2004.05.24 10:20
2004.05.24 12:19

2004.05.24 13:16
.
.
.
Langos ugyben egyet ertek, bar en szoktam sutni, de nagyon melos.
. Bar az elso karacsonyt a babakkal egyutt toltjuk, ez is valami. 2004.05.24 13:28
2004.05.24 18:10
A férjem teljesen más véleményen van, ő a "nagylány vagyok"-ot szeretné hangsúlyozni. Én hiába mondom nek, hogy ezzel megzavarhatjuk Dorkát, nem nagyon akarja belátni, hogy másképpen kell viselkedni...
Velünk ha ilyet csinál egy szerelő azonnal lemondjuk, azaz nem kérjük, hogy többet jöjjön. Eddig mindig találtunk olyat, aki azonnal kijött és még olcsóbb is lett (Bp-Piacból, Kisokosból vagy internetről)
Nagyot szoktak koppani, mikor a férjem közli, hogy ilyen hozzáállással köszönjük nem kell, mert találtunk pontosabb és olcsóbb szerelőt.
Azért milyen jó Neked, hogy Dani már egy finom elküldésre reagál, na az én lányom nem...
2004.05.24 18:13
Hogy érzed magad?

Hétvégén ettem friss karalábét is, de azért nálam még mindig az eper a menő!
Bár ma már láttam cseresznyét is, olyan májusi apró szeműt, valószínűleg holnap azt is veszek.
Reméelm ez sokáig megmarad mindkettőnknél!
Most látom te is nagyon közel vagy a célhoz, remélem végleg megnyugodtál. Meséld el nekem légyszíves, hogy milyen ez az NST vagy másoknál CTG-s vizsgálat? Hamarosan én is megkezdem.

A gyeerkszoba nálunk nem lesz olyan nagy szám, mert egy éve költöztünk ebbe a lakásba, s akkor festettünk, úgyhogy most ez kimarad. Mondjuk nagyon barátságos meleg sárga, olyan antikolt sötétebb foltokkal. Csak eddig ez a szoba a férjem birodalma volt, aki megrögzött számítógép mániás, meg egyébként is hihetetlen gyűjtőszenvedéllyel van megáldva, így azért nem semmi meló kipakolni az ő betárazott cuccait onnan.
Meg van benn egy hatalmas beépített szekrény, amit most sikerült bpolcoztatni, így oda be kell pakolnia a "nélkülözhetetlen" gyűjteményét. S amilyen alapos és percíz, ez még eltart nála két-három napig biztos. Aztán végre felállítjuk a kiságyat, meg átmoshatom a babruhákat és bepakolhatom a végleges szekrénykékbe. Meg már elhoztam a szüleimtől egy csomó gyerekkori játékomat, plüssállatkákat, úgyhogy ezzel próbálok valami gyerekszoba hangulatot varázyolni. de azért majd teszek fel képet, ha akarod.
Meg szeretem előre látni a dolgokat, úgyhogy jó volt. Szerencsére a férjem továbbra is nagyon elszánt, már addig jutott, hogy fényképet akar magáról amint elvágja a köldökzsinórt.
Jaaaa és ki akarja próbálni a labdát is.

Holnap viszont már megy melózni, úgyhogy visszatérek a reggeli bejelentkezéshez! 2004.05.24 18:47
A mienk már jóval elnyűttebb állapotban van.
nagyon szép kismama vagy és jó nagy pocit neveltél!
Sajna már többé-kevésbé megszoktam, hogy általában ráfaragunk.
2004.05.24 18:59
2004.05.24 20:08
én sem reménykedem sajna... 2004.05.24 20:51
Tiszta hülye vagyok mert reggel még lelkiismeret-furdalasom volt, hogy tulképpen nem is vagyok beteg és itthon vagyok. Aztan gyorsan elmult a büntudat...
)
2004.05.24 21:42
Na és állandóan kérdezi, ki fiú, ki lány és kinek van puncija és fütyije, ki hogyan pisil stb... Szóval elég izgis napjaink vannak. Egyszerű kérdésekre olyan meggondoltan kell válaszolni...
Olyan érdekes, mert anno mindenben megegyeztünk gyereknevelésben, most meg ilyen buta apróságokon akadok ki.
2004.05.25 06:36
. De a ferjem mar 2X is. Es latta almaban a kiskolyok arcat.
2004.05.25 06:52

