Lányok!
Látom mindenki kihasználta a gyönyörű időt.
Tünde!
Én már tegnap is irigyeltelek titeket, hogy Balcsira mentek, persze Anyapoccal együtt.
Ayse!
Hű a mindenit, azért ez nem semmi!!! Biztos van abban is valami, amit Tünde mond, de én azért csak elmennék vmi dokihoz, hogy akkor már szedje ki belőlem a maradékot is.
Róki!
Ti voltatok végül ma strandon? És ha igen, melyiken???
Hari
Hát hallod, akkor Téged sem irigyellek szomszéd ügyben.
A miénk sem kutya, egyfolytában azt lesi, hogy mi zajlik a mi kertünkben, mit csinálunk.
Komolyan mondom, ahogy elkezdün valamit csinálni, rögtön kiülnek, mint a verebek.
Ráadásul a kerítés az övék, úgyhogy nem is tudunk mégcsak valami nádat vagy valamit ráhúzni.
Már azon gondolkodtunk, hogy lesz@rjuk azt a 25-30 cm-ert, és csinálunk valami másik kerítést, mondjuk betonból (vagy vasfüggönyt

).
Rakok fel én is néhány képet Gergő új medencéjéről, meg persze a pancsiról. TEgnap és ma fürcsiztünk jó nagyokat, Gergő nagyon élvezte.
Ja, jó előre szólok, hogy a medence alatti raklapokat nem ér fikázni!!!
Két évet szenvedünk azért, hogy szép füvünk legyen, és úgy voltunk vele, hogy ha már rohad, akkor ne az egész medence alatt rohadjon ki a fű, hanem "csak" a raklap alatt. Hát majd ősszel meglátjuk.
Mindenesetre nem cipeljük arrébb, hogy alatt is le tudjuk nyírni a füvet.
Íme, a medence:
Na, itt látjátok jobbra, a szomszéd házát, és ott látszik egy ilyen vacak drótkerítés, amin egyfolytában bámulnak befelé. Persze nem itt, hanem kicsit arrébb, ahol már nem a házuk van. Ellenben van egy pad a ház előtt...