Annamami! gratulálunk!!! nagyon ügyes vagy! és Mazsi is
barátkozós-fürcsis-cseresznyés képek nagyon aranyosak
Ja, Mea, Nyúlné

én bármelyikőtökkel cserélnék alkatügyben, mindketten szuperül néztek ki!
a SOTE II-ről sajnos én is szinte csak rosszakat hallottam

pedig júliusban ott szül a barátnőm, aggódom is érte picit, de szerencsére ő nem egy betoji típus, ki tudja nyitni a száját, ha kell, meg a férje is. remélem ha kell, ki tudja majd nyitni

de leginkább abban bízom, hogy szerencséjük lesz. az orvosa eddigi infok szerint normális.
inkább bele sem gondolok, hogy mit élhetett át szegény barátnőd, Sildike

ez annyira durva, stb...
nem is tudom hirtelen ki arta a mekóniumos magzatvízcsorgást, aztán meg vajúdást... na sztem az is csak nagy szerencse, hogy ott minden rendben volt.
szerencse kell az élethez, ezt mindig tudtam, de hogy már a megszületéshez is ...
és Kuha, a férjed kollégája (vagy barátja, már nem emlékszem)... szegény kislány. én is emlékszem a teás sztorira. furcsa, hogy pont anya lehet bárki, pedig ez a legnagyobb felelősség... bár, akinek nincs normális családmodell, és nem is egy iq bajnok, az honnan tudná? lehet, hogy ezt is tanítani kellene az iskolában...
az jutott még az eszembe, hogy majd, ha felnő Eszti, és az lesz a divat, hogy analitikushoz járnak, majd jól felszínre hozzák, hogy milyen sérüléseket szenvedett gyerekkorában, és részben az anyja a felelős valamiért. nem tudom őt tökéletesen nevelni, mert az anyukám is tökéletesen próbált engem, és mégis van egy pár dolog, amit nagy hibának tartok. talán most már ő is. ez elszomorít.
na jól elkalandoztam. bocs, ha zavaros, vagy hülyeség, de most már leírtam, nem törlöm ki