Brigi,
Sajnos ebben nemigen tudok segiteni, nekem elment a tejem mindket esetben. Szerintem azert probald meg fenntartani, hatha, a lefejt tejet ugyis barmiben felhasznalhatod. Boldog szulinapot a nagyfiunak!
Ha el akarod apasztani, akkor ne fejd ki teljesen szerintem csak mindig annyit, hogy ne legyen duzzadt es ne fajjon.
Ancsi
Nekunk is 22 cipo kell a fiamnak
Akkor amit visszaolvastam mar,
Nemesek,
Szerintem ne hozd fel neki, ha nyomja a begyit

, mint ahogy mondani szoktak, ugyis beszelni fog rola, de nem is biztos, hogy o igy fogja fel. Szoktal meghivni baratokat hozza? Nalunk mindig van valaki szerdankent itt nincs iskola, igy mindig hivok valakit, barat, baratno vagy unokateso stb, igy kevesbe mondhatja, hogy unatkozik.
Benianyu
Te kerdezted a baranyhimlo oltast?
Nalam a kicsinek meg nem volt a nagy ket eves volt, amikor atesett rajta. Hat en a te helyedben beadatnam neki, miert ne, ha feltalaltak, szegeny mar ket evesen felfogta es vakarodzott, maradt is neki ket helyen nyoma, szoval en kernem. Nalunk kotelezo viszont a rubeola oltas, egy evesen kapta az elsot es majd hat evesen oltjak ujra. ITT.
Ayse,
Jaj de orulok, hogy jobban vannak, MEGGYOGYULTAK.
Milyen rendes ferjed van, hogy igy segit!
Benianyu,
Dani meg igy "pirospozsgasan" is tetszik!
Beninek jobbulast az asztmajahoz!
Csikken,
Igazi "csavos" a fiad, jaj nagyon jol nez ki az indulos kepen.
Gondorzsof, Totka,Brigi
Utolag is Boldog Szulinapot a gyerkocoknek!
Totka
Biztos nagyon szupi lehetett a buli, plane, hogy nem is kerult semmibe

Nagyon szep Panna lany a kepeken!
And,
Hat ha sikerult ha nem, en bizony kedvet kaptam a kepek lattan ehhez a tortahoz, azt hiszem meg is csinalom szerdan.
Nagyon szepen diszitettel es orulok, hogy a bekites is bejott!!!!
Nagyon edes Eszti lany, ahogy nyalakodik.
Kuha,

Probald mar ki a malyvateat!!! Na hosszu, ket fajta orvos van itt nalunk, az egyik felhuzza a masik meg csak halogatja, de a huzogatasokat nem ertem, en is huzogattam a nagyet

, dehat konyorgom nem addig, hogy beverezzen.
A dadanal levo harom eves kisfiuet most egy hete huzta fel az orvos, azelott itt azt mondjak nincs ertelme, nade adott neki erzestelenitot, fertotlenitett es hops, felhuzta!!!!! Ma reggel lattam a sracot, minden rendben, sot utana sem volt baja, persze kezelni kellett, de kesz.
Szerintem beszeld meg a dokiddal, hogy o hogyan latja ezeket a dolgokat, igy nem lesz felreertes koztetek.
And,
Nalunk megmutik meg a pici babakat is, ilyen problemaval, allitolag rutinmutetrol van szo?!
Hu, faradt vagyok, megyek csinalok egy kavet!!!!!!!!!!
Megann,
Nagyon edes Lena a viragos kepen.
Nekunk jol telt a hetvegenk, csodalatos idonk volt. Hajokaztunk, pecaztunk, fogtunk 7 db kisebb meretu TONHALAT!!!! Ott vannak felszelve a fagyasztoban!!!!!!!!!!
Most meg itt gagyvadok az irodaban, de semmi hangulatom katalogust csinalni.
Olyan szep ido van meg mindig
Na ki ker egy kavet?
Rokica,
Az en fiam is sokaig kelt este, miutan abbahagytuk a szopit es nem csak inni, de enni is kellett neki. Zsuzsa meg van szokva, hogy akkor szopizik, amikor akar, szerintem ez zavarja be.
Egyebkent nem ertem,

bar mar tobbszor olvastam, te otthagyod mellette a tejet es o ejjel kiszolgalja magat?????????

Ugyes kiscsaj
Csakhat igy szerintem sosem fog leszokni az ejszakai kajalasokrol
Aniko