Sziasztok!
Johi!
De jó, hogy ennyivel megúsztátok a dolgot!!!!! Biztos voltam benne, hogy nem fognak Fanninak fájdalmat okozni! És milyen jó, hogy így lett!
Egyébként ezek elkerülhetetlen dolgok. Ha már más is ilyen őszintén vall, hát Bazsóm orrán egy nagy seb van, pont úgy néz ki, mintha jól orrba vágtam volna. Nem kellen műanyag tállal a kezében rohangálnia a lakásban! Nekem ilyenkor mindig olyan lelkiismeretfurdalásom van, de nem tudok ellene mit tenni
Az egyik barátnőm, akinek ennyi idős a kisfia mondta, hogy így utólag úgy röhög magukon, hogy amikor fél éves korában a gyerek leesett az ágyról, rohantak a kórházba, persze ott is röhögtek rajtuk

, most meg, hogy tanul járni, naponta töri össze magát, de már nem is foglalkoznak vele! Persze amíg nincs nagyobb baj, addig oké.
Jucus!
Újra megnéztem a fotókat, és tök jó, hogy ilyen nagy fiad van!!! Először csak a kiscsajra fókuszáltam

Már alig várom, hogy Bazsó is ilyen nagy gazembernek nézzen ki, tetkóval, hamiskás mosollyal!
Szerintem is iszkethet a melegkiütés! Amióta ilyen meleg van, és izzadok egész nap, mint az állat, nekem is viszket a bőröm!
Remélem, holnapra tényleg várható valami enyhülés!
Pöttyök