A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

LÁNYOK! Ma Tüncsike felállt! Mikor megláttam majdnem elsírtam magam! :) :roll:
Kép
Kép

aztán úgy belejött a gyakorlásba, hogy a kocsiból is majdnem kiugrott... :lol:
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Csajok! :D

köszöni Lívike a sok sok bókot és hogy nem fiúnak néz ki szerintetek!!! :)

Prüntyi!:)

Tündének hatalmas gratula az álláshoz, nagyon ügyi!!!!!:)

Sziszi!:)

Boginak is megy a gratuláció:)

Mea
mea

Mea, köszi! Ne aggódj Tüncsit is rendszerint lefiúzzák... :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Angelani! :)

Erhard nagyon is kisfiús szerintem is és nagyon aranyos! :)

Megann!:)

Léna nagyon szép!!!

És tényleg minden baba olyan kisgyerekes már, nem is babásak :D :D :D

Jókat röhögtem egy két eseten, hogy kik miket mondtak a gyerekekre, hogy kikre hasonlítanak meg hogy mindenki másnak hiszi, hihihi.

Akkor nem csak velünk fordult elő ez már párszor :)

Olyan bolondok néha az emberek, de tényleg :)

De tényleg volt hogy teljesen rózsaszínben volt Lívi tetőtől talpig és megkérdezték, fiú????

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D :D :D :D :D KÉSZ VAGYOK OLYANKOR!!!!!! :D :D :D :D

Jaj olyan cukik már a gyerekeink, olyan kis "felnőttek" már.

Én annyira élvezem most már Lívivel a dolgokat.

Eddig is, na de bevallom most már igazán móka vele az élet!!!!
Visszajelez, kiismertem őt, szóval összerázodtunk nagyon, annyira édes dolgai vannak

Nekem bevallom lassabban ment ez az átállás az anyuka szerepre, nem is vagyok az az igazi hagyományos értelemben vett anyatípus, sem feleség.
Én picit lazábban veszem a dolgokat, de úgy látom ő komálja ezt és amúgy is észrevettem Lívi nem az a nagyon nagyon bújos baba, már kicsi korától érezni lehetett ezt, hogy ő olyan kis önálló.
Pl. nagyon nem tudok vele még játszani, ő inkább elfordul és bütyköl!!! :D :D :D

És mindenkihez bújik, nem is nagyon anyás.Szóval bárkivel megbarátkozik nagyon hamar.Ez nem baj ugye?????
Imádja az embereket, a nyűzsit, a jövés menést, pedig azt hittem ő nem lezs iylen.
Kiváncsi vagyok későbbre....

De most tényleg egyre jobban élvezem a vele eltöltött időt és egyre jobban imádom őt!!!!!!
De gndolom ez mindenkinél így van mert így természetes :)

Mea
mea

Prüntyi!:)

Háááát ezek bolondok, mert tüncsi is olyan édes és csajos szerintem.

Mea
mea

Tüncsi- bocsánat siettem már megint... :(

Mea
mea

Jaj még valami, látom sokan egy szál pelusba öltöztetik a gyerekeket.
Én állandóan kis polót meg rövidnacit adok Lívire.
Nem kell ráadni???

Meg bent nálunk sajnos hűvös van, itt még majdnem kevés az is rá :(

Mea
mea

Mea :) Nálunk is hűvös van bent, még hosszúgatya is kell Gergőre. Szerintem jó, ha van rajtuk valami lenge ruha, védi őket a naptól, az esetleges széltől, nincsenek annyira kiszolgáltatva. Múltkor panaszkodtam valakinek, hogy Balázs már második nyáron balhézik, hogy nem hajlandó rövid rucit hordani. Erre ő azt mondta, hogy jól tudja a gyerek, hogy mi kell neki, hagyjam rá, öltöztessem a lehető legvékonyabb hosszúba. / szerinte nagyon sokmindentől védi magát a hosszú ruhával, nem csak az időjárásra kell itt gondolni/ Így is teszek, bár nagyon nehéz ilyenkor hosszú rucikat beszerezni, ami lenge.

Prüntyi :) Tüncsi nagyon ügyes, és nagyon édes!!! És micsoda medencéje van!

Ma este megint egyedül vagyunk :( Együtt fürdettem a két fiút, és feldobtuk az esti rutint egy kis buborékfújással. Azt a visítást, amit Gergő rendezett :D :D :D Nagyon élvezte. Többször beleugrott a vízbe, mert annyira el akarta kapni a buborékokat. Asszem holnap a játszóra is elvisszük :)
Annyi pozitív van ezekben az estékben, hogy Balázs általában elalszik Gergővel együtt, mert nincs Apa, aki felpörgesse. Ma előbb horkolt, mint Gergő :) Kilencre már én is megfürödtem, kis netezés, utána kis vasalás, és talán még olvasok is :)

Mai Balázs-száj: Nekiálltam főzni, kivettem a hűtőből az egész csirkét, szedegettem ki a pocakjába dugdosott aprólékot a leveshez. Balázs néz nagy szemekkel, hogy ez mi? Mondom, hogy máj, láb, szív, zuza. "jó, de az a nagy?" Az a csirke volt valamikor.
" előtte ez állat volt?" Igen. "De mért ölték meg?" Mert ezért tartották, hogy ennivaló legyen belőle.
Gondolkodik, figyel, majd megszólal:
"Szegény, akkor már biztos meghalt".....
Asszem, teljesen még nincs tisztában ezzel a halál-dologgal :)

Ha netán valakit érdekel, vasárnap estig itt nálunk a sétáló utcában jó kis rumli van: borfesztivál! Sok pavilon, főleg borosok, kóstolás, de van néhány vásáros is, meg rétes, Lacikonyha, kürtőskalács, vattacukor, lángos, stb. És délutánonként a színpadon mindenféle program, főleg néptánc, népdal, fúvószene, de lesz bábszínház is, és Berecz András mesélő is / a Fábryban lehetett látni legutóbb/.
Jó a hangulat, csak azt sajnálom ilyenkor, hogy nem lehet nyugodtan sétálni a gyerekekkel, nagy a tömeg, a zaj, még a játszóterezés sem olyan jó. Aludni meg végképp lehetetlen Gergőnek ott.

Ehhez a fiú vagy lány kérdéshez akartam még írni: Szoktam jókat mosolyogni anyukákon, amikor vérig sértődnek, hogy fiúnak nézték a lányukat, én meg szoktam örömködni, amikor lánynak nézik a fiaimat. Egyik ismerősömnek eszméletlen randa kislánya van / már bocsánat, de tényleg.../, ráadásul kiskorában mindig tüsire levágta a haját, "hogy erősödjön", így aztán hiába virított a fülbevaló, kivétel nélkül mindenki fiúnak nézte. Ő meg fel akart robbanni. Én sem tudom mindig megállapítani, fiú-e vagy lány egy kölök, úgyhogy azt szoktam kérdezni: "jaj, de édes, hogy hívják?" Na, ez sem mindig egyértelmű, de azért általában kiderül :)
Megvettem a Kismama különszámát / 2-8 éves korig/, és abban is van egy összehasonlítás a fiúkról és a lányokról. Főként statisztikai adatokra épül, de én nem igazán értek vele egyet, persze én csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. / ilyeneket írnak, hogy a lányok sokkal kedvesebbek, nyugodtabbak, kevesebb a gond velük a suliban, eljátszanak magukban, stb. A fiúk verekedősek, sokkal több baleset éri őket, sokkal több a baj velük... / Én azt gondolom, a nemtől függetlenül itt is nagyon sok múlik a családon, a környezeten, hogy milyen lesz a fiú vagy a lány.

Na eldugulok, Ti is írjatok!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Helló!

Na megvolt a találka a városban a külföldi rokonsággal... :)

Prüntyi!

Gratulálok!

Havtunde!
Ez jó hír, akkor még nem temetem magam...
Minden esetre bármi is lesz holnap, emésztenem kell még hogyha hormonbogyóra ítél a dokim... :( :( :( :? :? :?
Nagyon ellenzem és apa is....

Nana..nem ám levénlányozni Lénácskát.... :lol: :lol: :lol:

Jucc!
Na de jó :lol: :lol:
Pont azon filóztunk anyuval, hogy mégis milyen bulira készülnek a pavilonok...hmmmm borfeszkó...erre nem gondoltam...még olyan korai nem??????

Gyerekszáj :lol: :lol: :lol:
Istenem, milyen édes a naivságuk...

Benianyu!

Tyűűűű, így behoztuk Gombit????
Ez igen...pedig egyáltalán nem tartom daginak Lénát, olyan kis filigrán...és én is meglepődtem a 67 centin....
Akárhogyis van, az a lényeg hogy harapdálnivaló mindkettő... :) :)

Sziszi!

Hajkérdés: Én is épp azon agyalok hogy levágassam-e 0-ás géppel Léna haját........hogy erősödjön...
De épp most homályosított föl egy fodrász, hogy 3 éves korig badarság hinni ebben, mert a hajhagymák akkortájt aktivizálódnak vagy mi...majd megkérdem pontosan, mert csak a férjemmel üzent a fodrász..na aztán ugye férj meg nagyon ért ám ilyenekhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De Lénának valóban olyan kis erős és sok a haja hogy kár lenne érte........
Nemtom mit csináljak...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Barbi!
Köszi!
Egyébként szerintem mostmár tiszta apja a lányom...
De hát így van ez rendjén, a lányok az apákra ütnek általában....

Na megyek beájulni....kemény napok elé nézek...vásárolgatnom kell,
KOVÁSZOLNOM KELL UBORKÁT......HALLJÁTOK KISMAMIK!!!!!!!!!!!!!FÉNYPOSTAKÜLDEMÉNYRE LEHET JELENTKEZNI... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na szóval hétfő este jönnek a rokonék és szerdán mennek...lesz kertiparti meg ereszdelahajam stb...

M.

Kép

Kép
megann

Mea, én azt az elvet vallom, hogy öltöztesd úgy a gyereket ahogy te is öltöznél...ha bent úgy érzed hogy hűvös neki, akkor öltöztesd fel, itt bent ő is póló-rövidnaciban szokott lenni, de mikor kimentünk a teraszra, én póló-rövidgatyában majd meg sültem, de mivel én már lejebb nem vetkőzhettem, gondoltam Tüncsi is jobban érezné magát...és így is volt, de mindíg néztem a kezét-lábát-testét, hogy nem fázik-e, sőt még pelus nélkül is volt, de kb 10 perc után rakott egy szép csomagot a törülközőre... :lol: :cry: . Egyedül az esti pizsinél adok rá egyel több réteget, mert ő ugye kitakarózik, sőt szinte állandóan takaró nélkül alszik, így a pizsink: ujjatlan body és rövid/hosszúujjó rugi (vékony pamut), időtől függően. Remélem segítettem valamit.

Kép

Kép
prüntyi

Megann,
Le ne vágasd Léna haját!!! Szerintem hülyeség a nullásgép = erősödik a haj elmélet! Így olyan szép kislányos, úgy meg nem lesz olyan szép!

Tünde,
Köszi a bókot! :) Egyébként, jól érzed, Dani haja nem lesz egyhamar levágva. :)
Beni 17 hónapos volt, mikor először levágtuk neki, már kezdett rasztásodni. Így nézett ki. :)
Kép

Prüntyi,
Tündike nagyon ügyes, gratula a felálláshoz! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jucc, Prüntyi! :)

Köszönöm a tippeket öltöztetés ügyben.

Benianyu! :)

Juj de szép Beni azon a képen, és tényleg lányos:)
Mert olyan kedves, szép arcu, nagyon cuki :)

Mea
mea

hahó!!! mi van itt? pangás????

most játszóra megyünk, de remélem, föléledtek, mire visszajövünk
:)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu!
Tényleg egy kis angyalka Beni ezen a képen. A szöveg elolvasásáig azt hittem, a Te gyerekkori képed az. Ma viszont gondolom senki nem nézni már lánynak Benit!

Jucc!
Gyerekszáj isteni!
Nekem is nagy gondot okozott bevallani, hogy mi tulajdonképpen megeszzük a barátainkat. És ez még néha ma is napirenden van Lilinél is. Próbáltam én is a lehető legtermészetesebben elmondani, de egy kis gondot okozott azért is, mert évekig vega voltam.
Na mindegy, elfogadta, ráadásul legjobban a husit szereti.
Ált. én is ezt a trükköt alkalmazom, mint Te, ha nem egyértelmű a dolog, megkérdezem, hogy hívjál a babát. Az egyik ismerősöm azt a választ kapta egyszer, hogy Villő. Tőlem kérdezte, hogy akkor ez most mi? (lánynév)

Borfesztivál:
szerintem azért tartanak ilyenkor is borfesztiválokat, mert ki akarják üríteni a pincéket az új bornak.
Mi az őszire szoktunk menni a Várba.
Tavaly még csak olvastalak Titeket és emlékszem Megann filózott, hogy fel kellene menni, de aztán mégsem mentek. Hát mi felmentünk egy nagy baráti társasággal. Az egyik hozott egy olyan hátizsákot, ami székké is alakítható, így én azon ücsörögtem, amíg a többiek iszogattak. Tuti, hogy nekem volt a legnagyobb hasam a buliban :D . Nem tudom, idén elmerészkedünk-e. Szerintem igen.

ayse

Benianyu, nagyon szép volt kicsinek is Beni, fürtös hajjal!

Mi levágtuk Zita haját, na nem kopaszra, és most mintha gyorsabban nőne neki.
Vendég

Jucc!
Én nem hittem el, hogy ma még reggel óta nem írt senki! Eddig azt hittem csak én nem látom, jó hogy írtál. :D
Akartam visszaolvasgatni, és nem volt mit.
Mi is voltunk ma hintázni, de hazafele olyan meleg volt, kitikkadtam teljesen.

Benianyu!
Dani nagykékszemű csodálkozós képe csúcsaranyos! És Beni is hihetetlen aranyos volt a göndör fürtjeivel! Persze most is az fürtök nélkül, csak most már nagyfiú! :D

Megann!
Léna annyiraa szép kiscsaj! Ezt az orrfelhúzást Bendegúz is csinálja ezerrel, hozzátartozik a killerkedéshez. És gyakran úgy szörcsög is hozzá, mint egy kismalac :lol:

Mea!
Ne aggódj, az emberek azért kérdeznek ilyen hülyeségeket, mert nem tudnak épp okosabbat kérdezni. Bendegúznál is többen megkérdezik, hogy "és kisfiú vagy kislány??" Ilyenkor a hajam szála is égnek áll, mert szerintem annyira egyértelműűű hogy kis pasi!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Képzeljétek, megnézettem a szomszédunkkal, aki gyerekfogorvos, Andris felső fogsorát, és fennt mindkét oldalon a szemfoga jött ki először!

ayse

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki

Nagy nagy gratula.

Asszem ezzel akkor eldőlt a munka kérdés. :lol: :lol:

Betojok. És én még azt gondoltam, hogy milyen K bátor vagyok, hogy ilyen gyorsan vállaltam Lacit Bazsi után. De Ti aztán bevállalósak vagytok. Mi ősszel szeretnénk a harmadikat, követve a hagyományt és a jó tapasztalatokat, majd ha Laci megtanul járni, akkor kezdünk próbálkozni.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse

Örülj neki, a legnehezebben túl vagytok. Állítólag a szemfog a legfájdalmasabb.

Nekünk Bazsi akkor volt beteg, amikor azzal kínlódott. Szegénynek annyira nehezen jött ki, hogy bár nem volt sokkal nyűgösebb, de benyalt egy csomó bacit. Ti legalább ezen már túlvagytok. A többi már sétagalopp lesz.

Kép
Kép Kép
sildike

ROKI!!! :)

NAGY NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Mea
mea

Sziasztok!

Rókicának óriási gratula!

Prüntyi!
Tüncsikének gratulálunk az álláshoz! Nagyon ügyi! Tök jó medencéje van!

Nemsokára indulunk anyukámékhoz, holnap ballag az egyik unokatesóm nyolcadikból, és csak vasárnap este jövünk haza.
Már nagyon várom! Otthon anyukám mindig lesi minden kívánságomat :D .

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Rokica, gratulálok és üdv a csapatban! :wink:
Most már tessék lassítani a tempón! :D
Vendég

Manka!
Én sem vagyok kávéfüggő.
Remélem ma jobb éjszakátok lesz. Mond meg Jacknek pihenjen rá a holnapra! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Na, azért sikerült írnotok valamennyit. Megsült mindenki a melegben?? Nem elfelejteni, hogy nemrég még a hideg miatt sírt a szánk :) :) :)

Rokica :) Gratulálok én is, tényleg vigyázz Magadra, bár az első pocakoskodás alatt is meglehetősen aktív voltál, de most még Zsuzsa is ott van :)

Ayse :) Ezek a kérdések nekem is gondot szoktak okozni, nem nagyon volt még szó arról, hogy ez a husi az az állat volt. Ráadásul anyóséktól kaptuk ezt a csirkét, amiről épp szó volt, és azok Balázsnak tényleg barátai, de ezt nem részleteztem. Kicsit tartottam tőle, hogy fog reagálni, mert tesóm lánya amikor megtudta az igazat, jóideig nem volt hajlandó húst enni. Ennek nagyon nem örülnék, mert Balázsnak is a hús megy leginkább. Szerencsére nem kötötte össze a dolgot.

Mai Balázs-száj: Gergő szopizott, Balázs nekiállt ebédelni, mert nem bírt rám várni. Kis idő után visít, hogy kér szalvétát. Mondom, hogy hozzon magának. Nagy nehezen föláll, közben morog: "Na nehogymár mindent egyedül csináljak!" :)

Végre itthon van Apa, én is csatlakozom hozzájuk :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Bocsi, ezt rossz helyre írtam. :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Rokica!

Szívből gratulálok és örülök, hogy sikerült, amire annyira vágytál!!!

Sildike!

A próféta szóljon belőled!
Azért elég bevállalós vagy, hogy már lassan jöhet is a harmadik! Már ha Lacimacika végre felébred és lábraáll :D .

Márti!
Így jár, aki több vasat tart a tűzben egyszerre! :D
Én azért válaszolok: én bizony kávéfüggő vagyok!

Jucc!

Tavaly voltunk Lilivel (és ANdrissal a pocakban) a Mezőgazdasági Múzeumban. Kész horror volt, arról szólt az egész, hogy hogyan dolgozzák fel a különböző állatfajokat. Szerencsére Lili tudományos alapossággal állt hozzá a dolgokhoz, mindent alaposan végigmondatott, de nem feltétlenül látta át, hogy miről is van szó. Mármint hogy akkor mi azt most tényleg megeszzük.

ayse

8) hahóóóóóó!

megjöttünk a pancsiból Zalakarosról!
nagyon szupi volt,majd jövök az élménybeszámolóval is!
Kisnyúlnak medence hiánya van,teljesen ki van,hogy nincs nagy pancsi!
holnap veszünk gumimedencét az erkélyre......Búvár Kund lett!
én meg barna! 8)
Rókicának óóóóóóriááááási gratulaaaaaaa!!!!!!!!!!
éljen,éljen :!: :!: :!:
pusszantok mindenkit,majd jövök

Emese és MarciKépKép
nyúlné

én nem olvasok vissza,mert itt öregednék meg,úgygogy akkor mikor is lesz nálam tali?????????
és ki is jön???????
és történt még valami izgis dolog??????
azért hiányoztunk?????????
küldjek valakinek fotókat,aki felteszi????????
:wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

azért azt látom,hogy Beni volt a legeslegszebb fiúcska(lányka :?: :roll: :D )akit valaha láttam!gyönyörűséges!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és csíkosban természetesen 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! :) :) :)

Ma tényleg elég nagy volt a pangás! :)

Mea, Davallia, Ayse, Tünde, Márti, Nyúlné,
Köszönöm a bókokat KisBenire vonatkozóan. Tényleg nagyon szép volt picinek és most is az. :)

Rokica,
Én is gratulálok a Pocaklakóhoz! :)

Jucc,
Balázsszáj :)

benianyu

Nyúlné,
Biztos király volt a nyaralásotok! Klassz, hogy Kisnyúl vízimádó lett! :) Nekem küldhetsz képet, felteszem.
Persze, hogy Beni csíkosban volt és ez a body lesz még Danié is. :)

benianyu

Sziasztok!

Na mire jövök föl!

RÓKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok tiszta szívemből :) :) :) :) :)

Lányok!
Dokinál minden ok :) Semmi terhesség, semmi daganat semmi csak némi hormonzavar...előfordul...sok stressz stb...
Kaptam Norculotot..ettől majd jól megjön...aztán dönthetek hogy szedjek e fogamzásgátólót...
Még nem tudom....majd eldöntöm...

Nagyobb baj is van... :cry: :cry: :cry:
A dokihoz menet karamboloztam, nem adtam meg egy jobb kezet..
Egy 40 körüli anyuka volt, ovis kislánnyal....(megjegyzem ő is úgy közlekedett hogy nem nézett semerre...
A lényeg hogy a hátsó ajtaja után mentem bele, erre ő letarolt két kis cserkófát az út mellett... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Rettenetesen szégyellem magam, és iszonyúan bántott mert pont egy gyerekes kocsiba kellett belehajtanom... és nagyon megijedtem, de a lényeg hogy SENKINEK MÉG EGY KARCOLÁSA SEM ESETT!
A nő rendi volt, nem anyázott vagy ilyesmi,....kiderült hogy hívő....
Mellesleg se papírok se telefon nem volt nála, és a gyerek se volt bekötve.... :cry: :cry: :cry:
Isteni szerencse hogy nem lett baj.......nem is tudom mi lett volna akkor...
Szerencsére egyikünk se ment gyorsan.....
Hát így esett.........pedig tényleg úgy érzem hogy tök figyelmes, ügyes és jó sofőr vagyok, de látszik ám, hogy már én is a végkimerülés határán vagyok.. :( :( :( , ma már annyira ideges voltam a doki miatt, hogy nem tudtam enni semmit egész nap....

Szerencsére az én kocsimnak nincs "nagy baja", azért motorháztető meg első lökhárítók csere...ez se lesz kevés... :( :(
A másik kocsi is hazament a saját lábán, miután egy mentő leemelte a kidőlt fákról....

De ezt csodálom a férjemben...egy rossz szót nem szólt....egy árva rossz szót sem...csak azt mondta hogy előfordul....meg hogy ha stresszelem magam rajta, akkor se lesz másképp, akkor is annyiba fog kerülni amennyibe, és akkor is ez van...lépjek túl rajta..
Megnézte a szerelőnk, menetképes a kocsi :) :) :)
Na az lett volna még egy szívás...ha itt maradok kocsi nélkül a külföldi rokonokkal a nyakamon....

Na jó nem sopánkodok itt.. .csak el kellett mondanom milyen béna voltam... :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Davallia,Benianyu!

Igenis!Értettem..nem vágunk hajat... :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Rokica
Gratulálok! Jó egészséget kívánok és vigyázz magadra!!! :lol:

Prüntyi
Gratulálok Tüncsinek az álldogáláshoz!

Jucc
Balázs tényleg igazi kis pasi. Ugye mennyi dolga van manapság egy kisfiúnak? :lol: :lol:

Megann
Férjed tényleg ritka jófej módon állt az történéshez. Hála Istennek, hogy senkinek semmi baja nem lett!

Én is leakartam vágni Marci haját. De most meggondoltam magamat. Szerintem csak a frufruját fogom, mert kezd a szemébe lógni.

Kérdés
Mindenkinek a babája tök egyenesen ül? Újabb parám(ugye, Benianyu? :roll: ), hogy Marci görbén ül. A dokinéni szerint azért mert magas és a lényeg az, hogy ki tud egyenesedni. Azért kértem beutalót a Jókaiba. A másik meg, hogy még mindig csak a kúszásnál tartunk. Mondjuk ez az ami annyira azért nem izgat, de tény hogy eléggé lemaradt a többiekhez képest.

Benianyu
Beni olyan volt (és van :lol: ) mint egy kisangyal!

Nyúlné
De jó lehetett Nektek!
Én szeretnék talira menni. De akkor mikor is pontosan?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Rokica!

HATALMAS GRATULA!!!!!
SZÍVBŐL ÖRÜLÖK!

Megann!
Hú, jó, hogy nem történt nagyobb baj!
Viszont nagy kő esett le a szívemről, hogy csak egy enyhe hormonzavar okozta a gondot.
Én is szedtem ezt a bogyót. Csak én hiába :cry:

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de azért 1-2-re emlékszem.

Juci!
Szerintem sincs nagy gond, hogy Marci nem ül egyenesen.
Erhardnak meg 2 csigolyája áll ki és azt mondták, hogy ez még most normális.
Azért mi is elvisszük még másik dokihoz.

Mikor lesz tali?
Mi is mehetünk ha tudunk?
Jó lenne már, mert nagyon hiányoztok.
Olyan ritkán tudok jönni.

Voltunk telken és csináltunk pár képet.
Feltennék egyet-kettőt :oops:
Persze ha zavar valakit, akkor szóljon és abbahagyom.
Erhard fára mászott és cseresznyét evett.
De nem koszosan ette, csak úgy látszik :lol:

Puszi!
Kellemes Hétvégét!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Amikor kiértünk még aludt
Kép

Ébredés után, jöhetett a pancsi :wink:
Kép
Ilyen pici helyen pancsizzak? Akkor inkább kimászok.
Kép
Megyek cserkót szedni :lol: Lebuktam :roll:
Kép

Kép
angelani

Anya! Szedjek neked is?
Kép
Kukuccs! :lol: :lol: Kép
Vajon tuti elbír engem ez az ág?
Kép

Kép
angelani

Hmmm...micsoda finom cseresznyék :o
Kép
Kép

Hazafelé, így aludt apán a vonaton!
Annyira kifáradt, de olyan édes volt :wink:
Kép

BOCSI, BOCSI a sok képért!
Eldugulok....

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Juci!

Andris sem tud ülni egyenesen, szerintem azért, mert még nem elég erős. Egyelőre ő is csak kúszik, és négykézláb lengeti a popóját. Ha majd elég erős lesz a háta és megérik rá az idegrendszere, fel is fog ülni és akkor egyenesen ül majd. Én éppen ezért nem ültetem. Volt itt már téma, csak akkor nem szóltam hozzá. Én is annak a híve vagyok, hogy akkor üljön, ha magától tud. Aztán ülhet még eleget életében. Egyébként úgy tudom, hogy egy csomó szempontból jobb mind az állás, mind a fekvés (hogy egy hozzám közeli szempontot említsek: aranyér).

Megann!
Szegénynkém, jól megijedhettél!!!
Szerencse, hogy nem történt nagyobb baj!!!
Nem kéne Neked egy kis pihi??? Masszázs, szépségszalon, uszi, szolárium és társai?

Angelani!
Nagyon aranyos Erhard, az elalvós képen csúcs!
Hol van telketek?

ayse

Képzeljétek milyen jó dolgom van!
A férjem főz! Édes-savanyú pulykát. Én vállaltam a rizst, és a hideg eperlevest!
ayse

Sziasztok!

Ayse!

Őrbottyánban van egy telkünk.
A ház nem ér semmit, de állítólag maga a telek ér valamit :D

Régen szerettem kint lenni, de mostanában már nincs időnk.
Még a nagymamám gondozta a kertet, volt rengeteg zöldség, minden féle, voltak gyümölcsfák, de lassan elkoptak. Ki kellett vágni őket :cry:
Tavaly még volt nagyon finom meggy, idén az sincs. Már csak a cseresznyefa van, egy körtefa és egy nagy diófa. Illetve van 2 mandulafa még.
Meg se néztem, hogy a barackfa megvan-e még.
Viszont finom a ribizli is, abból pár szemet ettem :lol:
Erhard nem kapott, a cserkót is megmostam a fán :lol: :lol: :lol:
Alig néztek a szomszédok hülyének.
Én tök féltettem, erre 3 szomszéd is ki volt akadva, hogy nem engedem, hogy a füvet tépkedje és egye, meg másszon.
Mert, hogy minden falusi gyerek ott mászik a porban.
Szerintem, nem így van, de nem vitatkoztam ott velük.
Meg nálunk nem gyep van, hanem olyan gazos szúrós föld és szurta Erhard lábát, nem akart állva lépkedni.
Erre meg azt mondják, hogy a paraszt gyereknek nincs is cipője, mígnem iskolába nem megy. Meg majd megszokja. Na igen, aki ott él, az megszokja, de mi csak 2 órára mentünk.
Nem akartam vitázni velük, hogy baromságot beszélnek, mert szerintem attól, hogy vidéki valaki, nem biztos, hogy a porban csúszik és nem vesznek neki 1 pár cipőt sem.
De tudjátok a ember nem megy bele felesleges meddő vitákba.
Az tény, hogy a vidéki gyerekeknek általánosságban erősebb a szervezetük, de az az állandó jó levegőnek és a friss zöldség-gyümölcsnek is köszönhető, nem a virágok legelésétől....

Szóval, otthagytam őket. Pukkadjanak meg!

Na megyek, mert alvási nyafi van :shock:

Sziasztok!

Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Kihalt minden? :cry:

Kép
angelani

Rókica, óriási gratula!!!!!!
Kezdek irigykedni, bár azért még én nem mernék tesót vállalni. Illetve így gyógyszer mellett igen, de valamelyik nap kihagytam véletlenül és akkor rájöttem, hogy még mindig tiszta dilis vagyok bogyó nélkül :cry:

Tévedtem, a páromnak volt esze és csinált süni képet:)
Van még egy kisnyulasom is, a többi meg az én kicsi lányom. Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Az utolsón a nővérem kislányával van :D

Kép
Kép
hari

Angelani, de jó, hogy előbukkantál :lol: A képek nagyon jók, Erhard nagyon édi a cserkókkal!!

Aki adott már a babának cseresznyét, az hogy adta? Mert a magtól könnyű megszabadulni, de meg is pucoljátok???

Kép
Kép
hari

Ja és még egy aggodalmas kérdés :)
Akinél kő van otthon és hideg, ott is engeditek mászni a gyerkőcöket? Nálunk majdnem mindenhol kő van és Lilit már két kézzel sem lehet visszafogni. Hiába van rajta zokni, mindig attól félek, nehogy felfázzon. Meg ha csak egy kis body-ban van ilyen melegben, akkor az egész lába csupasz, meg a keze is. Szóval szerintetek mászhat, vagy mit tegyek? Amúgy most már tényleg nagyon mászik, sőt inkább turbómászik a cicák után. Még jó, hogy van 3, mert ha az egyik meglóg, akkor még ott van 2. Szegény cicák már menekülnek előle :lol:

Kép
Kép
hari

hali!
csak gyors kérdés:
most akkor tényleg tessék kigondolni,hogy mikor legyen a tali nálam!
kedd?szerda?csütörtök?sőt most akár Péntek?
lányok!!!!!!!figyelem!!!!!!
döntést kellene hozni az ügyben!
:roll:
és természetesen jöhet bárki!

még kis medencénk is van az erkélyen,úgyhogy fürdőruci is kötelező a manófalviaknak!árenyékoló is van,nem kell félni a naptól.....ha lesz!
márpedig legyen 8) !
max.üditőt és a többibe nem szólok bele!szerintem felesleges bármi ételt hozni,de aki akar hozhat!
na hétfőig van idő gondolkodásra!
pusszantás!

ja és eszméletlen meleg van :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nem is merem mondani, hogy nekünk a hétfő és a csütörtök nem jó, mert akkor tuti akkor lesz :D
De a csütörtököt még tudom variálni, hétfőn viszont doki van, azt nem. Szóval Kedves Nyúlné, gondolom hétfőre tennéd, de szerencsére az nagyon korai időpont, úgyhogy remélem más napra szervezed. És csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy az előbb Kisnyúl képet tettem fel :lol:
Ja, és ha nekünk nincs fürdőrucink akkor is mehetünk? Viszont van fürdős pelus :lol:

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Davallia!

Naggyon jók a pancsis képek :lol:

Képzeljétek!
Ma elmentem vásárolni és visszafele beleültettem Erhardot a játszótéri hintába.
Hát, egyszercsak hirtelen elkezdte magát hajtani. Én úgy meghatódtam, mert nem mutattam meg neki és most ült harmadszorra hintában. Eddig a két alkalommal is csak 2 percet.
Annnyira Büszke Vagyok :lol: :wink:
Egyik ismerős a házból, tök messzire kutyát sétáltatott, de arrajött megnézni, hogy milyen Kisbaba kacag ilyen hangosan.
Annyira élvezte, hogy sikongatott.
Ő is látta és csodálkozott.
Bezzeg apa ilyenkor nem jön velünk :?
Mostantól vihetem a játszótérre :lol: :lol:

Drága Harim!
Téged meg aztán külön Öröm itt látni :lol:
Remélem, a többiek nem haragszanak meg.
Valamennyit egyik nap visszaolvastam, de tök ideg lettem.
Még mindig a csigás házmesteretek van?
Vagy nem a szomszéd volt?
Bocsi, de már nem tudom.
Cicák? Soha nem merem megkérdezni, nehogy feltépjek olyan sebet, ami még gyógyulóban van.
Tudod milyen állatbarát vagyok.
A sünis kép olyan cuki :lol:

Lili egyre Gyönyörűbb! :wink:
Olyan kis kiegyensúlyozott, Boldog Baba :)

Kisnyúl még mindig jó pasi :wink: :lol: :lol:

Lépek, mert vacsitime!

Pusszancs!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: