Szép estét Lányok!
Huhhh.. Jó régen olvastalak benneteket.

Most is csak ezt az oldalt próbáltam.

Viszont a képeket megnéztem.

Nagyon cukik a gyerkőcök.

Era, a Ti Martinotok különösen teccik.

Nagyon vagi.

Enyém Alexnek a második neve Martin, meg még 1 napon születtek is, ha jól tudom.

Drukk az eredményekhez hétfőre! Tuti nem lesz semmi baj, hiszen majd kicsattan olyan egészséges!
Mi amúgy jól vagyunk. Volt egy kis pánik a nagy melegben, mert egy dekát nem hízott a fiatalúr, viszont jobban izzadt szegénykém, mint én.

Viszont előtte 4 hét alatt hízott 810 g-ot.

Ma végre a mázsálásion elértük a bűvös 6 kilót, aminek örülök nagyon.

Alex úgy döntött, h centire gyúr csak, és a minimumot hízza. Apja is ilyen volt. Evett, evett, de sehova nem hízott.

Hétfőn megkapta a 3 hós szuriját, aránylag jól viselte, hatalmas sírás megvolt, de hamar megbékél az anyai öleléstől.

. Viszont a dokinéni felhúzta a kukiján a bőrt.

Nem fájt neki nagyon, mert nem bömbizett közben, csak kellemetlen volt neki.

.Be van/volt gyulladva alatta.

Most fürcsikor mossuk, és utána kenegetjük. Már sokkal szebb, mint amilyen hétfőn volt. Fejlődik a kis Törpe, de azt sem kapkodja el. Még nem nyúlkál semmiért, de, ha a kezébe adok valamit, azt megfogja, de nem igazán köti le a figyelmét. Cserébe, ma megint hangosan nevetett, és olyan kis mókásan mély a hangja. Olyan Csubakkás.

itt van:
Forgolódni sem fokolódik. 2 hónaposan átfordult a hasáról a hátára többször is, de azóta nem csinálja. Majd egyszercsak
Habtapi: Mi nem vettünk neki, mert varrtam neki jó kis szőnyeget.

De, ha veszünk, akkor is csak olyat, amiben nagyok a számok, vagy a kiszedhető bigyók. Sógoréknak van/volt, de olyan volt, amiben olyan kicsik voltak a számok, h Kata lányuk majdnem megkajálta.

Úgyhogy egyik ok, amiért nem veszünk neki. Aztán majd kiderül…:)
Első szerelem.

Nah, nekem nem az első szerelmem a férjecském, de asszem, h a leglegleg.

Mi nem ismerjük egymást túl régóta, mert mikor Alex született, akkor múltunk alig 1 évesek.

Majd decemberben lesz az 1 éves házassági évfordulónk.

Viszont részemről szerelem volt első látásra, részéről, meg kellett vagy 2 hét.

. Jah, és a neten ismerkedtünk meg, aztán egy gyors tali, 2 óra ücsörgés a házunk elött az autóban, és 20 cm-er a föld felett búcsúztunk el.

1 hónap után hozzám költözött az albiba. Azóta meg ugye elvett, itt van a szerelmünk gyümölcse, a kis szemünk fénye, saját lakás. Szal tuti minden.
Nah, húzok aludni!
Jó éjt nektek!