Boszi!!!
Sztem is nagyon jól nézel ki, ne légy ennyire elégedetlen magaddal (mondom én, aki ugyanezt eljátszom)!Bár engem abszolút nem hátráltatna az a pluszz 4-5 kg, ha csak nem lenne valami szervi bajom emiatt, de nincs ilyened, nem?????
S nagyon igaza vana Nikának!Nem biztos, hogy azonnal sikeredik a bébi, mi is félévig próbálkoztunk mire Bence végre megfogant!!!!!!!!!!
Esemény utánit ne vegyél be, pláne hogyha ilyen jól beállt a vérzésed. Igaz nekem sosem volt rá szükségem, de sztem ne kockáztasd meg, hogy bajod legyen tőle!Ha meg véletlenül besikeredett a tesó, akkor csak örülnötök kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hisz mire megszületik Gabika már nagy fiú lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyanixi!!!
Én elhiszem, hogy milyen nehéz pedagógus állást találni, igaz én tanár vagyok (egyetemet végeztem), de átlátom a helyzeted. Bár nekem anno nagyon nagy szerencsém volt, hisz államvizsga után 2 hónappal már találtam is állást, igaz kémia tanárból nem sok szaladgál az utcán, ezért is kellettem.Azóta véglegesítettek (az első év után), így elvileg nyugodt lehetek egy darabig!
Nika!!!
A 2 hónap még nem olyan vészes, biztosan hamarosan kopogtatni fog a bébitek!!!
A vérnyomás pedig nem játék. Nekem mióta az eszemet tudom nagyon alacsony, ennek ellenére hála nincs vele panaszom. kopp-kopp-kopp.
Szedsz egyébként valamilyen vitamint :Elevitet, Gravidát valamit?
Ettike!!!
Borzasztóan édes Patrik, nagyon édesen huncut pofija van!!!!!
Mi hétfőn megyünk a Balcsira :Balatonkenesére, bízunk benne, hogy jó idő lesz!
Kia!!!
Gyönyörű kis mazsola Levi baba!!!!!!!!!!!!!!!

Bölcsibe
Új játék
Séta
Így aludt el