Sziasztok!
Anyez,
nagy-nagy GRATULA HEGYEK

es sok boldogsagot Nektek!
Jaj most ugy szegyellem magam, hogy nem voltam egy nappal turelmesebb :-( ne haragudj! Es mindjart kuldom a tablat!
Andi, Dinihe: MEGADRUKK!!! :-)))
Palma, Snoopy: DRUKK-DRUKK!!! :-)))
Koszi a valaszokat a kisagy dilemmahoz! :-)
A nyari babasag azert nem oldja meg a dolgot, mert jol megmaradt bennem, hogy valaki hozzaerto (talan epp Snoopy) mondta, hogy a bolcsohalal szempontjabol pont fel eves kor korul van egy kritikus idoszak. Es azt meg mashonnan tudom, hogy mar az anya puszta jelenlete csokkenti a kockazatot, nem is csak azert, mert eszreveszi a bajt, hanem valahogy a kicsinek jol esik a kozelsegunk.
A legzesfigyelovel szemben pedig van bennem valami tiltakozas. Nem akarom geppel helyettesiteni az osztont. Ezert viszont ugy 7 honapos koraig szeretnem, ha mellettem lenne Vilcsi, de a sajat kisagyaban. Tudom, hogy utana nem lesz konnyu kirakni, de en eleg eros akaratu vagyok, eddig ha valamire nagyon elszantam magam, meg is tudtam csinalni. Max egy darabig en is ott alszom mellette, amig megszokja. (Ha birjuk a gyurodest, akar kispapastul bekoltozhetunk, ugyis ugy szeretjuk azt a szobat, volt, hogy spontan ott aludtunk matracon :-)
Palma,
A gardrobszekreny es az agy koze azert nem lehet tenni semmit, mert akkor nem tudunk pakolni a szekrenybol.
Bizony, ez mar bronzfokozat :-)))
Ildianyu,
nagyon szoritok Nektek... :-))) Nem tudok mast mondani, mint hogy vigyazz Magatokra, ha kell, "deneverezz" Te is! :-)
Es mit mondott a doki, ha nem eleg a magnezium, akkor mit javasolt?
En mas fordito praktikat, mint ez a bizonyos "muzulman imadkozo pozicio", nem ismerek, de ezt a dokim mondta, es o meg hulyeseget nem mondott. :-) Tegnap lehet, hogy ekson volt nalunk, mert lent is feszitett a szemeremcsontnal, meg fent is rugdosott, de azota is erzek mozgast mindenhol, mondjuk most mar fent es balra is :-) Szoval en ki nem igazodom rajta, majd az UH.
Szerintem kiprobalhatod ezt a pozt, de talan kerdezd meg a dokidat, hogy nem arthat-e a mehszajadnak! A Kangi-fele lepcsomaratonok Neked biztos nem ajanlatosak...
Nadine,
allitolag ha az anyukanak valami nagyon fontos, azt sokszor megvarjak a babak :-)))
SZALADSZ? Hat ez nem kissamli :-) Engem egesz furge kismamanak mondanak, de futni nem tudnek, max tamado rotweilerek eseten...
Gratula a vedoneni idomitashoz :-)
Fodrasz mint fix pont :-) ez jo :-)))
Magdi,
koszi a nyugtatast :-) Korhazi cumo pakolassal en sem akarok kapkodni, de megvenni azert szeretnem, ami hianyzik. A babarucikkal meg csak arra varok, hogy vegyunk egy babaruhas szekrenyt, addig ugyanis hiaba mosnek, amig nincs hova pakolni...
A fuled lesz Neked dagi a 11 kiloddal :-)))
Nem rossz mufaj az a regeny, csak igy tovabb :-)))
Mariann,
hiaba, a lejton nincs megallas :-) ahogy anyukam mindig is mondta :-)
Marti,
elmaszkalni meg jatszani tok jo lehet :-))) hazimunkarol nem nyilatkozom :-/
Van azert biztos jo is abban, hogy nem ersz ra "felkeszules" imen heteken keresztul a szulesen parazni :-)
Barbi,
nekem nagyon tetszenek a bolcsok, de abszolut senkit nem ismerek, akinek lenne :-( Tundimamin kivul, aki ugye hasznalni is fogja :-) Igazabol meg boltban sem lattam, szoval fogalmam sincs, hogyan es mennyiert juthatnek hozza. :-( Pedig alapvetoen szimpatikus az otlet! :-)))
Amugy mennyi idos koraig fer el egy gyerek egy bolcsoben?
Nem hinnem, hogy akar n darab film utan kispapid asitozna, mikozben Te szulsz, hogy "mar ez is volt, mar ilyet is lattam..." ;-)))
Jobbulast a torkodnak! :-)
Ellimami,
alvasi szokasok egyreszt ld. fent, masreszt en is ugy gondolom, mint Te, hogy a mi agyunkban nem szeretnem altatni Vilcsit, pl. felnek is, hogy rafekszem es nem aludnek nyugodtan. Meg kicsikoromban en szinte minden csaladtaggal aludtam osszevissza, es szerintem nekem nem tett jot. Es olyan alvasi ritualekat sem szeretnek kialakitani, amik kesobb orjitoekke valnak. Kivetel az elso 6 het, annak alapjan, amit itt a frissen avanzsalt anyuciktol tanultam, akkor nincs szabaly, akkor tuleles van :-))) De ha beallt a szopi meg kicsit az eletritmus, onnantol szeretnek en is kovetkezetesebb lenni.
Aztan persze lehet, hogy a tapasztalt anyukak mosolyognak rajtam, hogy mas az elmelet meg a gyakorlat... De valami elkepzelesem csak kell legyen!
Es leanybucsu nem volt? ;-)))
Szerintem nem kiszuras :-) Rank fer a bulizas :-) Ruha temat ne spilazd tul, max szermanyolj egy szep hosszu rucit, ugyis jon a jo ido :-) meg felnyomsz egy tuti sminket, es ugy megcsodalnak, meg a menyasszony is irigyelni fog :-)
De,
azert szerintem kispapid is meg kell ertse, hogy ha Neked mindig ennyire fontosak voltak a nevek, ne maradjon mar tuske Benned, pont amikor vegre a sajat babadnak valasztotok...
Biztos igaza van a tobbieknek, a szuloszoba fele kozeledve ugrasszeruen javulhat a kispapak kompromisszumkeszsege :-) es a mienk is :-)
En szeretem a viragneveket, szep a Rozsa is, kicsit talan komoly hangzasa van. :-)
Andi,
atmeneti megoldasnak szerintem OK a mozes. :-)
Ari,
nagyon jol sikerult a felujitas idozitese, csak gratulalni tudok :-))) Szeretnek mar ugy allni, mint Te... :-)
Snoopy,
aha. Ez a savfelvandorlas nem hangzik nyeronek... :-(
Sem az ejszakai kis eletkep... jobbakat kivanok! :-)
Bogar,
nekem is nagyon hasonlo tipusu vedonom van :-) En egy kis ajandekcsomagot csinaltam neki, edessegek, kave, tea ilyesmi, es akkor adtam oda, amikor nalunk jart.
Asszem mi az AFP utan valtottunk hasi UHra, szoval nekem a 12. heten volt az utolso huvelyi.
Tunde,
nem Te vagy az egyeduli :-) Nem veletlen, hogy a "pisitura" a kismama szakzsargon szerves resze :-]
Szerintem az ember egy ido utan megtanul seperc visszaaludni :-) lehet, hogy ez egyfajta edzes az ejszakai szopikra :-)
Szilvi,
fordulasra szinten felebredek, de ugyanugy visszaalszom, mint pisiles utan :-)
Tina,
biztos meg fogod erezni, hogy mikor kell menni! :-) De ahogy a tobbiek mondtak, ha koran mentek, siman visszakuldtek oket. Ugyhogy legrosszabb esetben egy bonusz kor.
Sorry az UH pech miatt...
Nyuszimano,
azt, hogy hogyan szamol a tablazat, igazabol csak Leszter kispapaja tudja. Nalam stimmel... :-)
Angi,
tenyleg Te jartal jobban az alommal :-)))
hosszu eles eszemmel rajohettem volna, hogy a fonokod jo esellyel nem magyar :-]
Dorki,
Burda bolt: VIII. ker. József krt. 21.
Nem igazsag, hogy en nem tudom megpuszilni a sajat pocimat! Annyira lenne kedvem, mikor Vilcsire rajon a randalirozhatnek :-))) Mondjuk ez meg egy karpotlas kispapaknak :-)
Ja van egy otletem! Most olvastam a majusi Kismamaban, hogy ha 3 kismama terheskonyvestul egyutt megy ebbe az uj plazaba, a Kismamaval a kezeben, akkor 20%kedvezmeny jar nekik! Es najus 6-an nyitnak, 12-ig van az akcio: mi lenne, ha ott lenne egy tali? Egy kismama plazaban biztos le is lehet csucsulni, es akinek van kedve, vasarolgathatna is :-))) Mit gondoltok?
Es a kedvezmeny friss anyukakra is ervenyes (2002. majus utan nyitott terheskonyv) :-)))
Na megint sikerult teleirnom a topicot... :-]
Minden szepet s jot!
Kaska
31+5