A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Akkor most hol is vagyok pontosan??
Kép

Marci rág:

Kép

Zsuzsa imádott anyucival:
Kép

Miután Kisnyúl végigitta mindenki vizét..megunta és gondolta...

Lehet talán tápit kellene innom?
Kép

Vagy inkább ájsztíít..az meg mi a franc???
Kép

Tudom már...itt egy buksza...leugrom vele a non stopba pepsiért...
Kép
Kép

Julcsi..hogy kéne kujutni??Te érted??
Kép

Mégsem szököm meg...tök jó ez a könyv..
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Drága Nyúlné!

Nagyon köszönjük a talit, roppant jó volt..Léna azóta rezzenéstelenül alszik a kocsiban..immár lassan 2 órája... :P :P
Nagyon jól érezte magát nálatok..pláne az tetszett neki hogy hozzáérhetett a virágaidhoz :lol: :wink:

Lányok!
Örülök hogy sokakkal most sikerült találkozonom, jó fejek vagytok egytől egyig.

Cleo!
Szívfacsaró képecske szomorú Majácskáról :cry: :cry: :cry:
Nagyon vártalak titeket, kár hogy így alakult..
Egyébként mire hazaértünk nekem is megfájdult a bal mandulám..pedig semmi hideget nem ittam Nyúlnénál.

Annamami!
Neked külön köszi a névjegyet..fel fogom keresni az üzletet.

Titti!
Megnéztem a honlapot, de nem ez volt..valami tájváni csoda..vagy kínai vagy ilyesmi..mindegy, azért majd még benézek oda..

M.

Kép

Kép
megann

sziasztok!

Nyúlné!
szuper jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!!!!! a kaja is isteni volt!!
Kisnyúl meg lehengerlő :) hozzám is többször odajött, amíg épp nem voltál ott. fantasztikus, hogy már milyen szépen megy! viszont most nem huhogott, amit hiányoltam nagyon :wink:

Léna meg élőben még szebb :) és köszönjük a cumisüveg csócsálási lehetőséget! :)

sétáltunk a barátnőmmel egy jót a környéken, Eszti egy nagyot aludt a babakocsiban. Kis gombócka Danifiú még nincs hat hetes, de már olyan ügyes, annyira figyel, forgatja a kis buksiját, és ahhoz képest, hogy éhes lett a végére, nagyon türelmes volt. egyszóval megkívántam egy kis fiúcsomagocskát :wink:

még nem tudom hogyan kell feltölteni a képeket az új gépről, de amint tudom beleásom magam, és jövök a képekkel.

KépKép
KépKép
and

Jó kis tali lehetett :)
Örülhettek, hogy nem mentünk, mert Boti du elkezdett hányni, tuti összeszedte ezt a virust, ami most pusztit. Igy nem volt lehetöségünk nektek is szétosztani :)
Maresz, Bia nincs valami messze, persze kocsival Meg tölünk (Etyek) :) De Budapesttöl sem. Fura, nekünk házunk van, de böven nincs ekkora hely, hogy ennyi baba és mama elférjen...vagy csak én nem tudok rendet rakni...asszem mindkettö igaz. Majd jövöre, amikor már élvezni tudják a kerti homokozót! :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Talis képek ismételten nagyon szupik lettek!!!! Én is akarok talizni!!!!!!!

Vígasztalás képpen csaptunk egy görbe napot GErgővel.

Először is, behéveztünk Pestre. Ebben már elég nagy gyakorlatunk van, mert innen csak HÉV-vel tudunk bejutni, ui. nincs délelőtt közvetlen Volánjárat Bp.-re,
csak fóti átszállással, de legkevesebb fél órákat így is várni kéne a csatlakozásra.
Így marad a hév.

Szóval az Örsön rögtön az Árkád-ban kezdtünk. Igaz, csak a hajfestékért ugrottam be, de persze a H&M és a C&A nem maradhatott ki.
Ki is néztem Gergőnek gyorsban néhány cuccost, de nem sok időm volt, mert rohantunk a munkahelyemre.
Ott vett fel ugyanis Apa, mára terveztük be Gergőnek a szülinapi ajándékok megvételét.
Már egy csomó helyen jártunk, de egy mesekönyvön kívül nem sikerült sok mindent venni.

Így célba vettük a Gulliver játéknagykert. Hát ott aztán jól bevásároltunk.
Sorolom:

TEknősbékás-építőkockás varázslat (nem tudom, minek nevezzem),
Vödrös építőkockás varázslat (kimondottan ez a jó nagy építőkockák:) ),
Hatalmas markolós traktor (nemhiába, "Parasztiában" lakunk, vagy mi fene, bár én továbbra is városi szeretnék maradni)
Mesekönyv
HINTA (amit majd a lakásban fogunk felszerelni neki)
Hűűű, és még mit is??? Most nem nagyon jut eszembe... :(

Aztán kifelé jövet Apa megjegyezte, hogy most már csak néhány "göncöt" kellene venni Gergőnek.
Úgyhogy erre gyorsan lecsaptam, és az Árkádba irányítottam. Gondolhatjátok, mennyire örült, hogy az M3-as mellől, mehetünk
vissza az Örsre.
De szerintem úgy volt vele, hogy jobb lenne túllenni rajta. (Úúúúúúúúúúútál vásárolni).
Úgyhogy visszamentünk az Árkád-ba, ott a H&M-ben Gergő kapott még egy béléses, gumis aljú, nagyon vagány kord gatyeszt, meg egy sapit, amit már most úúúúúúúútál.
Megpróbáltam rápróbálni még ott, de nem ment, és itthon is kapta le a fejéről.
Azt hiszem, nagy harcokat fogunk vívni sapi ügyben.

Szerettünk volna venni még Gergőnek egy kötött pulóvert is, Apa nagyon bírja a gyereken. Jelzem, csak rajta, mert saját magán nem nagyon.
De nem volt olyan, ami tetszett volna, és a mi méretünk.
Úgyhogy irány a C&A! (Ma már másodszor).
Hát ott valami tiszta felfordulás volt, és kötött pulcsik sem nagyon voltak, vagy ami volt, nem tetszett.
Úgyhogy ez még kimaradt.

Persze, aztán az összes létező cipőboltot, meg a bababoltokat is bejártuk, hogy vegyünk Gergőnek cipőt.
De hát ezt nem is részletezem, komolyan mondom, mintha a város összes kisbabájának ma akartak volna cipőt venni a szülei!
Katasztrófális volt, persze megin ami tetszett, abból nem volt méret.
Meg aztán Apa is kezdett nyűgi lenni, úgyhogy cipőt sem kapott Gergő.

Sebaj, most jól feltérképeztem újra az Árkád-ot, és jövő héten majd betámadok. Egyedül. Max. Gergővel. Csak ő meg úúútálja a próbafülkéket. Az elsőben még jól
elbohóckodik a tükörben, amíg én próbálok, de a negyedikben már dührohama van. Pasi..... :?

Prüntyi!

Tüncsi hogy van? Jobbulást kívánunk neki!

Kép
kuha

MEGANN!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szétröhötem magam!jaj,potyognak a könnyeim és főleg az erkély jeéenet miatt,haláliak a csajok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Nagyon köszönjük a vendéglátást! A tésztád receptjét nem szabad elfelejtened! :D Nyuszid édes mint mindig, második gyereknek lehet, hogy elkérem :lol:

Kuha
LÉgyszives fotózd le az új holmikat!

Még azt szerettem volna, hogy Zsuzsa Te elbűvölő kismama vagy!
Rokica Te pedig akár le is tagadhatod, hogy kismama vagy és úgy vagy elbűvölő :wink:

Ja. Jövök a képekkel. Csak az még kicsi idő.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Nyúlné! Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! :)

Mindenki!

Van még egy hatalmas doboz Mildibé 3-as banános tápszerem. (A másik kettőn sikerült túladni a talin.) Nem kell véletlenül valakinek? Két adag hiányzik az egyik zacsiból kábé, mert Zsuzsa nem hajlandó megenni.

Most azon töröm a fejem, mit próbáljunk ki következőnek. Szimpi lenne a Mildibé rizses, hátha a rizstej után az is bejönne Zsuzsának, meg a Humana Folgemilch. Tudja valaki, mi ezek között a különbség, tápanyag szempontjából? És azt, hogy miért nem gyártanak szingli adagokat, hogy az embernek ne kéne megvenni 2000 forintért a hatalmas dobozt, amit aztán csak ott álldogáll ha a gyereknek mégsem ízlik??? :evil:

And!

Az Elefanten márkát lehet kapni a Deichmannban!! Asszem próbáltam írni, de én elefántosnak hívtam, mert nem emlékeztem a pontos nevére.

Cleo!

Jobbulást nektek!!! David is taknyol, de szerintem allergiás, csak nem vallja be.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Természetesen az összes baba nagyon tündérbogár!
Pont annyira mint a Kisnyulacska :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci:

Nagyon aranyos vagy. :) Azért már szeretem kitolni a pocakomat, a múltkor át is adták a villamoson a helyet. De hízni még nem híztam, hála a Zsuzsa nevű kondicionáló programnak, amelynek keretében egész nap egy kilenc kilós sózsákkal súlyzózom. ;)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! :) :) :)

Nyúlné,
Mi is nagyon szuperül éreztük magunkat nálatok! :) A lakásotok gyönyörű, a kaja szuper és a vendéglátók igen kedvesek! :)
Köszönjük még egyszer a vendéglátást. :)
Apa poénból megkérdezte reggel, hogy nem randira megyek-e ilyen nagy lelkesedéssel. Egy randit sem cserélnék el egy ilyen jó napra, mint a mai! Nincs az a pasi!!! :) :) :)

Íme a házigazdák. Kisnyuszi tüneményes volt, jött ment, mindenkire mosolygott egész nap. :)
Kép Kép Kép

Annamami mesél Mazsinak és Nolcsinak, háttérben Rokicával
Kép

And Esztije
Kép Kép

A nagy labdáért oda voltak a babócák
Kép

Danika Julcsival és Lénával
Kép Kép

Léna felállt a zsámolyra és ott várta a fiúkat, akik jöttek is :)
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kisnyuszi némi elemózsia után néz :)
Kép

Danigombóc a labdával
Kép

Marci és Léna
Kép Kép

Nolcsi és Kisnyuszi
Kép

Marci és Dani
Kép Kép

benianyu

Jönnek a képek:) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó lehetett a tali, Gyerkőcök nagyon drágák!

Totka utólag is gratula a 7 évhez!

Beteg Pacsirtáknak jobbulást kívánunk!

Megann! Nekem bejön az oldal. www.faunatrade.hu

Pussz: Titi
titii

Rokica,
Köszi még egyszer a tápszert. Dani megkóstolta esti cicikiegészítésnek és nagyon ízlett neki. :)

Prüntyi,
Tündike jobban van?

Kuha,
Jó kis vásárlós napotok volt! :)

Mea,
Gratula Lívike új fogaihoz! Tényleg nagyon jól viseli, csak így tovább! :)

Cleo,
Szegény morcos Maja! Gyógyuljatok meg Apával és drukk, nehogy Maja elkapja!

benianyu

most töltöm a képeket, csak kicsit lassan megy, mert már van rajta 280 db...

addig is:
ha még nem unjátok a talizást, szívesen meghívlak benneteket hozzánk!! jövő hét csütörtök lenne ideális nekünk. kőbánya sincs a világ végén, a kökitől és az örstől sem vagyunk messze, és villanyossal is lehet jönni blahától pl. naaaa??!

KépKép
KépKép
and

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Halihó!

Basszus én olyan egy tahó vagyok!

And Esztijéről nem is raktam képet!

Egy ilyet találtam:

Eszti, akkor most jössz ki vagy nem???
Kép

Kinn a bárány, benn a farkas....avagy Julcsa be, Léna ki..
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Bocsi Lányok, hogy egyes képeket dupláztam.
És hogy szöveg sincsen.
Mentségemre szolgáljon, hogy nagyon fáradt vagyok :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hát lányok, ez a tali tényleg szupi lehetett. A képek őrjítőek és Megann, a kommentáron szétröhögtem magam. :lol: :lol: :lol: Minden baba tündéri és csodaszép.
Szedit
Ti Etyeken laktok?

Kép
Kép
maresz

annyira jók a képek! a feliratok is :D jókat röhögök én is rajta:)

Megann, mindjárt teszek fel Léna&Eszti képet :wink: legalábbis remélem, hogy sikerált...

KépKép
KépKép
and

And!

Én máris rácsapok a talira, Kőbánya nagyon ok hozzám..
Persze csak ha egészségesek vagyunk, meg a család nem kavar be valamit..
A takarítócsajomat meg megpróbálom átszervezni péntekre..

Férj is kérdezte, hogy mégis mikor lesz "már" nálunk is babatali!

Hát már magam sem tudom, most rendeltünk egy csomó bútort, szívem szerint megvárnám hogy megjöjjön valami mert gáz ám a nappalink...1 kanapé, 1 szekrény rajrta a tv-vel, a régi dohiasztalra meg a cserepes virágokat menekítettem...oszt slusz-passz..ennyi...
De ha titeket nem zavara kietlenség akkor még akár ebben a hónapban is lehetne tali talán szept utolsó hetében..

Benianyu!

Jaj ez a zsámolyos kép nagyon tündéri:P Megmutatom apjának!

Jucc!
Zsámolyon basáskodó lányomtól kész vagyok..köszi hogy ennyi képen megörökítetted! :)

Kuha!

De szupi kis nap!
Nem fáradtatok el nagyon??
Gergő hogy bírta??
Azért megérte, nem???

Szerintem azért fáztál rá cipőügyben, mert most minden kismama megijedt, hogy jujuj, jön az ősz, a tél, és csak szandija van a gyereknek..
Nos én azért nem rohantam, mert az utcán még úgyse járkál Léna, és nagyon bízom benne, hogy még visszajön az a bizonyos vénasszonyok nyara...
De azért már nézni néztem, és a Deichmanban láttam Elephanten márkájút..Róki is írta, és fiút is láttam, nekem tetszett, nagyon kis rugalmas talpút és nem is horror árért..
Lehet hogy talán jövő héten fel is próbálunk egyet..
Majd meglátjuk milyen idő lesz..

Kuha, azt ugye tudod, hogy az én talimra a megjelenésetek kötelező??????? :twisted: :wink:
Mea!Nektek is! :wink:

Róki!
Most lehet hogy hazudok, de mintha láttam volna valamelyik hiperszupimárketben olyan kiszerelésű tápszert amiben csak 300 gramm azaz csak 1 zacsi van..
Az auchanra tippelek, de szerintem tuti hogy nem mindegyik márkájú és fajájú létezik ilyen formán, csak néhány.

M.

Kép

Kép
megann

Juci!

Nincs mentség :evil:
Én is fáradt vagyok! :evil: na jóóóó csak vicc volt :wink:
Majd leragadtak a szemeim hazafélé, Léna megközben húzta hátul a lóbőrt és közben szopogatta a tápiját..
K...ra megirigyeltem... :) :)

M.

Kép

Kép
megann

And!

Máskor is nagyon szívesen megrághatjátok a cumisüvegünket..akár még te is... :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:
Nem vagyunk irigyek :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné :D
NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT ÉN KÜLÖNÖSEN A KÜLÖN FŐZÉST ÉS A FUVART IS!!!! :D :D :D
Angyal vagy!!!

Megann :D
Nincs mit!
Nagyon örülök,hogy személyesen is talizhattunk végre és Te is és Léna is igazán nagyon szépek vagytok! :D
A fotók,amiket készítettél nagyon szépek és a kommentárok meg hát.....Apa meg is kérdezte,mit vihogok?.... :lol: :lol: :lol:
Engem speciel nem zavar a "kietlenség",még az sem,ha a sivatagban tartanád,bár ott meleg van nagyon....... :oops: :lol: :oops: :lol:

And :D
NAGYON KÖSZÖNJÜK a kölespépet!
Mazsi azt kapot őszibarival keverve fürcsi előtt és olyan 60 kb.le is csúszott,aztán cicizett ,ééééééééééééés 20.10-óta dumol!!! :lol: :lol: :lol:
Mi nagyon szívesen elmennénk hozzátok ha lehet....... :oops:
Barbi mondta,hogy a Mammut II-.ben is van Deichmann és ott is lehet Elephantent kapni,lehet holnap meg is nézem és próbálok egyet Marcira. :wink:

Kuha :D
Vásárlókörút szupi!
Ugye hogy fel tudja dobni az ember lányát? :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Juci :D
Marcikának nagyon drukkolunk holnap!!!!!!!
annamami

Ja,még azt akartam,hogy:

Nyúlné,
ezeket a homeo bogyikat szoptatás alatt is lehet szedni? :roll: :roll: :roll:
annamami

És :

Cleo!!!!
Gyógypuszikák hada neked! :wink:
annamami

Eszti: Anyu, hol vagyunk? Dani: nézd Anyu, ez az ajtó ki akar dőlni!
Kép

Eszti még mindig zavarodottan vizslatja a bandát, szemfüles Dani meg támasztja a mosogatógép ajtaját, nehogy kidőljön :)
Kép

felállok és elszaladok :wink:
Kép

hova siessek, amikor ilyen fini nyammognivalót találtam
Kép

Annamami és Mazsi idillje :) :) (nagyon irígykedtem:) )
Kép Kép

KépKép
KépKép
and

ezeket hazáig tolom! (Julcsi: ezt a kiskönyvet sikerült megmentenem:) )
Kép

Barbi búgócsiga tanfolyamot tartott Lénának és Esztinek :)

Eszti: Barbi néni tessék nekem is megmutatni!!
Kép

Léna: add ide, majd én megmutatom hogy kell búgni!
Kép

Léna: Na, milyen vagyok?! Eszti: kirááály :)
Kép

Eszti: hogy a túróba csinálja.... ha egyszerre megbúgatja a kettőt én lehidalok...
Kép

Léna: megy ez nekem! Eszti, figyelj már ide!
Kép

Eszti: úgy csinálok, mintha jobban érdekelne ez a versenyautó kerék...
Kép

szerintetek a fiúk szívéhez a hasukon át vezet az út ?
Kép

KépKép
KépKép
and

Totka!
bocs, itt a nagy hévben elfelejtettem boldog házassági évfordulót kívánni, de látom boldog volt :) :) még sokszor ennyit kívánok!

Annamami! nagyon örülök, hogy bejött a kölespép!!! ha nem kapsz olyat, veszek nekted, mire jöttök hozzánk! ugye jöttök?!!! :)

Rokica, köszi, én is láttam ezt a márkát az árkádban a deichmannban, de ott azt mondták nincs ilyen kicsi méret (17-es). mondjuk nem néztem meg, elhittem, amit mondtak, mert Eszti már nyűgi volt. most egyelőre elég ez a cipő.

Megann, köszi a cumisüveg felajánlást, ha ez segítene azon, hogy az Eszti igyon meg bármit is, élnék is vele :wink:

szegény Tüncsi :( hogy van?? gyors jobbulást neki!!!!!

és Botinak is! ezek a fránya vírusok! kis dögök és hogy meg tudják keseríteni az ember életét :(

Cleo!
Maja nagyon aranyos még morcosoan is!! Neked jobbulást!!! legkésőbb jövő csütörtökre kéretik meggyógyulni és jönni hozzánk! :)

képzeljétek, ma este az Eszti megsértődött az apjára. én ledöbbentem. nagy visítás volt fürdésnél, már fáradt volt szerintem. az apja egyedül fürdette, és már neki is elég volt, úgyhogy kivételesen nem vígasztalta, hanem mondta, hogy ne hisztizzen, meg, hogy sírjon csak, muszáj megfürdeni (azért nem volt durva, de nem vígasztalta). mikor az én kezembe került, megnyugodott, de ilyenkor mindig hangosan pá-pázik az apjának és integet (apja kimegy a szobából, mi meg szopizunk), és most nem. tök morcosan nézett, és meg nem mukkant, meg sem moccant. apja kiment a szobából.
hát ilyet!
én sosem voltam sértődős, az apja szönyen az, és én ezt nagyon utálom! hogy fogom ezt kibírni, ha ezek elkezdenek nekem sértődősködni???!

na most én is megyek szunyálni, jóéjt

KépKép
KépKép
and

Benianyu:

Igazán nincs mit! Örülök, hogy valaki fel tudja használni!

A banánosra senki nem harap rá? :)

Lányok,

Ma reggelre kijött rajtam is a kórság, kapar a torkom és érzem hogy beteg leszek. Úgy látszik David mégsem csak allergiás. :P Remélem nem adtuk át senkinek. :(

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Szuperek a képek, biztos nagyon jó lehetett a tali! :)
Hihetetlen,hogy megnőttek ezek a manók! :D

And!
Eszti hogy kikerekedett! Nagyon édes! :)
A talidra lehet, hogy mi is benevezünk! :)

Zsuzsa!
Jól látom, végül levágattad a hajad? :roll:

Rokica!
Jobbulást nektek!

Prüntyi!
Hogy van Tüncsi?

Andi&Nati

KépKép
duda

And!

hahahahahhahahahha, nagyon tuti!
Én is behugyáltam..már megint :lol: :lol: a képcímektől..

Na az a búgócsigás miniregény, meg fenomenális...jajj, apa már el is ment...de majd jól megmutatom neki!

De jó hogy ennyi képet csináltál a sztoriról.. :) :) Annyira valósnak tűnnek a szöveghez a kézmozdulatok, az arcok...
Nagyon tuti fantáziád van..
Szerintem nekünk képregényírónak kellett volna mennünk Nyúlnéval együtt :wink:

Jövő hétre megbeszélem Lénával hogy vegye rá Esztit, hogy igyon :) :)

Róki!
Sorstársam, nekem továbbra is fáj a mandulám..
Lehet hogy én is találkoztam Daviddel :roll: :roll: :?

Csajok!
Halleluja..hétvégén jön vissza a nyár..legalábbis ezt ígérték az időjósok...szombaton meg kivált jó idő lesz...
Tessék jó kis programot szervezni...én is megpróbálom rávenni apát...
Bár ő már itt lelkendezett hogy végre szürkeség van és köd és végre nincs meleg és végre jön tél..a sötétség..nem kell menni sehová :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

And!

Önérzetes Eszti jó fej lehetett..hadd duzzogjon csak..azért kiscsaj hogy duzzoghasson néha!

M.

Kép

Kép
megann

Annyra jó ezeket a kommentált képeket olvasni :) Köszi :)

Maresz, bizony, bizony, Etyeken. Minden nap Bián át vezet az utunk :)

No megyek, mert nyifogás van.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

sziasztok, úgy tűnik, egy gyomorrontás volt, és szerintem az éjszakai "buggyant" tápitól...én hülye, hogy ilyenre nem gondoltam...hűűűűűűűűűtőőőőőőőőőőő!

Most már jól van Tüncsi,csak nagyon nyűgi, de az lehet a foga is, vagy a frontok...

Kép

Kép
prüntyi

Sajnálom hogyha mégis tényleg a tápitól :(
Ennyire más két baba...Lénának semmi baja nincs a 2-3 órás tápiktól...
(persze mintmár írtam nem direkt 2-3 órás a tápi..hanem a tápisztájk miatt).

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

And :D
Képsorozat fenomenális a kommentárokkal együtt! :lol: :lol: :lol:

Mesekönyvnézegetés-mesélés:
Mazsi kb.egy hete értékeli a dolgot de én már nagyon régóta próbálkozom......van két pancsoló könyvünk egy micimackós meg egy óceános,na azt már ezer éve minden fürdéskor kiolvassuk. :D
De a Margitszigeti tali után döntöttem úgy.hogy most már van értelme,hogy rendes mesekönyvet is vegyünk és ez csak megerősítette Nyúlné talija.
Talidon mindenképpen ott leszünk! :wink:

mennem kell pépet csinálni.... :D :wink:
annamami

Sziasztok!
Huu de vártam a talis fotósorozatokat!!!Annyira jók!!Ezek a feliratok mellé, ügyik vagytok csajok!!!
And
Esztit olyan régen láttam már fotón, nekem még kb. másfél hónapja felrakott, kiflicsücskös jár az eszembe, mekkorát nőtt azóta!Édes nagyon!

Minden babó nagyon szép, Mediterrán Marcit pusszantjuk, ragtapaszostul!!

Mi készülnénk erre a szlovák lagzira( jövő pénteken), de mindenki be van tojva, az ott történtek miatt! :( Három kocsival, 13-an megyünk, annyiunkat tán csak nem vernek meg!Mondjuk, én Pannácskámat féltem, de nagyon.Nem is vettünk még semmit, se Panninak ünneplő, csajos rucit, se nászajándékot.
Szép napot mindenkinek!
Itt hideg van, és szakad az eső :( :(

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka
nagyon szépek vagytok az esküvői fotókon!
Már ezer éve akarom írni neked,hogy anyósom Tótkomlósról való,Orosházáról és arról a környékről,meg úgy egyátalán Békés megyéről csak szuperrelatívuszokban szokott nyilatozni. :lol: :lol: :lol:
És hát az a tótkomlósi kolbász....MMMmmmmm.. :P
annamami

Annamami
Most olvasom, hogy a családodból errefelé laktak!!! :D :D :D :D Én meg azt hittem, hogy mi a világvégén vagyunk!!!Kétségtelen, hogy nagyon sok előnye van, de sok a hátrány, pl. Panninak ovi, suli, foglalkozások, van belőlük egy és tetszik, nem tetszik, ez van!

Nekem már rég vasalnom, és főznöm kéne, de elfelejtettem valamit:
TOROKKAPARÁSRA, torokfájásra, MANDULAGYUSZIRA:2dl. langyos vízbe 1késhegynyi tengeri só+2késhegynyi szódabikarbóna.Ezzel öblögetni, gargalizálni napi 3x(minden öblítéshez friss oldat)Higgyétek el, csodát művel!
Puszi

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, Annamami!
Szoktatok Ti is errefelé járni???Ha igen, találkozhatnánk ám!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné, nagyon jó volt a tali, köszönjük mi is a vendéglátást.

Róki, nekem is megfájdult reggelre a torkom, sőt, Julcsi is ismét náthás lett :( Pedig tegnap este olyan fékezhetetlen jókedve volt, hogy alig volt szivem letenni aludni, itt bohóckodott még fél kilenckor is.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

A legújabb talis képek is nagyon tetszenek, főleg a szövegek. Eszti-Léna sorozaton én is lehidaltam, tényleg nagyon mennek a szövegek a képekhez.

And!

Eszti tényleg nagyon sokat nőtt, és jól látom, hogy olyan kis húsi lett??? :) :) :)

Tali gondolata jól hangzik, Örsről talán elevickélnénk.

Megann!

Ígérd meg, hogy tényleg szeptember végén csinálod a talit!
Mi szept 11-én elutazunk egy hétre hármasban Sárvárra. Már alig várom. Jobban mondva eredetileg Sárvár volt a cél, ott van a tuti Sárvár-fürdő.
De aztán a keresztanyám felajánlotta, hogy ne fizessünk a szállásért egy valag pénzt, neki ott a háza Sümegen , ahonnan éppen nemrég költöztek ki a bérlők.
Sümeg kb. 35 km-re van Sárvártól, úgyhogy nem lesz gond, akár mindennap elmenni a fürdőbe. És persze nem utolsó sorban megspórolunk 50-60 ezer forintot a szálláson.

Úgyhogy neem ám ez idő alatt talizni!!!
Hozzád meg aztán tényleg eljutok valahogy, ha máshogy nem, hát HÉV-vel.
Messze laktok a HÉV-állomástól???

Juci!

Íme a tegnap szerzemények:

Kép Kép

Sajnos a játékokat most nem tudom lefotózni, mert be vannak csomagolva!

Viszont a sapit vissza kell vinnem, mert azt hiszem, kicsi lesz Gergőre. Csak rá adtam ma, addig nem nyugodtam. Be is tudtam kötni, és azalatt a 3 másodperc alatt, amíg eltűrte a fején, rájöttem, hogy jobb lett volna nagyobbat venni.
Még szerencse, hogy 1 hónapig vissza lehet vinni.
Úgyhogy jövő héten, a cipő projektnél ki is cserélem.
De úgy tetszik, olyan jól áll a kis büdös kölkének!!! :) :) :)

Prüntyi!

Örülök, hogy Tüncsike jobban van.

Valszeg tényleg másképp reagálnak a gyerkőcök a tápira, mert én is nagyon soxor előre elkészítem Gergőnek, és eddig még soha semmi baja nem lett tőle.
De a lényeg, hogy nem egy csúnya vírust nyalt be szegény Tüncsi, és hogy jobban van!

Mea!

Mi a helyzet? Merre kódorogsz megint?

Kép
kuha

Totka :D
pont vmelyik nap mondta Apa.hogy menni kéne,mert tavaly nyáron jártunk lenn utoljára még Marcival a hasamban és a rokonok eddog még csak fotón látták őuraságát! :lol:
Ha megyünk felhívlak!!!! :D
annamami

Totka!

Mi csak 15 km-re lakunk Bp-től, de már mint mondtam, kb. olyan , mintha a világ végén laknánk.
Bölcsi (az ugyibár nincs), ovi, suli, foglalkozások stb-stb-stb-stb-stb-stbstb-stb-stbstb-stb-stbstb-stb-stbstb-stb-stb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIndenből egy,vagy egy sem. És sorolhatnám még, hogy mi minden nyavaja nincs.
Úgyhogy ez nyugtasson Téged. (Tudom, hogy nem fog nyugtatni, engem sem nyugtatna).

És a torokfájásra "szóló" recepteddel meg teljesen egyet értek, én mindig ezt alkalmazom, és nekem nagyon bejött.
Vagy, van még mégegy, ami szintén nagyon bejött:
Kb. 2 dl mézben elkeverni 2 citrom levét. És azt eszegetni, félóránként, óránként megenni egy teáskanállal.
Csodákat művel ez is!!! Én úúúúúúúúútálom a mézet, de így citrommal "higítva" (mert így sokkal hígabb lesz) megeszem.

Kép
kuha

Sziasztok!

Emese!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztünk magunkat. :)
Főleg köszönöm az ebédet Leonnak :lol:

Leon kicsit nyűgibb volt, mint szokott, de egy nagy alvás Kisnyuszi ágyában azért kicsit helyrerakta.
Képek szuperek lettek, a kommentátor szövegeken meg én is szétröhögtem magam.

And!
Én szívesen mennék, de fiúk nélkül, mivel a csütörtök az mindig nagyis nap.
Így is lehet? :lol:

Prüntyi!
Szegény Tüncsi :( , jobbulást neki!

Andi!
Éljen a torna szünet!!!!!!
Ilyen zebrás takarónk nekünk is van, csak a cicánk kisajátította magának, úgyhogy most ő alszik rajta. Mi is már nagyon régen vettük. :lol:

Évi!
Jó sok mindent vásároltattok, én is a gulliverben vettem Leonnak szülinapi ajándékot. :) Mi vasárnap tartjuk.

Cleo!
Maja tündérpofi a képen, remélem jövő hétre meggyógyulsz és személyesen is megcsodálhatom!
Jobbulást kívánok!

Hajni!
Utólag is Boldog házassági évfordulót Nektek!

Ayse!
Sajnálom, hogy nem tudtunk együtt menni Flocikához :(
De örülök, hogy jól vásároltatok!

Edit!
Szegény Boti, neki is sok-sok gyógypuszit küldök! :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lili ma újra elővette a hogyan készül a hús a malacból témát. Ezúttal tényleg megértette és elsírta magát :) és :(.

A szalámis zsömlét azért megette :lol:

ayse

Ayse
Lilit imádom!!!!! :D olyan okos és kreatív kislány......

megyünk cipőt venni Mazsinak.... 8)
annamami

Annamami
Váááárunk ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De jó lenne...........!
Barbi
Úgy tetszik, hogy sokmindenkit a keresztnevén szólítassz meg!!!!ÁÁ, én nem nagyon bírom a Totkát(bár a tesóm így szólít).Mindjárt szülinapi buli Leonnak! :D :D :D Mit főzöl a bográcsban?
Kuha
Ez nekem tök furi, pl.,hogy nállatok nincs bölcsi.Az meg hogy lehet? Nagyszénáson, kb.5900-an laknak, de bölcsink van, és viszonylag normál felszereltséggel, szakdolgozókkal.De később Panninak tuti be kell járnia Orosházára, ha akarunk valami pluszt(tánc, ének, hangszer, stb.)A gatyó édes, és a sapi is!!
Ayse
Nem tudom, de főleg Lili nem örülne neki, de errefelé(anyuméknál, dédiknél) óriási hagyomány a disznótor!!Ja, és bio a poca!Illetve a zöldségek, gyümik, csirkék, kacsák, pulykák is.Na pl. ezt előnyként tudom falucskánkra felhozni!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: