Babcika!
Látod, nem kell izgulni, nem fog megfulladni éjjel a Lilil, ha hasra fordul! Ha ezt a férjem most olvasná, szétröhögné magát, hogy pont én vigasztalgatok másokat, mikor ugyanettől félek én is. De a Dóri is ügyesen alszik hason, de csak ha ő fordul hasra, nem pedig én teszem le úgy.
Livi!
Nem ugyanabban a házban lakunk véletlenül? Nálunk is beharangozták, hogy 9-től nem lesz víz, ezért neki se álltam mosni, pedig már folyik ki a mosatlan ruha a szennyestartóból, de még mindig van víz...
Blondina!
Nekem azt mondta a gyerekorvos,hogy felesleges borogatni, mert a szurit mélyen izomba adját, a borogatás meg csak a felszíni rétegeket hűti, ezért nem érdemes. De azért én borogattam neki, mert lehet, hogy nem használ, de nem is árt alapon. Kúpról meg azt mondta, hogy csak akkor kell, ha belázasodna, egyébként nem. Állítólag a cukros kamillatea is jó kakiproblémákra, de nekünk még nem kellett kipróbálni, így nem tudom, mennyire hatásos.
Nici!
Gratulálok Szintinek a hasraforduláshoz!
Nálunk ma van a jeles nap: pont ma egy éve teszteltem pozitívat, és épp 4 hónapos a minimanóm! Egész nap csak vigyorgok, mint a repedt virsli