Az étteremben sok csodálótok volt?
Jók a beköpések is, jó hogy azért tudod magad "öngyógyítani" is.
Ha a szerelő meg végre megjelenik, zárd rá az ajtót és ki ne engedd, amíg tökéletes munkát nem végez!
Vérvételre szorítok!
Ennyire nem perverz a férjem!

Nem tudom láttátok-e az Áldatlan állapotban c. filmet Hugh Grant-tel a főszerepben. Na abban is az van, hogy a szomszéd a feleség lába között kamerázik végig a szülés alatt... Nagyon jókat röhögtünk rajta, amikor néztük.
A férjemnél egyébként ez azt hiszem azért van, mert nagyon szeretne ugyanolyan részese lenni a dolgoknak, mint én. S tegnap a szülésznő aki végigvezetett a szülőszobán felhívta a figyelmet, hogy lefotózzák a "hős" apukákat, akik remegő kézzel ugyan, de elvágják a köldökzsinórt.....na ez nagyon tetszett neki. Ugyanakkor ismerem annyira, hogy azt nagyon nem bírja, ha szenvedni lát, úgyhogy kicsit aggódok is, hogy mi lesz, mert ugye én sem tudhatom, hogyan viselem majd zt az egészet. de majd csak megoldjuk valahogy, mint az eddigi problámáinkat.
Ilyenkor gondolom nehéz lehet komolynak maradni!
2004.05.25 06:56

2004.05.25 08:00
)
2004.05.25 08:23
Már vagy fél éve.
Azóta csak igazíttatom.
2004.05.25 08:27
2004.05.25 08:41
2004.05.25 09:08
2004.05.25 10:31
Jobbulást Ritának!
Az apukák meg persze, hogy elsősorban a párjuk kezét fogják, de szerintem nincs abban semmi, ha figyelemmel követik az eseményeket, én leglábbis ebben nem vagyok szégyenlős a férjem előtt, persze ezt nem kell megörökíteni, de ilyen fel sem merült! De úgy gondolom mindenki annyit lásson, amennyit akar meg bír, meg amennyivel jót tesz az anyukáknak. de ez az én véleményem.
Én is sajnálom hogy nem aludtatok jól.
2004.05.25 12:36
Plusz a munkahelyemen is hülyék vannak
Próbálom beszerezni a szükséges papírokat az igénylésekhez
Utálom!!! De legalább van már házassági anyakönyvi kivonatom. Az is valami.
De most egyébként a gyerekek is besegítettek, főleg Nóra, aki nem nagyon rajong értük. Érdekes egyébként, hogy egyik gyerek se szokta őket emlegetni. Lehet, hogy csak szolidárisak az anyjukkal
Kíváncsi vagyok, mit mond a dokid!
Eddig nekem egész jó volt, de most már második éjszakája, hogy szinte alig alszom, nappal meg csak kóválygok
Voltak Panóék is bográcsolni, jól sikerült, csak a végén odafagytunk már a székekhez. Pocakod? Keményedik? Jó a kép! Kitartást az ablakcseréhez!
Gondolom Te se tudsz sokat pihenni!
További nyugodt, pihenős napokat neked!!! 2004.05.25 12:40
Pihend ki magad mihamarabb! 2004.05.25 13:15
Egy kolléganőm, aki szintén babát vár, volt Pesten és vett nekem is a Kikában, még mindig 6000-ért. Most már tényleg mindenünk megvan, csak rendet kell rakni.
Hát ez a bürokrácia olyan jellemző az országunkra és őszinte részvétem miatta. Meg a vérnyomásod miatt is.
de hátha ez csak a baba miatt van, és szülés után rendbe jössz! 2004.05.25 13:59
Mire is jól a kollégák!
2004.05.25 15:02
2004.05.25 15:42
2004.05.25 15:49
2004.05.25 15:55
2004.05.25 16:00
2004.05.25 16:14
Főleg estére.Én már a játszótérre is csak kísérővel megyek ki,mert nem tudok a gyerek után szaladgálni,és 10 percnél tovább álldogálni.Érdekes ez a Mayával nem volt!
Imádom!!!
És nagyon jókat lehet aludni a foltelben is!
Nagyon csini vagy!Nem is írtad,sikerült az ovi Zsófinak?
2004.05.25 18:12
Csak az a kaka, hogy nem tudom mit csináljak Danival addig, míg zajonganak.
Főleg ha vacak idő lesz. 9-kor még nem tudunk lemenni a játszótérre, az nagyon korai és nincs ott senki sem.
Az apukás sztorin jót derültem, a férjemnek is nagyon tetszett.
A hányinger nem tudom mi lehet, talán tényleg nyom valamit a manó.
És a hasbehúzós kérdésen is vigyorgok ha eszembe jut.
)lehet, hogy ott?
Azt hittem elolvadok.
Nagyon atomkodott.
A méhszáj zárt. A változatosság kedvéért most Canesten kúpot kaptam.
Olyan izgalmas.
Hú, de disznó vagyok, ugye? 
2004.05.25 18:26
Ugye azért valaki majd tudat rólad? Az jó ha jövő héten a húgod vigyáz rád, mert ha úgy döntesz, akár otthon is szülhettek.

Hogyhogy most számoltad ki a szülésed időpontját? A doki nem mondott semmit, vagy te attól eltérő időpontot számolsz? Bocsi ha már leírtad volna...
Danival egyébként az apukája lesz otthon amíg te a kórházban leszel?
2004.05.25 19:36
2004.05.25 19:43
Most kaptam gyogyszert, szigoru pihenes, de ugy nez ki, hogy mar csak pentekig leszek "szabadlabon". Ket napot kaptam, hogy a kemenyedesek a gyogyszertol elmuljanak, ha nem, akkor korhaz es infuzio. A doki szerint csak 2-3 nap, mert altalaban jol reagalnak ra a babak es akkor hazajohetek, de en felek, hogy ugy jarok, mint Mucska. 2004.05.25 20:17
2004.05.25 20:52
Nagyon jol néz ki!!!
2004.05.25 21:33
Az valami kiságyféle aminek támaszkodsz? Olyan kicsinek tűnik.
Nyújtható?
A légkondis ürgét még csak elpáholnám, de a "szimpatikus" anyukákat nem szivesen.
Amúgy Ádi régebben emlegetett nekem valami homokzsákot amit püfölhetnék kínomban.
2004.05.25 21:43
2004.05.25 21:55
Koszike elore is
Aztan valahogy csak elaludtunk. Most is mar hulla vagyok, valahogy mostanaban sokkal hamarabb faradok
2004.05.25 23:09
2004.05.26 06:32
2004.05.26 06:35
2004.05.26 07:24
Az otthon szülés csak vicc volt, azért szerintem minden körülmény között a kórház a legbiztosabb, de persze itt is ízlések és pofonok. Viszont a Te esetedben jól teszed, hogy mindenképp bementek! S a te gyermekeid mit szólnak az új babához? Fel tudják már fogni? Várják?
És az az ágy! Nagyon édes, még én sem láttam ilyet! Egyébként igazad van, az a lényeg, hogy a párok között összhang legyen! Ez a padlizsánkrém annyira jól hangzik, hogy már ráéheztem.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint