A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Kata!Kép
Háát igazán csini menyasszony vagy.KépTényleg nem látni,hogy kismama vagy.Bezzeg én kinéztam egy 8 hónapos kismamának,pedig picurnak még híre sem volt.KépAkkor most gondold el milyen vagyok.KépKépSzóval tényleg nagyon csinos vagy és az apuka se elhanyagolható.KépKép

Liv!Kép
Kitartást!Szorítunk!Nem lest semmi baj!KépKépKép

Gigi!Kép
Jó reggelt!Felébredtél már??

UI:Ja!Kata honnan szeded,hogy mi Gigivel együtt fogunk babázni??Messze lakunk egymástól.Pedig jó lenne.KépPuszi mindenkinek,Dia 24+4

Kép
Kép
lldicsi

KataKép

Tök jók a képek!! Csinos menyasszony voltál. Jó, hogy végre már látunk téged, így nem kell azon agyalni, hogy mégis milyen lehetsz... Anyósodat remélem kellőképpen sokkolta a beszélgetés.Kép
Diával mi sem lakunk egy helyen. De közel lakunk egymáshoz. Kocsival 20 perc. Remélem tudsz jönni a nagy találkozásra.Kép De addig légyszíves megműttetni a nagy lábújjad, mert azrét mindenkivel nem állunk szóbaKépKép

SaxiKép
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Majd képes beszámolót tartunk.

GyöreszKép
Örülök, hogy tudsz jönni. Te olyan rendes csajszi vagy, nincs veled soha semmi gond.KépKépKép

Olyan rossz érzés volt olvasni, hogy Livnek nem javúl az állapota. Az jutott eszembe, amikor itt bíztattuk, hogy nem is olyan magas az a vérnyomás. Épp ma olvastam, hogy a magas vérnyomástól elmeszesedik és idő elött elöregedik a méhlepény, így nem tudja táplálni a picit. Na erre jön ez a rossz hír. De ma már a 33. hét nem számít olyan rossznak, jók az esélyei a picinek.

Most készülődöm, mert megyünk az anyuékkal ebédelni valahová a Duna partra. Most még vígan utazgatom. Eleget leszek még itthon.

DiaKép
Küldtem emilt!Kép

Puszi mindenkinek!! Gigi 31+2

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Jó,hogy te azt írod Katának,hogy közel lakunk,én pedig azt,hogy messze lakunk.KépKépSzóval Kata!Kocsival nincs messze,de azért nem egymás mellett lakunk.Tudod a kocsi távolságot én már nem nézem mivel nincs kocsi.KépKépGigi én is írtam emailt.KépJó étvágyat!És kérek beszámolót,hogy mit ettél."Szakmai ártalom."KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Most mondd, mit írjak a bútor miatt????? Nekem már nem nagyon tudsz újat mondani a témában...Kép
De bosszantó dolog. Most jön az, hogy kislányom én nem megmondtam...KépKépKép
Velünk a Scontóban azt csinálták, hogy vettünk egy sarok tálalót amihez lehetett kapni egy nagyot is. De a nagy nem volt raktáron. Szóval megvettük a sarokba. A mínőségéről inkább most ne írnék.Kép Aztán mentünk vissza, hogy megvegyük a nagyot. Na erre kiderült, hogy már nem is gyártják. Nagyon nagy balhék után vették vissza a sarok tálalot......

Na most már tényleg megyek.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Nagyon szép pár vagytok! Ahogy néztelek titeket eszembe jutott amit meséltél a régi dolgokról és lám mos milyen szépek és boldogok vagytok!!!! Remélem ez mindig így marad!!!

Gigi!
De ari vagy! Még jó hogy velem sosincs semmi gond! Már nagyon várom a talit!!!

Annyira sajnálom Livet! Pont ma akartam küldeni neki sms-t, hogy mi újság!
Olyan érdekes dolog ez a terhesség. Livnek soha nem volt semmi baja, még csak nem is keményedett, semmi ilyesmi, aztán egyik napról a másikra magas lett a vérnyomása, most meg biztos nagyon ideges a picurka miatt!!! Nagyon drukkolok neki!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz 31+2

Kép
Kép
györesz

Lányok!
Lefoglaltam az asztalt 11.én 12 órára,5-ig lehetünk ott.8főre foglaltam,mert szerintem többen nem leszünk/talán még ennyien se/.Eddig tuti biztos,Györesz,Gigi,Dia.Várjuk a jelentkezőket!KépJa!3900ft/fő.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Remélem nem a képeim miatt készül kihalni a topik!KépKépKép
Köszi a dicsérő szavakat,most igazán jól esnek,mert a védőnő mérlege szerint 1 hónap alatt 4 kilót híztam és ráadásul most is jégkrémet eszek.Kép Kép
Holnapra remélem meglesz párom beosztása,hogy tudjak nyilatkozni tali-ügyben.Ja,még a plasztikai sebészemmel is egyeztetnem kell a lábujjaim miatt...
Szeptemberben komolyan nekiállok készülődni a baba fogadására,kiságy,babakocsi,hordozó,mellszívó már van és pár ruhácska,de még olyan sok dolog hiányzik.Na mindegy,legalább nem fogok unatkozni.

Gigi,Dia!

Szóval akkor Ti ilyen közel-messze laktok egymástól?Így már értem a dolgot!Kép

Mennem kell,mert drága fiacskám már ötödször sétált ki az ágyból ilyen-olyan ürüggyel.Elő kell vegyem anyai szigoromat,mert nem lesz alvás.Kép

Puszi
Kata

Kép
Kép
ruszlána

sziasztok
Eltqntem pár napra, de most már leszek!Most olvasgatok vissza, hát rámegy az estém Kép

Kata Asszonyság
Nagyon-nagy gratula a férjességhez, a házassághoz! Szerintem tök jó, hogy így kivártad, amíg a férjed Kép is biztosan akarta!!!!
És nagyon jókat derültem a lagzis leírásodon, fQként az anyósledobásnál Kép
Tök szépek vagytok a képeken!

Liv! Kitartás, minden rendben lesz! És a 33. hét már nagyon jó, nem lehet semmi baj! Igaz kicsit több erQfeszítés és kitartás kell, de a babu érzi, hogy erQsnek kell lennie, s az is lesz!!! Kép

Dia!
Nálunk nem szaglásztak semmit Kép Elég furinak tqnik, bár biztos nem csinálnák hobbiból Kép

Györesz
Én nem emlékszem, hogy a gyermekágyi folyás szagosabb lett volna, mint a mensi, csak persze sokkal erQsebben jön az elsQ napokban. De lehet, h mindenkinél más. Persze én is naponta 2-3-szor zuhasnyoztam a kórházban is, meg még otthon is. Pároddal mi újság?

Babar
Itt a kórház nem egy elQrehaladott szemléletq intézmény ugyan, de pl. szó sincs meztelenül szülésrQl, adnak hálóinget, sQt és a beöntés után, zuhanyzás után újat kértem.
Kaki, pisi pedig teljesen természetes része, bár én a beöntést semmiképp sem ahgynám ki, pont azért, mert így sokkal kisebb baleset érhet... Kép A vajúdást pedig segíti, ha többször pisilsz közben (nálunk hoztak ágytálat is, ha már olyan sqrq fájások vannak, h nem tudsz wc-re menni)

na bocs az ennyi okoskodás miatt, meg ahogy haladok az olvasásban, látom mások is írtak hasonlókat Kép

Mi jól vagyunk, lánykám mindig puszilgatja a tesót a pociban, s elneveztük Köbükinek. Ja, s a múlt héten híztam vagy két kilót, mert otthon voltam egész héten, angymami fQzött... Kép Most meg nem gyQzöm leállítnai magam az evéssel. No meg persze Olimpiát néztem eglsz nap, nézni meg ugye, nem túl aktív dolog Kép
Na mára eldugulok, alszom talán egy picit.
Jó, h tudtok talizni, irigy-irigy Kép

Bocs a hosszú ö és ü betqim ilyenek (Q és q), nem tudom, miért.....

bringa 28+0
bringa

Lányok merre vagytok!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ja bocs! ???

Kép
Kép
lldicsi

Szia DiaKép

Na előkerültem. Tegnap már olyan későn értünk haza, hogy épp ahhoz volt erőm, hogy letusoljak, aztán bemásztam az ágyba.
Szerencsére tegnap az a vadbarom nem próbált meg újra nevelési tanácsokat osztogatni. Tegnap lementünk Hartára az anyuékkal ebédelni, aztán megnéztük náluk a vizilabda meccset. (ami jó izgisre sikeredett) Kb. hat óra lehetett amikor hazajöttünk és benyögte a férjem, hogy meg vagyunk hívva a baromarcúhoz. Mondtam is a Viktornak, hogy megérdemelné, hogy egyedül menjen el. Persze rámvigyorgott, hogy ő neki olyan rendes felesége van, hogy elmegy vele. Hát mit ne mondjak, nagy élmény volt.
Figyu, a teraszon foglaltál helyet??

BringaKép
Kihúnyt az olimpiai láng, de nem hiszem, hogy az étvágyad is!!Kép Szerencsére engem se az orvosom, se a védőnőm nem riogat a súlyommal. (pedig lenne mivelKép ).

Puszi, Gigi 31+3

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép
Meg van bocsátva a tegnap este.KépCsak 10-ig vártalak.Kép
Ugye nem baj,hogy lefoglaltam az asztalt??Nem a kerthelységbe foglaltam,mert addig még rossz idő is lehet.De amikor oda megyünk még lehet szólni ha oda akarsz.Nem dohányzó helyre kértem az asztalt.Mit etetek?Hol van Hartár??Mi volt a baromnál?KépÍrok emailt!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Lehet, hogy ezzel a nyolc fős társasággal tényleg elszámoltad magad.Kép Eddig hárman vagyunk!! Miért lenne baj, hogy lefoglaltad az asztalt?
Harta az 51-es út mentén van, és nagyon szép hely. Mármint a Duna part. Mondtam is a férjemnek, hogy jövőre gyerekestül, kutyástól megyünk. Az idióta teganap a férjemmel el volt telejesen foglalva.(persze üzlet)Úgyhogy én a barátnőjével beszélgettem. Most az az új dilije, hogy kötelezte(!!!!!) a csajt, hogy eljárjon edzeni. Hozzá kell tennem, hogy tök sovány a csaj..... De különösebb dolgok most nem voltak, szerencsére.

Gigi

KépKép
gigi28

Homeopátiás tanfolyam indul laikusoknak

http://home.tvnet.hu/~a3807/tanfolyam.htm
vkvilmos

Gigi!
Hogy találtátok meg ezt a helyet?Még nem is hallotam róla.Az edzőteremre nem sajnálja a pénzt??Gondolod sok helyet foglaltam??KépKép

Lányok tessék jelentkezni a talira!!Kép
Barbi te merre vagy?Ma nem dolgozol?
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyon trécsisek voltatok a hétvégén. Nálunk minden rendben van. Végre elkészült Ficánka függönyének egyik fele. Sajnos nem tudom most lefényképezni, mert anyósék elkérték a fényképezőt. Nem baj a hét végére már kész lesz a másik fele is és akkor majd megmutatom nektek.
Párom lebeszélt a tapéta-bordűrről a gyerekszobába, ezért rendeltünk négy képet az internetről a Posztergalériából. Tündériek és be is keretezik.
Szombaton lagziban voltunk. Hát nem sikerült valami fényesen, persze a menyasszony nagyon szép volt, de a vacsora az elég gáz volt. Rossz volt a kaja is és a zenekar is. Végül 1/2 3-ig dumálgattunk ott, de már majdnem leszakadt a farokcsontom, utána hazamentünk. Remélem a jövő heti majd jobb lesz. A jövő heti pár nagyon precíz és mindenre odafigyelnek!

Kata!
Jó a sztori! Nagyon szép menyasszony voltál. Az anyós-röptetés különösen szuper. Én nagyon szeretem az ilyen igazi sátoros-lagzikat. Egyszer voltunk ilyenen Tápiógyörgyén, ahol levágtak 4 disznót és 20 tyúkot. El lehet képzelni mennyi kaja volt.

Dia, Gigi!
Természetesen beszervezett a párom programot szombatra, de mindenképp odamegyek a talira, csak legfeljebb nem maradok a végéig. Este a keresztapjának (akit nagyon szeretünk) lesz a 60. születésnapja és egy 50 fős meglepetéspartit szervez a felesége. Kiváncsi vagyok, biztos nagyon jó lesz! A Mongol éttermet én is nagyon szeretem, ráadásul nincs is olyan nagyon messze tőlünk. Délben még talán parkolni is lehet!

Köszönöm a megnyugtató szavakat hálóing ügyben. Végül is sokat agyaltam, de rájöttem, hogy bármit teszek az a gyerkőc márpedig ki kell, hogy jöjjön onnan. Akár így, akár úgy. Remélem rendes lesz az anyjával!

Dia!
Megyünk szerdán szülés előkészítőre? Ugye nem felejtetted el?

Lányok! Mit tudtok a terhesség alatti hajfestésről? Igazából nekem mindíg melírozva volt a hajam, de mióta terhes vagyok nem merek festetni. Most hétvégén, mikor szárítottam a hajam elnéztem magam és rájöttem, hogy olyan vagyok mint egy cigány-asszony 8 cm-es lenövéssel! Szerintetek lehet melíroztatni?

Na pusza:

Barbara
babar

Dia!

Szerdán, ha kell felveszlek valahol szívesen! Én olyan 14:00 körül gondoltam indulni a II. kerületből és találkozhatunk bárhol!

Barbara
babar

BarbaraKép

Épp az elöbb gondoltam rád, hogy remélem el tudsz jönniKép Örülök, hogy jössz! Mivel ott elég érdekes parkolni, felajánlotta a férjem, hogy bevisz és értem is jön. Na legalább van valami haszna az öregfiúnak!Kép
Az esküvőkkel az a baj, hogy hiába szervezed meg rendesen, akkor is becsúszhat bármi gigszer. Azt elhiszem, hogy fárasztó volt fél háromig ott ücsörögni. Én már tuti nem bírnám a strapát!
Hétvégén mi is néztünk függönyt, de mivel olyan okosak voltunk, hogy nem mértük le, hogy mekkora karnis fér el, nem tudtunk semmit venni.Kép

DiaKép
Az éttermet az anyuék fedezték fel, ő sokat bóklásznak az országban. Na már csak négy embert kell fülön csípned, és meg lesz az áthított nyolc ember!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Hali Barbi!
Persze,hogy megyünk a felkészítőre!Este már azt is tudom majd,hogy hánykor lesz.KépNekem a védőnő azt mondta,hogy ma már olyan jó festékek vannak,hogy nyugottan lehet festeni a hajat.Azután kérdeztem meg,hogy kijött tőle egy lila hajú kismama.KépDe én azért nem merem festeni.Nővéremnek és nekem is igazi falusi lagzink volt.KépElőbbi 450fő,utóbbi 250fő.Én is az ilyen vidéki sátoros lagzikat szeretem.KépHurrá jössz a talira,akkor már négyen vagyunk!
KépKép

Gigi!
Ja! Nem is írtam.Tegnap nálunk voltak anyósomék és adott Dominiknek 60eft-ot mondván vegyek neki ruhákat amilyen nekem tetszik.ISTEN TARTSA MEG SZOKÁSÁT!KépKépBiztos elfelejtette,hogy egy hete adott neki ugyan ennyit.KépKépUgye mondanom se kell,hogy ma megyek vásárolni.KépDe előbb leküzdöm a hányingert.KépMost kajáltam,és az édes kisfiam úgy meg rugdosta a hasam,hogy most hányingerem van.KépPuszi mindenkinek!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Barbi!
Köszi de a XIX.kerben lakom,itt van a metró 400m-re és ott tesz ki a kórház előtt 4 megálló.De azért aranyos vagy.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Milyen jók az ilyen feledékeny anyósok! Nehogy adj neki Cavingtont! Így esetleg minden hétvégén ad pénzt, mert elfelejti, hogy már az előzőn is adott. Szegény apósod meg majd nem tudja hová tűnik a pénz! Hívd őket minél többször vendégségbe! Kép
Az én anyósom bezzeg minden fillérre emlékszik 10 évre visszamenőleg. Azért ő is fog vásárolni az unokájának!

Pusza:
Barbara
babar

Na megjöttem.Gyors voltam?KépMár 25eft-ot sikerült elköltenem.KépÉs megrendeltem a légzés figyelőt és a mikrós sterilizátort.Jó ez a Cavington dolog.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Gyors voltál. Az Europarkba jársz vásárolni?? Azért elég rendes anyósod van!!! Mi a szemünk alá kaptunk két egyformát!!Kép A sógoroméknak ő fizette a komplett gyerekszoba bútort, ami kb. 300 ezer forintba került. (két gyerek van) Nálunk még nem tolongott, hogy bármit is venne is törpikének. Bár a múltkor mondtam neki, hogy akartam venni gyapjú takarót a babakocsiba, de nem volt ilyen kicsi méret, és egyik nap hívott, hogyha megadjuk a méretet akkor csináltat Veszprémben. Na az legalább 10 ezer Ft lesz!Kép
Mire költöttél 25 ezret, ha a drága dolgok még hátra vannak??Kép (bár nincs az a pénz amit nem lehetne elkölteni)

Hol vannak a többiek??? Lehet, hogy tényleg a Kata fotójától kihalt a topik és csak a leg szívósabbak maradtak??KépKépKépKép (Kata csak vicc volt!!!!!!!KépKépKépKépKép)

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Én se menekültem el, csak miután a fiam a bölcsis és az ovis időszak között van, így engem terhel, most épp a munkahelyen, így kicsit nehéz írni, dolgozni meg pláne Kép Mondjuk a főnököm tök jó fej, mert nem szól érte, tudja, hogy csak 1 napKép Az is belejátszik, hogy a fiam eddig a normálisabb formáját hozta, így nem dobtak még kiKépKép

Most lassan elrohanunk, puszi, majd otthonról leszekKép
Mica
mica

Gigi!Kép
Kivételesen most nem az Europarkban voltam,ha nem itt a "butik soron" van egy baba bolt.Mit vettem?Vettem 2 rugit,2 badyt,1 kissapkát, 1 zoknit,1 pelenkázó lapot,1 72db-os popsitörlőt,1 szett ágyneműt van benne/1kispárna,1paplan,1ágyvédő,1baldahim/és anya kapott egy aromaterápiás testápolót.KépHuss,el is ment a pénz.Kép

A drága anyósnak tessék a listát odaadni,hogy ezeket kell még az unokának megvenni.Kép:
Tényleg.Lányok,asszonyok merre vagytok??KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Barbi!Kép
3 órakor lesz a felkészítő és minden szerdán lesz 6 alkalommal.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Nem fog az a popsitörlő kiszáradni decemberig? Én még nem nagyon merek vásárolgatni. Majd októberben! Szombaton is kaptam a férjemtől, mert akartam venni egy Fitt Mamát és kijelentette, hogy az semmire nem jó mert bugyuta cikkek vannak benne droid kismamáknak. Múltkor beleolvasott egybe és semmi értelmeset nem talált! (Van benne valami!) Erre inkább visszatettem az újságot. Szerinte a Kismama egy nagyon jó újság, ezért még a terhességem elején előfizetett rá nekünk.
Tehát nem vásárolgatunk! Azt hiszem leginkább babonából!
Különben szerinte ez a gyerek-business ez egy nagy lehúzás. Olyan mint az esküvő és az embernek észnél kell lennie mire költi a pénzét. Egyszer bementünk a Mega Toysba és kijelentette, ha nem tartaná magát kordában 500-600.000,- Ft-ot simán el tudna költeni! Kép
De nem teszi! Kép Igazság szerint mi szeretnénk benevezni a köldökvér lefagyasztásra is és az 340.000,- Ft-ba kerül. Az lesz a húzós tétel. Elvileg a nagyszülők beleszállnak!

Dia!
Találkozunk 14:50-kor az ebédlő előtt? Andi jön?

Pusza
babar

Barbi!Kép
Gyorsan megnéztem meddig jó a szavatossága.Kép2006 dec-ig jó.KépMegnyugodtam.Ok ott találkozzunk.KépTegnap felhívott Andi és azt mondta,hogy jön.Ő ma ment cukorterheléses vérvételre"24hetes".Te mikor mész?Én csak a 26.héten.
Fitt Mama ujságot még soha nem vettem,de nem is fogok.Kismama ujságot szoktam,bár most egy csaj a téli topikban írta,hogy írva van az e haviban,hogy egy 27 hetes kismama babája meghalt mert elzáródott a köldökzsinór.KépMár ez az ujság is riogatja a kismamákat.KépAz elején én is babonás voltam.Azóta nem,hogy picur már egyedül is életképes lenne.Kép
A köldökzsinór vér már olcsóbb is van.100eft +éves díj 10-20eft.Magyaro-on tárolják.20 évig őrzik meg,aztán lehet hosszabítani.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Én is csak a 26. héten megyek! Jó az ha már most megy az Andi! Én valószínű, hogy jövő hét hétfőn reggel 7:30-ra megyek. Igaz akkor még nem töltöm be a 26. hetet, de 25 hetes és 4 napos leszek.
Ezt akartam írni, hogy ez van a Kismamában, csak nem akartam senkit riogatni. Egy szép pocakos kismama van benne az elején, aki az előző babáját vesztette így el, de az újság vége felé már riport van vele a szüléséről.
Merre tudok utánanézni ennek az olcsóbb köldökvér lefagyasztásnak? Van ötleted?

Puszi
Barbara
babar

Barbi!
Ez az őssejt bank Miskolcon van.A kismama aki melletem feküdt a kórházban,innen intézik a kzsvér levételt.De Gajdost is meg kell kérdezned,hogy válalja-e a levételt.Itt tudsz utánna nézni.www.szuleteshete.hu vagy www.pharmidex.hu Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Én is itt vagyok!
Ma voltam előszőr az új védőnőmnél, hát ugyanolyan mint a többi, de ez legalább nem akart lyukat beszélni a hasamba!!!

Bringa!
Köszi a kérdésedet, a párommal elég jól alakulnak a dolgok! Már több mint 3 hete ideköltöztem és azóta készülődünk a baba fogadására!!!

Gigi!
Te most hány kilónál tartasz??? Én megint híztam 2kg-ot, ami azt jelenti, hogy már 12-13 plussz van rajtam! A végén 20-ig meg sem állok!!

Most megyek egy kicsit lefekszem, mert egész nap ültem és elfáradt a pocakom!!

Puszi
Györesz 31+3

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Kata,
gratulalok az eskuvotok alkalmabol! Nagyon csini menyasszony voltal! KépKépKépKép

Liv,
nagy nagy drukk NEked es a babadnak! Kép

Tali. En meg nem merek jelentkezni (ha egyaltalan jelentkezhetek Kép), nem tudom, mi lesz 11-en. Kép

HEtvegen a szuleimmel voltunk a Balcsin, de kar volt. Apam hozta a szokasos formajat, jol ossze is kaptunk. Kép Aaaaaaa....KépKépKépKép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

GyöreszKép

Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy mennyit híztam, úgyanis nem vagyok hajlandó a mérlegre állni.Kép Nem stresszelem magam meg a törpödört! Majd csütörtökön megyünk a dokihoz, ott felmászom a mérlegre.Kép De annyit mint te, tuti híztam. Állandóan éhes vagyok!!!!!!

BarbaraKép
Mi akkor kezdtünk igazán bele a vásárlásba, amikor voltunk a Praxisba a 27. héten. Na akkor láttam, hogy minden rendben van, egy kicsit megnyugodtam. Na de amilyen hülye vagyok, lelkiismeret furdalásom lett, hogy nem túl korai mégis ez a vásárlás. Aztán rájöttem, hogy baj sajnos bármikor történhet, és ennyi erővel a gyerek járhatna meztelenül még 20 éves korában is. Kép
Amit meg a Kismamában ír, attól ne parázzatok!!! Sajnos van ilyen, de ez nagyon ritka. Sokkal több egészséges baba születik, mint beteg vagy halott!!! A dokim mondta,hogy könyvtárat lehetne megtölteni a terhesség alatti komplikációkról, de felesleges aggódni!!

GombócKép

Ha már tudod, hogy ráérsz 11.-én akkor jelentkezz bátran, felvésünk az asztaltársasághoz!Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!
Én kimaradtam a leveledből.Kép
Mindenkit puszilok.Györesz örülök,hogy beugrottál ma hozzánk,bár gyakrabban is tehetnéd.Kép
Kata asszony mi ujság?KépMa még nem írtál.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Én minden nap benézek és írok is, de nem sokat!
Ma is többször benéztem, de totál csend volt itt! Hát a semmire én sem tudok semmit írni!

Na várjatok csak, felvetek egy témát!
Ti hogy vagytok a borotválással? Hogy oldjátok meg? Itt most leginkább a nuni borotválására gondolok! Multkor sikerült elszabdalnom magamat, pedig még egy kistükröt is segítségül hívtam!!! Vagy hagyjam, hogy bebundásodjak?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Hagyd, had nőljön a bundus!KépKép A múltkoriban a férjem régi elektromos borotvájával kicsit fazoníroztam, de mostanság nem jártam arra.Kép
Szülés elött meg megkérem a férjem, hogy borotválja le, mégis más ha ő csinálja mint a szülésznő.
Tényleg kihalóban a topik???? Asszem holnap már jön a Marica. Ő mindig jó sokat tud írni!KépKép

DiaKép
A semmire én sem tudok reagálni!Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Györesz!Kép
Én pont holnap fogom fazonra igazítani.KépSzerdán megyek a dokihoz.Ma gondoltam át,hogy is kellene majd csinálni.A padlóra teszek egy nagy tükröt és elé ülök egy kisszékre,aztán szét a lábakat.KépKépAmi nem sikerül,azt este a párommal megcsinátatom.KépIgaz ő még nem tudja!De szerencsére lehet rá számítani.KépDe a fenekemnél ott teljesen bent nem csinálom.Ti igen??KépNa ismét jó a téma.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Már csak a Barbara hiányzik és újra elkezdhettek gusztustalankodni!!!!Kép Szegény férjedet miknek teszed ki!!!! Aztán a naturalista ábrázolástól nehogy elmeneküljön!!!KépKépKépKépKépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Az én párom azt szereti ha ott teljesen csupasz vagyok! Tudjátok olyan kislányos fazon! Hát én mondtam már neki, hogy segítsen ebben, de fél, hogy elvág! Na mindegy, ha más nem majd a szülés előtt elintézzük valahogy!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Jó az AFP-m!!!KépKépKép

Dia, nem kell semmi igazolás. Az Istvánban nem is borotválnak! Úgyhogy csak akkor tépjétek magatokat, ha strandra mentek, a szülésnél tök mindegy.
A Rókusban leborotváltak, kicsit meg is vágtak, és elég vacak volt, mikor nőtt vissza. Nagyon szúr!Kép Jobb megúszni. (Amúgy nem éreztem megalázónak.)

A Mongoliant én is szeretem, nekem most volt ott osztálytalálkozóm. Csak az a baj, hogy 12h! A férjem mostanában szombaton is dolgozik, és mit csináljak délben a gyerekekkel? Vagy vigyem el őket? Az 3x4000Ft? Meg kicsit félek, hogy a fiam magára borítja a pultot. Bár ha enni lehet, még talán nyugton is marad egy félórára!Kép

Úgyhogy egyelőre nem merek jelentkezni. Pedig kár.

Puszi: Vica
mvica

Sziasztok Lányok!

Bár engem sose hiányoltok, mégis itt vagyok minden nap és szorgalmasan - már amikor a családom békén hagy egy kicsit - olvasok. :-)

Most éppen gondban vagyok megint: nem tudjuk kire hagyni a kiscsajunkat a szülés alatt. Ez sajna nem vicc. Aki ismeri az anyósos topikból a hozzászólásaimat, nem csodálkozik, hogy miért nem anyósék vigyáznak a kicsire, ha a közelben laknak. Barátaink zömmel fiatal, korunkbeli egyedülálló férfiakból kerül ki, akik közül csak egy lakik úgy a közelben, hogy el tudna jönni. Szegény olyan körülményes, hogy amikor 2 hete kérdeztük, hogy kér-e magyar szalámit, azt mondta, hogy a héten úgy is lenne valami elintéznivalója a környéken, majd akkor eljön. Nos azóta is jön... Továbbá nem tudom, hogy mennyire lehet ö éjszaka - ha úgy adódik - kiugrasztani az ágyából. Az anyukája imádja ugyan a kislánykánkat, orvos, de nem a legfiatalabb. Ö már felajánlotta, hogy ha el akarunk valahova menni, vagy más gondunk van, akár mikor, éjszaka közepén is, elvihetjük hozzá a kicsit. Ez idáig szép is lenne, de neki 3 fia van és egy nem túl toleráns férje egy kupacban. A lakásuk nem éppen egy kíváncsi kisgyereknek van kitalálva, mert nincs egy szabad négyzetcentiméter, ahol ne függne valami. Ezer órájuk van és mindegyik müködik. Én általában néhány percen belül közel állok a meghülyüléshez a sok csengés-bongástól. Pedig gyanús, hogy náluk köt ki a gyerek, noha én jobban örülnék, ha a mama, vagy a fia idejönne, mert elég baj az már a kicsinek, hogy a szülei éjnek évadján lelépnek és itt akarják idegenekkel hagyni, de ha még a megszokott környezetéböl is kiszakítják, akkor nem fog tudni aludni, órákon keresztül üvölt és mindenkinek az agyára megy.
Lenne egy másik fiatal anyuka is, akit alig ismerek a játszócsoportból, aki szintén felajánlotta, hogy ha másképpen nem tudjuk megoldani, akkor vigyük Enit hozzá, a gyerekek ismerik egymást. Ez azért nem túl jó ötlet, mert ö éppen költözik a napokba, neki is pici szopós baba a 2. gyereke, a férje talán mostanában mégis visszatér hozzá és akkor jövünk mi, akiket ö is alig ismer.
Feltálaltuk tegnap anyósoméknak is a problémát, de ök megint kategórikusan nemet mondtak. Egyébként is szép beszélgetésre sikeredett: a párom megjegyezte, hogy már 4 hónapja ránk se telefonáltak, meg se kérdezték mi van az unokájukkal, stb. A dolognak az a lényege, hogy egyikük se érez semmit az unoka iránt és szeretnék megörizni nyugalmas napjaikat gyerekzsivongás nélkül. A párom teljesen ki volt akadva. Apósom szerint különben is nekünk kéne körülöttük ugrálni, föleg nekem az anyósom körül! Na ettöl meg én akadtam ki. A gyerekre eddig se szántak semmit, ez is így marad.
Szóval gondok vannak. Én minden nap ezzel a problémával kelek fel reggel és fekszem le este. Anyám, aki ezer kilométerre lakik tölünk tegnap javasolta, hogy majd ö eljön, vagy elküldi nekem az aszisztensnöjét, aki egy imádnivaló és nagyon kedves anyuka, Enivel is szuperül kijön, de ez sem a legjobb megoldás, mert´ki tudja, hogy napra pontosan fog-e jönni a baba. Lehet, hogy 1 héttel korábban, lehet, hogy 2-vel késöbb, ki tudja? Akkor meg itt kerülgetjük egymást egy 2 szobás lakásban. Nem egy ideális megoldás. Pedig az aszisztensnönek még a párom is megbízna, de abba egyikünk se akar belemenni, hogy adott esetben hetekig kerülgessük egymást.
Bonyolultak vagyunk? Túl sok gondot csinálunk magunknak? Egy szó, mint száz, nem tudjuk, hogy hogy fogjuk ezt a gondot megoldani.

Két hét múlva megyek szüléselökészítöre. talán hallok ott valami jó ötletet.

Livnek mi is nagyon drukkolunk és sokat gondolunk rá és a babára!

Jó éjt, megyek én is durmolni!

Puszi: Barbi, a másik

Barbi
maass

MimózaKépKép (Dia)

Írtam neked emilt!!! Teeeeeeeeeeeeeee.....

Szia BarbiKép
Hát nem is tudom,hogy mit mondjak az ilyen emberekre...(anyós-após) Tényleg én úgy ledöbbentem. Hogy lehet valaki ilyen bunkó és szívtelen.
Azt nem lehetne megoldani, hogy kerestek egy megbízható bébiszittert (akit lehet éjszaka riasztani)akit elkezdetek a kicsihez szoktatni, hogy mire eljön a szülés ideje addigra megszeresse? Más megoldás most nem jut eszembe.
Jó durmolást!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

A bébicsösz az jó dolog, biztos fel is lehetne a jobbik fajtából is hajtani valakit, de mivel nekünk amúgy nincs szükségünk rá, mert mindketten itthon vagyunk a gyerekekkel (férjem otthonról dolgozik, én meg munkát keresek), nem fura, ha csak egy igazi bevetésre keresel valakit + szoktatás? A férjem persze itthon is maradhatna a kicsivel, de én is szeretném ha mellettem lenne, meg ö is feltétlenül szeretné a gyermeke születését velem megélni. Ez nagyon jól van így és legutóbb is rengeteget segített, nem biztos, hogy az ö támogatása nélkül jó vége lett volna a dolognak. Most szeretném a szülést tudatosabban megélni, mint Enivel, mert akkor a tényleges szülés idöpontjára már ki voltam készülve fizikailag. Hetekkel a szülés elött rámjött a hasmenés és a hányás, utóbbi inkább Eni gyomorrugdosós technikája miatt, 3 napig vajúdtam és a végére bejött a fájásgyengeség a 3 napi nemalvás miatt is. A párom ügyesen nyugtatgatott, noha állandóan elaludt és olyan messze volt a fotelje a szülöszobán, hogy nem tudtam a horkolása miatt még orrbaverni sem. De tényleg ügyes volt. Szóval ö marad. Ha a kórházban lenne gyerekmegörzö, inkább vinném a kicsit magunkkal.

Azért még filózok a bébicsöszön. Talán sikerül egy mindhármunknak szimpatikus és megbízható embert találni.

A bundaborotválós témához annyit: mindig, ha megyek a dokihoz, próbálok a szörzetemtöl megválni, de ez egyre nehezebb. Emlékezetböl dolgozok jól-rosszul. Valahogy a pocak mindig útban van, így a fazon nem az igazi, de legalább a dokinak könnyebb a dolga. Csodálom tényleg a nögyógyászokat. Ha a váróban ülök és elnézem a kuncsaftot, nem mindig örülök, hogy csak bizonyos személyek után jövök én. Számomra a legfelfoghatatlanabb, hogy egy ilyen szakma mellett hogy lehet valakinek müködö családja, felesége, gyerekei, hogy nem megy el töle az étvágya...

Puszi: Barbi

Barbi
maass

Sziasztok!

Húúúhaaaa,azt hiszem tényleg rossz hatással vannak a képeim a topik forgalmára!Kép
Gusztustalankodás?!Én is,én is!!!!Kép
Szal,nálam a borotva nemigen jön be,mert nagyon tud viszketni,fájni a bőröm utána,ráadásul másnap már borostás vagyok.
Nos,van erre a célra hajvágó gépem,aztán hajrá nullásra...Kicsit humánusabb megoldás nekem.
Most emlékezetből dolgozom,vagy a tükörrel szerencsétlenkedek.Tudjátok,én vagyok az a bizonyos Férje Előtt Is Feszengő Asszonyság.Kép

Férjuram beosztása a napokban várhatóan elkészül 11.-éig is,közben már csábítgatom Micát is.

Gombóc!

Köszi!Kép
Apukám engem is rendesen le tud lombozni.Kép
Rég írtál!Jól vagy,minden ok?

Vica!

Örülök,hogy rendben az Afp!Kép
Mekkorák is a gyerkőcök?Igyekszem a fiamat megoldani 11.-ére,remélem sikerül,ha nem,akkor sajnos én sem megyek.Kép

Barbara!

A terhesség elején kezdtem a melíroztatást,mert festés helyett inkább ezt ajánlották,hiszen ígyközvetlenül nem éri a festék a fejbőrt.
Védőnő is azt mondta,hogy nyugodtan lehet csináltatni!

Maas-Barbi!

Anyósodék Kép
Hasonló cipőben járok:Anyósra ne is számítok,Anyukám messze lekik és nem lehet kiszámítani,hogy ideér-e akkor,amikor kell.
Pár hete kitettem több helyen hirdetést,hogy megbízható személyt keresek a fiam mellé,aki alkalmanként vigyázna Rá.Szerencsére már az első jelentkező megfelelt,minden szempontból(anyagilag is).A gyerek szereti,én pedig megbízok benne.
Biztos pontot jelent a bizonytalanságban,saját otthonában,vagy nálunk is vigyáz a fiamra.
Én ezt tudtam kitalálni.
Örülök,hogy írtál,gyere gyakrabban,ha teheted!Kép

Két napja pakolászom a babaholmikat,kezdek lázba jönni!Kép

Mindenkit puszilok!Azokat is ám,akiknak nem írtam név szerint!KépKépKép

Kata
28+2

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hát a lényegből pont kimaradtam! Gusztustalankodás, itt a helyem! Ugye Gigi?Kép
Szóval nálunk ez a fazon téma elég kényes. Az esküvőnkre a kozmetikusom meggyőzött, hogy csináljuk apának meglepit, hát leszedettem telibe az egészet. Azt hittem betojok a gyantázó ágyon, de azzal vigasztaltam magam, hogy a szülés egyszer majd rosszabb lesz.
Hát a drága férjem úgy rákapott az ízére Kép, hogy azóta nem is lehet másmilyen! Kibújt belőle a pedofil hajlam! Kép Havonta egyszer elkocogok a kozmikushoz és lekopaszt. Szerencsére már nincs sok bundám, így már annyira nem gáz. Kérdeztem tőle, hogy szülés előtt is leszedi-e. Mondta, hogy minden gond nélkül! Kicsit macerásabb már egy hordó körül dolgozni, de majd megoldjuk! Én nem szeretnék dzsungellel felfeküdni a szülőágyra. Na jó én sem vagyok normális!
Remélem nem indul meg tőle a szülésem! Kép

Mvica!
Gratulálok a jó AFP-hez!

Maas! Csókoltatom anyósékat! Lehet, hogy őket is meg kellene reptetni, erről kérdezd Katát!

Csütörtökön megyek fodrászhoz! Megkérdeztem a melírról és mondta, hogy vannak gyengébb anyagok is, amivel kismamikat lehet festeni! Na majd meglátjuk!

Tegnap kaptunk Auchan katalógust és be van akciózva 100% pamut hosszú ujjú body 399,-, 5 db-os Tetra pelenka 899,- és még van valamilyen rugdalózó 3 hónapos kortól azt már nem tudom mennyibe került! Ha esetleg érdekel valakit.
Befűztem a páromat, hogy menjünk ki!

Pusza
Barbara
babar

Ja valamit elfelejtettem!
Én egy hónapja nem híztam semmit! A pocim őrült módon gömbölyödik, de még mindíg csak 3,5 kg-nál tartok. Igaz, hogy este csak gyümit, vagy joghurtot eszem, de nem kéne már hízni? Minden könyv azt írja, hogy ilyenkor már nagyon beindul a hízás! Aztán lehet, hogy a végén fogok beleerősíteni!
Nektek van már csíkotok? Kenegetitek magatokat? Én még a terhesség miatt nem szereztem csíkot, de már előtte is zebra voltam!
babar

Barbara!

Azt hiszem Auchan-ba én is el fogok nézni a közeljövőben.
Ti ma mentek?Megírod,hogy miket láttál?
Én csak túlzott gyarapodásról tudok írni.Kép
Csíkok nincsenek újak,mert az első terhességnél a 32 kilós hízással rendesen kitágítottam a bőrömet,de azért testápolóval kenegetem.

Merre vannak a többiek?!

Kata
28+3
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Azt hiszem csak péntektől kezdődik az új akció, így még várni kell egy kicsit!

Barbara
24+6
babar

DiaKép
Merre vagy?

BarbaiKép

Hát még mindig nincs jobb ötletem az alkalmi bébi csősznél...... Az viszont tök jó, hogy apuci otthon dolgozik. Én a férjemet csak esténként látom, bár most azzal hiteget, hogyha megszületik a pici, akkor többet lesz itthon.
Aztán írjál sűrűbbe mint eddig!!!Kép
A nőgyógyász szakma tényleg elég gusztustalan. (ezt max. az urulógus tudja felülmúlni Kép ) Még megboldogúlt lánykoromban volt egy barátom aki utolsó éves volt az orvosi egyetemen és épp a nőgyógyászatot tanúlta. Bele akartam nézni a könyvébe, de azt mondta, ha jót akarok magamnak messze kerüljem el... És hát nőgyogyihoz nem csak a frissen mosdott, csinos nőcik járnak!Kép Egyszer kérdeztem is a dokimat, hogy nem e utálja már a nőket. Csak sejtelmesen vigyorgottKép

BarbaraKép
Gondoltam, hogy gusztustalankodásban rád számíthatok!Kép Én mindig óvatosan bántam a szőrtelenítéssel, mert amikor lekezd nőni, hát az nem semmi. Szerencsére az én férjem nem pedofil!KépKép De hát te, hogy máshogy szülnél mintsem teljes nudiban?? Nem igaz? Le a hálóinggel!!!!KépKép

KataKép (vagy szemérmes Erzsók???Kép)
A borotvával én is úgy vagyok mint te. Egyből kipattogzik a bőrőm és még hetekig úgy viszket, hogy majd meg őrülök.
Te aztán jó sokat híztál az első terhességednél!!! Mennyi idő alatt ment le rólad? Mert úgyláttam a képeken, hogy csini vagy! Egy kicsit parázom, hogy mennyi fog rajtam maradni. Meg példáúl most azon gondolkoztam, hogy milyen ruhába fogok én télen járni?? Mert gondolom a kismama gatya már nem lesz jó, viszont a régi gatyámba tuti nem férek bele. Na marad az otthonka!!Kép Ahhoz még a bundust sem kell fazonírozni.KépKépKép
Nekem a csípőmön vannak csíkok. Olyan szép...Kép

GombócKép
Köszi az infókat, inkább meg sem nézem a neveket, mert kitalálok egyet, na arról rögtön kiderül,hogy minden második gyereket úgy hívnak. Most már nem akarom magam megingatni. De lehet, hogy mégis győz a kiváncsiság???

Puszi, Gigi 31+4

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: