A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Éva!

Én még vagyok. Nálunk nem ilyen rendesek.
De nem sokára tortázunk, mert ünnepeljük a szülinapom (hétfõn lesz), így hamar elmegy.
El se hiszem, hogy ilyen öreg vagyok!

Nelli
nelli2

NelliKépKép
Nagyon öreg vagy, akartam is már írni, csak mindig kiment a fejembõl...KépKép
ÉvaKép
Én 17.00-ig vagyok de szeretnék egy fél órával hamarabb elmenni...meglátjuk mi lesz belõleKép

Puszi: Doris
doris

Még én is itt vagyokKép Bár minket elengedett a fõnököm 3-tól, én 5-ig leszek, mert a férjecském csak akkor tud eljönni (egy cégnél dolgozunk), mert az õ fõnöke nem olyan lágyszívû Kép
NelliKép Boldog szülinapot (majd hétfõn KépKép ) Hány éves is vagy?
Lujza
lujza

Nelli!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok. Remélem a következõt már a kisbabátokkal fogjátok ünnepelni boldog családi körben!!!KépKépKép

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Éva
Éva

LányokKép
Most hívott fel a fõnököm, hogy 14.00-kor elmehetek ezért kb. 20 perc múlva indulokKép Mindenkinek kitartás aki még dolgozik utána viszont próbáljátok kipihenni MagatokatKép

doris

Lujza!

29. ma holnap 30. Hihetetlen!

Köszi szépen!

Nelli
nelli2

Lányok!

Engem is elengedtek haza. Már csak öltözöm, és indulok is.

Tartsatok még ki egy kicsit, hátha titeket is elengednek.

Hétfõn remélem nem lesz sok munka és akkor jövök.

Hátha lesz zábrás hír is.Kép

Sziasztok!!

Éva
Éva

NelliKép
Már 29???????????!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép Hát, öregszel... KépKépKépKép Jó ünneplést Nektek és türelem, mindjárt itt a péntekKépKép

doris

NelliKép
Hûûûûûûûû, ez már tényleg kor!KépKép Na de a legszebb KépÉn is visszapörgetném az idõ kerekét....de nem lehet. Pedig lennék újra 30 .
Lujza
lujza

Mostanáig rengeteg dolgom volt, de most megyek HAZA!
NELLI: Boldog szülinapot!Én tegnap töltöttem be a 30-at!Hajrá oroszlánok!
Remélem már mindannyian hazamentetek! Millió puszi,
Virág
Virág

Virág!

Neked is nagyon sok boldogságot, és legalább egy babát kívánok!!!!

Nelli
nelli2

Lányok!
Ismét jelentkezem. Még csak pár napja mentem el és képzeljétek mi történt?! A 26. napon elkezdõdött a barnásozás (ekkor búcsúztam el Tõletek)és 2 napon belül el is múlt. A 28. napon volt egy pár csepp piros is, de csak a WC papíron látszott. Ezután semmi. Úgy gondoltam, hogy a cikafark-palástfû keverék okozza, hogy nincsenek a szokásos menszesz elõtti tüneteim, de aztán vasárnap a 31. napon, mivel volt otthon egy teszt, gondoltam megnézem. Nem fûztem hozzá nagy reményeket, hisz ez a hónap nem volt igazán szuper.
És képzeljétek, két csík volt a teszten, igaz, hogy halovány, de csík volt. Elõször azt hittem, hogy rossz a teszt, így elmentem venni egy másikat, amit másnap szintén megcsináltam, hát az is kétcsíkos lett. Most nem tudom mitévõ legyek. Tombol az allergiám, de nem merek gyógyszert bevenni, a dokinénim csak a jövõ héten lesz, így hozzá sem tudok elmenni. Nem bírtam tovább magamban tartani a hírt, így gondoltam Veletek osztom meg elõször, hisz Ti tudjátok csak igazán átérezni ezeket a dolgokat.

Puszi Mindenkinek, majd jelentkezem:
Nyuszat
nyuszat

Szia Nyuszat!

Ez aztán a jó hir! Remek kezdés igy hétfõn. Remélem még sokan követnek. Gratulálok és vigyázz magatokra !

Gyerünk lányok, kövessük a jó példát!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
NyuszatKép
Szívbõl gratulálok és sok bodogságot kívánokKépKép Szerintem semmiképp se szedd a gyogyit, próbáld meg átvészelni valahogy ezt az idõszakot... KépKép
NelliKépVirágKép
Sok boldog születésnapot kívánok NektekKépKép
MarcsiKép
Ma már dolgozol? Letelt a szabid? Remélem jó voltKép

doris

Jó reggelt Mindenkinek!

Nyuszat!

Hurrá!!! Sok boldogságot!!!!
Te vagy az élõ bizonyítéka annak, hogy az ember akkor lesz terhes, mikor nincs sok reménye rá.

Nekem még mindig nem jött meg, de a hõm leesett nagyon. Az, hogy nem vagyok terhes, 100%. Most várakozó üzemmódban leszek. Jó ios lenne, ha péntekig nem jönne meg, mert el akarok menni a dokihoz. Szinte biztos, hogy valami probléma van.

Doris!
Nálad mi újság? A hõd és a tünetek hogy alakulnak?

Nelli
nelli2

NelliKép
Sajnálom, hogy még mindig nem jött meg normálisan... Jó lesz ha már eljutsz végre az orvoshoz.
Köszi kérdésedKép Fogalmam sincs nálam mi újság... A hõm szombaton 36.9 volt. Eldöntöttem magamban, hogy bebeszéltem a dolgot és kész... Aztán szombaton és vasárnap is tartott a hányingerem a hõm pedig 37.2 volt tegnap is és ma is... Várakozó állásponton vagyok. A melleim kicsit érzékenyek de egyáltalán nem jelentõsKép

doris

Doris!

Ebbõl még bármi lehet! Úgy örülök, hogy van még esélyed! Te legyék negatív, ha így jobb Neked. Majd én bízok és drukkolok helyetted.

Nelli
nelli2

NelliKép
KösziKép

doris

Sziasztok!

Nelli! Virag! Boldog szulinapot! Kép

Lujza! Mi is egy helyen dolgozunk a parommal! Kép
Veled mi ujsag? A hod hogyan all?

Nyuszat! Gratulalok a ket csikhoz. Hu, de szeretnek mar en is egyet! Kép A mensi 4. napjan ez eleg remenytelen. Kép

Doris! Kép Ez aztan igazan jo hir! Csak igy tovabb a tunetekkel es a jo hovel!

Andi
andi28

NyuszatKép
Gratulálok és boldog babavárást kívánokKépKépKép
Doris
KépKépKép
Lujza
lujza

LujzaKép
Nem írtál Magadról semmitKép Gyerünk, áruld el hogy áll a hõd?
Andi28Kép Köszi a drukkotKép

doris

AndiKép
Szombat, vasárnap 37,2 volt, ma reggel 37,3. A 27. napon vagyok. Miután megmértem a férjem szokásos : Mennyi??? kérdésére megmondtam, hogy mennyi, erre õ csak vigyorgot (így KépKépKép ). Mondtam is neki, hogy ne örüljön, mert semmi tünetem nincs. Azt mondta, hogy : "Állandóan álmos vagy. Ez nem elég tünet?" Szombaton annyira álmos voltam kora délután, hogy a munkahelyemen elaudtam KépIgaz, hogy csak 10-15 percet szundikáltam, de olyan jól esett Kép. Mindegy, nem reménykedek, mert ez az inszem mentes,"spontán" ciklusom.
Lujza
lujza

LujzaKép
Ez tényleg mosolyt érdemlõ hõmérsékletKépKép Úgy látom pont azonos nappon vagyunkKép Én is a 27.-et taposom... Mikor szeretnél tesztelni?

doris

Lányok!

Köszönöm a gratulációkat!

Lujza!

Tessék reménykedni! Ahogy Dorisnak is javasoltam. Hány napos ciklusaid szoktak lenni? Mikor derül ki, hogy igen vagy nem? Én nagyon drukkolok!!!

Lányok! Jön a hûvösebb idõ. Talán beindul a babaesõ?

Nelli
nelli2

Sziasztok LányokKép

NyuszatKép
Nagyon nagy gratula Kép Remélem megindítod itt a babaesõt is a nagy esõzések mellett.

DorisKép,LujzaKép
De jó lenne, ha egyszerre lennétek babásak !!!! Minden esélyetek megvan hozzá. Mikor teszteltek? Én szerdán Görögországba utazom 2 hétre, és sajnos nem leszek net közelben. De ennyi esélyes láttán bekönyörgöm magam egy net-kávézóba, bár a párom ellenzi. Azt mondja, hogy kicsit kapcsoljak le, de ez elég nehéz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Haliho Lanyok!

Nyuszat: nagy gratulaKépKépKép Ugye te Radvanyi dokinenihez jarsz? Kép

A varakozoknak nagy drukk, a kozepidosoknek meg hajraKép

Puszi: orsoly
orsoly

LányokKép
Köszönöm a drukkolást MindenkinekKép Most úgy gondolom ha magas marad a hõm és szerdáig sem esik le akkor vagy szerdán vagy csütörtökön tesztelek. Bár lehet, hogy az korai lenne....? Még nem tudom...
CatEyeKép
Nagyon jó utazást kívánok Nektek és tényleg próbálj meg kikapcsolniKép

doris

Orsoly!
Igen, én is Radványi doktornõhöz járok. De sajnos csak 26-án lesz újra, addig szabin van. Clostit szedtem, így lehet, hogy kellene egy kis progipótlás? Tüneteim abszolút nincsenek. Ez is rémiszt egy kicsit.
Üdv:
Nyuszat
nyuszat

Doris, LujzaKép
Most nagggggyon, de naggggyon szorítok ám!

NyuszatKép
GRATULÁLOK, jó az ilyen híreket olvasniKép

Pusszancs,
Moni
mj

Doris
Én sem nagyon akarok csütörtöknél elõbb tesztelni. Hõmérséklet függõ nálam is. Én nem érzek sem hányingert, sem cici feszülést Kép Most akkor mi lesz???
Nelli
Mielõtt elkezdtem az inszemeket pontos, rendszeres, 28. napos ciklusaim voltak. Azóta néhány nappal kitolódott. Úgy 29.-30. között szokott elkezdõdni a barna rém...
CatEye
Jó nyaralgászástKép De jó lesz Nektek!! Mi 20-án indulunk 1 hétre Tunéziába. Jó lenne, ha már hárman mennénk Kép
Lujza
lujza

NYUSZAT:KépKépKép!Gratulálok és nagyon-nagyon boldog 9 hónapot kívánok!
LUJZA,DORIS:3 a magyar igazság!Alig várjuk a további zebrákat!Kép
NELLI,DORIS,ANDI:köszönöm a szülinapi jókívánságokat!
Ez a hét mindenesetre jól indul!
Virág
Virág

LujzaKép
Ne ess kétségbe! Egyáltalán nem baj, hogy nincsenek tüneteid...bõven elég ha nem jön meg a menzid...Kép
MóniKép
Nekem 28-29 napposak a ciklusaim, szerdán leszek a 29. napon. Ha a 12. napon volt a pé-em akkor szerinted érdemes akkor tesztelnem vagy várjak még néhány napot?

doris

CATEYE:mikor utaztok? Hiányozni fogsz!
NYUSZAT:az allergiádra próbáltad már az Aloé zselét inni? Nekem és a páromnak is segített. Van olyan patika, ahol kapható (pl.Petõfi Sándor u.-i gyógyszertár a belvárosban)éa nem árt a babának.
Virág
Virág

NyuszatKép

Minden esélyed megvan rá, hogy 3-an menjetek TunéziábaKépKépKép
Azért szerintem egy kis progi pótlás nem árthat !!!! Fõleg, hogy barnáztál is egy kicsit. Próbálj íratni valakivel !

Cat
Kép
cateye

CATEYE:mikor utaztok? Hiányozni fogsz!
NYUSZAT:az allergiádra próbáltad már az Aloé zselét inni? Nekem és a páromnak is segített. Van olyan patika, ahol kapható (pl.Petõfi Sándor u.-i gyógyszertár a belvárosban)éa nem árt a babának.
Virág
Virág

VirágKép

Elszállt amit az elõbb írtamKép

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked !!!!!

Szerdán utazunk, reggel 8-kor megy a repülõgép. Már teljesen be vagyok zsongva, igazán dolgozni sem tudok már. Azt akartam még megkérdezni, hogy Pesten hol vettél cickafarkfû tinktúrát ? Görögben nem lesz lehetõségem gyógyteákat fõzögetni, ezért akarok ilyet venni. Palástfûbõl is van ilyen ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lujza, Doris! Kép Kép Kép Tessek valaki regi topikosnak is +++++ hirekkel szolgalni. Kép

Lujza! Miert ne johetne ossze a babuci inszem nelkul is? Szivbol kivanom, hogy mar harmasban menjetek nyaralni! Kép
Doris! Persze neked is ugyanezeket. Mert ugye nemsokara Te is mesz... Kép
Én majd csak szeptemberben Kép. De majd akkor mindenki engem fog irigyelni, ugye? Kép

Hu, de varom mar a szerdat-csutortokot! Kép

Andi
andi28

Nyuszat! A 26-a az tuti? Nekem dokineni azt mondta, hogy augusztus elso 2 heteben lesz szabin....Na majd felhivom a rendelot.

Ja, egyebkent szerintem kocogj be a 2-es noi ambulanciajara, es kerjel ott Utrogestant! Szerintem siman felirjak majd neked! De legalabbis egy probat megerKép

orsoly
orsoly

Nelli, Virág!Kép

Boldog szülinapot!

Nyuszat!Kép
Gratulálok!!!KépKépKép

Minden hétfõt így kellene kezdeni. Lányok, várjuk a folytatást!

Doris, Lujza!Kép
Kezem-lábam görcsben értetek. Teszteljetek minél elõbb, ne kelljen sokat várni a következõ zebrára.Kép

Nagyon-nagyon izgulok!Kép

Edi
edi

AndiKépEdiKép
Köszönöm a drukkotKép Én is izgulok, de nem szeretnék korán tesztelni...Kép
Andi28Kép
Persze, hogy írigykedni fogok Rád szeptemberbenKép

doris

Lányok!
Nagyon kedvesek vagytok, köszi a sok jókívánságot.

Orsoly!
Reggel hívtam a klinikát és ott mondták, hogy 26-án lesz ismét. Eléggé furcsállottam én is a dolgot, mert nekem azt mondta a dokinéni, hogy 20-a körül hívhatom.
Ha pontosabbat tudsz, l.sz. értesíts!

Virág!
Köszi az infót, majd kipróbálom, habár tudom, hogy nagyon drága.

Puszi
Nyuszat
nyuszat

Lányok!Kép

Orsoly pénteken felvetette a szeptemberi tali ötletét. Lassan akár kezdhetünk szervezkedni is, nem?! Én szívesen látnálak titeket megint nálunk, olyan jó volt, mikor olyan sokan voltunk. Mit szóltok hozzá? Az utat már ismeritek, a körülmények is változatlanok... Nos?

Edi
edi

Doris!Kép

Persze, értem én, hogy nem szeretnél korán tesztelni, de én önzõ módon minél elõbb szeretném a jó hírt hallani!!!!KépKépKép

Edi
edi

Sziasztok!

Nyuszat, gratulalok!
Mindig olvaslak benneteket, es varom a jo hireket, es, hogy jojjetek a szomszedba!

Doris!!!!
Nagyon jo a hod, mindig kulonos erdeklodessel nezem, hogy mi van veled, jo lenne, ha mar jonnel!
Szombaton biztos csak rosszul aludtal, azert lett alacsonyabb. Hanyadik napon kellene megjonnie, meg mennyit kell izgulni?

Lujza, neked is nagyon drukkolok! Es mindenkinek!!

En most a 21. heten vagyok es mar sokat mozgolodik a baba.
Azert meg jovok hozzatok, mert en is innen indultam.
Puszi, Kép
Kakukkfu
kakukkfu

Edi,

Legyszi ne tegyetek a talit szeptember utolso hetere, mert nem leszek itt, es vegre en is szeretnek jonni.
Koszi
Kakukkfu
kakukkfu

NYUSZAT:igen, drága 5 ezer körül van, de csak 2 evõkanállal kell meginni (valami intenzív ízû gyümölcslében pl. feketeribizli vagy multi, mert vacak íze van) ha nagyon súlyos az allergia, akkor reggel este. Így sokáig elég! Mivel babás vagy Kép nem sok alternatíva van!
EDI,CATEYE:nektek is köszönöm a gratulációt!Kép
CATEYE:a cseppeket a Móricznál vettem. Van egy nagyon jól ellátott drogéria a 7-es busz megállója után pár méterrel(Pest felé).Most jut eszembe, amit Andinak vettem azt meg a Petõfi S. utcai gyógyszertárban vettem, úgyhogy biztos van más patikában is. Palástfû is létezik elméletileg, de még nem találkoztam vele.
Virág
Virág

Mai baba:
Kép
Virág

Sziasztok Lányok!

Nyuszat!
Nagy-nagy gratula neked!!Kép Te vagy az élõ példa arra, hogy minden ellenérv mellett is terhes lehet az ember lánya. Sok boldogságot és örömteli terhességet kívánok.KépKép

Nyuszat!
És volt valamilyen tüneted? Így utólag visszagondolva, éreztél valamit?
És a hõd mennyi volt?

Ha minden hét így indulna meg lennénk elégedve, ugye lányok? De remélem hoz még újabb zebrákat ez a hét (is)!

Virág! Nelli!
Boldog szülinapot mindkettõtöknek!Kép

Doris! Lujza!
Ti vagytok a legesélyesebbek most a csapatból! Nagyon szorítok nektek.
Doris! Neked még a hõd is fentebb ment, látod. Érdemes reménykedniKép
Lujza! Neked is drukkolok, a te hõd is nagyon jó!!!!

Cateye!
Jó nyaralást nektek!

Lányok! Leírom ide a napokban mért hõmet. Szombaton valószínûleg megvolt a tüszõrepedés, mert borzasztóan szúrt a bal petefészkem. Vasárnaptól (tegnaptól) pedig megszûnt az a jellegzetes nyák is. De a hõm katasztrofális (szájban mérve). Mindig fel szokott menni p.é. után 36.8-ra, de most nem akar. Szerintetek is a 13. napon (szombat) volta p.é.?
És miért lehet ilyen rossz a hõm? És egyáltalán nem egyértelmû!! Jaj, nem értem, hogy most mi van.

10. nap: 36.5
11. nap: 36.5
12. nap: 36.5
13. nap: 36.6
14. nap: 36.7
15. nap (ma): 36.7

Na ebbõl mit lehet kiolvasni?
A 12. és 14. napokon volt akció!

Valaki mondjon valami okosat!

Éva
Éva

ÉVA:Köszi!Kép A hõgörbédrõl azért nem tudok nyilatkozni, mert sosem mértem szájban, nem tudom, hogy ott mennyire megbízhatü, de valószínûleg semennyire. Miért nem állsz át hüvelyben mérésre?
Virág
Virág

Éva!
Tünetem semmi sem volt, most sincs. Menszesz elõtt úgy fájnak a melleim, hogy úgy érzem mindjárt leszakadnak. Most kb. 2 napig éreztem (kb.22-24. napokon), azóta semmi. Nem sötétült el a mellbimbóm sem, azt több lány írta, hogy náluk ilyen is volt. Néha görcsölget a hasam, de csak 1-1 percig.
Talán egy kicsit aluszékonyabb vagyok, de lehet ez is a rossz idõ miatt van.
Amit másképpen csináltam az elõzõ hónapokhoz képest:
- végig ittam a cickafark-palástfû teát, most is iszom;
- próbáltam nem túl sokat gondolni a babára;
- nem terveztem az akciók idejét.
De lehet, hogy az segített, hogy megijedtem az augusztus végi inszemtõl, és az elõrevetített októberi lapartól. Egyébként ez volt a 6. Clostis hónapom.

Puszi
Nyuszat
nyuszat

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: