A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsuka!
Ma zöldborso főzelék tükörtojással!És a hétvégén csináltam lecsot még abbol is van!
És sütök egy kis rizsfelfujtat!Most forralom a tejet!
Küldöm mindenkinek az adagot!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Szerintem nem túlzok, ha kikiáltalak a topic hősének. 1000 fokban nem hogy főzöl, de még sütsz is, le a kalappal!

Juca!

Nagyon szép lesz Kinga szobája! Hol bukkantatok erre a jó kis lámpára? Mikor mi kerestünk, akkor nagyon bénákat lehetett csak kapni. :( Azé' találtunk szépet, de nem volt egyszerű!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anikó!

Már alig várom, az összes ablak nyitva, bár így se jár a levegő. :(
Olyan jó, hogy otthon vagy ebben a melegben, hányra jársz dolgozni?

Zsúka
zsúka

Monyó!

Nagyon örülök, hogy bejött a pancs. Próbálj meg visszaemlékezni, hogy mit szerettél, amikor gyerek voltál. Igen, a koszt, a dagonyát, a konyhában szöszölni, a kerszetfiam állandóan a kukába akart mászni :twisted: Szerintem minden gyerek egyforma, és ha te ajánlod fel a lehetőségét a disznózásnak, akkor jobban tudod kezelni a dolgot. Eszembe jutott még, hogy tud bicajozni? Olyan kicsivel? Vagy próbálj neki valami pecabotot eszkábálni. Az a pecázás mondjuk nem tart sokáig, de valameddig mégis. Vidd el a boltba, ha elugrasz valamiért, hogy segítsen, adjál neki valami könnyű szatyrot, hadd cipelje, és a végén köszönd meg neki valami aprósággal (kicsi csoki...). Ha úgy érzi, hogy most segített és jófej volt, akkor kezelhető!

Köszi lányok a szoba dícséreteket. Persze nem lett tökéletes a lakás, de szombaton már én is láttam. Csicseregnek a madarak, szép világos, van ahol a fa árnyat ad, szóval nagyon jól éreztem ott magam. Ja és a racionális Juca: mivel panelcityközpont, velünk szemben van egy Plus ABC, mellette egy Smatch, mögöttük CIB, meg Rossmann... Na majd jól kigömbölyödök, mert nem kell semmiért sem messzire menni (Na jó a bankba évek óta interneten keresztül megyek )

Ja és a levelet elküldtem, hátha lesz belőle valami 8)

Csibe!

Jó itt újra látni téged. A talis képen hova raktad a pocakod? Nagyon aranyosak lehettek a gyerekek, olyan ragaszkodóak.

:twisted: :twisted: :wink: :P

tjuca

Zsuka!
Én nem dolgozom! :oops: :oops: :oops:
Amikor a férjemmel összeházasodtunk akkor elötte egy két dolgot letisztáztunk!Neki az volt a kérése hogy ne dolgozzak ő megteremt mindent de neki az a kivánsága hogy otthon legyek és fözzek mindent ellássak és csak a gyereknevelésre összpontositsak!Neki ez a család idill!A vendéglátozás és a 16 orai munka beosztás után nem esik nehezemre itthon maradni és nagyon jol müködik ez a dolog nálunk!De azért én is szabtam egy kis ultimátumot,ha megszületik a második gyermekünk és elmegy oviba utána viszont szeretnék valamit csinálni!Mert meghömbörödni sem akarok vénségemre itthon!De egyenlöre jo igy!

Évi!
Örülök,hogy jol vagy!Emelted a magnézium adagot?

Évi!
Minden ablak nyitva!Igy kicsit jár a levegő és legalább az egész utcán érezni mit főzök!
De nálunk is van légkondi de most még igy egy kicsit jobb hogy huzat van!

KépKépKépKép
aniko24

Zsúka!
Nálunk még nem volt a Férjemnek vizsgálata, úgyhogy nem tudom, hogy ez hogy működhet.

Anikó!
A zöldborsó a kedvenc főzelékem :D
Igen a SOTE-n vették le.

Éva!
Állítólag 1 hét múlva már meg lesz az eredmény. Majd meglátjuk...

dido
dido

Évi!

Köszi. Minden csillárt Dunakeszinszereztünk be. Az összes nem volt annyi izzóstul, mint amit az anyósom a múltkor nézett (egy számjeggyel elnézte szegény), de én így is a szívemhez kaptam. A többi kép itt látható a csillárokról: www.kofa.smugmug.com/Other (Itt a Garas alatt, ahol a szombati dátum van). Tudom, mi egy estét szórakoztunk a neten, és tényleg nagyon bendzsók a gyereklámpák a legtöbb helyen. Pink macik, vagy vakosít, vagy kiégeti a gyerek szemét...

Na sztori, ezt elmesélem. IKEA baba-mama szoba. Belépsz, teljes kakaón szól a dübci, az egész 1,5 nm2. Szoptatós szék, egy rattan szék, én alig fértem bele, iszonyat kényelmetlen. De a lényeg, előtte egy állólámpa, ami pont úgy van berakva, hogy kiégeti a szopizó gyerek szemét. Jó lekapcsoltam, mert a lábamnál találtam egy gombot, majd maradt 2 zöldszínű spot a plafonon, amitől valami egészségtelen neonhullaárnyalatunk lett. Még jó, hogy ez a baba-mama szoba. Aki tervezte, az még nem látott sem babát, sem mamát, biztos csak baba-mamát, azért lett ilyen faramuci :x

Csibe!

Bocsi, a szétszórt emotikonjaimat alád rakta be a rendszer.

tjuca

Évi!

Nem tudom, milyet érdemes, de mi Aventet vettünk, de eddig háromszor használtuk csak. És jó, ha kettő is van belőle, csak a bizti kedvéért, egy a teának, egy az esetleges tápinak. De ne legyen egyre se szükség. Állítólag a Chicconak van valami olyan cumisüvege, ami a cicit formázza, és állítólag nem lesznek a babák cumizavarosak tőle. Háááát, nem tudom, nálunk az igazi cickó a nyerő :lol:
Hogy bírod ezt a katlan meleget?

Végre sikerült szegény Dóricicát elaltani. Iszonyú melege van :( Most bevittem hozzá a ventilátort, és úgy tettem le, hogy ne forogjon, csak egy helyre fújja a levegőt, és ne a gyerekre. Most egész jó idő lett a szobájában. Alszik is, mint egy kis tök :) Viszont én így nem merek lepihenni, mert nem merem működő elektromos eszközzel otthagyni, úgyhogy jöttem netezni.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

aniko.60 palacsinta????aterzem az erzest.En tegnap sutottem 5kg pogit,piskotatekercseket,svarcvald tortat,snikerset,meg egy csomo husit.ugy felmelegettem a lerni elott hogy mikor kimentem a teraszra mar szinte faztam:)
en is nagyon sajnalom a Lehelt de ettol tobbet nem tudok erte tenni.sajnos:(

juca.szep kinga szobaja.teccik az a csik kozepen:)
en mit szerettem jatszani...?hat dagonyazni.Egy kis viz a homokra es addig taposni meg jo folyos sar nem lesz,abban hemperegni.
na ezt biztos elvezne,csak mint mar emlitettem felek hogy otthon kikapna ha bepiszkolna magat.nagyon kell vgyazni a ruhaira:(
koszi a tippeket,probalkozom valamelyik csak teccik neki hosszabb tavon is.
ja,a parommal dumcsiztunk hogy probaljak meg ne nagyon kotodni hozza:(beszelt a nagyival es mondta hogy mar keresi Lehelnek az uj csaladot ugyhogy lehet hamarosan elkoltozik:(Nem nagyon szereti a kicsit,sot senki nem szereti:(a szomszed fiu is csak veri meg lokdosi,latom az ablakbol olyankor olyan szomoru vagyok:(
pedig anyira szeretnivalo,es ha egy ket jo szot szolsz hozza maris a szivebe zar.

Kép
monyoka

Juca!

Nagyon szép a lakásotok, a konyhádért pedig egyenesen odavagyok! Nagyon szép világos! Érezzétek nagyon jól benne magatokat!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mátra
Kérlek, javítanál a tábliban?!
Ma 1 cn.
Köszönöm!

Bocsika, hogy nem írok most mást... de dolgozom ezerrel! :(
Közben megsülök és hisztis vagyok :oops: :evil:

Szisz
szisszka

Évi!

Köszi! Ezért vettük meg. Mindenki elhúzza a száját, mikor meghallja, hogy Dunakeszin vettünk panelt. Mi néztünk nagyon sokat Pesten is, de nem találtunk olyat, ami azért az árért jó lett volna, és ennek a lakásnak annyira jó az elrendezése (előző lakók egyike falakat robbantott, és átalakította nagyon), és első emeleti, kelet-nyugati fekvésű. Anyagi lehetőségeink behatároltak voltak, és nekünk ez tetszett leginkább. Kofa volt oda meg vissza a konyha-nappali megoldásért. Ha a konyhában állok, és mondjuk a pult mögül nézek előre (hátam mögött az ablak), akkor velem szemben a nappali, ott van az a nagyon széles ajtófélfa. Tehát nem is amerikai konyha, de nem is egy elzárt konyha, hanem egy nagy tér, a hálók (1 szoba, + két fél) pedig el vannak szórva. Tehát, van egy nagy közös dzsembori helyiség, de pihenni mindenki elvonul a saját vackába.

Éva!

Komolyan gondoltad a palacsintát, vagy ez csak vicc volt? 8)

Monyó!

Ebben a nagy melegben nem fagy meg még akár pucéron sem, de gondolom csak egy kisgatya van rajta, azt meg lehet mosni, sec perc alatt megszárad. Igaza van a férjednek, de egy árva gyereket megszán az ember, amúgy meg jó terep, sokat lehet tanulni. Remélem egy szerető családba kerül. Ja és a "koszos" nőci, hát legszívesebben keresztülharapnák a torkát, csak tudod pénz beszél... Gondolom itt is elkergetik, de elég piócaszerű :twisted: Egy igazi kereskedő szerintem lenyeli a békát. Én mindig a Brendonon csodálkozom, hogy ott mi mindig kiakasztjuk az eladókat, és a végsőkig kedvesek. De pl. ha az ember kiad pénzt egy gyerekbútorért vagy bármiért, nem is keveset, akkor az a minimum, hogy meg is foghassa, kipróbálhassa, és lyukat kérdezzen az eladó hasába.Pont a padlólap az, ami nem mindegy, hogy megbánod-e, mikor leteszik, és először próbálsz felmosni. Nekünk itt a kicsi lakásban nagyon szép a fürdőszobacsempe, de nagyon csúszik. Takarítani is kényes, de azt még lenyelem. Viszont bárki jön, mindig felhívom a figyelmét, hogy nagyon vigyázzon, mert, ha elcsöppen egy kis víz, nagyon könnyen megcsúszhat :roll: . Az előző lakó a kopásásllóságra koncentrált, a csúszást elfelejtette.

Na két képet biggyesztek, mert mennem kell:
Amíg zuhanyoztam Kofa gyorsan megtanította Kingát integrálni. Nagyon törpöl éppen:
Kép

Itt meg már feladta, és "tojik rá" :twisted:
Kép

Pussz

tjuca

Anikó!

Ez nagyon jó dolog és szerintem ez lenne a normális. Addig otthon kellene maradni a nőnek, amíg a gyerekeket nem lehet egyedül hagyni. Örülök, hogy így meg tudtátok oldani. :)

Szisszka!

Sajnálom. :(
Valaki azt mondta, hogy ha megtörik ez a csend akkor utána beindulnak a zebrák, de hol vannak azok a zebrák????? Szomorú vagyok. :(

Dido!

Pénteken értekezünk eredmény ügyben. :D

Zsúka
zsúka

Juca!

Nagyon szép a lakásotok, meglestem. :) Kinga pedig felülmulhatatlan.

Nárcisz?????????????????

Zsúka
zsúka

Sziasztok!
Már egy órája olvasok, de úgy látom, egyelőre reménytelen vállalkozás mindent végigolvasni. Most már szabadabb vagyok (bár a suliba még a héten be kell járni, de 1 órakor hazajöhetünk).
Próbálok majd újra bekapcsolódni a beszélgetésekbe, meg visszaolvasgatni.

Hát, először a pótolnivalók magamról:
1. Rossz passz: Sajna 2 napig káosz uralkodott minden érzésemben. :( A páromnak is elege lett az évek óta tartó kudarcokból, elege lett a napok számlálásából, a hőmérőzésből ...stb. Bennem is erős volt a röviddel azelőtt megfogalmazott félelem érzése, és úgy éreztem, minden hiábavaló. Meg úgy, hogy milyen jogon írogatok én Nektek, ha így el tudok keseredni, el tudok bizonytalanodni. :cry: Aztán a párommal volt egy hosszú beszélgetésünk, és elhatároztuk, hogy megpróbáljuk a nyarat önmagáért szeretni, a napokat élvezni, a cn-kat nem számolni …stb. És mindent megtenni azért, hogy végre a jelent is úgy tudjuk megélni, élvezni, hogy gondolatban NE MINDIG CSAK KIZÁRÓLAG a jövőn rágódjunk. És ez most olyan igazi felszabadulás érzést hozott. :lol: És ez nem azt jelenti, hogy nem leszünk szomorúak, ha megjön (sőt!), de legalább az előtte lévő 28-32 nap nem SZINTE CSAK a már-már őrületbe kergető számolgatásokból áll.
És amikor végre helyreállt bennem /bennünk ez a dolog, tudtam újra Hozzátok jönni, mert most a babprojektet megpróbáljuk nem görcsösen, hanem felszabadultan akarni, folytatni.
Hát, ez volt az a rossz passz. És olyan jó leírni, hogy: VOLT.

Aniko, Brill, Zsúka – köszönöm az előzetes biztatást, érdeklődést, Zsúka nagyon aranyos vagy, amikor írtad, hogy ha rossz passzban vagyok, épp ezért kell jönnöm.

A pesti beszámolók előtt néhány reagálás:

Dido
Sajnálom, hogy megbetegedtél (ezt még akkor frissiben olvastam), annak viszont örültem, hogy nem áldoztátok fel ezt a hónapot. A dokim azt mondta, hogy néha a legvalószínűtlenebb időben képes megfoganni egy kisbaba, az ő egyik kismamája akkor lett terhes, amikor foggyökér gyulladása volt feldagadt arccal, és amikor használt a Cataflam, együtt voltak – ma pedig már a 6. hónapban van. Kb. 1 hét múlva nagyon várom a híreket!!! És a vérvétel eredményét is!!
Sajnálom az egyet előre kettőt hátra – korszakot. Kitartást!

Angie
Igyekszem majd újra írni, válaszolni. Menj el orvoshoz, nem akarom, hogy engem kövess a betegségben!! Jobbulást kívánok!

Pankaa
A banketten láttam az egyik kolléganőm 3 hónapos babáját. Milyen icipici lába volt!! Teljesen hihetetlen, hogy az én kisfiam is ilyen pici volt!
Kívánom Neked, hogy hamarosan a Te kicsiddel babázhass!!!

Aniko
Még a babatémánál maradva: Engem is állandóan kérdezgetnek, hogy mikor lesz másik baba, meg kell a testvér, legalább egy. Én eleinte azt mondtam, nem akarok másikat (de ez után állandóan lelkiismeret furdalásom volt). Aztán azt mondtam, hogy egyelőre nem (persze akkor jött, hogy nem jó sokáig várni, hamarosan 35 éves leszek, meg nem jó a nagy korkülönbség). A legutóbbi kérdező a tanévzárón volt, hogy mikor jön a kistestvér. Erre már azt mondtam (nem először): ha a Jóisten akarja. Én belefáradtam abba, hogy mikor mit mondjak, és észrevettem, ha ezt mondom, akkor több kérdés nem következik. És akkor mindenki azt gondol, amit akar. De legalább nem kérdeznek.

Norwell
Nagyon-nagyon várom már a Kendebaba érkezéséről szóló hírt! (Tudom, ezt már írtam, de nem gondoltam, hogy ez még 1 hét múlva is aktuális lesz!) Nagyon drukkolok Nektek!!

Pupy
Nagyon szép a pocakod! És olyan jó, hogy újra ilyen sokat írtál!

Narco
Nagyon kedves vagy, hogy mindenkinek részletesen, lelkiismeretesen válaszolsz a millió kérdésre. Szerintem nagyon jó ötlet – és köszönjük -, hogy priviben tegyünk fel különböző kérdéseket. Sajnálom, hogy megbántódtál, bár biztosan nem szándékosan történt. Én sokat okosodtam a tanácsaidból, és ha valami vitára ad okot, ne vedd személyeskedésnek. Ugyanakkor tudom, hogy a kismamák nagyon érzékenyek – én annak idején (de régen is!!) még a reklámokon is sírtam, és ha a párom valamit nem úgy mondott, ahogy én gondoltam, már folytak is a könnyeim.
Örülök, hogy jól vagy, hogy Moszatkák is rendben vannak – a barátnő-dologban már leírták az én véleményemet is, így erről nem írok.

Monyoka
Ma akartam kérdezni, hogy hol vagy. És örömmel láttam, hogy újra írtál. Sajnálom a kicsi fiút, és csodálom a benned lévő határtalan szeretetet. Biztosan fantasztikus anyuka lesz belőled!!! Szerintem az ember óhatatlanul is kötődik ahhoz a gyerekhez, akire vigyáz, és én ezt nem érzem bajnak – de tény, hogy az elválás nagyon fájdalmas tud lenni.

Juca, Évi77
Egyre szebbek a babukák, és olyan jó olvasni a kicsikkel történt dolgokat!

Évi79
Vigyázz nagyon magadra, ha teheted, bent maradj, mert még háztól házig víve is százszor leizzad az ember ebben a hőségben.
A babsarok miatt ne szomorkodj, szerintem a baba imádni fogja!!

Szisszka, Junko
Sajnálom, hogy megjött! De majd a szép nyári hónapok, a pihenés, a nyaralás biztosan idecsalogatja végre a gólyát!

Most mennem kell, kisfiam felébredt, sajna nincs időm szép smile-okat betenni!!! (csak az üzi elejénél tartok) De végre elküldöm az üzenetet.
Folytatás következik, még nem tudtam mindenkinek írni, meg még adós vagyok Pesttel is, de jövök még!! Átolvasni most nem tudom, bocs a hibákért!

Puszi:
Rolly
rolly

Zsúka
Hát igen, én is ezt kérdezem, hol vannak a zebrák????
:(

Ha már nekem nem jön össze a zebra, csajszik húzzatok
bele!!!! :) Sok sok zebrát szeretnék látni a tábliban!

Rolly
Örülök, hogy erre az elhatározásra jutottatok!
Sok sikert kívánok a felszabadult folytatáshoz! :)
Sajnos nálunk a nyár egy a munkával. Pihenés esetleg
majd télen, januárban... de ki tudja...

Szisz
szisszka

Sziasztok!

Anikó, Juca!
Köszönöm az üdvözlést, jól esett, hogy észre vettetek!

Juca!
Pedig a talin is ott volt velem a pocakom! :D
A kedvedért rakok képet róla!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

De szép pocid van! Most jön a legszebb időszak, legalábbis nekem a 24-30 hét között volt a legjobb, mert már jó erősen lehetett érezni a mozgásokat kívül-belül egyaránt, rendesen megnőtt a poci, de még semmiben nem akadályozott. Szóval isteni időszak volt. Te hogy bírod a meleget? Én így is készülök megpusztulni, nem tudom mi lenne velem pocakosan :(

Sziszka!

Sajnálom :cry:

Juca!

Nagyon édibébi a Kinga még mindig! Sőt, egyre szebb :) A kép szopi után készült? :) Dórinak is ilyen kis fehér lesz a szájacskája az erőteljes szívástól :lol:
Valamin tényleg nagyon gondolkodik, látom rajta, hogy hamarosan meglesz a megoldás :lol:

Rolly!

A tiszta lap sok emberkének bejött már, remélem nálatok is így lesz!

Nárcisz!

Hol vagy??? Bejelöltelek az iwiwen, nem baj?

Ha ma nem pusztulok el a melegtől, akkor valószínűleg örökké fogok élni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csibe
De szép a pocid!
Nagyon szép kismami vagy!!! :)

Évi
Drukk a meleg elviseléséhez!
Dóricica ezt hogy viseli?

Mamik!
A babák hogy bírják ezt a nagy meleget???

Én most azt hiszem kikapcsolom a gépet és próbálok nélküle dolgozni. Nem birom már, itt a dolgozóban már 38 fok van. :(
Hiába van nyitva minden ablak, hiába a ventillátorok... :(

Szisz
szisszka

Lányok!

Remélem, nem haragszotok rám, amiért mostanában nem tudok úgy lépést tartani, mint régen. Nagyon sok a munkám így, hogy a főnököm két feladatot lát el, a sajátját, és az új megbízását. Ez két vezérigazgatói pozíciót jelent. Az asszisztenciát nekem is duplán kell elvégezem. Egyszerűen képtelenség mást is csinálni itt, mint munka. Pedig mind-ming egyformán ott vagytok a szívemben, és nem önzőségből nem írok külön-külön mindenkinek. Pedig úgy írnék mindenkinek egy-egy kedves szót. Lelkiismeretfurdalásom van emiatt. Remélem, nem tart sokáig ez az állapot.

Olvaslak Benneteket, örülök és sírok veletek. Ezt tudnotok kell.

Puszi MINDENKINEK, és nagyon szép estét kívánok sok-sok pihenéssel.
Vendég

Lányok!
A zebrás dolgot én mondtam!
Ha megnézitek a táblát akkor egymást követi 3-4 kismami mindig!
És remélem ez most is igy lesz!Vagy lehet hogy én látom csak igy? :oops: :oops:

Juca!
Nagyin szép a lakásotok!És az elrendezés is tökéletes!
Nagyon édes a kis Kinga nekem elöszőr a"szájkontur" ugrott be!Na mondom egy igazi nőci! Kép

Rolly!
Jo sokszor tisztázni egymás között a dolgokat!Mert igy kibeszélitek magatokbol és nem őröl fel benneteket!Kivánom,hogy sikerüljön és boldogságban és könnyedségben találjon meg ez a baba benneteket!

Szissz!
Sajnálom! Kép Én voltam aki azt mondtam! Kép

Dido!
Azért kérdeztem mert amikor én is odajártam akkor egy nővérke mondta,hogy akinek hétfőn veszik le a vérét(az urótolsot)annak másnap felrakják(nem tudom hova csak idézem)és szerdára megvan az eredmény!És amikor telefonáltam szerda délelött meg is volt mindig!És még aznap tudtam menni az orvoshoz este!

Évi!
Örülök,hogy jobb most és nem keményedik annyira!

Mátra,Narco!
Mi ez az eltünés? Kép

KépKépKépKép
aniko24

Csibe!
Gyönyörű nagy már a pocakod!
Nagyon szép vagy a képen!

KépKépKépKép
aniko24

Angie!

Ne hülyéskedj, ezt senki se várja el!!! Tudjuk, hogy úgyis első utad hozzánk vezet, amint lesz időd:)

Sziszka!

38 fok, te jó ég... Dóri se nagyon szereti a meleget :( De még bírja. Meg ő nem is éppen soványka, és még a zsírocska (mi babahúsnak hívjuk :lol: ) is melegíti :)

Majdnem elröhögtem magam, mikor az endokrinológus dokinéni azt mondta, hogy pajzsmirigy túlműködésnél figyelni kell arra, hogy kerüljem a meleget :twisted: Jó fej :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szioka, Draga Lanyok!
Vegre szusszanok egy percet, rohamban olvasgattam vissza, aztan rajottem, hogy szita az agyam (na nem azert, mert zebras lennek, csak hat ez a szauna-meleg...). Nagy kimaradas volt az utobbi napokban, de a munka most nagyon beindult...Hal'Istennek:)
Tudjatok, hogy ma kellett volna menjunk elkezdeni a vizsgalatokat...na hat ebben a honapban eluszott...a parom fonokenek a kislanya komaba esett penteken (meg csak 9 honapos a kis csoppseg, es nem tudjak mi van vele!!), igy hat a parom viszi a hatan a ceget (mert a kollega Spanyolorszagban sutteti a hasat).
De...felhivtam a dokimat (mert mondta, hogy 21. nap kornyeken neg akarja nezni a mehnyalkahartyamat), es ma voltam UH-n es nagyon orulok az eredmenynek (11 mm, ami a doki szerint tokeletes:) )! Tehat nem is vagyok mar annyira szomoru, hogy elusztak a kivizsgalasok ebben a honapban, mert a bejelentkezesunk ervenyes marad jovo honapra is.

Amennyit erkeztem visszaolvasni:
Matra! Nagy-nagy gratula a vizsgadhoz, most mar aztan tessek egy kicsit pihenni, az osz meg kell hozza a gyumolcsot nalatok is:)

Pupy! edes nagyon a pocid, simizd meg Bubikat helyettem is:)

Angie: sajnalom, hogy nem talalkozhattunk szemelyesen, de jo, hogy tokmagot megismerted, bizonyara aranyos lany o is (a foto nagyon jo!). Konyvet hoz a tesokam, egy egesz rakomannyal, mar megirtam neki a listat:) Remelem te is jobban vagy mar a sok borzalom utan, biztos nem vagysz egyhamar "haza":))

MINDENKI: ne haragudjatok, hogy nem irok sokatoknak szemelyesen, de most inkabb csak olvaso modban tudok bekukkantani, de lelekben mindig itt vagyok veletek.
Vigyazzatok mind magatokra, ez a kanikula nem viccel!

Puszi! LAnyok, olyan jo kedvem van!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Aniko: en is megjegyeztem egyszer, hogy parossaval babasodnak itt a topikban:) Mar jo ideje nagy a csend... es a zebrak elkoltoztek huvosebb eghajlatra??

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomi!
De jo hogy jöttél! :D
Mi ez a szörnyűség amit irsz?Mi történt azzal a babával? :shock:

Én azért mondtam mert Syry zebrás lett és ugy gondoltam akkor most őt fogja követni a többi zebrás lány!Remélem igy lesz ha már megtört ez a nagy csend! :D
A 11mm tényleg nagyon jo!
Akkor majd a jövöhonapban elkezdődnek a vizsgálatok!

KépKépKépKép
aniko24

Aniko, a kicsi lannyal semmi konkretat nem tudok, csak hogy egyszeribol komabat...de eddig is eleg problemas baba volt...sajnalom nagyon oket:(
En is szeretnek mar gratulalni valakinek zebra-ugyben!! hajra!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Ja, Kacsa, meg nemvolt alkalmam udvozolni teged is a csapatban:) erezd jol magad kozottunk, es mielobbi babasodast:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Mindenki vegyen egy nagy levegőt és úgy kezdjen neki, vagy nyugodtan ugorjon. Csütörtöktől kezdődő élménybeszámoló következik….

Szóval, csütörtökön csodás estét-délutánt töltöttünk együtt a párommal( :lol: ) Pénteken hajnalban elindultunk Pestre, majd ott közölték vele, hogy szombat-vasárnap Tokajban kell lennie. :cry: Én csendesen borultam ki, csak a könnyeim csorogtak, hogy nem lesz velem szombat este. Pénteken tanultunk a csoporttársammal és én közben dühöngtem. Pirost nagyon vártam, de azért ennyire nem. Óránként 1 betét. :shock: Feléltem a csoporttársam készletét. Menet közben az én egyetlenem közölte velem, hogy Etyekre kell mennie csak este 9 körül indul onnan. :twisted: Délután fél hatkor elindultam a csoptársamtól hogy a Deák Térről elvergődjek a szállásunkra, Budára. Nem volt nálam egy fillér sem. Bolyongtam, hogy ATM-et találjak :twisted: . Aztán mivel minden a kocsiban volt a kulcs az én drágámnál, így Rossman, és minden ami kell a fürdéshez és egyéb komfort érzethez megvettem. Aztán még egy bugyit is… Végül kiderült, hogy a busz az Astoriától indul. :evil: :evil: Fél nyolcra át is értem… A boltban megkérdezte az eladó srác, hogy nekem hány gyerekem van, mert én olyan anya típus vagyok. Akkor már azt gondoltam, nem bírok többet elviselni és mikor odamorogtam, hogy kettő, helyeslően bólogatott. :P Slusszpoén bementem a szobába, és nem lehetett összetolni az ágyakat… (Brillt itt hívtam fel, mert már tele volt a hócipőm) Átnéztem még utoljára és elaludtam, amiből 11-kor hatalmas robajra ébredtem. Megjött az életem párja. :roll: Negyed egykor el is aludtunk. Addig mese, kivel mi történt. Én közöltem, hogy hazamegyek, nem vagyok hajlandó egyedül aludni ott szombat éjjel. (fontos momentum lesz még). Szombat reggel 5-kor ébresztő, ő el Tokajba, én egy óra múlva ELTE. 9-kor bementem 11-kor kijöttem. 13.30 eredményhirdetés, 15 „vacsora” és 1 percen múlott, hogy lekéstem a hazafelé vivő 18 órás buszt. :? 9-re hazaértem, majd 10 körül jött a telefon, hogy elromlott a busz, lehet, hogy éjjel vissza kell neki jönni Tokajból Pestre, mert így nem lehet ott. Hajnal 4-re ért haza és mivel én már nem voltam ott, a buszban aludt két órát. :roll: A vasárnapot végigaludtam, de meg ünnepeltük anyám szülinapját rendesen. Ma Hajnalban az én drágámmal felmentem Pestre, onnan haza, majd elengedtem Brunóba, és elrohantam Ózdra szülőit tartani. Most itt vagyok. Röviden ennyi.

Juca!
Tetszik a levél, remélem lesz foganatja. Szép Kingalak. És aki furcsán néz a panel miatt, nyugodtan add meg a számlaszámotokat és arra lehet utalni egy kertes ház árát. Anyám és nagyanyám egybehangzó üzenete az egyszerű 150 Ft-os mosószappan. Mindent kihoz. Bor, vér, szaft, kóla, babakaki.

Szisszka!
Sajnálom.

Zsúka!
Megtörik majd, hidd el, és pont veletek. :wink:

Rolly!
Ez már jó út. :wink:

Csibe!
Nagyon szép vagy. :lol:

A gratulációkat köszönöm, a kajákról szóló leírásokat nem voltam hajlandó elolvasni. Bocsánat, aki kimaradt, a babáknak-mamáknak millió puszi, kismamiknak pocaksimi.
mátra

Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a nagy hőséget, lányok? Főleg Norwell, Csibe , Duddu!
Épp csak áttekertem az üzeneteket. A képek maradtak meg legjobban.
Csibe nagy csinos kismama vagy. Végre egy kép rólad.
(februárban láttalak a talin, amikor épp kiderült, hogy pocaklakód van. Múlt hétvégén Szegeden voltam, nagyon szép város. )
Tjuca
helyes kis baba Kinga, jók ezek a közeli képek róla, látszik a kaja utáni elégedettség.
Szóval ma voltam Doktorbácsinál. Nem történt semmi különös: csak megvizsgált, és annyit mondott: a hír igaz. Csütörtök délelőttre rendelt be uh-ra. Úgyhogy még kell várni pár napot.
Ma megmondtuk a Dédnagyinak a hírt, örült nagyon, a mi babánk lesz az első Dédunokája. Számolgatta a hónapokat? mikor is fog megszületni??? Aranyos volt.
Megint szabadkoznom kell, mert nem tudok visszaolvasni és rossz, hogy nem tudom követni az eseményeket. Igyekszem majd pótolni, valamikor... a közeljövőben.
puszi
syry
syrynx

Sziasztok!
Megjöttem végre. :D Most értünk haza nemrég, ajándékot voltunk venni Apának, holnap névnapja lesz. Gyorsan lezuhiztam és itt vagyok. Én már lassan elolvadok ettől a nagy melegtől.

Csibe!
Örülök,h. jól telt a nyári tábor, és most már tényleg itt az ideje,h a család legifjabb férfitagjával átadjátok magatokat a pihenésnek. Nagyon szép ám a pocid.

Mátra!
Köszönjük a táblát! És én külön köszönöm,h. bekerült a nevem mellé Bubika várható születési ideje. Pihiztél ma? Húha! Eseménydús napjai voltak, nem semmi, remélem hamarosan jut egy –két szabad napotok is egymásra a pároddal. Mi is panelban élünk Óbudán, és mi is szívesen költöznék kertesbe, tehát küldöm én is a számlaszámom.

Rolly!
Örülök,h teljesen rendbe jöttetek és rád is rád fér a pihenés. Örülök,h sikerült kilábalnod ebből a rossz passzból. Nem is tudod, de lehet,h épp ennek a „görcsös akarásnak” a megszünése hozza el a babaát. Én is örülök,h újra itt tudok lenni veletek. Hiányoztatok!

Évi77!
Nagyon jó,h. Dóri már ennyire nagylány. Biztos nagyon örültek nektek a rokonok. És amit a kakifoltokról írtál elteszem és majd ha aktuális lesz hasznosítani fogom.

Jucmuc!
Nagyon köszönöm, igazából nem is zavarnak annyira, és tényleg ez a kis tünemény megér minden csíkot. Hisz először is két csíkkal tudatta,h. létezik. Párod eredményei?

juca!
Köszönöm a jó tanácsot. Bár nekem alapból nincsenek nagy melleim, még a párom is megjegyezte,h tetszenek neki ezek a terhes cicik. ÉS kenegetem azt is. Most ilyen Milupás terhességi csíkok elleni krémet használok.
Kingának gyönyörű szép a szobája!
Ahogy elnézem a talis képeket, annyira csini vagy,h. el sem hiszem,h 5 hete akkora pocid volt.
Én nagyon-nagyon jó ötletnek tartom, amit az Interfoodnak írtál! Szerintem én is foglak követni, ha itthon leszek a picivel. Ár be kel vallanom,h ebben a nagy melegben mikor este hazaérek, háát. Egyáltalán nincs kedvem semmihez.
Gyönyörű a lakásotok. Azt kívánok,h legyetek nagyon boldogok ott.

Angie!
Most látom csak,h. beteg vagy. Nagyon sajnálom, remélem kicsit jobban érzed magad. Ebben a melegben már csak ez hiányzott. Mi is nézzük a foci vb-t, bár én sokszor elalszom esténként. Anyukám a torokfájásra tudod mit javasolt? A fokhagymás mézet. Egy gerezd fokhagymát jól össze kell törni, és egy evőkanál mézet rárakni és megenni. Reggelre tuti semmi bajod, viszont ha érzékeny a gyomrod a fokhagymára, annyira nem ajánlom.
Hol van ez a Bánki tó?
Isten ments hogy lelkiismeret furdalásod legyen miattunk. Mi is nagyon sokat gondolunk ám rád, és szeretünk. De azért nehogy túlhajtsd magad ám!

Norwell!
Hogy vagytok?

Monyo!
Akkor nagyon jó lett a fény a képen ha nem látjátok. Egyébként nem a pocimon vannak a striák, de nem is fontos. Örülök,h kicsit kiélheted magad a szomszéd fiúcskával, sajnálom nagyon,h ilyen helyzetbe került.

Dido!
Nagyon remélem,h hamarosan rendeződnek a dolgaitok. Szorítok értetek! Hát ha meg nem akarnak nézni nekem tarkóredőt, majd szólok nekik. Már alig várom az UH-t,mert mostanában 1 hete a tüneteim alábbhagytak, szinte nincsenek is. ÉS néha el sem hiszemh, babát várok. Bár most épp elég ez a meleg. A Sote melyik klinikájára jársz?

Zsúka!
Én meg tiszta szívemből kívánom,h neked is legyen ilyen pocid. A Péterffybe jársz? Sokan dicsérik azt a kórházat. A párodnak szorítok,h minden rendben legyen a kiskatonákkal. Szerintem a párom mintavétele előtt ideges lennék egy kicsit.Meg olyan furi lenne… és oda be lehet menni vele, mármint a mintavételre? Beküldted már a képeket a kertetekről? Nincs valami klíma a munkahelyed?

Anikó!
Mindenképp kérek képet az UH-n, már alig várom,h lássam és persze,h megmutassam nektek. ÉS hogy megnyugodjak,h minden rendben. Te hogy vagy? Képzeld a párom holnap megy egy új bőrdokihoz, aki azt mondta,h sűrgősen le kell állítani ezeket a steriodokat,mert ilyen mennyiségben tönkreteszi a szervezetét. És már 4 napja homályosan lát az egyik szemére. Én meg csak sírok miatta…de remélem rendbe jön.
Nagyon szép vagy a talis képeken.
Gondolom rád szerdán a rákszűréskor.
Finom volt a rízsfelfújt? Mivel szoktad leönteni? Málnaöntettel? Én is támogatom a topic hőse címet.

Szisz!
Sajnálom az 1.cn-t.

Nomi!
Drága! Annyira örülök,h vidámnak látlak. És tényleg jó a méhnyálkahártya eredményed. Átadtam neki a simit, és mindig mikor valaki üzen neki, mélye gondolok rá, és átadom az üzenetet. Nagyon sajnálom a párod főnökének a kislányát, szörnyű,h. ilyen dolgok vannak.Te is vigyázz magadra ebben a nagy melegben.

Syry!
Az a lényeg,h babát vársz. Vigyázz magatokra? Egyébként hogy érzed magad? Majd nekünk is hozz UH képet.

Ha nem baj, nem rakom tele smile-kal, mert megint zuhozni kell, ugyanis kicsit felforrtam.
Millió puszi és mindenkinek jó éjszakát. Remélem tudunk pihenni mindannyian ebben a nagy melegben!
Vendég

Ja és "márcsak" 200 nap. :lol: hogy rohan az idő. :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Kérnék egy kis szorítást, mert tüsző nézőbe megyek :roll:
Este jövök, és megpróbálok vissza olvasni :oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
Ági279

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok!!! :lol:

Ági
Mennek a drukkok!! Remélem, jó hírrel érkezel! :P
És a képek gyönyörűek!!

Én ma megyek vissza ellenőrzésre a tüdőgondozóba (kicsit félek :? ), utána suli.

NORWELL :?: :?: :?:

Most megyek öltözni. Kipróbáltam egy aláírást, de csak most az egyszer illesztem be, mert túl nagy és emiatt nem tetszik: ÍME:

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Szep jo reggelt mindenkinek!

Dido!

Holnap 5. cn-on leszek, azt nezi a doktornö, hogy van-e esetleg cisztam, es igy a ciklus elejen meg erett tüszök sincsenek amivel esetleg összeteveszthetö lenne a ciszta.
Legalabbis en ezt szürtem le a mondandojabol :)
Köszi, hogy gondolsz ram nagyon rendi vagy :)
A pocinak meg üzenem ne rendetlenkedjen! :D

Aniko!

Nagyon örülök, hogy Neked is tetszik Olaszorszag talan egyszer sikerül meggyöznöd a ferjedet is :D
Ha erre jartok szamithattok ram idegenvezetesben :D
Akkor holnap gondolunk egymasra! En is kivancsi vagyok mit lat majd a dokinö, öt ora körül kell ott lenni.
Castelfrancoban van az intezet ez kb. 50 perc tölünk.

Mindenkinek szep napot! Az unokaöcsem akit imadok!
Kép
Esküvö
Kép
jucmuc

Norwell!
Mi újság Nálatok :D :?: :?: :?:

Nárcisz!
Merre jársz?

Éva!
Szerintem jól döntöttél, hogy nem starpálod tovább Magatokat az utazással és munkával. Bár 14. még 2,5 hét. Kár, hogy végül a talin nem "láthattam" Virág virgonckodását :D

Sziszka!
Sajnálom az 1. cn-t :cry:

Juca!
Kingával egyszerűen nemlehet betelni :D olyan kis tüneméyn baba :D

Zsúka!
Remélem kész lesznek péntekre az eredményeim.

Rolly!
Jó olvasni, hogy milyen felszabadult lettél, mind munka ügyben, mind a project ügyben :D , ez csak jót hozhat mondjuk egy pocaklakó formájában :D
Köszi aranyos vagy :D
Nem lesz semmi gond már a tüdőddel, ne izgulj :D

Csibe!
Nagyon csini vagy :D , és mennyit nőtt a pocakod a tali óta...eszméletelen :D

Angie!
Tudjuk, hogy lélekben itt vagy velünk, és mi is ott vagyunk Veled :D Csak dolgozz nyugodtan, és majd ha ráérsz akkor jösz :D

Anikó!
De jó :D , köszi az infót, remélem ez most is így működik még, majd akkor csüt. reggel odatelefonálok. Nem megyek vissza ezzel az eredménnyel külön a dokihoz, mert a köv. hónapban úgyis kell menni tüszőnézőbe megint, majd akkor megbeszéljük a progi értékeket is. Csak ha nagyon alacsony akkor lehet, hogy beszélek vele hamarabb is.

Nomi!
Te jó ég, olyan szörnyű, hogy ilyen megtörténhet egy kis csöpséggel :cry: , remélem hamar rendbe jön azért a kislány!!!
Egy hónapon nem múlik semmi, majd akkor Anikóval együtt leszel zebrás :D

Mátra!
Neked nagyon mozgalmas az életed, én ezta tempót nem bírnám. De azért most, hogy túl vagy a sulin ugye fogsz pihenni egy kicsit :roll: ?!?!?!?

Syry!
Akkor már a doki is megerősítette a hírt, ez nagyon jó :D , csütörtökön várunk az UH eredménnyel, esetleg fotóval :D ?!?!?

Pupy!
Remélem ez a doki majd már kitalálja, hogy mi a legjobb a Férjednek. Úgy sajnálom Őt, remélem mostmár jobban lesz, és elmúlnak ezek a szörnyű dolgok!!!
A 2. trimeszterre a tünetek el szoktak múlni, és akkor érzi magát a legjobban a kismam a könyvek szerint :D , úgyhogy ezen nem kell aggódni, Bubika biztos olvasta ezeket a könyveket :D
A SOTE II.-re járok.

Ági!
Drukkok mennek :!: :!: :!: :!: :!: , és este várunk a tüsző hírekkel :D

Judit!
Értem, mindig tanul valamit az ember :D , biztos nem talál majd semmilyen cisztát a doki, ne izgulj :D , holnap várunk az eredménnyel.
Nagyon helyesek vagytok az esküvői képen :D , az Unokaöcséd pedig nagyon helyes kis krapek :D , jó hogy már a Te nevedhez is tartozik arc :D
Pocinak üzenet átadva :D

Tegnap amíg elmentem az ügyvédhez meg vissza, pecsenye pirosra égett a vállam és a nyakam :cry: szerintem le is fog hámlani :cry:
De van aminek azért örülök, képzeljétek megcsináltam életem első kovászos uborkáját :D imádom, és ez a hőség alkalmas is kovászolni. Ma már meg is kóstoltam, ha azt leszámítjuk, hogy egy picit sós lett, akkor kijelenthetem, hogy nagyon jól sikerült :D , bár gondolom ezt nem nagyon lehet elrontani :D

dido
dido

Szép jó reggelt Mindenkinek!!

Csibe!

Nagyon helyes vagy, és a pocid is. :)

Rolly!

Ne izgulj minden rendben lesz a kontrollon is, a kis lelked is rendben van. Most már semmi de semmi akadálya nem lehet a babának. :D
Az élménybeszámolót azért még várjuk, nem elfelejteni.

Angie!

Dehogy haragszunk, ha csak pár sort is írsz, ennek az időszaknak is előbb-utóbb vége lesz és utána csak a mienk leszel. :D

Anikó!

Remélem igazad lesz. :D Sosinak ezerrel mennek a drukkok, hajrá a zebráért.

Évi!

Nem ér így elhanyagolni minket, hát hol vannak Dóri babáról a legújabb képek?

Nomi!

Lehet, hogy nem is lesz szükség a kivizsgálásokra. Ez a 11 mm pedig nagyon jó. :)
Nagyon remélem, hogy a zebrák nem költöztek el hűvösebb éghajlatra.

Mátra!

A napod felét tudtam, de a másik fele se volt semmi. Megjött piros, túl vagy a vizsgán most már egy kis nyugalom következik és indul a pocakosodás. Tudod bármi bármikor megtörténhet. :)
Remélem így lesz, ahogy írtad.

Syry!

Csodálatos érzés lehetett elmondani a dédinek, én is úgy szeretném, ha megélnék ez a pillanatot. :)

Pupy!

Köszönöm, ari vagy. A Péterffyben dolgozik anyósom és ezért is esett a választás erre a kórházra na meg az orvosára (dr. Zacher Pál), nagyon szimpatikus számomra, és ez fontos. Nem tudom, hogy történik pontosan ez a mintavétel, de elkísérem a párom, bemegyünk egy szobába és alkotunk valamit és 1 óra alatt megvan az eredmény. Elvileg 3-5 napig érlelni kellene őket, de ezt nem értem, egy egészséges férfinak 24 óra alatt már fickós anyagot kell produkálnia. Szegényem már előre szenved, hogy nem lesz sex.
A kertről még nem küldtem el a képet, mert most kezd minden virágba borulni és augusztus a határidő, de mindenképpen el fogom küldeni. Nagyon bosszant egy kisvakond, aki feltúrja a virágágyásokat. :( Vettünk ilyen ultrahangos riasztót, de még mindig nem akar a szomszédba menni. A fűvel is történt valami, mert foltokban kiégett, pedig minden nap órákig locsolok. Tegnap a kiégett részekre fűmagot szórtam ,arra földet és jól belocsoltam. Most úgy néz ki a kert mint egy térkép a fekete virágföldtől. :D Ja, és ma hajnalba is locsoló kannával mégegyszer meglocsoltam ezeket a helyeket, mert ebbe a hőségbe tulajdonképpen nem is igen lehet füvesíteni. Nem vagyok normális ha a kertről vagy a virágokról van szó. Aztán ezekután még kényeztettem egy kicsit férjecskémet, utána bundás kenyeret csináltam vacsorára és ma ebédre lecsót. 23.00 körül le is feküdtünk.
Klíma nincs sajna a munkahelyen, de hősiesen bírom.
Várom az UH-os ékménybeszámolót. Hogy álltok a esküvői előkészületekkel?

Ági!

A kert másik részlete is gyönyörű. Mennek a drukkok és várjuk a beszámolót.

Jucmuc!

Nagyon szépek vagytok a képeken. Mennek holnapra a drukkok.

Évi!

Nagyon jó érzés lehet, ahogy mocorog Virág a pocidban. Látom, hogy hamarosan befejezed a munkát, milyen jó lesz, mikor csak egymásra kell figyelnetek és tervezgetni a gyerekszobát. :)

Dido!

Gratulálok a kovi ubidhoz. Tudsz Te alkotni a konyhában csak eddig titkoltad. :D

Nárcisz?????????????
Ugye minden rendben??????????

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

ne haragudjatok, hogy így eltűntem, olvsatalak titeket, meg Norwell miatt egyébkéjt is nagyon izgulok. Szóval mindent tudok, csak írni nem tudtam.

Hétvégén voltunk otthon, így azért nem. Iszonyat jó volt. nagyon bírom a családomat, az hogy ők engem mennyire, az kérdéses. :lol:
Igen, ettem cseresznyét is, mert a szomszéd néni átjött a férjemhez, hogy nem akar-e a feleségének szedni egy tállal a fáról. Persze hazaértünk és a családom megette az egészet :lol:
Rokonlátogatásokat is letudtuk hétvégén.
na ezért is nem jöttem. nem szerettem volna titeket a hülyeségeimmel zaklatni. bedagadt a lábam, de nagyon csúnyán. Később derült ki, hogy a melegtől van. Végigkérdezgettem mindenkit, mert ugye toxaemia. Kicsit hülyének érzem magamat e miatt :oops: . A háziorvos bácsi mért nekem egy 118/70-es vérnyomást, meg nincs fehérje a vizeletemben. De végülis tök mindeyg, mert csak a harmadik trimeszterben van ilyen. de a sógornőmnem is dagadt a lába, amikor meg volt halva benne a baba. Szóval jól beparáztattak, aztán meglátogattam egy csomó idősebb rokon nénit, akik megmondták, hogy a meleg miatt van. Gondoltam csak mondanak valami okosat azok, akik már 7 gyereket szültek.
Ja és tegnap voltam EKG-n , és produkáltam nekik egy 110-es pulzust. Kérdezték, hogy ideges vagyok-e, mondtam, hoyg nem csak ugye a két baba. De egyébként minden rendben van. ott is megmutattam a lábamat, és ott is ugyanezt mondták. Egyébként meg ma reggelre végre lement.
Voltam fogorvos bácsinál is, aki mindent rendben talált, legnagyobb meglepetésemre.

Mátra!
GRATULÁLOK!!!!!!

Bocsi, hogy többet nem írok, de nagyon meleg van. lassan majd felveszem a ritmust.

Kép
narco

Zsúka!
Ma én is lecsót eszem majd ebédre, Anyukám csinálta és a Bátyámmal küldte el nekünk. A lecsót is imádom, főleg tojásosan csak kár hogy nem igazán jó hozzá a kovi ubi :? :D
Én nem vagyok egy nagy kertész, de arra emlékszem, hogy nyaranta amikor a Nagymamámnál nyaraltunk, akkor mindig azt mondta, hogy reggel nem szabad locsolni, mert a tűző napon ha vízes a növény és a föld akkor tutira kiég, így mi mindig csak esténként locsoltunk, hogy legyen egy éjszakája beszívódnia a víznek.

Nárcisz!
A lényeg, hogy már itt vagy, és minden rendben. A vérnyomásod csodaszép, az ember végtagjai pedig ilyen melegben még akkor is bedagadnak ha nem terhes, úgyhogy ne aggódj!!!

Többiek?????
Merre vagytok???? Mindenkit kiszívott a kánikula :D ?!?!

Korek, Dudu!
Már régen jártatok erre, mi újság Veletek?

dido
dido

Narco!

Nyugi, mint öreg motoros mondom. Negyven fokban végiggrasszálod a napot, normál állapotban is megdagadt volna a lábad, így meg nagyon megdagadt. A toxemiára akkor kell gyanakodni, ha nem megy le, akkor sem, ha felpolcolod, reggel is csak hangyányit apad, de szinte észre sem vehető, nem csak a boka dagad, meg a környéke, hanem a lábad szára , esetleg a térded (nekem a végén combközépig dagadt volt a lábam, mint az elefántláb, nem tudom a latin nevét a betegségnek), valamint én nem tudtam pisilni. Minden alkalommal egy-két gyűszűnyit tudtam kipréselni!!!
Ettől függetlenül mérd a vérnyomásodat, és amíg rendben, addig nincs gáz, ha emelkedik, védőnő, háziorvos, vagy bárki megnézi a vizeleted. Én már vártam a végén, hogy a BKV ellenőr sem a jegyemet fogja kérni, hanem, hogy pisiljek mán egyet, annyi embernek kellett pisilnem :twisted:

tjuca

Juca!
Igen, tudom. Csak mindig beparáztatnak, én meg hagyom magamat. de a bölgy öregség sokat ér.
Tök furcsa, mert mosogattam, meg mosok is, és ma nem dagadt be. Hát tényleg nem értem ezt.

Zsúka!
Mi is minsig csak este locsoltunk annó, még reggel sem szabad, mert kiég.
hajrá füves területek!!!!!

Kép
narco

Dido!

El lehet rontani a kovászos ubit! :x Grat, hogy neked sikerült.

Zsú!

Majd, ha egyszer kiköltözünk (most úgy néz ki a jövő hét végén), és materiális erőforrásaink, és preferenciasorunk szerint (tehát kb. jövőre) oda jutok, hogy balkonláda, akkor majd szeretnék tanácsokat kérni 8)

Syry!

Örülök, hogy minden rendben. Figyeld meg, a dédi már most elkezdett gyűjtögetni, azért kérdezte, hogy mikor is lesz baba :twisted:

Angie!

Hasonlóan jó hagymaborogatást tenni a mellkasra (azt hiszem meg kell főzni a hagymát), meg a hagymatea, és ezektől nem készül ki a gyomrod.

Csibe!

Nagyon menőmanó a pocakod, csini vagy! Most már látom. Sokat nőtt a tali óta : :wink:

Pupy!

Remélem a másik orvos beválik, és nem homlokegyenest egy másik, de ugyanúgy nem jó módszert alkalmaz. Gyors gyógyulást kívánok!

Izeg-mozog a kisasszony, lépek, és tálalom neki a kaját, ha felébred már ott legyen :wink:

tjuca

Tényleg Juca!
Megoldódott már a Kinga problémája a szopizással?
Mi újság?

Kép
narco

Narco!

Az utazástól szokott nagyon bedagadni, ha egyfolytában ülsz, nem állsz fel közben. Nekem egy buszút alatt is nagyon bedagad, natúr is, így nyáron. Na meg otthon azért biztosan pörögtél, és az eredmény mindig este látványos.

tjuca

Juca!
Ez nagyon durva volt. Pénteken reggel már úgy keltem fel, hoyg nem ment le, aztán délelőtt 10-re a takarítástól úgy bedagadt, hogy nem tudtam behajlítani. Erre rájött, hogy ugye hazautaztunk, de otthon már reggel úgy keltem fel, hogy le sem ment, és pisilni sem kellett sokat éjjel.
Vasrának délelőtt 10-re odáig jutottam, hogy a lábam teteje egy nagy pukli volt, és az összes lábujjam szétállt.
És semmi nem ment le, hiába feküdtem egy csomót.
Végül is ma reggel már simán szép a lábam, mint lánykoromban, és most hiába állok ugyanannyit, nem dagad be. Nem igazán értem, hogy akkor hétévégn mi történt, mert ugyanannyit dolgozok.

Kép
narco

Vasrának= Vasárnap :lol: :oops:

Kép
narco

chat-en történtek...

[09:26:10] <panki> bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos :)
[09:28:21] <kosmoo> vasarnap van panki

<[HUN]jampi> ki tud olyan progit mondani ami megjegyzi a lenyomott
billentyuket?
<[HUN]raymckurt> microsoft word

És a legnagyobb!!!! :)
[21:43:14] [+SuperAdam] "fasza buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa,
én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."

Kép
narco

Hello Lányok!

Köszönöm, hogy megértitek a ritkább vagy inkább rövidebb előfordulásaimat.

Didó!
Én kinkább fázok. A kollégám nagyon hűt, és pont rám jön a légkondi. Szerintem ezért sem tudok meggyógyulni. Ilyen betegen a teherbeesési esélyem is arról a kevésről is a felére csökken. Dehát vannak ilyen hónapok is.

Pupy!
Hogy lehet, hogy már ilyen nagy a pocid? A 4 hónapos kolléganőmnek még alig látszik.

Nomi!
Örülök, hogy boldog vagy. Fontos, hogy a nyálkahártya rendben legyen, és nálad rendben is van. De szerintem semmi bajod nincs, és fog jönni az a baba. Addig, amíg görcsösen akarjuk, nem fog, de ha már belefáradtunk az akarásba, biztos jönni fog. Például én már ott tartok, hogy egyáltalán nem figyelem magam. Szép lassan elhagytam a hőmérőzést, ebben a hónapban LH tesztet sem csináltam. Egyedül a nyák az, amit az ember lát. Nincs már energiám figyelgetni magamat, és kitartásom sincs az ilyen rendszeres dolgokhoz. Ha Mo-on jársz, mindenképp jelezd, hogy összefuthassunk. Milyen gyakran szoktál jönni?

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Jó történetek:

Egy kisboltban dolgozom. A múltkor egy vevő a pulton felejtette a
mobilját.
Megnéztem rajta a címlistát, és felhívtam a Mama feliratnál jelzett
telefonszámot. Elmondtam a hölgynek, hogy a fia telefonja nálunk van.
- Azonnal intézkedem - válaszolt a Mama.
Kis idő múlva megcsörrent a mobil, felvettem:
- Halló?
- Kisfiam, a kisboltból telefonáltak, hogy náluk van a mobilod, menj
érte!

Réges régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese
gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a
bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a
mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves
szakállas
figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen
látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő,
nagydarab szakállas figura folytatta:
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a
hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a
folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt,
aki
a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...

Autóval utaztam Montrealból Québec Citybe, a 20-as országúton, amikor
megálltam egy pihenőnél, hogy használjam a WC-t. Az első fülke
használatban
volt, betértem a másodikba. Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang
megkérdezi:
- Halló, hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben
mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan
válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- Mi járatban vagy?