Sziasztok!
Hát csak most sikerült géphez jutnom, húgicámékkal és anyummal töltöttem a napot.
Ági, a francba! Ez nem lehet igaz!!!

Mikor mész Dévaihoz? Fel a fejjel, Titeket is vár egy-két babó az út végén!
Timi, örülök, hogy folytathatjátok, nagyon szurkoltam.

Bekukkantottam késő este tegnap, láttam hogy elkelnek azok a drukkok. De nekem is a Kata jutott rögtön eszembe...

Rossz kezdés után csak valami nagyon klasz jöhet!

Drukkok mennek továbbra is nagyon!

Mi csíphetett meg, az nem derült ki?
Örülök, hogy tetszik a tanfolyás, tuti jót tesz a lelketeknek.

Pár hónap múlva Neked is nagy lesz a pocakod.
És jó, hogy ilyen simán túlestél a méhszondán.
Kata, nagyon örülök, hogy rendben vagytok!

Kisember nagyon édes ezzel az ujjszopival! Persze anélkül is.
A genetikától ne várj sokat. Ha jó lesz az AFP-d, még genetikai uh-ot sem fognak csinálni, ha valamiért eltér az eredményetek, akkor meg lesz kb. egy másfél perces uh.

De Nektek úgyis tök jó eredményetek lesz! Így viszont még uh sem lesz.
Szerintem az amnió-döntésnél azt kell megfontolnotok, hogy mit tennétek, ha kiderülne, hogy valami gáz van. Mi arra jutottunk, hogy ha az uh-ok alapján (ide tartozik a szívuh is) nincs a babának az élettel összeegyeztethetetlen baja vagy komoly betegsége, akkor csak azért, mert esetleg Down-os, nem tudnánk elvetetni 22-23 hetesen, amikor már a mozgását is érezzük. Mert mire odajutsz, annyi idős leszel. Ezzel nem mindenki ért egyet, de én nem lennék képes ilyesmire, főleg, hogy ennyit harcoltunk érte. És egyébként is, hogy mondanám meg neki? Mindig beszélgetek vele és akkor??? Egy Down-os babában sokszor több szeretet van, mint bárki másban a világon. Persze nem kívánom a csemetémnek, hogy így nőjjön fel, de ha nekünk ez jutna, mi akkor is nagyon szeretnénk őt. De miért jutna ez nekünk? Ált. a kromoszóma-rendellenességek (kevés kivétellel) valamilyen egyéb szervi betegséggel is együtt járnak. Azt kimutatja az uh! A szívuh meg mindenképpen!
Mi megmondtuk a végén a Dévainak, hogy nem tudnánk elvetetni és punktum, így nincs értelme az amniónak. Ezt leíratta velünk és aláírtuk, innentől nem téma a téma. Egyszer nem hallottuk vissza tőle, sőt azóta csak bíztatást kaptunk.

Csak azt sajnálom, hogy ennyit stresszeltem miatta és nem döntöttünk előre. Csak nekünk nem hozta fel a 17. hétig a témát, vagy lehet hogy még később, így azt gondoltam, hogy nem látja szükségesnek az amniót. Egy biztos. Ne görcsöljetek rajta! Remélem, tudtam valamit segíteni.
Igen, én is örültem volna a délutáni időpontnak, mert akkor végre találkozhattam volna Veletek! No majd legközelebb. Én 11-én megyek 4-re. És Ti?
Tanulás
A Morgós Medve témához. Nekem még délelőtt jókedvű volt viszonylagosan a Dévai. Kapott közben egy telefont egy 8 hetes kismamától, hogy vérzik. Nem hallottam a lányt, csak a Dévait, aki behívta őt. Valószínűleg rossz vége lett a dolognak, ezért lehetett a morgós hangulat.

Bár ezzel úgy vagyok, hogy azért fizetek, hogy megkapjam én is mindig a lehető legjobbat és a sok bíztatást. Ami ugye elkelt volna bőven Neked is Timi, főleg a méhszonda előtt. Ilyenkor bosszús vagyok kissé, utána meg belegondolva örülök. Mert ez azt jelenti, hogy ez a doki is ember és tele van érzelemmel. Nyilván befolyásolja, ha valami nem sikerül. Persze tudom Vanda, erre azt fogod írni, hogy de hol van ő a bajban? Hát igen. De ezt elég jól kitárgyaltuk a múltkor. Viszont egy biztos, mindig a legjobb szakértelmet kapjuk, hangulat ide vagy oda.
Athiz, köszi a gratulát.

Lehet, hogy félre kellene tenned egy időre az ovulációs tesztcsomagokat és a hőmérőt és helyette egy kicsit jól érezni magad férjuraddal. Lehet, hogy meghozná a hőn áhított sikert. Tudom, pénz nélkül nagyon gáz, megéltem én is ilyen időszakot. De: lehet kirándulgatni pénz nélkül és az is tud ugyanolyan pihentető lenni!
Egyébként az irányított hónapok nem kerülnek olyan sokba. És nálatok, ahogy Inari javasolta, célravezető lehet, hisz estél már teherbe.

Egyébként a drágaság szerintem viszonylagos. Nem annyival drágább, mint más, ellenben ő az egyik legjobb meddőségi szakember. Én már csak tudom.
Szili baba nagyon aranyos
Kagyló, akkor legalább az egyikőtök, mármint vagy a Te vagy a férjed, kívánsága tuti teljesülni fog.

De a szerencsés hónapban, ami már naggggyon közel van, lehet, hogy mégis ott lesz aza kislány és kisfiúcska is egyszerre! Kívánom!
Dia köszi a dicséretet

Kórházi pakkot kipakolhatod szerintem, mert a keresztfiam (1,5 éves) és a sógornőm is ugyanezzel a vírussal szórakozott, megszabadultak tőle elég hamar szerencsére. Pedig nagyon gáz volt a helyzet.

Persze biztosan csak addig vagyok ilyen nagylegény, míg nem az én babámmal történik. Akkor biztosan paráznék még két hétig.

De próbálok azért leszokni az örökös aggodalmaskodásról.
Azért szurkolok Nektek, hogy szükségetek legyen arra a tesztre...
Inari, köszi a gratulát.

Én nagy bátran eddig egy csomó "pasis" ruhát vásároltam, nem bírtam megállni. Legszívesebben felvásárolnám neki az összes boltot, csak hát ki győzi ezt anyagilag?

Persze apjuk mindig bíztat, hogy ő ezért keresi a pénzt...
Duddu, sírj és panaszkodj nyugodtan. Ez természetes. Sokkal érzékenyebb vagy, mint bármikor, és igenis ezt tolerálnia kell a környezetednek! Ehhez most alapból jogod van. Egyénként vannak napok, amikor ezerrel pörgök és szerintem már a kókedvem kibírhatatlan, és vannak napok, amikor egy csúnya rámnézéstől is sírva fakadok. És ez még csak a hangulati ingadozás... A bénaságomról, tyúkagyamról, egyensúlyvesztésekről akkor még nem is beszéltünk...
Ja tegnap sikerült elesnem saját otthonomban, eléggé bepánikoltam tőle. De úgy néz ki, megúsztuk és minden ok, legalábbis babám aktív volt a fél napos durci után, ami az uh-ot követte.
Nem tudom, mi legyen a belgyógyásszal. Én eszem mostanában rendesen, kevesebb a savproblémám is, és szerintem délután 4-kor 2 kilóval több vagyok, mint délelőtt 10-kor. De majd meglátom... Előbb megvárom férjecskémet és kitárgyalom vele. Hétvégén jön haza Bécsből, már nagyon várom.
Sting koncert

De azért lelkiismeret-furdalásod ne legyen, csak máskor vigyázz a hangerővel.
Hajrá Borsó!!!
Roxal, házikó
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem.
Pusz mindenkinek! Melba