Sziasztok!
Nem tudom, van-e hasonló topic máshol, ha van, akkor az a kérdésem, hogy hol találom...
Ha még nincs ilyen, akkor viszont az a kérdésem, hogy mi hat kialvatlanság ellen...
Azt én is tudom, hogy az alvás, de akkor, ha erre nincs lehetõség, és ezen nem is tudok változtatni, akkor mit lehet tenni? Már olyan fáradt vagyok, hogy éjszaka összegabalyodnak a szavak betûi a számban, vagy nekimegyek a folyosón a falnak, vagy szédülök fölkeléskor, és már nem vagyok olyan ellenálló a betegségekkel szemben, mint régen. Sajnos világéletemben nagy volt az alvásigényem, és ennek ellenére SOHA nem tudtam nappal aludni, még oviban se, mikor szigorúan büntették azt, aki nem aludt délután, csak feküdt az ágyon... És akkor se, mikor fõiskolás koromban éjszaka dolgoztam egy csokigyárban. Akkor is szédelegtem a fáradtságtól, de akkor abba lehetett hagyni az éjszakázást. Most erre nincs lehetõség. Szóval arra semmi esélyem, hogy annyit aludjak, amennyit a szervezetem igényelne. A sport meg a strandolás hatni látszik, tehát a nappali erõnlétemen javít, de ennek ellenére fizikailag rosszul vagyok a fölkelésektõl, és már teli vagyok aftákkal, pattanásokkal, stb. Ami a fõ baj: a tejtermelésre is hat a kialvatlanság. Ez a legszomorúbb az egészben.
Tapasztalt anyukák! Tudtok valamit javasolni?
Mi a véleményetek, természetgyógyász tud az ilyesmin segíteni például?
Elõre is köszi
Adrienn

De ilyen nagy lógóssal ami nekem van kifejezetten egyszerû. Minden rosszban van valami jó is. :/