A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bocsi lefelejtettem az elõzõ hozzászólásból, hogy ez volt az elsõ hónap, hogy a hõmet sem mértem. Nagyon stresszelt, ezért hagytam abba.
Üdv
Nyuszat
nyuszat

Sziasztok Lányok!

NyuszatKép
Szívbõl gratulálok! Boldog 9 hónapot kívánok!

LujzaKép DorisKép
Drukkolok Nektek nagyon. De jó lenne, ha beindulna megint a babaesõ.

HurkaKép
Én is üdvözöllek és ne maradj sokáig.

EdiKép
Én benne vagyok a taliban. Jó lenne megint találkozni.Kép

MarcsiKép
Még mindig szabin vagy? Ha nem, jelentkezz kérlek. Mehetnénk együtt ebédelni.

LányokKép
Ma reggel kaptam meg az elsõ tüszõrepesztõ szurit, holnap kapom a másodikat. Ma a 11. cn-en vagyok és a 9. napon reggel volt néhány csepp vér a bugyimon. Ilyen még soha nem volt nálam, szerintetek a clostitól van?
Az elõtte való éjszaka nagyon rosszul aludtam, jobban mondva alig aludtam, mert a kiskutyám nagyon beteg lett és egész éjjel attól rettegtem, hogy meghal. Már nem túl fiatal - 13 éves - de soha nem volt még beteg. Remélem meggyógyul. Nagyon félek és állandóan ez jár az eszemben. És sajnos azt sem tudjuk, hogy pontosan mi a baja.

Zsuzsu
zsuzsu

Nyuszat!

Köszi a választ. Szóval akkor nem feltétel a terhességhez a mellek érzékenysége, ugye?
Az már más, hogy késõbb valószínû érzékeny lesz, de ilyenkor amikor még csak várja az ember a csodát, akkor ha nem fáj a mell, az még nem jelenti azt, hogy nem lehet baba. Ugye?

Én is iszom a cickafart-palástfû teát, remélem nekem is beválik. Bár az akciókat most is terveztük!

Virág!
Elismerem, és biztos vagyok benne, hogy a lent mért hõ sokkal biztosabb és több információt nyújt.
Néhányszor már próbáltam hüvelyben mérni a hõt, de nekem fájt már az elején, és nem erõltettem tovább, inkább kivettem (már amennyire sikerült betuszkolni).
Meg azt sem tudom, hogy mennyire kell felhelyezni a lázmérõt, hogy ténylegesen jó értéket mérjen.
És mivel kell letisztítani, hogy véletlenül se kerüljön semmi fertõzés be?
Van otthon Lactacid Femina. Az jó tisztítás céljára?

Úgy irigyellek benneteket, hogy 37 fok fölötti hõrõl beszéltek szinte mindannyian. Én szájban mérve legfeljebb 36.9-et szoktam elérni, de az már a csúcs.
Viszont amikor tavaly terhes voltam, akkor szájban is felment 37.2-re.

Doris, Lujza!

Tesztügyben! A legérzékenyebb terhességi tesztek már a megtermékenyítéstõl számított 10. napon kimutatják a terhességet.
Az én ciklusaim 25 naposak. Tavaly, amikor összejött a baba, akkor én a 28. napon csináltam a tesztet és már pozitív volt. Medi-Labot használtam.
Persze nem akarlak benneteket befolyásolni a tesztelés kérdésében, de én is mielõbb várom a híreket!Kép

Éva
Éva

DorisKép
Amikor 28-29 naposak a menzijeid akkor is a 12. napon van pé, vagy inkább a 14-en?

Mert elvileg már tegnap meg kellett volna jönnieKépKépKép Talán még 12-höz hozzá tudok adni 14-etKép Az 26 nap és ma vagy a 27-en és a hödnek esze ágában sincs lekonyulnia, mint rendesen szokott. Ugye? Én a 26. napon teszteltem, mert nekem is felfelé állt a höm. Húúúúúúúúúúú most nagggyon izgulok ám!!!!

ÉvaKép
Sajnos semmi sem látszik ebböl a görbébölKép, föleg az nem, hogy volt-e tüszörepidKép

TaliKép
Jó ötlet, persze csak akkor, ha nem zavarok és keltek rossz érzést a pocimmalKép

Pusszancs,
Moni
mj

Lanyok! Lehet a clostytol fejfajasom? Kép Nekem nem nagyon szokott ilyen bajom lenni, de tegnap es ma is hasogatott. Tegnap reggel vettem be az elsot.
Aki szedte, tapasztalt ilyent?

En is ugy szeretnek menni a talira, de nekem szeptemberben valoszinu egyik hetvege sem jo. Kép Talan majd legkozelebb. Telen kevesebb a programom.

Zsuzsu! Remeljuk gyorsan meggyogyul a kiskutyad.

Eva! En is szajban merem a homet es nekem fel szokott menni a peteeres utan 37-re. Nem lehet, hogy ez megsem a peteeres volt?

Andi
andi28

Andi, Moni!

Most nagyon megijesztettetek! Lehet, hogy akkor még nem is volt tüszõrepedés?

Andi!
Nekem peteérés után 36.8-ra szokott felmenni, ez nálam a normális, ha ennyire felmegy, akkor már tudom, hogy megvolt a p.é. De most csak 36.7. És nem is volt látványos hõemelkedés.

De akkor mitõl volt az a nagy petefészek szúrkálás?

Ha ebben a ciklusban nem lenne peteérésem, ami még soha nem fordult elõ, akkor ez a ciklus anovulációs ciklus lenne, igaz? És az anovulációs ciklus szokott hosszan elnyúlni? Jól tudom?
Mert ha nem fog megjönni idõben, akkor tudni fogom, hogy nem volt tüszõrepedés és peteérés sem.

Tisztára be vagyok gyulladva!!!!Kép

Éva
Éva

Sziasztok lányok!
A lagzi szuper volt, kitáncoltam minden szomorúságomat.
Megspóroltatok nekem 600-1000 Ft-t, ha nem tudom elõre a hõmérsékletbõl, hogy ez a hónap sem az enyém, tuti veszek tgyt-t és remélek.

Nelli, Virág boldog szülinapot kívánok én is!!
Móni, köszi a Fábiánról az infót (már csak másfél hét és jön a dokim) megdumáljuk kell-e nekem a lapar, pco-s vagyok-e, szedek-e csodabogyókat.????
CatEye, amikor a clostit szednem kellett én is rákérdeztem, hogy de mikor kezdjem szedni, mert azért van barnásodás, meg eleinte olyan kis gyenge, és azt mondta onnantól szedjem amikor tisztességesen megjön.Nem késõ még az info?
Doris, Lujza úgy szorítok Neked, meg mindenkinek, akinek esélye van!
Nyuszat, igen igen így kell ezt csinálni, bravóóó!
Tényleg köszönöm nektek, hogy sokkal nyugodtabb vagyok amióta Veletek vagyok, nem stresszelem magam feleslegesen hogy HÁTHA.
Délután ontom majd a dumámat, most sajna nagyon dolgozok.
Ja, a 34. esélytelen napon vagyok, ki van még versenyben?

Üdv Hurka
vereshurka

ÉvaKép
ne légy elkeseredveKép Az a baj, hogy a szájban mért hödet egyszerüen képtelenek vagyunk értékelni. Attól még nyugodtan lehetett pé-d, föleg akkor, ha érezted azt a bizonyos szúrkálástKép Úgyhogy nyugi.

Hát nem tudom miért olyan nehéz bedugni a höméröt reggelenteKép de ha még próbálkozol vele akkor elég csak a higanyos részét + egy kicsit bedugni mert ugye az méri a höt.
De pl. úgy is megcsinálhatod, hogy fogd meg a höméröt mondjuk a felénél és addig dugd be amíg a kezed engedi. Ez a mélység már böven elég lesz. (Közben gondolj arra, hogy a párod mérete mekkora és már nem is kell aggódni, hogy esetleg mélyebbre sikerül Kép)

Ha gondolod mérheted popóban is, arra meg a legegyszerübb, ha kensz a hömérö végére egy kis gyógyszertári (semleges, nem illatosított, 150-300Ft-os) krémet és azt dugod be, úgy hogy kissé ellennyomsz a hömérönek, mintha kakilnál.

Fertõtlenítés. A lactacyd szerintem jó. Beáztathatod a höméröt ezen kívül 2 órára még (v. munkaidö alatt) neomagnol oldatba, vagy lemoshatod akár betadine oldattal is, és utána persze sima vízzel is.

Üdv,
Moni
mj

Doris!

KépKépKép
Gondolok ám rád nagyon!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris,Lujza Kép
Nagyon szorítok Értetek, hogy szerdán csupa pozitív híreket hozzatok!!!
NyuszatKép
Gratulálok
Éva
Tudod, a szájban mért hõ nem jó. Tessék máshol mérni. Nem muszáj hüvelyben, lehet popóban is. Ne keseregj, hanem úgy mérd, ahogy kell Kép A Lactacid teljesen jó a tisztításra, de gyógyszertári alkohol is megteszi.
Pussz
Ányez
Anyez

MoniKép
megelõztél a válasszal! Szép lehet már a pocakod! Meddig fogsz dolgozni?
Pussz
Ányez
Anyez

EdiKép
A tali nagyon jó lenneKép Én benne vagyok és vihetek is nassokat meg salikatKép Köszi a drukkotKép
KakukkfûKép
De aranyos vagyKépMegható, hogy vissza szoktál nézni HozzánkKép
ÉvaKép
Köszi a bíztatást.Kép A hõdrõl nem tudok sajna nyilatkozni, mert szájban méred... Ha fáj hüvelyben mérned, akkor miért nem méred popsiban?
MóniKép
A 29. napon szokott megjönni és ilyenkor a 14-15. napon volt pé-em eddigKép Azért kivárom a szerdát de nagyon félek a csalódástól... Ha nem leszek babás, akkor tuti pszichológushoz kell fordulnom a képzelgéseim miatt...Kép A szerda még nem lesz korai?
BesztiKép
Nagyon köszönöm, ez sokat jelentKépKép Ha lesz valami pozitív hírem akkor jelentkezem ám feltétlenülKép Ha máshol nem, hát majd beírom "Az elsõ napok, hetekbe..." ott gyakran jelen vagyKép
LÁnyokKép
Mit gondoltok, lehetséges, hogy az Elevittõl vagy a homeopatás gyogyitól van hányingerem? Kinek van tapasztalata ezen a téren?

Puszi: Doris
doris

HURKA:neked is köszi a jókívánságokat! Nekem is sokat segít, hogy itt lehetek, rengeteg új dolgot megtudtam.Kép
ÉVA: elõször is nyugi!! Másodszor:ahol a bab kifér, a hõmérõ vége is befér!Kép Lehet hogy már megvolt a tüszõrepid, ezért szurkálás.
MONI:ha lesz találkozó ott a helyed! Akit zavarna a pocid, ne nézzen oda! De ahogy a lányokat megismertem nem hiszem hogy van köztük ilyen!
Virág
Virág

Doris! En nem is neztem nagyon a napok szamat, hanem a 14., 37 feletti homnel teszteltemKép

Lanyok! Nekem a szeptember 7-i hetvege nem jo, lagziba megyekKép Na lassan csak kialakul, kinek mi a joKép

orsoly
orsoly

DORIS:az Elevittõl kizárt! Elvileg a másiknak sincs semmilyen mellékhatása. Pontosan mire szeded a homeot?
Virág
Virág

OrsolyKép
És akkor már pozitív lett a teszted???? Mert az én hõm ma 15 napja van 37 felett kivétel két napot...amikor valószínûleg a rossz alvás vagy egyéb tényezõk miatt 36.9-re visszaesett.
MóniKép
A pocis kérdés elég "hülye" volt...ugye tudod???
EdiKép
Nekem minden hétvége jóKépÚgy intézem a programjainkat, hogy ráérjünkKép

doris

VirágKép
Pontosan? Hát azért mentünk homeopata orvoshoz (Marcsival karöltveKép) mert gondoltuk megpróbáljuk a babásodás érdekébenKép Annyi kellemetlen és megterhelõ vizsgálatot csinál végig az ember az ügy érdekében, hogy úgy gondoltam ha nem árthat a dolog, akkor miért ne próbáljam ki? A lelkiismeretem pedig megnyugodott, hogy tényleg minden tõlem telhetõt megtettem... Na most külön csoda lenne, ha pont ebben a ciklusban jönne összeKépKépKép Ha így lesz utánatok Õt fogom értesíteni a dologrólKép 3 hete szedem a gyógyszert, de két napja felfüggesztettem, hogy kiderüljön attól lehet-e a hányingerem.Kép

doris

DorisKép
A szerdai teszt szerintem nem túl korai. Olyan tesztet vegyél, ami nem az elmaradt mensi után jelzi a terhességet, hanem a megtapadás után 1 nappal. Én a múltkor kaptam ilyet a Madách téri gyógyszertárban. Biztos máshol is van !!!!
Az Elevit-tõl nekem is hányingerem van, de kb. 1 órával a bevételt követõen, és nem egész napKép Az bizony mástól lehetKép

ZsuzsuKép
Remélem a kiskutyád helyre jön minnél elõbb !

ÉvaKép
Biztos nem véletlen szúrt a petefészked, és csak fokozatosan megy fel a hõd. De a szájban mérés nem hatásos. Az elején én is ott mértem, és 3-4 tizeddel mutatott kevesebbet, mint hüvelyben ! Egyébként a hüvelyi hõmérõzést meg lehet szokni. Különben is csak a végét kell bedugni !!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

ZsuzsuKép
Már akartam írni az elöbb is csak lemaradt..Kép Jó, hogy itt vagy megintKép Sajnálom, ami a kutyulkáddal történt...jobban van már? Fájdalmai vannak? Nagyon sajnálom...remélem meg tud gyógyulniKép

doris

Köszi lányok a hozzászólásokat!

Doris!
Én is szedek Elevitet, de nincs tõle hányingerem.
Neked szerintem valami egészen más okozhatja!Kép
Ugye tesztelsz szerdán?

Lujza! Te is tesztelj! Olyan jó lenne további babás híreket "hallani"!Kép

Lányok!
Meggyõztetek! Holnap reggel veszek egy nagy levegõt, és akármilyen nehéz lesz is, bedugom azt a fránya hõmérõt oda ahová kell!
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ott mennyit fog mérni. Mivel ott még soha nem mértem.
De akkor ugye már este mossam meg Lactacyddal a lázmérõt, utána pedig tiszta vízzel? Mert hát reggel nem kelhetek fel az ágyból azért hogy megmossam. Igaz?

Köszi mindenkinek a biztatást.

Sajna most sok munkám lett, meg elõtte elmegyek ebédelni is. Amint tudok itt leszek megint.

Éva
Éva

Doris
Ha 12. napon volt pé-d + 14 nap.... hááááát szerintem az a teszt már ugyancsak pozitív lenne KépKépFent van a hõd is Kép
Lujza
lujza

Lányok!

Biztos kimaradtam, de milyen találkozóról van szó?

Már sajnso visszajött a fõnököm, így ritkábban tudok jönni, de hiányoztok nagyon!
És most nagyon stresszes idõszakom jön az itteni tulajdonosváltás miatt, ami nem jön jól a babaterv miatt.

Megint egy picit pirosodom, de rendesen nem akar megjönni. Most már ne is tegye péntekig, amig a dokihoz megyek.

Doris!
Ha a lányok is úgy látják, csinálj tesztet holnap. Egy nap ide vagy oda! És legalább megnyugtatod magad. Milyen jó lenne holnap jó hírt hallani!
Azért még nem kell pszichológushoz menni, mert reménykedsz. Ez teljesen normális emberi tulajdonság! Nálunk mindannyiunknál elõfordul, hogy már pszichésen képzel be dolgokat!

Még egyszer köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Jó kis szülinapi ajándék, hogy ma túlóráznom kell!

Nelli
nelli2

Doris! Hajjajj, olyan eros ket csik volt hogy jujjKép ES raadasul Rapipreggel, ami nem is olyan erzekeny asszemKép Ugyhogy lassan raveheted magadKép Persze nem tudom, hogy neked hosszabb szokott-e lenni a ciklus 2. fele, nekem a 14. napon alt megjottKép

orsoly
orsoly

Sziasztok lányok!

Visszatértem hozzátok a nyaralásból ami szuper volt. Nem hiszem hogy be tudnám pótólni az elmúlt 3 hetet, de azt látom hogy NYUSZATNAK gratulálni kellKép. Van még valaki?

Én sajna új ciklust kezdtem, ma vagyok az 5. cn-onKép. Kérlek javítsatok.

Hétvége fele lesz a 3., utolsó inszemem, utána ha kell akkor lombik.

Képzeljétek el ebben a hónapban ugyebár uh-ra nem jártam úgyhogy nem tudom pontosan, de szerintem akkor volt peteérésem amikor a Jónás féle naptár mutatta, ami pont a mensi utánra esett közvetlenül. Legalábbis a cervikális nyákból erre utaltam, ciklus közepén nem nagyon éreztem semmit, és nyák sem volt.

Doris!
Én a hányingerre nem tudok mit mondani, mert nekem a serocriptintõl van.

Zsuzsu!
Ha holnap nem esik az esõ (meg amúgy is) menjünk ki enni, mert itt bent ma is olyan rossz volt a kaja, mint mindig. És majd dumálunk.

Marcsi
Marcsi

AndiKép CateyeKép DorisKép
Köszi a bíztatást. Tudjátok, én már akkor is ott voltam, amikor a kiskutyám született és hát 13 év nagy idõ. El se tudom képzelni, hogy milyen lehet nélküle...
Fájdalma egyébként úgy tûnik, hogy nincs, csak nagyon gyenge. Az orvos mindennap jön és injekciózza. Ma már kicsit jobban volt.

DorisKép
Nagyon drukkolok Neked, hogy sikerüljön. Szerintem nagyon esélyes vagy!!! A pozitív hozzáállásod és a lelkierõd meghozza az eredményt! És ugyanakkor újra reményt ad mindannyiunknak.Kép

Azt egyébként honnan tudod, hogy a 12. napon volt péd? A hõmérsékletbõl? Elküldenéd a görbédet?

Lányok!
Nagyon izgulok ám én is, mert ma kaptam az elsõ tüszõrepesztõ szurit és ez azt jelenti, hogy holnap este akciózni kell.Kép
Lányok, senkinek nem volt a fentebb leírt pecsételõ vérzése a closti szedése alatt? Mitõl lehet? Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy most kezd hatni a gyógyi. Szerintetek? Vagy inkább rosszat jelent? A dokimat csak pénteken tudom megkérdezni.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!Kép

Eddig nem volt Net az irodában.
Olyan sok minden történt, hogy nem is tudom követni az eseményeket. Kik lettek csíkosak? Nekik nagyon-nagyon gratulálok, és problémamentes kilenc hónapot kívánokKép

Velem a helyzet változatlan, ma vagyok az 53.napon. A dokimmal sikerült beszélnem, és ragaszkodott hozzá, hogy várjam meg, amig visszamegy szabiról. Igy várok...
Tesztelni sem merek.Kép Ma délelõtt végig hányingerem volt, de biztos valami más miatt.KépKép

Az biztos, hogy még barnásozás sincs. Ez az egyedüli jó dolog ebben a bizonytalan helyzetben.

Edit
Edith

Szia Marcsi!Kép

De jó, hogy itt vagy! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. A holnapi nap nekem megfelel, 12-kor randizhatnánk a szokásos helyen, jó? De jó lesz beszélgetni!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép
Most felhívtam a homeopatás orvost és elmondtam a hányingert ami egy hete kitartóan és visszatérõen jelen van...Kép Teljesen kizártnak tartotta, hogy a gyógyszertõl lenne, egyértelmûen azt mondta, hogy szerinte terhes vagyok és attól van...
Olyan aranyosak vagytok, hogy drukkoltokKép Most úgy gondolom ha holnap reggel is magas lesz a hõm akkor tesztelni fogokKép
ZsuzsuKép
Küldöm a görbémetKép Kutyusodhó fûzõdõ érzelmeidet maximálisan át tudom érezni... Nekem volt még gyermekkoromban egy cicusom ami 11 évig élt velünk... Most is emlékszem milyen pokoli érzés volt mikor végelgyengülésben elment szegényke... Remélem a Te kutyuskád még erõre kapKépKép
MarcsikaKép
Üdvözöllek körünkbenKép Remélem hamar vissza tudsz majd rázódniKép Alma is babás lett a múlt hétenKép

doris

ZsuzsuKép

Nekem a Clostitól nem volt vérzés, szúrkált a petefészkem. Pedig én már 3x1-t szedek. Azért kérdezd meg a dokit, hogy mi lehetett. A hõd mennyi ? Pé-d még nem lehetett ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szeptember 7 és 28 kilõve. Mit szóltok a 14-éhez?

Moni!Kép
Dorissal teljes egyetértésben, hogy lehet ilyet kérdezni? Naná, hogy ott a helyed, a többi pocissal egyetemben. Különben kinek simizzük a pociját?

Zsuzsu!Kép
Kutyikának jobbulást! Remélem nem lesz vele semmi baj.

Doris!Kép
Ha bejön a homeo... bogyótok, akkor elkérem én is a címet, hogy hol voltatok!

Edi
edi

DorisKép

Nem lehetne már ma tesztelned? Mondjuk most rögtön???KépKépKép
Annyira izgulok, nehéz lesz holnap reggelig várni.
(De ugyanakkor annyira jó elõérzetem van.... Ezt Te most nem is hallottad, jó?)

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Hurka!
Rosszul íratam pénteken: Nálunk fel sem merült a PCO,... helyesen így akartam írni: Nálunk fel sem merült a lombik,... bocsi!
Igazad van, a kitartás meghozza a sikert! Babát!!! Kép

Rita!
Sok drukk a HSG-hez!

Egcsi!
Tetszett Eger, már többször voltam ott! Most is jó volt! Kép

Andi, Hurka!
Milyen volt a lagzi?

Lujza!
Úgye még mindig magas a hõd? Kép Kép Kép

Nelli!
Boldog szülinapot! Kép

Virág!
Boldog szülinapot! Kép

Nyuszat!
Gratulálok! A pecsételgetõs vérzésre kérj gyogyit a doktornõdtõl!!! A teát szerintem hagyd abba, úgy tudom kisterhesen nem szabad inni! De azért biztos, ami biztos kérdezd meg a friss kismamákat, õk jobban tudják! Nagyon vigyázz magadra!!! Kép

Doris!
Bízz!!! Kép Nagyon jó lenne! Kép
Az elevitet kimondottan hányinger ellen is szokták javasolni a kismamáknak! Én is szedtem, és szinte semmi bajom sem volt ezen a téren! Kép
Annyira boldog lennék, ha sikerülne neked is! Kép

Lujza!
Csak aludj nagyokat! Kép Hátha, most... Nem lehetetlen! Kép

Edit!
Miért nem reménykedsz?

Lányok!
Tegnap hazajöttünk a kirándulásról, szuper volt! Nagyon jól éreztük magunkat, bár a páromnak majdnem sikerült elrontania a végét. Kép Tiszta ideg volt már, mivel a busz 2 óra helyett majdnem 5 órán át jött hazafelé!!! Kép De azért otthon sikerült lecsillapítani! Kép Kép

Ma is voltam dokinál (20 percért álltam sorban 4 órát) Kép , hát, a mûtétet eltolták 1 nappal, csütörtökre. Pedig már túl akartam lenni rajta! Kép De az is lehet, hogy nem itt lesz a mûtét, mivel a párom kitalálta, hogy menjek fel Pestre, ne itt csináltassam meg. Most nem tudom mit tegyek. Õ már fel is hívta az egyik kórházi ismerõsét, az néz most dokit. Kedd este majd kiedrül. Csak azt nem értem, ez miért nem jutott már elõbb az eszébe?! Mindig mindent az utolsó pillanatban talál ki! Kép KépAz nagyon jól esik, hogy ennyire félt! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Lányok, ha én arra várnék, hogy 37 fölött legyen, akkor a szakállam elõbb kinõne, minthogy baba legyen a hasamban.

Persze, biztos a reggeli idõpont is befolyásolja (ti írtátok itt, hogy 1tized fok/óra emelkedés). Ha nem 6.30-kor, hanem mondjuk 7.30-kor, vagy 8-kor mérném, lenne 37, vagy ennél több.
Ti. én, lelkes hõmérõzõs, hétvégén is felkeltem magam órával. Történt ez vasárnap reggel is, csak éppen jól vissza is aludtam, hõmérõvel...ott. A hõmérõ megúszta, én meg pár pillanatig tök lelkes voltam, amikor (8-kor) megnéztem, mit mutat. Aztán eszembe jutott, amit itt olvastam...Szóval, nyilván (a többihez képest) fals eredmény, a 37,0.
De elkeseredve nem vagyok, hiszen a hõmérsékletben min. 3tized fokos kiugrásnak kell lennie, nem baj, ha nincs 37. Ezt orvostól tudom.
Nagyon szeretnék szülinapomra egy pozitív tesztet, remélem megkapomKép

Örülök minden új kismamának, kiatrtást és jó egészséget kívánok nekik (is).
Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

EdiKép

Ha Dorisnak bejön ez a homeopatikus gyogyó, akkor én is megyek Veled Kecskemétre.Kép

A szeptember 14-i taliidõpont nekem megfelel.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Gitta: milyen mûtét?(bocs a tudatlanságért, egyszerûen képtelen vagyok idõnként 4-5 napot figyelmesen elolvasni).
Én is tudok segíteni, ha pestre jössz, eü.-ben dolgoztam tavaly decemberig, vannak ismeretségeimKép
Doris: nekem semmi tünetem nem volt egyik terhességemnél sem az elsõ 4-5 hétben (szerencsére a róka utána sem látogatott megKép), utána is csak annyi, hogy iszonyúan megnõtt a cicim, amit csak amiatt bántam, hogy vennem kellett melltartót, amit azelõtt sosem hordtam. Hú, de rég is volt, mégis olyan jó visszaemlékezni ráKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Marcsi!Kép

De jó, hogy megjöttél, már nagyon hiányoztál! Milyen volt a nyaralás? És hogy tudtad elintézni, hogy a 3. inszem után lombik legyen???

Doris!Kép

Már lerágtam az összes körmöm az izgalomtól. Ha már túl vagy a 14 napon + hányinger (ami ezek szerint nem lehet a bogyóktól), akkor nem lehet más csak egy babuka!!!! Hánykor érsz be reggel? Ki se bírom addig, küldj egy sms-t!!!

Edi
edi

ZsuzsuKépEdiKép
Szíveseb megadom a homeopata doktornõ címét és tel. számátKép Szerintem attól függetlenül, hogy nekem mit mutat holnap a tesztem érdemes elmenni Hozzá, mert sok okos dologra rájött velem kapcsolatbanKép Pont arra gondoltam, hogy ha nekem most bejön akkor tuti ellepik majd Õt a páciensekKépKépKép
JoviKép
Én már másfél éve minden reggel fél 6-kor mérem ezeket az értékeket tehát nem a késõi idõpont miatt emelkedik meg ennyire. Igazad van, a görbének a vonalvezetése (emelkedés, zuhanás..stb.) a lényegKép
GittaKép
Sajnálom pedig azt hittem hamarabb túl lehetsz az egészen... DrukkolokKép Én most már biztos nem váltanék orovst...persze nem tudom milyen az aki a mûtétet csinálná.
EdiKép
Nekem is jó a szept.14Kép

doris

Zsuzsu!Kép

Látom te se bírsz magaddal! Látogassuk meg Dorist most azonnal és vigyünk neki egy tesztet!Kép Aztán indulunk Kecskemétre!!!

Edi
edi

EdiKép

Jól hangzik a program, benne vagyok!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Húúú ez jó hosszú lett, pedig mindent még le sem írtam! Kép

A talira én valószíûleg már sajnos megint nem fogok tudni elmenni! 14-én utazunk Olaszba, 21-én jövünk, 28-án meg lehet, hogy Hajduszoboszlóra megyünk 3 napra! Kép Pedig szívesen megismernélek végre benneteket személyesen is!

Üdv:
Gitta
gitta

Jovika!
Epekõ mûtétnek nézek elébe! Kép

Doris!
Nekem sincs sok kedvem hozzá, de ha a kedvesem ragaszkodik hozzá, akkor a kedvéért megteszem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Csak azért nem, mert a hõm nem volt, csak 36,6-36,7, és negatív lett a tesztem is a 48. cn-on. Medi-labbal néztem.

Szerinted érdemes még reménykedni? A 11.cn-on ultrahangozott, akkor semmilyen rendellenesség nem volt látható. Nem volt cisztám, csak nagyon sok tüszõm ( össz 6 domináns). Nagyon jónak tüntek az esélyek, de valószinûleg anov. volt a ciklusom.

Ezért nem nagyon merek bízni a dologban.

Edit
Edith

CateyeKép

Én is arra gondoltam, hogy talán pém van, de hát a 9. napon? A hõm egyébként 36,7 és 36,8 között leledzik, szóval egy kicsit nekem is megemelkedett az alaphõm. Eddig a ciklus elsõ felében mindig olyan 36,6 körül volt.
Pénteken megyek ultrahangra, ott remélem kiderül, hogy mi a helyzet.

Zsuzsu
zsuzsu

Edit!
Kár! Pedig olyan jó lenne! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok, Lányok!

Csak beugrottam, nincs idõm visszaolvasni, kinyomtatom, és elviszem haza. Rólam csak annyit, hogy holnap fekszem be a klinikára Szegedre, és szerdán csinálja a dokim a HSG-t, gondoljatok rám! Dorisnak küldök SMS-t, hogy túléltem-e Kép. Legközelebb 21-én jövök, akkor csak 1 napra, remélem, sok + hir vár majd!

Pussz mindenkinek!

Rita
knérita

Gitta: én a János kórházban dolgoztam, a hasi sebészeten ugyan csak fél évet (mûtõsnõ vagyok), de szívesen ajánlok orvost neked, ha Pesten akarsz "operálódni".
Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LányokKép

Milyen ez a tüszõrepesztõ szuri? Írtatok már róla. csak nõgyógyász adhatja be?

Hogy kell felvenni?

Edit
Edith

Rita!
Sok sikert!

Jovika!
A párom ragaszkodik nagyon hozzá, hogy máshová menjek, mivel az ittenieket szép szóval sintéreknek tartja! De sajnos ezt a véleményt hallottam mindenkitõl, akit csak megkérdeztem! Nagyon elbizonytalanottam. A doki szimpatikusnak látszik, csak érdekes a hozzáállása. 1 éves! UH lelet alapján akart operálni, akkor mondta neki a másik doki, hogy azért mégiscsak kellene csinálni egy frissebbet, hátha van máshol is kövem! Én is kértem az UH-t, de nekem nem csinálta meg! Ismerni meg nem ismerek senkit fenn, az anyósom volt élettársának a fia nõvér 3 pesti kórházban, õ keres most orvost nekem. Hát, szerdáig kiderül, hogy mi lesz, addig marad a bizonytalanság. Kicsit idegesít a helyzet, mivel 1 hónap múlva nyaralni megyünk, nem szeretnék frissen mûtve menni, de már halogatni sem akarom, ha már végre rászántam magam.

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!Kép

Nekem akár az aug. 31. is jó talira, Gitta az jó neked? Többiek? Melyik legyen? Vagy maradjunk a szept. 14-nél?
Kérem szavazzanak!Kép

Rita!
Gondolok rád! Bátorság!Kép

Edi
edi

Gitta: mivel a profilban kijavítani nem tudtam a mél-címemet, az alsó ( rpa@freemail.hu ) az érvényes.
Ha úgy gondolod, írj magánban, bármikorKép
Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: