A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Norwell!

Jól alakulnak a dolgok, hamarosan a kezedben foghatod az élet legszebb ajándékát. Mennek a drukkok! :)

Zsúka
zsúka

Juca!
Hát akkor bocsánatot kérek Norwelltől. nam ijesztegetni akartam, annak nincs értelme. Csak arra gondoltam, hogy a barátnőmmel ezeketa dolgokat átbeszéltük, és még otthon táncolt egy picit, aztán be gyalog a kórházba, és 5-6 óra alatt baba lett. Így sokkal kellemesebb volt. csak erre gondoltam, hogy Norwellnek is jó legyen.
Hát majdnem elsírtam magamat, ahogy leírtad a szülészeteket. Tényleg nagy áldozat ez, és én is szeretnék ilyen áldozatot hozni. Remélem sikerül. Na majd kisakkozzuk.

Norwell!
Hát erre gondoltam. Szóval akkor rendes volt a doki. nagyon szurkolok már, csipiszben vagyok.

Zsúka!
Hihi, ez tényleg jó volt.

kacsa!
Iwiwen fent vagyok.
Priviben megbeszéljük?

Kép
narco

Sorozáson a katonák nemi állapotát vizsgálják.A nemi
szervükre kötnek egy csengőt,egyenként behívják őket egy szobába.
Bejön az első:
Gondoljon a feleségére.Csingiling!
Gondoljon egy topmodellre.Csingiling!
Következővel ugyanez történik,bejön a harmadik:
Gondoljon a feleségére.Semmi.
Gondoljon egy topmodellre.Semmi.
Na jó,menjen a többiek után.Csingiling!
zsúka

Narco! Elvileg ment privi, 2 is, ha minden igaz, de llehet, hogy 1 sem. Remélem, odaértek!
kacsa14

Én is lejrom a kedvenc viccem, ha már átmentünk vicc mesélősbe:

2 katica szeretkezik egy ágon, nézi őket egy harmadik egy másik ágról. Mellé repül egy cserebogár. Megkérdi tőle a Katica:
-Te ki vagy?
-Én vagyok a cserebogár. - mondja a cseregobár
-Na, nem, a csere bogár az ÉN vagyok! - mondja felháborodottan a katica
kacsa14

Narco!
Köszönöm a tanácsot, ha a doki megkérdezi ott hirtelen, lehet, hogy nem tudom, mit válaszoljak.
Nem ijesztgettél, Juca is csak jót akart a megjegyzésével! Nem tudom, miért, de sokan vannak olyanok, hogy ha meglátnak egy kismamát, azonnal elkezdik mondani a szörnyűbbnél szörnyebb dolgokat, hogy neki ilyen rossz volt, meg annyira fájt... Juca szerintem arra gondolt, hogy igazából teljesen mindegy, hogy X-nek milyen volt, Y-nak úgyis totál más élménye lesz, még akkor is, ha fizikailag ugyanúgy zajlik minden, hisz mindenki másképp éli meg. Sógornőm is mondta, hogy pl. neki a fájások nem mensiszerűek voltak, hanem a méhe felső részét érezte, és én is ilyesmire számítottam. No, nekem nem ilyen volt, úgyhogy azért nem is tudtam először reggel, hogy most mi is olyan furi... :D
A dokim is azt mondta, hogy nyugodtan (hehe, nyugodtan??? :P ) várjam meg azt, hogy legalább egy órája 5 percesek legyenek a fájások, mert addig még nincs értelme bemenni, és inkább az otthon nyugalmában töltsek több időt, mint a kórházban.

Kép
Kép
norwell

Narco!

Tudom, tudom. Én is hajlamos vagyok, hogy és akkor ismerek egy olyan embert..., meg képzeld az történt, hogy... Nekem az egyik barátnőm anyja mondta, hogy eltiltotta a lányát a kismamamagazinok "igaz történet" "Olvasóink írták" rovataitól. Mondván az első szülő nő úgyis annyit fantáziál, nem kell még negatív történeteket is olvasni. Akkor legyintettem, hogy aha..., aztán mikor elkezdett csipogni a beszarásjelzőm, akkor elolvastam egyet, és úgy gondoltam igaza van!
Nekem egyébként tényleg sokkal könnyebb volt a szülésem, mint amire számítottam. Lévén nekem valami gigantikus szenvedés leküzdése élt a fejemben. OK mondhatod EDA, de a tolófájásoknál már nyoma sem volt, és előtte a vajúdás is emberes feladat volt, mindennek ellenére úgy érzem, hogy bárikor újra, és nagyon szép napom volt. Tudod utána egyfajta büszkeséget is érez az ember, hogy képes volt rá, és arra is, hogy vissza merek menni az orvosomhoz, mert nem viselkedtem úgy, hogy laposkúszásban kellett volna elhagynom a szülészetet. Szóval már most csak bátorítani tudlak, nehéz lesz, emberes, de gyönyörű! Ja és egyszeri és megismételhetetlen, csak a te fájdalmad és örömed, ami a máséhoz nem hasonlítható!

Pusz:

tjuca

Norwell!

Számból vetted ki a szót :lol:

tjuca

Juca!
Igen ezért harcolok, és ezt szeretném átélni!

Kép
narco

Norwell!

Drukkolok. :)
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de csak átfutottam a termést, ma nem tudok mindenkinek írni. Nagyon sűrű napunk volt, de isteni jól telt!
Először is abba kell hagynom a pajzsmirigy gyógyszer szedését, mert most meg átment túlműködésbe. Két hét múlva újra vérvétel, és akkor majd megmondja hogyan tovább. Műtét nem lesz, szopi mehet tovább. Hiphiphurrrrráááá! Nagyon köszönöm a drukkokat!!!
Utána bementem a kolléganőimet meglátogatni, hát mit mondjak lukat beszéltünk egymás hasába! Úgy hiányzott ez a sok lütyő nő :lol: Apa közben itthon pesztrálta Dórit, és cumisüvegből megetette lefejt tejcsivel. Ügyesek voltak, büszke vagyok rájuk :)
Végül voltunk gyerekorvosnál, aki megállapította, hogy az én kölköcském se fog egyhamar elfogyni, 6300 gramm, 300 grammot hízott két hét alatt. Én meg azt hittem, hogy nem eszik rendesen (kb. napi 4-szer eszik, esetleg 5-ször) És jön a foga... Teljesen meg van duzzadva az ínye, ebből már bármikor lehet fogacska, de akár még hónapokig is húzhatjuk. Nem lehet tudni. Ja, és alig sírt a dokinéninél. Meg is jegyezte, hogy Dórikám, te ilyenkor már nagyon szoktál sírni!:lol:
Holnap meg megyünk haza anyuékhoz, csinál nekem saját készítésű eperlekvárból palacsintát, meg gulyáslevest.
Sajnos már holnap nem biztos hogy be tudok nézni, meet ezerrel csomagolnom kell az útra (megint visszük a fél háztartást), hétvégén meg tuti nem leszek, ezért lenne egy óriási kérésem... Ha lenne valaki olyan édesdrága, hogy küld nekem egy sms-t, ha szülünk, azt nagyon megköszönném! :lol: Hátha az én drukkomra is szükség lesz! :) Ha van vállakozó, akkor küldöm priviben a számom! Előre is nagyon köszi!!!
Ja, és talis csajok: befektettük a nyereményünket egy újabb puttó szelvénybe... Hát hogy is mondjam finoman, ilyet az ember nem vet képernyőre, de a lónak már régen megvan, amit mi nyertünk. :cry: (magyarul lófütyit se nyertünk) Na, ez van...

Gyönyörűséges hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Norwell!

Neked inkább mozgalmas hétvégét kívánok! És a lányoknak igaza van: tökmindegy, hogy császár, vagy hüvelyi szülés, EDA-val, vagy anélkül, gyorsan vagy lassan, egy biztos: hősnek fogod érezni magad, mert az is leszel! És visszagondolva életed legszebb napja lesz, egyszeri, és meg nem ismételhető csoda.
Mióta Dóri megszületett kicsit átértékeltem a szülinapom fogalmát. Szerintem nem is engem kellene köszönteni aznap, hanem az anyut...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Moziban voltam a kisfiammal,megnéztük a Verdákat! Kép Nagyon aranyos volt!

Zsuka!
Mit sütögettetek tegnap?
Hu biztos jo lehetett!
Jot nevettem a vicceken! Kép

Narco!
Most már olyan jo kis légkondik vannak hogy belehet ugy állitani,hogy ne állatmodjára fujja a hideget mert sok helyen azért van az a nagy hőmérséklet különbség mert 18 fokon fujatják!

Juca!
Te milyen kis szemfüles vagy!
Én is olvastam az elirást és nevettem rajta!Aranyos volt,igy megettem!
Nagyon szép ahogy leirod a szülést és az élményt ami akkor van!Ilyenkor annyira de annyira szeretnék már szülni megint!Igaz én császárral szültem de ezeket az érzéseket én is éreztem ha más szemszögből de jöttek!

Évi!
Mi volt ma az orvosnál?

Mátra!
Drága gondolom tanulsz!
Nagyon nagyon szoritok!

Norwell!
Izgultam érted de talán majd szombaton!

Jucmuc!
Remélem,hogy nem vágnak át a munkahelyeden?!
Mikor jöttök Mo-ra?

Dido!
Hasad jobb már?

KépKépKépKép
aniko24

Évi!
Ennek nagyon örülök!
Nem kell szedned?...
Hu ez nagyon jo!
Érezzétek jol magatokat a hétvégén és egyetek a sok finomságbol jokat!Én szivesen küldök neked sms-t ha gondolod,elküldöm priviben a számomat!

KépKépKépKép
aniko24

Jaj, de tulok vagyok!

Mátra!

Ha addig már nem "találkoznánk", akkor egy nagy kalappal 24-ére! Nem is, inkább egy Alpoknyit :wink:

Anikó!

Imádlak, köszi, küldöm a számom!!! Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kacsa!
Vmiért nekem is a klinika a szimpibb, olyan az egész komplexum, mint egy "üdülő"! Ott tényleg gyógyulhat az ember :D
Kinél jártál természetgyógyásznál? Én is voltam egy homeopatánál, és ő ajánlotta nekem a Női egész-ség című könyvet, amit megvettem, és szerintem nagyon sok igazság van benn, persze csak ha őszinte magához az ember.Ajánlom, hogy könyvesboltban nézz bele(Alexandra a Plázában), mert a leírt problámáidról is van benne szó.
Nagyon szép az esküvős kép!A férjedet is láthatjuk?Az irrigárort én sem tartom jónak, csak ha gombásodás, vagy folyás van.Főleg akció után nem szabad még vízzel sem mosakodni, csak szépen feküdni, pihizni:-)))Ja, én egyszer kaptam egy szuper hüvelygolyót, kb. 80 ft, a patikában csinálják, kakóvaj, és borax van benne, és sokkal jobb mint eddig bármi, egy este, és a gombát elfújták(vagy ezt egy reklámban mondják?)

Brill!
Én veled vagyok!Min. 30 fok szerepel a működési szabályzatomban 8)
Ez alatt képes vagyok megfagyni.
Csak erőssebb idegzetűeknek:most is be vagyok takarózva, és a notebook melegíti a combimat.Éjjel is tollpárnával takarózunk :lol:

Angie!
Remélem jobban vagy már!Küldök neked azért egy kis gyógyenergiet :D Mi újság "köcsögvevő" ügyben?

Évi!
Engem ki szokott írni, ha beléptem.De láttam már, hogy nem mindig írja ki a jelenlévőt, csak akkor, ha már küldtél be üzenetet.
Asszem :roll: Örülők, hogy nem kell gyszert szedned, de most mi lesz az alulműködéssel?

Mátra!
Képzeld, amit főztem borsólevest a héten, este nem tettem be a hűtőbe, és reggelre megbuggyant(meg én is, hogy elfelejtettem).De tegnap csináltam főzit, és azt már betette a frigóba!Kitartást a barátnődnek, nem lesz egyszerű menet, de biztosan tudnak majd segíteni neki.Jó pihenést a 7végére!

Kanci!
Nagyon szépeket csináltál!Én is szoktam kreatívkodni, ha van rá időm,ami sokszor nincs. :(

Lányok!
Képzeljétek, merő felindulásból vettem egy akváriumot, egy Bettával(pontos nevét elfelejtettem :oops: , de utánna nézek, vmilyen japán harcos hal vagy mi), de gyönyörű színekben pompázik, és Jetta a neve, amit a párom adott neki, mert elsőre azt hitte,ez a neve.Persze azzal kezdte, hogy megsimogatta :lol:
Nagyon tetszik, úgy örülünk neki.Már régóta akartunk vmi háziállatot, de mivel sokat utazunk 7végén a szülőkhöz, ezért nem lehet tartani.De erre azt mondta a kereskedő, hogy nagyon igénytelen hal, nem kell neki sok a boldogsághoz, 3 napig is elvan kaja nélkül. :?
Szóval van egy halunk.Egy pszichológus erre biztosan azt mondaná, hogy "babpótlék", de nem érdekel, mert most örülünk 8)
Most megyek alukálni, szép éjszakát!

Üdv

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pankaa!

Akkor a kis Jetta lesz a próbagyereketek :lol:
A p.mirigy alulműködés változott át túlműködésbe. A probléma nem szűnt meg, nem gyógyultam meg, csak valószínű, hogy most majd a túlműködést kell kezelni. Jó, mi? Rendesen felborult mindenem, de fene bánja, már van egy tündérszép kölköm :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok!

Végre újra tudok írni nektek!!! :D Képzeljétek, a monitorunk felmondta a szolgálatot, így napokig be sem tudtam kapcsolni a gépet :evil: De szerintem ezt Évi már megírta nektek :wink: Visszaolvasni sajnos esélyem sincs, csak ezt az oldalt próbáltam átfutni, próbálok 1-2 dologra reagálni.

Juca :) Nekünk a Gripe Water nagyon bevált, remélem Kinga babának is segíteni fog! Édesköménnyel és szoptatós teával, amiben van édeskömény, viszont vigyázni kell, mert, bár ellentmomdásos a dolog, az édeskömény is okozhat a babáknál hasfájást :(

Évi :) Pajzsmirigy túlműködés :cry: Az viszont nagyon jó, hogy nem kell műteni! Mamád eper lekvárját SZERINTEM csak messziről csodáld, mert az eper és az aprómagvas gyümölcsök nagyon allergizálhatnak, lehet, hogy Dorcus tiszta pötty lenne utána... Elméletileg 1,5 éves korig nem nagyon lehetne enni.

Mátra :) Drukk az államvizsgához!

Zsuka :) Nagyon ari a vicced!

Norwell :) Nemsokára már a kezedben tarthatod Kende babát :D Nagyon drukkolok!

Rólunk: Kristóf már 7020g volt hétfőn, szépen gyarapszik a drágám! Múlt héten voltunk babaúszáson és azt nagyon élvezte! :D Na megyek lefeküdni!

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Mindjárt megőrülök!!! Kép
2 órája ülök a gép elött. Jegyzetelek, válaszolgatok, elküldöm éééés elszállt... :cry: :cry: :cry: Így jár az, aki nem tudja megtanulni a world(?)-ben írást... Majd Apa segít, igaz az őrületbe kergetem vele...
Kiviszem az ebet, aztán a felvett meccs alatt beírom ismét a dolgokat...Hüp-hüp-hüp

Puszó Brill
brill

Pankaa!

Akkor, ha gondolod, esetleg mégiscsak a klinika felé fordulnál,l akkor szólj és egyeztetünk a dokikról.

Na jó, megmutatom az Uram is! Ez az egyik kedvenc képem:
Kép

Most volt itt az egyik 32 hetes kismami barátunk, a baba akkorákat rugdosott, hogy messziről is símán lehetett látni.

Én is akarok kis focistát a pocakba!!!

Szép álmokat Nektek!

Kép
kacsa14

Sziasztok,

Bocsi, rövid leszek... Meleg van, Laurával sokat kell foglalkozni... Mamik, már tudják, többiek majd megtudják :)
Csak azért jöttem most, hogy dobjak képeket lánykámról. Megpróbálok a hétvégén majd reagálni a múltkori válaszaitokra, amiket részebn olvastam már, köszönöm, nem vagyok bunkó hogy nem válaszolok, egyszerűen csak HULLA :) De imádom!!! Nézzétek meg, aztán döntsétek el, hogy lehet-e rá haragudni :

Kép
Kép

Beszéd közben:
Kép

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Aniko!
A PCO-s gyógyszerért megyek az orvosomhoz. Igaz, ahoz, hogy elkezdhessem szedni, meg kellene jönnie... :( Ha addigra sem történik semmi, max csinálunk egy mesterséges vérzést és utána rögvest kapkodni fogom a bogyókat! :)
A UPC-t átérzem, nekünk is az van... :lol: Lehet, engem sem zavarna a foci..., de egyszer megnézem (na jó, alapzaj a háttérben :D ), amikor felveszem, aztán ismét, amikor Apa megnézi... Nem is tudják milyen szerencsések a "kábelos" tévézők! :lol:

Kacsa!
Nagyon szépek vagytok! :D Az esküvős fotókon minden összhangban van! Még egyszer gratulálok! :)
PCOS-ról: Rögtön leszögezném, hogy nem vagyok orvos! Megpróbálom összefoglalni, amit tudok(?)...
Policisztás petefészke a nők kb 30%-nak van, közülük 10% aki ténylegesen PCO-ban szenved. Ez már csak tünetként jelez, hogy vmi "baj" van... A betegségre jellemző a megnagyobbodott petefészkek sok 8-10 mm-es cisztákkal, az LH szint magasabb, mint az FSH szint (súlyosabb esetben 15 feletti érték), magas tesztoszteronszint, magas prolaktinszint (24 feletti)
emelkedett inzulinszint stb... Persze a hormoneredmény rendbenléte sem zárja ki a PCOS-t, ilyen esetben pajzsmirigy, agyalapimirigy (más most nem jut eszembe) működési zavar van.
A 3. napi vérvételi eredmény alapján sztem nem inzulinrezisztencia okozta PCO-d van. A 15. napit nem értem, nekem ilyen sosem volt... :oops: Egy viszont látszik, hogy az FSH-d csökkent, az LH emelkedett és ez úgy tudom jó. Továbbra is mondom, nem vagyok orvos! :) Megijeszteni meg végképp nem szeretnélek! :D Már jó kezekben vagy! :)
A Closti biztos hatni fog! :wink:

Mátra!
Jó hétvégét a pároddal( :) ) és természetesen szombatra mennek az exrták! :) Kép
A gyümilevest azért nem szereted, mert nem ettél még Apáéból...:) Hidegen készítve, sok gyümi, tej, tejszín, (sok cukor :roll: )...isteni!!! :D ) 90 napos után esetleg??? :wink:

Junko!
Végre vki szereti a meleget! :)
1 hét múlv Olaszország!? Cserélem bármiért! Kép Mi nászúton Toszkánában voltunk... Annyira szerettem! Mintha hazaértem volna! :) Mondtam is az újdonsült férjecskémnek, keressen ott munkát... :lol:

Évi79!
Nyugi! Dehogy fogsz a 30. héten megszülni! Virág jól érzi Magát odabent, lehet, most kicsit melege van.
Tudod, minden az agyban dől el! :D Ez alol per pillanat kivételt képez a mensim, pedig rajta vagyok az ügyön, de nagyon! Kép

Nárcisz!
A kilókkal ne foglalkozz! :) A természet tudja mi a jó Neked és a Babáidnak! Túlzásokba nem kell esni, ezzel egyetértek, de ha éhes vagy enni kell! :wink:
Most nem szeretnélek megbántani, de ez a "hogy néz ki egy PCO-s nő?" nem ilyen egyszerű, ezt Te is tudod! :) Ha ránézel vkire elhízott, aknés, hullik a haja, szőrös..., akkor az biztos PCO-s? Ha így működne a dolog, nem kellene UH, hormontükör, inzulin-, prolaktinszint- mérés stb... Ránézésre diagnosztizálás és már jöhetne is a segítség. :)
Én például hízékony ugyan vagyok, de nincsenek pattanásaim, nem magas a vérnyomásom (sőt), stb, mégis PCO-m van. Sajnos... :cry:
Tényleg nem szeretnék vitát szítani (tudom, most még érzékenyebb vagy Moszatkák miatt), egyszerűen leírtam, amit érzek. Részemről az ügy lezárva! :)

Angie!
Nem maradtál le semmiről! :) Olyan édes voltál, ahogy aggódtál/izgultál a tesztvásárlás miatt...
Az energia témához az elöbbi elszállt üzenetben azt írtam, hogy ha hamarosan babázol majd, akkor előkerül a 25 éves szinted... :D Aztán olvastam Unique-ot... Kicsit elbizonytalanodtam az álláspontom helyességét illetően. :lol: :lol: :lol: De csak az energia kérdésben... a többi stimmel! :wink:

Norwell!
Hidegfront és eső!!! Jósló fájások, egy ujjnyira nyitva... Jön az a "kökök" meglátod! Veled vagyunk! Drukk! Kép

Zsúka!
Tegnap itt is szúnyoginvázió volt! Az esti kutyasétánál rohantunk haza, mert felfaltak volna! :lol: Volt egy elméletem erre, hogy vhol biztos írtottak és errefelé menekültek a seregek... Ha nálatok is ilyen sok volt, akkor megdőlt a dolog... :( Persze tudok újat gyártani, ha kell... :lol:

Évi77!
2 hét múlva ismét szorítunk, de csak feleennyire, mert most átcsapott a dolog túlműködésbe. :wink:
Tel számod nekem is megvan, legfeljebb több helyről kapsz infót!
Putto - történhetett volna másképp is... :cry: Ez van! :roll:

Pankaa!
Annyira ismerős a fázós story! :lol:
Az akvárium nagyon jó dolog! Szép a japán harcoshal, csak nem tűr meg maga mellett semmilyen másikat. :( Tükörrel azonban jól fel lehet hergelni és akkor még szebb a színe... Kép

Timika, Unique!
Aprócska hír is hír! :D
A fotó meg Kép

Ma jó sokat fecsegtem... :D
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok, mindenkinek szép napot kívánok!! :lol:
Ma elég 7-kor indulnom, ezért gyorsan bekukkantottam Hozzátok.

Mátra
(most írok, mert estére biztosan ma is KO. leszek)
Holnap nagyon drukkolok Neked, ügyes legyél!! :P
DRUKKK-DRUKKK-DRUUUUUUUUUUKKKKK!!! :D

Sok puszi: Rolly
rolly

Brill!
Tényleg bocsika. Az utóbbi napokban sokszor előfordult, hogy nem tudom kifejezni magamat, és ezért tényleg bocsi.
Csak az ellen küzdök, hogy ne húzzanak ránk diagnózisokat. Szerintem az, hogy valakinek kiadnak egy leletet, hogy ez mag az, ahogy rám is mondták, hogy pathológiás terhesség. Szóval ezt szeretném elkerülni, és Kacsának csak anniyt szerettem volna ezzel mondani, hogy van még remény, és nagyon drukkolok neki.
Szóval csak remélem, hogy értitek, amit mondani szeretnék. Odáig jutottam, hogy tegnap előtt nem tudtam megmondani, hogy hol lakok, nem tudok beszélni, és kifejezni magamat.

Köszönöm, hogy vígasztaltataok a kilókkal kapcsolatban. Tényleg jól esett. megpróbálok egészségesen élni, és remélem semmi baj nem lesz :)

Irrigálás!
Úgy gondolodm, hogy sok szakirodalmat "elolvasva" tanácsot adtam.
Mostantól, ha problémátok van egészségüggyel kapcsolatban, légyszi magánüzeneteket küldjetek, vagy privit, mert látom sokan támadnak a meglátásaim miatt.

Puszi: N

Kép
narco

Zsúka!
Rókacsalád tiéd lehet, de azt hiszem az jobb lenne, ha megfeleznénk :)
Kinek kell egy nagyon vörös rókacsalád másik fele????? :)

Kép
narco

Évi!
Sajnálom a pajszmirigy problémáidat. remélem sikerül megoldani a problémádat.

Unique!
laura még mindig gyönyörű!
Csak rakjátok nyugodta a képeket, hogy tudjuk honnan levenni a mintát. A fülüket még úgyis be kell szegni.

Norwell!
Mi újság????

Kép
narco

Kacsa!
Nem kaptam privit :( , de azért várom. A fórumra küldted, vagy e-mailra?

Kép
narco

Jó reggelt!
Lemaradtam a reggeli elsőségről sebaj, mert most élvezzük a viszonylag hűvös időt, kirúgja Buborék a ház falát, bezzeg tegnap az apjának nem volt hajlandó produkálni magát, csak mikor az már kiment a szobából, asszem anyás lesz a szentem :)

Ha Ma 1-ig nem jön Norwell híradó, akkor én is kérnék valakit aki bevállalja, hogy küld nekem esemeset, mert csak július 3-án bírok legközelebb netközelbe kerülni és addig kifúrja az oldalamat a kíváncsiság és akkor hogy marad benn még Buborék?!

Évi!
Azt gondolom, hogy a kezdeti probléma (alulműködés) leküzdése jó dolog, remélem a mellékhatásként kialakult túlműködést már hamar rendbehozzák, de az mindenképpen jó, hogy szopi maradhat! Hurrá!

Unique!
NEM! Hát valóban nem lehet rá haragudni! Laura egy Tündérkirálynő! Gyere többször képpel, elég az is ha csak azt hozol :)

Panka!
Halacska jó dolog, bár én max 5 percig szeretem nézni, aztán mikor takarítani kellene, már nem kell, kiskorunkban volt nekünk. :) Lusta dög vagyok bevallom!

Brill!
Wordös jegyzetelés nem olyan nagy ördöngősség, de ha ide írod és mielőtt elküldöd kimásolod vágólapra az is megoldás, mert ha elszáll csak beilleszteni kell.
Megjegyzem most épp én is lusta voltam Word-öt nyitni, remélem nem száll el...

Mindenkinek szép napot!

kancellárka

Zsúka!
A 13. kerületben lakunk most, és Tomi pedig itt dolgozik 1 km-re. Ő gyalog jár, nekem nem volt kötött munkahelyem, így arra gondoltunk, hgy az ő munkahelyéhez közel keressünk helyet.
Csak ennyi volt, ezért Dubakeszi, és Anikó azt mondta, hogy jó hely :)

Kép
narco

Ezt ma kaptam!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na most már tényleg befogoma csipogómat egy pár percre :)

Kép
narco

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Narco!
Te most olyan kis érzékeny vagy!
Szerintem ne vedd ennyire a szivedre a lányok reagálásait! Kép
Mi akik kérdezünk azért tesszük mert nem kérdőjelezzük meg a dolgot ha nem egy szakértő véleményét szeretnénk olvasni hogy hogy is helyes az alkalmazás mert ilyen részletekben sehol sem mennek bele(se orvos se patikus)!És mindenkinek meg van a saját tapasztalata és eldönti,hogy jo neki vagy sem!Szerintem ne priviben beszéljünk erről mert mindig annyi uj és jo dolgot hallunk tőled!És köszönöm,hogy ilyen segitőkész vagy nekem nagyon sokat segitettél már!És megmondom őszintén,hogy amit te mondassz ugyan azt hallom utána az orvostol is!Az irigálást tegnap megcsináltam és nagyon jot tett!Nekem antibiotikumos hüvelykupot is kellett használnom és ugy gondoltam hogy csak igy hozhatom rendben a dolgokat!És igazad lett mert volt a kupnak egy kis mellélhatása de azt már nem akartam leirni ide és most teljesen elmult!

Brill!
Remélem most már hamarosan megjön az a fránya menzi!
Várjál kicsit megingázzuk!: Kép

Unique!
Gyönyörű baba Laura!
Sajnálom a fáradtságod de tényleg ez egy édes teher az anyának!

Timika!
De jo hogy megint jelentkeztetek!
Már ekkora Kristof?
Ez igen!Gyönyörű suly!

Kacsa!
Nagyon szépek és helyesek vagytok a pároddal!

Panka!
Gratulálok Jettához!
Én nem vagyok nagyon otthon a halakban be biztos szép lehet!

Mátra!
Megadruuuuukkkk!!!!!!

Zsuka!
Mai vicc? Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Annyira örülök, hogy segített, amit írtam. Gyógyulgassál. Mikor mégy újabb hüvelykenet vételre?
Egyébként magam is lecsodálkoztam, de nem vagyok annyira érzékeny.

Mátra!
Csillag Lilla azt mondta a TV2-n, hogy a szombaton lesz valami fényszög, és mindenki szerencsés lesz :lol:
Kép

Kép
narco

Narco!
És ki az a Csillag Lilla?!
Bár ha szerencsét mond akkor mindegy, mi csempét nézni és konyhabútort megrendelni megyünk a párommal holnap, amibe még belegondolni is rossz, mert férjecskének nem sok türelme van hozzá.

kancellárka

Niki!
Ő a TV2-n a horoszkópos csajszi. :)
Nektek is jó keresgélést, és találjatok valami nagyon szépet :)

Kép
narco

Narco!
Kinézni legalább kinéztük már csak a legolcsóbb helyet kell megkeresni. Meg a konyhabútort újra megterveztetni mostmár a végleges formában.
Megmutizom, hátha nem érdekel senkit :)
Fürdőbe szín:
Kép
Nappali konyha egyéb burkolat:
Kép
Mondjuk ez nem adja olyan szépen vissza mint a valóságban.

kancellárka

Niki!
Gyönyörűszépeket választottatok :)

Kép
narco

Sziasztok!

Nagyon mérges vagyok :twisted: , mindenkinek írtam és elszállt, mert valami levágta a biztosítékot.

Ne haragudjatok, de erőt kell gyűjtenem. persze közben más doksi is nyitva volt, amit nem mentettem el és csak egy része van meg, kezdhetem előről.
:twisted:

Mai vicc adag:

Egy vad vállalati buli után kérdezi a férj a feleségét?
- Te drágám, mi volt az éjjel, baromira nem tudok rá visszaemlékezni...
- Hát, nagyon bunkó voltál a főnököddel...
- Szarok rá!
- Az is megvolt... ki is rúgott miatta azonnal!
- Hú baszd meg...
- Az is megvolt... vissza is vett érte mindjárt!

Zsúka
zsúka

Köszi!

Iszonyat mód unatkozom!!!

kancellárka

Mátra most hívott, a 2. tételnél tartanak a csoprttársával, de nagyon szorgoskodnak, tehát tuti, hogy csillagos ötöst kap. :)

Mindenkit puszil, ölel és Norwell még nem jelentkezett.
zsúka

Kanci!
Hozzám jöhetsz takarítani, ha szeretnél. :)

Kép
narco

Áh otthon el tudnám foglalni magam én is.

És ma megyek fodrászhoz is és csak annyi elképzelésem van, hogy jóval rövidebbre. Most elkezdtem képeket nézegetni, de nem tudom.

kancellárka

Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, nem volt szándékos.
Rengeteg a munka, otthon meg este ki vagyok tikkadva a hőségtől, nem volt kedvem számítógép elé ülni.
Dokihoz hétfőn megyünk, (olyan dokit választottunk, akinek hétfő-kedd van a rendelési ideje, az e hetit már lekéstük.)
Már nagyon várom.
Amúgy semmi gond, se rosszul lét, se vérzés, semmi. (hál istennek.)
Ne haragudjatok, de abszolút nem volt időm visszaolvasni.
Látom, hogy az ismerős nevek jelen vannak, sőt van új tag is , "kacsa". Üdv köztünk.
Mátra vizsgád biztosan sikerül, ennyit még láttam, hogy épp vizsgázol.
Unique: Laura nagyon aranyos. Mennyit nőtt! Már kész hölgy a képeken.
Még egyszer üdv mindenkinek
jövő héten jelentkezem
syry
syrynx

Kérdés:

Ki hogy tudja, a táppénz/tgyás/gyed/gyes alatti szabik elvesznek vagy felgyűlnek?

Köszi

kancellárka

Sziasztok!

Először is, magvan a tegnapi prolaktin eredményem. 4,44!!!!! (ref.tart.: 3,4-29,9) Úgyhogy mostmár nincs kifogás, kb. 1 hét múlva kezdem a Closty-t!!!!!!!!!!!

Unique! Gyönyörű a kislányod!!!!

Brill! Köszi a részletes diagnózist!

Narco! Próbáltam most is privit küldeni, de szerintem most sem ment el, írd már meg, hogy hogy tralállak meg iwiw-wn, hátha Neked megy a privi írás!

Lányok! Nézzétek meg ezeket a komoly férfi hátsófertályokat!!!

Kép
kacsa14

Sziasztok! :D

Megjöttünk a ctg-ről. Nincs semmi különös, kedden megyek megint. Volt vérvétel is, a májfunkciót nézték. Ha gond van, hív a doki, ha nincs, akkor hétfőn kell telefonálnom a lelet miatt.

Továbbra is nagyon rosszul alszok, ami elég baj, mert imádok aludni. :lol:

Monyóka?????????
Vendég

Kancellárka! A tgyás/gyed/gyes alatti szabik gyűlnek, tehát ha majd visszamegy az ember lálnya dolgozni, ott lesz a 3 éves szabija. Ezért is nem szeretik a munkáltatók a kismamikat, mert 60 nap szabit kiadni vagy kifizetni nem túl nagy poén nekik ...
kacsa14

Kacsa!
Köszi én is így tudtam, csak a barátnőmet akarták vele lehúzni.

kancellárka

Lányok!
Hát én nem unatkozom. Niki, gyeres segíts nekem a kupac eltüntetésében. Bár már nagyon jól haladok.
Folyamatosan köhögök, már a fejem is fáj tőle. De már a torkom nem fáj annyira. Úgy néz ki, el kezdtem kimászni belőle.
Tegnap volt nálunk a vevőnk. Úgy néz ki, hogy megnyugodott, és elgondolkozott azon, amit a rendőr mondott neki, hogy ha zaklat, és ránktör, vasban fogja elvinni. Odaadtuk neki a havi bérleti díjat, írattunk vele számlát, és szépen kitessékeltük. Bízom benne, hogy ezzel be is fejezte a zaklatását. Szerintem csak próbálkozott, mert azt hitte, hogy elég buta vagyok ahhoz, hogy beijedjek, és elhúzzam a csíkot. Nem gondotla volna, hogy tisztában vagyok a jogaimmal.

Nem volt időm visszaolvasni, majd később jövök bővebben. Norwell miatt is ugrottam be, de ahogy látom, még semmi.

Syry, jó hogy jelentkeztél. Válaszolni fogok a prividre.

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Évii77! Még annyit, hogy átküldtem mailben a talis fotókat. Légyszi tedd fel a többi közé.
Köszi,
Vendég

Angie!
távmunkában szívesen besegítek, már a főnöknek is mondtam, hogy ne vegyen fel helyettem senkit ezt a hatalmas munkát amit most csinálok bevállalom távmunkában is, csak kössenek rá a rendszerre :)

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: