A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Cinka,
szegény Réka! Kép Jobbulást neki, vudu elindult!

Majola,
én drukkolok Julcsinak, szerintem az érkező hidegfront miatt volt álmos, csak nem tudta... Kép

Holnap talizunk, 08:06-kor megy a hévünk Kép De értetek megéri Kép

Basszus. Most esik le, hogy nem adtam be Máténak a kokaint. Mind1, majd holnap.

Szopis anyukák!
A ti babáitok nem öklendeznek/hánynak a kokaintól?

Pásztok

Sisotris és Máté
23+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nyúlné,
hát megvagytok!
Már azt hittem, a róka járt arra Kép

Kisnyúl édi, puszizkodás nálunk is megy, a fülemnél vagy a hajamnál fogva odahúz, és nagyra nyitott szájjal megnyalogat Máté Kép

Szemednek de szép színe van! Nem is néztem a talin, de tök ritka ekkora napocska egy kék égen Kép Nekem csak pöttyös Kép Kép

Pápua

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nyúlné,
Jó, hogy jöttél! Nagyon szuperek a képek! Kedvencem a negyedik és a hatodik! Nagyon nagyon művésziek!!! Kisnyúl imádnivaló! Egyszer, mintha említetted volna, hogy fotósuliba szeretnél menni. Érzéked van hozzá, az tuti. A szemed pedig nagyon szép (a Nagytestvér mindent lát!)!
Puszizkodás nálunk is megy a Sis által leírtak szerint.

Kép
Bab és Tofi
bab

Helló!

Na nap végére befutottamKép

Sis!
HIHIHIHIHIHIHIHIHIH!K....va jóKépKépKépKépbocsi a vulgáris kifejezésért de tényleg nagyon tutiKépKépKépKép

Ancsi!
DanoninoKép
Én is azt említettem a dokinőnek, hogy adhatok e azt Lénának, de azt modta hogy a danon könnyű és finom is megteszi, nem jobb annyival a danonino...
Na mindegy, azért majd veszek olyat is...

Róki!Lányok!

Hát most készítsétek a köveket,féltéglákat, de Léna ma borsófőzeléket ebédelt reszelt trapistával...KépKépKép
Na ide azokkal a kövekkel, dobhatjátokKépKép

Azt azért elmondom, hogy nyelte mint kacsa a nokedlit..
Egyenlőre még élKép, sőt nagyon isKép, és még nincs kiütés meg ilyenekKépRemélem nem is leszKép
Muszáj valahogy pótolnom a kalciumot amit nem eszik megKép(a tápszerrel)
Nem azt mondom hogy akkor most tömni fogom sajttal meg joghurttal de próbálgatni fogom hogy mi lesz....
És imádkozom a Jóistenhez, hogy úgy ahogy én sem lettem tejallergiás, úgy a lánykám se leszKép

Szintén Rókinak!

Hólyaghurut téma:
Nem 3-4/hét, hanem 3-4 heti rendszerességgel, azaz minden 3.-4. héten jöttKépKép
Hidd el, na ebben aztán én is jól kiműveltem magamatKép, mert már azt hittem hogy beleőrülökKép(amikor a kádban vakartam a csempét egy éjszakán keresztül/alkalom..-kettőnk közt legyen mondva, inkább szülök azonnal csak hólyaghurutot soha többéKépKép.
Az antibiotikumról meg tudom hogy helyénvaló
, de azt nem gondolom, hogy amikor negyedjére vagyok az urológián 3-4 hónapon belül, akkor a doki reakciója annyi, hogy:
Jó akkor most írja a "szokásos" gyógyszert "duo" kivitelben, 3 hetes kúrára..KépKépKépKép
Hát köszi!KépKép
Ha otthon vagy a témában, akkor _Te is tudod, hogy erre a fajta betegségre mintegy 20-30 fajta gyógyszer írható!!!!!!!!!!!
Tehát akkor talán valami mással is próbálkozhatott volna a kedves dokibácsi, mint ugyanazzal a sz.rral, ami már előző 3 alkalommal sem hozott végleges vagy hosszantartó eredményt..

De szerencsére ez már csak a múltéKépKépKépKép
De azt is elmondom hogy bizony nem csak e coli lehet a ludas...
Na mindegy, ha érdekel valakit a sztori vége, akkor privibe kérdezzen rá...meggisales@freemail.hu

Kuha!
Nem hittem a szememnek amikor olvastam hogy mennyit eszik Gergő........
Ugye lódítottál egy kicsit???????????
Ez lehetetlen....

Ayse!

Elmondom neked, hogy én jártam is Nagykovácsiban többször isKép
Bomba jó hely, sőt még évekkel ezelőtt beszélgettünk férjjel, hogy még laknánk is ott szívesen, sőt továbbmegyek, néztünk is egy telket házzal, aminek a vége már az erdőbe nyúlt...
Hát valami szupi hely az tuti..KépKépKép
De aztán beláttuk hogy mi született Pestiek vagyunk, a családunk is a Duna innenső oldalán lakik, itt vannak a barátaink, érdekeltségeink, munkánk, úgyhogy elvetettük az ötletet..
Na meg ugye becsorogni reggelente a Moszkva térre, na az se piskóta....

Azért vigyázzatok ám Lányok, mert olvasom én ám, hogy holnap séta-parti lesz a szigeten...meg tali Veresen...vigyázzaltok, mert a végén még ott termek én is egyszer....
(tudom... mindig csak ígérgetem...KépKépKép)

De hát....KépKép holnap speciel körömpörit akarnék csinálni, de ahhoz ki kellene jutni hajnalban a piacra, de ez most nem biztos hogy menni fog, mert szállóvendégünk van férjem külföldi üzlettársa személyében, nem gondolom, hogy Léna reggeliztetéség apára bízhatnámKépKépKép, pláne hogy még vendég is van...

Pedig már úgy ennék egy kis körömpörit...nyaminyaminyami...

Ja és egyből 3 nagy fazékkal tervezek főzni, mert már bejelentkeztek sáskáék is(após, nagyapa, stb személyében)KépKépKépKép

A gáz hogy csak 2 nagy fazekam vanKépKépKépKépKép

Na eldugultam...

Megann
M.

Kép

Kép
megann

Cinka!

Rémes amit írtál...
Pont most mondta a híradó, hogy egyre több a légúti, asztmás stb beteg...
Gyógybarlag meg igen kevés....
Remélem hogy rendbe lesztek...

Na most ezen felbuzdulva megyek én is bekapcsolom a párásítót....

Lányok!

Fotók hihetetlenek!
Azért most Kuha Gergőjének hiszti-sorozata most nagyon bejön...
Majd csinálok én is Lénáról, amikor épp tápszerrel "tötök az életére"KépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok, még estére beköszönök kicsit.

Cinka Kép Fölállt a szőr a hátamon, ahogy olvastalak. Nagyon szurkolok, hogy hamar rendbejöjjön Réka! Olyan sok most a beteg, és annyit riogatnak ezzel a kruppalKép Remélem, senkinél sem lesz igaz!

MeaKépLívi haja tényleg nagyon jó, így is gyönyörűKépKépKép
Nagyon sokat változtat rajtuk már most egy frizuraváltozás!
Én Balázsnak 10 hónaposan vágtam először a haját, hihetetlen, milyen nagyfiús lett tőle. Most már nagyon régen nem vágtuk, csak igazítottam, de a hossza nem változott. Nagyon édes így is, de a sapik úgy összekócolják, hogy egész nap nevetek, ha ránézekKép

NyúlnéKép Hogy a Ti szemeitek hogy ragyognak mindig! Kép

Ma este hatra be kellett menni Balázs választott ovijába, férjem beszélte meg, mert eddig csak előadásokon vett részt, és most lehetőség volt a négyszemközti beszélgetésre. Persze párom nem ért oda, akkor indult KomárombólKép Óvónénik csalódottak voltak, hiszen engem már ismertek, az ő hozzáállására lettek volna inkább kíváncsiak. Azért kicsit dumáltunk, megtudtam, hogy úgy néz ki, sikerül indítani mégegy csoportot, de még így is lehet, hogy nem fér be mindenki a túljelentkezés miatt. Nyáron átépítés kezdődik, ami 10 milliós kölcsön felvételét jelenti a sulinak / együtt van a suli és ovi/, és eddig 14 család vállalta, hogy a saját lakására jelzálogot jegyezhetnek be, így támogatva a sulit/ovit. Nem tudom, én tudnék-e ilyen önfeláldozó lenni... Az önkori elvett tőlük valami támogatást, így 15Ezer helyett 27 lett a havi tandíj a suliba, oviba egyaránt. Hát, nemtom mit csináljunk, Apa még ezeket nem is tudja, mindjárt leülök vele beszélgetni...

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!!

Győztem visszaolvasni...
Csak pár hozzászólás, képtelenség mindenre reagálni.

Mea, Kép
Lívi sérója így is jó, de bevallom, punkos Lívi nagyon egyedi volt! Kép

Megann, Kép
remélem nem haragszol meg, de ha annyi lóvétok van, akkor miért nem fogadsz fel egy bébisintért alkalmakra, és akkor lesz magadra is időd? Ezzel igazán semmi rosszat nem tennél Lénával. Kép
Hmm.... Zita a barackot köpte ki, de a husilevest (hús nem volt benne KépKép) nyelte ám! Kép
Tudják Õk, mi a jó! Kép

Beteg babáknak-mamáknak gyógyulást!

Rokica, Kép
mi van megint Zsuzsával? Nem gyógyult meg teljesen, vagy oltást kapott? Nem tudtam teljesen visszaolvasni. Bölcsi volt?

Holnapra jó csavargást mindenkinek!

Kép

Tünde & Zita, aki ma fél éves Kép
Vendég

Jucc,
milyen suli/ovi?
Waldorf?
Vendég

Judit!

Mi ez a havi 15/27 ezres tandíj suliba???

Megann!

Semmi baja nem lesz Lénának reszelt sajtitól! Kép Gergő már ennyi idősen simán ette, no ott meg hozzátápi volt ám rendesen 2 hós kortól! KépKép Akkori 8 éves rendszer. Pedig szopizott ezerrel.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam a termést, sajna ennyire futja, fogzunk!
Szerencsére jó az idő, így legalább a nappalaink egész jól alakulnak, de minden éjszaka van egy sírásunk. Kép Apa azonban megküzd vele és már gyorsan vissza tudja altatni Tomit. Kép

Mea
Livi tényleg nagyon édes így őszibarackosan is! Kép

Nyúlné
Kispitbullnyúl nagyon édes! Kép

Sildike
Valahogy elkerülte a figyelmemet, Ti is angyalföldön laktok?

Sis
Nekem a hátam fáj, arra is jó a vuduzás? Ha igen, kérnék szépen plííízzz!
Puszizkodás nálunk is dettó, néhány hajszálam bánja! Kép
Tomi nem hányt a Konakiontól, de nagyon édesen borzongott utána, megörökítettük. Kép

Cinka
Rékának jobbulást!
Rémálmaimban ilyen éjszakát látok magam előtt! Kép
Gyerekkoromban én is fulladtam és Tomi is érdekes ugató hangokat produkál.

Rokica
Gratula Lipóthoz! Apa szerint lassan én is járhatok Hozzád, bár szerintem a sárkányosodás nem betegség! Vagy igen? Kép
Zsuzsababának is jobbulást kívánunk!

Lányok a holnapi talihoz jó szórakázást!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Jaj, de huncut Zita! Csinos a farmerrucijában! Boldog feledik szülinapot!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Cinka!

Rékának jobulást, ez a rohadt krupp.... annyira gyerekre mondják, hogy azzá válhat.. KépKép gyerekkori barátnőm kruppos volt... na jó, le sem írom. Még szerencse, hogy ez is kinőhető, már akinek AZ van.

Viki szerencsére ma du-rajókedvű lett, de. meg 2 órát aludt, meg du is csomót, és ami aggaszt, hogy alig evett vmit. Olyan kis keveseket csak. Kép Rohadt oltástól lehet ilyen?? Eddig sosem volt.
Mindenesetre nephrológus embernek jelentettem, és berendelt 1 adag pisit holnapra és ha lázas akkor kéri a babát is. Szerencsére nem az!

Sis! Kép

Naggggyon jó! Akkorát röhögtem! KépKépKép

Dóri
Vendég

Thomasanne,
sárkányosodással inkább Sissel csináljatok fan-clubot! Kép

Bab,köszi! Kép
Vendég

lemaradt egy "b"! Kép Jobbulást természetesen. Kép
Vendég

Csak benézek jó éjszakát kívánni.

Meg eszembe jutott valami:

Ahol nem alszanak a babók, hány fok van a lakásban? Nem lehet túl melegük? Máté 21 fokban bodyban alszik, vékony takaróval+vékony pléddel.
Jójó, lehet izélni, most ő sem alszik, de normál esetben igen, csak most ilyenje van Kép

Thomasanne
vuduvuduvuduvuduvdu!! Kép

Jó éjszakát!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Havtunde!

Hát ez a "de ha annyi lóvétok van" nem hangzott valami szívet melengetően.....
Igyekszem azért nem kérkedni sosem az anyagi helyzetünkkel, sajnálom ha mégis az jött le, hogy na akkor most nekünk "mindenmindegy".
Egyrészt mert azért nem így van, másrészt mert ha szembejönnél velem az utcán, nem mondanád meg rólam, hogy esetleg egy 1000-essel több van a pénztárcámban, mint bármelyikünknek..

De kérdésedre válaszolva:
1.Aggódás és féltés és bizalmatlanság
2.Féltékenység
3.Neveltetés (tök szegény családból származom, ahol nem volt "divat" a bébicsősz, hús is csak hétvégén...)
4.Hülye dogma: Hogy ugye nekem az a feladatom most hogy a gyerekkel legyek..(félre ne érts, senki nem mondta ezt nekem, csak én magamnak)
5.Anyós bevágná a durcát hogy itt van ő is(noha vezetőbeosztású dolgozó korlátozott mértékű szabadsággal) és én mégis bébisintért hívok...

Na és még sorolhatnám..tudom hogy a fele hülyeség...de hát én már csak ilyen rágódós-tépelődős, önmarcangoló vagyok....függetlenül attól hogy lenne e pénzem csőszre vagy sem...

Tehát a lényeg, hogy a bébicsősz kérdés a mi esetünkben nem anyagi kérdés...

Dori!

Huhhhhh, akkor megnyugodtam...Kép

M.

Kép

Kép
megann

Jucc!

Engem is érdekel milyen típusú intézményekről van szó és hogy hol van...

M.

Kép

Kép
megann

Megann, Kép
bocs, igazán nem úgy gondoltam, sajnálom, biztos rosszul fogalmaztam. De azért merészkedtem írni, mert Te szoktad említeni.
A féltékenységgel egyetértek, én is az vagyok! Kép
Ettől függetlenül van egy bébisintérünk, mert nem tudom mindenhova magammal cipelni Zitát. Na és ha alvásidőben van itt, akkor meg féltékenykedni sincs miért. Kép
Anyósodban nem bízol?
3. a mi gyerekkorunkban tényleg nem volt divat a bébicsősz, de simán rábíztak minket a szomszédra, rokonra, stb
4. ebben tökéletesen igazad van, de ha néha nem tudunk kikapcsolódni, és rosszul érezzük magunkat a bőrünkben; az senkinek nem jó
Vendég

Úgy látom, mindenki alszik....
Vendég

Tünde, Zitának boldog 6hós szülinapot! A kép szuper, Zita nagyon helyes, vidám.

Nyúlné, a szemeitek! Igéző.

Bab, Tofiról mikor láthatunk képeket?

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

SZiasztok!

Köszi mindenkinek aki válaszolt vasügyben, megkeresem Pzitát!

Köszi: Titii, Panni
titii

Majola, Kép Kép
Zita mindig vidám, kivéve amikor éhes, vagy kevés kaját csinálok neki. Kép
Vendég

SZiasztok,

Röviden:

Az email címem rokica kukac yahoo pont com

Nem igérek gyors választ semmire, sem azt hogy most egy ideig rendszeresen vagy rendszertelenül tudok jönni, mert nálunk is családi baj van, ami a maradék szabadidőmet, amiből amúgy sincs sok, szerintem le fogja kötni. Azért próbálok benézni.

Megann:

Utólag olvastam, hogy már adsz Lénának tejpépet, viszont akkor nem értem, miért aggódsz a sajt, túró, joghurt miatt? Merthogy már kap tejterméket...

Hólyaghurut: Doki bácsid tényleg nem hangzik valami túl meggyőzőnek, ha nem múlik vagy állandóan visszatér a hólyaghurut, "illik" vizeletmintát venni és kitenyészteni, melyik baci okozta pontosan, és amellé már fel szokták tüntetni magán a leleten, hogy melyik antibiotikum irtja ki. De emlékszem, ezt már egyszer megtárgyaltuk, hiszen ajánlottam is neked Amcsiból csodagyógyszert mikor ott voltatok látogatóban. Kép Bár jó rég volt az, még pocakos korunkban. Kép

Zsuzsa baba:

Ma reggel 39 fokos láza volt popsiban. Szegény szerintem a gégehurut után sorra kapja el az újabb és újabb fertőzéseket, mivel az vasárnap reggel jött ki rajta, vasárnap este volt lázas, aztán több napig láztalan és látszólag gyógyulófélben. Utána legközelebb szerdán lett megint lázas, miután anyukám itt volt nálunk kedden látogatóban, és ő se volt túl jól, panaszkodott, hogy kapar a torka. Meg aznap vártunk 2 órát a betegrendelésen, a többi beteg gyerekkel együtt. Na ezután Anyukám is, Zsuzsa is belázasodtak, szerintem jól átfertőzték egymást, vagy mindketten a rendelőben kaptak el valami új dolgot. Akkor abból kilábalt Zsuzsa, és most ezt a legutóbbi kórságot szerintem én hoztam neki, mert 2 napja nekem is hőemelkedésem volt, és elég ramatyul voltam, de egy nap alatt elmúlt. Másfél nappal később Zsuzsa is belázasodott, de neki ilyen magasra szökött a láza. Kép Remélem most már tényleg meggyógyul. Ma nagyon nyűgi volt.

Bölcsiben egy nap volt, szerdán. Együtt mentünk be Daviddel, nekem tovább kellett mennem a tanfolyamomra, de tűkön ültem, hogy mi lesz. Csináltak Zsuzsának egy teljesen lekerített külön kis sarkot, gondolom ha majd mászik ne tudjon akárhova menni, meg van egy saját kiságya. Oda raktuk, minket kihajtottak, hogy majd szólnak ha olyan problémájuk akad, amit nem tudnak vele megoldani. 45 percig volt bent Zsuzsa, ez volt előre megbeszélve, David kint várt. Azt mondták, nagyon jól bírta, játszott és nézelődött, a végén sírt egy picit, de valószínűleg csak álmos volt, mert akkorra már aludnia kellett volna. Hazafelé egy jót aludt az apján kenguruban.

Értelemszerűen azóta nem volt, mióta lázas, és valószínű jövő hét második feléig nem is megy újra.

Most megyek fordítani.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi!

JÓ reggelt! Kép Kép Kép Ma reggel is én vagyok az első?

Tul.képpen nekem írtad a dolgot, hogy megbeszéltünk-e valamit Meával, és nem akartál bekavarni?
Mert ha igen, akkor nem kavartál be semmibe, mert nem beszéltünk meg semmit Meával! Csak mondtam neki, hogy legközelebb, akár ő is jöhetne velünk. Kép

Megann!

Tényleg ennyit eszik Gergő!
Tegnap elkezdtem neki tejpépet adni, függetlenül attól, hogy a védőnő baromira nem akarja. Viszont mivel mi HA-s tápszert eszünk, írattam a dokival HA-s pépéet.
Hát nem olyan, mint a sima bolti, nincs ízesítve. Nagyjából olyan íze van, mint a tejbegríznek kakaó és cukor nélkül.
ÉN mondjuk azt is utálom, úgyhogy ez sem jön be.

Szóval pont azért adom neki a tejpépet, mert azt remélem, hogy talán így a délután főzi adagot le tudjuk csökkenteni egy üvegre.
Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy annyit adjak neki, amennyit kér.
De hát akármennyit megenne, és a következő haminál olyan hisztit csinál,mikor meglátja a kis narancssárga tányérkáját, hogy csak na. Tényleg, mint aki ezer éve nem evett.

Csak még azt nem tudom, hogy mikor adjam neki ezt a pépet.
Nem akarok visszatéri a napi 6 kajára, így arra gondoltam, hogy ha esetleg adok neki pépet valamikor gyümivel, akkor talán egy kicsit tovább bírja.
Ugyanis még mindig 3 óránként eszik, jelez ám rendesen időre, hogy ő már baromi éhes... Kép Kép Kép

Kép
kuha

jó reggelt!

MAI SÉTA!!

Hánykor van? Apával berakattam a kocsiba a babakocsit, nekem majd "csak" összerakni kell. Meg majd össze is csukni, mikor indulunk haza. De lehet, hogy babakocsizunk Újpestug, és a kocsi a szigeten parkol. KépKépKép Na jó, ennyire béna csak nem vagyok.. KépKép Mert mennénk mi is!! Kép Persze, ha nem zavarunk. Kép

Szal hány körül és hol? Mondjuk én alkalmazkodom a lányom napirendjéhez, és még van itthon dolgom (főzés), és úgy mennénk.

Dóri&Viki
Vendég

Sziasztok!

Én lettem olna az első, csak még nem volt erőm írni, meg még észhez kellett térnem! Kép

Kuha én 9 kor elindulok, szerintem 3/4 körül ott leszek.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Rendben, akkor várlak!

kuha

Kép
kuha

Bab!Jucc!Havtünde!Thmasanne!Kép

KöszönjükKépKépKép

Prüntyi!Kuha!Kép

Húúú gyönyörű idő van itt nálunk, remélem felétek is!!!
Jó sétálást, csavargást.
És köszönöm, hogy invitáltatok de amúgy is takarítós nap van maKép

Nektek bnem alszanak többet a gyerekek?
Nekem tegnap Lívi 3x aludta napközben elég nagyokatKép
Úgy élvezi a kinti alvástKép
Õ rengeteget alszik kint, sőt szinte csak kint alszik napközbenKép

Mindenkinek szép napot!!!Kép

Mea
mea

Mea, köszi, viszont! Ne vidd túlzásba a takarítást...Kép Pihenj, sétálj te is.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Mea!
Én is köszi! Nálunk is gyönyörű idő van Kép Kép Kép
A takarítást meg tényleg ne vidd túlzásba, simán megvár. (Bár tudom, hogy hogy vagy ezzel Kép Kép Kép )

Puszi: kuha

Kép
kuha

Jó reggelt mindenkinek.

Hú,régen volt ilyen rossz éjszakánk,mint a mostani.Alig aludtunk valamitKépRemélem hogy már kibújik az a fogacska,mert nagyon szenved a drágám.KépPedig este adtam homeós bogyót és kúpot is,de semmi hatás,úgyhogy éjfélkor még adtam neki panadolt amitől kicsit megnyugodott.

Davallia.
Panda nagyon cuki.KépVakumérgezés nálunk is játszikKép

Cinka.
Ezt még olvasni is rossz volt.Remélem minden rendben lesz RékávalKép

Sisotris.
PákóKépKép

Nyúlné.
Ez a portrésorozat szuper!Kép

Hantünde.
Zita nagyon csini a kis farmerrucijában.Kép
Boldog féléves évfurdulótKép

Rokica.
Gyors gyógyulást kivánok.
Majd irok mailt,de nem baj ha nem tudsz rögtön válaszolni.

Megann.
Neked is irok majd mailt.Bővebben majd abban,oké?

ancsi26

Jó reggelt!

Dóri!
10.30 a szőkőkútnál!Kép

Cinka!
Jaj, annyira sajnálom szegény kicsi Rékát! Olyan sok gyereknél fenyegetőznek ezzel a kruppal.
Elmondta az orvos, mit kell csinálni, ha így befullad a gyerek? Szörnyű lehetett, de remélem gyorsan meggyógyul!Kép

Rokica!
Zsuzsa babának is jobbulást kívánunk!Kép
Remélem most már hamar kikecmereg ebből a sok nyavalyából!
Jó, hogy nem volt gond a bölcsivel!Kép
Én azt hittem, az első alkalommal azért a szülő is ott lehet a beszoktatásnál.

Kuha, Prüntyi!
Érezzétek jól magatokat!Kép
Kuha! Mi baja a védőnőnek a tejpéppel?

Tünde!
Zitának boldog feledik szülinapot kívánunk!Kép
Nagyon csini a rucijában!KépKép

Andi&Nati 32+5

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Én is jó sétát, szép időt kívánok Nektek!

Ja, tejpép: hogy mi a baja? Fogalmam sincs. Mikor rákérdeztem, hogy miért ne adjam, az volt a válasz, hogy mert nem híve.
Erről ennyit... Kép

Kép
kuha

Kuha!Kép
Köszi!Kép
Meggyőző a védőnőtök!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!

hülye vagyok lehet, de hol a szökőkút? Én az Árpád íhd felöli részről megyek, ott a parkoló. A tavacsak előtt vagy hol? Kép

Dóri
Vendég

Dóri!
A sziget túlsó felén, a Margit-híd felöli bejárónál. Tudod, hol az új játszótér? Kb. azzal szemben.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Rokica, Kép
arra nem gondoltál, hogy Zsuzsa tudat alatt a betegségekkel jelzi, hogy én Anyát akarom, rá van szükségem?
Az én ezoterikus tanulmányaim szerint a gyerekek 7 éves koráig a betegségek az anyáról szólnak.
Zita tejallergiája is, természetesen, és a vesemedencetágulata is. Kép
Remélem zsuzsa hamar meggyógyul!

Kuha, Kép
még mindig HA-s tápit eszik Gergő? Miért? Õ már elmúlt fél éves?
Lehet, hogy lemaradtam, de végülis mi lett a vassal?

Ancsi,Duda, Kép Kép
köszi!
A Viburcol-ra nem az van írva, hogy vmennyi ideig ne adjunk szájon át semmit?
Vendég

Andi!

Játszót tudom, ott voltunk múltkor családostul. Ok, akkor meglesz. Huh, sokat kell mennem az Árpád híd felől.. KépKép Nem jön onnan valaki? Aki kocsival jön?
Vendég

BenianyuKép, BabKép, MajolaKép, SisKép, MegannKép, JuccKép, DóriKép, ThomasanneKép, AncsiKép, AndiKép köszönjük az együttérzést, nagyon jól esik!

Benianyu!
Pontosan nem kérdeztem utána, de sztem arra gondolt a dr.néni, hogy statisztikai adatok alapján kimutatták, hogy ezeknél a "típusú" embereknél (világos haj, kék szem) sokkal gyakrabban fordul elő légúti betegség, s gondolom innen vonták le a következtetést, hogy Õk hajlamosabbak rá.

Andi!
Igen, elmondta a dr.néni,hogy mit kell csinálni, s nagyon remélem, hogy ha betartjuk az utasításait, akkor nem "javítjuk" majd a statisztikátKép.

Nyúlné!
Nagyon édes KisnyuszidKép! A második nálam az 1.Kép!A bújás, puszizkodás nálunk is bejátszik, s ilyenkor néhány szál hajam bánja is, pedig hullik magától isKépKép.

Sis!
Nálunk most már 19-20 fok van! S úgy látom ez Rékánál bejött. A túl meleget biztosan nyügisebben viselik a Babók.
Előre is köszi a vuduzástKép!

Megann!
Mint ahogy Dóri is írta, a sajt miatt sztem sem kell aggódnod. Anyukám is múltkor már akart adni Rékának, csak azért még nálunk a főkaja a szopi!
A bébicsőszös véleményed nagyon becsülendő, szívemből szóltál. Nagyon jó Édesanyja vagy LénácskádnakKép! Persze akiknél már több gyermek is van, ott nyilván be kell vetni, ha nincs a rokonságban segítség, hiszen nem szakadhat ketté az ember.

Dóri!
Sztem simán lehet, hogy Vikinek az oltás miatt csappant meg az étvágya. Ne aggódj, biztos hamar rendbejönKép DRUKKDRUKK!

Ancsi!
ÉjszakaKép. Remélem nem tart sokáig szegény Melike nyügije, s tudtok pihenni.

Réka hív, megyek!
C.

KépKép
cinka

Rokica.
Irtam mailt.

Megann.
Neked is irtam,de ezt irta ki:sorry,no mailbox here by that name.
Ez mit jelent?

ancsi26

Rokica.
Irtam mailt.

Megann.
Neked is irtam,de ezt irta ki:sorry,no mailbox here by that name.
Ez mit jelent?

Davallia.
A Miskolci topicos lányok szerveznek talit,nem akartok jönni?

ancsi26

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot, a Margitszigeten is és Prüntyiéknek a vásárláshoz isKépKépKép!

Apa elvesztette a lakáskulcsát, ugyhogy én ülhetek itthon egész nap és várhatom a kulcsos embert, hogy átkódolja a zárunkat... Olyan linkek ezek a cégek, annyit nyögött be, hogy ma valamikor kiküld egy embert, de hogy mikorra ér ide, azt nem tudja... hát kösziKép. És, ha csak este 5-kor eszi ide a fene... oda az egész szép napom, pedig isteni az időKépKépKép.

A képek szuperek. Lívike elsősorbanKép!!! Igazi kiscsajszi az új rőzsévelKép!
Vendég

Rékának és Zsuzsának gyors gyógyulást kívánokKépKépKépKép!!!
Vendég

Húúú, de nagy a pangás!
Biztos elfoglaltátok a szigetet!
jó időben lehet piknikezni is. Kép
Vendég

Nemesek!

SajnálomKépKép
Nagy bünti ez ilyen időben, megértelekKépKép

Ancsi

meggiesales@freemail.hu

Fura, nekem jön minden rendesen ide...
Próba mégegyszer léci..

Havtunde!
Nincs semmi baj, ne izgulj, nem vagyok sértődős, csak nagyon nem jellemző rám hogy bármivel is kérkednék.
Majd igyekszem burkoltabban fogalmazni ha ez zavar bárkit, mert engem nagyon zavar, ha valaki úgy értelmezi, hogy én most "hajdefelvágok"...

Róki!
Igen kap Léna tejpépet, csak hát ugy gondolom, hogy az talán másfajta tej, mint a sima tejKépKépKép
Na szóval érted....
Hülyeség mi???Nincs ilyen tej,meg olyan tej?!!!
Hát akkor bízom benne, hogy nem lesz gond a többi tejtermékkel semKép

CinkaKép
Köszi, nagyon jól esett amit írtál rólam..Kép
Én is néha a végkimerülés határán vagyok, lsd ma, amikor Léna 15-ször ébredt éjszaka valamiért....ja és hajnal 6 kor elmondta megint mit álmodott...
Tehát fél óránként keltem Lénához, tehtá nem aludtam semmit.
Elmentem az autómosóba és megnéztem magam a kocsi tükrében és meg is ijedtem de nagyon!
A napfényben hófehér sápadt voltam, nagy hosszú ráncokkal a szemem alatt, nyúzott arccal...
Hát elég elkeserítő volt a látvány...

Amíg ti sétálgattatok, én megfőztem ismért a tengergyümölcseis tésztátKépKépKép
Nagyon népszerű nálunk a tengeri herkentyűKép

Amúgy pont elmélkedtem, hogy hogyan is kellene megreformálni a konyhát(saját), hogy az én gyerekem ne rántotthúson és pörköltön nőjjön fel, hanem zöldségeken és halon.
Lsd kínában, japánban sokkal egészségesebbek az emberek és nincsenek úgy elhízva.
Én csak a legjobbat szeretném Lénának...
Csak az a baj, hogy szerintem ez annyira "kultúrális" kérdés, és sajnos én sem a "reformkonyhát" hoztam otthonról...és ez nagy hátrányKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Róki!

Sajnálom hogy Zsuzsa beteg....

Ne haragudj, de most sajnos Te vagy az aktuális példa.

Léna ugye szinte végig szopi+tápis volt, 4 hós korában kapott utoljára anyatejcsit, akkor is már csak napi 1 szer.
Léna 1 szer volt beteg, amikor apa gyér öltözetben kirakta a nagy télbe...
Azóta lekopogom kutya baja, pedig én is csavargok ám vele mindenfelé...(mondjuk tény, hogy nincs nagyobb tesó aki hazahozná a bacikat, és nem is taperolja 1000 ember)

Szóval szerintem az anyatejcsitől nem lesznek "ellenállóbbak" a kölköcök..

Persze lehet hogy egy példa nem példa és hogy egyáltalán nincs igazam...

Én csak nagyon örülök, amikor megkérdezi egy egy ismerős hogy Jól van-e Léna, nem beteg-e, akkor én örömittasan mondom hogy mi nem nagyon tudjuk mi az a betegségKépKép(leszámítva apa ballépésétKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Ancsi!

Megfejtettem a talánytKépKépKép
Lemaradt egy e betű..
Tehát meggiEsales@freemail.hu

M.

Kép

Kép
megann

Megann! Kép
Jaj, nem zavar, de zárjuk már le, magyarázkodunk oda-vissza. Kép

Eszembe jutott vmi: az én gyerekdokibácsim mondta, hogy ne adjak Zitának se teát, se gyümilét, se szörpöt, mert hiába jó evő most, megízleli ezeket a cukros szarokat, és utána nem lesz hajlandó rendes kajákat enni. Nem lehet, hogy Nálatok ez a baj? Nem próbáltad, hogy csak vizet adsz Lénának?

Az anyatej és védettség dologban tökéletesen egyetértek Veled, mert sajnos itt már több anyatejes babóca volt nagyon beteg. Kép
Tápis talán még nem is.
Zita 3 hetes kora óta kap tápit, 3 hós kora óta csak azt, és még semmi megfázásos betegsége nem volt, pedig ő igazán sokat van gyerekek között, és mi is megyünk mindenfelé.

Margitszigeti parti még mindig tart?

Kuha, Kép
végül említetted a gyerekorvosnak, mekkora mennyiségeket eszik Gergő? Ha nem a vastól van, lehet, nem ártana kicsit utánamenni, nem?
Nem akarlak rémisztgetni, valszeg semmi baj, de én 7 évig anyagcsere és diabetológiai belgyógyon dolgoztam. Én biztos csináltatnék pár vizsgálatot.
Vendég

Most jöttünk meg Prüntyiéktől, nagyon jól éreztük magunkat, sétáltunk egy hatalmasat, meg végre kaptam sapit Gergőre, kettőt is vettem.
Nagyon jól éreztük magunkat.
Prütnyiék nagyon szép helyen laknak, és nagyon szép idő is volt, úgyhogy tényleg tök jó volt.

Remélem, a "banda" másik felének is jól sikerült a séta a szigeten. Kép

Hanvtunde!

Igen, Gergő még mindig HA-s tápszert kap, ráadásul az 1-eset. HOgy miért, jó kérdés. Kérdeztem a gyerekdokitól, hogy nem kell-e még váltani, azt mondta, hogy még eheti ezt, aztán ha ez elfogyott (van még egy receptem), akkor válthatunk. De hogy semmi baja nem lesz tőle. Állítólag.

De igen, sikerült most jól rámijesztended!!! Dehogy beszéltem a dokival, egyszerűen nem lehet, százezren vannak mindig. Úgyhogy úgy döntötem, hogy mértékkel adom, csak minden másnap. Aztán ha elfogy a vas (már nem sok van), akkor visszamegyek hozzá.

Ja, és nem tudom, hogy van e összefüggés, csak olvastam, hogy téma volt, de én a vízen kívül SEMMIT MÁST nem adok inni Gergőnek. Sem HIPP-es itókat, sem tea , semmit, csak forralt víz. Illetve olyan almalevet szoktam neki adni, amit a gyümölcscentrin és csinálok itthon.

Szobahőmérséklet:
Félve merem leírni, de nálunk esténként akad, hogy 26 fok van. Télen volt, hogy 28. Kép A gatya lerohadt rólunk, de mi nappal kazánnal, este gázzal fűtünk. És a kazánt nehezebben lehet szabályozni.
Mostanában viszont tök jó, éjjel be sem kapcsol a gáz, és reggelre van kb. 23 fok.

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: