A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi, juj en lemaradtam a koszontesrol! szoval: sok-sok szepet es jot mindkettotoknek :)

Zanza, igen, en ugy tudom, h 1,5 eves kor korul van egy ilyen "anya-korszak". ugyhogy lanyod hozza a papir-format :mrgreen:

mit is akartam meg? :roll:
recca

Zuzi, Zanza,
kár hogy nem jöttetek, fél 7-ig ott voltunk.

Deni,
köszi mégegyszer a vendéglátást, isteni volt az ebéd :D Bálint vacsira is csak 3 falatot volt hajlando enni, ugyhogy nem a kajával, hanem a meleggel van baja :( :) és képek rulezek :lol:

Johi,
nemis :lol: én B-om nem volt eszméletlen homokos :) de rájöttem, hogy valszeg azért, mert kisérgetnem kellett, hogy el ne essen a homokbuckákban...

Zanza,
nekem ugy rémlik a Gyerekpszichologiás könyvemböl, hogy igen, másfél évesen van egy "kötödési hullám", de ebben nem én vagyok a kompetens :D viszont, ha érdekel, kikeserem a részt holnap a könyvemböl.

Macs,
Füli hogy viselte anyossal a délelöttöt?

MOst megyek elájulni, többit holnap (csak ezt az oldalt olvastam el) :)

KépKép
fibi

Recca,
biztos meg akartad köszönni a virágot, amit fiamtol kaptál :lol: :lol:

KépKép
fibi

Fibi, ja igen. ez volt az :lol:

meg hogy minden lurko nagyon helyes: kepeken is, eloben meg plane :)
recca

Mára szerveztetek Bikás?Véletlenül futottunk össze Fibivel és Johival.
20170114224602

Sziasztok!

2-szer is végig néztem az oldalt,mert nem akartam elhinni,hogy Juc írt utoljára :roll:
Ennyire ki van mindenki a melegtől? :lol:
Mondjuk nálunk is változatos a napi program :D ,pancsitól pancsiig tart :lol:

Neet:
mi van Esztivel?Tegnap mit mondott a doki?

Johi:
szánom-bánom,de én is csak utolag kívánok minden szépet és jót az ünnepeitekhez! :oops:
Kép

Zanza:
sajnos én már nem emlékszem erre az időszakra :roll:

petergabi

Bálintok tündériek :lol: :P

Den! sikerült az egyedülalvás?

Indi! köszönöm! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ma még senki?
Eszter még mindig nincs jól, de a kedve néha jobb. Ma is le kellett mennünk a bölcsibe, újabb papírok, és még mindig nem ígérnek biztosat, jövőhéten fogják elbírálni. Addig szerezzek iskolalátogatásit a jövő félévről. Vicces. De sötétek, istenem. Hogy adnának már olyan papírt az eltén, hogy neet megígérte, hogy szeptembertől is beíratkozik????? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
Grrrr.

Éljen továbbra is minden szülinapos. :)
neet
neet

Ááá, nem is mondtam, találtam egy telefont! :lol: :lol: :lol:
Este visszajuttatjuk a tulajnak, mint 8) megtaláló....
neet
neet

Utólag is sok boldog szülinapot mindenkinek aki mostanában tartotta! Én sajnos nem tudom kinek mikor milye van... :)

Neet: reméljük, hogy a jókedv az már azt jelenti Esztinél, hogy kifelé jön a betegségből! Drukk drukk!

Nálatok hogy bírják a dedek ezt a meleget???!!! Kamilla 2-kor is felkelt, meg egész éjjel ficergett én nemkülönben és most is nyűglődik csak :( És persze már kicsapta az izzadtság a nyakánál...arra tegyek szerintetek némi hintőport?? Vagy felesleges??

izzadóssimle

Rylie
rylie

Neet :) Jó, hogy Esztinek legalább a kedve jobb :D Ezek a bölcsik... :shock:

Barbi :) Még magam is alig hiszem el, de ma fél8-ig aludtunk! :!: Persze éjjel, ha felsírt, átment hozzá apa megnyugtatni és egyszer szopit is kapott, de inkább azért, mert nagyon feszült a cicim (neki is hozzá kell szoknia az újhoz :lol: ), szóval összességében jól ment és nagyon örültünk reggel apával. Azért 1 éjszaka még nem jelent semmit, de reménykedünk. :D
Ti hogy bírjátok a meleget? Megúsztátok melegkiütések nélkül? Angi tud aludni?
denizsa

Rylie :)
Szegény Kamilla :( Nálunk is a nyaknál jelentek meg pöttyök, szerenycsére nem sok és csak halványan, ezért nem hintőporoztam be.
De ha sok pötyi van Kamillán, akkor érdemes langyos-hűvös vizes kendővel finoman áttörölni, majd szárazra törölni (inkább gyengéden rányomkodva, mint dörzsölve) és utána behintőporozni. Én is így csináltam korábban B-nál, amikor erősebben volt pöttyös és gyorsan elmúlt. Csak arra érdemes vigyázni, hogy ha már múlnak a pötyik, akkor már nem feltétlenül kell porozni, én sajna így tettem, mert örültem hogy múlnak, aztán kicsit kiszáradt a bőre, szóval csak mértékkel.
denizsa

Egy kis ízelítő a "festői"udvaron történő pancsiról :lol:
Kép
És egy a sok sebesülés közül :cry:
Kép

petergabi

GAbi!

Ti aztán tudtok élni :lol: !

Mi is vettünk már medencét a Balcsira,Zistvánom minden évben újat vesz,ez a dilije :P
20170114224602

Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, a Szent Imrében szeretnék szülni, most állok dokiválasztás előtt és dr. Bálint Balázsról és dr. Barna Péterről hallottam és olvastam jókat. Ismeritek őket? Írnátok tapasztalataitokról??

A Bálint dokik magánrendelésének számát hívtam már többször is, de (pénteken, tegnap, ma) és nem veszik fel! Mikor van ott rendelés?
Köszönöm a válaszokat előre is, a babócák nagyon édesek!!! :D
zseli
zseli

Sziasztok,

Hu, nekünk megint borzalmas éjszakánk volt, B 10 percenként felsirt :cry: hajnalban aludtunk csak pár orát, totál kivagyok :( :(

Deni,
képzeld, a hintöportol sokkkkkal szebb B dereka, biztos akkor neki is melegpöttyök azok!! köszi mégegyszer a jo tanácsot, szuper vagy :) :D :)
pont kérdezni akartam én is az éjszakátokat, de joooo, hogy ilyen jol alakult :) ügyesek vagytok :!: és olykor az is elég volt, hogy apa megsimizze, és visszaaludt? de jo Nektek... nálunk csak a cici segit, de ha ez igy folytatodik, kénytelen leszek drasztikusabb modszerhez folyamodni... csak hogy keményitsem meg a szivem? :roll:

Rylie,
mi sem birjuk jol a meleget, én fiam is tiszta izzados. délelött még okés, aztán du. megy a ventillátor, és be van sötitve félig a lakásban, igy elviselhetö. meg a pancsoloban persze :) Deni tanácsát meg fogadd meg sztem :)

Gabi,
tündéri a kiscsajod, és tökjo nagy a medencétek :) nekünk is be kell szereznünk nagyobbat, mert tegnap Deniék pancsolojában (ami nagyobb mint a miénk) sokkal tovább eljátszott a gyerekem :lol:

Neet,
szurkolunk a bölcsihez! ezek tényleg sötétek :roll: :)

KépKép
fibi

Zseli,
Bálintok magánrendelését kedden és csüt-ön (ha jol tudom) 4 oratol, hétfön és pénteken 3-tol 6-ig lehet hivni. Én BB apukájánál szültem :)

KépKép
fibi

Gabi :) Hú, ez aztán a medence! A csajszid nagyon édes :D Éljen a pancsolás :D

Zseli :) Üdv itt! Nekem nem Bálint dokim van, úgyhogy ezügyben sajna nem tudok segíteni, de vannak itt páran, akik náluk szültek és nagy rajongók, ők majd bizti segítenek :) Hányadik hétben vagy?

Fibi :) Jaj de örülök, hogy javulnak Bálintod pöttyei! :D :D Az éjszakánk tényleg jó volt, persze nem tudom, hogy ez a különalvástól volt-e, majd ma éjjel kiderül... :lol: Kemény szív-ügyben nem tudok mit mondani, az valszeg nekem se menne, nekem már az is fura volt, hogy nincs mellettem az ágya. És úgy beszéltük meg apával, hogy nincs drasztikus szakítás, ha sír, átmegy hozzá valamelyikünk, ha nincs más segítség, akkor kap szopit is, először szokja meg az új helyét, aztán lépünk tovább. És tök érdekes volt, hogy nem az ágy rácsánál állt és üvöltött (szinte nekünk adva a "műsort"), hanem fekve vagy ülve panaszkodott, így fel sem ébredt annyira, valszeg ezért volt elég a kis dajka és simi, hogy visszaaludjon. :roll: És átküldtem a képeket :D
denizsa

sziasztok,
Zseli,
ifjabb Barna nálam nagyon nyerő, de rendelés ügyileg nem tudok segiteni...de ő tuti jó doki!!!

Juc,
van egész medence gyűjtemény???:lol:

Gabi,
ilyen tuti frankó medencét hol lehet venni????????????Kisleányodnak pont olyan sebesülése van, mint B-nek!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sajnos hiába vígasztalom magam azzal, h néha jobb a kedve, mert 90%ban nagyon rossz. :cry:
Du megint doki.
Eszter egyfolytában alszik vagy sír, és sűrűn hasmegy. :cry:
neet
neet

Neet!

Hű de sajnálom,kikapta Eszti nagyon :cry:

Zsan!

Nincs medence gyűjtemény mert amikor megvesszük akkor kicsi,dobozában elfér.Aztán miután használtuk,nagy ,nem fér sehova ezért ált.elhagyjuk a nyaralás helyszínén :lol: Ciki mi?
20170114224602

neet,
:( :( nem legalább a hasmenést megfogni szénnel, vagy ilyesmivel?
:roll:

Tök jó pancsolója van mindenkinek, jövőre mi is beújítunk egyet. Jucus, mit csináltok az előző évi medencékkel??

Gabi,
lyánykád csuda édes :) látszik, hogy nem egész nap a szönyeg közepén ül, egy babával és néhány építőkockával
:D

Rájli,
Fülöpöm akkorát aludt éjjel, a meleg dacára, hogy azt hittem átalussza az éjszakát. De fél4-kor azért szopizott egy jót :)

Tegnap tök jól elvolt a Nagymamival, nem is hiányolt, csak szopi-tájmkor, de addigra sikerült hazaérni :)

Csók mindenkinek

Macsek
macskanyu

Juc,

mire megírtam, válaszoltál :mrgreen: tárgytalan :)
macskanyu

Köszönjük a bókokat :lol:
Annyira "jó"ez a medence,hogy tegnap már ragaszthatta a férjem :roll: 3 napot bírt!
Egyébként ezt a tuskoban vettük,az előzőeket, szintén kb.ekkorák,a corában vettük és ott sokkal olcsóbb és 1 nyarat simán kibírnak!

Neet:
már kérdeztem reggel,de biztos nem vetted észre,mert pont elötted írtam,hogy mit mondott tegnap a doki?
Dorkának volt nemrég hasonlója,magas láz és őrületes hasmenés 2-3 napig.Iszonyatos volt,olyan elesett volt,hogy szinte egész nap aludt Ő is.Csak lázcsillapítás volt+ cataflam és normaflor a belsők rendezésére.Na meg rengeteg innivaló.Azt tanácsolta a dokink,hogy sós dolgok legyenek elől,pl.ropi,mert arrra tuti inni fog.
Drukkolok,hogy szegényke hamar túljusson ezen a szörnyűségen!!!

Macs:
jóllátod,lányom nem az a klasszikus csajszi :lol:

Juc:
ami azt illeti Ti is tudtok élni :lol:

Na még egy fotó,mert néha egész csajos is tud lenni :lol:
Kép

petergabi

Gabi!

De látod,egy nyárnál továbbb úgy sem bírják ezek a medansziék,akkor meg minek elpakolászni? :lol: Az állásban is csak öregszik az anyaga.
20170114224602

Gabi,
ez is a ti medencétek????:lol:

Neet,
még mindig mennek a ++++++++++++++++++++++ Eszternek!!!!!!!!!!!! Gyorsan gyógyuljon szegényke!!!
És igen, ropi, kikevert cola!!!!!!!!! az használ!!!! és dokibácsi!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Tegnap óta szarakodik a netünk, néha van pár percre, de általában nincs :twisted: Biztos nem bírja a meleget :lol:

Hú, ezek a medencék!!! Nagy kedvet kaptam! Az a gond nálunk, hogy csak a háznak van egy közös vízórája, és ahogy ismerem a kedves szomszédokat, rendesen beszólnának, még akkor is, ha a legkisebb pancsolót vennénk. De lehet, hogy nem fog érdekelni, és veszünk mi is :lol:

Dorka gyönyörű, még bibis karral is :lol: , ezek szerint nem csak az én gyerekem van tele sebekkel :lol: , na és a két Bálint!!! És Ákos tényleg sokat nőtt és változott!!!

Esztinek pedig mennek a gyógypuszik!!!
zuzmo1

A nap mondása(volt múlt héten,de szerintem nagyon jó :lol: ):

"Kérjük azokat a dolgozókat, akik hozzátartozóik temetésére szeretnének elkéredzkedni, hogy szóljanak legkésőbb a meccs előtti napon..." :mrgreen:
zuzmo1

Köszi Den az ötletet akkor én is porozom a csajszit!

Neet: Azt hittem talán már jobban van Eszti.... sok folyadékot próbálj beletölteni mert a hasmenés is "szárít". Más okosat én nem is tudok...drukk drukk a jobbuláshoz!

Képzeljétek most kaptam a hírt,hogy Zéti baba akinek már küldtetek drukkokat és már tök jól volt kapott egy fertőzést ott az osztályon :!: és újra lélegeztetőn van és infúzión és ráadásul már vért is kap :!: :cry: A szülei teljesen készen vannak, pedig már el is kezdett gyarapodni, de állítólag bevittek egy gyomorbajos vagy milyen koraszülött beteg babát és a nővérkék átvitték a fertőzést Zétire :( Kérlek küldjetek újabb drukkokat, hogy jobban legyen és ezt is átvészelje és kaphassa újra Anyája tejcijét!!
Köszi

R
rylie

Természetesen pancsolós gyermekek nagyon helyesek és ilyenkor én is arra vágyom, hogy beülhessek melléjük! Van akkora pancsoló amibe anya is belefér és víz is marad a medencébe??? :)

R
rylie

Sziasztok kismamik (es mamik),

szeretnek toletek infot kerni dr.Raboczki Mariettaval kapcsolatban,
szult valaki nala, vallal meg uj kismamakat?
En a maganrendelojebe szeretnek elmenni, ha elvalalna a szulest. 26-dik hetben vagyok, tudom, nem lesz egyszeru orvost talalni,
de nala hatha szerencsem lesz.
Szoval, ha tudtok irni rola,milyen, az sokat segitene.
Elore is koszonom.

Szilvi.
lola73

Deni,
egyetértek, én sem tudnék ennél drasztikusabban hozzáállni az éjszakához. Képeket kösziii, nagyon jok lettek :)

Neet,
Eszternek továbbra is küldjük a +++++!

Macs,
de boldog lennék, ha az én gyerekem egyszer is fél 4-ig aludna egyhuzamban.

KépKép
fibi

medi: Bogárka, ti felállítottátok a tiéteket? Hány éves? A mienknek ez lenne a 3. nyara, de ahogy töltöm bele a vizet, úgy jön ki alul. Nem is mindig találok lyukat, sztem az összeeresztésnél ment szét sajna.

Zuz,
ez a beszólás jóó. :) Bár én nem nézem a focit.

Mindenki:
köszi, igazán aranyosak vagytok, hogy így aggódtok. Próbálom a pozitív oldalát nézni: sokat tud aludni a csaj, és egyre ritkábban lázas, és nem kell trükkökhöz folyamodni, iszik rendesen magától, ráadásul azt a feloldott port is beissza, ami pótolja a fontos dolgokat, sók, egyebek. (Smecta) De szörnyű látni, hallani, ahogy nyöszörög, meg minden. :(
neet
neet

Neet :) Esztinek továbbra is +++++++gyógyenergiák!

Rylie :) Akkor Zétinek ismét drukk! Szegény babó és szegény szülők :(
És van olyan medence, amibe anyuci is belefér :D

Fibi :) Ma Bálintot megpancsiztattam mégegyszer a "közös" vízben :lol: Akkor Laci holnap viszi a medencét is!
denizsa

Zuz,
valami matáv-bukta van, nekünk tegnap óta nem volt netünk :(

Den, Fibi,
bálintok nagyon aranyosak!!!! :)

Gabi,
én is szívesen töltöttem volna a mai napot egy medencében :D

Megyek ejtőzöm tovább, ma sehová nem megyek, lehetőleg ki sem a lakásból...

v
kisün

Vera,
én is maadtam volna a hűvös szobában, de Fülöp balhézik, ha nem megyünk sehová :shock: átállunk a hajnali csavargásra

Fibi,
akkor is állatkertezünk, ha ilyen eszetlen meleg maradKép

Zéténynek drukkolunk. szegény baba és szülők.Sok-sok erőt nekik..
macskanyu

Recca, köszi, akkor megint tankönyvet olvasott a gyermek. :wink:

Gabi, csini a sapi a lányzón! :lol:

Esztinek jobbulást!

Zéténynek és családjának meg a drukk!
zanza

Deni,
abban a tegnapi vizben, amibe B a végén belepisilt? :lol: :lol:

Macs,
hát, én is erösen gondolkozom, hogy mi legyen csütörtökön... de talán 9 és 10 között még elviselhetö árnyékban. ma is 9-kor mentünk boltba, és még jo idö volt :)
mondjuk 1-2 orára meg nem érdemes kifizetni a drága belépöt... és mit szolnál, ha csak a Városliget árnyas fái alatt sétafikálnánk?

Mi ma jol viseljük a höséget :) aludtunk 3-ig, aztán a szönyegen fetrengve olvasgattunk együtt, B a Micimackot lapozta szanaszét :lol: Itt mindig jár a szellö (hihi, Szadának is vannak elönyei :D ), igy nyitott ablaknál mozog a levegö rendesen :) igy tökjol birjuk :D

KépKép
fibi

Zanza,
akkor nézzem ki a másfél évesekröl szolo részt a könyvböl?

KépKép
fibi

sziasztok,

Neet: Eszternek továbbra is bulást. Nálunk is van valami kis hasimasi... és nem eszik Fanni, az én kis éhenkórászom... brühühüüü pedig már mindent bevetettem, az egyetlen ami kell neki az a víz vagy híg tápi és cici. szegény és volt sok hasimasi...

Rájli: Zétinek mennek a drukkok ezerrel.

Medansziét mi is vettünk, de még nem volt főpróba, de remélem hamarosan kipróbálja csajom.

Den: remélem éjszakák hasonlóak maradnak. Nálunk jó volt, bár szegényke éjjel hányt és reggel vettük csak észre, még csak nem is szólt miatta. nagyon sajnáltam reggel és milyen fincsi illata volt.

Zuz: úgyhogy holnapi tuti nem megyünk, mert nem akarok semmit még véletlenül sem átadni senkinek.

Melleim már kész vannak, Fanni reggel óta kábé rajtuk lóóóóóóóg.

Melegpöttyök nekünk is vannak, megpróbálom orvosolni őket.

Szép napot

Johi
johanna1975

Kisün:
megnyugodtam,hogy jelentkeztél :wink: :lol:
Sok kitartást az utolsó napokhoz! :D

Kicsi Zéténynek és szüleinek innen is megy a drukk++++++++++++

petergabi

Fib,
pont azon gondolkodtam, mi lenne, ha még szopizna, jobb-e vagy rosszabb... mindenesetre:
ESZTER MEGEVETT EGY EGÉSZ JOGHURTOT! :D :) :lol: :D :) :lol:

Vasárnap óta először evett!!! Azért még levittük adokihoz, hiszen volt ma láz délelőtt és egész nap hasmenés, de remélhetőleg elmúlik most már nemsoká. Doki is csak annyit tudott mondani, h valami vírus lehet, valamint egy csomó (na jó, kb 3) helyről hallom ugyanezeket a panaszokat: hirtelen magas láz, hasmenés, felnőtteknél is. Úgyhogy vigyázzon mindenki magára, kézmosás naponta 10x!
Eszter 2 nap alatt elfogyasztott egy csomag popsitörlőt (72 db) és vagy 30 pelenkát. De délután már nevetett!!!!!!!!!!!!

Hajrá Zétény és mindenki, akinek szintén szüksége van a drukkokra!
neet
neet

Neet,
az tök jo, mármint a joghurt :) :D :) B is imádja :)

KépKép
fibi

Látom, megvisel benneteket a meleg.. gondoljatok arrra, hogy nemsokára visszajön a csúnya, hideg, esős idő :(

Most áldom a sok öreg fát, ami az ablakunk előtt van, mert oylan kellemes a hőmérséklet nálunk... igaz, én bírom a meleget nagoyn jól, Dominó is elég ügyesen boldogul.

Macs :) Fibi :) Johi :) És mindenki, aki nem szólt ugyan, de érdeklődik a flóra és fauna csecsemő-. és kisgyermekkori megszerettetése iránt :lol: Én ezen a héten nem vállalom be az utazást, ha nektek se ideális az idő miatt, halasszuk el jövő hétre, mit szóltok? Igazából 2 órára én se fizetném kiszívesen a nagyon magas belépődíjat - ha már megyünk, akkor inkább maradnék egy fél napot - és szívesen jövök 9 körül is akár :lol:

Picibabára aggódva gondolok, ez egyszerűen felháborító!!! Szüleinek erőt és kitartást kívánok, picurka pedig győzzön le minden akadályt!!!! Jajjjj, bele se merek gondolni, milyen lehet most ott nekik :(

Neet, sose örültél még egy joghurtnak ennyire, ugye ?

Zsanci :) de jó, hogy ezt a kóla-dolgot említetted, már a múltkor is elcsodálkoztam, mikor erről beszéltetek, fura, hgoy milyen hasznos :) ezt aztán tényleg mindenhol lehet kapni, még Indiában is :mrgreen:

Medencékért irigy-irigy

Soosooval beszélt valaki? esetleg járt arrra?

Keményszívű anyáknak sok sikert és kitartást a feladathoz :lol:

indianyo

Fannibabának és Esztinek mielőbbi hatalmas fagylaltozást és medencézést kívánok!

indianyo

Indi,
nekünk a jövö hét nem jo, mert már Gárdonyban leszünk :(
mi csüt-ön mindenképp bemegyünk Pestre, mert jogát nem akarjuk kihagyni.

KépKép
fibi

Fibi :) hát ha van egy autós ember, aki szállítmányoz, akkor érdemes is :)

indianyo

sziasztok,

csak gyorsan bekukkantok kicsit nosztalgiázni, és mesélni. ugyanis egy éve ilyenkor már ügyesen tágulgattam a vajúdóban, és hatalmas erőt adott az, hogy tudtam, hogy milyen sokan drukkolnak nekünk innen.

a teraszon hűsöltem és koncentráltam a kb. három percenként jövő fájásoknál a légzésre, aztán csodáltam a hatalmas teliholdat, nagyon meleg és csodás este és éjszaka volt.

Vincsenzónak sokat segít a dévényes kezelés, már felül, mászik és felkapaszkodva fel is áll. sokat fejlődött persze ő is, mint minden babóca. egyre csinosabb, ahogy nyúlik, de azért a combjai még mindig nagyon husik, 80 cm és 13 kg.

de sosem felejtem el az egy évvel ezelőtti éjszakát, amikor megtörtént velem is a csoda, és a karomban ölelhettem az én drága kicsi fázós és hüppögő 57 centis és 3,5 kilós kisfiamat. hihetetlen, hogy egy teljes év eltelt azóta.

Mindenkit csókolok, minden babácska nőjjön és ügyesedjen, és a betegségek kerüljenek el Titeket!

Gigi drága, Neked külön köszönet!!!

cuppantás,
fic
ficánka

Johi!
De sajnálom Fannit! Tényleg lehet valami járvány, mert a szomszédunk is beteg, biztos ti is és Eszti is ezt kaptátok el :cry: Gyógypuszi mind a két lánynak!

Zéténynek és szüleinek kitartást és nagyon sok erőt kívánok!!! Igazán felháborító ez a gondatlanság! :twisted:

Deni!
Remélem, a mostani éjszakátok is jól fog alakulni. Nálunk megint elég gáz a helyzet :cry: Múlt éjszaka 9-től fél 11-ig aludt, aztán felébredt, és háromnegyed 1-ig nem akart visszaaludni. Persze pontban 7-kor fent voltunk. Valahogy 6 órai alvással nem érem be mostanában, pár hónappal ezelőtt a fél karomat is odaadtam volna érte :lol:
Ma is nagyon nehezen aludt el, végül Appa járkált vele.

Vera!
Dócival összefutottam a homokozóban :lol: aztán kerestelek, hogy esetleg mégis kimozdultál ebben a melegben, de láttam, hogy Apájával van :D
Hogy vagy? Tudsz pihenni ebben a melegben?
Netünk szerencsére működik, ki tudja, meddig :roll:
zuzmo1

Fic!
De jó, hogy benéztél!
Én is ugyanígy nosztalgiáztam végig Bazsó szülinapját :) Egyik barátnőm ma egy éve szült, szintén a Szent Imrében, ma ő is nosztalgiázott :D Ma este találkoztam vele, és kérdeztem, hogy egy éve hol tartottak, erre ő: "hát, már ordítottam" :lol:
Ez tényleg az élet egyik nagy pillanata!
Gratulálok a szülinaposnak, és a mamájának!
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: