A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Monka!

Pénteken megyek dokihoz. Alig várom.

A féltéssel, izgulással kapcsolatban: tényleg így van. Az ember amig él, félti a gyerekeit. Én is nagyon izgulok miatta. tavaly pl. a játszótéren gyomorgörcsöm volt, mert mindig olyan dologra akart rámászni, amitõl féltettem. Az idén már csökkent a félelmem. Ahogy nõnek, úgy lesznek egyre ügyesebbek.
Nehéz, de muszáj hozzászokni, hogy most már másért is felelõs vagy, nem csak magadért. De hidd el, nagyon megéri!
Boldog babavárást kívánok!

Nelli
nelli2

Nelli!

Igen, pontosan erre gondoltam.Kép
Teljesen igazad van.
Szoval Te mar gyakorlo anyuka vagy. Tudod mivel is jar egy gyerkoc, milyen felelosseg.
En otthon tanitottam alsosokat. Volt, hogy osszevonva 40! gyerekre kellett vigyaznom az udvaron. Visszagondolva erdekes, hogy mennyire lazan tudtam venni a dolgokat, nem felelotlensegbol, hanem mert en maskent iteltem meg a veszelyhelyzeteket, vagy kiakadni, ha egy idosebb gyermekes kolleganom mindenert raszolt szegeny gyerekekre, szinte semmit nem csinalhattak. Azt hiszem kezdem megerteni, es biztos vagyok benne, hogy ha gyerekem lesz, teljesen maskent fogom latni a dolgokat.
Koszonom a jokivansagodat, nagyon kedves Toled.
Pentek mar nincs messze, bar ilyenkor nagyon lassan tud haladni az ido. Viszont addig is valami kiderulhet szamodra is, hatha beindul a dolog.
Nagyon kivancsi vagyok, mit fog mondani az orvos.
Gondolok Rad!

Szia
Monka
szmonka

Doris!
Kuldtem levelet, csak lefelejtettem, hogy termeszetesen hivni foglak es beszamolok majd mindenrol!Kép
Remelem akkor is csupa johirekrol.
Monka
szmonka

Nelli! Kép
Csatlakozom az elöttem szolohoz, amig nincs meg a gyerköc addig azért aggodunk, ha meg megszületik ... hajaj akkor van miért aggodni, eszik-e, alszik-e, elesik-e,most ezt mért csinálta vagy mért nem csinálta.
Nelli és Virág Kép
Boldog szülinapot igy utolag! Kép Kép
Doris! Kép
Annyira drukkolok neked! KépA hasfájásbol még bármi lehet... Bármikor bekopogtathat a babus DE föleg akkor mikor legkevésbé számitasz rá! Kép
Anyez, Lujza! Kép Kép
Nektek is nagyon szoritok! Kép Ennyi macera után már igázán lehetne valami/valaki/ Kép
Szmonka! Kép
Csak igy tovább! Kép
Lányok!
..."ma megint megjött"... Bár most nemigen volt idöm ezen keseregni mert a kisfiam elkapott vmi csunya virust és vasárnap ota lázas, ugyhogy most szurira járunk Kép DE elhatároztam még ezt a honapot végig csinálom aztán befejezem!Nincs több gyogyo!ELÉG VOLT! Éppen 4 éve probálkozgatunk, hát ugy látszik nekiünk "csak" egy gyerköc rendeltett, de ne legyek elégedetlen hisz legtöbbötöknek még egy sincs akkor meg mit akarok én?
Edelweiss!
Kérlek vegyél ki a táblábol!
Sziasztok Jutka
UI: Azért nem hagylak itt benneteket, csak már mint "külsös" maradok.
khjutka

Sziasztok, én vagyok az utolsó hozzászóló? NA nem baj, azért szorírok Értetek, ilyeneket lássatok majd reggel =
Gitta, ekkora egy paraszt dokit, de akkor ügyes-tökös voltál hogy kialkudtad azt a pisivizsgálatot, gondoljon amit akar, rohadt kókler. Felbosszantott a dög.
Nelli, ne aggódj, meg fog jönni, én 34 napra produkáltam pontosan ugyanezt, nyugi.
Túl vagyok egy kis síráson Kép , a legjobb barátnõm egyáltalán nem akart gyereket és most írta, hogy jön a baba (se nagy szerelem, se lakás) örülök neki nagyon Kép , de Ti sosem éreztétek hogy ez nem igazság??? Olyan szarul érzem magam Kép hogy nem tudok felhõtlenül örülni, mert keserûséget érzek, vagy irígységet...kimondani is rossz.
Nem tudom hogy hozzam fel, de azért megkérdezem, szóval én még annyira új vagyok itt a topikban, de már annyit segítettetek, és személyesen is szívesen megismerkednék Veletek, szóval nem tudom mennyire a régimotorosoké illetve zártkörû-e a party ? Kép
Hurka
vereshurka

Monka!
Köszi, hát tényleg mehetne minden simábban! Kép

Hurka!
Ne bosszankodj rajta, épp elég, hogy én idegeskedtem miatta!

Lányok!
Holnap nem leszek, megyek fel Pestre kivizsgálásra! Majd jelentkezem, mindenesetre a csütörtöki mûtét addig is elmarad! Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt lányok!
Nem tudok aludni, elõször alszom betéttel, van mit gyakorolnom, eza hajnali mosás felébresztett, bocs ha undi volnam Kép
Képzeljétek mi ugrott be, vagy 4 éve történt, mászkálok a Pólusban, egyszercsak odajön hozzám egy nõ, hogy õ tudja nekem mi bajom, mitõl van kevés hajam, és hogy van megoldás a "kékgolyó úti" nemtudoménhol ezta betegséget -természetesen elfeljetettem- kezelik, és hogy õ is kapott valami fogamzásgátlót és máris több a haja, és hogy nehezen lesz gyerekem, megkérdeztem akkor hogy nkei van-e gyereke igen van, na akkor mirõl is beszélünk? volt a privát véleményem, na de az egészet elfelejtettem hiszen nem akartam fogamzásgátlót szedni, csak most beugrott. Vélemény???
HUrka
vereshurka

Még mindig jóreggelt mindenkiek, remélem jó hírekkel szolgáltok ma? Doris, Lujza hogy vagytok? Remélem minden oké!!
félidõig igyam csak a palástfû-cickafark teát?
Hurka
Gitta, van eredményed?
Kutyival mi a helyzet?
Megyek hajatmosni, nem elég hogy kevés még zsírosodik is..
vereshurka

Jó reggelt Mindenkinek!

Hurka! Teljesen emberi érzéseid vannak a barátnõddel kapcsolatban. "Jóindulatú" féltékenység teljesen megengedett. De általában az életben ilyen igazságtalanságok történnek. Oda, ahol nem várják, jön a baba, ahol küzdenek érte, oda pedig negezen. Mindennel így van sajnos. De ne keseredj el! Nekünk is lesz babánk!

Jutka! Neked is!!! Nem szabad feladni! Kicsit "ejtheted" a témát, ellazulhatsz, kiengedhetsz, de ne mondj le róla! Ha egy van, miért ne lenne kettõ? Én is emiatt küzködöm. Van egy, de nagyon szeretnék még. Soha nem szeretném feladni!
Ha egy kicsit megnyugodsz, nem görcsölsz, nem stresszeled magad, akkor egyszer csak megjelenik. Akkor mikor nem is gondolod! Tessék bizakodni!!!!

Mondom én, aki most nincs jó passzban. De közeleg a péntek. Lassan ugyan.
Most pillanatnyilag nincs piros. Most szintelen váladékom van. Mindig van valami.
De már az is lehet, hogy túl nagy figyelmet fordítok a szervezetemre. Olyan lehetetlenül alacsony a hõm. 36.6. Nekem már soha nem megy följebb?

Doris!
Mi újság? Hõd, tüneteid?
Annyira drukkolok!

Anyez,Lujza!

Teszt eredmény?

Hurka!

Én is új vagyok a topicban, de szerintem mindenki eljöhet a talira közülünk, aki szeretne. Igaz Lányok?

Nelli
nelli2

Ma lesz legalább egy igazán JÓ hír!

Örülni fogtok!

Most nem írhatom meg a nevem
Névtelen

Kedves Lányok!
Szeretném megköszönni a rengeteg szorítást, úgy néz ki, meg volt az eredménye. Ma reggel teszteltem (RapiPreg) és egy nagyon halovány 2. csík is megjelent a teszten!!! Férjemmel együtt nézegettük, hogy csak a szemünk káprázik Kép, de nem, ott volt, bár mint írtam, elég haloványan. Hamarosan hívom a Kaálit, hogy ilyenkor mi a helyzet és majd jelentkezem.
Puszil Mindenkit
Ányez

Éva Kép - Te kis hamis!
Anyez

LányokKép
Szép jó reggel mindenkinekKép Köszönöm szépen az eddigi drukkolást, de mostantól teljes gõzzel bíztathatjuk Ányezt, Lujzát és a többieket mivel ma reggelre leesett a hõm és görcsöl a hasam. Bármelyik percben megjöhet a menzim. Viszont van egy örömhírem is a dologgal kapcsolatban. Tegnap is és még ma is, most is vissza-visszatérõ hányingerem van ezért elkezdtem átgondolni a dolgot és az hiszem rájöttem a titokra... Ebben a hónapban úgy pé. környékén elhagytam a kávét amit már 8-9 éve minden reggel megittam, mert szükségem volt rá, viszont olvasva a vetélést okozó hatásáról úgy döntöttem nem iszom többet. Valószínûleg az üres gyomromnak köszönhetõen alakult ki a reggeli hányinger amit aztán ásványvizzel meg ropikákkal próbáltam csillapítani de addigra már késõ volt így a gyomrom joggal produkált tüneteket. Ehhez még az is hozzátartozik, hogy minden nap szedtem az elevitet ami viszont étvágyat növel de a táplálék mennyisége ua. maradt így folyton éhség érzetem ill. hányingerem van. Ez tehát azt is jelenti, hogy nem vagyok pszihés eset. Ma már nem vagyok úgy letörve mint tegnap és annak örülök, hogy ebben a ciklusomban ismét mehetek UH-ra a 23. napon mivel letelt a 6 hónap próbálkozás a hsg óta. Ha minden igaz akkor most kiderül végre, hogy mikor lesz a laparomKépKép
LujzaKépÁnyezKép Mi hír felõletek?
GittaKép
Nagyon szorítok NekedKép
HurkaKép
Próbálj meg nem elkeseredni, persze tudom,hogy könnyû ezt mondani, de hidd el sikerülni fog Neked is elöbb-utóbb... Fel a fejjelKép
JutkaKép
Remélem mielöbb meggyógyul a GyerkõcKép Jól teszed, hogy lazítasz kissé a témán és nem görcsölszKép Hidd el így nagyobb esélyed lesz a sikerreKép
NelliKép
Bocsi, de nem tudom értékelni a tüneteidet...

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Ugye, mondtam én, hogy lesz legalább egy Jó hír?Kép

Doris! Lujza!
Hõ hogy áll? Tünetek?

Anyez!
Itt is gratulálok, és vigyázz nagyon magatokra!!!!Kép

Éva
Éva

Ányez!

A nagyon halvány csík is baba!!!! Gratulákok Nektek! A kislányomnál az én csíkom is igen halovány volt!

Nelli
nelli2

ÁnyezKépKépKép
A második csík akármilyen halovány babukát jelentKépKépKép Szívbõl gratulálok és nagyon boldog 9 hónapot kívánok NektekKépKép
LujzaKép
Rajtad a sorKépKép

doris

Köszönöm, köszönöm, köszönöm Kép

Beszéltem a Kaálival és ma be kell mennem vérvételre, de azt mondták, hogy ez jót jelent és szabad örülni Kép , bár én most sírok
Puszi
Ányez
Anyez

Jó reggelt!

Lányok: lehet, hogy én is csak pszichésen produkálok tüneteket, de tegnap du. óta tök nyomorultul érzem magam.
Tegnap még bemeséltem magamnak, hogy biztos a pogácsa, bár nem ettem belõle annyit, hogy így érezzem magam. Olyan gombóc-érzés van az alhasamban, de a gyomrom is, mintha túlettem volna magam. Ma reggel a szokásos kávémat (sok tej, sok cukor) nem bírtam meginni, émelyegtem tõle. A gyomrom azóta is olyan, mintha gyomorromtásom lenne, vagy nem is tudom. Szóval, fura az egész. A hõm tartja magát a 37,0-n, ami szokatlanul magas, ráadásul még csak a 20. napon vagyok, úgyhogy bizakodni lehet.

Doris:gondolom, te is úgy vag vele, hogy jobb a dolgokat tudni, mint bizonytalanságban élni. Csak tudja már meg az ember lánya! Szorítok Neked, hogy minél elõbb lejöjjön a Te napodKép
OFF:Verus (aki a hugom) puszil és azt üzeni, nem felejtett el, de rajta kívülálló okok miatt (is) most nem megy a levélváltás.ON

ÁnyezKépKépKépKépKép remélem húzol magaddal engem isKép

Lujza: naaa???Kép

Gitta: remélem jó hírekkel jössz holnap. Akármi legyen is azKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ányez

Gratulálok! Vigyázz magatokra.

Doris

Hát legalább nem vagy elkenõdve és megfejtetted honnan származnak a tüneteid. A reggelit ne hagyd ki, mert tényleg megviseli a gyomrodat. Ha nem iszol kávét próbáld meg a kakaót vagy tejet, ha szereted.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

JovikaKép
Verus a Húgod??? Puszilom de remélem azért jól vannakKép Köszi a bíztatástKép A tegnapi nap után ez tényleg felüdülés és végre tudok "tisztán" gondolkodniKép Így marad az A terv mely szerint most 23. napi UH ill. a folytatás egyeztetése leszKép Ahhoz képest, hogy hogy le voltam törve, mikor a hsg után 6 sikertelen hónapot javasolt az orvosom most örömmel konstatáltam, hogy letelt ez a 6 hónap is és bizony-bizony túléltemKépKép A Te tüneteid nagyon bíztatóak és pont a 20. napon kezdõdtek nálam is a "bajok"Kép Remélem Te szerencsésebb leszelKép Nagyon drukkolokKép
AnyezKép
Megértem a könnyeidetKépKép

doris

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

AnyezKépKépKép
Szívbõl gratulálok.Kép Hidd el, a teszt nem csal pozitív irányba és ha a Káliban is ezt mondták, akkor mostmár tényleg örülhetsz.Kép Gondolom, most még elég hihetetlen a dolog.Kép

DorisKép
Sajnálom, hogy leesett a hõd. Ez a kávé dolog nagyon is elképzelhetõ, biztos attól volt a hányinger.
Néhány hónapja én is azon tanakodtam, hogy le kéne állni a kávéról, de szerintem a napi egy kávé, még akkor is, ha terhes vagy, nem árthat, fõleg, ha még kívánod is. Hiszen sokan, mikor terhesek lesznek, nem bírják többé meginni. Szóval szerintem nyugodtan kávézz tovább.
Olyan hihetetlen, hogy már 6 ciklus eltelt a HSG-d óta. Olyan mintha egy-két hónapja lett volna. Nagyon szalad az idõ.

JovikaKép
Drukk beindítva ezerrel.Kép

JutkaKép
Biztosan jót fog tenni, ha leállsz kicsit ezzel a témával. De szerintem nem kell még elkönyvelni, hogy nem lesz soha második baba. Én bízom benne, hogy leszel Te még többgyerekes anyuka.Kép

HurkaKép
Hát persze, hogy gyere a talira. Mindegy, hogy ki mikor jött, ha van kedve, ott a helye a talin.Kép

GittaKép
Drukkolok. Remélem, minden rendben lesz.

LányokKép
Ma egy tizedet esett a hõm.Kép Lehet, hogy a gyógyi jól hatott és most van tüszõrepi. Annyira jó lenne, ha holnapra fentebb menne néhány tizedet. (minél többet) Annyira szeretnék már egy normális görbét produkálni, még akkor is, ha nem babás.

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Látod, én is ezt mondom...hihetetlenül repül az idõKépKép Drukkolok a hõdhözKép Remélem sikerül valami "tankönyvi" ábrát kirajzolniaKép
MarcsiKépSienKép
Merre vagytok?
RitaKép
Mostanra már túl vagy a hsg.-n. Remélem jó lett az eredményKép

doris

Ányez!

Nagy-nagy gratula és vigyázz Magatokra!

Puszi
Nyuszat
nyuszat

Zsuzsu!

Remélem holnapra szépen felmegy a hõd, és ott is marad!Kép

Doris!
Jó, hogy ilyen optimista vagy. Hogy ezt sem úgy fogod fel, hogy megint nem sikerült, hanem, hogy végre letelt a 6 hónap! Irigyellek ezért a gondolkodásmódért!

Jovika!
Te is kezdessz igencsak gyanús lenni. Az a hõ szokatlanul jó (az eddigiekhez, és az enyémekhez képest)! Én mindenesetre szorítok nagyon!Kép

Rita!
Szorítok ma neked, hogy minden rendben legyen!

Gitta!
Mi újság?

Ányez!
Olvastam és küldtem emilt!

Pusszancs
Éva

Ányez
Szívbõl gratulálok! Olyan jó mindig babás hírt hallani Kép
Jovika,Doris,Éva, Nelli és akik még drukkoltak
Sajnos ma reggelre esett egy tizedet a hõm, így most 37,2. Kora reggel görcsölt egy pár percet a hasam, aztán úgy 9 óra fele is, de még semmi. Érdekes, hogy most el sem szomorodtam, nem pityeregtem mint máskor...most csak olyan ürességet érzek Kép
Lujza
lujza

ÁnyezKépKépKép
Most itt ülök és hülye módon mindjárt elbögöm magam. Biztos a hormonokKépKépKép Képes vagyok mindenen sírni, hát még egy ilyen jó hír hallatánKép

GRATULÁLOK.

DorisKép
Sajnálom, hogy leesett a höd. Örülök, azért, hogy ilyen pozitív maradtál. Lenne mit tanulnom töledKép

Én azóta is kávézom, van úgy, hogy napi 2x. De nagyon enyhét, jó sok tejjel és utána lenyomok egy csomó ásványvizet is, hogy még az is higítsa.

HurkaKép
A talira bárki jöhet. Meg szoktuk szervezni, hogy aki kocsival jön az hoz még valaki(ke)t. Úgyhogy aki azért nem akar jönni, mert Maglód messze van, az is bátran jöjjön, mert bizti lesz valaki aki felajánlja segítségét.

Én egyelöre még nem ajánlom fel a kocsival történö szállítmányozástKép mert lehet, hogy suliban leszek és akkor onnan lóhalálában mennék a talira. Még nem kaptam órarendet.

Érdekes, hogy mit mondott Neked anno az a nö. De nehogy elkezdj most fogamzásgátlón gondolkodni!!!!!

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Anyez! Nagy-nagy gratulaKép Vigyazz magatokra!Kép

orsoly
orsoly

ÁNYEZ:KépKépKép!Az örömkönnyek megengedettek!Boldog, harmónikus várandósságot kívánok!
DORIS:most új fejezetet nyithatsz, ami baby enddel végzõdik!Kép
JOVI:drukk-drukk!
HURKA:teljesen megértem az érzéseidet, a világ tényleg logikátlanul mûködik. Nálunk a családban is hasonló a helyzet. De gondolj arra, hogy elõbb-utóbb itt mindannyiunk megkapja a babukájá(i)t!
JUTKA:jobbulást a gyerkõcödnek, neked pedig egy váratlan babucit kívánok. Ha megnyugszol és nem is gondolsz rá, lehet hogy könnyebben összejön!
ZSUZSU:a kutyid jobban van?
RITA:túlélted! Jelentkezz ha tudsz!
GITTA:te is írj, hogy mit mondtak!
Virág
Virág

LujzaKép
Még semmi sincs veszve amig meg nem jönKépKép Örülök, hogy nem vagy úgy elkettyenveKép
MóniKépÉvaKépVirágKép
Köszi a bíztatást. Most azért tartom magam ahhoz, hogy nem kávézomKépHa már eddig kibírtam innen már nem adom felKép

doris

ÁNYEZ:KépKépKép!Az örömkönnyek megengedettek!Boldog, harmónikus várandósságot kívánok!
DORIS:most új fejezetet nyithatsz, ami baby enddel végzõdik!Kép
JOVI:drukk-drukk!
HURKA:teljesen megértem az érzéseidet, a világ tényleg logikátlanul mûködik. Nálunk a családban is hasonló a helyzet. De gondolj arra, hogy elõbb-utóbb itt mindannyiunk megkapja a babukájá(i)t!
JUTKA:jobbulást a gyerkõcödnek, neked pedig egy váratlan babucit kívánok. Ha megnyugszol és nem is gondolsz rá, lehet hogy könnyebben összejön!
ZSUZSU:a kutyid jobban van?
RITA:túlélted! Jelentkezz ha tudsz!
GITTA:te is írj, hogy mit mondtak!
Virág
Virág

Mai képecske:
Kép
Virág

Jé, a jobb szélsõ fiúKépKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Doris Kép
Remélem, hogy a következõ ciklusban már nem a kv elhagyása miatt lesz az émelygés, én nagyon fogok szorítani! Kép (egyébként én ittam kávét koffeinmenteset - ez egy köztes megoldás)

Jovika Kép
Köszönöm a gratulát és húzlak magammal, mint ahogy mindenkit!

Egcsi Kép Nyuszat Kép Éva Kép Orsoly Kép Virág Kép
Köszönöm!

Zsuzsu Kép
Remélem, hogy nem csal a teszt, de a vérvétel után biztos nyugisabb leszek. Valóban felfoghatatlan Kép

Lujza Kép
Ez nem számít leesésnek és a terhesség tünetei között is szerepel a görcsölgetés .. ne add fel! Kép

Moni Kép
köszi, egy pár napja én is bármin képes vagyok bömbölni. De olyan jó még ez is.

Puszi
Ányez
Anyez

VirágKép
Ez a kép nagyon aranyos. Csak sajnálom szegény kutyusokat, hogy így "kiteregették" õket.Kép Az enyém is ilyen aranyos volt, amikor kicsi volt. Na de persze még most is nagyon szép!Kép
Ma kicsit megkönnyebbültem, mert már jobban van, eszik-iszik, mászkál és vidámabb is. Remélem, teljesen rendbejön.Kép

LujzaKép
A 37,2 szerintem nagyon jó hõ. Számomra az elérhetetlen csúcs. Biztos, hogy ezt már esésként kell elkönyvelni? Aztán meg a hasfájás is sok mindent jelenthet még. Annyira szorítok, hogy ne jöjjön meg!

DorisKép ÉvaKép
Köszi a drukkot. Én eddig nem sok mindent éreztem, de néhány napja mintha a bal petefészkem tájékán lenne egy kis mozgolódás. Bár az az igazság, hogy soha nem vagyok biztos benne, hogy tényleg a petefészkemet érzem, vagy pedig másfajta mozgás zajlik éppen.Kép Szurkálást mindenesetre én még nem éreztem.

RitaKép
Várjuk a beszámolót a HSG-rõl. Remélem mindent rendben találtak. Az én szememben mindenki hõs, aki már túlesett rajta. Én nem vagyok egy félõs tipus, de ettõl a beavatkozástól az itt hallottak alapján szinte rettegek. Remélem nálam már nem kerül rá sor.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

SziasztokKép
Jó reggelt mindenkinek, ill. jó napotKép

AnyezKép

Nagyon örülök, és boldog 9 hónapot kívánokKép

LányokKép

Kezdek nagyon ideges lenni a délutáni orvosi vizsgálat miatt. remélem, nincs semmi komoly bajom.

Edit
Edith

Sziasztok Lanyok!

Eddig nem tudtam jonni, de milyen jo vegre ismet egy pozitiv hirrol olvasni. Kép
Anyez! Nagy-nagy gratula. A helyedben en is sirnek. Tudom, hogy nalam is rogton elo fognak jonni a konnyek, ha egyszer ilyent || latok. Kép

Lujza! Ne add meg fel! De az nagyon jo, hogy nem vagy ugy letorve. Maradjon is igy! Kép

Doris! Sajnalom. Kép Dehat a mult heten is leesett egyszer es vissza is ment, nem? Kép

Andi
andi28

Ányez!KépKépKép

GRATULÁLOK!KépKépKép Annyira örülök, hogy sikerült. Jó hely ez a Kaáli, nahát. És most már itt a követendõ példa is.Kép Most már azon izgulok, hogy hányan vagytok. UH mikor lesz?

Doris!Kép
Én még nem írtalak le. Egyszer már lejjebb csúszott a hõd és másnap visszament. A görcsölgetés meg lehet a babutól.

Lujza!Kép
Ez rád is igaz! Amíg nem jön meg, addig nem kesergünk!

Hurka!Kép
Felvettelek a tali-listára.

Sien! Bea!KépKép
Hol vagytok????

Lányok, Cipómamáról tudunk valamit?

Edi
edi

AndiKépEdiKép
Köszi a drukkot, de jelentem épp most megjött... Ez egyben jelenti azt is, hogy ma megkezdtem a 17. ciklusomat. Mondjuk nem olyan nagy baj ez mert a 23. napon futhatok UH-raKép Persze babukának jobban örültem volna de így sem tragikus a helyzetKép
Köszi mégegyszer a drukkot. Egyébként ma 37.00 fok a hõm és 17 napig volt magas mert a 12. napon volt pé-em. Úgy tûnik papirforma szerint menstruálok...Kép
EdiKép
Írok Neked magánbanKép
EditKép
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond a dokinálKép

doris

JOVI:hát ezt mibõl gondolod?Kép
ZSUZSUKép!
LUJZA:jó a hõd!!!
EDIT:gondolunk rád! Amint tudsz, írj!
EDELWEISS:merre vagy?
Lányok NIKIE-vel mi a helyzet?Sajnos nem emlékszem, nyaral?
Virág
Virág

VirágKép
Nikie nyaralni ill. szabadságra mentKép
Edelweiss otthon van és csak ritkán tud bejelentkezni, mert gond van a net-tel.

doris

Doris!Kép

Sajnálom!Kép Azt is, hogy próbáltam beléddumálni én is, hogy tuti babás vagy. De hát olyan jól alakult minden. Viszont örülök, hogy ilyen jól viseled. De szabad ám sírni neked is, ha jólesik, aztán lehet megint elõre nézni. (Tiszta hülye vagyok, most meg a sírásra akarlak rádumálni. Ne is figyelj rám.)

Pusz, Edi
edi

Sziasztok lányok!

Már régen jelentkeztem, de folyamatos olvasó üzemmódban vagyok. Mindenkinek gratulálok, aki idõközben babás lett, Anyez nagyon boldog babavárást kívánok. Kép

Doris
iszonyú, hogy milyen gyorsan eltelt ez a hat hónap. Emlékezz, hogy ez a fél év átmeneti idõ volt, az igazán nagy elõrelépés most fog bekövetkezni, ezzel jócskán nõnek majd az esélyek.Kép

Edi
Olvastam a taliról, a múltkori is nagyon jó volt. Ez a mostani idõpont nekem sajnos nem jó, 10 éves gimnáziumi osztálytalálkozóm lesz Miskolcon (hogy repül az idõ), ezért is nem jelentkeztem már korábban nálad.
Lányok, akik még nem voltak: éhesen menjetek, annyi finomság volt a múltkor is...

Velünk továbbra sincs semmi változás, jövõ héttõl két hétig szabin leszek, azért megpróbállak majd olvasni benneteket.

Bea
Bea

VirágKépDorisKép

Nagyon köszönöm, hogy gondoltok majd rám, amint t udok, jelentkezek.

Nikie-vel beszéltem, jól van. Remélem, ham,arosan Õ is velünk lesz.

Üdv, Edit
Edith

DORIS:köszi az infokat!Kép
Virág
Virág

EdiKép
Semmi gondKép Ha kell akkor kisírom magam... Nem Te dumáltál rá a babukára, hanem én önmagam. És még most is erõs hányingerem van, tehát tuti nem pszihés a dologKép Mégsem bolondultam megKépKépKép Hát ez már fél siker... Akkor sem engedek a KV csábításánakKépTalán az elevitet lecsökkentem ismét minden második napra hátha az majd segít megszüntetni az émelygéstKép
BeaKép
Nagyon jó pihenést kívánok Nektek és érezd jól magad az osztálytalálkozónKép

doris

DORIS:köszi az infokat!Kép
Virág
Virág

Ányez,

Nagyon boldog babavárást kívánok! Kép

Doris,

Sajnálom, hogy nem sikerült, pedig úúúúúgy szorítottam!

Pusz
Alma
Alma

Azért mondok mindent kétszer, mindent kétszer, mert rendetlenkedik a rendszer...
Virág
Virág

AlmaKép
Köszi, lesz még rá alkalmadKép

doris

Virág: Kilóg a farkaKép bocs, de az TÉNYLEG a farkaKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok lányok,
Ma mentem el a vérvétel eredményemért, eddig két ciklust vizsgáltak 2-2 vérvétellel.
Aki ért hozzá kicsit kacsintson már rá, hogy ez most javul, romlik, mi a rossz benne, mi a gyanú. A hiányzó értékek még nem készültek el. Még egy hét míg jön a doki, addig megõrülök, léccciiiiii

Anyez, gratula, olyan jó Nektek, és nagyon boldog babavárást kívánok!!! J én nem csak sírnék, egyenesen bömbölnék! remélem hamarosan mi is többesszámot használunk magunkra ugye csajok?!! J

Doris, nekem akkor van hányingerem amikor kevés folyadék van bennem, keveset iszok, észre sem veszem, lehet éhségtõl is, de ne add fel!! MI az a hsg? Azért fel a fejjel!!! J
Mondom ezt én aki el van kenõdve rendesen. L

Akkor én is megyek a talira, pestrõl, és én el tudok vinni valakit / valakiket. J átgondolom mit vigyek, pl inni?

Hurka

Cn / c hossza 12. nap / 44 nap
FSH 7,3 U/L
LH 15,4 U/L
Prolactin 37,00 ng/ml
Estradiol 86 pg/ml
Progesteron 0,3

Cn / c hossza 25 nap / 44
FSH 7,2 U/L
LH 30,4 U/L
Prolactin 35,5 ng/ml
Estradiol 70 pg/ml