Sziasztok! Hogy bírjátok a hőséget kismamák, anyukák és leendő kismamák, anyukák?
Először végre a pesti beszámoló(k):
1. Vonattal mentünk, kisfiamnak óriási élmény volt. Aztán volt mozgólépcső, metró, kék busz. „Láttuk a nagy vizet, amit Dunának hívnak!” Felmentünk egy hajóra, láttunk 3 szökőkutat, voltunk McDonald’s-ban, ahol a kisfiam a happy meal menühöz kapott játékot jónak, a menüt rossznak találta. Aztán vonattal vissza. Nagyon jó volt.
2. A köv. vasárnap: Miután előző nap a segítségetekkel megoldódott a margitszigeti vonat-busz problémája (nevetni fogtok, de!), végül nem mentünk a Margitszigetre. Hajnalban egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, hogy inkább az Állatkertbe megyünk, mert ott még soha nem voltunk együtt.

Megint volt vonatozás, sőt most trolizás is, és mivel fiacskám nagy bánatára nem mentünk metróval, a hazaindulás előtt 4x le- felmentünk a mozgólépcsővel.
Az Állatkert nagyon tetszett neki, hisz eddig élőben csak medvét, farkast és kígyót látott a vadállatok közül. Elmondom, kinek mi lett a kedvence, jó? A kisfiam kedvence a zebra volt, mert megsimogathatta a fejét, a férjemé a halacskák, enyém pedig a sok pingvin. Ez a nap is nagyon jó volt, rég éreztem ilyen boldognak magam!!!
Ha van valamilyen jó pesti ötletetek, hol érdemes pár órát eltölteni, írjátok meg, mert kihasználva a nyarat, szeretnénk még megnézni pár dolgot, ami eddig kimaradt.
Szisszka
Nagyon sajnálom a nyár = munkát!

Vigyázz Magadra! A mi szobánk viszonylag hűvös (csak 25 fok van), de én nem dolgozom most itthon, így hát ha segít, próbáld ideküldeni a fölös 10 fokot!
Kitartást kívánok!!
És a költözés! Miért akarod kivenni Magad a táblából?? Úgy néz ki, hogy több hónapig nem tudsz jönni? Nagyon fogsz hiányozni!
Mátra
Élvezet olvasni az élménybeszámolódat (itt a stílusra gondolok, mert), hát nem semmi, ami Veled/Veletek történt az elmúlt napokban!! Most jön már valami pihi??? Mi ez a koránkelés még mindig???
Még régen kérdezted, most itt a válasz: A férjem nem tanít, ő egy gyárban dolgozik beállító lakatosként.
Jucmuc
Holnap UH? Drukkolok, hogy ne legyen cisztád! Az unokaöcséd nagyon édes, és az esküvői képed is nagyon szép!!
Aniko
Merre vagy??? Holnap mennek a drukkok 14,30-kor! (de már előtte is)
Narco
Szenzációs miden, amit küldtél!
Más: A melegtől nekem is mindig bedagadnak az ujjaim, általában már úgy ébredek, és van, hogy a lábaim is. Pihenj sokat, ne idegeskedj, meglátod, minden rendben lesz.
Juca
Kitartást és türelmet kívánok a szopiztatáshoz!!
Még nem írtam, hogy nagyon tetszik a gyerekszoba!
Zsúka
Imádom olvasni a kertrajongásodat!

De gyönyörű is a kertetek!! Én nem vagyok sajnos ilyen gondos, volt, hogy elfelejtettem meglocsolni a virágokat. Mióta viszont láttam egy mesét, ahol olyan szívhez szólóan magyarázta a teknősmama a kicsi teknősnek, hogy a növények is ugyanúgy élnek, mint ők, csak nem szaladgálnak, már minden nap eszembe jut a locsolás. (mire jók a gyerekmesék??)
Dido, Angie
Én is használtam Bioparoxot és szerintem is nagyon jó. Amikor terhes voltam, akkor kaptam először, és mivel ez helyileg hat, nem kerül a véráramba, még szoptatás alatt is nyugodtan alkalmazható. Angie, jobbulást kívánok!!
Csibe
Nagyon szép kismama vagy, és nyugalom árad a mosolyodból.
Megnéztem a talis képeket is!
Mennem kell, sok puszit küldök:
Rolly