A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Norwell!
Nagyon izgatott vagyok!
Egy tanácsot azért fogadj meg. Ha csak 1-2 újjnyira vagy nyitva, és a baba feje még nem szállt le, és a doki megkérdezi tőled, hogy elkezdjetek-e szülni, vagy hazamégy, és bejössz később, akkor az utóbbit válaszd. Természetesen csak akkor, ha minden rendben van. A szobatársam bent maradt, 12 órán keresztül szenvedett, mert ott aztán nem tudsz majd járkálni.
Mindennek megvan a maga üteme, 12- nőnél a szülés 32 óra. Az az egy nap már igazán nem számít, csak egészségesek legyetek. Sok sikert, nagyon drukkolok.

Kép
narco

Egy kis jókedv:

A tanárnő megkérdezi az osztályt:

"Ha öt madár ül egy kerítésen és az egyiket lelövöd, hány madár marad a kerítésen?"

Pistike jelentkezik. "Egy sem, az összes elrepül a lövés dörrenésekor."

A tanárnő bólint, "A helyes válasz 4, de tetszik a gondolkodásod."

Erre Pistike: "Tanárnő, én is szeretnék valamit kérdezni. Három nő ül egy padon, egy-egy fagyit esznek. Az egyik finoman oldalról nyalogatja háromgombócos fagyit. A második fentről az egészet bekapva a tölcsér peremét szopogatja. A harmadik a fagyi legtetejét harapdálja le. Melyik nő van férjnél?"

A tanárnő tetőtől talpig erősen elpirul, de válaszol:

"Nos, hát gondolom a második, aki föntről az egészet bekapva a tölcsért szopogatja."

Pistike: "A helyes válasz: amelyiknek karikagyűrű van az ujján, de tetszik a Tanárnő gondolkodása."

:lol:

Kép
Kép
norwell

Narco!

Védőnéni ma már csak papírkiállításra jó. Az AFP meg normál terhességnél sem túl értelmezhető manapság :) Ne foglalkozz a kilókkal, én sem teszem :)

Norwell!
Ugye-ugye! Pedig rólam van fenn kép a fényképalbumban, még a fejem is rajta van! :)

Angie!
Nálunk itt a melóhelyen azzal szoktak riogatni, hogy senki sem pótolhatatlan. Csak azt nem értem, hogy akkor ha az ember beteg minek rángatják mégis be?! vigyázz magadra.

kancellárka

Sziasztok!

Az eddigi termést elolvastam, válaszok késöbb... (persze nem jegyzeteltem, így kezdhetem majd előről Kép )
De ezt muszály bepötyögnöm:

Mátra!
Nagyon örülök az 1 c.n-nak! :D
Ma beszaladok a gyógyszertárba tesztet venni! Kép Remélem, Niki, igazad lesz! :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill
Kép
brill

Ja ezekkel eldicsekszem, pedig nem is lettek jók a képek, mert a repesztések nem látszanak ahogy lefotóztam: http://gallery.site.hu/u/kancellar/kanc ... alkotasok/

kancellárka

Kanci!
Hát nagyon ügyes vagy.

Miben vagy még ilyen jó?
Van egy lámpám, azt kellen felújítani, tudsz ebben segííteni?

Köszi

Kép
narco

Brill!
Nagyon izgulok érted.
Ezek annyira jó dolgok. :)

Kép
narco

Nárcisz!
Tényleg, Neked sem írtam! Javulgatok, csak most a derekam kezdett el fájni. Azt hiszem a keresztcsont. Nem is értem mi ez a pech dömping.

Niki!
Nekem azt mondta a főnököm, hogy én nem vagyok pótolható, ezért is akar magával vinni. A munka sajnos megvárt a szabiról, mert ami telefonhívást kaptam hétfőn, azt csak a csillagszám mértékegységgel lehetne megmérni. És mind úgy kezdődött, hogy hallom visszajöttél a szabiról, már vártalak. Pedig van egy kollégám, akinek ugyanúgy kellene csinálnia a munkámat, amíg nem vagyok. Túlélem ezt a szörnyű időszakot, és jöhet az ugyanennyi jó.
Vendég

Lányok! Lemaradtam valamiről? Milyen tesztet kell Brillnek venni ma?
Vendég

[quote="narco"]M írta:narcoiben vagy még ilyen jó?

Köhöm, ezt inkább most nem részletezném :lol:

Amúgy milyen az a lámpa? Tudsz róla képet?

kancellárka

[quote="angie34"]L írta:angie34ányok! Lemaradtam valamiről? Milyen tesztet kell Brillnek venni ma?

Csak én vicceskedtem vele, hogy a negatív teszt meghozza a mensit sokszor, és ő épp mensit szeretne :)

az is jó ha pótolhatatlan vagy, mert akkor legalább tudod, hogy van munkád és fizud érte :)

kancellárka

Kivasaltam :( Aztán bepakoltam a táskába :evil:

Brill! és mindenki!
Köszi!

Niki!
Megnéztem a képeket, gyönyörűek. És elfogott a lelkifurdi, hogy mér hónapok óta hozzá sem nyúltam a szalvétáimhoz... Rengeteget szoktam készíteni én is, de most annyi minden történt, elvitte az időmet.

Angie!
Gyógyulgass!

RR férjén háborodtam fel, mikor az nylon otthonkában pörköltet zabáló magyar anyákat szidta, vagy a szülészet folyosólyán zsíros hajjal csokit majszoló nagyhasú nőket. no comment. A kis súly, és a nem megfelelő méhen belüli tápanyagfelvétel később okoz károsodást. Magatartászavartól kezdve tanulás zavaron át, diszes dolgokat. Ennyit a slyról és ha a védőnő továbbb sz@rozik, elkülödm a gyógypedagógia könyvem és olvasgassa.
Hány ikerterhességet hordott ki? Kinek kell leadni a plussz kiólkat? Kinek kell aggódni a babái miatt? Hülye. bocsánat.

Ja, hogy teljesen elmebeteg vagyok azt az is bizonyítja, hogy szárítom, a hajam. 65 fok van a szobában...
mátra

Köszi, Niki! A kézimunkáid egyszerűen lenyűgözőek. Irigyelem tőled a kitartást, hogy munka után is tudsz még ilyenekkel foglalkozni. Nekem erre semmi energiám. Igaz, 10 éve még nekem is több volt. Ez most komoly. 35 évesen már nem úgy mennek a dolgok mint 25 évesen. Igaz, nem is úgy, mint 45 évesen. :lol:
Vendég

Mátra!
Legyen egy nagyon szép hétvégéd. Hiányozni fogsz!
Egyébként a terhesség alatti alultáplálkozásnak az is lehet a következménye, hogy a gyereknek mindig imunrendszeri problémái leszenek. Állandó betegeskedés senkinek nem hiányzik.
Puszi!
Vendég

Mátra!
Úgy látom, nagyon feldühösítetted magadat, pedig nem szerettem volna.
Amikor nagyon hánytam, és aceton volt a vizeletemben, akkor én is arra gondoltam, hogy most nem én vagyok fontos, hanem ők. Persze nem szeretnék száz kilós lenni, de erről szó sincs.
csak mindig az van a fejemben, hogy nekik fejlődni kell. van egy csaj Göncön, aki fogyózott közben. Anyukám mindig dícséri, hogy milyen csinos, és hogy keveset hízott. A sógornőm szerint nem túl tizsta a gyerek (nem tud beszélni, meg ilyesmi), anyukám meg odavan érte, hogy milyen aranyos.
Igazából az is a bajom, hogy anyukám is mindig mondja, hogy 12,5 kg. Állandóan ezzel jön minden telefonálás alatt. Felsoroltam neki, hogy nálam 2x 3kg gyermek, plusz 2X0,5 kg méhlepény, plusz 2X 3 kg magzatvíz plusz 1 kg méh, plusz 1,5 kg plusz vér. Ez csak önmagában 16 kg. Plusz akkora a mellem, hogy el sem hiszitk, lassan C-s melltartót kell vennem.
Minden nap ámulok, hogy hogyan készül a testem. A férjem, meg örül persze, mint Al Bundy a nagy dudáknak. :lol:

Kép
narco

Na Norwell! Kende baba tuti most hétvégén fog előbújni, mert a híradós Mátra se lesz netközelben.

kancellárka

Nárcisz!

Szerintem erre egy megoldás van. Moszatkák. Ők tudják, hogy mennyi kell nekik és mire van szükségük, jelzik is. Azért Te orvosit végeztél és ezzel leszerelheted anyukádat is, a védőnőt is meg mindenkit is. Ők a fontosak és ezt te érzed a legjobban. Már csak azt kell kiküszöbölni, hogy ne idegesítsenek ezzel. Ha mondják, mondják. kész. Nézz a szemébe, (mondjuk telefonon nehéz) és mond, hogy anya. hagyd abba.. Én vagyok és nem a szomszéd kismama. Ennyit. A párom (:)) ezt kezdi elég jól megtanítani velem. Fő, hogy ne legyen indulat a hangodban. (Na ez megy nekem nehezen. ) :wink:
mátra

Niki!
Megoldjuk. Ha kell betörök valahová :) Egyébként a páromnál is van net, úgyhogy nincs gond. Ha meg az államvizsga idején van, akkor telefonálok valakinek, hogy írja meg nektek. Semmi gond nem lesz, csak jöjjön már az az sms.
mátra

Sziasztok!

Vagyok, csak olvasó üzemmódba. Nincs semmi baj.

Mátra!

Örülök :D

Zsúka
zsúka

Mátra!
Nagyon édes vagy ahogy háborogsz!
Nagyon örülök piroskádnak! Kép

Évi!
Én is végig paráztam mert sokat keményedett a hasam!Én ugy tudom a magne B6-bol 3x2 is lehet szedni!Mindig azt mondta a dokim a 30-ik hét után már baja nem lehet a babának de minden nap egy ajándék amit még bent tud lenni!Látod a tesodnak sem lett semmi baja!Pihenj sokat és emeld a magnézium adagot!

Norwell!
Nagyon jo a vicc! Kép
Ezek bizony már a joslo fájások!
Hu kiváncsi vagyok mit mondanak délután!

Angie!
Nagyon jol néztek ki a képen!
A kiskutyám most jobban van akkor este infarktusa volt!
De sajnos nála ez már várhato!
A mai menü sült hus olasz füszerrel izesitve és petrezselymes ujburgonya!Már küldöm is!

Kanci!
Te nagyon ügyes vagy!
Nagyon szépek!

Syry!
Remélem minden rendben!
Már nagyon hiányolunk!

Narco!
Szerintem is tullihegik ezt a hizás dolgot!
Pihenjél ebben a nagymelegben!
Már kérdeztem de biztos elkerülte a figyelmed hogy milyen arányban kell a hüvelyöblitőt megcsinálni?

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Tényleg kérdezted, és bocsi, csak el voltam foglalva magammal. Tényleg ezer bocs.

Szóval ha megeszed az irrigátort (szerintrem jobb a Colpocleaberes, de van Lactacydos is), tudod a zuhanyfejet, és a tubust hozzá, akkor van rajtuk egy csík, ez mutatja az arányt a kész esetében. Ha gyógyszertárit vettél, akkor nehezebb esetben eddig is lehet tölteni a tejsavat, aztán testmeleg víz bele, amíg tele nem lesz. Ilyenkor akár csíphet is, pl, ha van egy pici sérülésed. Ennél hagyni kell 2-3 nap szünetet, és súlyos eseten lehet így alkalmazni.
Fenntartásra elég a barna üveg kupakját használni, aztán bele a vizet, hoyg tele legyen. Én így használom, mert nagyon tömény az oldat.

Kép
narco

Narco!
Köszönöm szépen!
Ugy is addig kérdeztem volna amig nem válszolsz! :lol:
Ma meg is csinálom!

KépKépKépKép
aniko24

Narco!

Lefordítanád ezt nekem?

Chronicus catarrhalis endometritis mellett submucosus leiomyoma alapos gyanúja
mátra

Nagyon szívesen. Már meg is vetted?
és melyik irrigátort?

Kép
narco

Mátra!
Chronikus: régóta fennálló
catarrhalis: gennyes gyulladásos
endometritis: méhnyálkahártya gyulladása

submucosus: a nyálkahártya alatt levő
Myoma: a méhizom jóindulatú daganata
leiomyoma: ennek az egyik formája, az izomszövetből alakul ki.

Kép
narco

Értem, köszönöm. Nálunk nem szokás megmagyarázni a leleteket. A kolléganőmn küldte most, és szeritnem nem nyugszik majd meg, ha elmondom mit jelent. És azzal a daganattal mit lehet csinálni?
mátra

Mátra!
gondolom a daganattól jobban meg fof ijedni, de nincs oka rá. Ez egy nagyon-nagyon jóindulatú daganat, nem rákosodik el, vagy csak irodalmi ritkaság. Akkor szoktak hozzányúlni, ha meddőséget okoz, vagy rendellenes vérézéseket. Ha van kisbaba, akkor császárt indukál a jelenléte, mert akadájozhatja a simaizom tevékenységet.
Orvoslag aggasztóbb a méhnyálkahárty gennyes gyulladása. sajnos ez jobban vesélyeztetei a méhe meglétét. Igazából ez inkább okoz ,meddőséget. Valszeg valamilyen mintát vettek, így lett neki ez diagnózisa. ha csináltak antibiogramot, akkor minél hamarébb el kellene kezdeni az antibiotikumot. Szerintem ettől jobban meg kell ijednie.
De mielőtt megkapta volna a leletet, nem mondta el ezt neki az orvos???????? vagy csak úgy a kezébe nyomták, hogy keresse meg kezelőorvoosát???? Igazából ezzel egyáltalán nem értek egyet, mert ilyenkor csak emészti magát. Szerintem most azonnal sipirc az orvoshoz.!!!!

Kép
narco

Narco!
A colpo clenert(remélem jol irtam)Megvettem a tejsavas oldatot is és már meg is csináltam!Nem csipett!Igaz csak egy kupaknyit tettem bele mert csak az antibiotikum után szeretném ha visszaállna minden!Mondjuk ezek a coccusok nekem nem csináltak semmit!Vagyis én nem éreztem semmi problémát tőlük!És most sincs semmi tünetem csak gonoltam önszorgalombol rásegitek a PH-nak!
Mégegyszer nagyon köszönöm! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Igen, a kezébe nyomta a kezelő orvosa. Szóval ez van nálunk. Megy pestre ő is, most beszéltem vele. Persze babát szeretnének. Most sír, mint a záporeső.

Lányok elköszönök, ha Kendebaba kegyeskedik kibújni, akkor azonnal jövök vbalamilyen formában. Ha ma, akkor nincs gond, holnap sem, csak a szombat délelőttel.

Kérem szombatra a megadrukkokat. Elindulok a párom (:)) elé és együtt megyünk már haza.
Mindenkinek szép és nyugodt napokat kívánok, ami csak azzal telik, hogy nekem szorítotok. :twisted: A kismamik kivételek. :D

Millió puszi Kép
mátra

Dido!

Remelem mar nem faj :)

Niki!

A kolibris vicc halali :lol:

Zsuka!

Azert az egeres sem pite :lol:

Angie!

Jobbulast Neked!

Brill!

Biztos elneztem valamit :D De a lenyeg az, hogy hamarosan mi jövünk :)

Aniko!

Igen en is tartok töle, hogy nem hivnak de egyelöre nem tehetek semmit cask varok.
Azert bizok benne, hogy beindulnak azok a kapcsolatok mert nagyon tetszik a munka meg akkor is ha 5-kor kell kelni.

Matra!

Igen, sajnos most kenyszer pihenön vagyok itthon. Na nem mintha itthon nem lenne mit csinalnom, hatalmas a kert, rengeteg a munka föleg most, hogy nagy meleg van. Napjaban ketszer is le kell szedni a cukkinit+ nemsokara borso, bab stb. Ja, es a gyomlalas…
De azert ettöl függetlenül mar nagyon mennek vissza dolgozni.

A dietaval kapcsolatban akartam irni, hogy ha kitartasz tuti a fogyas. En tavaly csinaltam az esküvö elött, 10 het alatt 8 kg-ot fogytam. Es igy ebben a melegben meg a gyümölcsnap sem annyira veszes. A többi napot pedig kifejezetten elveztem :D 1150975307.61.doc

Szep napot mindenkinek!

Judit
jucmuc

Mátra! Attól én még szorítok neked ezerrel!!!

kancellárka

Megjöttem én is!

Megvolt a telefonos doki vizit! Melynek eredményeképp túl vagyok a prolaktin vérvételen is. holnap reggel lesz eredmény! Doki bácsi egyébként azt mondta, hogy kezdjem el szedni a Duphaston-t, hogy legyen mensim és utána indulhat a Closty. Ki is váltottam a "kicsikéimet" (=Closty) és most nagyon vigyázok rájuk!

Nagyon pozitív vagyok a Closty-t illetően. Remélem, majd az első hónap sem töri majd le a szarvaimat!

Narco! Konkrét PCO-s nőt nem láttam még. Mire gondolsz? Kövér és pattanásos? Mert patti nekem is van, csak jó volt a sminkesem! :wink: Egyébként hüvelyi uh után mondta a dokim, hogy mindkét petefészek jelzetten PCO-s szerkezetet mutat ...
Van még kép, kb. 300. Szeretnél még?
Látom, ikreket vársz? Spontán terhesség vagy volt vmi. beavatkozás?

Angie! Hát a pozitivitással egyelőre nincs gond. Már azt tervezem, hogy hogy fogom egy másik, most 6 hetes kismamival jövő ilyenkor babát sétáltatni!
Egyébként 26 máltam, a férjem meg 32 múlt.

Láttam, volt irrigátor a téma, nem tudom pontosan, hogy mi volt az előzmény, tehát lehet, hogy csak belekotyogok a dologba. De engem a múltkor egy nemi beteg szakrendelésen nagyon lecseszett a doktornéni, ikor nagy büszkén mondtam neki, hogy minden akció után irrigálok. azt mondta, hogy több kárt csinál vele az ember, mint hasznot. Én akkor már a tejsavas hüvelytablettákban jobban hiszek: Floragyn, Gynaflor
kacsa14

Én sem mélyültem el az irrigátoros témában, mert előszőr azt sem tudtam, hogy mi az. Azt hiszem selytem, de valóban én is hallottamtöbb szakembertől is, hogy a hüvelybe semmi idegen anyagot ne juttassak (gyógyszeren kívül), mert felborítja az egyensulyt. Itt van az, hogy ahány ház annyi szokás, ahány doki, annyi tanács. És itt van a mi döntési jogunk.
Vendég

Kacsa!
Igen, arra gondoltam, hogy a PCO-t ok nélkül szinte mindenkire és azonnal ráhúzzák.
Irrigátor: ha minden akció után használsz, az tényleg nem jó. Másrészt a teherbesés esélyét is csökkenti. De szereintem olvass vissza.
Én vetettem fel a témát, mert a kollégium miatt nagyon sok hüvelyfertőzésem volt. Mondjuk én egyszer használom, aztán 1 hónapig minden rendben van. Itt is erről volt szó,meg antibiotikum kezelés után.
És nem 2-3 ezerről van szó, hanem kb 300 ft-ről. Egyébként a kettő hatása kb ugyanaz.

Kép
narco

Kacsa!
Ja és nem volt beavatkozás.....
Max sok tejet ittam.

Kép
narco

Sziasztok!

Annyira meleg van, hogy a munka se igazán megy. Még jó, hogy a főnök nincs itt és cincoghatnak egy kicsit az egerek. :D

Tegnap éjjel 00.30-ig sütögettünk a szomszéd kertjében, annyira jó volt, most meg csak lézengek itt.

Olyan jó lenne, ha 10 nappal előrébb lennénk.

Juca, Monyóka, Duddu, Syry és a többiek merre vagytok?

Zsúka
zsúka

Én itt vagyok!
Vendég

Narco!

OK, visszaolvasok!
Azért is írtam, hogy nem akarok belekotyogni, mert nem tudtam részleteket!
Én azóta nem használok, max. nagyon ritkán.

Éles időszakban meg persze, hogy nem tisztogat az ember ...
kacsa14

Szia Angie!

Hogy alakul az a kupac?

Zsúka
zsúka

Kacsa!
Szerintem így azért lehet, különben nem mondta volna nekem direkt az orvoska. Plusz antibiotikum után lehet többször is, ez 2-3 naponta lehet, és 4-5 napig. nekem ez pont elég is szokott lenni.

Vannak még képek rólad? Vagy albumod? Nagyon szeretek fényképeket nézegetni, nem tudom miért.

A clostílhoz nagyon szurkolok, remélem beválik, merta dokik ezt javasolják. Plusz van még egy lehetőség, de azt majd később.

Mióta próbálkoztok? vagy írtad már?

Kép
narco

Zsúka!
Halásztelken elviselhetőbb a hőség? Több a fa, és így jobb nem?
Jaja annyira szeretném, ha a baelváros is kicsit parkosabb lenne, már nem szenvednénk annyira.

Kép
narco

Nárcisz!

Este már igen, de sok a szúnyog, tegnap megetettem őket fél egyig, remélem ma már nem lakmároznak belőlem. :D
30-35 fok között van a hőmérséklet az emeleten, amikor hazamérünk, légkondi bekapcs és lefekvéskor már kellemes az idő.
Amit nagyon szeretek, a teraszon ücsörögni, amíg öntözzük a füvet.

Dohányfüst van még? Mikor akartok költözni vagy, hogy tervezitek a továbblépést?
Valaki elmondaná nekem, hogy mi történik egy pasinál a kivizsgálása során?

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Ja igen, ezért akarunk mi is egy klímát beszerezni. Most találtunk olyat is, ami fűt is, d emég enmt udjuk, hogy megvesszük-e.

Dohányfüst van még, és nagyon gyűlölöm, mert nagyon rosszul esik.

Költözni majd csak akkor fogunk, ha visszamegyek dolgozni, tehát olyan 2, 5 év múlva. Akkor szeretnénke gy nagyobb új lakás venni itt a 13. kerületben, hogy közel legyünk egymáshoz.
Aztán azt 5 év múlva eladhatjuk, és akkor szerintem kiköltözünk Dunakeszire, mert az nagyon tetszik nekünk, és közel van ide.

Kép
narco

Nárcisz!

Bevallom, hogy ezt nem értettem, ki lakik a 13. kerültben akihez közel szertnél lenni? :oops:
Dunakeszi egy jó választás, nekünk is tetszett, de mivel a család pont a másik oldalon van, no meg Ajkára az M7-es kell, így lett Halásztelek. :D

Még azt el akartam mondani Neked, hogy nagyon várom Tőled a rókacsaládot. Ha már Téged ott hagyott ,én szívesen befogadom. :D

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Kacsa!

Reüdv :wink: , nagyon szép menyasszony voltál!

Narco!

Volt egy kis elírásod, amin jót vihogtam: megeszed az irrigátort...

Norwell!

a 22 nálunk bevált :twisted:

Narco, Norwell!

Mindenki másképp szül. Erre igaz, hogy én "felkerekítve" indultam reggel két ujjnyi nyílással, és a burokrepesztés után helyből 4-5 perces fájásaim voltak, és nagyon gyorsan tágultam. Az is igaz, hogy a terhesség végén a málnalevél teát literszám ittam. Szóval Norwell, hallgass az orvosra, mert úgyis hazaküld, ha csak vaklárma van. (Narco a szülés előtt csak jó és pozitív dolgokat írj, nálam ez alapszabály volt, hogy a rosszat meg sem hallottam, így legalább nem spanolja az ember magát. Megígérem, hogy mikor te leszel az első a sorban, csak csupa jót és szépet fogok írni, mert én ezekre emlékszem :D , és hogy erőt öntesek beléd!)
Norwell, már nagyon izgulok, hogy Kendebébi mikor bújik elő a nagyvilágba!

Mátra!

Nagyon örülök a menzidnek, így nem kell gyogyó, lehet megijedt tőlem Piros :twisted:
Viszont nekem is megjött tegnap. Kicsit elkettyentem, mert azt hittem, ha szoptatok, akkor nem lesz Piros, de ez van. Lehet Kingának tegnap nem ízlett a tejci :cry:

Brill, Anikó, és többi focidrukkerfeleség!

Hiszen ha jól sejtem nem interneten nézik, addig legalább tudtok a géphez jönni, meg itt trécselni! :P
Nálunk én nézem a focit és én iszom a sört. Igaz most fel sem tűnt, hogy már tart a VB. De sört (alkoholmenteset) ittam, pusztán a tejcitermelődés miatt 8)

Zsúka!

Nagyon jók a viccek, jókat mulatok rajtuk.

Syry!

Ugye nincs baj? Tessék jelentkezni!

Angie!

Hát a vevőd nem semmi. Keresztcsontfájdalom? Mi jöhet még? A fotók nagy részét Kofa csinálja, szeret fényképezni. Bár most idő hiányában mindent felteszünk a netre, nincs idő válogatni, meg kicsit retusálgatni, vagy játszani. Pedig nem is olyan modern a gépe, a mostani gépekhez képest kezd öregecske lenni tudásban. A Kofáról készült képeket én csináltam, na látszik is, amit ide felraktam, mert szerintem az lett a legjobb, na arról csak a feje tetejét felejtettem le.Most kiderült, hogy a kompozíciós képességem arra redukálódik, hogy a kívánt alany, vagy annak 50%-át meghaladó része rácsússzon a képre.

Évi!

Na mit mondtak a vizsgálaton, nagyon drukkolok, hogy Dóri tovább szopizhasson.

Lányok!

A lakásban kicsit több apró-cseprő dolog akadt, de sebaj, csicseregnek a madarak Kofa mondta! Már Kinga szobája ki van festve, állítólag nagyon csini. Most nézünk lámpákat, meg apróságokat (ha már nagy bútoraink nincsenek...) Egyre jobban be vagyok sózva.
Kinga ma már nyugodtabb, a hasa fáj, most már tuti. Anyám és nagynyám is diagnosztizálták ma. Most kipróbáljuk a Gripe Watert hátha. Évi nagyon köszi azt a rengeteg tanácsot. Ezeket elmentem, és ha valakinek ne adja Isten szüksége lesz rá, már küldöm is a tanácsokat, meg a saját tapasztalataimat. :shock:
Anikó, Évi, köszi a Sabsimplex tanácsot, de tegnap Kofa már vett Gripe Watert, mielőtt olvastalak titeket. Az édeskömény áll. közvetve (mármint én iszom) segít, mert én durrantok tőle, ő meg könnyebben emészt. Most hanyagolom, megvárjuk mit hoz az új szer.

Biztosan sokakat kifelejtettem, meg a témákat is elfelejtem,de nagyon felszínesen van csak időm olvasni.

Ja és RR. Nézzetek rá, szegény bennégett a szoliban, aránytalanok a szilikon mellei, és ezt ő csinálta magának. A babának nem biztos, hogy lesz baja, mert kiszippantotta Rékából az energiát, meg kalóriát, vitamint, inkább Rékának lehetnek problémái. SN pedig tapló, de nem vagyunk egyformák. Már eleve egy terhes nőre azt mondani, hogy hájas! Van, akinek az arca is megváltozik, nem éppen előnyösen, pl. víztől. Nem tehet róla, inkább azt kell nézni, hogy egy új élet fejlődik benne.
Ja és Norbi nem tudom mit akart látni egy szülészeten, mert ott nem szaténhálóinges csipkecombfixes nők rohangálnak, hanem olyanok, akik éppen szültek, kínok között világrahozták a gyermeküket, gyerekágyasok. Ja és én nem tudom, de nem volt jellemző a zsíros, fésületlen haj, szőrös láb, viszont a szoli és a szilikon sem. Na most kicsit felpörgettem magam a témán, megyek mosogatni, majd lehűt

:evil: :twisted:

Narco!

Ne számolgasd a kilókat, érzed, hogy mennyit kell enned és kész.

tjuca

Narco!
Elvileg máj-óta nem védekezünk, de mivel köztudottan nincs pé-m, ezt a 2 hónapot még nem számolom sikertelenségnek. Tehát a CLosty-s hónapot tekintem igazi kezdetnek!

Album nincs, iwiw-en nem vagy fent? Ott van kb. 20 kép. Vagy az nlc-n is vannak képek, kb. 40. Ha vmelyiken fent vagy, priviben megadom a nevem + jelszót. Ha egyik sem, akkor majd ide rakok fel még 1-2 képet.
kacsa14

Sziasztok, csajókák!!!

Megjöttünk a doktor bácsitól. Gyorsan jöttem is, hogy ne izguljatok egyelőre!

Szóval: az NST 10-es lett, Kende baba megemberelte magát, és tök jót produkált 20 perc alatt. Erre mondta a doki, hogy ezért kell először ismételni, és utána, ha szükséges, flowmetriát csinálni, mert szinte óráról órára változik, hogy épp milyen nst-t lehet csinálni.
Aztán: a reggeli fájásoknak, ha le is álltak (bár mintha most megint érezgetném őket...), egy hasznuk azért volt: egy ujjnyira nyitva vagyok már!!! Úgyhogy a doki azt mondta, hogy most már bármikor megindulhat a szülés. Ez is eredmény! Remélem, hogy tényleg úgy lesz, hogy minél hamarabb! Egyébként meg szombat reggel kell menni újra nst-re meg amnioszkópiára (na, ez öléggé fájdalmas volt, bocs, nem akarok senkit elijeszteni, de nem volt kellemes... és közben a doki mondja, hogy "lazítson"... képzelhetitek).

Mátra!
Tényleg, Te államvizsgázol szombaton!!! Kép
No, akkor mi legyen? Küldjek valaki másnak sms-t, ha a fiam kitol mindkettőnkkel, és szombat délelőtt akar megszületni? Nehogy a végén még miattam lecsukjanak betörésért... Kép
Ja, és az extra drukkjaimat elraktároztam ám Neked szombatra!!! Tudod, hogy pontosan mikor fogsz menni?

Kanci!
Bizony, úgyhogy ez most az én hibám... Mérges is vagyok magamra miatta...Kép

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Egy asszony egy kisbabával elmegy az orvosi rendelőbe. Az orvos
megvizsgálja a babát, megméri a súlyát, és megállapítja, hogy egy kicsit
soványka. Megkérdezi a nőtől:
- Anyatejet vagy tápszert eszik a baba?
- Anyatejet.
- Akkor kérem legyen szíves derékig levetkőzni. - kéri az orvos.
Megtapintja, megnyomkodja a nő mellét, és megállapítja:
- Érthető, hogy nem lakik jól a kisbaba, hisz önnek nincs is teje.
- Nem csoda, mert én a nagymama vagyok. De örülök, hogy eljöttem.
zsúka

Norwell!
Kismami, pláne szülés előtt álló ne legyen mérges magára!!!

Én mára elbúcsúzom, holnap még vagyok, mindnekinek szép napot!

kancellárka

Norwell!

Egy ujjnyi, az nagyon jó, mert ez mínusz órákat jelent vajúdáskor, és már megindult a folyamat! Igen erre céloztam, hogy az amnioszkópia nem kellemes, de lehet, hogy meglesz a hatása :wink: Ja és ez kell, bármennyire is kellemetlen az anyának. Nagyon drukkolok szombaton, izgalmas lesz a nap!

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: