A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Norwell!
Örülök, hogy megint jelentkeztél szép a Kende-lak.
És Kende babának üzenem, hogy itt kint sokkal jobban elviselhető a meleg, mert lengedezik a szellő, odabenn meg se hely se szellő, csak a forrongó magzatvíz :) Ráadásul ott hány réteg „ruha” van rajta, itt kinn meg max csak a pelust kapja ilyen melegben :) Pusszantás nektek.

Mátra!
Örülök az örömödnek, az első nagyobb lépés kipipálva.

Anikó!
Vasárnap mindenképpen megyünk, mert ha az új biztosítást nem kapjuk meg ,akkot a barátnőmékkel megyünk egy autóval. Szóval a világért nem hagynánk ki ezt a kis pihit. És a legjobb, hogy idén mégegyszer mehetünk, mert a munkáltatóm volt olyan rendes és kapunk megint üdülési csekket.

Ági!
Ne okold magadat! Tényleg nem feladni! Örülök hogy újra belevágtok én drukkolok a sikerhez! És nem baj, ha nem tudsz lépést tartani, csak gyere és mesélj magatokról!

Brill!
Akkor is lesz szeptemberi lombik és kész!
Mi meg megyünk pihenni :)

Üdv

kancellárka

Milyen furi félig meddig elsőnek lenni...

kancellárka

Kép
Kép
Kép
mátra

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Ági!
Hova jársz az iszemre?
Nagyon szoritok a másodikhoz!
Miből gondolja az orvosod hogy volt terhesség?
Mert akkor legalább egy halványocska csikodnak kellett volna lennie!De nem akarom megkérdőjelezni azt amit mondott!

Brill!
Annyira aranyosak vagytok!Én már nem is merek számolgatni mert már egy jo párszor megtettem! :(
Neked elötte is rendszertelen volt a ciklusod?
Vagy csak most borult fel egy kicsit?

Rolly!
Merre vagy?

Narco!
Milyen arányban kell a hüvelyöblitőt elkésziteni?
Előre is köszönöm!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Ismeri valaki a Maca tablettát? Aloe Vera-s. Véleményeket várom.

Köszi
Ági
ági 76

Jó reggelt!

Ágink!
NE OKOLD MAGAD! Nem jobb hidd el. Sőt. Sokkal tovább tart felállni. Nézz a következő inszem elé és tessék az orvosváltáson is elgondolkodni.

Niki!
Ez csak az én lustaságom miatt volt :)

Anikó!
Ebéd? Kutyus?

Ági76!
Én már kértem tőled email címet...

Már most rettenet meleg van. Kép
mátra

Ági!

Sajnos én nem ismerem ezt a tablit...

Nárcisz!

Hol jársz? Hűsölsz valami klassz helyen? Azé' ugye jól vagy?

Rolly!

Bizony, te is már régen voltál! Még nem is meséltél a pesti útról, és hogy mi a baj? Gyere, felvidítunk, de legalábbis megpróbáljuk! Kép

És Móni23-ról tudunk valamit? Vagy már többetsohasenem jön??? :cry: Biztos vagyunk még sokan, akik emléxünk rá...

Monyó!

Drága szívem, te hol vagy? Ti se fáztok mostanában?

Timika, Annácska, Stella, Sysy, Adriana!

Hogy vannak a minimanók? Néha egy-egy bekukk ennek a kíváncsi bandának :lol:

Csibe!

Nem sokára 24-e, utána ráérsz, számon tarom ám! Hihihi...:lol:

Mátra!

Számodra is van tarcsiban egy kis extra drukkom ám 24-re, ez még az én szitaszerű agyamból se esett ki :lol: Bár ha jobban belegondolok a szita egy masszív valami az én agyamhoz képest :lol:

Dudu!

Sikerült éttermet találnotok?

Syry!

Hogy vagy kismami? Apa tudja már a jó hírt? Hogy mondtad el? Hogy érzed magad? Felfogtad már, hogy anya leszel??? Doktorbácsihoz/nénihez mikor mész??? Na jó, nem kérdezek többet.

Megint sikerült ötletszerűen írnom, egy csomó fontos dolog bizti kimaradt, majd legközelebb!

Ha ma se fordulok föl a melegtől, akkor örökké fogok élni... Ma már hajnali nyolckor meneteltünk sétálni, csak akkor van elviselhető hőmérséklet kint, meg este 11 után, de akkor inkább már nem viszem levegőzni a lurkeszt.
Holnap reggelre, illetve 10-re kérhetek én is egy kis drukkot? Vissza kell vinnem a pajzsmirigyemet kontrollra, mert a háziorvos szerint kritikán aluliak lettek az eredményeim... Pittyeg a beszarásjelzőm... Amitől a legjobban félek az az, hogy olyan gyógyszert ad, ami mellett esetleg abba kell hagyni a szoptatást, vagy esetleg műtét kell, esetleg mindkettő... Brrrrrrrrrrrrrrr....

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Szorítok a pajzsmirigyednek! Ismerős a téma, nagymamámat 3x műtötték, a húgát egyszer, anyámat is kellett volna, de az aloe helyrehozta (igaz nem akarta meginni, de erőszakot alkalmaztam, azóta megszokta az ízét. 8) )
Jó lenne még, ha ma hármas kisasszonyt még tudnád kicsit szoptatni, főleg ebben a nagy melegben.
mátra

Mátra!

Az aloe erre is jó? A családban nálatok alulműködés van, vagy túlműködés?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Jó, mert anyát már műteni akarták, most meg sehol nem találják a göböket benne.
Nagyanyámnak túlműködése volt. 72-ben műtötték először, aztán Csernobil után, aztán mikor két éve Pakson volt a baleset. Három hét múlva már nem kapott levegőt, onnan két hétre az orvos azt mondta, hogy ha nem műtik rámegy a hangszalagja (hmmmmmmmmm miért is kellett annyira sietni.... 8) ) Szóval már egy S görbület volt a gégecsövén. Szóval nekem innen ne mondja senki, hogy Paks után nem került semmi a levegőbe.

Az előbb is akartam már írni, hogy Jucmuc felcsúszott véletlenül a középső táblába. Remélem ezek a típusú véletlenek jót jelentenek.
mátra

Sziasztok!

Eléggé eltűntem, bocsika!
De hát már olyan sokat nem is tudnék hozzászólni a témákhoz itt.

Csak bekukkantottam, és láttam, hogy Évi hiányolt, hát jelentkezem.
Levike már nagyfiú, egyre csak gyarapszik, napról napra ügyesebb. Most már sokat dumál, kacarászik, és kezdi felfedezni a kezeit is. Az éjszakákat már átalussza, napközben éber, sokat nézelődik. Rengeteget utazunk vele, voltunk már Debrecenben, Mosonmagyaróváron a nagyszülőknél. Most már buszra is tudok vele szállni, így állandóan vagyunk valahol.:)

Rakok fel képet, de a honlapunkon van még sok, nézzétek meg, akit érdekel.
http://boda.gportal.hu

Ez a kedvencem, a fürdős kép! Annyira édes, nem? :)
Kép

Puszi mindenkinek!
Adri és Levike
adriana

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Olvaslak ám én titeket mindig, minden percben néha. Csak arra gondoltam, hogy 2 nappal ezelőtta hülyeségeimmel teleírtam majdnem egy oldalt. Így gondoltam, most befogom a számat egy kicsit.

Évi!
Sok szerencsét a nyakkurkász dokihoz. Remélem minden rendben van. Szerintem addig kár izgulni, aztán majd meglátjátok (bár én is biztosan becsinálnék.) Szerintem úgyis az lesz az első szempont, hogy szoptatsz, és pici babaád van.

Mátra!
A legtöbb pajzsmirigy problémát a jódhiány okozza. A jódaqua pótlás segíthet, és érdemes is. nekem teljesen jók voltak az értékeim( a dokik szerint), de olyan hiányom volt, hogy szinte ordított rólam. Én elkezdtem szedni, és elmúltak.

meg közben itt írtó meleg van, melegbb, mint tavaly nyáron. mindenki felszerelt klímát, a szivem majd kiugrik. Közben a párommal olcsó mobil klímát vadászunk, mert elviselhetetlen. Ma megkérdezem a védőnőt, hogy mit javasol, mert a két babaó biztosan kikészül jövőre. 1-2 fok hűsítés szerintem nem sok, de szükséges. Van ötletetek? menniyvel nő a villanyszámla? Tisztitja is a levegőt, nem?

Közben 4-5 napja reggelente elkezdtem keményedni: Nem fáj, csak feszül. Ennek kezdtem mindenféle helyen utánanézni, de azt mondták az interneten, hogy normális. Mondjuk a méhem most kb 2X akkora, mint egy átlagos terhességben. Én meg csak zabálok, és bálnásodom....

Közben a barátnőmön is agyalok, mert gerinctelen patkánynak érzem magamat, de kell nekem még egy kis idő.

Hát ennyi.
Bocsi, hogy most nem írok mindenkinek, dehát úgyis tudjátok, hogy szurkolok mindenkinek, és figyelek ám nagyon.

Kép
narco

Évi!
Hogy vették le a vért?Bevetted elötte a gyogyszert?Az alulműködésre valo gyogyszerekkel nem kell abbahagyni a szoptatást én nekem ezt mondta a doktornő!De lehet hogy emelni kell az adagodon én 75mq szedek minden nap!És ha terhes leszek(augusztusban) :lol: akkor ennek legalább a dupláját kell majd szednem!

Mátra!
Köszönöm,most kicsit jobban van!Hűsöl!
Az ebéd az hideg meggyleves és rántott hus krumplival!

Ági!
Azt hiszem Brillnek van tapasztalata ezzel a bogyoval amit kérdeztél ő majd irni fog neked rola!

KépKépKépKép
aniko24

[quote="mátra"] írta:mátraSzóval nekem innen ne mondja senki, hogy Paks után nem került semmi a levegőbe.

Bár ezzel én elfogult vagyok, de nem mondták akkor sem hogy semmi nem került ki, hanem ami kikerült az egy egészséges embernek nagyon nagyon kevés, de nagyikádnak ezekszerint már Csernobilból volt a szervezetében sugárzó anyag és mivel annak nem túl gyors a lebontódása, ezért ez most rárakódott.

kancellárka

Adriana!
Nagyon édes Levike!
Gyönyörű szeme van!

KépKépKépKép
aniko24

Norwell!
Ez igen :D , ez már pocó méret :D , nagyon-nagyon csini vagy vele.

Mátra!
Jó olvasni, hogy boldog vagy :D

Ági!
Sajnálom, hogy nem maradt meg a babóca :cry: , de majd most ebben a hónapban majd már minden klappolni fog.

Brill!
Köszi :D , aranyos vagy.

Évi!
Nagyon szorítok, hogy a kontrollon már ne legyen rossz az eredményed :!:
Biztos írtad már, de hogy derült ki Nálad, hogy gond van vele?

Adri!
De jó, hogy írtál egy pár sort Magatokról :D
Leviken nagyon szép kisfiú, olyan kis enni való :D

Most jöttem meg a csapolásról, még pénteken és hétfőn megyek, aztán valamikor majd csak meg lesz az eredmény is.
Szörnyű meleg van odakinn :?

dido
dido

Nárcisz!
Itt nálunk erősen jódhiányos a vizecske. Viszont a doki azt mondta neki, hogy NE egyen jódozott sót mert többet árt, mint használ. Viszont műtét előtt itatták vele.
Nekem - tudomásom szerint- nincs vele problémám.

Niki!
Igen, igazad van, csak akkor is dühít az ilyen, főleg, mikor emberi mulasztás. Mert Csernobil egyértelműen az volt. Paksot nem tudom megítélni.

Adriana!
Levike tünemény. Megnéztem a honlapon is. Nekem az tetiszk a legjobban, ahol a takaró alól kukucskál. Ennivaló.

Most eltűnök egy kicsit, anyának tortát rendelni, ajándékot venni. stb.
mátra

Mátra!
nekem sem volt problémám vele,minden értékem a normál értéken belül volt, csak éppen közelítette a határértéket.
Töredezett a hajam, a körmöm, hámlottam sokat, és aludtam mindig. de szerintem általában vébe egész Magyarország jódhinyos.

Kép
narco

Helló Csajok!

Kicsit jobb lett a vérnyomásom a bogyótól.

Nárcisz :lol:

A körzetimet felhivtam tegnap, ő dopegytet adott volna a vérnyomásra, viszont a nődokim corinfart írt. Kár volt elolvasni a tájékoztatót, mert azzal kezdődik, hogy terhesség alatt nem szabad bevenni. Tudnál nekem valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?
Bár azt írja, hogy magzati fejlődési károsodást okozhat, bár mi már csak növünk, nem "fejlődünk"
Vendég

[quote="mátra"]N írta:mátraiki!
Igen, igazad van, csak akkor is dühít az ilyen, főleg, mikor emberi mulasztás. Mert Csernobil egyértelműen az volt. Paksot nem tudom megítélni.

Minden hiba emberi mulasztásból ered, a paksi is, de azt a franciák vagy az oroszok vagy kik hibázták el. Csernobilról meg no komment, mert az valóban dühítő.

Adriana!
Levi nagyon aranyos!

Évi!
Drukk a jó eredményhez.

Na megyek pizzátrendelni... :)

kancellárka

Sziasztok!

Norwell!
Nahát, még nem is láttam rólad képet!!!Pont ilyennek képzeltelek. Nem is csodálom hogy az a kisbaba nem kívánkozik ki abból a hűs magzatvízből. :)

Évi!
Drukk holnapra.

Ági!
Azt honnan tudják, hogy lehetett terhesség?

Juca!
Inyem azóta egyre rosszabb, a fogdoki szerint nincs semmi gubanc. A hőm viszont nincs csúcsformában, így a csíkos vidra még várhat magára. (Azért remélem nem kell addig várnom a terhesedéssel, míg megszületik a Földkerekség első csíkos vidrája. :) )

Szervusztok
j.
Vendég

Kati!
A Dopegyt jó választás volt. Az az egyetlen vérnyomáscsökkentő, ami le van tesztelve terhesség alatt. nem drága, magyar termék. megbízható.
A másik, amit lehet (ehhez kell a magas pulzusszám is) a Betalok pl, de szívhiba esetén javasolt. Pl billentyű elégtelenség.

Kép
narco

Köszi a drukkokat csajok elteszem holnapra, remélem nem lesz semmi baj.

Nárcisz!

Nekem kifejezetten megtiltotta a dokinéni a jódpótlást... Állítólag alulműködéskor abszolút ellenjavallt.

Anikó!

Tudom, hogy nem szabad abbahagyni a gyógyszert, szedem is becsületesen, meg terhesség alatt is szedtem, de úgy látszik most valami mégse stimmel. Lehet, hogy a szüléssel kicsit felborult ott benn minden. Holnap kiderül.

Adri!

Levike tényleg nagyfiú már, csoda aranyos!Tök jó, hogy tudsz vele buszozni, így nem kell mindig otthon ülnötök. Én is szeretek kujtorogni :lol:

Képzeljétek, most beszéltem Timikával. Olyan rendi, mindig érdeklődik utánunk, meg felhív minket, olyan kis figyelmes. Múltkor a szopis bánatomnál is tök sokat segített. Szóval hiányzunk neki, de sajnos tönkrement a monitorjuk, és csak jövő héten lesz másik, addig nélkülöznünk kell őket. És bibibííí, hallottam Kristófot a háttérben "beszélni", komoly mondandója van már! És 7 kiló a drága, szóval gyarapszik ügyesen!
És mindenkit puszilnak!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szisztok Lányok!

Még a télen jártam erre. Akkor még csak terveztük a babaprojektet, amit megelőzött az esküvőnk.

Most már túl vagyunk az esküvőn és a kezdeti megpróbáltatásokon is, már ami a baba témát illeti. Nincs peteérésem, úgyhogy köv. ciklustól kezdem a Closty-t ...

Úgyhogy mostmár, mint aktív babaprojektes szeretnék újra csatlakozni hozzátok!
kacsa14

Kacsa!
Szia!Üdv közöttünk.
mielőbbi babásodást kívánok. :)

Évi77!
Hát a jódpótlás az igazából prevenciós szempont. Az előtt kellene elkezdeni, mielőtt kmolyabb probléma jelentkezik Ha te a hormont pótolod, akkor valóban nem szükséges a jódpótlás, merta kész hormonban van, de sokan nem tudják, hoyg jódhiányban küszködnek, ahogy én sem. Viszont nagyon sok beteg van,a kinél a jódpótlás szükséges lenne, hogy ne alakuljon ki a betegség.

Kép
narco

Kacsa!

Üdv köreinkben! Utólagos gratula az esküvőhöz, remélem a baba sem várat sokáig magára!

Dido!

Nálunk ez úgy derült ki, hogy amikor elmentünk a bolgárkerék utcai családtervező központba, mert Dóri nem kegyeskedett beköltözni a hasamba, ott csináltattak vérvételt, és kiderült, hogy magas a prolaktinom, amit p.mirigy alulműködés okozott. De pikk-pakk beállította a mindentudó endokrinológus néni. Terhesség alatt is szépen kordában lehettet tartani, de most megint rendetlen :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Mi is ott voltunk Tímár Lászlónál Nagyon aranyos doki. Nagyon csíptem.

Kép
narco

Nárcisz!

Ha én szedtem volna valamilyen jódkészítményt, akkor nagy valószínűséggel ki se alakul a probléma? Akkor ha Dóri nagyobb lesz, és ha mondjuk jódozott sót használok az ételeihez, meg apának is, akkor meg tudjuk előzni a a bajokat? Én egyébként ezért a pajzsmirigy-mizériáért a fogamzásgátló tablettát okoltam, akkor ezek szerint "ő" ártatlan?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mi a problémája pomtosan a pajszmirigyednek?
nekem az is jó, ha zárójelentés diagnózisát beírod.
ha szeretnéd.

Kép
narco

Nárcisz :lol:

Pont azt mondom, hogy corinfart kaptam, nem dopegytet.

Mit tegyek? Viszont a vérnyomásomnak jót tett!
Vendég

Sziasztok!

Teljesen le vagyok lassulva ma, úgyhogy ezidáig csak tettem-vettem.

Évi!

Nem lesz semmi baj.
Ha szabad kérdezni, mekkora volt az a magas prolaktin szint? Erre milyen bogyi van?

Kacsa!

Szia. :D Gyors pocakosodást!

Nárcisz!

Örülök, hogy itt vagy.
Van a piacon mindenféle légkondi, hogy megszűri a pollent meg minden nyavaját, de nem hiszem. Állítólag a mienk is olyan. A tetőtérben tegnap 35 fok volt. A szomszéd ahol nincs, a teraszon ücsörögtek késő éjjel na meg hajnalban.
A gyerekszobába nem engedtem berakni.

Zsúka
zsúka

Nárcisz!

Noakkoraszondjahogy: Chr. autoimmun thyreoiditis. Időnként latens hypothyreosis, se prolactin emelkedéssel. Jelenleg euthyroid (ez 2004.10.12-én volt), alap prolactin is norm. Mondjuk ezt nagyjából értem. De csak nagyjából.
Az UH-os leleten ez van: A pajzsmirigy jobb lebenye 42*21*24 mm, a bal lebeny 37*15*18 . Az istmus 7 mm. Mindkét lebeny inhomogén, mindkét lebenyben és az istmusban is több 3-10-13 mm-es colloidos göb van. A nyakon kóros nyirokcsomó nem látható. A keringés szokványos.

Én nem vagyok normális Kint is bent is ezer fok van, én meg nekiállok vasalni :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kati!
értettelek először is :)

Nem szeretnélek megijeszteni, de ezt írja a pharmindex a Corinfárról (nifedipine):

"A nifedipin terhesség ideje alatt nem szedhető, mivel kísérleti vizsgálatok embryotoxicitást (fejlődési rendellenességeket) mutattak. " A figyelmeztetés címszó alatt találtam róla.

Én mindenképpen szóvá tenném, illetve fennáll az orvosváltás lehetősége, ha nem ragaszkodsz igazán hozzá. Mondjuk ezt csak sejtettem, mert csak rémlett valami.

Dopegyt:
"Humán adatok
Terhesség:
Terhességi kategória B. Klinikai vizsgálatokban nem gyakorolt károsító hatást ax
magzatra és az újszülöttre, bár a terhesség első trimeszterében történő methyldopa alkalmazásról nincsenek megbízható vizsgálati eredmények. (Akkor még nincs terhességi hípertonia, illetve nem gyakori). Bár állatkísérletekben károsodást nem okozott, csak az előny és kockázat gondos mérlegelése után adható.
A terhesség 16-20. hetében elkezdett methyldopa kezelésben részesült hipertóniás nők újszülöttjeinél nem észleltek kóros eltérést. A harmadik trimeszterben indított methyldopa kezelés esetén kedvezőbb volt a magzati kimenetel, mint a kezeletlen hipertoniás terhesek esetén."

Szóval inkább akkor Dopedyt.

Kép
narco

Kérek egy nagy mosolyt Mindenkitől. :D

A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére.
Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a
bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes
az arca. A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak.
Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat
vacakol azzal a csavarral, hamarosan szakálla is lesz!
zsúka

Évi!
Szóval nálad akkor jód nem, mert azért nincs pajszmirigyhormonod, mert a szervezeted megtámadta az azt termelő szervez, Ilyenkor tényleg csak hormonpótlás.

Egyébként a pajszmirigybetegségek nagy része megelőzhető lenne jódpótlással. Csak nem foglalkoznak vele.

bedilizek: a fogorvos asszisztensnője mellettünk állandóan a folyosón bagózik. Bejön a lakásba, én meg öklendezek tőle. Már szóltam neki, de azt mondta, hogy le vagyok tojva. Mit csináljak?

Kép
narco

Zsúka!
:lol:

Kép
narco

Nárcisz!

Küld el arra a bizonyos helyre és az agresszivitás mára letudva.
Ha tovább csinálj mond meg neki, hogy a babanet kollektívan kivonul. :D

Zsúka
zsúka

Jelentem, a vasalást túléltem!

Nárcisz!

Köszi a választ!
Az asszisztensnőnek meg köpd le a kilincsét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsúka!

Ez jó volt! Elképzeltem...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na megetettem kívülről is a gyerkőcöt :) Leettem magam, egy pötty zsiradék került a ruhám fehér részére, megpróbáltam segíteni rajta, halványabb lett, de nagyobb is. Most inkább nem megyek ki, hazafelé meg majd a táska takar :)

kancellárka

Niki!

Mikor pocis voltam, én is mindig leettem a hasamat. Vagy az asztalt :lol: Vidám perceket okoztam a kolleganőimnek :lol:

Erről jut eszembe: holnap kontroll után meglátogatom a munkahelyemet. Úgy hiányoznak. Jól feltartom őket :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Csak a táblát néztem, és a megjegyzést a neved mellett. Ismerős, dokinak telefon, nekem annak idején Norcolutot kellett szednem, hogy megjöjjön Piros. Azt hiszem hat hét telt el, amikor kaptam bogyót.

Kinga tiszta nyűg ma, tegnap folyamatosan evett kakált, majd a habzsolás vége az lett, hogy kihányt mindent ma de ugyanez hnyás nélkül. Ezek nem a mi napjaink, nem nagyon tudok jönni bocsesz. Az Espumisan csepp ugyanolyan elven műkszik, mint az Infacol? Mert most hajlok arra, hogy azt is kipróbáljuk. Annyira fáj a hasa, hogy már ötletem sincs, hogyan tudnék rajta segíteni, se a masszázs, sem az Infacol nem segít, de ez a hőség sem. Megy a kondi szundi üzemmódban, de magas hőn (28 C fok), mert akkor attól félek, hogy attól lesz baja.

Adri!

Levi tündéri kölök.

Norwell!

Csini vagy, és az arcod is szép, nem értem mi itt a gond.

Pusza:

Juca

tjuca

Zsúka, Évi!
Ez annál azt hiszem kicsit nehezebb helyzet. Tudja, hogy nem szeretem, ha bagózik. mellettünk laknak öreg néniék, nagyon szeretem őket. Nekik sem túl jó, mert nem tudunk szellőzteteni.
Plusz nem tudom a teraszra sem kiarkania gyerekeket, mert a felső szomszédék szeméttárolónak, biciklitárolónak használják a közös teraszt, plusz eza banya folyamatosna füstöl. Hogy fogunk így élni itt??????

Azt hiszem bármilyen lesz a klíma iránti nyilatkozat, veszünk eyget, merta légkalapácsok 24 órában üzemelnek a másik oldalon, és nem bírom. Plusz építkezés az egész 13. kerületben, tehát még elköltözni sem érdemes most. Muszáj lesz bezárnom az ablakot, hogy a porontyaim tudjanak aludni.

Kép
narco

Narco!
Ismerős a problém, az előző albérletünkbe az alattunk lévő láncdohányos öreg papa járt ki a lépcsőházba :!: dohányozni.Többszöür szoltunk neki, hogy ez nem dohányzó hely, és bejön az ajtó résein a lakásba a füst. Erre ő teljesen kiakadva ordibálnbi kezdett velem, mire én, hogy meg lehet fulladni a füsttől, mire ő, hogy akkor fulladjak, mire én, hogy fulladjon meg maga(ami azóta talán már meg is történt, mert szerintem tüdőrákja van/volt, hangja is alig volt már).Nagyon dühít az ilyen emberek viselkedése!
Ha nekik joguk van dohányozni, akkor nekem is jogom van a tiszta levegőhöz. És ezt egy egészségügyis nem érti meg??? Felháborító!
Most jól felhúztam magam rajta!
Szerintem próbálj meg neki érvelni ezzel, hogy őneki is tudnia kell milyen ártalmas a passzív dohányzás is, és hogy máshol dohányozzon, különben följelented őket, mivel egy egészségügyi rendelőnek nem lehet dohányzóhelyet kijelőlnie!Vagy vmi ilyesmit.
Szóval ne hagyd magad!

Kacsa!
Üdv itt újra!
Örülök, hogy van más is Debrecenből!
Megnéztem a régebbi hozzászólásaidat, és láttam, hogy akkor érdeklődtél a páfrányozós tesztről.Hogy állsz most a ciklussal?
Hol vizsgáltattad ki magad? Mi nemrég költöztünk ide, nem ismerek nagyon dokikat.Úgy hallottam, hogy csak a magánrendelésen foglalkoznak az emberrel.Nekem egy Gynex cseppet javasoltak, ami serkenti a peteérést, kicsit stimulálja az alhasi szerveket, hogy könnyebben megtermékenyüljön.de nekem rendben vannak a hormonjaim, legalábbis márciusban még úgy volt. De lehet, hgy keresek majd vkit(esetleg tudnál ajánlani vkit?), mert 4 hónapja semmi, persze tudom, hogy ez még rövid idő, de azt sem akaraom, hogy teljenek a hónapok, miközben van vmi gond, amit orvosolni kéne.Nem jó doldog havonta csalódni :cry:

Most megyek egy kis borsófőzit csinálok.
Puszi Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Juca!
Infacol= Espumizan, csak olcsóbb az utóbbi.
Nem lehet, hoyg azért eszi tele magát, mert szomjas, de az meg tápanyagot is tartalmaz. próbálj meg egy kis babavizet.

Szóval nálatok is van klíma?
Mennyivel dobja meg a számlát? Nem lesz baja a kicsiknek?

Kép
narco

Juca!

Én ugyan az Espumisant nem ismerem, de sokan dicsérik. Mi Sab Simplexet használtunk.
Nem váltasz túl sűrűn cicit,nem azért fáj Kinga hasa? Szabad egész nap cicizni, de két órán belül ne válts cicit, mert akkor túl sok laktózos első tejet kaphat, és attól fájhat neki. Egy próbát megér. Ha így csinálod, és nem ez a baj, akkor bocsi az okoskodásért :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka!
Én is gondoltam a följelentésre, mert törvény adta jogom van dohányfüstmentesen élni!!!!!!!!!!
Szerintem előszöra közös képviselővel beszélek, hogy balhét csinálok. csak igazából nem nagyon szeretek belemenni ilyen dolgokba.

Kép
narco

Na csajok mennem kell a védőnénihez. Puszi

Kép
narco

Ja, Juca, az ivással kapcsolatban: Ha úgy döntesz, hogy adsz vizet Kingának, akkor szerintem kezdd el minél előbb, mert később már nem fogadja el. Legalábbis az én leszármazottam tojik a vízre. Meg a teára is. :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Nálam is csak egy kósza ötlet volt, de azt láttam Spanyolországban, hogy ott rendszeresen itatjáka gyerekeket, sűrűbben, mint náálunk. Nagyon nagy a forróság.

Plusz vicc:
A 70 éves bácsi elmegy a spermabankba, hogy megvizsgáltassa az örökítő
anyagát. Az orvos ad neki egy kis tégelyt azzal, hogy másnap hozza vissza a
matériát.

Másnap megjelenik az öreg, de az üveg olyan tiszta és üres,
mint előző nap.

A doki kérdésére a bácsi meséli:

- Először megpróbáltam a bal kezemmel, de nem ment.Aztán a jobb
kezemmel, de nem ment. Szóltam a feleségemnek, ő is
próbálta a kezével, de nem sikerült. Aztán próbálta a
szájával eloször, úgy hogy bent volt a foga, aztán, úgy
hogy kivette a protkót, de sehogy se ment! Utána áthívtuk
a szomszéd fiatal lányt, de neki se sikerült se kézzel,
se szájjal!

- Maguk áthívták a szomszéd lányt????-csattan fel az orvos

- Át, de így se sikerült lecsavarni annak a rohadt üvegnek a
tetejét!!!!!!!!!!

Kép
narco

Nárcisz!

Ezen most behaltam :lol: Még nem ismertem. Kész vagyok!

Most direkt figyeltem: ez a babanet nem ír ki engem, mint jelenlévő felhasználót :evil: Pedig nagyon jelen vagyok. Vagy senki nem látja saját magát? Vannak ám gondjaim, mi? :twisted:

Mátra!

Nem tartasz egy kis szünetet?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: