegyomlás! :( egy éve pont 15 kilóval voltam kevesebb...

Áronnak én direkt gyakrabban adok első tejet, hiszen szegényem olyan szomjas lehet... már gondoltam, hogy kap vizet csak még nem került rá sor...

Vanilka
:)
Aranyosak a képek... lassan itt vihar készülődik... :)

Angi
Nagyon nagyra nőtt már a lányka!
...combot meg nagyon szívesen cserélnék veled... :( :( :(
Öcsém nekem is beszólt, hogy mikor kezdek fogyózni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyönyörűek a babócák!!!!!!
Babcika:Köszi a képeket! Örülök hogy Lilike hízott,remélem nem teszed mérlegre egy ideig!!!!

Évi:én is csak mosolyogtam még ma az írásaidon,kivéve a himlős sztorin!Drukkolok hogy ne kapja ela picilány!!!!

Mariannka:Szegény Istvánka!Milyen rossz ez most nektek!!!!

Faby:fel ne add a blogírást!Fantasztikus!

Jó hogyy egyesek felé már esőre áll az idő!!Itt még mindig hőség van.remélem ideér még ma!!!!!
A nevem mint látjátok a kutyámról adtam magamnak,ennek az a sztorija,hogy amikor megpróbáltam ide a fórumra bejelentkezni,minden névre azt írta hogy már létezik!Ekkor ugatott a kutyi,na mondom akkor legyen Boscó.

A mocim pedig eladó!
Miután így kitárgyaltuk a kilókat meg a csíkokat,jelentem madártejet csináltam.Annnnnyyyyyyyira imádom!
Vendég

Nálunk verőfényes napsütés, kánikula :( na jó, óvatosan néha szellő lengedez... férj szerint megint lesz vihar...úgyhogy várom,hogy ideérjen (bár elég lenne csak a zuhé része)
Reggel 8 után elindultunk a patikába,hogy akkor még talán nincs akkora hőség, de pár száz méter után visszafordultunk...lehetetlen bébivel nekiindulni!

MOst meg hatalmas harc volt az elalvásnál. Próbáltam picit sírni hagyni Botit :oops:, de ezt nem nekem találták ki...a szívem szakadt meg. Semmi nem volt jó, a cicitől végképp kiakadt :(... forgattam az ágyában ide -oda (hasra-hátra), énekeltem, simogattam.... semmi :( gondoltam, picit hadd sírjon...áááááááá, kész voltam, nem bírtam! Kivettem, ringattam, majd beraktam a járókába, felhúztam a zenélőt, és dúdoltam, így végre elaludt. Nagy menet volt :?

Évi: Drukk Nektek, de tényleg várjatok még :(

Babci: Gratula a hízáshoz!

Szépséges babák, mamák, tesók, kutyusok :D:D:D

Nekem pedig néha "Bolondos-Botondos"om van :D

Mamacka: Most látom a képeket! Nagyon szépek! Gratulálok a kiállításhoz! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tesók már csak ilyenek :( Bátyjám szerint "asszonyos lettem" :roll: ....hát, köszi...de majd én is megnézem a menyasszonyát szülés után :?

Áááá, és nem hiszem el! Mire megírtam, Boti már fel is ébredt :shock:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Boscó: Madártej :) Nyami nyami. Imádom :) Ennek örömére bekaptam gyorsan egy bonbont, most már úgyis minden mindegy alapon :)

Mamacka: Nagy nagy gratula a szép kiállításhoz. :) Jó, hogy hoztál képeket, így legalább mi is, akik nem tudtunk elmenni, gyönyörködhetünk a munkáidban :) Nagyon szépek, ügyi vagy, nekem semmi kézügyességem nincs, így csak ámulok-bámulok.
Borító: Miért vágták le Áronkát róla a mocskok??? :(

Na mennem kell, a fiam nyaggat, hogy kártyázzunk. Vigyáznom kell vele, mert nagyon ügyes :)

Bartika, Nancsika merre vagytok???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

A Föld

Ha a világ lakosságát egy 100 lelket számláló faluba lehetne redukálni, és minden nép aránya megmaradna, ebben a faluban lakna:

- 57 ázsiai
- 21 európai
- 14 amerikai (észak-, közép- és dél-amerikai)
- 8 afrikai

Lenne benne:

- 52 nő és 48 férfi
- 30 fehér és 70 nem fehér
- 30 keresztény és 70 nem keresztény
- 89 heteroszexuális és 11 homoszexuális
- 6 személy birtokolná az összes vagyon 59 %-át, és minden 6. az USA-ból származna.

100-ból:

- 80 élne omladozó faházban,
- 70 lenne analfabéta
- 50 szenvedne alultápláltságban
- 1 éppen meghalna
- 1 éppen megszületne
- egynek lenne számítógépe
- egynek lenne egyetemi végzettsége.

Ha a világot ilyen módon szemügyre vesszük, az elfogadás és megértés iránti igény nyilvánvalóvá válik.

A következőket sem árt végiggondolni:

- Ha ma reggel felkeltél, és akár egészséges vagy, akár beteg, jobb sors jutott neked, mint annak a félmillió embernek, akik a jövő héten már nem fognak élni.
- Ha még soha nem voltál egy háború veszélyében, a fogság magányában, a kínvallatás haláltusájában, vagy az éhezés satujában, jobb helyzetben vagy, mint 500 millió ember a Földön.
- Ha templomba járhatsz anélkül, hogy attól kellene félned, hogy megfenyegetnek, megkínoznak, vagy megölnek emiatt, szerencsésebb vagy, mint 3 milliárd ember.
- Ha van étel a hűtődben, ruha a testeden, tető a fejed felett, ahol aludni térhetsz, gazdagabb vagy, mint a Föld lakosságának 75 %-a.
- Ha van pénzed a bankban, a pénztárcádban és a malacperselyedben, a világ legkiváltságosabb 8 %-ába tartozol.
- Ha a szüleid még élnek, és még mindig házasok, akkor már tényleg egy ritkaság vagy.
-
Ha ezt az üzenetet megkaptad, kétszeres áldásban van részed: először, mert valaki gondolt rád, másodszor pedig, mert nem tartozol azon sok millió ember közé, akik nem tudnak olvasni.

Dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre.
Szeress úgy, mintha soha, senki nem ártott volna neked.
Táncolj kedvedre, úgy, mintha senki nem figyelne.
Énekelj a magad öröméért, úgy, mintha senki nem hallgatna.
Élj úgy, mintha a Paradicsom a Földön volna.

Küldd el ezt az üzenetet a barátaidnak.

Ha nem küldöd tovább, nem fog történni semmi.

Ha továbbküldöd, nyilván örülni fog, hogy gondoltál rá (és ez a legszebb az egészben). JJJ
:) :D :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vanilka
Köszönöm, aranyos vagy! :)

...nemtudom miért vágták le pedig pont azért küldtem ezt a fotót mert úgy kezdi a cikket, hogy az ölemben szuszogó egy hónapos fiúcskáról ír...
de sebaj így is jópofa...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
...végülis milyenek legyünk így asszonyként ha nem asszonyosak nem igaz! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: szívből gratulálok Neked. :lol: Csodálom, hogy képes vagy a művészi vénád megjelenítésére Áronbaba mellett.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Ami azt illeti én nem fogyóztam a terhesség alatt, sőt inkább annyit ettem hogy csak na! Még éjjel is! Mégis csak 6 kilóval voltam több és ebbő 2.5 kiló volt a baba, meg 2.5 liter a víz! A dokim is kérdezte hogy mit csinálok hogy ilyen keveset híztam csak!
És most is ugyanannyit eszek mint terhesség alatt, ráadásul össze-vissza. Még sokszor nassolok is, jégkrémet, rágcsálnivalót, gyümit... Szóval nem tom hogy lehet! Pedig hízásra hajlamos vagyok!

KépKép
nicika

Mariannka
Köszönöm...
Az az igazság,hogy ezeket még a baba elött készítettem... most épp elég volt a rendezés is! :)

Nicika
Most mégjobban irigykedem! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Viszont elárulom hogy a csíkjaim a pocimon csunyácskák. Igaz már halványulnak, de érintésnél is érezni hogy szét van repedve a bőr!
Ja és a melleim összementek! Ennek tök örülök, mert eddig hatalmasak voltak!

KépKép
nicika

Nici
A csíkjaim nekem is rém rondák és nagyon sok van, pedig én is csak a végén repedtem... a melleim meg óriásiak és meglehetősen zavarnak... nem jön fel egy régi ruhám se... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Akkor igazán megértelek! De egy gyönyörű kisbabáért én is vállalnám mindezt! :)

KépKép
nicika

Petri:bocsi elfelejtettem kérdésedre válaszolni!Nem tudom mit csinálnék a helyedben!Biztos én is elmennék,pedig nagyon felzaklatna.Lelkileg nagyon meg fog viselni készülj fel rá.De még a kutyust is!Ennyi idősen ennyi idő eltelteével még úgyis emlékszik rád!Csoda hogy megszokta az új helyét!Panelba költöztetek?Sajnálom!
Vendég

Borsts!

Köszi neked is a választ bari ügyben! Kár, hogy nincs lábgyömöszölős képetek!

Vali!

A mi ágyunk, illetve a Dórié 70*140-es. Először kicsit nagynak tartottam, de már örülök, hogy ezt vettük meg. Na, elvert a fiad kártyában? :twisted:

Mamacka!

Nagyon-nagyon ügyes vagy! Irigylem a kézügyességed! Én még egy tisztességes egyenes vonalat se tudok húzni...

Anita!

A mi elalvásaink is zajlanak pár napja, minden egyes alkalommal :(
És egy anyukának nem baj, ha asszonyos. A kolléganőim mondták mindig, hogy az első osztály is párnás... :wink:

Én meg ezt kreáltam a hűvös idő tiszteletére. Már ideje volt bemelegíteni a konyhát, mert már majdnem lehűlt lakás...

Kép

Rizsfelfújt eperdzsemmel, vagy cseresznyedzsemmel. Kb. ápdét ezres kód

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mamacka-Hatalmas gratula a kiállításhoz!!Én is fogyni szeretnék,de sehogy sem megy szopi mellett.Persze az előbb toltam be egy tálka fagyit! :oops: :twisted: No meg ugye állandóan iszom a szopiteát jól megcukrozva.De hát cukor nélkül meg elég ihatatlan.

Nicika-Tényleg irigylésre méltó vagy,hogy nem hízol! :roll: Örülj nagyon neki!

Anita-Háát nekem is ezzel van a gondom,hogy asszonyos lettem.Útálom.Még a megnagyobodott cickóimat sem tudom viselni.Útálom,remélem visszakicsinyedik,nekem úgy jó volt.Persze férj azért díjazná,ha nem ereszteném le őket :wink:

Évi-Nagyon szép,amit sütöttél,és a dzsem?? :P Nyámi!!
Vendég

Cory,Bortsa:az miért van hogy vkinek tök sárga zsiros a teje,nekem meg pl.tök vizes,egy nap állás után is alig van vmi kis zsirszerű benne.csodálkozom is hogy hizik a lányom

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard! Az én tejem nem sárga, hanem hófehér! Hűtőben tárolva nekem sem sok zsír marad a tetején!

KépKép
nicika

Pilchard!

Ha most lenne lefejt tejem a hűtőben, akkor lefényképezném neked, hogy az enyém se sárga, csak egy kis zsírréteg úszkál a tetején, de ettől azért nem egy éhező alkat a lányom. :wink: Ha a te babád is hízik tőle, akkor nem tökmindegy, hogy milyen színű? Ebben a melegben meg úgyis inkább a hígabb tejre van szükségük, mint a zsírosra, de javítsatok ki, ha tévedek.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Szokás szerint tündériek a babák. :D És persze a mamák is :D .

Vali
Nekünk is ilyen Graco ülésűnk van . :D A képet elnézve nem látom ,hogy nagyon kövér lennél. :shock:

Angi
Jól vagyunk .Pici fiam továbbra is hízik
Lídi már milyen nagy és cukin nevet. :D
Csak nem ma van a párod szülinapja.? A nővéremnek ma van.

Évi
Lehet hogy jobb, ha most kapja el ,,ilyenkor még nem tudja elvakarni :roll: Vagy nem?

Bocsó
Nagyon szép a kutyád. :)
Milyen típusú a motorod?

Babcika
Ügyik vagytok. :D
Most ebben a melegben kicsit kevesebbet eszik Levi ami nem baj.

Bmo
Nekünk is ilyen bátor kutyánk van ,ha nem is házőrző, de jó időjárás jelentő. :lol: Már a fél ajtót lerágta ,mert így jelzi ,hogy beakar jönni.

Gyöngyi
Egyszer csak eljön a mi időnk ,és mi is átaludhatunk egy éjszakát. :wink:

Köszönjük a köszöntéseket :D

Annácska
Mi van veletek? Megint eltűntél!
Petinek Boldog Névnapot!!! :P

Ildi
Leventének is így utólag . :P
Ha lesz újra géped, mennek a képek.

Ma voltunk úszni. Olyan 10-12-en lehetünk.
Ebből a fele volt először. Nagyon jó volt Levi nem sírt , sőt néha vigyorgott is de néha volt hangzavar.
Olyan aranyosak ,főleg akik már előbbre járnak. Először alig mertem Levit a víz alá meríteni ,de belejöttem. A végén úgy elfáradt, hogy a hátán elaludt a vízen, vagy 10 percig :lol: Mindenki meg mosolyogta. Úgy lefényképeztem volna. A tusolást is és a felöltőztetést is végig aludta. :D Jövő héten megint megyünk.

Ma bűnöztem kicsit, cseresznyét is ettem és ittam 3 dl colát. Remélem nem csesztem ki Levivel és persze magammal. :?

Mamacka
Kár hogy levágták Áron babát. :x Mármint a képről. Nagyon ügyes vagy még mindig ,de ezt már tudtuk. :D

Mariannka
Nálunk is az a baj ,hogy Levi se hagyja abba addig eszik amíg fér bele. Szerencsére nálunk nincs hányás. :)

Nicika
Ezek szerint mégse vagy hízásra hajlamos. :D

Én 63-ról indultam és 87-el mentem szülni Most 67 vagyok, de ezt már a korpovit keksznek köszönhetem. Mondjuk most az uszodába, azt mondták, hogy nem úgy nézek ki mint aki most szült egy majdnem 4.5 kilós gyereket. Ez jót tett a májamnak. :lol:

Petri
Én meg pont azért nem mennék el amit Boscó írt, mert éppen elkezd begyógyulni a seb és mind a két részről újra felszakítjátok. :cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Megtört a jég! A lányom elaludt hason és még most is úgy alszik :lol: Kíváncsi vagyok meddig ...

Évi: Akkor Dóri hány centi?? Nem lehet kicsi, ha már ő is majdnem keresztbe éri a 70-es ágyat. A mienk csak 60 széles, mert a nagyobb nem fért be a hálószobába :( Nem tudom meddig lesz jó, mert mikor Alizka keresztbe fordul benne, szinte beszorul :(

Ha nem haragszol, örülök, hogy van még egy kétbalkezes a csapatban :) Mikor megtudtam, hogy lányom lesz, pont ebbe gondoltam bele, hogy hogy fogok én vele kézműveskedni, meg hasonlók :shock: A fiammal tök jól elfocizgatunk, bicajozunk, autózunk, de a Barbie valahogy nem az én világom. Na majd belejövök ebbe is :) Vagy fiús csajszit nevelek belőle :lol: :lol: :lol:

Vince 3:1-re vezetett, de felküzdöttem magam, és nyertem 4:3-ra :) Muszáj volt, hova lett volna egyébként a szülői tekintélyem? :lol: :lol: :lol:

Guszta a kajcsi :) Tiszteletére benyomtam 2 szelet tegnapról maradt pizzát :roll:
Csajok, ne beszéljünk, és főleg ne tegyünk fel képeket kajáról :lol: , mert olyankor mindig be kell kapnom valamit :roll: Nem is csodálkozom a súlyfeleslegemen :oops:

Babcika: Melyik szopisteát iszod? Lilinek nem okoz gondot??
Ha nincs szükséged nagy cickókra, küldj át belőle, én átvállalom, mert nekem tök jó és tetszik (apának meg pláne), hogy végre látszódik valami :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Pilchard: lehet, hoyg hülye vagyok és rosszul tudom, de nem csak szülés után sárga a tejcsi mikor beindul??? Nekem csak akkor volt sárga és szemmel láthatóan zsíros, most meg az eleje átlátszó, utána meg fehér.

Babetta: elhiszem, hogy nem merted Levit víz alá dugni, én se merném. De ügyik vagytok :)
Kövér nem vagyok, csak a versenysúlyomhoz képest van rajtam plusz 8 kiló :shock: Szerencsére mindehol egyenletesen elosztva, így annyira nem durva.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket!! :lol:

Pilchard
-Még a kórházban,mikor fejtem,hogy induljon be a tejcsi és sikerült vagy 10-20 ml-t már lefejnem,az egyik anyuka el volt képedve,hogy milyen gyönyörű sárga a tejem.Azóta,ha fejek(bár ez ritkán fordul elő)hófehér a tejem,de szépen van "föle".Mégsem viszi túlzásba a hízást a jánykám(enyhén kifejezve).Azt mondják,hogy nincs olyan,hogy hízlaló tej,kevésbé hízlaló... :roll: Olvastam olyat,hogy egy anyának fekete volt a teje,gondolom attól,amit evett. :?:

Babetta-Boldog szülinapot a nővérednek!!! :P Tényleg nem baj,ha kevesebbet esznek a babók,mondta is a dokinőnk,hogy most számítsak rá,hogy a hőségben újra kevesebbet fog hízni. :? De jó pofa Levi,hogy elaludt a vízen. :lol: Ilyenekből látszik,hogy milyen pici babák ők még,akkor is,ha a nagyfiúk már 8 kg körül járnak. :P :P

Vali-Laktocherbet iszok,már a kórházban is ittam.Lili soha nem volt hasfájós,evvel (is)szerencsém van vele kapcsolatban.Imáááádom.Persze hasfájósan is imádnám!!!Küldöm a ciciket a szopi végeztével,nekem nem jön be annyira.Persze én voltam "elöl deszka hátul léc "is,úgyhogy ahhoz képest most Pamela Anderson vagyok.Valahol a középútra kéne majd visszatalálnom. :roll: :lol:
Vendég

Vali!

Hajrá kétbalkezesek! Nem biztos, hogy a lányaink Barbie-zni fognak. Lehet, hogy jobban szeretnek majd focizni, meg görkorizni, mint a fiúk. De Barbieval is hajlandó vagyok játszani vele. :wink: Meg szerintem egy kis gyurmázással csak elboldogulunk, nem? Legalább lesz egy kis sikerélményük a lányainknak, hogy épkézlábabb (de hülye szó ez) figurákat tudnak csinálni, mint mi :) A húgom volt olyan, hogy mikor anyu megkérdezte tőle, hogy mit szeretne a szülinapjára, akkor azt mondta, hogy puskát :lol:
Legutóbb, pont egy hete 61 centinek mérték. Keresztben nem éri át az ágyat, szerintem csalóka a kép.

Babetta!

Bizti jó lehetett a babaúszás. Megnéztem volna Levit, ahogy szundizik a vízben :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ezt a téliekhez is úgy másolta be az egyik anyuka,én meg onnan ide.Tanulságos és egyben borzasztó a történet!!!De most talán mégis olvassa el mindenki,hogy mégjobban vigyázzunk a kicsinyeinkre!!!

sziasztok,

sajnos egy nagyon durva dologra szeretném a figyelmeteket felhívni... főleg már rohangáló gyerekkel tesco és társaiba járókat...

a történet egy ismerősünk barátainak az ismerősével történt. tehát aránylag rövid úton jött az info. a részletekben viszott nem veszett el, igy inkább csak a lényeget(tényeket) írom le.

"...anyuka tologatja a bevásárló kocsit, a gyereke rohangál körülötte, pár mperc erejéig el-eltünik, majd egyszercsak végleg. anyuka rohan a biztonsági őrökhöz, lezárják az áruházat, bemondják a gyerek eltünését, keresik...majd megtalálják a wc-ben. a gyerek haja kopaszra lenyírva.." innen már csak találgathatunk, hogy gyerek v.szervkereskedelem, a lényeg hogy elakarták rabolni. a hajnyírás azért lényeges, mert a leggyorsabban így tehető nehezen felismerhetővé a gyerek.
a biztonságiőr azt is megjegyezte, hogy NEM AZ ELSŐ ESET! a szerencse, az volt, hogy a csaj nem rohangálni kezdett, hanem azonnal a biztonságiakhoz fordult...

a döbbenet, hogy én pl. semmilyen médiában nem hallottam még csak hasonlóról sem.. (ez az eset vmelyik tescoban történt, de egy rendőrtől kapott info szerint a törökbálinti cora-ban is pontosan u.a. az eset fordult elő...) ha nem tudja az ember, hogy ilyenek valóban történnek, nem tudod, hogy mire ügyelj nagyon és hogy reagálj ilyen esetben... (pl.drága időt vesztesz, ha te kezdesz rohangálni és keresni.., hiába mondatod be, hogy hosszú barna hajú...)

nem rémületet akartam kelteni, csak információt szolgáltatni...
remélem senkinek sem lesz rá szüksége!

üdv.t.
Vendég

Babcika: ez szörnyű :( :( :( :( Nem tudom, hoyg mennyire igaz, mindenesetre elgondolkodtató. Az én fiam is szokott rohangálni, kérdezi, hogy mi kell, szalad és hozza. Ezek után jobban figyelek rá.
Jujj ... az ilyen történetektől (mégha nem is igaz) mindig szar kedvem lesz :(

Laktoherbet én is ittam a kórházban is már, és utána pár hétig, Aliznak sem volt baja tőle, de én úgy vettem észre, hogy nem használ semmit :(
Aztán kipróbáltam a Fitolac-ot, az jó volt, viszont attól meg üvöltött :( Azóta nem iszom semmit, de lehet, hogy majd ismét bepróbálkozom vele.
Ciciket várom :lol: :lol: :lol:

Évi: Jó lehetett a hugod :lol:
Gyurmázás: Legfeljebb később összeülünk, és 4-en már majd csak alkotunk valami felismerhetőt :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babetta:a mocim egy B-s jogsival vezethető Aprilia Red Rose!Nagyon édi lehetett Levi!Tök jó hogy elmentél vele!És látod?Még az önbizalmadnak is jót tett!!! :lol:

Nicika:Hogy mondhatod ilyen paraméterek után hogy hízékony vagy?

Vanillka:Mi nagyon fiút szerettünk volna,pont azért mert én sem vagyok egy Barbi rajongó!De mostmár mindketten örülünk hogy így alakult!Biztos hogy nem lesz egy kis elkényeztetett hisztis lányunk.Apa alig várja hogy "dögös szerkót" adhasson rá!Vagány csaj lesz az biztos!De ami idegesít hogy a párom családja mindig kisalbikának hívja.Mostmár leállítom őket!

Évi77:nagyon guszti a desszert!

Babcika:tetszik a megfogalmazás:Pamela Andersonos.Nekem ezzel csak annyi bajom van hogy csak addig olyan míg tele van.Egy egy szopcsi után nem is tudom mihez hasonlítani.Szerintem mire befelyezzük a szopcsit parittyázni lehet vele! :lol: :cry: A sztoriról már én is hallottam vagy olvastam a neten nemrég.Óriási vita alakult ki miatta.Van aki csak kitalációnak tartja.Mindegy ha igaz ha nem,szerintem a mai világban bármikor bármi megtörténhet!!!Tegnap pl.egy utasszállító repülő borzasztó alacsonyan repült felettünk.Itt megy egy légifolyosó,de ilyet még soha nem láttunk!Biztos kezdő volt a pilóta!De ijjesztő volt!

Most mondta be a Tv hogy egyre több a himlős gyermek! :cry:
Vendég

Babetta,
akkor a nővérednek boldog szülinapot! Az én férjem ma 30!
Haláli lehetett a fiad a vizen! :) :)
Babcika,
ez szörnyű...:(
Mamacka,
gratula Neked!!!! A kisfiad még mindig gyönyörű és akkor egy hős is hogy bírta a meleget. :)
Évi,
ügyi vagy!

Na megyek, mert jön haza az ünnepelt! (Sacher tortát kap :) )

Pussz. Szép estét!
angi79

Angi: Isten éltesse sokáig Ferit! :D

Edit: Nővérednek is boldog szülinapot! Édi lehetett Levi! Dobjad a képeket!

Babcika: A hideg futkos a hátamon... :( Teljesen kiborított! :(, de tényleg jó tudni az ilyenekről.... szerintem sajnos előfordulhat :(

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kezd feketedni az ég alja.....

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vali-Nekem használ/t a laktocherb.Sőőőt a kórházban le is állítottak,hogy egy darabig hagyjam abba,annyira bedurrantak a cickóim a 4. napra.Azzal riogadtak,hogy nem engednek haza minket,ha begyullad! :twisted: Itthon aztán újra ittam,mikor Lili már rendesen szopizott!Most már nem "merem" abbahagyni,nehogy attól ne legyen tejcsi

Boscó
-Mi az,hogy "kisalbika" :?: Parittyázni :lol: :lol: :lol: Durva lehetett a repcsi! :evil:

Angi-Boldog szülinapot férjuradnak!!! :P Mindenkinek ilyen "érett korban" jár már a pasija?Enyém még csak most volt 24. :roll: :wink: Kár volt említened a tortát,megint futkos a nyál a számban :shock: :P

Anita-Szerintem sem lehetetlen!! :cry:
Vendég

riogadtak=riogattak :oops:
Vendég

Anita minket már meglocsolt a nagy fekete felleg!

Angi boldog szülinapot a férjednek!!!
Vendég

Minden szülinapost Isten éltessen sokáig :)
Angi: az én páromnak is az egyik kedvence a sacher :)

Boscó: Nálunk csak én szerettem volna ismét fiút, a párom inkább lánypárti, szóval ő nagyon örült :) Persze most már én is, és nagyon is jó így. Sőt, hogy hülyének nézzetek, a múlt héten már vettem is Aliznak kis édi-bédi hajcsatot :lol: :lol: :lol: Haja az csak pár szál van most, és ki tudja, hoyg mikor lesz annyi, hoyg használni fogjuk, de nem bírtam ott hagyni :)

Anita: arra most kezd feketedni??? De jó nektek. Itt meg már ismét süt a nap :(

Mi most megyünk családostul barátnőzni, csak este keveredünk haza. Remélem Cory is hazaér addig, mert tuti lelket kell belém vernie a hülye mérleg miatt :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babcika:A párom Albi,és mivel mindenki kis Albikát várt,ezért Fannikán rajtamaradt!De majd én elintézem!!!ja,az én párom az idén a 4 x-et tölti!későn érő típus!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

A fókuszban most lesz szó a Corás gyerekrablásról...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Csak gyors bekukk....
Kész a gép, de az uram meg a monitort is elviszi holnap, így pár napig még tuti nem jövök

Jó hétvégét mindenkinek :lol: :lol:
vas

Hát ma inkább olvasási szinten vagyok csak jelen, a Lilinek eszméletlenűl rossz napja volt. Altatás csak fél órás fenék rázás mellett ment, a derekam már leszakad. Most is már 3x-ra ébredt fel. Úgy látszik, neki nem jött be ez az idő

Hasonló történetet rakott fel a minap Zsuzsófi is. A Fókuszról lemaradtam. Azt hiszem mostantól nem nagyon fogunk látni rohangáló gyerekeket az áruházakban. Ilyen szemét embereket, szívem szerint visszaállítanám a halálbüntetést (bocsi, aki ezzel nem ért egyett)

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajok!A fókuszban az volt,hogy álhír!!!Azért egyáltalán nem valószinűtlen!! :cry:

Lilit ma este beöltöztettem Lalinak(na jó a fodros rövidnaci nem túl Lalis :wink: ) :lol: :lol:
Kép
Apát bűvölve:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Vali: a legutóbbi mérés szerint 57cm (előző hónapban 57,5cm volt), szóval fogalmam nincs, de a 62-esek már nem érnek össze.

Évi: sajnos akár meg is fertőzhették :( A lappangási idő 14-21 nap. Én úgy tudom, hogy akár már a pöttyök megjelenése előtt 1 héttel fertőzhet.

Babcika: gratulálok a hízáshoz :D
A történet, amit írtál a városi legenda kategória. Az elmúlt egy hétben olvastam már Auchan-nal és corával is, a rendőrség meg nem tud semmiről.

Plichard: mert különbözőek vagyunk. NEkem pl fogalmam nincs, milyen a tejem állás után :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: