Sziasztok!
Kösznjük a jobbuláskívánásokat!
Tegnap este volt 39 fokos láza is ANdrisnak, ma még nem kellett adni lázcsillapítót, mert nem ment 38 fölé

:D:D! Csak elég nyűgös, sőt nagyon. Én meg kivagyok, mint a liba! És persze, hogy a férjem estig dolgozik és úgy jön haza, mint egy gondtalan egyetemista. Mondtam már, hogy legközelebb én is férfinak születek?
Lili detto ugyanazt csinálja, mint Beni! Például, amikor fürdés után a pelenkázón igyekszem minél gyorsabban szárazra törölni Andrist, beáll pontosan a hátam mögé és ott produkálja magát:
- Anyu figyelj! Nézd, milyen ügyes vagyok!
Én meg ösztönösen próbálok hátranézni, ami ugye a nyakam 180 fokos kitekerését jelenti. Már megbeszéltük, hogy ez így nem jó és miért, és mi legyen helyette, de nem hat.
A másik, hogy látja, hogy mi az, amikor nagyon figyelek egy hírre a rádióban, na akkor tökéletesen felülbeszéli, nehogy már megértsem, miről van szó. A waldorf módszer szerint nem jó a háttérrádiózás (a tévézésről már nem is beszélve). Ezen nagyon fel voltam háborodva, mert imádom a mindenféle tevékenység közepette hallgatni a rádiót. De mostmár ott tartok, hogy lehet benne valami, mert annyi feszültség származik belőle, hjogy nem éri meg.
Arra számítottam, hogy visszamegy a fejlettségi szintben Lili, esetleg be is pisil. Hát nem így lett, a szomszéd kislány csinálja ezt. Azt játsszák vég nélkül, hogy ő Andriska, anyája Emese, apája meg Imre (azaz mi).
Képzeljétek, egy másfél méteres kígyó van laposra taposva a kertünk előtti aszfaltszakaszon az utcában

. Asszem sikló. Azért jó, hogy megszakították haladásának az útját ( a feje a mi kertünk fele néz). Annyira nem örültem volna neki, ha ANdrissal felveszi a harcot (tudom, hogy a sikló nem veszélyes, de akkor is). Környezetvédők dobálhatják rám a köveket!