A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Boscó
látom bepötyögted :lol:
az a baj, hogy nem jó zárójelet tettél

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali
Tegnap Timi is 3x termelt :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

na, most tényleg jövök :lol:
Gyöngyi, azóta már kajált mégegyszer, nem idáig tartott :lol: :lol:
csak közben megjöttek a kertet megcsinálni, aztán figyuztam őket, hogy melóznak, meg Olivérnek építettem autópályát(3 darabos :lol: ), aztán el is telt az idő.

Eszti, c&a-ban is van külön fürdőruha alsó-felső.
Meg szerintem egy csomó helyen, magistral-ban , marks&spencer-ben is vannak(de azok jó drágák)
Én tavaly 40-es felsőt vettem, de most kiesik belőle a cickóm, nekem is kell újat venni.
Vagy nem megyek a strandra(úgyis lóg a hájam :roll: )

Bocó, nagyon cuki Fannika, nem is írtam tegnap, meg a szoba is nagyon szép.Ügyes aki festette.

Babcika, nyugodtan hívhatod Natinak, bár mi most Natikázzuk, mert Olivér úgy kezdte el szólítani.Pedig előtte azt mondta rá, hogy Nasa, meg Nasi, az tök aranyos volt, de most elkezdte a Natikát. Így most mi is annak hívjuk :)
Hát én is elolvastam a tegnapi sztorit, nem volt szép :cry: :cry:
csúnya, gonosz nők!!! :twisted:

Vali, oké, akkor vigyük a kölköket is legközelebb, biztos jól ellesznek együtt :)
Alizka cuki, ahogy számítógépezik :wink:
natasa most kapta meg az első agyhártyagyuszisat, a másodikat meg 2 hónap múlva 5 hónaposan kapja majd.
Ti ma vagytok 3 hónaposak!!!!!
Gratula!!!!
Natasa holnap lesz :)

Eszter, nem semmi lehetett ez a doki tegnap.Vele is ki kellett volna próbálni egy hasonló szurit :twisted:

Eszti, jó az auchan-os kiságy?
Kipróbáltátok???
Ügyes Benyóka, ahogy forgolászik :D

Livi, ez a babakocsi kerék se semmi. :shock:
És ezt eladják!!! :roll:

Anita, elvileg Natika még egy hónapig hordja a terpeszbetétet, de általában csak éjjel adom rá.Anniyra meleg van, még melegítsem azzal is?
Éjszaka viszont kötelezően rajta van, nappal meg kicsit tornáztatom is neki.

Mingyá jövök
vas

Reggel 8-tól délig aludt Fannikám,most meg hirtelen úgy teleette magát,hogy megint beájult!Se büfi semmi.Azért most itt van mellettem nehogy baj legyen.örülök hogy tud aludni ebben a melegben.Jól termelnek a bébik.Fannikám is hasonlókat alkot.
petri:igazad van!Megpróbálom jó zárójellel!
Vendég

Petri!Látod?Ilyen lett!
Vendég

Csak megnéztem Olivért,alszik-e már.De úgy láttam igen.
Fennt hagytam egyedül az emeleten, hátha így is elalszik, és sikerült neki. :lol:

A terpeszpelusnál tartottam.Anita, és viszed vissza ellenőrzésre, vagy csak azt mondtaák, hogy eddig kell hordania, és leveheted neki?
A kis szivecskéjét sajnálom :(
Viszont annyira cuki pofa kis husi gombóc ő is :D
Nekem a fiúk voltak iylenek, Natasa viszont igazi nőci :D

Cory, jó szigetezést!!!!!
Nem fáztok, az biztos :lol:

Natasa meg úgy kakál mostanában, hogy kb 3-4 nap kimarad, aztán 3-4 napig mindennap van több is.
Tegnap kakalit 3-szor, ma eddig egyszer, de még lehet fog, aztán ki tudja mi lesz holnap???
De egy kis ideje így csinálja.
Érdekes.

Én is úgy örülök, hogy ilyen szépen hízik.
Úgyis anniyra féltem az elején, hogy majd őt se tudom szoptatni.
És most értünk el a 3 hónapos korhoz, amikro Olivért hozzá kellett táplálnom, mert abszolút nem hízott.Féltem ettől most is, de soha sem mutattam ki, nem aggódtam annyira, inkább sokszor ciciztettem, aztán tessék ilyen szépen hízik.Tök jó.Csak maradjon meg még ez egy darabig. :wink:

Angi, Natasa nem lázasodott be, még hőemelkedése sem volt.Lidike hogy viselte ?
Gondolom már kutya baja :D

Edit drága, nekünk is van iylen szőnyegünk :shock:
És kicsi nincs hozzá :wink:
200-at benyom Levi, nem semmi, hát akkor nincs min csodálkozni, mért néz ki ilyen jól :wink: :D
vas

Anita, nekd akartam még írni, hogy nekem meg a fijjaim szívzörejesek.De semmi különleges kezelést nem igényel, 1-2 évente kell csak kontrollra járni velük.
Leventével most kell nyáron visszamenni, Olival meg 3 évesen.
megyek, adok kávét a melósaimnak(nehogy elfáradjanak- kell egy kis doppingszer, bár már láttam söröztek, én meg csak kis naívan vizet adtam nekik :wink: )

Van egy állati jó sztorim, ma láttam reggel az rtl klubon Szolnoki Tibort, és Zsadon Andreát(tudjátok operett énekesek)akkor jutott ez eszembe, na a pasival volt egy jó szitum, mindjárt jövök, elmesélem :lol: :lol: :lol:
vas

Sziasztok!!Már nem irom hogy megint,sztem már Mindenki tudja hogy időnként megjelenek és bombázlak Titeket a nyűgjeimmel: :D

Nagyon száraz a fejbőre a lányomnak,sztetek olajozzam?Mert azt olvastam hogy igen,meg azt is hogy ne mert még jobban szárit.és ha igen,akkor milyen olajjal?Mert ez a sima napraforgó olaj nem jön be.

Vki nem tud egy olyan oldalt,linket,cikket,akármit ahol a tejképződésről lehet olvasni.Nem értem ezt a tejleadó reflexet,amit vmelyik nap irtatok,hogy hogy működik.Pl.nekem napközben sokszor bizsereg,vagy fáj a cicim.Szopikor az elején hallom hogy "kortyol",aztán egy idő után már nem hallom,mindig azt hiszem ilyenkor nem jön,de ahogy kihúzom a cicim,folyik ki a szájából.

Bocsi,lenne még egy :ha két ciicből eszik mindig,akkor ebben a nagy melegben ,ha szomjas mikor melyiket adjam Neki?

Pgyönygi:vasárnap óta már csak a kiságyban alszik,igaz még néha küzdünk,de én már nem tudtam aludni rendesen,igy átszoktattam/szoktatom őt.

KépKép

KépKép
pilchard

Ildi
Nektek is ilyen van. De jó :lol: :lol:
Kaja után 3 órával csak 180-at evet. :lol:

Látod milyen ügyi vagy a szopival. :D
Mit csinálnak a kertben?

Viszont már 8 napja nem kakiltunk. Pedig nem hiszem ,hogy mindent fel kéne dolgoznia. Baracklét kell inni? Mert este kap egy kúpot azt hiszem ,ha nem lesz semmi. :(

Vanilka
Csak azért mérem ,mert kíváncsi vagyok mennyit eszik, hogy ennyire hízunk. :roll:

Bosco
Én is béna voltam, sikerülni fog. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita!
Pár éve (1-2) láttam a libriben az eredeti Öreg néne őzikéje könyvet, az elöl kerek ablakos kiadást.

Babcika!
Sajnos láttam a híradót. Forduljon fel az ilyen nő, bemehet kórházba, ott segítséget is kap, nem veszélyezteti se magát, se a babát.

Gyöngyi!
Én is alig alszok a kánikula miatt, Tündi meg sokszor kér éjszaka enni. Ma hajnal óta óránként szopizik, de most alszik 10 óta.

Bartika!
Mi is voltunk csípő UH-n, nem fáj! Ortopédiáról rutinból küldenek át mindenkit.

Esztipeszti!
Elképesztő milyen gondod van! :D Én az idén nem merek strandra menni, majd ha már nem leszek piros csíkos. Egyébként meg vigyél be olyat, ami jó alul, meg olyat ami jó felül és a próbafülkében cseréld össze. Talán nem veszik észre. Ha igen, akkor pókerarc és tagadni mindent! :D

Boscó!
Igen! A kerékcsere jót tett neki. Gyorsabban ki lehet cserélni a kereket, mint a Forma1-ben!

Séta: én eddig dél körül vittem a leányzót levegőre, de most én majd meghalok a napon, hát akkor ő? Viszont, ha kettőig nem indulok el vele, akkor hisztizik.

Vanillka!
Nekünk az első 5-6 hétben volt úgy, hogy csak pisis pelus 1-2 volt egy nap, a többi mind kakis volt. Most már kétnaponta kakil. És emellé néha kicsit nyekereg, ha jön a puki.

Egyéként én nagyon ramatyul érzem magam. Két napig nincs meleg víz a házban, nem tudok rendesen zuhizni. Ráadásul náthás vagyok, tiszta vörös az orrom. Emellé pedig a lakásban 30 fok van! Ja és megint pecsételek a tablettától.

Tegnap méretkeztünk, az én kis Tündibündim 5800 gramm! Jelentem a születési súlyunkat a 11. hétre megdupláztuk! Viszont a héten csak 130-at hízott.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Pilchard!
Írass fel a gyerekorvossal gyógyszertári babatestápolót. Ami nekünk van, annak kicsit gyógyszerszaga van, de a lehámló tejkiütést szépen "elsimította".

Kép
szelivi

Előzményként annyit kell tudni, hogy a barátnőmék Balatoni nyaralójának a szomszédjában van a fennt említett Zsadon-Szolnoki házaspár nyaralója is.

Az eset 4 évvel ezelőtt történt egy szép szeptemberi napon. :P
Nővéreméknek is ugyanott van házuk, és akkor volt a kisfiuk keresztelője Keszthelyen,ahova mi is hivatalosak voltunk.Mielőtt odaértünk volna hozzájuk, bementünk a barátnőmékhez, mert ők is családostól(nagyszülőkkel) lennt voltak.
Én már mentem volna tovább tesómékhoz, Leventét beültettem a kocsiba hátra,apát otthagytuk(volna) én meg úgy gondoltam, hogy a friss jogsimmal 2 utca meg se kottyan, el tudok menni egyedül is. :wink:
Láttam, hogy a kocsi mögött gereblyéző emberkék vannak, de nem is vettem tudomást róluk.Próbáltam indítani, de az istennek se tudtam berakni 1-esbe, lépten-nyomon lefulladt a kocsi.
Tutkó lefulladtam vagy 10-szer :lol:
(bennt volt a kocsi egyik kereke egy kis gödörben)
Mire az egyik "munkásember" nagyon kedvesen megszólalt, hoyg majd ő segít nekem.Én meg már sík ideg voltam, mondtam neki, hogy foglakozzon a saját munkájával, menjen vissza kapálgasson tovább :lol: :lol: :lol:
Még szerencse, hogy nagyon csúnyákat nem mondtam 8)
Utóbb kiderült a mélyen tisztelt művész urat sikerült visszazavarnom kapálni, meg gereblyézni. :roll: :lol:
Barátnőm apja egész nap ezen röhögött, totál büszke volt rám, hogy végre valaki elküldte az a........-ba :P
Ha felismerem a munkás szerkójába, sapkába, nem biztos, hogy elzavartam volna onnan :roll:

Szóval tök ciki volt, kicsit lelekifurim is volt aznap, de mindenki csak röhögött rajta, így aztán el felejtettem én is.
Aztán egyszer láttam őket az Astoriánál sétálni, jót röhögtem magamban :lol:

Ennnyi, csak ugye ma láttam őket a tv-ben , és eszembe jutott az eset, gondoltam megosztom veletek :wink:
vas

Ildi: Mindig megnevettetsz. Kiváncsian várom az újabb sztorikat :lol:

Babetta: A szilvakekvár is hajtós :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Boscó
pü ment :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Babetta :lol:
Mi is volt Timi szemével? :wink: Már elfelejtettük :P
Nem csoda, hogy ilyen jó húsban van Levi ha ennyit szopizik.

Vali :lol:
Tök cuki a sz.gép gurus kiscsaj! Timi nálunk is állandóan ezt és a tv-t nézné

Ildi :lol:
Mit csinálnak a kertetekben? Jó a sztorid!!! :lol:

Bartika :lol:
Timinek is kicsit kötöttebb volt a csípője. Tornáztatnom kellett. Mostmár nem kötött, ezt én is érzem. Vissza nem vittem a dokihoz, mert itt nem Uh-t csináltak volna hanem röntgenezték volna. Azt meg én nem akartam.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Edit, Petri:válasz a kérdésetekre:
A kerteben múlt héten legyomitrózták az egészet, most felássák, kiszedik a sok gazt( tarack volt bőven), aztán öntözőrendszert csinálnak, füvesítenk, bokrokat, és egyéb növényeket telepítenek.
Meg az egyik szomszéd felől raknak fel nádat.Ennyi.
Ezt kb. péntekig művelik.
Addig itt boldogítanak egész nap :roll:
De legalább szép lesz. :D

Tünde, tök jó, hogy Bettus kinyomta magát !!!!!
Ügyi :P
vas

Pilchard: Nagyon ügyik vagytok, meglátod, 1-2 hét és a kiscsaj is rájön, hogy így kényelmesebb aludni. Nálunk már tök természetesnek veszi, hogy a kiságyba teszem le, bár még a fogzás bezavarhat

Kép

Kép
pgyöngyi

Jut eszembe, Tünde, Edit, és aki csinált még fotókat szombaton, és amin rajt vagyunk mi is Natikával, elkülditek nekem e-mailban?
Mert néhányat nem enged a gép innen elmenteni.
Köszike!!!!!! :D
vas

Ildi: Nálunk most dettó ugyanez megy a kertben csak nem gyomírtóznak, hanem berotálták

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, nálunk legyomirtózták, az uram kérése volt, aztán mikor elhalt az össze cucc(gaz+ fű is), akkor jöttek(ez volt ma reggel), és akkor kezdték el rotálni itt is.
Natika ébredezik :wink:
vas

Vas Ildi!
Mekora képet küldhetek? Igaz, nekem csak egy van rólatok.

Kép
szelivi

Lívi, asszem a tiédet pont sikerült elmentenem, Babettáéval, meg Tünde néhány képével voltak gondok!!
Köszike, ari vagy :D

hova tűntette a babanet a vonalzómat???? :?: :?: :?:
vas

Megvan mégiscsak, az előbb meg csak egy piros X volt a helyén.Ki érti ezt :?:

Az 500. oldalon tartunk :!: :!: :!:
vas

Babetta:köszi a biztatást,aranyos vagy!

Szelivi:kitartás a sétán,remélem jól bírtátok. 8) Én míg kiteregettem majd meghaltam a napon!És mihamarabb gyógyulj meg!!!

vas:jó a sztori! :lol: Végülis ő is ugynolyan ember mint mi,csak éppen jobban ért valamihez!

Vanillka:remélem a lányod jobban fog érteni a számítógéphez mint én.Nagyon nagyon édes!! :lol:

petri:megyek nézem a pü-t
Vendég

Sziasztok!

El vagyok hűlve, hogy mennyit esznek a babák (200-210) Nekem Kincső még életében nem evett 120-nál többet!

Hazajöttünk az első nyaralásunkból, az Őrségben voltunk 5 napig egy gazdaságban, Kali tehenet, kecskét terelt, és fejt, strandoltunk, kirándultunk, nagyon jó volt. Kincső is nagyon élvezte, bár a 4 órás autóút NEM tetszett neki. 2,5 óra elteltével teljesen kiakadt. De mikor megérkeztünk már minden rendben volt :) Nem zavarta, hopgy máshol vagyunk, az éjszakai 14 óra alvása ott is megvolt :) Én meg begyűjtöttem két kullancsot :( de sikerült kiszednem egyben. Tegnap voltunk a 4 hónapos oltáson is, nem volt se hőemelkedés, se láz, de nyűgösség az igen.
Megpróbálok egy képet felrakni Kincsőről...hátha.

Titati és Kincső

Kép
titati

vas és pgyöngyi:kitartás!!!Nincs jobb egy csodálatosan szép kertnél.A mienket a párom csinálta meg,igaz két hónap munkája van benne,de olyan mintha kertész csinálta volna.Egyedül az öntözőberendezés ami hiányzik!!!

Titani:gyönyörű a picurkád.És milyen különleges neve van.Kullancsügyben jobban vigyázz magadra,nem játék!!!
Vendég

Titati:bocsi elírtam a neved! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépek a babák! Olyan jó látni, hogy mennyit nőttek pár hónap alatt. :)

Angi, nagyon ügyes Lidi, hogy nem sírt. Mi 1 óra múlva indulunk 3 hós oltásra. Remélem nem viseli meg nagyon.:(

Oltásról jut eszembe, az agyhártyagyull ellenit mi is a 2 és a 4 hóssal kapjuk. A 3.-at mikor kapják? Azt tudom hogy 1 éves kor után, de pontosabban?

vok, sajnálom hogy ilyen béna volt a doktornő :( De a lányod egy hős! :)

vanillka, boldog 3 hót Nektek :)

Anita, Nektek is tuti be fog záródni!! A pici pitvarsövényhiány még nekünk is ott van, az tuti nem fog elmúlni. De nem kell vele semmit tenni, csak a biztonság kedvéért ellenőrzik.
Amúgy mondta a dokinő, hogy 100%-os szive szinte senkinek nincs. A legtöbb embernél van valami apró bibi, csak nem veszik észre.
Örülök hogy nekünk legalább észrevették és ellenőrzik...persze a legjobb lenne ha nem lenne semmi gond!

Hízás, hát én nem tudom már követni. Pont 2 hete vittük vissza a méreget, mert csak porosodott itthon. Utoljára megmértem Dominikot, 6240 gramm volt. Múlthéten elsétáltunk a tanácsadóba, rátettem a mérlegre, és 5540-et mutatott. Néztem nagyokat..mondom az nem lehet hogy több mint fél kilót fogyott. Aztán rátettük újra, akkor meg 6090-et mutatott. Neszenekem. Ebből számomra nyilvánvalóvá vált hogy a tanácsadói mérleg egy nagy sz*r, úgyhogy nem igazán foglalkozom vele. Majd újra kikölcsönözzük a mérleget, és azon 1-2 hetente megmérem.

babcika, a fa alatt szülő nőt én is láttam. Hát szörnyű hogy vannak ilyen nők. És ez a baba már az 5. volt, de minek?! ...Szerencse hogy megtalálták időben!!

Képzeljétek, tegnap mikor a szív UH-n voltunk, amíg a doktornő írta a leletet, hoztak be két újszülöttet vizsgálni. Az egyik picúrka alig másfél kiló volt. Annyira picike volt, sírt, de hang alig jött ki a torkán. A szívem szakadt meg.

Tünde, nagyon ügyes Bettina!! :)

Babetta, jó nagy adagokat habzsol be Levi!:)

Dominik is napi 2-3szor kakil, mégis elég jól hízik. Vagyis eddig mindig letolt a doktornő hogy fogjam vissza a gyereket, mert túl sokat hízik... Most kíváncsi leszek mit mond..

Ildi, jó a sztori :)

Csajok, használ valamelyiktők doki által felírt napozókrémet? Milyen? Vagy milyet érdemes venni?

titati, gyönyörű Kincső! :)

Bocsi, hogy hosszú voltam, de mostanában ritkábban tudok leülni a géphez :) Bár mostmár vége a festésnek és a pakolással is jól állunk.

Mindenkinek szép napot :)

Kép

faby

Petri:látod?mostmár tényleg kész!Az volt a gond amit írtál!Köszi hogy ennyi időt szántál rám!!!
Képzeljétek!Fannika megtalálta a hüvelykujját,és azon dolgozik teljes gőzzel hogy bekapja.Ha nem sikerül,akkor sírdogál.Hát nem örülök neki.Eddig megúsztuk cumi nélkül,gondoltam hogy előbb utóbb megtalálja majd az ujját!Na de hogy ilyen hamar!!!!???
Vendég

Pilchard!
Én úgy csinálom (Botsa és Cory tanácsaira hagyatkozva), hogy 2 óránként váltok mellet. Ha Hanna mindkét mellből eszik, akkor azzal kezdem a következő szopit, amelyik soros lenne. Pl. a bal cici jönne, de eszik a jobból is. 1,5 óra múlva szomjas újra, tuti, hogy a jobbal kezdek. Ha itt is mindkettőből kér, akkor a legközelebb a ballal kezdek. :D

Na, én lassan lelépek szigetmonostorra és csak hétvégén leszek legközelebb.

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Vok:köszi,akkor jól csináltam eddig-

Ha pl.a laktoherbet nem birja a baba,az mennyi idő alatt "ürü"l ki?
pár óra,vagy nap?

KépKép

KépKép
pilchard

A büszke anyuka köszöni a 3 hós gratulációkat és a dicséreteket :) :)

Pilchard: Asszem abban a Babaápolási kiskönyvben amit a kórházi csomagban kaptunk, van szó a tejképződésről. Kukkants bele :)

Szelivi: túléltétek a sétát??? Én dél körül kimerészkedtem az erkélyre teregetni, de iszonyú volt az az 5 perc míg végeztem :( A talpamat ráadásul sütötte a kő :shock: Egy pozitívum van az egészben, hogy már minden be is száradt :) Csak most meg vasalni kéne ...
Nagyon ügyes a kislányod, hogy 11 hetesen már megduplázta a súlyát :) Ne aggódj, a "csak" 130-as heti hízás is emiatt lehet. (Bagoly mondja ... :lol: )
A náthádnak jobbulást :)

Ildi: ismét egy jó story tőled, már meg sem lepődöm :lol: Várjuk a következőt :)
Irígykedem a szép kert miatt :)

Titati: Kincső baba nagyon cuki :) Olyan édesen kukkerol a kocsiból :) Zabálni való a mosolya :)
A kullancsoktól az egész családom írtózik :shock: Ezért is oltattuk be magunkat. Szerencse, hogy idejében észrevetted.

Faby: Dominik is nagyon aranyos :) Jó lehetett neki kicsit hűsölni a pancsivízben :) Meddig hagytad benne?
Én mikor rákérdeztem a dokinál meg a patikában is, azt mondták, hogy nincs külön gyógyszertári kutyulmányos napozókrém. A csajok a Vichy 50-est ajánlották.

Babcika: Én szerencsére nem láttam a fa alatt hagyott babát. Nem tudom, hogy tud egy "anya" ilyet tenni. :evil: Egy csomó kórház bejáratánál van inkubátor, miért nem teszi oda??? :?:
Mikor a kórházban voltam, akkor a mentősök behoztak egy hajléktalan nőt, aki már a 6. gyerekét szülte. Ebből asszem 4 van állami gondozásban, egy meg már nagykorú. Nem vitte haza a babát a kórházból, de legalább bejött, hogy normál körülmények között jöjjön az a pici a világra, és ne legyen semmi baja. Ráadásul pár napig még szoptatta is. Annyira sajnáltuk azt a babócát, nem tehet semmiről, de már meg van pecsételve a sorsa :(
Ez sem valami szép történet, de még mindig jobban el tudom fogadni, mint akiről te írtál.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Pilchard: szerintem 1 nap körül ürülhet ki, de nem vagyok benne biztos. Ebben Cory a szakértő :)

Tényleg ... így, hogy már tulvagyunk a 3 hónapon, és ugye ezt mondják a hasfájós korszak végének, szerintetek bepróbálkozhatok tejszaporító teával??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi-Jó a történet,ismét!!! :wink: :lol:

Faby-Mennyit hízott Dominik,hogy beszólt a doki?Mennyi az a sok?Dominik cuki az aktképen :lol:

Szelivi-Júúj nagyon rossz lehet ilyen melegben a nátha,én is nagyon útálnám!!! :cry: Jobbulást!!!

Vali-Rettenetesen dühít enegem is ezeknek a nőknek a primitívsége.Elképzelni sem tudom,hogy tudja ennyire nem szerteni vki azt a gyereket,aki 9 hónapig benne fejlődött,rugkapált,mocorgott,majd világrahozta,ráadásul még szoptatta is :!: :?: :twisted: :evil: Biztos jól begyulladt a melle,miután nem szoptatott.Remélem :twisted: :twisted: Nekem is vasalnom kellene.

Titati-Kincső kis huncut!! :P

Boscó-Látom sikerült a vonalzó,akkor amit írtam tárgytalan.Látom Petri segített! :P

NAGYON MELEG VAN :cry: :evil:
Vendég

Megjöttünk az oltásról, babynek egy hangja sem volt. :shock: :) Tök meglepdőtem. Már láttam hogy szúrják a tűt, vártam hogy majd kicsit megfújom az arcát, ha nem vesz levegőt a sírástól...de semmi. Olyan büszke vagyok rá! :D És végre a doktornéni is látta mosolyogni, sőt, még a dokinő kezét is megfogta vizsgálat közben. :)

babcika, 3750-el született, és 4 hetesen volt 4850. Erre az 1100gr. hízásra mondta hogy sok. (mondjuk tényleg nem kevés, főleg hogy a 8.napra nyerte vissza a születési súlyát, szóval 3 hét alatt hízott ennyit). De azért nem koplaltattam utána. :lol:
Most 6420-at mért, pont két hete pedig 6240-et, szóval 180-at hízott két hét alatt. Tényleg beigazolódni látszik, hogy ha az elején gyorsan híznak, 3-4 hónapos koruk körül leáll az a növekedési ütem. Ja, és 61 centik vagyunk.

boscó, Dominik 6 hetes kora óta szopja az ujját intenzíven. (de a legelső ujjszopi a szülőszobán volt :) )Aztán vagy az egész öklét próbálta bekapni, vagy cumizott, de szerencsére meglett az ujja :lol:

vanillka, kb 10 percet volt a vízben, de nagyon tetszett neki :) Sírt is rendesen amikor kivettem.. de nem mertem tovább bennehagyni.
Vettünk napozókrémet, Nivea gyerekeknek, 30 faktoros.

faby

Sziasztok!

Angi: én bébiételeztem, de a hónap megjelölések max arra jók, hogy tudd, milyen állagú a bébiétel. Az összetevők köszönő viszonyban sincsenek a valós ajánlásokkal. Olvasd el az összetevőket, mert pl 2 éve volt olyan vegyeszöldségpüré, amiben tejpor volt, de hosszasan sorolhatnám az idióta dolgokat.

Vanillka: nem tudod befolyásolni, hogy mennyit dolgozzon fel. Viszont, ha ennyit kakil, akkor tuti eleget eszik, hisz még feleslegre is futja. Ő egy ilyen tipus és kész.

Pilchard: a tejleadóreflex beindulásakor hirtelen sok tej jön, akkor nyeldekelnek a babák. Az, hogy akkor is folyik ki, mikor nem nyelt, az belefér. Zsoma pl úgy jelezte anno, hogy ő már jóllakott, hogy kifolyatta a szájából a tejcsit. Az utolsó korty mindig kivül landolt, de nem bukásként, hanem le sem nyelte.

A szigetezést túléltük, minden oké volt, hazafelé meg már autóval jöttünk.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok!Csináltam egy baromságot:Múlt héten elfelejtettem 2 nap egymás után bevenni a cerazette bogyeszt. Twisted Evil Most mit csináljak azzal a 2-vel?Vegyem be utólag?Vagy hagyjam ki és kész.És menyi idő mire az ember lánya újra védett?1 hét elég?Akkora barom vagyok!
Vendég

a Twisted Evil ezt jelenti: :twisted: :evil:
Vendég

Babci: Sajnos én nem tudom, nem ismerem ezt a gyógyszert

Cory: Üdv itthon :lol:

Vége lehetne már ennek a hőségnek. :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Babcika: szerintem nézd meg a gyógyszertájékoztatót, abban általában szerepelni szokott, hogy mi a teendő, ha elfelejtettél bevenni egy adagot.
Okosabbat én sem tudok sajna mondani, mert nem ismerem ezt a gyógyszert :(

Cory: hogy éreztétek magatokat a szigeten??
Te mindig mindenkit meg tudsz nyugtatni, tök jó :) A múltkori nemhízás óta azért van bennem egy kis félsz, hogy eleget eszik-e a babó, de ha te mondod, hogy OK a kakis pelusok száma, akkor megnyugszom :)

Faby: Dominik is egy kis hős volt az oltásnál :) Ügyik vagytok :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Maradtam csendes olvasoja a forunmak :wink:

Babcika!
Ne gyotord magad, h elfelejtetted bevenni a bogyeszt. Anno en is elfelejtettem es nyomban hiztam a nodokit, h akkor most lesz cserebogar v nem. :roll: Megnyugtatott, h nem. Hanem azokat amit elfelejtettem bevenni ugorjam at es foly. kov aznapi bogyikkal.
Szoval ket bogyo :arrow: kuka :P
blondina

Lehet rosszul fogalmaztam, sajnos nem biztos,hogy csak hétfőig hordjuk a terpeszpelust :( Hétfőn megyünk megint UH-ra, és akkor kiderül. Nagyon bízom benne. Anno én szíjban voltam, remélem, Botondkánál nem kerül sor ilyesmire. Nem is tudom mit csinálnék szegény izgő-mozgómmal :?:)

Jó,hogy szóba jött az oltás, és nem hívtam volna a dokit az 5 hós oltásért :D:D:D

Ildi: Köszi a nyugtatást :D Akkor te sem kínlasztod Natikát...meg is értem. Most még éjszakára sem adtam Botusra, mert annyira sírt, mikor ráadtam a rugit, meg a terpeszpelust :( Tök kiizzadt, így levettem róla, és csak egy bodyban van. Nem hiszem,hogy egy-két napon múlna a dolog. Remélem, hétfőn megszabadulunk tőle.

Tünde: Szuper,hogy Bettina már ilyen ügyes is :D Mi általában Intersparban vásárolunk, arról remélem, nem írsz (írtok) ilyen horror történeteket!

Babci: Múltkor kérdezted a Cerazette-t,hogy doki utasításra hagytam -e abba. Nem :roll: Persze nem is indul újabba babaprojekt, de össze-vissza pecsételtem tőle, így lehetetlen élni, hogy mikor jön rá(m), mindig felfegyverezve közlekedjek. Amúgy készülök orvoshoz, mert mióta kb. 2 hete abbahagytam, folytatódik ugyanúgy ez az összevisszaság. Lehet még várni kell,hogy kiürüljön? De az a lényege,hogy kevés hormont tartalmaz... Fene tudja, de sztem megnézetem magam (nem mintha annyira hiányozna a vizsgálat már :?

Naptej: Nekünk írt fel a doki gyógyszertári, és bár babakozmetikumok nálunk szinte kizárólag gyógyszertáriak, mi szintén a Vichy 50+ -t használjuk. Botika nagyon világos bőrű (mint én :D:?), de még nem kapta meg szerencsére a nap, úgyhogy biztos nagyon jó, mert sokat vagyunk kinn.

Titati: Jó,hogy írtál. Nagyon bájos Kincső! HOgy vagytok? Már nyaralás? Nem semmik vagytok! :D

Edit (akkor megpróbálunk átváltani rá) :lol:: Jól nyomja Levi is a kaját. Úgy véljük, Boti is mindig 200 felett eszik, de azért ő már nem eszik olyan sokszor, éjszaka egyáltalán nem! Ez látszik is rajta, kezd karcsúvá válni :lol:

Livi: Köszi, akkor megnézem a Libriben :D

Cory: Nem semmik vagytok Ti sem. Gondolom, ma is lesz alvás :D

Eszti: Nem tudsz vmit Boriékról?

Vali: Milyen édes Alizka, ahogy segít apának dolgozni :D

Bébiitalok: HUMANA-nak van pl. sima almája. Fontos,hogy ne tartalmazzon hozzáadott cukrot (ez alap lenne, de nincs mindegyiknél így, úgyhogy erre érdemes figyelni).
Húúú, lassan már kezdődnek a hozzátápis gondok...aztán már azt vesszük észre,hogy szaladnak a kölkök :D
Befejezem a közhelyezést.... :lol:

Puszkó!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi
Majd küldöm
Akkor gyönyörű lesz a kert . :D Szegény munkások meg is rohadnak ebben a nagy melegben. De azért vízzel továbbra is kínáld őket. :lol: :lol: :lol:

Titati
Nagyon szép Kincső :D
Én is elmennék ilyen helyre

Fáby
Micsoda aktkép :D
Akkor mit szólna az én fiam hízásához, :wink: mai vacsi 240 volt. Ja és ezt csak a bal ciciből és még fejhetem is volna ,mert maradt benne.

Boscó
Na látod ,hogy sikerült :D

Cory
A végén ennyi kajával, tényleg kiselefántom lesz. :lol:

30 fok van a gyerekszobában :oops: ,ezért lent alszunk a nappaliban. Még jó hogy van járókánk.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Faby:Nagyon nagyon jó ez a kép!Olyan jó kis barnabörű Dominik.Mennyire élvezte a pancsikázást!!!És milyen hősiesen viselte a szurit!

A laktoherbtől tényleg lehetne hasfájós a pici?Ezt még nem is hallottam.Szerencsére nálunk nincs tünete,pedig én már szülésem óta iszom!

Babcika:nem hiszem hogy gondod lenne a bogyessz miatt!A "rendes" fogamzásgátló sem okozott soha problémát (legalábbis nálam)ha néha kimaradt!Sajna nekem nem írt fel semmit a doki,mert míg ki nem vizsgáltatom magam belgyógyászatilag,addig nem merte felírni,ugyanis az egyik érték nagyon magas a véremben(emiatt indították be a szülést is)Szülés után visszament,de mostanra megint megemelkedett!Úgyhogy igyekszem kivizsgáltatni magam mitől lehet,mert addig nincs felhőtlen hancúrozás.Mennyi idő amúgy amikor már szerintetek hatása van a bogyónak?
Vendég

Babetta:30 fok?Az iszonyú!Nem semmit vacsizott Levi!Írd meg ennyi kajesz után mikor kelt!Biztos nagyon melege van szegénykémnek!
Vendég

Anita
Remélem mi is leszokunk az éjszakáról ,de nem hiszem, hogy ebben a melegben fogjuk elkezdeni. :( Már annyi siker van ,hogy 8 napja már napi 6 kaja van 9-10 helyett. :D Igaz az óta nem is kakilt ,de ma a kúp hatására sikerült. Bár nem szenvedet ,de már nem akartam tovább várni.
Remélem lassan ,mi is elkezdünk karcsúsodni. :lol:
Megy a drukk ,hogy ne keljen már hordani. :D Szegény ,biztos nagyon rossz lehet neki.
:cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bocsó
Szerintem ha 1-ig kibírja már jók vagyunk, de reggel megírom.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bocsi elírtam a neved

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta-Nem semmi ez a tejmennyiség,elképsztő.Mennyi tejed van :?: :!: Babcika=irigy,irigy.Na jó azért Lili messze nem Levi :P

Vali-Köszi.A tájékoztatót persze,hogy már kidobtam. Babcika=Hüle,hüle :oops:

Anita-Én is olykor pecsételek,néha napokig nem(főleg,ha elfelejtem bevenni :oops: )De tényleg furi,hogy nem maradt el a pecsételés,hogy már nem szeded.

Blondina-Köszi!Akkor jó!Ki is hagytam azokat,csak nem tudtam szedjem-e be utólag.Végül is azt is megtehetném,mert nem hiszem,hogy különbség van 1-1 bogyó közt!!!A nyíl,meg a napok jelölése csak a feledékenység elkerülése miatt van.Persze nekem ez sem elég.+Azt már el sem merem árulni,hogy még a telcsim is jelez minden nap.Csak épp mást csinálok,kinyomom és...huss :evil: :oops:
Vendég

Boscó-Nekem anno 2 hetet mondott a dokim,de ha jól emlékszem,akkor a papírján csak 1 hét volt.Júúj,mi magas a véredben?Van valami tünete is?Talán gyulladás? :roll: Nagyon sajnálom![b]
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: