A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tünde, most megnéztem, pl. Győr és Veszprém OMV kútja között tényleg 7 Ft a különbség.
Röhej, nem??? Remélem , vittetek jó nagy kannákat... :D :D :D :D :D

Kép
kuha

Kuha :lol: :lol:
Nálunk az alsószomszéd néni szeret(ne) beszélgetni velem, ha látja, hogy jövök-megyek. 1x már írtam, hogy kint bagózik az erkélyen, és hozzánk jön be a bűz. Én nagyon haragszom rá emiatt. Na, tegnap kérdi az öreglány, hogy nagyon meleg van ott fent? (tetőtérben lakunk). Nekem se kellett több, mondtam, hogy mivel nem tudunk ablakot nyitni, eléggé, mert nem akarjuk az ő cigijüket szagolni. Nem szólt semmit, csak elhúzta a száját. Persze én lent voltam, ő meg az erkélyen szívta a bagót.
Miért nem kérdezed meg a szomszédot, hogy szeretne-e vmit mondani, mert Te mindig azt hiszed, hogy azért néz.
Vendég

Kuha, kannát nem vittünk, de itt mindig teletankolunk. Amúgy hála a tescónak, mert az út másik oldalán van az ő kútjuk, gondolom ennek köszönhető.
Vendég

Kuha, ez nagyon szuper sövény, vagy nem tudom mi :lol:

De nálunk a szomszéd a tuják közt is betüremkedik, sőt a kapunkon is bejön. Valamelyik nap a lakásba is bejött, amíg a párom aludt (ő észre se vette), behozott egy pár levelet ami nekünk jött. A kapun van a postaláda, de persze nem oda dobja be, hanem személyesen látogat át. Most zárjuk a kaput egy retesszel, amire még szerencsére nem jött rá, hogy működik, de próbálkozik folyamatosan. Én meg bent hallgatom, ahogy rázza a kaput a hülye. Amúgy nagyon aranyos kis öreghölgy, csak hát van ez a rém rossz szokása, hogy ő bárkihez bemegy a lakásba. Ha meg kiülök a hintaágyba, akkor rögtön megjelenik. Bemegy a szomszéd kertjébe, pedig nekik is van kapujuk, és a tujákat félrehúzva bedugja a fejét és nyomatja a hülyeségeit. Valamelyik nap gondoltam megszivatom, kint gereblyéztem a kapu előtt, oda akart jönni, erre átmentem a hintaágyhoz. Látom, hogy már kapkodja a lábait a szomszéd felé, hogy akkor ott kapjon el, de mire odaért volna, visszamentem a kapuhoz. Hát jött vissza, de én sem voltam rest, spuriztam vissza a hintához. Ezt eljátszottuk kb. 5x és szégyen gyalázat, de én előbb untam meg, úgyhogy elkapott a hintaágynál. Elmesélve nekem vicces a dolog, de azért rossz, hogy már inkább a szobába ülök zárt kapu mögött, egy idióta szomszéd miatt. Azt már nem is mondom, hogy ahhoz, hogy kimenjünk az utcára, az ő lakása előtt kell elmenni és nem tudok olyan gyorsan és csendben meglépni, hogy ne szaladna utánam, hogy megnézze a Lilit. Én meg mindig mondom neki, hogy még mindig ugyan úgy néz ki, mint tegnap. Meg hogy most sietek, hagyjon már békén. De jön utánam, mint valami kutya. Rémes. Nem akarom őt megbántani, mert 30 éve ismerem, ő már akkor is itt lakott, mikor én még meg sem voltam csak a nagyi lakott itt. Olyan kellemetlen, mert egy ismeretlent már rég elküldtem volna, de hát így nem megy. Bár ma megfogadtam, hogy szólni fogok neki, mert ez így nem állapot. Valahogy finoman a tudtára adom. Végül is az én házam az én váram, vagy nem???? Még WC-re is úgy megyek el, hogy előtte ellenőrzöm bezártam-e a kaput, mert a páromra már tört rá úgy a másik hasonló öreglány, hogy ült a retyón. Na ő azóta nem jött, mert a párom kicsit elküldte a fenébe.
Na mindegy nem akarok senkit fárasztani, csak már kikívánkozott :lol:

Kép
Kép
hari

Róki!

Szegény, pedig gondolom jól rákészültetek a strandolásra.
Mondjuk nekem tegnap mondta a párom, hogy reggel fél 10 felé járt a strand előtt, és állt a tömeg a bejáratnál.

Gondolom, most sok újat nem mondok neked, de a Tungsram gyár magasságában van, baloldalt.

Kép
kuha

Kuha, nem semmi medence! Jó ötlet a trepni is! :)
Ti nem voltatok még az aqua parkban? Kb 5 percre van tőletek, és szerintem nagyon jó...vannak napágyak ernyők, és jó a gyerekmedence is...a déli napot általában kerüljük (kb 11-3 ig ha tehetjük árnyékban vagyunk) van ilyen strand sátrunk is (nagyon bevált). A kötős sapit rögtön levenné...ezt jobban viseli.:)

Kép

Kép
prüntyi

Ja, és Kuha, a medence tényleg nagyon szuper, meg a trepni is. Nem is rossz ötlet, én sem szeretném, ha az egész fű kiposhadna a medence alatt, bár nekünk csak pici medencénk van, de a kertünk is kicsi, tehát majdnem az egész fű bánná. Majd szólok apának alkosson ő is valami csodát alá :lol:

Kép
Kép
hari

Hari!

Húúú, hallod, azért nem semmi ez a szomszédasszony. Én nem tudnék ilyen türelmes lenni, akárhány éve ismerném is.
Mi az, hogy besétál a levelekkel? Ki tudok menni én is a postaládához, nem?
Hát hol van itt a magánélet???

Egyébként azért egy kis durci van , legalábbis részünkről a szomszéd felé, és elég visszafogottan válaszolgatok, ha megszólít.
Ugyanis kb. egy hónapja, nem tudom, hogyan, de átnyúlt a vacak kerítésén, és "kigyomlálta" a gyönyörű füvünket, kb. 10 cm szélesen a kerítése mellett. Merthogy állítólag a mi fűnyírónk szétszedte az ő kerítésének a beton alapját. Amit már 30 éve szétevett az időjárás, meg minden viszontagság.
Gondolhatod, mindent mondtam, csak szépet és jót nem.
Egyébként egy helyen van egy jó nagy lyuk a kerítésen, amit ugye persze neki kéne megcsinálni, mert az övé.
Az az egy szerencséje, hogy a mi füves részünkre nem mehetnek be a kutyáink.
De ha mégegyszer csak a kisújját is bedugja a füvünkhöz, esküszöm, lesz@rom a füvet, és beengedem a kutyákat.
De akkor aztán vísonghat, mert az lesz az első, hogy a kutyák náluk fognak kikötni, és nem kímélik majd a tyúkjait, az tuti!!!

Kép
kuha

Prüntyi, Hari!

Köszi! De azért nem vagyok biztos benne, hogy a trepni alatt nem fog kirohadni a fű. Majd ősszel megmondom, amikor elbontjuk.

Prüntyi, még nem voltunk az Aqua-parkban, de mielőtt Gergő született, nagyon soxor el akartunk menni. Csak soha nem jött össze.
Ti ma voltatok?
Sokan voltak?

Kép
kuha

Sziasztok!

Jó pörgős hétvégénk volt. Szombaton voltunk a Mamókámnál (akinek a párja, Papóka meghalt :cry: ) Szabolcsban. Nem aludtunk ott, jó kis túra volt. Árpi lepermetezte a krumplit és drága Mamókám annyira örült neki. Teljesen megnyugodott, hogy a krumpli rendezve...

Ma pedig kimentünk Gödöllőre a barátnőmékhez. Az ő kisfia fél évvel idősebb Marcinál. A fiúk(férjek) kimentek pecázni, mi meg babáztunk. Kellemes volt nagyon Gyönyörű kertesházban laknak.

Hari szerintem megmondhatod udvariasan, de határozottan a szomszédnéninek, hogy ez így nem pálya. Jót nevettem a furfangos futtatásán :lol:

Sildike
Remélem Marcipánt megtaláljátok már végre. Tök aranyos vagy, hogy a többi kutyuson segítettél/segítettetek :wink: :lol:

Rokica
Pont érdeklődtem volna, hogy milyen volt a Tungi. Vmelyik nap én is szeretném asszem megnézni. Mi a Népszigetre jártunk a Duna partra eddig, de vmelyik nap amikor voltunk annyira lelombozott a sok szemét, kutyapiszok és emberpiszok, hogy teljesen elment a kedvem attól, hogy a továbbiakban ott levegőzzünk :cry: :cry: :cry:

Ayse
Versenyevés :lol: :lol:
Ez a cérnás történet tök félelmetes. Remélem semmi gond nem lesz. De azért kiakasztó...

Angelani
Szerintem, azért megkukkanthatná a dokitok alkalom adtán a pötyiket Erhardon, feltéve ha nem a 3 napos pötyizésről van szó. És melegkiütés. Nem paráztatni akarlak, csak lehet, hogy tud vmit javasolni, hogy ne legyen ennyire durva.

Prüntyi
Nagyon aranyosak a képek. Tündike hasonlít az apukájára szerintem. Alkatilag mindenképpen, ha meg nem sértelek :oops: :oops:

Kuha
Nagyon tuti a medencétek! Szomszéd ide vagy oda, sárgulok az irigységtől. És Gergő nagyon helyes :P

Felteszek egy képet Mamókámról és Marciról... Kép Mamóka és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok.

Csak elköszönök egy kis időre,mert ugye holnap utazunk a Balcsira.
Lehet még meghosszabbitjuk 1-2 nappal a nyaralást,mert unokatesómék lent laknak és megyünk még hozzájuk is!
Ha megjöttünk jelentkezem az élménybeszámolóval.

Mindenkinek szép hetet kivánok!!

Puszi.

ancsi26

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Nagyon klassz volt, nem csináltunk sokmindent, inkább csak pihentünk. Az iszonyú meleg ellenére sokkal elviselhetőbb az ottani klima, mert kb. 15% a páratartalom és ugyan éget a nap, de mégsem izzad az ember. Még csak ma jöttünk meg, de már azon filózunk, hogy holnap lemegyünk a Balcsira, mert ez a gatyarohasztó meleg elviselhetetlen. Pedig lenne mit intéznünk, mert kb. két hét múlva költözünk és még valami raktározási megoldást kéne találnunk a bútoraink részére, amig az épitkezés tart. Tényleg nem tud valaki valami megbizható helyet, ahol egy pár hónapra lehetne raktárt bérelni?
Maja nagyon jól viselte a meleget, a légkondicionálást és a repülést is (ezek voltak a fő paráim indulás előtt :? ). Már irtam, hogy kibújt a két felső metszőfoga a nyaralás alatt, és tegnap kétszer is felült hanyattfekvésből :D . Még mindig nem mászik, de a popőját már hintáztatja négykézláb, szóval szerintem nemsokára fog. Ő is csikorgatja néha a fogait, most hogy már felül is van, de szerintem is azért mert még új neki is próbálgatja, hogy mi is az. :D
Látom nekem is be kell szereznem egy felfújható medencét, mert nagyon jónak tűnik a képeken.:D Hol érdemes venni? Kuha, ti hol vettétek? Nagyon király! :D

Egy pár kép Maja első tengerparti nyaralásáról, ahol összehaverkodott egy cuki kisfiúval is, aki megmutatta Majának, hogy hogyan kell megtölteni a vödröt homokkal, de lányomat csakis a lapát megszerzése érdekelte :lol: :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Jóéjt,

Kép
CLEO&MAJA
cleo

szép reggelt mindenkinek!

ami nálunk 4kor indult :? ,és többszöri éjszakai felkelés után :? ,most megint alszik :wink: ,én ilyenkor sosoe tudok visszaaludni,úgyhogy maradok mosott szar egész nap
amúgy minden oké,leszámítva,hogy nagynyúl betegeskedésének eredménye az lett,hogy kisnyuszi rámtapadt,mint egy kis pióca,levakarhatatlan!jobban csinálja,mint a legagyafúrtabb kiskutya,nem lehet kicselezni és nem felvenni.....profi játékossal állunk szembe 8)
imádom!!!!
sajnos szimte minden nap folyik a nózija,leginkább ilyen vizes dolog,ami köszönhető egy kis huzatnak,melegnek,víznek..,de néha trutyi is van,abból a ragadós fajtából,ami az istennek nem akar elszakadni az orrától,fúúúúj!más baja nincs,aludni is csak ma este nem aludt a drága!

van egy ilyen lego tartozékunk,egy talicska vagy kapaszkodós tologatós-gurulós bigyó,amire most teljesen rákattant.vigyázni kell vele,mert simán kigurul alóla és nagyon keményen bevághatja magát miközben pofira vagy hanyatt esne,ezért mindig ott görnyedünk fölötte és készenlétben vagyunk....viszont azt csinálja,hogy a fogós támlájánál áll és nekilódul vele és szalad :lol: ,keresztül a szobán,nagyon vicces!
úgy szedi a lábait,mintha kergetnék,néha összerogy,hatalmasakat kacag és újra nekilódul!haláli!mi meg,akik fölötte görnyedünk és tartjuk a tempót a végére teljesen elfáradunk és beszédülünk!
felesel is! 8)
anyukámnál mindig több a nemszabad dolog és szerintem már most zokon veszi,ezért amikor éppen huligánkodni készül és anyu rászól,mutatóújávval fenyegetően),hogy NEM SZABAD!,akkor ő hirtelen odafordul,ránéz,a szabad kezét felemeli fenyegetően és kiabál,hogy Őőőő,meg Ááááá!és ezt akár perceken keresztül játszák!mondanom se kell,hogy rettentő félelmetes ilyenkor :wink: !
ő is elkezdte gyakorolni a killer pofát,ami most elég guszta,mert közben fújtat az orrával,illetve csak próbál,mert legtöbbször taknyibuborékok jönnek ki belőle!gyönyörűséges látvány!
beindult a kostolgatási vágya,ő is eszi a cserkót,csirkecsontot,kölesgolyót és ami éppen a kezünkben van,és eszi a főztömet is!:)
a héten lesz 9hónapos,megyünk méricskélni is,kiváncsi vagyok mekkora,szerintem nagyon megnyúlt,magához képest :oops: !
Sildikénél most lesz a tali a héten?szerdán?mert ha addig elmúlik ez a nózifolyás,akkor esetleg elmennénk!

Cleo!!!!!
de jó hogy itt vagytok,illetve ti biztos maradtatok volna!
Majácska,szépséges hercegnőnk csodaszép a fürdőcuccban! :wink:
én is szeretném valahogy kisnyuszit tengerhez vinni még az idén....és magamat is!
na puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt! :)

Ma 3/4 6-kor ébredt az én drágám,azóta persze már újra húzza a lóbőrt! :)
Csak én nem tudok aludni. :cry: Üdv. Nyúlné! :lol:

Minden beteg babának jobbulást kívánunk!

Kuha!
Király a medencétek és szerintem az állvány is tök jó! Nincs vele semmi baj, miért szólná le bárki is? :roll:

Cleo!
Üdv. itthon! De jó lehetett nektek! Sárgulok ám! :D

Ayse!
Húú, ez nem hangzik túl jól. Remélem minden rendben lesz és nem okoz majd problémát!

Rokica!
Naptej: babe 40-es. Gyógyszertárban kapható 3300 pénz.
Nálunk, mióta Nati nem csak szopizik (ugye igény szerint) kialakult egyfajta napirend, amihez ragaszkodik is.
6 körül ébred, szopizik. Ébredés után kb. 1,5 órával újra alszik még egy órát. 9-kor tízóraizik, aztán ha nincs nagy meleg, sétálni megyünk. Miután hazajöttünk, dél és egy között ebédel és aztán alszik egy órát. Ébredés után játék, itthon teszünk-veszünk.
Nagy melegben pancsolás. 4-kor kap gyümolcsöt, 7-kor vacsorát, fürdés, szopi és 8 előtt alvás.
Szopit a nap folyamán többször is kap még, de önmagában már csak reggelire. Miután ő sem egy nagy ivó, melegben többször mellre teszem.

Juci!
Nagyon édes Marci fiad a Mamókával! :)

Tünde!
De jó nektek, hogy voltatok a Balatonon!
Mi a jövő héten bútorozunk le, már alig várom! :)

Lányok! Segítsetek, milyen úszópelust vegyek????? :roll:
Vagy milyet ne????????? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Juci!

Marci hatalmas nagyfiú!!! :) :) :) Kész krapek! És nagyon aranyos Mamókával! :)

Ancsi!

Érezzétek magatokat nagyon jól Balcsin!

Cleo!

Nem semmi, Maja milyen zökkenőmentesen vette az akadályokat. Én főleg a repüléstől paráztam volna, mármint a gyerek szempontjából.

És örülhet a fórum, mert végre láthatják közelről Maja-Apát. :) :) :)

Ja, és a medencét a Savoya Auchan-ban vettük, 4.500 pénzért. De vegyetek hozzá elektromos pumpát is, mert minden egyébbel (főleg tüdővel) nagyjából másfél hónap, mire felfújjátok.
Az elektromos pumpa is vagy 2 órán át fújta...

Nyúlné!
Nem irigyellek az éjszaka miatt :(
Kisnyúl nem semmi, de mindig is sejtettem, hogy különleges kis pasi lesz.
Gergő is pöröl ezerrel, sőt, még a kezeit is használja hozzá. Ahogy leírtad, hogy Kisnyúl hogy "felesel", dettó ugyanezt csinálja Gergő is.

Duda!
Titeket is irigyellek, ha jól emléxem, Ti 1 hónapra mentek a Balcsira. És tényleg 2 hétig kettesben lesztek csak Natival? Azért ez nem semmi, nagyon bátor vagy.

Kép
kuha

Sziasztok!

Andi! A Babé naptej hány ml-es? Én Libero úszópelust vettem, amit tegnap1x rá is adtam Zitára, aztán utána pucér popóval pancsolt a Balatonban. Szóval én nem adnék rá természetes vízben, csak olyan helyen, ahol muszáj. Azt nem is tudom megmondani, hogy jó volt-e, nem tudom, milyennek kell lennie. Zitapopó vizes volt alatta.

Cleo, üdv újra a fedélzeten, jó Balcsizást!

Kuha, Nyúlné, Zita is "felesel", olyan vicces, nehéz megállni, hogy ne nevessem ki.
Vendég

Tünde!

Pont ezt akartam még írni én is, hogy egyszerűen nem lehet kibírni nevetés nélkül.
Meg amikor elmondod egymás után kb. 5-6-szor, hogy nem lehet, akkor tudja ám, hogy azt tényleg nem lehet, de még azért egy ártatlan vigyorral a száján megpróbálja hetedszer is.!

Megmondom őszintén, van, amikor egy icicpicit meglegyintem a kis kezét neki, amikor már nem bírom rávenni, hogy ne a 220V körül birizgáljon.
Jópárszor rászólok, majd szintén jópárszor arrébb viszem, aztán csak odanyúl a hosszabbítóhoz.
Aztán jön a kézlegyintés, de ez a hab a tortán, mert ilyenkor mindig azt hiszi, hogy most akkor játszunk, baromira tetszik neki, és ugyanúgy folytatja. Majd röhögve várja a kézlegyintést...

A legeslegjobban az tetszett, mikor múlt héten jöttünk vidékről haza, és a hátsó ablara ráraktuk ezt a napellenzőt. Egyből kettőt, mert simán az egy sz@rt sem ér.
Persze Gergő már a kocsiban indulás előtt, mi még teszünk-veszünk.
Az alatt a kb. 10 perc alatt vagy 25-ször leszedte az ablakról a napellenzőt.
Apja milliószor rászólt, és visszarakta, majd már ott tartottunk, hogy rászólt rögtön akkor , mikor már Gergő a kis kezévéel nyúlt volna, hogy újra leszedje.
Szét röhögtük magunkat, mert Gergőnek ez baromira nem tetszett, és már attól elkezdett bömbölni, hogy az apja a nevét kimondta.

Na, végre elindultunk, persze menet közben is próbálkozott, de aztán elaludt. Egyszer csak nagy nevetgélés hátulról, nézünk hátra, hát Gergő egyik kezében az egyik, másikban a másik napellenző, és ott "tapsikolt" vele.
Na, gonodltuk, erről ennyit.

Apa amúgy is le akarta sötétíteni a kocsit, most aztán tényleg itt a jó alkalom, mert ezek a napellenzők nem jönnek be nálunk.

Kép
kuha

Sziasztok!

Nagyon még nem tudtam visszaolvasni, de a képeket végigcsodáltam :lol:

Erhardnak már szinte teljesen elmúltak a pöttyei, de még nyomokban megtalálhatóak.
Viszont a legnagyobb gáz, hogy még a héten nincs dokinéni :cry:
A helyettes dokiról csak annyit, hogy egy anyuka levitte a Babáját hozzá, mert valami gáz volt. Közölte, na jó fogadja (ez kb. 2 hónapja volt). Képzeljétek, pénzt kért a receptekért! Ez Nem magán rendelő! Az ismerősömnek meg a kisfia nem tudott aludni, valami vírusos baja volt és nyűgős. Mit írt fel neki? Egy gyereknek. Seduxent, hogy attól majd alszik. Hát én mondtam az ismerősömnek, hogy én nem a patikába mentem volna a receptel, hanem az Orvosi Kamarához meg az OEP-hez, hogy nézzenek utána miket is ír fel.
Kiváltotta és beszedte, persze nem adott a gyerekének.
De igazából én már amikor először megláttam, már akkor nem volt szimpi, pedig ezeket nem is tudtam róla. Úgy jár-kel, mint egy császár, beleesik az orrába az eső. Holt bunkó, azzal, aki a rendelése végefelé érkezik, pedig nem az utolsó 10 percben.
Pont fültanuja voltam egy-két megjegyzésének, amit az asszisztensének mondott a beteg gyerekekről.
Ezek után tudtam meg ezt róla és most valahogy nincs kedvem levinni hozzá Erhardot. Pedig ez a doki a helyettes orvos :cry:
De lehet, hogy délután leviszem egy másikhoz.
Szerintem bármelyik orvos fogadna egy rossz szó nélkül.

Na de hagyjuk, mert csak újra felidegesítem magam.

Hú, balhé van...
Megyek
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Angelani, most akkor a doki a gyereknek írt fel Seduxent, de az anyuka szedte be? Vagy mi van???? :wink: :roll: :shock: :? :roll: :?: :?:
Vendég

Tünde!
100ml. Jó drága....

Kuha!
Apa két hétig lent lesz velünk, aztán sajnos haza kell jönnie, de péntek délutánonként rohan hozzánk és hétfő hajnalig marad.
Igy végül is csak 2x 5 napot leszünk egyedül. :cry:
Ez így is vacak lesz, de inkább ez legyen, mint, hogy egész nyáron a panelban ülünk. :(
Egyébként a nővéremék is lent lesznek, tőlünk kb. 100m-re.
Neki 3 gyereke van, így nem leszünk annyira egyedül! :)

Ancsi!
Érezzétek jól magatokat! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Tünde

Jól van,akkor teljesen megnyugodtam :wink: .
Ááááá,mi majdnem fél 5-kor mentünk le,akkor nektek már hűlt ( :lol: ) helyetek sem volt... :)
Majd szólj,ha még jöttök s legfeljebb direkte összefutunk,ha van kedvetek :wink: .
Háááát igen,forgalom az van... :? Induljatok előző este :wink: ...
Benzin... :( De durva,pedig Veszprém megye általában mindenben majdnem a pesti szintet üti :? Nem csináltatok pancsis képeket?

Kuha

Én meg a Ti hatalmas kerteteket irigylem,még szomszédostul is :lol: !
Gyertek Ti is Balcsira :wink: !

Prüntyi

Láttam a képeken,az úszógumitokat...épp ilyet vettem ma én is és érdekelne,hogy mennyire vagy elégedett vele,Nem borulékony? Meg olyan kis kevésnek tűnik nekem a közepén az a kereszt-vacak... :? mármint amin ülnek a törpék...
A csajod édes a dülöngélős képen :)!

Na bocs a belekottyért :)!

anyapoc

Sziasztok Lányok!

Nekünk is mozgalmas volt a hétvégénk. Szombaton Barbiéknál voltunk napközben, mert apa itthon dolgozott és nem akartuk zavarni.
Barbival leugrottunk a DM-be. Aztán ott ragadtunk 1,5 órát, mert még felvásároltuk a C&A-t is. Mondván, hogy spórolunk a nyaralásra.

Vasárnap anyuék meglepték a fiúkat Lacika névnapja alkalmából egy nagy csúszdával, úgyhogy most előszedtem a vízividámparkunkat és abba csináltam én is vízicsúszdát.
Tegnap apukáméknál volt nagy László napi buli, egész nap kint ültünk a napon, én jól megégettem a hátam, pedig már tök jó színem volt.

Tali-info

Szedán lesz nálunk tali. Igaz, hogy apa beteg és itthon van/lesz, de nem fertőz. Jól megfázott a légkonditól.

A fiúknak nálunk is folyik az orrukból a vizes trutyi néha, de semmi láz, vagy levertség. Jól esznek, alszanak, nem nyűgösek. Mindkettőjüknek jön a foga ezért taknyolnak.

Nyúlné

Szerintem nyugodtan hozhatod Kisnyuszit. Ez a nyári nátha egyáltalán nem fertőz. Egyszerűen csak könnyebben megfáznak a gyerkőcök egy picit. Az is lehet, hogy a fogzástól van.

Juci

Remélem hamarosan előkerül a Marcika. Valamelyik este elkezdek egy újabb plakátragasztós akciót.
Marci aranyos a Mamókával. Én is szoktam csinálni ilyen lépeket a fiúkról és a Dédiről.

Cleo
Szuper lehetett a nayaralás. Anyuék szinte minden évben járnak Izraelbe, mert nagyon jó barátaink élnek ott. Eilathba is sokszor mennek. Én még soha nem voltam, de egyszer már szeretnék elutazni. A delfineket megnéztétek?

Mi Bazsival 6 hónapos korába mentünk repülővel Svájcba, de szinte észre sem vette. A felszállás meg a leszállás alatt folyamatosan itattam teával ennyi volt, amit oda kellett figyelni.
Vicces volt, mert előttünk egy francia svájci házaspár, akik végig mosolyogtak a Bazsira, forogtak hátra, hogy milyen kis cuki, meg édi, meg tündibündi.
Aztán Bazsi leszállás előtt kullantott két egészséges gesztenyés almás pulykásat. Utána már nem mondogatták, hogy milyen édi kisfiú, csak nézegettek mérgesen hátra. Majdnem megkérdeztem, hogy mit kellene csinálnom, bedugaszolni a gyerek popóját felszállás előtt?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Gyors bekukk, Erhard elaludt.

Tünde!
IGen, a gyereknek írta fel, de az anyja szedte be.
Hihetetlen, nem?
1500Ft-ot kért vizitdíjnak a másik anyukától!
Gondolom, most helyettesít és nem kérhet, de az is lehet, hogy csak attól mer kérni, aki nem elég határozott.
Tőlem merne, úgy kiosztanám!
Mire esküdött fel? Hagyján ha egy felnőtt orvos bunkó, de hogy egy gyerekorvos ezt tegye, engem mélységesen felháborít.
Kihasználja a szülők aggodalmát. Undorító!

Na nem idegesítem magam :?

Prüntyi!

Nagyon jók a fürcsis képek.
Marha szupi ez az úszógumi?
Mi a neve?

Kuha!
Király a medence
Én is belehuppannék
Látom a fiúk is élvezték
A "zöld szobron" meg 10 percig röhögtem

Rokica!
A tungi a váci út végén van a csárda előtt.
Kicsit beljebb kell menni, a kapu ott van.
Nem mindig áll a sor az útig csak nyitáskor.
Lehet, hogy akkor már nem volt sor és azért nem láttad.
Egyébként tényleg nincs feltünően kiírva:(
Ja igen!
Naptej! Bocsi. 40-es Babylove és van 40-es Garnier (az egy kicsit zöldes).

Hari!
Én kiborulnék az öreglányon!
Biztos elküldtem volna a jó fenébe ha bejön a lakásunkba minden meghívás nélkül!
A legjobb barátaink sem jönnének be a nyitott ajtón se!
Ez milyen dolog? Mi van ha éppen meztelen rohangál az ember a saját lakásában? Vagy valami mást csinál?
Szépen mond meg neki, hogy meleg van, szeretnétek a lakásban "lenge" öltözetben járni (A párod is!!!) és zavarna ha Ő bejönne és meglátná.
De, hogy (Bocs mindenkitől!) szarni ne lehessen!
Most tök fel kaptam a vizet:)
Le lehet ülni vele szépen megbeszélni.

Juci6!
Milyen nagy már MArci!

ancsi!
Jó nyaralást, szép időt!
Sok-sok képet csinálni!!!

Cleo!
Haláliak a képek!
Maja nem akarta megenni a homokot?

NYúlné!
Sajnálom Kisnyulat
Erhard meg a bébikompot tologatja ezerrel
Nem beleülni szeret annyira, hanem kívülről irányítani
Én azt hittem, hogy csak Erhard felesel vissza!
Ő is mutogat, ez nem igaz!
Mindig meglepődöm, hogy már milyen okosak?
A legviccesebb, amikor ilyenkor kinyújtogatja a nyelvét és nem állom meg röhögés nélkül.
Olynakor direkt szórakozunk, csak sajnos a tanlás rovására megy.
De úgy meg tudom zabálni olyankor.

Megyek, mert már régóta írkálok.
Nem lesz így ebéd.

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Duda!
Mekkora Nati?
Nekünk van Huggies úszópelus M-es, de az még nagy.

Kép
angelani

Hú, micsoda hőség van, már fél 11-kor visszajöttünk a parkból. Julcsi minden anyukát, apukát meghódit a hintában, annyira vigyorog, bolondozik, nagyon vicces.

Sildike, még lehet, hogy mi is megjelennénk a talin, ha összeszedem a bátorságomat. Valójában a visszaúttól félek, mert délután még mindig hányingerem van. De hátha szerdára elmúlik :)

Juci, Marci nagyon édes Mamókával, és már akkora, mintha sokkal idősebb baba lenne!

Tüncsi és Gergő tündériek a medencékben! A kerti medencét nagyon irigylem. nekünk erre még várni kell egy évet.

Nem tudjátok, valamelyik margitszigeti usziban van gyerekmedence?

Cleo, de jó lehetett nektek! Maja láthatóan élvezte a nyaralást, a jó puha homokos partot.

Mi csak július végén megyünk nyaralni, addig a parkba járunk levegőzni. Apa egy hét múlva megint elutazik 5 napra, de idén ez lesz az utolsó :)
Aztán meg kezdődik az épitkezés Gyömrőn. Még nem próbáltuk ki, de szuper strand van ott, egy tó, amit tavaly szépen megcsináltak, van presszó, mellette meg grill terasz is. Hétvégén pedig egész napos gyerekprogramok, igaz, nem kisbabáknak. Aki arra jár, érdemes kipróbálni, első látásra van olyan jó, mint a Balaton.

KépKép

KépKép
majola

Sildike,akkor küldenél egy címet?
ha megyünk,lehet egyeztetünk Barbival és követem,de biztos,ami biztos,mert ők későn kelők,mi meg korai és 3kor leggkésőbb visszavonuló van,mert jönn a párom ikerterhes tesója látogatóba!
micsoda nap lesz,ha elindulunk..

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angelani, és megjavult a gyerek alvókája? :lol: :lol:
Vendég

Tünde!

Ja, mert vírus miatt volt beteg a gyerek:lol:
Az anyjának meg az idegbetegsége csökkent :roll: :wink: :lol: 8)

Pussz!
A&E

Kép
angelani

Sziasztok Lányok!

Biztos ami tuti alapon apa elszaladt a dokihoz, hogy nehogy valami virrussos nyavajája legyen. Azt mondta a doki, hogy csak nyári nátha. Citromos teával 3 nap, gyógyszerrel 1 hét alatt gyógyul.

Remélem nem baj, ha ő is itt lesz. Legalább főz nekünk valami fincsit. Ha szeretitek a tengeri herkentyűket, akkor összedobhatunk egy tenger gyümölcse spagettit. Jó sok fokhagymával. Hmmmm. Apa mesteri módon készíti a tengeri herkentyűket.

Nyúlné
Küldök egy leírást.

Majola
Gyere csak nyugodtan. Legfeljebb nem délután mész haza csak este. Szerintem az Árpád-hídig valaki biztos elvisz hazafelé. Meg kifelé is egyezkedhetsz valakivel.

Kuha
Így, hogy apa itthon van már tuti el tudok ugrani érted, ha a jól bevált fuvarosaid nem jönnek.

Egyeztessünk mán egy gyorsat, hogy akkor ki is jönne?

Akit én tudok:

Barbi, Nyúlné, Kuha, Majola??, Benianyu, Juci6, Duda, Prüntyi??,

Kép
Kép Kép
sildike

Mi is nagyon szivesen mennénk, ha társulhatnánk valakihez, akár gyalog, akár autóval, bár tudom kicsit kiesünk mindenkinek. De gyalog meg főleg nem nagyon merek egyedül menni ilyen melegben, mert rajtam van a para, hogy mi lesz, ha rosszul leszek. Szóval ha jól emlékszem az Árpád hídtól kell még tovább menni. Valaki nem akar találkozni velünk ott???? :lol:

Kép
Kép
hari

majola,

Ne haragudj hogy ugy eltuntem,de nem volt internetunk,tegnaptol ismet van ugyhogy jo volna ujra felvenni a kapcsolatot!
Irok mailt!
Babat varsz?wow!!!!!Gratulalok!!!
space

Sistoris nyaral? Olyan régen írt.

Nyúlné, úgy szeretem olvasni, ahogy Kisnyúlról írsz, mindig látom magam előtt a kis gengszter fejét :D

Cleo, jó hogy itthon vagytok. Bár szerintem nem sokáig, ahogy téged ismerlek már csomagolsz a Balcsira :D
Biztos hülyeség, de nekem is ez jutott eszembe, hogy Maja hogy állt hozzá a homokhoz :?:

Kép
Kép
hari

Hari!
Ha megyünk, mi onnan indulunk!
Ilyen nagy melegben én sem mennék egyedül, csak ha valaki jön még busszal!
Juci, Zsuzsa? Mi lesz? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Hello Lányok! :) :) :)

Tegnap este megjöttünk a Balcsiról! Nagyon nagyon jó volt!!! Micsoda időnk volt! Igazán jól éreztük magunkat!!! Nagyon bababarát hely volt, óriási, gyönyörű füves parttal, árnyas fákkal, uniós játszótérrel, napágyakkal. Ée ehhez all inclusive ellátás társult. :)
Visszaolvasni sajnos nincs időm, így nem is tudok reagálni.
Viszont mindjárt felteszek egy pár képet! :)

Sildike,
Végül szerdán lesz a tali nálatok? Képzeld, Beni mégis jönne (ha nem baj), megtetszett neki a viziparadicsomotok.
Csak a kocsival van egy kis gond, ha épp nem lesz szervízben, akkor jövünk.
Juci,
Titeket el tudunk vinni, ha gondolod.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Dani cseresznyézik
Kép Kép

Beni munkában és a hintán
Kép Kép

Dani és Beni a bátyussal és anyával
Kép Kép

Álldogáló Dani
Kép Kép

Beni hintáztatja Danit
Kép

benianyu

Kuha, szombaton voltunk, a képek is ottaniak! :lol:

Juci :lol: nem haragszom! Tényleg tiszta apja, és én örülök is, mert olyat akartam... :lol:

Anyapoc én max.-an meg vagyok vele elégedve! A nővérem fiánál (kb 8 évvel ezelőtt) valami ócska konstrukciót vettünk, és az első tengeri hullámnál ki is borult belőle...képzelheted én hogy féltem...

Angelani nem tudom a nevét, de a Corában, Auchanban láttam, de szerintem sok helyen kapni.

Sildike én nem szeretem a tengeri herkentyűket, de én ne legyek mérvadó, mert még nem 100 % hogy megyünk... :?

Kép

Kép
prüntyi

Cleó, Benianyu, nagyon klasszak a képek! :lol:

Kép

Kép
prüntyi

áháááá!
Benianyu,ha épp nem strandol,akkor csíkos,strandon meg királykék!figyelek ám nagyon!
:shock:
nagyon jók a képek!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

én szeretem :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Apa inkább grillezne nekünk valamit. Azt mondja, hogy ennyi embernek kevés a tengeri herkentyű, ami itthon van.

Benianyu

Nem baj, persze jööjön Beni is. Már felállítottuk a vízividámparkot is. A zsiráf szarvára lehet karikát dobálni, meg a tigris szájába labdát, az elefánt ormány a csúszda stb. Plusz, amit hétvégén kaptunk nagy csúszdát azt beleállítottuk a medencébe, úgyhogy a nagyobbaknak is van csúszda.

Duda, Hari

Szövetkezzetek és gyertek!!!

Kép
Kép Kép
sildike

Angelani

Veletek mi van, jöttök?

Kép
Kép Kép
sildike

Egy kis kedvcsináló, hogy a hezitálók is nekiinduljanak:

A buli legfontosabb részei a házigazdák:
Kép

Utánuk szép sorban:

Az ugrálóvár és a hinta:

Kép Kép

A vízividámpark és a csúszda:

Kép Kép

És végezetől a homokozó és a kert:

Kép Kép

Ja és persze a mamáknak a traccsparti, miközbenenyém férj süti a finom husikat.

Kép
Kép Kép
sildike

Hoppá, az ugrálóvár lemaradt:

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Anyám, micsoda gyerekparadicsom! :D :D
Natinak is biztos tetszene! :)
Ildi, jó lehet nálatok gyereknek lenni! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sildike,
hűűűűűűű :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

na ez az a gurulós bigyó,amivel rohangászik

Kép

mert hülye azért nem vagyok

Kép

apával játszani...

Kép

csudijóóóó

Kép

fájdalomcsillapító(és kibújt az ötödik is!)

Kép

Őrült,kicsit őőőőőrült...!

Kép

zöldhabtapidarab,te most pihenj egy kicsit!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

csudijóóóó

bocsi elrontottam...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Duda, gyere szövetkezzünk és menjünk, ahogy azt Sildike mondta vala! Nehogy már kihagyjuk ezt az ajánlatot!! Ne hagyj cserben, mert egyedül tényleg nem merek elindulni. Ígérem, ha akarod egész úton ki se nyitom a számat, nem fárasztalak! :lol:

Sildike, itt aztán tényleg csudijó dolguk van a lurkóknak! És mellékesen megjegyzem, a grillhusi is csábító, nem is kicsit :lol:
Remélem összehozzuk Dudával és Nyúlné bánatára mi is ott leszünk. :wink: (mármint Lili és én, Dudával semmi baja Nyúlnénak :D )

Nyúlné, remélem jöttök ti is, mert van nálam valamije Kisnyuszinak, amit vissza szeretnék adni. :D

Angelani, jöttök ti is? Veletek is tudnánk találkozni az Árpád hídnál. Persze csak ha nem akadt már jobb partner. :(

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Nyúlné
Nagyon édesek! :lol:

Cleo
Maja nem akarta állandóan megkóstizni a homokot?
Hogy aludt? Nagyon csini kis fürdőrucija van :lol: Persze ilyen csinos kislánynak!!

Benianyu
Nagyon szépek vagytok!

Köszönöm mindenkinek a dícséretet Marcikára és Mamóra nézve.
Valóban idősebbnek néz ki és ezen a képen meg különösen.

Duda
Úgy tűnik, ha minden igaz, hogy Benianyuékkal kocsival megyünk. De ha mégsem, akkor sem mennék el az Árpád hídig. Asszem inkább lesétálnám. Talán. De látom már szövetkeztek Harival. Legközelebb :oops: :oops: :lol:

Sildike
Tuti gyerekparadicsomba megyünk. Szóval mi is mennénk.

Kérdés
Mit vigyünk???

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci

Szerintem semmit. Ásványvíz van itthon mindenféle. Reggelente apa szokott csinálni több üveg teát és lehűtjük. Szerinte a legnagyobb biznisz a jegestea, úgyhogy az is van. Ha ezen kívül mást szeretnétek inni, akkor azt. Meg persze, ami Marcinak kell.

Duda

Köszi, aranyos vagy. Próbálunk mindent megtanni azért, hogy jól érezzék magukat a fiúk.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a telekről, pontosabban csak Gabi és én, mert a fiúkat elvitte anyukám. Szerdán reggel megyek értük, onnan megyünk Ildiékhez.

Csillaghegyről megyük, át az Árpád hídon. Valakit fel tudunk venni szívesen!

Szombaton Ildiék voltak, mint már írta, vasárnap meg egy barinőmmel és a két gyerekével voltunk strandolni.
Szigetszentmiklóson az Oázisban, hát nem voltam tőle elájulva.A jegy 1300, ami nem sok, de pl. a csúszdákért külön fizetni kell, ami még 1500 pénz. :(
A gyerekek élvezték és ez a lényeg. Leon simán elaludt a babakocsiban, majdnem 1,5 órát.
De az éjszaka borzalmas volt, remélem csak a meleg miatt. :(
Leon sokat sírt, de legtöbbször csak felsírt álmában, bemenni se kellett hozzá.
Neki is meg Nolcsinak is vizes takony folyik az orrából, Nolcsinak pontosabban már múlófélben van. Nekik is a légkonditól. :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: