A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris, nem értem a tampon rossz? Nappal is rossz? És mi az az endo? Juj de tudatlan vagyok... Kép
Hurka
vereshurka

EdiKép
A jós szóljon belõledKépKépKép
AnyezKép
Te vagy a következõKép Utánad pedig Lujza következikKépKép
ZsuzsuKép
MIndent beleKép Sok sikert az akciózásokhozKép

Puszi: Doris
doris

HurkaKép
Bizony a tampon nagyon egészségtelen bár kétségtelenül kényelmes... Sajnos én is mindig tampont használtam kivéve az éjjszakákat. Aztán amikor felfedezték az endometriosisaimat (elváltozások a méh belsõ falán, belsõ szerveken...stb. amely meddõséget is okozhat) akkor utánajártam a témának és kiderült, hogy a tampon használata nagyon ellenzett és például ennek a nõgyógyászati betegségnek kifejezetten "kedvez" a tampon használata. Ezért azt javaslom ne használd többet éjjszakára meg fõként nagy-nagy butaság....

doris

Doris, CatEye, Edi
Nagyon aranyosak vagytok, hogy drukkoltok. Olyan jól esik ez ebben a nagy bizonytalanságban!
Zsuzsu
Gondolod, hogy érdemes lenne elõtte tesztelnem? Holnap kellene NEM megjönnie. Ma vagyok a 28. napon, a doki szerint és szerintem is a 14.napon volt a nagy találkozás, mert másnap már felment 37-re, utána következõ napon meg már 37,2. Azóta fent van (14 napja).
Lujza
lujza

Nelli2Kép

Nekem még kis pirosozásom sincs. Tegnap hányingerem volt, de biztos nem a babától. Néha fájogat a hasam, de amúgy semmi. Holnap végre tudok menni dokihoz is.

VirágKép

Köszi a biztatást, egy icipicit reménykedek. Fõleg a párom.

Edit
Edith

EdiKép DorisKép
Köszi.Kép Belehúzok ma este!Kép

EdiKép
Én akkor most hivatalosan is jelentkezem a talira és valamilyen sütit fogok magammal vinni. Jelen pillanatban még számomra is rejtély, hogy milyet, de valami finomat.

HurkaKép
Tampont inkább ne használj soha, vagy csak nagy ritkán, mert nem egészséges. Marcsi vagy egy hónappal ezelõtt feltett ide egy angol cikket, amiben ezt a témát ecsetelik és hát sok rosszat írnak a tamponhasználatról. Többek között kialakulhat miatta az endometriózis nevû csúnya betegség, ami Dorisnak is van. Õ majd biztos elmagyarázza, hogy mit is jelent ez tulajdonképpen, én nem akarok hülyeséget írni.
Egy biztos, jobb ha átállsz a betét használatára.

Zsuzsu
zsuzsu

Doris, köszi, elõveszem a csodanagy okos könyvemet és kikeresem a betegséget belõle, no meg megyek vécére...
Kép
Hurka
vereshurka

LujzaKép
Ha már 14 napja fenn van a hõd és holnap is ott marad, akkor tulajdonképpen már lehetne tesztelni. Pénteken már 17 napja lesz fenn.Kép
Hát nem tudom, én lehet hogy nem bírnám ki péntekig, bár az se jó, ha túl hamar tesztelsz és emiatt még negatív lesz a teszt.
Nagyon izgalmas a helyzet, az biztos. Drukkolok nagyon!!!

MarcsiKép
12-kor lent leszek a kapuban.

Zsuzsu
zsuzsu

LujzaKép
Szerintem ha bírod, akkor várd ki a pénteketKép Nekem ma 16. napja magas a hõm és negatív a teszt...persze lehet, hogy tényleg nem vagyok babás és akkor azért negatív. Drukkolok, hogy Neked jó erõs ++++ legyenKép
LányokKép
A Gabriel tesztet ki ismeri? Megbízható? Lehet, hogy tök fölöslegesen reménykedem...

doris

Zsuzsu!

Megijesztettél a felfázással. Nem kellene akkor gyakran WC-re járnom, és nem szúrkálna, fájna, égetne, ha pisilek, stb?
És még közre játszik, hogy már 25. hete nem jött meg.
Nem mondom, hogy jól érzem magam.
Tudom, hogy péntekig nem kellene izgulnom, de mégis... És akkor még nem is biztos, hogy kiderül valami.

A talira én is szeretnék menni.

Lujza!
Én is nagyon-nagyon drukkolok!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Doris!
Az a hõ, azért még mindig nagyon jó!Kép Szerintem is lehet ott még babuka. Továbbra se keserejd el jó? Mi szorítunk!

Nelli!
Tényleg lehet felfázás miatt ez a vérzés pisiléskor. Szerintem menj orvoshoz,nehogy nagyobb baj legyen.

Zsuzsu!
Remélem jobban van a kutyusod! Orvos mit mondott?

Gitta!
Mindenképpen menj orvoshoz és vetess vért, vagy vizsgáljanak meg, vagy csináljanak valami szuperérzékeny tesztet, csak derítsék ki, hogy lakik-e valaki odabenn. Hátha lakik!!Kép
Még ha azt a mûtétet le is kellene mondani a baba miatt, megérné.Kép
Sikerült már találni kórházat és orvost Pesten?

Rita!
Szorítunk, hogy minden rendben legyen holnap. Amint tudsz, írj meg mindent, hogy mi történt. Remélem nem lesz semmi baj, és sikeresen átvészeled azt a néhány perces mûtétet.

Anyez!
Holnap ugye te is tesztelsz? Nagyon szorítok neked is.

Lujza!
A hõd neked nagyon jó Kép. Nagyon reménykedem, hogy neked is sikerül, meg a többieknek is.

Jovika!
A te hõd sem megy fel gyakran 37-re, ugye? Bár azt látom, hogy most felment, ami igencsak biztató.Kép
Neked is általában az emelkedett érték 36.7-36.8 szokott lenni? Hol méred?
Mert nekem se szokta soha elérni a 37 fokot. Eddig szájban mértem mindig.

DE!!!
Ma reggel megmértem hüvelyben is a hõt.
De ott is csak 36.8-at mértem. Tegnap szájban mérve 36.7 volt. Ehhez képest a hüvelyi 36.8 semmi.
Szerintetek akkor most mi van?
Ezután felkeltem, alaposan megmostam a hõmérõt, láráztam és visszafeküdve megmértem szájban is. Ott meg 37.1 volt a hõm. Én már semmit sem értek, hogy mi van most ezzel a hõvel.

Éva
Éva

Éva: én mindig hüvelyben mérem. Szájban sosem próbáltam. Nekem sem szokta elérni a 37-et, legalábbis eddig nemKép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LUJZA:ez olyan izgi!
DORIS:én már többször produkáltam tüneteket és aztán nem volt semmi.Ettõl még nem vagyok "pszihó", csak hát a mi helyzetünkben ez teljesen normális, mert annyira szeretnénk érezni már! Szerintem ha esetleg nem volnál babás, nem kell a tüneteknek túl nagy jelentõséget tulajdonítanod. Mi itt mindannyian túlzottan figyeljük magunkat. Cateye férjének igaza van, amikor azt mondja, hogy néha el kell felejteni a hõmérõt legalább 1-2 hétre!
Mellesleg nekem az elsõ tesztem a 40. nap táján lett csak pozitív. Addig meg volt két negatívom!
EDI:szeretnék jelentkezni a talira! Szívesen hozok sütit!
Virág
Virág

Éva, gratul a hüvelyi hõmérõzéshez, ezek szerint sikeresen túlélted és nem is fájt. Kép
Gitta! A tesztet csináltatsd meg, és ha van babuka, akkor lehet olyan diétát folytatni a terhesség alatt ami nem árt a babucinak, de jó az epére. NO mega babának is jó mert csupa egészségeset eszel.
Nelli, felfázásban szakértõ vagyok, amikor véres a pisi akkor már nagyon fel vagy fázva és írtóra fáj, megõrülsz tõle, szúr viszket csíp, 5 percenként kellene pisilni de nem jön csak 2 csepp ami éget. Adnak 1-2 tasak port, csodapor mert hipp-hopp elmúlasztja. Ha ezt nem érzed szerintem nem felfázás.
Hurka
vereshurka

NelliKép
Nem akartalak megijeszteni, ne haragudj. Csak tudom, hogy a felfázás egyik jele lehet ez. Persze akkor, ahogy Te is írtad, több tünetnek is lennie kéne. Csak az a furcsa, hogy akkor miért csak pisiléskor tapasztalod?
Próbálj azért megnyugodni, a péntek mindjárt itt van és az orvosnál reméljük kiderül, hogy mi a gond.

ÉvaKép
Köszönöm kérdésed. Sajnos a doki se tudja, hogy mi lehet a baj. A tünet az volt, hogy nagyon sokat hányt és nem tudott járni, mert mindig elvesztette az egyensúlyát és elesett. A szívem majd megszakadt, mert látszott, hogy nagyon meg van ijedve. Azóta már jobban van, csak nem nagyon eszik és egész nap aludni akar.
Találtam egy nagyon jó honlapot, ahol egy kedves állatorvos válaszol a kérdésekre. Mindent leírtam neki, remélem, hamarosan nekem is válaszol. Meg vettem ma kutyáknak való Béres cseppet is, remélem az is segít majd.

Zsuzsu
zsuzsu

Hurka!

Remélem, igazad van, és tényleg nem az.
Eddig csak hormonproblémára gondoltam, de most már több probléma lehet.
Igyekszem megnyugodni, és pénteken kideríteni, mi újság. Csak még olyan messze van!

Lányok!
Annyian esélyesek vagytok, nem gyõzünk drukkolni! Bár mindannyian babásak lennétek!

Nelli
nelli2

DorisKép
Kitartás! Nagyon jól állszKép

LujzaKép
Hogy bírod még tesztelés nélkül? Nagyon várom az eredményt.

Éva,
Sajnos eléggé megkavarhat, ha ciklus közben térsz át a hüvelyiröl a szájbani hömérözésre. Mindenesetre csináld úgy, hogy mindkét helyen méred és mindkét értéket vezeted, aztán majd a következö ciklustól csak a hüvelyi maradjon.

Pusszancs mindenkinek és nagyon drukkolok
Moni
mj

Doris Kép EdiKép ÉvaKép
Itt vagyok! Elég sok a dolog a mh-em, most tudtam csak elolvasni a mai termést. Igen, holnap reggel tesztelek. Már elõre remegek...
Doris
Csak a pozitív eredmény a biztos! Kép Tesztben eddig, ha nem a Kaáliban adták (adnak lombik után ingyen), mindig Clearblue-t használtam. Elég drága, de szerintem a legjobb. Azért vettem azt, mert bármikor használható, nemcsak reggeli elsõ vizelettel.
Éva
Ügyi vagy!
Edi!
Veled mi a helyzet? Tudom, hogy inszemre vársz, hol csinálták végül, a Kaáliban? Nem akartad egybõl a lombikot, vagy csak a doki nem javasolta?
Pussz
Ányez
Anyez

MóniKép
Köszi a drukkotKép
VirágKép
Én eddig még soha életemben nem beszéltem magamba tüneteket...és nem is éreztem. Nem görcsöltem a témán mert már túl vagyok azon az idõszakon. Azóta görcsölök, amióta folyamatos a hányingerem. Eddig teljes nyugalommal vártam a szeptember-októberi lapart és a lombikotKép Eddig a két év alatt mindösszesen két alkalommal teszteltem elhúzódó ciklus miatt de tünetek nélkül... Most meg ilyen dolgokat bírok produkálniKépKép Na neglátjuk mi lesz ebbõlKép
ZsuzsuKép
Megjavult a levelezõm de elveszett a privát listám így csak annak tudok írni, akinek a profiljában van e-mail cím ill. annak tudok, aki ír nekemKép Küldöm a görbémetKép Remélem mielöbb válaszol a dokibácsiKép

doris

Moni
Legszívesebben már rohannék ésvennék tesztet, de annyiszor csalódtam már, hogy félek az ismételt csalódástól. Ha holnap is ilyen lesz a hõm lehet, hogy veszek, bár lehet, hogy koai lenne még. Nem tudom.
Lujza
lujza

ÁnyezKép
Nagyon várunk reggel a +++ hírekkelKép
LujzaKép
Pénteken biztosan kiderülKép

doris

Sziasztok Lányok!

A régiek még biztosan emlékeznek rám én is írogattam ebbe a topikba. Azóta is olvasgatlak Benneteket.

Doris,
az én ciklusom az utóbbi idõben 35 napos volt és a Gabriel teszt a 40. napon még nagyon halvány csíkot mutatott nekem, anno 4 hónapja. Szinte alig lehetett látni. Szerintem csak türelem kell az egészhez. Én is csak úgy bírtam ki, hogy azt mondtam, hogy biztos nincs semmi és jó meglepetés lesz, ha mégis van valaki a pocakomban.

Egyébként nagyon jól vagyunk az elejétõl kezdve, elkerült szinte minden hányinger. Annyira gyorsan tellik az idõ, már érzem a mocorgását is.

Lányok,
mindenkinek nagyon szorítok!!!!

Üdv.
Hóvirág
Névtelen

Doris, Lujza! (+Ányez, Jovika??)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép
Névtelen

Sziasztok! Kép

Sajnos nem tudok mindennap benézni hozzátok, mert csak a férjem munkahelyén tudok internetezni. Az elõzõ napi hozzászólásokat meg valami érthetetlen okból soha nem tudom elolvasni.

Nyuszat Kép
Gratula! Kép Kép Kép
Nekem azt mondta egyszer egy allergológus, hogy a terhesség még jót is tehet az allergiának, a hormonális változások miatt.
Úgy veszem észre, hogy mindenkinek akkor sikerül, amikor nem is gondolná. Lehet, hogy én ezt csinálom rosszul? Mert én mindig reménykedem benne... De olyan jó, hogy mindig újabb lányoknak sikerül - van remény a többieknek is!

Nelli Kép Virág Kép
Boldog szülinapot utólag is!!!

Doris Kép
Irnál a homeopata orvosról? Milyen volt? Mit csinált? És mennyibe kerül? Engem is érdekel a dolog.
A hányinger szerintem sem az Elevittõl van, mert az állitólag kifejeyetten jó ellene.

Eda Kép
Én új vagyok, de szivesen mennék a talira!

Milena
Milena

Hurka!
Köszi, már voltam a dokinál, lejjebb leírom mi volt! Kép
Tudtommal a PCO nem gyógyítható, csak tünetmentesíthetõ és mindig minden esetben kiújul!!! Kép Kép Kép Ezért kell mielöbb bebabásodni, ha megvolt a kezelés, különben lehet elõlrõl kezdeni! Kép

Edi!
Sajna, én nem tudok menni a talira, akkor épp Olaszország felé fogunk autózni! Gondolok rátok! Kép
A 16. napon vagyok, de a hõm több mint egy hete, hogy leesett! Azóta 37 fölött van, bár 1 nap nem mértem + volt egy másik esésem is két napja, 36,6 de utána visszament 37,1-re!!!

Doris!
Ne izgulj! Ha kicsit képzeled a tüneteket, akkor az még nem kórós!!! Kép Szerintem senki nincs közüllünk, aki nem eset még át ilyenen!!! Úgye lányok???
Nem biztos, hogy feleslegesen reménykedsz! Nekem csak a 6. héten mutatott valamit a teszt!!!

Lányok!
Hát, nem volt valami felemelõ élmény a dokinál!!! Elõször is, meg sem vizsgált!!! Majd csak jó hosszú könyörgés után volt hajlandó egyáltalán beutalót írni a laborba!!! Oda is csak olyant, amivel a vizeletbõl és nem közvetlenül a vérbõl állapítják meg az eredményt! Szerintetek ez milyen teszt lehet? Mennyire megbízható? Esetleg még pontatlanabb mint amit a patikában veszek? Nem értem, ha nem magánrendelésre megy az ember, akkor tiszta hülyének kell nézni azt, aki az orvoshoz fordul? Mindenáron meg akart gyõzni róla, hogy nem lehetek terhes, mivel még a menzi eleje óta csak 16 nap telt el! Azt mondta fizikai képtelenség! Most én tartsak neki kiselõadást, hogy nem pont a 14. napon volt esetleg a tüszõrepim?! Meg nem csak pont akkor lehet! Fõleg, hogy PCO-s vagyok, így teljesen kiszámíthatatlan az ideje, de a hõm és az erõs szúró fájdalom szerintem nekem elég pontosan mutatta az idejét, és a szerint szerintem nem elképzelhetetlen a dolog!!! Ti mit gondoltok errõl??? Bár ha csak képzelgek, akkor nagyon fura, mivel kivételesen nem szeretnék babás lenni!!!

Üdv:
Gitta
gitta

NévtelenKép
Nem tudom ki vagy, de nagyon köszi a drukkotKépKép
HóvirágKép
De aranyos vagy, hogy bíztatsz... Még reménykedem ui. a hõm magas, hányingerem van és a megszokottól eltérõen semmit sem érzek az endomból, pedig ilyenkor bizony már fájni szokott...
GittaKép
Nem tudok mit mondani, szerintem a patikai tesztek még nem annyira érzékenyek, hogy hiteles eredményt mutathatnának...
ZsuzsuKép
Megkaptad a csatolatot? Csak azért kérdem, mert most küldtem elsõként errõl a levelezõrõl...

doris

Ányez!Kép
Izgulok érted nagyon, holnap jelentkezz korán!!!Kép Érzel valamit???

Nekem szeptemberben lesz a 2. inszem a Szabolcs utcában (ott nem kell érte fizetni). Szerettem volna egybõl lombikra menni, de az andrológus nem engedte. Abban maradtunk, hogy 2-3 sikertelen inszem után újra átbeszéljük hogyan tovább. Nem bánnám én, akár inszem, akár lombik, csak már sikerülne.

A Tali-lista eddigi állása:

Edi
Doris - sali
Zsuzsu - süti
Marcsi
Orsoly
Moni
Nelli
Virág - süti
Milena

Többiek?
edi

Lányok, köszönöm a mai szülinapi jókívánságokat!
ÁNYEZ:nagyon szorítok én is neked!
DORIS:nem állítom, hogy képzelõdsz, csak azt, hogy még ha úgy is volna ez egyáltalán nem szokatlan!Szerintem a hétvégén érdemes lesz egy újabb tesztet megcsinálni (más márkájút vegyél!).Kép
GITTA:az a teszt, amelyet orvosok végeznek vizeletbõl sokkal megbízhatóbb, mert hiperérzékeny. Csináltasd meg mindenképp!Ne hagyd magad!
EDI: kérlek írd meg a mailemre a pontos címedet és azt is hogy Pestrõl merre érdemes felétek menni. Meg hogy kb.hánytól van érkezés!Ez persze lehet, hogy másoknak is érdekes, írd meg itt! Elõre is köszi!
Virág
Virág

Virág!
Holnap reggel megcsináltatom!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok LányokKép

Most már tényleg utoljára jövök augusztusban, mert holnap már repülünk, és a párom jön most értem. Hurrá ! Hurrá! Vigyázzatok Magatokra, és bíztassátok egymást, és mindenkinek ezt kívánom: II

Remélem mire jövök már üres lesz a topicKépKépKép Csak húzzatok magatokkal !!!Kép

A talira sajnos még nem tudok választ adni, mert ha nem jön össze ez a hónap, akkor szeptember 12-e környékén fekszem be laparra. De remélem erre nem kerül sor.

Mindenkit puszilok !
CatEye

Cat
Kép
cateye

CateyeKép
Jó utat és kellemes nyaralást kívánok! Aztán iparkodj nagyon, hogy már hárman jöjjetek vissza.Kép

EdiKép
Monka is írta, hogy eljönne a talira. Õt is vedd fel a listára.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Cateye!
Jó utat, jobb idõt! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Akkor a doki adott egy papirt, amivel a kórházban kell megcsináltatni a tesztet? És miért holnap? Azért mert a reggeli elsõ vizeletbõl kell?
Mindenképpen csináltasd meg! Szerintem is a kórházi teszt érzékenyebb. Egy próbát megér.

Doris!
Én nem ismerem azt a tesztet, amit te ma használtál. Én eddig mindig a Medi-Labot használtam, ez nekem a 28. napon pozitív is volt tavaly. Nem próbálod ki? Vagy esetleg van valakinek róla negatív véleménye errõl a Medi-Lab-ról?
Ez a sok egybeesés nem lehet véletlen. A hányinger, meg hogy nem érzed az endo-t, meg hogy nem is jön meg. Érdemes még reménykedni.Kép
Mikor akarsz másik tesztet csinálni?

Éva
Éva

Cateye!

Jó utat, és kellemes nyaralást kívánok.
Vigyázz magadra! Lazíts, úgyis nyaraltok, hátha beköltözik a baba is!

Éva
Éva

Virág!
Tali elõtt mindenkinek küldök majd emilen pontos címet és útleírást. 10-tõl jöhettek és egész nap csak eszünk-iszunk és jártatjuk a szánkat.

Csajok, megvan még valakinek a múltkori útleírás? Akkor azt küldeném szét, mert azzal egész jól odatalált mindenki, nem?! Küldjétek át légyszi, nekem már nincs meg.

Zsuzsu!Kép
Felírtam Monkát is. Köszi.

Cateye!
Jó nyaralást! Gyertek vissza hárman és akkor tudsz jönni a talira is.Kép

Gitta!Kép
Erre a dokira én már nem is tudok mit mondani.Kép

Edi
edi

Doris, Virág - boldog szülinapot Kép, Névtelen!
Köszönöm a szorítást, nagyon jól esik, hogy gondoltok rám.

Lujza Kép
szoritok, hogy baba legyen a pocakodban!

Edi Kép
Köszi Neked is, hogy gondolsz rám.
Nem is tudtam, hogy ebbe az andrológusnak beleszólási joga van. A mi esetünkben is inszemet javasolt, de a doki úgy döntött, hogy felesleges "pénzkidobás" lenne. Hát, biztos minden eset más. Nagyon szorítok, hogy szeptemberben sikeres legyen!!! Kép
Az én tüneteim furcsák: nyelv alatti nyomás (émelygés), néha viszket a cicim, de nem fáj annyira mint mensi elõtt szokott, szóval, csak kicsit reménykedek, mert nem akarok nagyot zuhanni holnap a teszt után.
Pussz
Ányez
Anyez

CatEyeKép
Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek és azt, hogy ne kettesben gyertek hazaKép
GittaKép
Ragaszkodj a teszthez...
EdiKép
Én a gépemrõl már töröltem, viszont otthon van belõle egy példány, ha gondolod átgépelem valamikor és elküldömKép
ÉvaKép
Köszi a tippet, én is úgy gondoltam, hogy ha nem jön meg akkor veszek egy más típusú tesztet... Viszont sajna elkezdett fájni a hasam, hogy mi lesz ebbõl...még nem tudom.

doris

EdiKép
Küldtem mélt magánba. Az útvonaltervet. Nekem még megvolt a gépemen, szóval Doris nem kell bajlódnod a gépeléssel.

DorisKép
Nagyon sajnálom ezt a hasfájást. Bár a görcsölgetés is lehet babás jel.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Sajna, én már letöröltem az útvonalat!

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!

Indulok haza.

További kellemes csevegést nektek.

Holnap amint tudok jövök.

És Anyez!
Várjuk a +++++ eredményt holnap reggel!

Na meg minden más esélyestõl is!!!!

Sziasztok!

Éva
Éva

ZsuzsuKép
Köszi akkor nem gépelgetekKép
AnyezKép
Kezem-lábam keresztben elsz értetekKép

doris

Boldog szülinapot Nelli, Virág, Doris!!!!!

Doris, Lujza, Gitta nektek nagyon szorítok, hogy baba legyen a dologban, és persze másnak is, ha éppen itt tart...nincs táblázat...

Tegnaptól 2 hétig szabin van a férjem, így nem netezgetek, nem tudom nyomon követni az eseményeket...de pár nap és akciózos idõszakunk lesz, kihasználjuk a rossz idõtKépKépKép

Hermi
Hermi

LányokKép
Aranyosak vagytok, de valami félreértés történhetett...nekem februárban lesz a szülinapomKép Azért köszi a jókívánságotKép
HermiKép
Húzzatok beleKép

doris

Hermi, Milena!

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!

Edi!

természetesen én is viszek valamit, sütit, salit? Amelyik jobban kell.

Délidõben úgy fájt a baloldalam, mikor siettem. Mi lehetett, nem tudom. Ilyen csak félidõben szokott lenni. Jó kis párosítás: véres nyák WC-né (bocsi), baloldali fájás.

Nelli
nelli2

Andi, Virag, Doris, Zsuzsu, Edi!
Koszonom a jokivansagokat, atadtam a picurnak is, mert sokat beszelgetunk am, vagyis en jartatom a szamat. Tud Rolatok is!Kép
Most egy idore tenyleg megnyugodtam.Kép

Doris!
En Clearblue tesztet hasznaltam, 16-17. magashos napon, delutan, es hatarozott volt a 2 csik, sot a kontrollcsik csak kesobb jelent meg.Kép
A hasfajas tenyleg jenthet terhesseget is, ez velejaroja, hisz ilyenkor a mehben felduzzadnak a hajszalerek.
Persze tenyleg az a jobb, ha az ember minden lehetosegre felkesziti magat, hogy barmi lehet a dologbol. Bar a tuneteid meg mindig nagyon biztatoak.

Gitta!
Bar vegulis mesz vizeletvizsgalatra, azert gondolom, ha az orvosodnak elmondod a gyanudat, akkor nem fogja a mutetet megcsinalni, hanem elobb utanajar a dolognak.
Vegulis barmilyen eredmeny szuletik is, csak orulhetsz, ha babas vagy azert, ha nem, akkor azert, mert hamarosan tullehetsz a muteten.
Csak simabban is mehetne a dolog, igaz? Valami mindig kozbejon...

Szerencsere mar en sem tudom kovetni, hogy kik az eselyesek meg, mert sokan vagytok.Kép
De mindenkiert szoritok!Kép

Edi!
Aug. 20-an erkezik a gepunk, es legalabb 1 honapig otthon leszunk.
Igen, en is szivesen elmennek, egy kis sos sutivel is beszallnek. Sonkas papucs, vagy valami ilyesmi, ha jo lesz.(Remelem nem szol kozbe a baba, vagy a csaladom.)
Viszont orulnek, ha csatlakozhatnek valaki(k)hez, es egyutt mehetnenk. Lehet errol szo?

Monka
szmonka

Nelli?

Sajnos nem tudtalak kovetni. Neked most kellene megjonnie?
A veres dolog pisiles kozben van? Szoval biztos hogy a pisivel tavozik?
Nem lehet hogy most kellene megjonnie, csak ilyen lassan es keservesen teszi?
Mert egy csunya felfazasnak lehet tunete a latvanyos veres vizelet, de nem nyak. Akkor viszont fajdalmaidnak is kellene lennie pisiles kozben.

Monka
szmonka

MonkaKép
Igen, jobb, ha mindenre felkészülök...csak ne lenne ez a bizonytalanság... Örülök, hogy Veletek minden a legnagyobb rendben van és végre megnyugodhatszKép

doris

Monka!

Én vagyok, aki már a 46. napon vagyok, de nem akar megjönni. Két negatív teszt+alacsony hõ kizárja a babát.
Többször volt pici barna valami, de aztán semmi. Most pedig pisilésnél a WC-papíron van piros. Azért írtam, hogy nyák, mert nem tudtam jobbat kitalálni. A folyás véres egy picit. De nem fáj semmim. Bocsi, ha undorító voltam.

Nelli
nelli2

Doris!
En ugy vettem eszre, hogy az utolso menzi ota csupa bizonytalansagban elek.Kép Eloszor hogy vajon megjon-e vagy sem. Aztan hogy lesz-e tunetem, vagy sem. Jol van-e a baba, vagy sem. Azt hiszem most mar ezzel kell elnem, csak meg kellene tanulnom kezelni a dolgot.Kép)
Szoval ez meg valoszinu el fog kiserni teged is egy darabig.Kép Bar ne igy legyen.Kép
Monka
szmonka

Nelli!
Akkor szerintem azon kuzd a szervezeted, hogy megjojjon vegre. Az is lehet, hogy ez a ciklus mar igy fog lemenni. Attol fugg miota tart ez a kis barna, aztan veres wc-papir.
Orvoshoz mikor akarsz elmenni? O esetleg megnyugtatna, hogy nincs baj, csak valamiert vacakol a menzeszed, vagy eppen segitene, ha gond van.
Egyebkent nem voltal undorito, ezeket a dolgokat mashogy nem lehet elmagyarazni. Igy legalabb ertettem.
Monka
szmonka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: