A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi!

PÜ-ben elküldtem a tel.számomat! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Lacikának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Sildike!
Nagyon tündéri fiaid vannak. És tényleg tök szupi az ugrálóvár, meg a fürdő paradicsom az udvarban.

Prüntyi, Benianyu, Nyúlné, Hari, Duda, Mea, Havtünde!
Képek szuperek!

Balatoni nyaralás biztos csudijó volt.
Vasárnap mi is voltunk, de csak egy fél napot Siófokon. Bogi nagyon élvezte a vizet, nem gondoltam volna, azt hittem félni fog a nagy vízben. Úgy örültem.

Ayse!
Andrisnak gartula az álláshoz, a mászáshoz, és a fogacskához!

Boginak jön felül a két szemfoga, de a két metsző fogánál is jól meg van duzzadva a íne. Szerencsére nem nyűgös miatta.

Megann!
Lénának jobbulást!

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Ja, talizóknak jó szórakozást holnapra!

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Sziasztok!

Mi se tudunk talira menni, holnap tanfolyulok és vizsgázom! Kérem a drukkokat! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lenne egy kérdésem:

Benianyu, Prüntyi, Havtünde és akik még voltatok strandon:
Mennyi ideig voltatok egyhuzamban a vízben és volt e kalap a gyerkőcök fején?
Azt mondták nekem, hogy ilyen pici babát nem lehet napra vinni. Arra nem tért ki, hogy egész nap vagy csak 10-15 óráig.
Bogit én kb csak 10 percre vittem a vízbe úgy 1/2 3 körül, aztán egy fa alatt voltunk félárnyékban, meg bekentem napozókrémmel.

Ezt egyébként anyósom mondta, de neki az egy percre se a szava járása. Amikor elmentünk a strandra adott egy esernyőt, hogy ha Bogival járkálunk azt tartsuk fölé, hogy ne érje a nap. :shock:
Meg este 7 kor is kalapot akar a fejére tenni, hogy ne érje. :shock:

Szerintetek?

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Sziasztok Lányok!

Lacika a következő képekkel köszöni meg a jó kívánságokat:

Kép Kép
Kép Kép

Már készülünk a talira. Most pácolom a husikat, apa pedig csinál egy nagyon fini meggy levest (gasztroszex).

A címünk: Dunakeszi, Almás u. 3.

Aki kocsival jön, annak küldök szívesen leírást.

Aki busszal jön, az az Árpád-hídnál szálljon fel a Budapest-Dunakeszi-Fót buszra. Vigyázzatok, mert a Budapest - Dunakeszi - Vác busz a város másik végén áll meg tehát arra nehogy felszálljatok. Dunakeszin a Széchenyi utcánál kell leszállni. Balra bejönni az utcán, a 3. utcán jobbra, és az első utcán megint jobbra jönni. A saroktól a 2. ház a miénk jobb oldalon, vakolat nélkül, zöld kerítéssel.

Duda
Jó lesz a fagyi, bár szerintem elolvad, mire ideértek vele.

Majola
Jó ötlet Dudától, hogy az Árpád-hídtól gyertek konvolyban.

Kuha
Menjek akkor érted, vagy megy Prüntyi?

Benianyu????

Kép
Kép Kép
sildike

Sziszi

Nálunk a fiúk minden nap pancsiznak többször is. Általában nincs kalap a fejükön, mert a medencének van tataja. Ha strandra megyünk, akkor van rajta kalap, és ki szoktam vinni napközben is őket az árnyékból pancsolni. A Guliverben lehet kapni olyan úszógumit a kicsiknek, ami olyan, hogy van a tetjén agy napvédő is.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi!
Miért lennél pofátlan????? :lol:
Én írtam, hogy szívesen felveszek bárkit.
Persze, szívesen haza is viszlek Titeket, meg az esernyőkocsi is befér. Meg minden ami kell, jóóó nagy a csomitartó. :lol:
Akkor legyen 10-kor a parkolóban, de azért majd rádcsörgök, hogy pontosan hol is vagytok, oké?
De el is mehetek értetek, az sem probléma egyátalán. Ne cipeld/tologasd már a babakocsit se ebben a melegben.
Telcsiszám mentve, az enyém is az, amit írtál. :lol:

Gellért tök jó volt, én már 15 éve nem voltam, pdig itt lakunk egy köpésre :(
Közben egy barinőm is felhívott, hogy hol vagyok, amikor megtudta, hogy strandolok, jött utánam ő is. :lol:
Hullámfürdőztünk, napoztunk, pletykálgattunk. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Nagyon aranyos vagy, de az Árpád-híd lábánál lakunk, ennél közelebb már nem nagyon tudsz értünk jönni. :)
De köszönjük! :D 10-kor a parkolóban leszünk! :)
Irigyellek a mai napodért, biztos tuti lehetett! :lol:

Ildi!
A fagyit berakom egy pici hűtőtáskába és mellé teszek két jégakut!
Ha így is olvadni kezd, megesszük az úton Barbiékkal! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

gatyarohasztó napot mindenkinek! :oops:

Hari hívott(nem jutottam elöbb ide),megbeszéltük akkor mi is az Árpád-híd talit 10kor.parkolóról egyikünk se tud semmit,de majd ott telefonon egymásratalálunk.....levakarhatatlan,úgyis megtalál! :wink:

ma este még rongyolok tescóba,mert elfogyott a pelusunk és vinni is szeretnék valamit holnapra!

viszont 3kor legkésőbb útra kelünk,mert jelenésem van itthon!de jó a rosszban,hogy Harit is viszem :wink: ,

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sajnos akkor lemaradtunk, kocsival semmiképp sem tudok menni.
Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
majola

Helló Lányok!

Sildike!

Lacika nagyon édes a fürdőkádban! Eszbéletlen sokat változott szerintem!!! :)

Én még nem tudom, hogy tudunk-e holnap menni, de mindenképpen jelentkezem, hogy megyek-e, vagy sem. Jó??? Legkésőbb holnap délelőtt jelentkezem.

Kép
kuha

Sildike, honnan van az a jó vizipark?
holnap 1/2 11-re jönnek hozzánk, ha elmegy (nem tudom mikor) mi utána tudunk esetleg csatlakozni. Majd hívlak, ha megyünk. Tüncsi iszonyat nyűgös most már 4. napja.

Szilvi, a a vízben mi is adtunk sapit Tüncsire, és kb.11-2 ig nem volt napon egyáltalán, utána is keveset. 10-15 percnél nem pancsizunk többet egyszerre.

Kép

Kép
prüntyi

Sildike! :)

Pofátlanság lenne, ha mi is szeretnénk menni? Ha mehetünk, légyszi írd meg emilben a címet, meg hogy a 2/A -M0 melyik lehajtójánál érdemes lejönni.

Voltunk megint a Bükkben, olyan jó volt, szedtünk szamócát, rókagombát.

Majd visszaolvasok.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Lacikának boldog névnapot kívánunk!

Davallia, de jó, hogy minden okés!

Sziszi, Zitát sapiban vittem a vízbe, és előtte bekentem 40-es napvédővel. Nem mertem sokáig bent lenni vele, de láthatóan élvezte és nem fázott. Ma is strandoltunk, kicsit melegebb tóban, itt már tovább bent voltunk, és nem volt semmi baja. Viszont kint árnyékban voltunk, és szintén sapiban.
Vendég

Ezer bocs Lacika, nagyon boldog névnapot!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok :)

Élünk még a hőség ellenére, csak mint Tünde igen találóan megjegyezte, eltörött az internetünk :D:D

ÉS mászkálunk, ÉS csavargunk, ÉS hűsölünk, ÉS fagyizunk, ÉS fürcsizünk :D

ÉS holnap teszek fel képeket,

ÉS nagyon jó talizást nektek holnapra,

ÉS LACIKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! :D:D:D:D:D:D

Jók legyetek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Róki,

drukkolni nem tudok, de a VUDU az megy! :wink:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lacikának boldog névnapot!

Kép

Kép
prüntyi

Sildike,

Mi is megyünk holnap, Juciék visznek minket, mert nekünk holnap még nincs kocsink, de nekik szerencsére van és elhoznak mindhármunkat!!! :) :)
Küldenél, légy szíves egy útvonalleírást a benibuc@gmail.com-ra. Elég a lóversenypálya utáni lámpától, addig képben vagyok. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Tünde,
Vigyori Zita és barátnője nagyon aranyosak a tükörben! :)

Davallia,
De jó, hogy minden rendben volt Pandával!!!! :)

Barbi,
Királyság lehetett a mai napod a Gellértben!!! :)

Szilvi,
Mi is hasonlóan csináltuk, ahogy a lányok leírták. Danin általában volt sapka, még azt is sokszor bevizeztem és a kis medencéjét félárnyékba tettük a fa alá. Anyósod kissé túlaggódja a dolgot, nem?

Sildike,
A névnapos vendéglátó kiscsibészed tényleg nagyon sokat változott! :) Az utolsó képen nagyon hasonlít rád! :)

benianyu

ja és voltunk méricskélni is:7850et nyomunk,tehát 290grammot híztunk egy hónap alatt!és holnap leszünk 9hónaposak!
puszi,jóéjt és holnap talizunk a talisokkal

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola, már akartam írni, hogy én úúúgy sajnálom, hogy nem tudsz menni a talira!
Minden okés volt a 12 hetes uh-n?
Vendég

Jó estét Lányok!

Zsóf
Persze gyertek nyugodtan. Útvonalat küldöm.

Prüntyi

Akkor jöttök, amikor tudtok.

A vidámparkot két évvel ezelőtt vettük az Auchanban kemény 2990 Ft-ért. A Guliverben nagyon jók voltak. Ma voltam. Nem néztem, hogy mennyibe kerül. Olyan úszógumit is lehet kapni,amilyen Tüncsikének van. 700 Ft körül van, ha valakit érdekel.

Majola
Göndörzsófék pont felőletek jönnek. Ők lehet, hogy fel tudnának venni. Majd írok neki, hogy írjon Neked. :lol:

Benianyu, Jucc

Tök jó, hogy tudtok jönni. Útvonalat küldtem.

Kuha
Ha holnap reggel szólsz az még ok. Úgy, hogy visszaérjünk mire jönnek a többiek. Nyugaodtan csörögj rám a mobilon reggel, mert nem biztos, hogy a géphez lesz időm leülni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
épp olyan úszógumit keresünk, köszi a tippet! :wink:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis

Én most voltam az Auchanban, mert én Bazsinak keresek autókormányos úszógumit, és ott is lehet kapni ilyen Pool School úszógumit ott is kb. ennyiért. Egyébként a netről is lehet rendelni http://www.vizvonal.hu/topics.php?topic ... trandjatek innen, de itt szinte a duplája.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Köszi megkaptam az útvonalat! :) Juci6-tal és Marcival jövünk (mi egész közel lakunk egymáshoz, itt Kápmegyeren), nem Juccékkal.
Ők most unokatesóznak, ha jól gondolom. :)
Nagyon bírom, ahogy szervezkedsz. Remélem, Göndörzsófék el tudják hozni Zsuzsát és Julcsit, jó lenne, ha ők is el tudnának jönni.

benianyu

Halihó!

Sildike és többiek!!!!

Képzeljétek Léna ma tök jól volt, csak 3 szor kakilt(máskor 2-3 szokott lenni), igaz még mindig hígabb, de már nem 6-7 és nem víz...HURRÁ!!!!!!

Aztán ma elmentem anyumhoz(tök jó napunk volt) és megállapítottuk, hogy lehet hogy mégis a FOGA!!!!!
Ugyanis nő a 2. is...

Úgyhogy én már nem tudom mi van....
Reggel azért lementem a dokinénihez 8 ra...aztán haza is jöttem, mert helyettes dokinéni volt 9 től.. :twisted: :twisted:
Aztán lementem megint 9 óra 5 percre, és kb mi voltunk a 8. ak Lénával..csupa kókadozó, köhögő, prüszkölő, sápadt, beesettszemű gyerkőc volt ott, kb 4 belőlük 1 év körüli...
Úgyhogy 5 perc után úgy döntöttem, hogy nem rizikózok, mert ha eddig nem voltunk hát akkor most majd betegek leszünk az tuti...
Úgyhogy holnap 3 ra van időpontom a rendes dokinénihez....
de már nem tudom lemenjek-e...hogy van e értelme...

Azt meg már föl sem merem dobni, hogy ESETLEG EL TUDNÁNK MENNI A TALIRA.....mert nyilván senki nem kíváncsi ránk :( :( , főleg hogy ilyen kinyomozhatatlan betegségben "szenved"/szenvedett Léna...(na ez a szenvedés marha jó ám...anyuval ma szétröhögtük magunkat Lénán....amit ma művelt az kész kabaré volt.,hatalmasakat röhögött a fényképeken amin ő van, épp most vittem anyunak egy 30 db-ot, hihetetlen módon megismerte magát...rontott bontott amihez csak ért, megszökött a konyhába, elbújt a fürdőben...tiszta gézengúz volt és jól kiröhögött mindket..és ráadásul egész nap rágott valamit...leginkább kenyeret lopkodott a tálcánkról...sőt anyukám szalonnát katonázott(nekem is, mint gyerek koromban :) :) :) :) :) ), és Léna gőzerővel próbált szalonnát is lopni a kenyér paprika, paradicsom mellé, de azért azt nem hagytam, bár sejtem hogy semmi baja nem lett volna..
Na aztán jött a háztartási keksz, az öntött karfiol, a csoki és minden ami csak ehető volt....kész voltunk. :lol: :lol: :lol: :lol: ..megállapítottuk hogy bélpoklos lett a gyerekből azaz a "mi fajtánk"(én családom).
SZENVEDÉLYESEN IMÁDUNK ENNI!!!PLÁNE KENYEREt!!!!!
Tudom lehet hogy nem kellett volna hagyni...de hát egész egyszerűen nem lehetett nem adni neki...teljesen kétségbe esett amikor távolodott a tálca tőle...és végülis a kenyér meg a keksz azért jó a hasmenésre is....

Na szóval nagyon mennék a talira, de nem venném a lelkemre, ha mégis valami baci lenne és más baba is megbetegedne...

M.

Kép

Kép
megann

Sildike, köszi!

Majola!:)

Nagyon szívesen elviszünk benneteket, csak több probléma is van.:oops: Az egyik, hogy a kacsa 4 személyes, amit a franciák azzal nyomatékosítottak, hogy hátul középen van egy vasrúd, amire elég kényelmetlen ráülni, főleg pocakosan. A másik meg az, hogy hátul csak egy biztonsági öv van, így nem lehet bekötni még egy gyerekülést. Szerintem így veszélyes is és kényelmetlen is utazni, de ha ti ezek mellett vállaljátok, akkor szívesen elviszünk. Esetleg ha valaki még jön erről, és van nála egy hely, akkor elvihetné Julcsit, és akkor te Zsuzsa beférnél rendesen. Persze nem tudom, Julcsi kibírja-e addig nélküled. Plíz valaki!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sildike!

Köszi az útbaigazítást, megnéztem a térképen is, az lehet, hogy ti még nem vagytok rajta? :D

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Bubus még mindig egyfogú.
Kitaláltam egy dalt neki:

Én vagyok a híres egyfogú.
A nevem is ennyi csak: Bubu... :D :D :D :D :D :D :D

Néhány kép:
Bulcsú vezér kilovagol: Kép

Pancsizás: Kép

Kép

Kép

Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Na mégegy
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Lacikának utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!
Bocsi, de még visszaolvasni sem tudtam, se képeket nézni :cry:

Csak Göndörzsóf képeit látom (ezen az oldalon).
Annyira Édesek :wink:
Egyfogú hihi, ez jó :lol: :lol: 8) 8)

Már jobban vagyunk!

Megann!
Hogy vagytok?
Lénácska?

Tegnap kénytelen voltam levinni ahhoz a dokihoz.
Képzeljétek!
Nem volt ott, mert kiment házhoz, kihívták.
Ez idáig rendben van.
Volt előttünk egy másik anyuka a gyerekével.
Megérkezett a nagyképű doki, erre rögtön be is hívta az előttem lévőt.
Nyitva is maradt az ajtó, mert már a rendelés végén jártunk és nem is volt más.
Megnézte a gyereket, után rögtön behívott minket.
JA! És kurvára köhögött, tök beteg volt.
Szerintetek mit hiányoltam???
Amikor megérkezett, rögtön magával behívta a soron következőt.
Kivette a táskájából a fonendoszkópot, megvizsgálta a Gyereket, majd kb. 1 perc alatt végeztek.
Behívott.......
1 perc alatt végeztünk.
DE!!!! NEM MOSOTT KEZET EGYSZER SEM!!!
NEm törölte le azt a szart sem!
A kezét teleköhögte.
Sem a beérkezésnél, sem a két gyerek között Ba...ott kezet mosni.
Én olyan ideg voltam.
NA mindegy, kiderült, hogy valóban 3 nap láz, 3 nap pötty.
Azt mondta, hogy rubeola-rózsahimlő ez, ami ilyen gyorslefolyású.
Viszont a lényeg, hogy nem kell rá szedni semmit.
A másik, hogy azt mondta, hogy ha nyugtalan éjszaka a fogzás miatt, akkor adjak neki 8 csepp fenistilt.
Vagy! Felír valami enyhe nyugtatót.
Mivel tök ideg voltam, késében egy taliról, ezért nem áltam le vitázni és receptet kérni, de rájöttem, hogy tök igaz, amit róla mondanak.
Szóval, nem volt annyira bunkó, de nem szívesen vinném hozzá Erhardot.

NA befejezem, mert ordítás van.
Szép Napot!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Jó reggelt mindenkinek!

Gyors bekukk tali előtt.

Davailla
Nagyon tök jó, hogy mindent rendben találtak Pandánál!

Ja!!! Lacika boldog névnapot kívánunk! :oops:

Tünde
Zita nagyon aranyos, hogy így szereti magát :lol:
Ti jöttök a talira? :lol: :lol: (Sejtem ám hogy nem...)

Megann
Szerintem gyertek nyugodtan.
Amikor Marcit kiütötte a foga, hasonló tünetei voltak.

Lányok
Majoláéknak vki segítsen plíííz!
Félve verem más izéjével a csalánt, de esetleg vmelyik nem pocakos barátnénk nem adja át a helyét? Én tök szívesen el is mennék értük egy darabig, de teltház van a kocsiban. :oops:

Most készülődök.
Ja minden kép nagyon szép, mint mindig.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Már úgy értettem a hely átadást, hogy persze a nem pocakos is jönne, csak netán Zsófiékkal, vagy busszal :oops: :oops: Hú de pofátlan vagyok.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Majola

Esetleg úgy tudnék segíteni, hogy az Újpest központig vissza megyek érted. Ne haragudj, de tovább nem cipelném be Marcit a városba. :(

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt! :) :) :)

Megann,
Ha a fogzás miatt vannak Lénának ezek a tünetei, akkor szerintem is jöhetnétek! :) :) :)

Zsóf,
Édesek a fiúk a képeken! Nagyon hasonlítanak egymásra! :) Hogy elférnek a lavórban is! :)

benianyu

Sildike, Zsóf, Juci, Tünde, nagyon kedvesek vagytok :) Köszi!
Valójában már belenyugodtam, hogy nem megyünk, majd máskor. Persze, sajnálom, de ez igy elég bonyolult, nekünk is, meg a ti életeket sem akarom bonyolitani :wink:
Még apát próbálom győzködni, hogy zsűrizés közti 1-kor szünetben vigyen ki, meg este hozzon vissza, csak sajnos ez meg azért bonyolult, mert anyukája tegnap kórházba került :( , hozzá is el kell menni.
De azért nagyon nagyon nagyon köszi!!!!

KépKép

KépKép
majola

Majola
Telszámomat PÜ-ben küldtem

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hát, én most már kezdem nagyon kellemetlenül érezni magam.

Zsuzsa!
Ha gondolod, menj el Barbiékkal.

Andi&Nati

KépKép
duda

Hát, én most már kezdem nagyon kellemetlenül érezni magam.

Zsuzsa!
Ha gondolod, menj el Barbiékkal.

Andi&Nati

KépKép
duda

ááááááááááááá babanet! :evil: :!:

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!

Aranyos vagy hogy örömködsz, de hát pont ez az....látnok sajna nem vagyok :( :( :( :(
Nem merném kijelenteni hogy mitől van....sőt szerintem az orvosok is csak tippelgetnek...

Mindegy, akkor nyugodt a lelkiismeretem ha kihagyjuk a talit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Angelani!
Már jobban, köszi....ezen az oldalon ha visszaolvasol, megtalálod....

M.

Kép

Kép
megann

Andi, ne viccelj már!!!!! :)
Én voltam az, aki nem tudta, mit akar :oops:

Most viszont újra elkezdtem győzködni apát, hogy vigyen el, és óriási logisztikai tervezés után talán sikerül is.
Sildike, mi lenne, ha fél 2 - 2 körül érkeznénk? Az még jókor van? Viszont fél 7-ig boldogitanánk :) Nem késő?

Szóval ez igy 70%, ha a zsűrizés valóban véget ér 1-kor, mert ha csúszik, akkor apa nem ér vissza a délutáni fordulóra. Na igy sem túl boldog, de sirtam neki egy kicsit, hogy én szegény minidg csak a parkba járok :wink:

Sildike, ha jók vagyunk ilyen időpontokban, küldenél egy útvonalat thullnerzsuzsa@yahoo.com cimre?

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt Lányok!

Mi már 5.45 óta ébren vagyunk. Pontsoabban csak én, mert Maci visszaaludt kaja és egy kis bábműsor után.

Esetleg úgy férne be Zsuzsa, ha Nyúlné kocsijába be lehetne tenni Julcsit, Zsuzsa pedig jönne Zsófiékkal. Akkor senkinek nem kell se gyalogolni, se a vasrúdon ülni.

Plíz oldjátok meg valahogy ha lehet!!!

Finom husik, salik és a meggyleves itt pihiznek a hűtőbe és várják a sáskanépséget (ezen leginkább is magam értem).

Megann
Résuemről semmi ellenvetés, hogy gyere. Ha nem tőletek, akkor elkaphatja mástól is a gyerek a virrusokat. Ha meg egyébként is a fogzás, akkor pláne.

Zsófi
Szerintem max. a Széchenyi utca van rajta a térképen, meg a Fót és Dunakeszi közötti, amiről le kell kanyarodni, ez a Kossuth Lajos. Ennek a kereszteződésétől lakunk a harmadik utcára. Az Almás utca az első pűrhuzamos utca a Széchenyi utcával.

Angelani

Ez a doki tényleg gáz. Arról, hogy ez a vírus rubeola lenne, arról még nem is hallottam. Nekünk is volt, de nekünk azt mondták, hogy ez egy gyerekbetegség, amin mindenki átment, csak mivel ilyen gyors ezért sokan nem is emlékeznek rá. Azt hogy rubeola lenne még nem is hallottam.

Kép
Kép Kép
sildike

Zsuzsa

Teljesen jók vagytok. Mi 1/2 körül fürdetünk, de ha az csúszik az sem gond. Gyertek, gyertek!!!

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Köszönöm a felajánlást, de úgy néz ki, hogy nem tudunk menni!!! Kár, mert elsők között csaptam le a tali lehetőségére.
Majd máskor.

De nektek és főleg a gyerkőcöknek kívánok nagyon jó szórakozást!!!

És légyszííí csináljatok sok-sok képet, amit persze epekedve várunk!

Puszi!

Kép
kuha

Zsuzsa

Elküldtem, de az nem jó ötlet, hogy Julcsi beül Nyúlnéhoz, Te meg Zsófihoz?

Kép
Kép Kép
sildike

Évi

Nagyon sajnálom, lesz még alkalom hidd el.

Kép
Kép Kép
sildike

Megvan a tuti megoldás lányok.

Mivel Éviért úgyis elmentem volna, de ő most nem tud jönni ezért beszaladok az Árpád-hídig 10-re a parkolóba és ott felveszem Majolát és Dudát. Így kifelé mindenki kényelmesen elfér.

Na mit szóltok? Zsuzsa Neked jó így?

Most már csak azt mondjátok meg, hogy melyik is az a parkoló???

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: