A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Nemsokára indulunk.

Roz,
köszi a szavazatot!

Még gyorsan egy ma reggeli produkció:

Kép

Ahova megyünk, ott is van amúgy net, csak nem biztos, hogy még emlékszem a jelszavamra, amivel azokat a gépeket lehet használni. Ha tudok, majd jelentkezem. Addig is jó babázást mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mvirag
Nekünk nagy klímánk van ma egész nap ment, de sajnos csak abban a helységben hűti le a levegőt. Mondjuk a hőmérő még mindig 27 fokot mutat, de én érzem hogy hűvösebb van mint mondjuk az étkezőben. Úgy tudom hogy tisztítattni kell sztem évente, akkor nem gáz, de amúgy egészségtelen. Volt erről a fókuszban még tavaly szó. Ott hallottam.

KépKép

KépKép
liolga

Liol, kaptuk a medencét, de az Auchanban vették, kb 1.5hónapja.

Mvirág, nincs klímánk,mi is gondolkodunk, de jövőre biztosan lesz, csak idén lehet, h nem fúrunk,vésünk...Sztem ésszerűen használva nem fáztok meg mellette-vagyis főleg akkor menjen,ha a gyerkőcök nincsenek abban a helységben, stb.Ja és be lehet állítani egy kellemes 24-25 fokot is. A férjem egésznap klímás helységben dolgozik nyáron, 3éve lassan, de egyszer sem fázott meg emiatt.Viszont panaszkodik is,mert itthon ugyi 31 fok van....

Lina, tornászlány spárgázik?

Nana írt emailt, nagyon nagyon rosszul vannak, Botit 20órán át ringatja, de semmi sem segít, se puki-se kaki nem akar jönni.Ma mennek Uh-ra.Eléggé ki van bukva, de puszil mindenkit. :(

Kép
seriff

sziasztok,

vagyunk, csak hétvégén Balcsiztunk, pénteken meg megint megyünk nyaralni :lol: . Próbálom utolérni magam... Eszter imádta a Balcsit, nagyon tetszett neki is.

Nekünk van légkondink, szerintem ésszel használva nem árt. Sosem fújatom közvetlen magunkra, lefekvések előtt szoktam hűteni egy kis ideig, és persze így sincs hűvösebb 26-27 foknál, de nem is kell. Egyébként nálunk is 30 fok fölött lenne. Kocsiban is van és még nem voltak betegek miatta. Szerintem ez is olyan dolog amit ha mértékkel használ az ember, akkor nincs gond.

Nanáékat nagyon sajnálom :(, kitartást nektek, sok erőt kívánok!
balim

Zsolt
Sziasztok!

Előbb-utóbb Mi is idetalálunk, de ezt a jó időt ki kell használni, és sokat kell kint az udvaron játszani, pancsizni stb.

Légkondi Nekünk csak a kocsiban van. Nagyon hasznos dolog, mert sokkal jobb mint lehúzott ablakokkal, kereszthuzatban utazni 200-250 kilómétert. Megfázás még nem volt miatta, de azért kitakarítattam múlthéten, hogy a baktriumok is kiürüljenek a rendszerből. KLakásba is kéne egy, mert...

KicsiLilla éppen elaludt, pedig SygRobival meccsnézést terveztünk, de lehet, hogy csask a második félidőre érek át hozzájuk. Délutám már másodjára alszik. Nyomja őt is a meleg, és a hűvösebb hálószobában jót lehet durmolni :D

Felteszek egy képet.A kötöttfogású birkózó világbajnokságon készült:

Kép

Mindenkinek további szép napot !

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Roz23

Honnan ismerjük egymást? Zrínyi? Kada Elek? Gamf?

Dettus

Remélem túl vagy a nehezén és tudsz majd szoptatni! Nekem egyszer volt vesekövem , amit kipisiltam, de ellenségemnek sem kívánom az érzést! Írtóra tud fájni! Jól jártam, mert megtalálták. Egyik ismerősömnek kivették a vakbelét, igaz nem volt semmi baj vele. Veseköve volt, csak az ügyeletes nem ultrahangozta meg és túlságosan szenvedett!? Ha megműtöttek, akkor hogy tudtál szoptatni?

Linacska!

Jó időt fogtatok ki a nyaraláshoz! A kocsi bírhatta volna még egy kicsit, de vízpart mellett lenni az igazán jó ehet!

Légkondi ügyben, nekünk nincs, nem is akartam, amikor építkeztünk, mert gyorsan megfázom tőle.

KépKép
kattic

katic :)
aranyos vagy Én nem vagyok ilyen nagy agy, hogy ilyen süliban találkozhassunk :lol: :lol: :lol: :lol:
nem ezekről a helyekről ismerlek az tuti :) majd rájövök ám :) egyszer :) ....

sam
már irni akartam mi nem meggyet cserit ratunk el vagyis Én, és ajándékba kaptuk .
Anno mikor mi megvettük ezt telket, úgy adta el a bácsika, hoyg modta, hoyg az azévi termés az övé és ez nekünk tök természetes volt, vagy nem akartatok ezen variálni?
roz23

Sziasztok!

Lányok még durmolnak, kicsit garázdálkodom addig :)

Ha minden igaz, ma már az új lakásban alszunk :D Hihetetlen mennyi mindennel jár egy költözés. Ami ugye természetes, csak így kisprüntyi mellett elég nehéz összehangolni a dolgokat.

Dettus,
remélem már túl vagy ezen a fránya vesekő mizérián és a szoptatásba sem kavart bele.

Kattic,
mikor végeztél a Kadában? Én 94-ben számvit-gazd. szakon. Onnan is ismerhetlek.

Balim,
hová mentek nyaralni? Tennél fel majd srácaidról is képet?

Sajnálom Nanát. Szörnyű lehet, a tehetetlenség. Remélem találnak valami megoldást a dokik. Orsi egy órát sírt a héten úgy, hogy a szívem szakadt meg és nem segített semmi. El sem tudom képzelni, hogyan lehet bírni, ha egész nap sír a kicsi. Már ez alatt az egy óra alatt kiborultunk.

Hihetetlen mekkora Lilla "baba". :D

Seriff, Hanna ma is olyan rosszul aludt? Orsit inkább elnyomja a meleg, mióta kitisztult az orra, megint csak egyszer kel enni, aztán alszik úgy 8-ig este 10-től. Nappal is alszik nagyokat szerencsére, pedig őrült meleg van a lakásban.

Roz, olyan jó, hogy tudsz végre feltenni képeket. Tessék pótolni a lemaradást :) Áki rengeteget változott. Te meg igazán szép vagy mellette! Haját levágtad végül?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok,

jó, hogy egy kicsit lehúlt a levegő reggel, de már melegszik megint :( :)

Zsolti,
de jó, hogy megint jelentkeztek! Jó a kép a birkózásról!

Pille,
kitartástz a költözéshez!

Nana,
szegény! El sem tudom képzelni, milyen lehet... én is kibuktam egy órás sírástól is...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Biróné Zsuzsa vagyok pár hónapja olvaslak titeket és most sikerült csatlakoznom.NAGYKŐRÖSI VAGYOK.Két fiam van MÁTÉ 2év 7hónapos BOTOND idén február 12. én született azaz júl.12. én lesz 5 hós. Mindkettőt Kecskeméten szültem DR. NEMES ANDRÁSNÁL császárral! Egyenlőre ennyire futotta az időm majd még irok ha lehet :D :D
bizsu

Lanyok,
Koszi a legkondis valaszokat.
Allitolag holnap enyhul az ido....
Ha normalisabb lesz a homerseklet, lehetne megint egy babatali. Mit szoltok?
En ebben az idoban csak pancsizni viszem ki oket, A vasarlast stb gyorsan reggel letudjuk aztan bent gubbasztunk..
Hetvegen megyunk Hevizre a nagypapam 90 eves szulinapjat unnepeljuk. remelem jo ido lesz :lol: Akkor tuti pancsizunk egyet a Balcsiban :wink:
mvirag

Találka, igazán jó ötlet, csak legyen kicsit hűvösebb, mert ezt itthon is nehéz elviselni!

Pille
A Kadát 95-ben fejeztem be programozó szakon, ezek szerint felettem jártál.

Nándi megint jelez... mennem kell.

KépKép
kattic

Sziasztok!

Két napja elvesztem egy kicsit a házi munkában.

mrege!

Nekem van kedvem menni a babatalira, remélem rá is fogok érni.
Megint itt lesz kinn?
Mi is klímán agyalunk, de sztem nem lehet totál kihasználni, mivel ővni kell a babákat.
Nálunk most sokszor pancsiznak és megy a ventillátor.

bizsu!
Üdv köztünk!!
Olyan fura hogy "idegenek" olvasnak minket :)

Lina!
Jó nyaralást!

Nana!
Nem tudok mit írni csak annyit hogy küldök sok energiát és kitartást!!!!!!!

Roz!
Mi lett Áki hajával?Hogy fogyózol?

Ser!
Ti hol nyaraltok idén?
Hanna ébred még éjszaka?

Puszi és enyhülést mindenkinek....
samchee

sziasztok
A brokkolira ezek szerint senki nem tudja, hogy nem baj-e ha TELE volt kukaccal? na mind1 :(

Egy másik kérdés!
Tengerbe be lehet vinni a gyerkőcöket? Hétvégén megyünk nyaralni és ezért szeretném tudni!
quill

quill,
én nem hiszem, hogy jó lenne, ha tele volt kukaccal :(. Tenger: szerintem símán bele lehet vinni. Merre mentek?

mvirág,
Balcsi nagyon jó!!! Tiszte a vize, szép magas, meleg. Enyémek imádták. Jó utat!

bizsu,
üdv köztünk :). Én dolgoztam egy ideig Nagykőrösön :).

Kob,
nálunk is nagyon megy a meggy télen, most meg a ribizli, málna, cseresznye... Tömöm őket, remélem felerősödnek őszre. Csak Esztinek egyhangú még az étkezése, de majd ősztől remélem javul a helyzet.

Pille,
ügyesek vagytok a költözéssel. Az Őrségbe megyünk pár napra. Szerencsére enyhül az idő, tudunk majd kerekezni nagyokat :).
Srácokról teszek mindjárt képet.

Bea,
Lilla hatalmas :).

Cukker,
bocsi, elfelejtettem a mamádat, részvétem :(, neki volt agyvérzése a télen? Bence miket csinál otthon? Megy valami táborba? Marci most úszótáborba jár a héten.
balim

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 365.26.jpg[/img]

egészen friss, hétvégi kép az unokatesókkal (az egyiknek csak a hasa látszik :), nem akart leülni). Eszter persze, mint egyetlen lány, középen helyezkedik el :lol: .
balim

na még egyszer (teljesen lelassult a rendszer :()

Kép
balim

Balim

HOL és mit dolgoztál ebben a kis városban, :?: :D
bizsu

bizsu,
a Bonduelle-nél voltam külkeres abban a kis városban :lol:
balim

képzeljétek ma annyira sz..ul voltam, megint fájt minden végtagom és a jobb mellem. Valószínűleg begyulladt, pedig nem is csomós, csak spontán fáj nagyon :(. Nem is volt semmi hiba, Eszter is ugyanúgy evett mint eddig. Mostanra be is lázasodtam, azt hiszem, megyek az ügyeletre :(.
balim

Sziasztok!

Sokaig nem jottem, sokat irtatok, nem is tudok irni mindenre, amire szeretnek.

Nanaeknak kitartas, tenyleg borzaszto hogy ennyire faj Boti hasa. Uh-an talaltak valamit?

Dettus, hogy vagy? Remelem nem lesz gond a szopival es te is teljesen rendbe jossz!

Balim :( sajnalom, hogy te sem vagy jol!

Fenykepek nagyon jok! Gyerkocok szepek! :)

Mi jol vagyunk, csak szenvedunk a melegtol. Kozben ingazunk Kmetre, nezegetjuk a hazakat, mert elvittek elolunk, amit kineztunk. :(
Kati magatol fel tud ulni, vagy irtam mar korabban?:) :roll:

Most is csak ennyire futja!

Mindenkit puszilok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok, hát itt nem sokat enyhült az idő....

Köszi a kérdéseket, Pille, Sam már sokkal jobban alszunk,ma csak 2x ébredt Hanna,10percre, igaz még bepróbálkozott fél 6-kor, de nem bírtam felkelni,és 3menet nyöszörgés után visszaaludt,majd ezt megismételte 3/4 8-kor-akkor arra vártam, h Apája is tudjon jönni Hozzá-és azóta is alszik. :D

Sam, Krk-re megyünk, egy barátnőméknek van ott appartmanja, és oda, majd 1 hónap múlva, 3-asban. Várjuk nagyon!
Ti? Lesz azért egy picike nászút? :)

Tegnapelőtt találkoztunk Lillakirálylánnyal, és Apukájával,amint meccset nézni jöttek SygRobihoz, Lilla nagyon kis édes volt, fejtetőn kunkorodó szőke tincsével :D !
Syg-gel és Leonával meg bicajoztunk egyet.
Ja és voltunk Minoéknál is, de ha jól tudom, ott tegnap még nagyobb party volt, Kobékkal, Beáékkal :lol: ! Kérünk képeket!

Dettus?

Nana?

Aki utazik, és esetleg nem jönnék már, annak jó utat, jó időt!

Kép
seriff

Sziasztok, enyhülés talán holnap.. már nem ártana

Nana
Kitartást neked, katasztrófális lehet, amikor állandóan sír a pici és nem tudsz rajta segíteni. Nándi csak egyszer sírt majdnem folyamatosan kb 20 percet (egy nagy büfi miatt), de alig bírtam elviselni, nem lehet neked könnyű!

Seriff
Egy ismerősöm mesélte, hogy kimondottan kisgyerekeseknek való Krk, mert van homokos tengerpartja is, amit a kicsik nagyon élveznek. Biztosan szuper lesz!
Nektek is gondotok van az alvással ebben a nagy melegben? Nekünk sem egyszerű, igaz pár napja már csak 1x ébred éjszaka és gyorsan visszaalszik, talán visszaáll a régi rendszer. A hétvégén újra 20 fok körül lesz, már várom.

Balim
Jobbulást!

Quill
Biztos bio volt a brokkoli, az ép résznek nem lehet baja, de azért valószínű én is kidobnám a kukába, biztos, ami biztos!
1 éves kor után szerintem be lehet vinni a gyerekeket a tengerbe, csak fokozottabban kell vigyázni a bőrükre a sós víz miatt. Testápoló + naptej, nehogy felégjenek, nekik érzékenyebb a bőrük!
Persze gyerkőce válogatja, valakinek nem kell sós víz a kiütésekhez, van akinek semmi sem árt!? Medúzákkal és a tengeri sünökkel (szúrnak) vigyázzatok, mert csípnek és képes a tenger partjára is kisodródni. Ha tengeri sün megszúr, akkor érdemes paradicsomot rá rakni és bekötni, kiszívja pár óra alatt. A helyiek ( felnőttek) nem igazán törődnek vele, amikor egyszer beleléptem, egyenként szedegettük , végül a kötés megoldotta a tüskéket. A helyiek cigivel égették, azt azért nem próbálnám ki! Tengeri sünnel való találkozás után még úszáshoz is strand szandált vettem. A kövek között szinte mindig vannak!

bizsu
Én is sokáig csak olvastam a többieket és most is nagyon kevés az időm az írásra, de ezért ha lesz időd írj te is! Üdvözöllek közöttünk!

Nándi tegnap hangosan felkacagott és lemaradtam róla, mert pont anyukámmal volt. Viszonrt este nagyon belendült a forgás terén. Hasról hárta, hártról hasra, nagyon kell rá figyelni. Eddig csak álmában művelte ezeket, de most már éberen is. nem korai ez 11 hetesen? Igaz nagy baba, 6 kg és 62 cm és állandóan felállna a kezembe, pedig még ülni sem lenne szabad, csak úgy ha a háta támasztva van. Nagyon erős!

Hétfőn vérvételen voltunk, még mindig küzdünk a sárgasággal, igaz már nem látszik rajta. Amikor a kórházól haza hoztuk, úgy nézett ki, mint aki szolizott valahol. Ma hasi UH megyünk, remélem minden ok. Ha igen, akkor nincs mitől tartani, a doktornéni szerint, mert az anyatejben van egy enzim, ami miatt nem tudja gyorsan lebontani a szervezete a bilirubint. Ha elkezdünk mást is enni, akkor teljesen rendbe jön.

Ennyit rég írtam, már 2 órája alszik Nándi! Maga a csoda! Ráadásul álmában hasra fordult és nem ébredt fel a lehetetlen pozíciójától, a lábait maga alá húzta, a feneke fent és a keze meg kilóg a rácson. Eddig hason sosem aludt, mert azonnal felébredt!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Köszönöm,hogy gondoltatok rám,jól esik nagyon :) !Most már itthon vagyok,hát nem volt egy leányálom az biztos,főleg a vesekatéter,brrr de remélem most már gyorsan rendbejön.Lencike nagyon jó kislány volt,de azért egy kicsit megzavarta a cumiztatás,most azért úgy tűnik nem lesz gond a szopival.Nem tudjátok hol lehet kapni Salvus vagy Anna ásványvizet esetleg Calli teát rendelni vkitől?Most csak ennyi,mert még fájdogálok meg annyit kell innom,hogy folyamatosan rohangálhatok pisilni.Remélem mindenki jól van,puszi mindenkinek
dettus

Kobudo és Balim meg masok akik befoznek,
Kuldjetek nekem legyszi konnyu egyszeru befott es szorpi, meg lekvar recepteket,. En meg sose foztem be :oops: De most asszem belevagok, az enyemek mindent imadnak ami gyumolcs. Csinaltam eper dzsemet, meg fagyasztottam le, de a dzsembol mar csak 1 uveggel van :wink: Viszont be kell vallani hogy nem csak a gyerekek kattantak ra hanem mi is, pedig nekem nem kene, mert terebelyesedek miota itthon vagyok veluk :oops:

Jovo heten talan enyhebb lesz az ido, akkor lehetne egy tali ,az arboretumban.
mvirag

Dettus,
Lenyeg hogy tul vagy rajta. Most tenyleg sokat kell innod. tesomnak is van vesehomokja, es csak remelni tudja, hogy kipisili...
Sokat kell innia.

Ser,
Jo lehetett a minitali.

Ha esetleg esos lesz az ido a jov heten akkor nalunk is lehet a tali. Ha nalunk lenne akkor legalabb nekem is lenne idom beszlgetni veletek, mert itthon nem kell rohangasznam a ket vadoc utan :lol:
mvirag

Balim, jobban vagy?

Kattic, köszi a kérdést,mostmár jobban alszunk!kopkopkop Forgás az hihetetlen, Hanna 3.5 hósan fordult hasra, és már az is nagyon korai volt, a hasról hátra az kb 8-10hetesen ment.

Quill, nekünk azt mondta a doki,h élővízbe nyugodtan vigyük, Ő a strandot nem ajánlotta.

Kép
seriff

Hello!

Na most tudok írni mert van áramunk.
És megjött a lehülés!!!!!!!
Akkora vihar volt nálunk hogy lerepült néhány kúpcserép, fákat döntött ki az udvarban.
Meg is voltam ijedve mert van egy hatalmas nyárfa az udvaron és az klassz árnyékot tart délután.
De most féltem hogy kidől mert akkor levitte volna a ház sarkát :o
De szerencsére az megmaradt.

Ser!
Nem tudom még hogy lesz e pici nászút, bár terveztem hogy kettesben csak egy hétvégére elmegyünk valahová.
Remélem sikerül.
Esetleg tipp?????

Egyenlőre rohanok mert ezer a melóm.

Puszi
samchee

Sziasztok!

Áprilisban jártam itt utoljára. Nem hiszem, hogy emlékeznétek rám... Remélem most már sűrűbben tudok majd ide látogatni és meg tudlak titeket is ismerni.

Üdvözlök mindenkit!

Emese

Kép
mse75

Sziasztok!

Nem semmi volt a vihar. Épp az auchanba voltam, ott még áramszünet is volt. Mindenfelé kidőlt fák és rengeteg kisebb nagyobb faág az utakon. Eléggé megijedtünk.

Lehet hogy figyelmetlen voltam de nem találtam meg hogy mi a baj Nanáékkal? Megkérdezhetem?

Sam
Jó hogy megúsztátok, az ismerősöméknek levitte a garázs tetejének felét!

Kattic, hogy-hogy hazaengedtek sárgasággal?Én úgy tudom elég szigorúan veszik. Az én kisfiam is besárgult egy kicsit de csak protekcióval jöhettünk haza.
:wink:

bizsu
Én is a Nemesnél szültem , szintém császárral. Neked mi a véleményed, korrekt volt?

Most mennem kell!
Mindenkinek Jó estét! Ma nincs foci sajnos! Tényleg vkit érdekel a VB?

Sziasztok?

KépKép

KépKép
liolga

Még meg akartam kérdezni, hogy mi a bárányhimlő elleni oltás neve nem tudjátok? Vagy van több fajta is?

KépKép

KépKép
liolga

Sziasztok!

Csak gyors bekukk az új helyről :D Kicsit gyorsak voltak a netesek? Ma beszerelték, pedig kedden rendeltük meg.
Zökkenők nélkül zajlott az első éjszaka, remélem a továbbiakban is így marad. Még nagyon sok tennivaló van, azért próbálok írni, ha tudok.

Pussz mindenkinek.

Balim, köszi a képet. Nagyon helyesek a gyerkőcök. Látszik, hogy a Balcsinál voltatok :) Hogy vagy, mit mondott az orvos?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

SZiasztok!

Megjött a lehűlés---mi meg pont ma szereltettük be a légkondit...nem bírtuk már. Zsófi főleg. És nagyon jó. :)

Először is, Mino puszil mindenkit, reggel indulnak Sopronba. Feltöltötte a képeket a szülinapos Bálcsiról, csak elszállt amit írt...aztán megint feltöltötte, de megint elszállt.... :( Szval majd jön, és megint próbálkozik.

Pille, örülök, hogy zökkenő mentes volt az első éjszakátok! :) Remélem a többi is az lesz.

Balim, jó a fénykép. Hogy hasonlít a két fiú egymásra. :) Mintha ikrek lennének. :)

Nana, nagyon sajnálom! :( Lélekben veletek vagyunk....

Liolga, Seriff írta, hogy nagyon rosszul vannak Nanáék, mert Boti nagyon hasfájós. Sehogy sem nyugszik meg, és sehogysem jön össze puki, kaki....és csak sír Boti 20órán keresztül, és nagyon ki vannak Nanáék....ez volt a hír Nanáékról. Ami sztem borzasztó....embert próbáló dolog....

Ser, ti hogy vagytok? Sygék?

Sam, pihenj sokat, már amennyit tudsz a gyerkőcök mellett....

Beáék, írhatnátok többször, és vmikor találkozhatnánk is....:) Jó volt rólatok olvasni. :)

Lina, reméljük, hogy jót pihentek. Nagyon jó nektek!

Erszényke, boldog 4hónapot Janikának! :)

Dora, gyere gyakrabban! :)

Mse75, Te is gyere gyakrabban. :) Mikorra várod a picit? Vagy már megszületett, csak én vagyok figyelmetlen? :oops:

Mvirág, mi lett a klímával végül? Vagy most a lehűlés miatt nem köttetitek be? Jó ötlet a tali. :)

Bocsi akit kihagytam, többre most nem emlékszem, hogy mit is akartam írni.....
birolili

Ezt Liolga küldte nekem, de anniyra tetszett, hogy gondoltam megosztom Veletek is! Remélem nem baj Liolga! :wink:

Női könnyek

- Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját.
- Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony.
- Ezt nem értem! - mondja a kisfiú.
- És ezt soha nem is fogod megérteni.......... - válaszolta gyermekét átölelve az anya.

Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is.
- Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
- Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt minden amit az apa válaszolt.

A fiúcska felnőtt, férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat.
- Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen?

Az Atya elgondolkozva válaszolt:
Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam. Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni. Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is továbbmenjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül. Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen megbántotta. Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére. Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férj soha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e? És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.

Látod: egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli. Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik.

Add tovább ezeket a goldolatokat minden nőnek, akit csak ismersz. Ha ezt megteszed, valami csodálatos dolog fog történni: segíted a nők önbecsülését! HISZ MINDEN NŐ SZÉP AKI SZERET!
birolili

SZIASZTOK!

Bocsi hogy most írok de most van egy kis időm :)

Liolgának válaszolnék Nemesről sztem nem minden az anyagiakról szól nála

Én meg voltam elégedve vele max :D

Bármikor hívtam elérhető volt s a mai napig tudja ki vagyok

pedig csak telón értekeztünk elég sokáig szülés után :(

A vérzésem nem akart elhagyni 12 héten át :( stb........

Kicsit hosszra sikeredett bocsi mindenkitől :?

JÓ ÉJT MINDENKINEK JÓ ÉJT
bizsu

Éljenek az átaludt éjszakák!!!!!Kopp-Kopp-Kopp
Végre nincs az hogy Hanna hajnalban kel és vissza kell altatni.
Mostmár csak inni kell neki adni és reggel 7-8-ig alszik :lol: :lol: :lol:
De akkor könyörtelenül jön és ébreszt :lol:
samchee

Jó reggelt!

Milyen jó ez a kis hűvös, már nagyon hiányzott!! :lol: :lol:

Szegény pici Botond de sajnálom,és persze a szülőket is mert ez nagyon idegörlő!Nálunk is volt egy időszak mikor Marci hasfájós volt, hát tudom...szörnyű, mikor tehetetlen vagy. Fel a fejjel Nana azt mondják 3 hónapos korban elmúlik, igaz nem tudom mennyi idős Botond :oops: , de minden nappal egyre közelebb vagytok! Marci is sokszor csak úgy tudott kakilni, hogy meghőmérőztük. :( Mondták hogy ne csináljam mert hozzászokik és utána c :( ak úgy tud majd kakilni, de muszály volt rajta segíteni. Aztán minden rendbe jött. Én még narancslevet adtam neki, meg van néhány dolog ami segíthet. Bár gondolom már mindennel próbálkoztatok.Nagyon sajnálom!!

Lili dehogy haragszom :wink: :) , de tegnap ment még 2 mail. DE jó is a klíma!

Pille
Most költöztetek? Hová? Mi is most kezdjük az építkezést a jövő héten, már nagyon várjuk!! :lol: :lol:

Bizsu
Nem, én sem gondolom hogy anyagias, de velem nem volt fer, pedig a 3. hónaptól hozzá jártam 4d-re is meg terhesgondozásra. Azt gondoltam jó a "kapcsolatunk", ezért nem értem azt ami történt, mikor a korházban voltam.De mint szakember okés.
Csak néhány szóban hogy értsd, magzatvízvizsgálat kellett volna amire azt mondta hogy senki nem csinálhatja meg csak ő (ez délelőtt volt) err, este 11 kor az ügyeletes csinálta meg. Egész nap nem lehetett elérni. Mikor megszültem már mindenkihez bejött a dokija, nekem úgy kellett felhívnom mire azt mondta hogy dél körül majd bejön, most még otthon fekszik. :shock: :? :roll: Még van egy két sztori de sztem igy is érti mindenki.
Hát NO KOMMENT!!!

Majd még írok de most mennem kell!

Szia mindenkinek!!

KépKép

KépKép
liolga

Birolli
Nagyon tetszett, amit a könnyekről írtál.

Liogla
Vérképet nem csináltak sárgaság miatt Nándinál, állítólag nem volt annyira vészes?! Ennek ellenére még mindig magas a bilirubin szint, de egyébként nem okoz neki problémát. Utólag jobb lett volna, ha fény alá teszik, de ezt nem én döntöttem el. Láttam, hogy érdekes színe van, de azt mondta a csecsemős, hogy ennyi belefér és természetes.

Nem volt szerencsém a tegnapi ultrahanggall. Pont az eső előtt kiértünk a Bagoly utcára, de nem volt áram, ezért nem tudták megcsinálni! Jövőhét csütörtökön újra mehetünk. Nem vagyok miatta ideges, mert Nándi igazán jól van, a szeme fehérje is tiszta, jó az emésztése, biztos nem találnak semmit! Irtó jó az étvágya, fogy a fagyasztott tejcsim, abban sincs fagyasztás miatt az a bizonyos enzim, ami nem engedi lebontani a bilirubin. Ha cicik után is éhes, akkor kapja a fagyasztottat.

Valaki azt írta, hogy 5-5 percet szoptat mindkét mellből. Nekem minimum 10-15 perc mellenként, valamit másképp csinálok vagy kevesebb a tejcsim. 1-2 perc mire igazán megindul a tej, utána kezd nagyokat kortyolni. Ez az idő már jónak számít, kezdetben 1-1,5 h órán át szoptattam, sokat fejlődött a technikája és aszívóereje.

Dettus
De jó, hogy túl vagy a nehezén és a szopi is megmaradt.
Pihenj sokat és amikor már erőlteted a folyadékot, mert nem kívánod, de inni kell, gondold azt, hogy minden korttyal közelebb vagy a végéhez!

Végre hűvös van ... szerintem ezt mindenki élvezi!

KépKép
kattic

sziasztok,
lassan indulunk, remélem azért nem fog szakadni napokig az eső :(. A hőfok tökéletes, de eső inkább éjjel legyen. Mi tegnap épp kocsiban vészeltük át a vihart, félelmetes volt.

Szerencsére jobban vagyok, még aznap este bevettem egy lázcsillapítót, aztán masszíroztam, borogattam ezerrel. Nem mentem el akkor dokihoz, meg azóta sem, mert nem ment fel azóta a lázam, bár még fáj, de már sokkal kevésbé.

liolga, bizsu
nekem a dokitok nagyon unszimpi volt a kórházban. Az első gyerkőcnél egy "kicsit" bunkón beszólt, akkor elásta magát előttem. Pedig nem vagyok egy sértődős fajta...
Hol építkeztek?

Lili,
fogjátok még azt a légkondit élvezni szerintem :). Tényleg nagyon egyformák a fiúk, sokszor össze is keverik őket :).

sam,
de jó nektek! Eszter még mindig 2-3-szor ébred, és mostanában sajnos megint kezdi a régi rossz szokását: hajnali 4-fél 5-kor végleg felébred és napközben is alig alszik, max. háromszor félórát. Kivagyok tőle :(.

Dóra,
sajnálom a házat :(, de azért még néztek másikat, igaz? Vagy marad a lakás?

Pille,
köszi :), tényleg feketék, főleg Marci, most egész héten kint volt a strandon. Lányok együtt laknak majd vagy lesz külön szobájuk?

kattic,
sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgálat, de biztos nem lesz gond.

dettus,
jó, hogy túl vagy rajta. Igyál sokat, ez most nagyon fontos.

Ser,
biztos klassz lesz a nyaralás a tengernél... Hanna hogy áll a kajcsival manapság? Eszti még mindig csak gyümit eszik, azt is keveset.
balim

ezt olvastátok? kicsit durva...

http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=187501
balim

Nahát, milyen brutális emberek vannak.....:(
birolili

Sziasztok!

Birolili
Én még csak novemberre várom majd a babát és ez lesz az első, tehát elég gyakorlatalanul...

Tudtok nekem valamit írni, hogy mennyi szokott lenni a dokik honoráriuma a szülésnél? Én a Nyirádi Tamáshoz járok és nem tudom, hogy rákérdezzek-e, vagy olyat nem illik... És szülésznőt is ajánlhatnátok, már ha lehet itt Kecskeméten egyáltalán választani... Szóval nagyon tapasztalatlan vagyok, akinek van kedve, ideje írogasson nekem, jó?

Köszönöm előre is: Kép

Emese

Kép
mse75

Hát ez nem normális, milyen állatok vannak.Sajnálom a kicsit hogy ilyen apja van. :(

Nem válaszolt senki a bárányhimlős kérdésemre. Vagy ti sem tudjátok? Varicella a neve egyébként a latin neve?

Balim , Hetényben építkezünk! Jó hely pláne, ha lebetonozzák! Úgy tudom ,hogy jövő év végére megcsinálják.
Most csatornáznak, a mi utcánkan már kész vannak. :lol: Elég fársztó lehet hogy ilyen jkorán ébred, megy keveset alszik.Ha adsz neki inni, vagy nem tudom tápszert kap-e, és hátha visszaaludna. Én igy csinálom, és bejön.

Katic, biztos nem lesz semmi az Uh-on , főleg ha semmi tünet nincs.

Dóra
Házat kerestek? Melyik részén a városnak, és milyen az elképzelésetek?

Ma bent voltunk a Malomban a barátnőmmel de inkább ne mentünk volna. Olyan levegőtlen volt az egész, és meleg hogy szörnyű. Ki meg nem tudtunk menni mert esett az eső. :(
Most meg megyek fogorvoshoz, remélem túlélem. :roll:

Na sziasztok!

KépKép

KépKép
liolga

Balim elfelejtettem reagálni a dokis témára de majd fogok, csak most mennem kell. :wink:

KépKép

KépKép
liolga

Kattic nem kevesebb a tejcsid, semmit sem csinálsz rosszul vagy másképp, egyszerűen a Te kisfiad ilyen, Hanna kb 3hónapos koráig 1 órákat szopizott, és utána csökkent az idő-mindig az volt előttem, h Roz írta, most még sokáig szopizik aztán 5perc múlva elengedi, aztán már csak a popóját törölheted, aztán már azt sem... Úgyhogy nyugi, lesz ez még rövidebb is! :lol: Valószínű nagyobb a szopi igénye, és komfortszopizik.... :D

Kép
seriff

Sziasztok

Kattic

Én csak lestem, hogy Nándi már miket tud! Nagyon ügyes, hogy így forgolódik.

Balim

Örülök, hogy jobban vagy, nagyon rátok jár a rúd mostanában.

Liolga

Én nem tudom az oltást, úgy vagyok vele, hogy inkább essen túl rajta.

Mse

Gratulálok a pocaklakóhoz.

Lili

Hát már mi is nehezen bírtuk a meleget, kajtatunk szerelő után, mert elromlott a klíma.

Roz

Nagyon ügyes vagy, hogy így le tudtál fogyni! Én olyan étkes lettem már Bence után is, de most aztán igazán jólesik hetente egy somlói. Elfogadom magam, előnye, hogy minden cipő kényelmes, nem lötyög benne a csontos lábam. Hihi.

Dóra

Nem lehet egyszerű Pestről házat venni. Mindjárt teszek fel képet. Ismerős valami? :)

Lina

Remélem, hogy jól tellik a pihenés, sms ment. Adri éppen itt viháncol a tornázóval mellettem.

Nana

Sokat gondolok rátok. :(

Nálunk a vihar kidöntött egy fát a ház előtt, meg néhány cserepet levert. Ma kint voltak a tűzoltók, és azt hiszem megcsinálták. Az ablakból néztem a vihart, elég rémisztő volt. Ma vettünk szúnyoghálót, előtte nem volt és a vihar eőtti éjjel rengeteg levéltetű vagy mi jött be, talán ők már érezték az időjárást és menedéket kerestek.
Adrikám most kezd egyre aktívabb lenni, de nagyon rám szokott a drágám. Babakocsit még mindig útálja, kézben azt viszont élvezi, majd kiugrik a kezemből, úgy kapálózik a lábával.
Kép
cukkermáz

Liolga,

asszem Varilux az oltás neve. Egyébként miért érdekel? Be szeretnéd adatni a gyerekeknek?

Seriff,
nem mentünk sajno Minoékhoz, Kamilla aznap reggel hazajött, belázasodott. Azóta persze semmi baja, sőt ma megint Szegeden van, de ha esetleg beteg lett volna nem akartam megfertőzni vele a többieket.
Két éve mi is Krk-n voltunk, remélem jövőre is oda megyünk :)
Elkészült viszont a homokozónk :)
Kép

Még jövök...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szorítást, ránk fér! Már a tartalékaim is kezdenek kiürülni és elképzelni sem tudjátok (szerencsére) milyen nap mint nap átélni, hogy állandóan szenved a babátok,ordít és senki még a saját anyja sem tudja megvigasztalni. :cry: :cry: :cry: Teljesen kiakadtam! :cry:

Uh...alapjába véve semmit nem találtak, de ma megnézettem Botondot a régi gyerekorvosunkkal is, aki azt mondja nézniük kellett volna a nyelőcsövet is...szerinte is korházba kell mennünk, pedig ő nagyon korház ellenes, kellenek tesztek, vizsgálatok, vmi nyeletési vizsgálat stb.

Szóval jövő héten ahogy már a Kiss Katalin is mondta, kérünk időpontot a Madarász utcai korházba. :cry: :cry: :cry:

Mindenkinek szép nyarat! Jók legyetek! :)
nana09

Ja,
Liolga,
ha érdekel: www.baranyhimlo.hu

Kép

Kép
kobudo

sziasztok!

Nem tudom mi volt az oka de nem volt babanet délután.

Nana!
Sajnálom szívem mélyéből hogy még mindíg nem tudtatok megnyugodni. Borzalmas lehet...
De ha pozitív oldalról nézzük legalább már van előrelépés és tuti megtalálják mi a gond.
Egyébként van aki néha átveszi Botit hogy tudj pihenni feltöltődni??

Kob!
Szuper lett a homokozótok.
Nekünk is nemrég lett kész de nekünk csak sima mahagónis de ezek a katicák szuperek.

cukker!
Hannának is volt egy 2-3 hetes ilyen hozzámnövése.
Szó szerint egész nap cipelni kellett még itthon is. De utána magától elmúlt.

mse75!
Én is éppen ezen agyaltam ma hogy ha minden hónapban otthagyom azt a minimum 5 ezret akkor mennyit kell adni a dokinak.
Én Kazacsayhoz járok és tuti nem kérdezem meg.
Szerintem ha olyan 20-30 körül készülsz az bizti elég lesz.
Hiszen nem várhatják el szerintem hogy ha még magán úton jársz oda még egy havi fizetéssel dobd meg.
Én tavaly szültem a pici lányom és akkor azt hiszem 25-öt adtam a dokinak( bár nem érdemelte meg).
Azt hiszem hogy szülésznőt nem lehet választani mert aki éppen akkor dolgozik az van veled is.
De mind nagyon aranyos és kedves.
De lehet hogy ez nem így van.

Balim!
Ez tényleg durva....

Pille!
Megkaptad az emilt?

Ma voltam uh-n reggel. Kiderült hogy nem is 12 hetes vagyok hanem picit több.
Rögtön el is "zavartak" vérvételre, ami számomra újdonság volt. Hiszen eddig még nem volt ilyen idős korban.
Képzeljétek az orrcsontja 3mm. :lol: :)
Apa azzal poénkodott hogy egy gombostű fejével orrba lehet már pöckölni...

Megyek mert baba nyűgizik valami miatt, még majd írok mindenkinek.

13+6
samchee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: