A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Ja, és a fertőzések egyik oka lehet anyósom szerint a tanga... Kezdem elhinni, hogy lehet benne valami, mert mióta literes bugyit hordok nem volt gombám. Pedig előtte sokat szenvedtem tőle, a patika mindenféle csodaszerét feldugdostam már, de a mocsok mindig visszajött. Egy próbát megér, nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Én soha nem hordtam/hordok tangát, mert nem bírom elviselni, hogy a sejhajomban van valami, és mégis gyakori telepes nálam a gomba :?

dido
dido

Nárcisz!

Természetesen, hátha tudunk valamivel segíteni.

Dido!

Beszéltem a dokival azt mondta, hogy jó mindkettő eredményem, de nem értem, mert Nárcisz adatai szerint a prolactinom kicsit magas. Én meg nem akartam 20-szor is rákérdezni, hogy biztos? Inkább elhiszem neki. Az tuti, hogy volt peteérésem. Kérdezte, hogy mit mutatott a teszt: az Lh teszt 16 napon este lett két csíkos, ami azt jelenti, hogy 24-48 órán belül volt peteérésem. Mondtam azt is, hogy 27. napon megjött de ez most rendkívüli volt, mert általában 29-30 naposak a ciklusaim. Szóval a lényeg, hogy túl rövid idő volt a peteérés és a mensi között. Megbeszéltük, hogy férjecském eredményével a 13. napon meglátogatjuk és megnéz UH-on és lehet, hogy kapok egy Coragon neveztű szurit,ami előrébb hozza a petésérést, hogy legyen elég ideje beágyazódni a Picuromnak. :D
Nárcisz szerinted hülyeség amit mondott? Nagyon adok a véleményedre. :)

Zsúka
zsúka

Zsúka!

A lényeg, hogy a dokid szerint jók az eredményeid. A coragonról még nem hallottam, de remélme bevállik majd :D

dido
dido

Narco! Örülök, hogy ennyire megnevetettelek!

Nálunk is alvázmosós klotyó van itthon! A máltkor az nlc-n olvastam erről egy topicot, WC-parásokkal volt tele. Ott ezeket javasolták:
- összehajtogatott papírt tenni a csészébe és akkor nem csap fel
- oldalra célozni és akkor ugyan a klotyó szäros lesz, de legalább nem csap fel

A tangát tényleg sokan szidják, hgoy a kis vékony madzagon szaladgálnak a bacik + gombák ... Én csak nyáron hordok, ha vékony cucc van rajtam, hgoy ne látszódjon mondjuk egy csini szoknya alatt a tundra bugyi.

A gombatelepekre nekem sem hatott semmi dugdosós dolog. Végül szájon át szedhető gyógyszert kaptam én is + Apa is. És talán az hatott. Csak ezt fél éven belül a terhességhez képest TILOS szedni, úgyhogy ez sajna most egyikőnkön sem segít ...
kacsa14

Csajok!

Jó ez a budis dolog! Nekem soha nem volt semmilyen fertőzésem, hogy lekopogjam, egyszer volt gomba antigyogyó után, de azt elmúlasztottam. Én bizony gubbasztok és célzok!!! Ha fél óráig vagyok benn, akkor fél óráig. Én is voltam kolis, tudom miről beszélünk sajnos.

Állásinterjú! Tudom, hogy megköveztek, de én mindig kerek-perec megmondtam az igazat, és általában bejött, hogy nem köntörfalaztam. Ez volt az általános: most házasodtunk össze, és nem zárkózunk el a gyerek elől. Mindennek meg van a maga ideje, és én úgy érzem, hogy most értem el arra a pontra, mikor felelősséggel tudok nézni az anyaság elé. Mondhatnám az ellenkezőjét is, de az nem lenne fair a munkáltatóval/Önnel szemben. Ha eljön a gyermekvállealás ideje, akkor arra a két évre szeretnék ugyanolyan lelkiismeretesen a gyerekre koncentrálni, mint most a munkámra. (Utóbbit általában megették :twisted: ) Egyelőre szeretnék szakmailag fejlődni, és minél többet tanulni... És ekkor már vissza is kanyarodtunk az eredeti témához!

Egy alaklommal utána közölte az illető, hogy azért vesz fel, mert ennyire karakánul még senki nem mondta meg neki a tutit. Más kérdés, hogy én nem vállaltam azt a melót, mert akkor már volt másik. Bár lehet, hogy a többi helyen meg azt monták, hogy szemét liba, és ezért nem vettek fel, de kánya bánja.

tjuca

Dido!
Nem tudok én annyit, a könyvek segítenek! :)
Íme itt vannak. Egyenként 4-5 kilósak.

Kép

Zsúka!
Szerintem hallgass a dokira. Ha ő azt mondja, hogy jó, akkor jó, én csak kimásoltam neked a könyvből. Egyébként amikor megkapoda leletet, akkor a labor eredményoptimuma rajta lesz,a zzal érdemes összehasonlítani.
Egyébként szereted a szivárványokat, küldök neked egyet.

Az eleje, ami kettős
Kép
A vége:
Kép

Kacsa!
Azt hiszem a WC para elfogadható. Főleg hogy nekem volt olyan, hogy előadtam konferencián, és akkor jött rám, az az igazi csípős, égetős, mindjárt becsinálok dolog. Na azóta rettegek mindentől :wink:

Ja és milyen meleg van itthon. Figó ezer féle pózban tud aludni. Íme egy pár példa:
Ekkor éppen kifelé tartott a szobából, amikor eldőlt:
Kép

Aztán szokott az ablakban, is, ah hűvös van ejtőzni (6. emelet), de már nem vagyok szívbajos :wink:
Kép

Ja és most is megpróbált kimenni:
Kép

Ja és az ágyról ne is beszéljünk :lol:
Kép

Üssetek már le, teleírom az oldalt !!!!!
Képzeljétek el a valóságban.....

Kép
narco

Narco!
A szivárványos kép nagyon jó!!!
És a cica is tündéri!
kacsa14

Nárcisz!

Nagyon jók a képek és a szivárványt külön köszönöm. Most berágtam a nővérre és újból felhívtam, hogy diktálja be csak a többi eredményt is. Mondja, hogy már be lett olvasva, de csak PROGI és a PROLACTIN, erre "mindjárt mondom". Azt hittem lecsapom telefonon keresztül én soha nem beszéltem így egyetlenegy beteggel. sem. Én, szégyellem mgam.
Hát a cica pedig felülmúlhatatlan. :D
Várom a beszámolót, ha úgy gondolod meg akarod osztani velünk.
A véleményedet pedig nyugodtan mond el. :)

Zsúka
zsúka

Lányok!

Végre esik az eső!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Norwell??????????

Zsúka
zsúka

Lányok,
e-mail-ben kaptam a kövekező tanulságos történetet. Már annyi szó esett itt arról, hogy mennyi mindent befolyásol a gondolkodásunk, a tudatunk, ezért megosztom Veletek ezt a történetet. Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá. Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép

Téma: tanulságos történet

Michael olyan srác volt, aki tényleg meg tudott őrjíteni.
Mindig jókedvű volt és mindig tudott valami pozitívat mondani..
Ha valaki megkérdezte, hogy, hogy van, azt válaszolta:

"Ha jobban lennék, kettő lenne belőlem." Született optimista volt.

Ha valamelyik beosztottjának rossz napja volt, Michael azt mondta
neki, hogy a helyzet pozitív oldalát kell néznie.
Annyira kíváncsivá tett a természete, hogy egy nap odamentem hozzá
és azt mondtam: Ezt egyszerűen nem értem. Nem gondolkozhatsz
mindig
pozitívan.

Hogy csinálod ezt?"

Michael azt válaszolta: "Ha reggel felkelek, azt mondom magamnak:
Két lehetőséged van.
Választhatsz, hogy jó- vagy rosszkedvű akarsz-e lenni.
Minden alkalommal, ha történik valami, magam választhatok, hogy
elszenvedője legyek a helyzetnek, vagy tanuljak belőle.
Minden alkalommal, ha odajön valaki hozzám, hogy panaszkodjon,
elfogadhatom a panaszkodását vagy felhívhatom a figyelmét az élet
szépségeire. Én a pozitív oldalt választottam."

"Jó, rendben, de ez nem olyan egyszerű." szóltam közbe.

"De, egyszerű." - mondta Michael, "az élet csupa választási
lehetőségből áll. Te döntöd el, hogyan reagálsz a különböző
helyzetekben..

Választhatsz, hogy az emberek hogyan befolyásolják a hangulatod. A
mottóm:
te döntöd el, hogy hogyan éled az életed."

Elgondolkoztam Michael szavain. Rövid idővel később elhagytam a
Tower Industry-t, hogy önálló legyek.
Szem elől tévesztettük egymást, de gyakran gondoltam rá, ha úgy
döntöttem, hogy élek. Néhány évvel később megtudtam, hogy Michael
súlyos
balesetet szenvedett.
Leesett egy kb. 18 méter magas toronyról. 18 órás műtét és sok
hetes intenzív ápolás után Michaelt elbocsátották a kórházból
fémtámaszokkal
a hátában.
Mikor meglátogattam, megkérdeztem, hogy érzi magát.

Azt válaszolta: "Ha jobban lennék, kettő lenne belőlem. Szeretnéd
látni a sebemet?"
Lemondtam róla, de megkérdeztem, hogy mi játszódott le benne a
baleset pillanatában.

"Nos, az első, ami átsuhant az agyamon az volt, hogy a lányom - aki
pár hét múlva jön világra - jól van-e? Mikor pedig a földön feküdtem,
emlékeztem, hogy két lehetőségem van: választhattam, hogy élek vagy
meghalok."
"Féltél?
Elvesztetted az emlékezeted?" akartam tudni.

Michael folytatta: "Az ápolók valóban jó munkát végeztek. Végig azt
mondogatták, hogy jól vagyok.
De mikor begurítottak a sürgősségire, láttam az orvosok és nővérek
arckifejezését, ami azt jelentette: 'Halott ember.' És tudtam, hogy át
kell
vennem az irányítást."

"Mit csináltál?" -kérdeztem tőle.

"Nos, mikor egy felvételis nővérke hangosan megkérdezte, hogy
allergiás vagyok-e valamire, igennel válaszoltam. Az orvosok és
nővérek
csöndben várták a válaszom. Mély levegőt véve visszaordítottam:
'A gravitációra!'

Mialatt az egész csapat nevetett, elmagyaráztam nekik: az életet
választottam. Tehát úgy operáltak meg, mintha élő lennék és nem
halott."
Michael a tehetséges orvosoknak köszönhetően maradt életben, de
csodálni való hozzáállásával is.

Tőle tanultam meg, hogy mindennap lehetőségünk van választani,
teljes életet élni. Hozzáállás kérdése minden. Ezért ne aggódj amiatt,
mi
lesz holnap.

Mindennap van elég, ami miatt aggódhatsz. És a ma az a holnap, ami
miatt tegnap aggódtál.
rolly

Szóval, akkor most laírom, mert többen kérdeztétek, hogy mi a baj. A többiektől bocsi, és nyugodtan tekerjetek át. A családomról lesz szó címszavakban, mert két ilyen oldalt tele tudnék írni.

Az egész az esküvőnk előtt 1 évvel kezdődött, lejegyeztük egymást. Úgy gondoltuk, hogy a két családot ugyanúgy kezeljük. Amikor anyukámat felhívtuk, akkor a férjem családját is, hogy vannak. Mindig úgy csináltak, mintha valamiért fel kellene hívnunk őket. Majd ez így ment egy darabig, de ők ránk se emelték a kagylót. Illetve egyszer, amikor az anyukája közölte, hogyha nem úgy lesz minden az esküvő, ahogy ő akarja, akkor nem jön el. Valahogy azt képzelte mindig, hogy őt meg fogják lopni, ha idegen helyre megyünk. Persze mi engedtünk a zsarolásnak, mert ugye családi béka. Minden úgy is lett, ahogy ő akarta. Sátras lagzi, menü, meg minden.
Anyukám adott nekünk egy rajat pénzt, amiből mindit kifizettünk, plusz a keresztapám is. Eljött az esküvő. Az anyosom újra hangoztatni kezdte, hogy őt meglopják, torta, kaja, meg minden. A távozó vendégek semmit sem kaptak, anyukám csomagolt, akkor őt nevezte lopósnak. Most derült ki, hogy őket is megsértette a testvérem, mert látta, hogy nincs felügyelve semmi, hiába akrta az anyósom az egészet irányítani. Szóval végülis minden rajtuk rohadt. Vasárnap reggel kifizettem még az anyósoméknak 50 ezret a költségeikre.
Ja egyébként akkor még jártunk hozzájuk. Több más is történt az esküvőn, de anniy elég, hogy az összes rokonom elhűlve távozott vasárnap, még az ő oldalukról is. Mai napig szabatkoznak miattuk.
Köv év júniusban volt az irvissáavatásom, meghívtam őket személyesen. Kitalálták, hogy nem mondtam meg hová kell menniük, hogy visszautasítottam a segítségüket. de hát hogyne tettem volna, amikor mindig az megy, hogy tőlük mennyit kaptunk.
Na ezen a júliusban elkezdtéka férjemet kérdezgetni, hogy mennyit keresünk. Meghallották, hogy sokat. Kiderült, hogy van valami 170 ezres tartozásuk, amit az esküvőre vettek fel az egyik nénitől (ismétlem, mindent mi fizettünk), meg hogy a zenekar tavaly anniy áramot használt, az sincs kifizetve. Mi kiperkáltuk családi nyomásra, mert ugye családi béka.
Azóta, hogy nem jöttek el hozzánk, én sem megyek hozzájuk.
A mostani probléma abból van, hogy a férjem nem mondta személyesen meg, hogy babánk lesz, csak egy cetlit hagyott a babák fényképével, mert ők ezek után személyes elmondást vártak. De nem is ez a bajuk állítólag, hanem hogy mástól tudták meg. Sőt az egyik távoli rokonom beolvasott nekik nagyon csúnyán ebből a szempontból. Amiből már nem csak nekem van károm, hanem a sógornőmnek is. ez a "rokonom" azt találta mondani, szerintem nem enyhén borgőzös állapotban, hogy azért szülök két gyereket, hogy az egyiket odaadjam a sógornőmnek, és majd ő neveli. Na ezen most teljesen kiakadtak, és ezen agyalnak 3 hete.
Na és még tudnék mesélni, hogy ilyeneket írt nekem aztána testvére (mert írtam nekik, hogy ne foglalkozzanak egy alkoholista beszólásaival, az lenne az okosabb), hogy én nem vagyok intelligens, meg hogy a diplomával nem adnak emberséget, meg hogy lényegében rossz feleség vagyok.
Hát nagy körvonalakban enniy. Nem szerettelek volna titeket ilyenekkel untatni. Csak az a baj, hogy szeretnék velük leülni beszélnia dolgoról, de aztán távoznék, és megint elmondanánakmindennnek, de a szemembe meg nem mondanának el semmit, ahogy eddig sem. csak a hátam mögött mondanak el mindennek. Szóval értelmét nem látoma beszélgetésünknek.
Most ott tartunk, hoyg mondtak valamit Tominak két hete, azt nem tudom, hogy mit pontosan. Csak nemarról szólta dolog, hogy mennyire örülnek, hanem, hogy milyen pletykákat hallottak. Ezért most már ő sem megy hozzájuk. Amiért nagyon sajnálom, mert nagyon szenved. :(

Kép
narco

Rolly!

Végig rázott a hideg, ahogy olvastam... Erre mondtam én is, hogy minden fejben dől el, a hozzáállásunk is a dolgokhoz :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Rolly!

Nagyon tanulságos a történet!!!

Én a héten + a mált héten 2-szer voltam természetgyógyásznál. Általános lehangoltság, negatívság, a rossz hormoneredmények miatt. Azt mondta, nincs szervi bajom, csak egy régi rossz tudat alatti emlék gátolja a nőiességemet, de azt feloldotta. Illetve, hogy a látásmódomon kell változtatni. Mert a dolgok csak vannak, az ember csinál belőlük jót vagy rosszat!!! És ezt kell megtanulni!

Dec-ben és ápr-ban a hormoneredményeimre ráírták, hogy hyperprolactoneamia (lehet nincs minden betű a helyén). Kedden voltam 1. a fickónál és a csütörtöki prolaktinom 4,4 lett!!! (az alsó határ 3,2)

Nem mondom, hogy biztosan a term.gyógyi vuduzott meg, de azért ez mégiscsak érdekes. Ja és azt mondta, hogy nem ő csinált semmit, hanem az én akaratom,a gondolataim vitték le a prolaktint ...
kacsa14

Kedves Nárcisz!

Nagyon nem könnyű a helyzet. :(
Mióta is ismeritek egymást Tomival? Mikor találkoztál először a szüleivel? Tudod valami konkrét eseményhez kötni ezt a kialakult lehetetlen viszonyt vagy alapból ilyen a család?
Szerintem csak egy fontos, hogy Ti jól legyetek egymással és mindent beszéljetek meg.

Zsúka
zsúka

Évi, Kacsa
Nagyon örülök,hogy tetszett!!! És Kacsa, a Te történeted a term.gyógyásszal is ezt erősíti meg.
De tény, hogy nehéz így élni - szerintem, de törekedni kell a pozitív gondolatokra!!!

Narco
Szegénykém!!! Kép Már értem, miért mondtad, hogy nem reménykedsz semmi jóban a férjed családjával kapcsolatban. És el tudom képzelni, hogy szenved a párod. És én újra és újra csak azt tudom kérdezni: Miért jó valakinek mások kínzása???? Azt hiszem, ezt soha nem fogom megérteni...

Jucmuc
Találtál kaprot? Imádom a koviubit, de még soha nem csináltam (csak ettem :lol: )

Beborult, lóg az eső lába, pedig még kerítést kell festenünk, ha hazajön a férjem. Jó lenne, ha várna az eső még egy kicsit (tudom, a fűnek kell...)

Puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Nárcisz! A leírtak alapján sok jóval nem tudlak vígasztalni.
Az egyik barinőmnél pont így kezdődött, anyóssal az eskövős pénzen ment a balhé. Ma már ott tartanak, hogy a nagyi nem láthatja a 4 éves uokáját. Mami ki akarta rugatni a fiát és a menyét a melóból. Tel-on zaklatja állandóan, hogy elveteti tőlük a gyerket, mert verik + éheztetik.
Szerintem a Te Anyósodék is bekattntak és nem hiszem, hogy gyökeresen változna a dolog. Előbb-utóbb mindig visszatérne a mocskolódás.
Lehet, hgoy a legjobb lenne a minimálisra redukálni velük a kapcsolatot, hátha legalább élni hagynak bennetekt nyugodtan!

Viszont az a 2 gyerekszülős beszólás nagyon durva!!! Hogy is juthat valakinek ilyen az eszébe?!
kacsa14

Szakad az eső, dörög az ég, le kell kapcsolnom a gépet. Kép

Sok-sok puszit küldök Mindenkinek:

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Zsúka!
Igen, azt hiszem akkor kezdődött, amikor kitaláltuk, hogy egy menzán legyen a kajcsi, de ő úgy gondolta, hogy meglopják. Ez végig felismerhető a viselkedésében. Az a baj, hogy Tomi tesója is csak az ő verzióját ismeri, ami szerinnt ők megtettek mindent.

Rolly!
Hát ezt én sem. Néha arra gondolok, hogy én vagyok a hibás,
de valahogy nem tudom a dolgot.

Egyébként jellemző, 4eza történet is, hogy a tesója, mint említettem papnak készül. A zsujti papoknak a 2. év végén kellett volna egy ajánlást írni a főnöknek (nem tuom hogy híják), hogy javasolják-e a papi pájára, hogy közösséget kapjon. Az életformája miatt, az öltözködése miatt (fekete Tankcsapdás), és a hozzáállása miatt (ez a levélből egyértelműen kiderült) nem akarták aláírni a papírt. Erre megzsarolta őket sz anyósom, hogyha nem javasolják, akkor mindennek elmondja őket a faluba, meg elmondja, hogy mire költötték a közösségi pénzt. Ezt egyébként büszkén mesélte nekünk, aztán a csaj most vígan folytatja a egyetemet. és valszeg közösséget is kap majd.

Kacsa!
Én is azt hiszem, hogy bekattant, amiért sajnálom is, mert meglopatásos téveszméi vannak, meg egyebek. De most felvállaljak két gyermekkel egy ilyen kapcsolatot, avagy ne????

Kép
narco

Narco! Én személy szerint azt mondom, hogy ne, MOST ne menj bele! Mert aztán ha megszületnek a babák és vmit. nem úgy csinálsz velük, ahogy ő gondolja, vagy ő csinál velük vmit., ami neked nem tetszik, és szóvá teszed, akkor a vita kiújul, felerősödik és abban a lelkiállapotban semmi szükséged nem lesz arra, hogy 2 picur bömbiző mellett még egy duzzogó anyós miatt is agyalj!

Egyébként egy városban laktok? Mennyire tudod kerülni?
kacsa14

Megsütöttem Anikó receptje alapján a rizsfelfújtat.

Mátra, léccci ne nézz ide!!!

Kép

Anikó!

Na, ügyike vagyok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Eddig én is mindig megmopndtam, és akkor jött a szöveg, hogy ők hosszútávú munkaeróre gondoltak, és olyanra, akinek a család miatt nem kell 1/2 5-kor haza mennie, és ha határidő van, akkor hétvégén is lehet rá számítani :?

Nárcisz!
Nagyon jó a szivárványos fotó, tegnap nálunk is volt, most fényképezted?
Sajnálom, hogy így elromlott a kapcsolatotok :( Csak reménykedni lehet, hogy azért ha majd meglátják az unokákat, megenyhülnek egy kicsit, és nem lesznek ennyire támadóak. Én azért Kacsa ismerősével szemben tudok ellen példát is. Az egyik barátnőméknél még csak együtt jártak, de felbontották a barátnőm leveleit a fiú szülei, az eljegyzés után nem hordhatta otthon a jegygyűrűrjét, a végén elköltözött és csak azt vihette magával ami rajta volt. Már házasok és iker fiaik vannak, a kapcsolat pedig megjavult a szülőkkel, elfogadták a lányt, és oda vannak az unokákért. Kívánom, hogy Nálatok is így legyen.

Éva!
Jó olvasni, hogy már betanítasz, mert így nemsokára már nem dolgozol :)
Olyan jó lenne, ha igazad lenne :)

Zsúka!
Itt is esik :D , úgyhogy minden ablakot kinyitottam, hogy hűtse ezt a meleg panelt ez a friss levegő.
Azt hiszem el jött az ideje, hogy kivasaljak :)

Megcsináltam a tegnap elmaradt slambuszt, nagyon fini, csak egy kicsit szerintem elsóztam :( de végre ehetem a kovi ubimat hozzá :D

dido
dido

Dido!
Ez így elég furcsa a munkahelyeddel kapcsolatban. Nálunk nagyon sok kisgyermekes van, de soha nem csináltak belőle ügyet. Szerintem próbáljatok nagyobb cégeknél elhelyezkedni, ott nem csinálnak ügyet ebből.

Évi!
Nyami-nyamiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Kép

Kép
narco

Nárcisz!
Szerintem hagyd, hagy keressenek majd ők meg Benneteket, ha kíváncsiak lesznek az unokára, mert ha ők közelednek akkor nem támadhatnak, és nekik kell alkalmazkodniuk.

Évi!
Ez nagyon jól néz ki :D el tudnám viselni desszertnek most az ebéde után. Az az eper dzsem meg istenien néz ki. Ez az amit Anyukád csinál?

dido
dido

Nárcisz!

Az a baj, hogy az ép. iparban csak a kivitelező cégek a nagy cégek, és azok sem multik. A tervezésben kis, pár emberes kft.-k vannak zömével, és megy a kizsákmányolás minden téren. A Férjemnek még viszonylag szerencséje volt, de mondjuk Ő ugye férfi, és bizony ebben a szakmában ez is nagy különbséget jelent. Többek között ezért is van saját kis bt-énk amiben dolgozom, csak amikor nincs munka mindig beparázok, hogy hogy fogom fizetni a céges dolgokat, és ilyenkor körbenézek, majd visszahúzódom a csigaházamba.

dido
dido

Dido!

Igen, ez anyu eperdzsemje. Valami őrület finom! Már leteszteltem ám, Dóri bírja az epret tejen keresztül, úgyhogy nyugodtan ehetem. :wink:
Küldjek esetleg valakinek? Választható hozzá cseresznyedzsem, vagy porcukor is, esetleg ezek bármilyen kombinációja. :lol: Nyissátok az ablakot, küldöm fénypostával :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Nagyon nagyon guszti. :D

Nárcisz!

Nehogy ezen morfondirozz, hogy Te vagy a hibás! Egyetértek Kacsával várjál, előbb-utóbb ők fognak közeledni. Ha kórházban leszel, nekik kell meglátogatniuk és megnézni az unokáikat, adja majd magát a szitu. Azt is tudom, hogy nagyon őrlődsz, de nem lehet mást tenni mint várni és egymásnak élni Tomival.
Hatalmas pusszancs a homlokodra. :D

Dido!

Vasalsz? Úgy látom most már nem tudom semmire sem fogni, nekem is ki kell vasalnom. :(
Dokihoz mikor mész?

Zsúka
zsúka

Sziasztok lányok! :D
Hu jo sokat irtatok! :shock:

Jucmuc!
Azért ez az eremény igy a ciklus elején gyönyörű! :D
Kaptál kaprot?
Nekem ma itthon volt a kisfiam mert reggel fájlalta a torkát!Ma töltött fasirt lesz és krumplipüré!Sok sikert a koviubihoz!

Brill!
Nekem is megfordult a fejembe,hogy mi ez az oriási tüsző?!
De amikor elkezdődik a stimu akkor lesz a ciklus első napjaiban egy ultrahang pont ezért hogy van e cisztám!De a doktornő tegnap nem volt megrémülve sőt felém forditotta a gépet hogy ez milyen gyönyörű nézzem meg! :D

Ági!
Sokat gondolok rád!Ha estleg nem tudsz jönni akkor irj nekem emailt és én szivesen hiradozom a lányoknak!

Rolly!
Köszönöm a cimet!De az én angol tudásom hagy némi kivánnivalot magaután!Ez a történet eszméletlen!Tiszta libabőr voltam amig olvastam!

Dido!
Ez tényleg gyönyörű eredmény!Szerintem ez a tökéletes! :D

Narco!
Jobban vagy a gyomorrontásbol?
Nehéz ez a családi dolog!Én is sokszor nekifutottam hogy megoldom és mindig saját magamat hoztam olyan helyzetbe amit probáltam kerülni de ök nem hagyták!Hermetikusan zárom el magam tőlük!És ez csak igy elviselhető!Bejelöltelek az iwiwen!Gyönyörű a cicád!

Zsuka!
Sajnálom az 1 cn-t!Zsuka én a prolaktinod magasnak találom viszont a progid az nagyon alacsony!De nem szeretnélek megilyeszteni!A Coragon HCG terhességi hormon!Repesztőnek hivják!Én már rengeteget kaptam!Még lapul a hütömbe kettő ampulla ha esetleg nem kapnál szivesen odaadom a cél érdekébe! :wink:

Junko!
Igen megreped,de nem füzök hozzá semmi reményt mert amikor a clostyt szedtem ennél még nagyobbakat is mértek!És semmi nem lett belőle! :?

Kacsa!
Ekkora parasztot mint a te volt főnököd!!!!Olyan jo olvasni hogy ilyen pozitivan állsz a dolgokhoz!És kivánom hogy minél ha,marabb sikerüljön!Tényleg sok tüszöt csinál és megnöveli az esélyeket!Mindent bele!

Juca!
Toscana nagyon jo ötlet!Engem is vegyél fel a tali listára!Megyek! :wink:
Kelengyést elmentettem! :D

Mátra!
Örülök,hogy jol sikerült a tegnap este!
Köszönjük Dinárol a hireket!És nagyon szoritunk neki!Egyébként mit kapott a korházban?Magnéziumos infuziot?

Évi!
Én ugy tudom 21 nap a lappangási idő!Igy akkor ők már fertőztek!De anyatejes babák csak nagyon ritkán kapják el!De Narco majd biztos tudja!Ja és védettséget nem kap a bárányhimlő ellen az anyatejtől csak arra az időre amig szopizik(én ugy tudom, bocs Rolly nem kérdőjelezem meg amit te mondassz) mert ahogy nem fog szopizni egyből elkaphatja!Csak az anyatej borzaszto jo immunrendszer erősitő és megvédi most őt majdnem mindentől!
Hu!Ez gyönyörű!Isteni lehet!Nagyon ügyes vagy!Kinyitottam az ablakot!
:D :D :D

KépKépKépKép
aniko24

Elállt az eső, a napocska gondolkodik, érdemes-e még kibújnia. Kép

Most csak beleolvasgattam az írásaitokba, sajna mennem is kell, párom mindjárt itthon lesz, aztán megyünk festéket venni.

Aniko, Évi
Én is úgy értettem a védettséget, hogy ez csak addig van, amíg szopizik, és remélem, ez működik is Dóribabánál.

Sok puszi, mennem kell: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Évi!
Ablka nyitva vagyon, 4esik be rajta az eső. Olusz eddig nem volt áramunk sem, így lehet elveszett az éterben. de várom :wink:

Dido!
Ja ez így nehéz helyzet. De ha van valami, amiből eltartsd magad, az jó, kevesen tehetik meg eztetet.

Anikó!
Mi az a töltött fasírt?
de jó, hogy enniyt főzöl, nekem ebben nagy melegben egyszerűen kínszenvedés nekiállni. de majd lassan lesz kicsit hidegebb is, akkor kezdem.

csajok!
Megfogadom a tanácsotokat. Várok, de ha beállítanak, biztosan szétrobban majd a fejem, és hagyni is fogom.
Végül is a barátnőmet is otthagytam, ahogy mondtátok, csak most egy kicsit egyedül vagyok, de kibírom a cél érdekében.
Illetve nem is vagyok egyedül, csak ezt érzem minden barátság megszakadása után. de majd holnap felvidítenek, mert csilisbab party lesz, aztán meg
Kép
:oops:

Kép
narco

Nálunk még mindig nem esik, habár elég ronda felhők vannak, de még mindig hőség van odakint! Csak azért szellőztetek, hogy ne fulladjak meg!

Na megyek, Kép én is!!!
kacsa14

Sziasztok!
Túl vagyok az ultrahangon. Tíz percet késtem, de nem volt gond, mert sokan voltak még előttem. A doki épp bent sem volt, így megvártam, igaz én voltam az utolsó a sorban, de nem baj.
Az uh alapján 7 hetesnek "saccolt" (én azt hittem 8 hetes vagyok, ha az utolsó menzi napjától vesszük.) Intakt petezsák, benne egy élő embrió. crl: 9,5 mm (gondolom ez a nagysága.)
GS: 25 mm (tudja valaki ez mit jelent?)
Jó érzés volt hallani és olvasni a papíron. (ma már többször elővettem és újra elolvastam)
Sajnos a képernyőt nem láttam, legközelebb megkérem, hogy én is lássak valamit a pocaklakóból.

Nagyon köszönöm a tegnapi szülinapi köszöntéseket!!!

Igyekszem jönni valamelyik nap. Ma sajnos ennyire futotta. (munkahelyen csak picurkát tudok jönni a netre.) otthon meg fáradt vagyok. Még mindig dagad a lábam. (gondolom a meleg még rátesz egy lapáttal.)
mindenkinek Minden Jót.
syry
syrynx

Nárcisz!

Ez jó program lesz! Estére hagyjátok nyitva az ablakokat :twisted: A sütiket postáztam, a kritikával csak csínján! :twisted:

Anyu az előbb hívott (olyan telefoncsomagunk van, hogy ingyen beszélhetek vele; így ki lehet bírni a 200 km-es távolságot, meg hogy 4 hetente találkozunk) és mesélte, hogy otthon félelmetes ítéletidő van, fákat csavart ki szél, mindenfelé cserepezik újra a házakat, mert leszaggatta a szél, meg éjszakai sötétség lett, még a telefonok se működtek egy ideig. Anyósomék is éppen cserepeznek szegények. Azé' nem baj, hogy itt nálunk nem ilyen vészes a helyzet.

Jó vasalást mindenkinek :twisted: Hihi, én túl vagyok rajta. Még régebben egyszer beszélgettem anyuval arról, hogy hova tegyem a vasalnivaló ruhákat. Ő mondta, hogy ne keressek neki helyet, mert ha külön helye van, akkor hajlamos leszek oda elpakolni, nem lesz szem előtt, és ott fog csak gyűlni és gyülekezni, nekem meg egyre kevesebb lelkierőm lesz nekiállni. Így nem pakolom el, szúrja a szemem, és inkább kivasalom, csak ne lássam a kupacot. Pedig semmit nem rühellek annynira, mint vasalni. Ilyen bölcs asszony az én anyukám!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anikó!

A doki azt mondta, hogy 10 fölött a progi már jó, főleg így, hogy a 24. napon volt a vérvétel és rá 3 napra meg is jött. Szerintem Nárcisznak lesz igaza az értéket leírva, hogy 7-30-ig jó, 'ami azt jelenti, hogy ők sem tudják mi a jó."
A prolaktint én is magaslom, de a sógornőmmel beszélve, aki orvos azt mondta, hogy az értékeket elemzve van egy tűréshatár és azért mondja nekem mindig a doki, hogy ez csak mérsékelten magas és ezzel nem foglalkozunk, teherbe lehet esni.
Tudsz erről a szúriról valami bővebbet is mondani?
Te milyen indokkal kaptad?
Köszönöm. :)

Zsúka
zsúka

Évi!
Nekem jobban bevált módszerem van, ugyanis a párom vasal. Ő kérte, hogy ez az övé legyen, és minden zokszó nélkül csinálja. Persze lehet, ezzel is csak azt bizonyítom, hogy milyen sz@r feleség vagyok. De hát most már mindegy...
Naná, hogy nyitva lesz az ablak :wink:

Syrynx!
Nagy-nagy gratula. Semmi baj azzal, ha kicsit másabb, minta többi, majd utoléri magát. Problémamentes pocakodást továbbra is.

Kép
narco

Syry!

Gratulálok!!! Képet nem kaptál? Legközelebb majd biztos már te is látsz majd mindent! Lassan mehetsz kiskönyvért is, nem? És akkor aztán hivatalos kismami leszel! Persze nekünk így is nagyon hivatalos vagy!

Nárcisz!

Ne akarj mindenkinek megfelelni, mert úgyse lehet! De nem is kell. Attól nem lesz senki jó feleség mert vasal. És fordítva is igaz. Attól mert nem vasal, még nem lesz rossz. De ezt te is tudod, egyelek meg tarkababbal :lol: csak ostorozod magad, és esz a fene. Ne hagyd magad!!! Az én férjem meg porszívózni szokott, és még milánóit is jobbat csinál, mint én, sőt, halászlevet csak ő tud főzni, én nem, de én ettől nem fogom rossz feleségnek érezni magam. Neki jó vagyok, és ez a lényeg.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco! Gratula a párodhoz, hogy ő vasal!!!
Nekem a vasalás valahogy nagyon női dolog! Nálunk Apa csak a porszívózást vállalja, de azt már csinálja többé-kevésbé szó nélkül. Épp tegnap durciztam vele, mert rendbetettem a fürdőszobát, aztán hazajött biciklizésből és a hótra izzadt fejpántját otthagyta a kád szélén, az meg ugye jól odacsöpögött a padlóra. Mondtam neki, hgoy így felesleges rendet tenni, ha 5 perc múlva ugyanúgy disznóól van + nem vigyázunk rá!!!

Jelentem, a vihar ideért már Db-be is. Igaz még csak fúj, de már így is kellemesebb az idő odakint!
kacsa14

Az én férjem még a zacskós kavargatós tésztát sem képes megcsinálni magának, azt mondja 5 perc után, hogy "uncsi" ...

Anyóshoz képest én sem vagyok jó háziasszony, mert ő mikor még dolgozott hajnalban kelt, megfőzött még meló előtt, most is hétvégente 2-3 félét főz. Bár ha jobban belegondolok, a takarítás azért nála sem pikk-pakk.

Viszont én meg ennél már emancipuncibb vagyok. Sokszor, mikor Apa ugyanúgy hazajön meló után, mint én és ő csak levágja magát a TV elé, akkor én is úgy vagyok vele, hogy én miért vagyok másabb? Úgyhogy fogom magam és én is levágaom magam a TV elé. Aztán persze hétvégén jön a hiszti, mert szalad a lakás. Mindig megfogadom, hogy így és így csinálom, hgy nem hagyom eluralkodni a kupit, de aztán sose sikerül. Na majd most, most tényleg nagyon megfogadtam, hogy rendben hagyom itt a lakást, mielőtt újra dolgozni kezdek és utána szép, rendszerességgel végzem a házimunkát. Úgyhogy szorítsatok lányok, hogy meg tudjam valósítani!
kacsa14

Syry!
GratuláloK a babához!
Kár hogy nem adott képet!

Zsuka!
Akkor én tudom rosszul!Bocsánat,ha az orvos azt mondja jo akkor az jo!A HCG-azért adják mert az megrepeszti a tüszőket 100%-ban biztos és ahhoz tudják számolni az inszem és a punkcio időpontját!Nem kell arra várni hogy mikor reped meg!Én pl kiváncsi vagyok ha tegnap 38mm tüszőt láttak nálam akkor most mikor fog megjönni?Mert szerintem nekem is rövid az az idő ami a tüszőrepedés és a menstruácio megjövetele között van!Ja és amikor beültetés van akkor is adnak 4-5 ampulla Coragont mert a sárgatestet segiti hogy több legyen!Én már nagyon sokat kaptam!

KépKépKépKép
aniko24

Évi 79
Kéthét múlva 11-én megyek terhesrendelésre. Gondolom akkor kapok kiskönyvet. A doki eddig nem volt szószátyár, remélem akkor mond azért valamit. Még jó hogy vagytok TI mert különben teljesen el lennék veszve.
Láttam egy kismamát, aki a nagyobb kislányával ment be, ők vittek videókazit, gondolom felvetették. Bár nálunk ez még korai, hisz alig látszik valami. De azért a "pacnit" is jó lett volna látni, ha kicsi is.

A házi munkás témához.
Nálunk- bevallom -a párom főz. Szeret is meg tud is. Azon kívül én este 7 nél előbb ritkán érek haza. Ő meg 24-72 ben dolgozik (1 nap munka 3 nap szünet, idejéből kitelik.
Vasalni viszont én szeretek is, így az az én reszortom.
Pórszívózás szintén az én dolgom, amikor el volt törve a lábam nagy nehezen rávettem hogy csinálja meg kivételesen. (szívta a fogát, de azért megcsinálta.)

Viszont annak örülök hogy ilyen "laza" a munkaidőbeosztása, mert így a kisgyerek nevelésében, örömekben-gondokban ő is részesül és nem csak az este 8 órai fürdetésre ér haza, mint oly sok apuka.

syry
syrynx

Végre itt is esik, de csak kis csendes eső van. Úgy tűnik, a vihar már kitombolta magát.
Jobb is, mert együl alszom ma és nem akarok félni a nagy-nagy viharban!
kacsa14

Láttátok a bárányhimlő riogatós híradót???
Aszonták, hogy sok a himlős gyerek + hogy bekék oltatni a sokgyerekes családok gyerekeit + a terhességet tervező fogékony nőket.
Na erre felhívtam Anyukámat, hogy milyen himlős voltam. De csak jól összezavarodott, a végén már szerintem azt sem tudta, hogy alányak vagyok-é vagy a fia.
Olyan himlős tuti voltam, aminek a hólyag elvakarása után sebhely marad, mert abból van 2 db.
Sőt a rubeola védettséget megnézettem és az pozitív, tehát védett vagyok.
De most akkor nem tudom, hogy mi van a barikákkal????

Toxoplasma-t is nézettem, de az sajna negatív. (IgG <6 IU/ml fogékony, IgM negatív) Úgyhogy a macskuszoktól óvakodom! :twisted:
kacsa14

S.O.S.! Most nagyon bepánikoltam!!! Anya csak egy himlőre emlékszik, de akkor az a rózsa ... VALAKIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
kacsa14

Sziasztok!

Kacsa!
Nálunk csak annyira tombolt a rossz idő, hogy
egy tujánkat, és egy fát is kicsavart :(
Hozzáteszem, hogy a tuja 2méternél magasabb.
Remélem, hogy mára befejezte, mert én is egyedül fogok aludni.

Anikó!
Teljesen fájdalom mentes volt :lol:
Jól szorítottatok! Köszönöm Kép
Később írok mailt.

Évi!
Van egy kis maradék? Ajtó-ablak nyitva van :!:
Dóri baba gyönyörű :!:

Syry!
Gratulálok a pocaklakódhoz Kép

Később még bekukkantok, ha a gép marad itthon :roll:

Kép
Kép
Ági279

Kacsa!
Nem nagyon figyeltem a hiradót, mert itt írogattam.
De azért nyugalom, úgyis fognak róla még beszélni.

Kép
Kép
Ági279

Más: nincs vkinek vmi. aranyos kacsás jele, amit betehetnék a nevem alá a teknős helyére? A teki és édi + szeretem is (gyüjtöm őket, plüss, üveg, kagyló, stb.), de azért a nevemhez mégis jobban illene egy csinos kis kacsa!
kacsa14

Ági!
De azt nem fogják bemondani, hogy én voltam-e bárányhimlős. Kép És engem most az izgat, de nagyon!!!
kacsa14

Kép

Ilyesmire gondoltál?

Kép
Kép
Ági279

Nem teljesen. Olyan kis sárga pelyhesre, mint a plüsskacsák.
Kép
Ilyenre, mint a sárga kiskacsa ...
kacsa14

Olyan kiskacsám nincs :?
Ha találok, akkor felteszem.

Kép
Kép
Ági279

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: