A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyálné,mi? :?
na mindegy!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Írtam, hogy nem Nyálné, hanem Nyúlné. Még nincs rajtam a szemüvegem, mert valamelyik fiú - gyanúim szerint Bazsika - eltüntette.

Épen azon filózok, hogy hogyan is tudnék eljutni hozzátok.

Kép
Kép Kép
sildike

Benianyu, ha még olvasod, nagyon jó Balcsizást kívánok!

Többieknek pedig jó talizást Kisnyúléknál, aki biztos folyatja a nyálát! :oops:
Vendég

Sildike,persze,persze :?
fogd csak Bazsikára,tudod hogy rá nem haragudnék,mi?
amúgy törd a fejed és gyere!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné

Basszus, ennyire átlátszó lennék? :roll:

Most már tuti nem indulunk el. Rohadás meleg van, még a vízben is nehéz elviselni hátmég bkv-n.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Végre tegnap este bekötötték az internetet, így újra itt vagyok!!! Az biztos, hogy semmi esélyem sincs visszaolvasni, majd 2,5 hetet, ezért ne haragudjatok rám! :lol:

Szóval: 3-án elköltöztünk, tök szupi minden, tetszik nekünk és Petinek is! Végre van mozgástere!

Még mindig csak egy foga van, de már sétálgat, ha fogom a kezét, és tegnap elindult egyedül is, lépett 2 lépést, meg ma is már! :D

Majd teszek fel képeket is !

Remélem mindenki jól van, senki nem beteg és mindenki örül ennek a szép időnek!!! Végre nyár van! :)

Üdv mindenkinek, majd még jövök, mostmár van net!!!!!!!!!!!! :lol:

Viki és Petike
viki27
Pécs

Basszus, Lányok, mit csináljak?
Elromlott a vízóránk, nem teker, így kb 2 hónapja vagy még régebb óta u.ott áll a mérő. Az addig oké, hogy így legalább nem kell fizetni, de mit csináljak? Gondolom jelentsem le, de mit mondjak? Nem akarok büntit fizetni.

Viki, üdv újra, garatulálok az elinduláshoz!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
viki27
Pécs

Tünde

Mi van, ha azt mondod, hogy most vetted észre, hogy megállt. Gondolom számolnak egy átlagos fogyasztást arra a két hónapra.

Szerinted meg tudják állapítani, hogy mikor állt meg? Milyen gyakran olvassák a vízórát?

Kép
Kép Kép
sildike

halihó!

Minden talizónak és nem talizónak nagyon szép, de iszonyatos meleg napot!!

Sajnálom, hogy lemaradunk a taliról, de Péter elvitte az autót, bkv pedig gyilkos ebben a melegben.
így legalább abban az élvezetben van részem, hogy hallgathatom a villanyszerelők vésőgépének édes moraját! Tomi pedig ebben az iszonytos zajban elaludt!! Máskor a kutyaugatásra felriad! Hogy van ez? A villanyszerelők egyébként nálunk dolgoznak, nemsokára lesz hálószobánk, eddig társbérletben éltünk Tomival.

Peti nagyon helyes, Zitát nem látom, de még próbálkozom!

Annamami
Nagyon-nagy gratula az államvizsgához!!!!

Megfájdult a fejem a zajtól, majd jövök!

Kép
Kép
thomasanne

Na hát ez a másik dolog, hogy 1 éve lakunk itt, azóta csak én olvastam le, 2x, vmikor tavaly nyáron, és most májusban. Így eddig azt fizettük, ami az első leolvasás után kijött. Fúúú, de rendetlen háziasszony vagyok! Így gőzöm sincs, mióta nem teker az óra, de sztem túlfizetésünk van, mert marha sokat fizettünk eddig.
Vendég

Duda!
Sajnos az utca nevét nem tudom pontosan, de az biztos, hogy BF nyugati részén voltunk és az elég hosszú utca vége már Máriafürdő volt. A játszóterek, trambulinok környékén starndoltunk. Nagyon jó volt, igazi gyerekbarát hely, biztops nagyon jó lesz Natinak is!

Lányok!
Nektek mennyit isznak a babák ebben a hőségben? ANdris eddig egyáltalán nem volt hajlandó elfogadni a vizet, de most még ő is ivott pár kortyot. Kicsit aggódom, mert nem sokat pisilt. Valamennyi azért volt, de ha ébren van, állandóan kínálgatom a vízzel (az a baj, hogy tegnap barinőztünk egyet Bp-en és teljesen kimerült, úgyhogy most óriásiakat alszik).

ayse

Tünde!
Mi átlag 12-13 köbmétert fogyasztunk. Mi két éve költöztünk és eddig szintén kétszer fizettünk, mert többször nem jöttek leolvasni. Szerintem is mondd azt, hogy most romlott el. De akkor, ha kijön mondjuk a havi 10 köbméter fogyasztás, hogy ne legyen túlfizetés (na most ez elég bonyi volt).

Thomasanne!
Gratulálunk Tominak a hófordulóhoz!

ayse

Ayse!
Amikor bejött ez a nagy meleg, Bendegúz aznap megivott kb 8 (nyolc!) deci citromos limonádét, aztán tegnap már kicsit kevesebbet, de ma is már eddig több mint 3 decit benyomott. Talán kicsit hozzászokott lassan ő is a nagy meleghez, és nem izzad már annyira. Mondjuk emellett annyit pisil, szóval biztos túlissza magát, de jólesik neki úgy néz ki. Én is nagyon gyakran kínálgatom, mert én is szomjazom, gondolom ő is.
Viszont ő már nem szopizik, gondolom Andriska meg jó sok tejcit iszik meg egy nap.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

De szerintem azért kínálgasd Andrist, és talán ha valami íze is van a víznek szívesebben issza, ezért csinálok én Bendegúznak limonádét.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ayse, én is szenvedek Zitával, mert nem hajlandó inni szinte semmit és szinte semmiből. Elveimmel ellentétben már hipp gyümiléket próbálgatok, ma pl az alma-szőlő-feketeribizli bejött, ebből megivott kb 10 ml-t, én ennek is nagyon örülök.

Hogy lássátok sírni is (mert anya elvette tőle a papírt):
Kép Kép
Vendég

Tünde

Mi is csak 3-szor fizettünk eddig, mindig jó magas összegeket, úgyhogy legutóbb bementem és elkértem a leolvasó fiú mobilját, hogy el tudjam neki küldeni sms-ben az óraállást. Mi 20 hónap alatt fogyasztottunk 345 m3 vizet úgy, hogy 2 gyerekre mosok és füvesítettünk, meg minden nap locsolom a kertet.

Ha szerinted túlfizetésed van, akkor ahogy Ayse javasolta várjál addig, amíg kijön mondjuk havi 8-10 m3 fogyasztás és akkor jelentsd be. Ha közben véletlenül jönnének leolvasni még mindig rácsodálkozhatsz, hogy jé ez nem működik. Bár akkor sem hiszem, hogy a leolvasónak feltűnne, mert ha nem folyatsz semmit, akkor nem is mehet az óra.

Szegény Zita. Hát miért vagy ilyen gonosz vele? :lol: :lol:

Nálunk Bazsi szokott hasonló arcokat produkálni ilyenkor. Laci már megszokta, hogy Bazsi mindent elvesz tőle, úgyhogy ha én veszek el valamit arra már oda sem figyel. :lol: :lol:

Ayse

Nálunk a fiúk alapból is sokat isznak. Ilyen melegben a reggeli, esti tápszerrel együtt laci iszik kb. 1,5 l folyadékot naponta, néha egy kicsit többet is, de ő most amúgy is folyadékvesztésben van a folyamatos nyáladdzás miatt.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ayse!
Bogi sem sokat iszik, talán kb. 1 dl vizet naponta, azt is csőrös pohárból, mert a cumisüveget nem szereti + a reggel és este szopi. Azért nem tudom pontosan mennyit iszik, mert megitatom utána odaadom neki a poharat és van hogy kifolyatja belőle a vizet.

Tünde!
Zita nagyon cuki, ahogy a cseresznyét majszolja, na meg ahol sír.

Mea!
Lívike nagyon aranyos a nevetős képek. Nagyon édi az a kalap!

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Mi van itt? 15.40 óta nem volt hozzászólás?

Nyúlné! nagyon-nagyon köszönjük a vendéglátást, szuperül érzetük magunkat. A pancsolás tetszett Sacinak a legjobban. A kaja isteni fincsi volt, igazi kánikulai frissítő ebéd!

Mi most hazaszáguldunk Szegedre, így pár napig nem leszünk, jövő hét kedden jövünk vissza.

Természetesen a fényképeket még nem volt időm letölteni. :oops: Majd pótolom!

Pussz mindenkinek

Bodza, Saci, Csutkababa

Kép

Kép

Kép
bodza

Halihó lányok!

Várom a talis képeket.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Nyúlné!
Nagyon-nagyon köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat mindannyian :D
Fini volt a kaja is, fagyi is.

Csináltam egy külön albumot a képeknek a fotóalbumok között.
Címe: 2006.06.21-Babatali Nyúlnénál.
Link: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9904

Na megyek, mert fürdés van, majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

szétküldtem mélbe mindenkinek a személyreszóló képsorozatot!!!!!
én is csinálok albumot ,az csak fog menni!:)

jó ,hogy itt voltatok,jó meleg volt,de azért így elviselhetőbb volt,hogy ti is szenvedtetek velem! :wink: gyertek máskor is!
na csinálom az albumot

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Köszönjük szépen mégegyszer a vendéglátást!
Isteni fini volt a kaja :lol: és nagyon szépséges a lakásotok.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a Ti egyéni ízléseteket dícséri, vagy netán lakberendező segítségét kértétek? Igen szép...

Ja, és köszönöm a képeket!

Puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi a Te képeid is nagyon jók lettek.
Ha szépen megkérlek és lesz egy kis időd átküldenéd nekem mailben?
doncos@freemail.hu
Köszönöm szépen!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

és nekem is,Barbiiii

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And! :)

Köszi Neked is a bókot! :)

Csajok! :D

Nem kaptam választ fogmosás ügyben!!! :(
Mossátok nekik és mivel, azzala zselével????(ujjra húzható fogkefe)

Tünde! :)

Zita nagyon édi a cseris képeken :) és szegény hogy sír a másikon :(

Viki!

Petike nagyon helyes kisfiú! :)

Bababtalis képek szupik!!!!!

Ivás téma:

Lívi sajnos vízet nem igazán issza, ezért gyümileveket(Kecskeméti, Hipp) keverem vízzel, fele fele arányban.
Na az megy bezzeg!!!!
Dehát muszáj itatni, nem?
Pedig nem akartam gyümilevekre szoktatni :(
De semmit nem ívott ám, amíg vízzel kínáltam.

[/b]

Mea
mea

Mea!

Én is megvettem a dm hármas-sorozatát, ami fogmosásra szoktat. Természetesen az elsőnél tartunk, ez egy fogkefe alakú izé, körbe-körbe gumilapokkal. ANdris szívesen rágja, ez a fogzásra is jótékony.

Ma megpróbáltam gyümilevet venni, de itt vidéken nincs, vidéki gyerek igyon vizet a kútról.
De szerencsére Lili meg tudta itatni, tőle elfogadta (csőrös pohárból)!

ayse

Barbi,hogy bírtad kivárni,amíg feltölti a képeket az a kaki hpés cucc :?: :twisted:
nem dob fel mindegyikőtök párat a szétküdöttekből? :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci, Nyúlné!
Szívesen elküldöm, csak nem tudom, hogy nyomtatásra kellenek a képek, vagy csak nézegetésre. Mert én alapból nagy felbontásban fotózok, így egy kép mérete 1 MB.
Ha lekicsinyítem, úgy át tudom küldeni, csak akkor rosszabb lesz a minősége, azt meg nem lehet előhívatni.
Szóval ha előhívásra kell, akkor inkább kiírom CD-re és jövő héten elviszem Ildihez.

Nyúlné!
Nekem tök gyorsan feltöltötte, gyorsabban, mint ide..... :wink:
De szívesen berakok az albumba a tieidből is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép Kép Kép [/img]

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lányok,mégsem kell
8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nahát, Nyúlné, csoda történt???? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

szóval ezeket a barinőm tette fel az ő gépjéről!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ez komoly, Nyúlné?
Vendég

teljesen

Emese és MarciKépKép
nyúlné

a mi gépünkön kell valamit sürgősen átállítani

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hmmm....
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hari, jól látom, hogy felszedtél pár kilót? :wink:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lányok!
egyre furibb dolgok vannak!
ezeket ugye nem én tettem fel személyesen,ez egy dolog,legalább megörültem,hogy csak át kell állítani valamit a gépünkön
de!!!!!!
a Barbi által feltett HPés sorozaton nem rég még volt rólam és Kisnyúlról egy kép,most meg már nincs....
én legalábbis nem látom
meg a barinőm se
ti?
nagyon pikkelnek rám!
vagy te vettél le,Barbi? :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Basszus, elszállt, amit az előbb írtam.

Nyúlné, köszi a vendéglátást, szuper volt. És köszi a képeket is, csúcsok.

A mai pechsorozatom nem ért véget azzal, hogy a talin elszakadt a szoknyám. Mikor kijöttünk, szomorúan konstatáltam, hogy leszakadta kacsa kipufogójának a vége, pont a felfüggesztésnél, így lelógott a földre. :cry: Felhasználva női kreativitásomat :D , az autóban található, rongyként használatos lyukas zokniból az elsősegélyládában levő ollóval kivágtam egy csíkot, majd ezzel a kipufogót az alvázból kilógó lyukas fémbizgentyűhöz kötöttem, ideiglenes megoldással szolgálva a hazajutáshoz, ami szerencsére sikerült is. Na abbahagyom a körmondatokat. :D Sajnos a kipufogót meg kell csináltatni. :cry:

Barbi :)

Mikor eljöttünk, Gergő azt mondta, hogy jót játszott Nolcsival. (Gegő jó szászo Nócsi)

Kép

Medencében heverve iszogatok...

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: