A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ayse!KépKépKépKépKépKép

Minket is Kozma Imre atya adott össze! KépIgaz, csak 4,5 éve. Te jártál a zugligeti templomba? Én régen jártam, de már évek óta nem voltam. Meg Imre atya sincs már ott.

Jucc!Kép

Nagyon jó a hóemberes kép! Megy a drukk Balázsnak!Kép

Róki!

Zsuzsa tündéri! Jó ízlése van a nagyfiamnak!KépKépKépKép

Benianyu!Kép

Annyira szépek vagytok a fürdős képen, hogy egészen elérzékenyültem!KépKépKépKép

Gergő és papája elmentek az unokatesó keresztelőjéra, mi itthonmaradtunk Bubussal, mert most meg ő kezdett el köhögni.Kép Úgyhogy ma kettesben leszünk, lesz egy kis nyugi.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Hú, mennyi kép!!! KépKépKép
Csak gyorsan bekukkantok, mert Anyósékhoz megyünk ebédre!

AZ ÖSSZES CSEMETE CSODASZÉP!!!KépKépKép

Az engem is érdekelne, amit Andi kérdezett: a magzatmázas különbség! Ha v.ki tudja, ossza meg velünk léccccccccci!

Rókica!
Az alvás nálunk Réka saját szobájában a kiságyában kezdődik, (amit mi terveztünk,úgy mint Kisnyúlék, de egy bababútoros szakember készített el). Van bent nála egy matrac is, ha éjszaka szopizni szeretne, akkor odaveszem, megkajcsizik, s ált.-ban akkor már mindketten ott ragadunkKépKépKép
Van, aki "megvet" ezért, de én most úgy gondolom, hogy ez mindkettőnknek jó. Aztán, hogy később hogy lesz, az még a jövő zenéje...
Nagy ágyba még én sem merném tenni, többek között azért sem, mert pont tegnap reggel erről a matracról is (kb.10 cm magas lehet), olyan ügyesen lebékázott, hogy csak lestemKépKép Még szerencse, hogy volt ott egy párna!!

Mea!
Livinek mi is boldog névnapot kívánunk!!!
KépKépKép

Este még jövök, ha tudok!
C.

KépKép
cinka

Csajok!

Nem semmi ez a fotóáradtat a gyönyörű babusokról!

BOLDOG NÉVNAPOT LIVIKÉNEK KépKépKép!

Tünde!
Én is gratulálok az eskövődhöz!

Lányok!

Valaki meg tudná mondani mi pontosan annak az EUcerin krémnek a neve, ami elmulasztja az érdes arcot (mármint az érdet)?
Ill. A Loreál ampullának?

Benuanyu, Megann!
Férjem nálunk is hajlamos erre. Pont tegnap vágtam a fejéhez, hogy én már úgy szervezem az életem, hogy ne kelljen rászorulnom, mert abból csak a veszekedés van. Szerintem egész egyszerűen megfutamodnak a feladat elől. (köszönhetően anyuci és sajnos a mi kényeztetésünknek is - bocs, ha Nálatok nem ez a helyzet!).
Én nagyon fogok vigyázni, hogy Andrist ne kényeztessem el és maximálisan társa legyen a nőknek.

Lili:
"A Piroska és a farkas az egy krémmese?"

Egyébként tök jót szánkóztunk tegnap, ma is megyünk!

Ayse

ayse

Göndörzsóf Kép!
Jegyesoktatásra jártunk Zugligetbe. De mint írtam már igen régen. Bár voltunk akkor ifjúsági hittanon is. Csak nem találkoztunkKép?

Alvás: Andris mindig a saját ágyában kezdi, aztán az éjszakai szopiba legtöbbször belealszom és nem viszem vissza. Viszont azt figyeltem meg, hogy ilyenkor TÖBBSZÖR KÉR ENNI. Biztos érzi a tejszagot. Úgyhogy mostanában erőt veszek magamon és átrakom az ágyába, alszik is reggelig.

ayse

Nyúlné, Zsóf, Vrucsincá!
Nagyon jók a képek!
Kisnyúlnak nagyon hangulatos a szobája és a kiságya lábai különösen tetszenek!

Oli nem semmi, ahogy pózol. Nagyon édes!Kép

Bubus nagyon komoly a képeken. Gergő pedig tündéri a göndör fürtjeivel!Kép

Köszönjük a dicséreteket!Kép

Prüntyi!
Nekünk nem HA-s van. De jó, hogy ezt írod, mert pénteken megyünk tanácsadásra és fel akartam íratni a dr. nénivel. Hát, lehet, hogy ez akkor nekünk nem lesz jó, mert Nati nem hajlandó c.üvegből inni.
Én azért csinálom kicsit hígabbra a miénket, mert így jobban elfogadja. Sz.tem ha hígabb, abból nem lehet baj. Inkább gondolom sűrűbbre nem szabad csinálni.
Ne add fel, az első napokban Nati is pánikolt, hogy nem lesz cici, aztán rájött, hogy nem így van!Kép
Szerintem Tündike is rákap majd a ízére!Kép
Tettél neki gyümit bele, vagy simán kapta?

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Hú, Nyúlné, nagyon szép és hangulatos szobácskája van Kisnyúlnak, nem csodálom, hogy már vágyott oda!!! Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sikerült szkennelnem az új nyomtató-szkennerünkkel, úgyhogy egy újszülöttkép Bubusról:
<!--attachment: scan002001r-358013.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*215.2**scan002001r%2ebmp --><center><pre>
Kép
scan002001r.bmp (215.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
és a kedvenc nyári képem Gergőről, mikor felvette a trikómat:
<!--attachment: 2005ny_rr-358014.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*219.1**2005ny%e1rr%2ebmp --><center><pre>
Kép
2005nyárr.bmp (219.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Mi sem szeretnénk lemaradni, így felrakok egy sorozatot rólunk.

Andris pocakban (kicsit rendetlenség van, épp pakolom össze a kórházi cuccot, miegymást):

Kép

Szülőszoba:

Kép

Másfél hónaposan séta után:

Kép

Most:

Kép

És végül egy kisírt szemű királylány:

Kép

ayse

Basszus!Kép Na még egyszer:
Újszülött Bubus:
Kép
Gergő nyáron a trikómban:
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf!

Mennyit nőtt Gergő nyár óta!

ayse

Tünde, gratula az eljegyzéshez!Kép

Ayse, lehet, hogy találkoztunk, bár 14 éve én épp a gimit kezdtem, akkor kezdtem az ifjúsági hittanra járni, meg a kórusban is énekeltem.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dóri:

Hmm. Persze ha Zsuzsa is ilyen kalimpálós alvó lesz, akkor nehéz lesz mellé testvérkét rakni.

A felnőtt ággyal kapcsolatban pedig két ötletem van:

1. A matracot egyszerűen a földre rakom, onnan nem tud nagyot esni még ha le is gurul róla álmában, de azért körbebástyáznám mondjuk díszpárnákkal, amibe "beleütközne" alvás közben mielőtt leesik. Azt mondják, párnákon nem gurulnak át a gyerekek.

2. Vennék egy ilyen vagy hasonló ágykeretet:

Kép

És a szabad oldalára raknék egy ilyen leesésgátlót:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

És egy kép az egy napos GERGÕRÕL is:
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Lányok, még 1x köszi a gratulációkat!

Jók az újszülöttkori, pár napos képek. Vannak babák, akik nagyon hasonlítottak mostani önmagukhoz is, pl: Bubus, Oli, és volt más is, csak már nem emlékszem. Kép

Ayse,
nem semmi pocakméreted volt! Lili miért sírt? Nem jött a királyfi? Kép

Roki,
sztem Te már eldöntötted, hogy nem is lesz kiságy! Kép Ötletnek tuti jó, meg költségtakarékos is, de sztem nem praktikus, mert amíg még nem alszik, simán kimászik, és jó nagyot koppan a leesésvédő magasságából. De ez csak az én véleményem.

Zita 33 hete van a pocakban:
Kép

itt pedig 1 napos, és születése előtti napon:
KépKép
Vendég

Davallia,
Kép,kihagytalak a szórásból,pedig kis Panda is tündérbogárKépKépKép
Vrucsincá,
OliÚrfi már nagyon nagy fiú,és egyre huncutabb,nemsokára a rások szélén fog láblógatva ücsörögniKép!
Ayse,
látom te is nem semmi pocival rendelkeztél!Királylány mesébeillő!Kép

GergőKépKépKépKépKép
Rokica,hogy te mindig mindennek utánanézel a netenKép,nagyon szép a fehér ágyikó,örültem volna egy ilyen darabnak kiskoromban,az esésvédő szupi,amíg pinduri Zsuzsa baba!én is huppantam sokat az ágyamból,de azt hiszem nem lett komolyabb bajom....azt hiszemKép

köszönjük a dicséreteket,mi is imádunk Kisnyúlnál ücsörögni,mert amúgy a lakás bár hangulatos, nem szines és a függöny miatt különösen melegséget áraszt,ami más ablakon nincs!szegény nyuszi majd nem fog tudni minket kipakolni a kis odujábólKép!
Nyúlné és Kisnyúl19+4

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsóf, nem semmi a hasonlóság!
Vendég

Tünde Kép!
Tök jó ez az UH-s képpáros!

Róki Kép!
Azt az ágyat már én is kifigyeltem, szerintem gyönyörű! Lilinek ni szintén az Ikeában vettünk ágyat, fehéret, ami 120-200 cm állítható. Ha találok képet róla, felteszem.

Hát igen, fogadásokat kötöttek a hasamra, hogy mégis ikrek... És sajnos azóta sem sokkal kisebb...KépKépKép

ayse

Lányok, bocs, lőjetek le, de rámjött az alkotásvágy, nem tudok ellnállni az én Édes Lánykámnak!
KépKépKép

Ayse,
köszi! Kép Amikor a dokim csinálta az uh-t, egyszer csak megszólalt: Milyen szép szája van!
Vendég

xcxxjhzplhgplout78uü989u6zuzoioutzu7gftzggtttteu864wqaqszibvrfhg fggtrr3456ztrfdewrzzuiolojb hhujkkkvbvghz jhjlljj7987ööl8u88rerkujztggtdvfffc vjuizhhhhhuzj gz7hj hnjn n jjij i uhhbhjjjjvbbfvfrgbhhjn njhn jiuiuiiiujujujbzh7ujtgmbrfrtfrozu76tt56r46ngbghbgn

Ezt Lili üzeni Nektek!
(Bocsi a helyfoglalásért!)

Ayse

ayse

Havtünde:

Lehet hogy igazad van és már eldöntöttem valahol, de azért kiváncsi vagyok mások véleményére, mert hátha másnak eszébe jut olyasvalami, ami nekem nem.

Viszont sajna a nuku kiságy egyáltalán nem az olcsóbb variáció, mivel a kiságy maga már megvan, ergo egyszer már kifizettük. A háromoldalas kanapé-ágy váz pedig 95e az Ikeában, plussz 8e a leesésgátló. És akkor még a matrac ingyen van bele, mert azt kapjuk anyukámtól.

Ha az olcsó megoldás elfogadható lenne párom részéről, akkor az a közös családi ágy lenne (mint Sisotriséknál! Kép) de sajna David ellenáll. Ugyan konkrét kikötése nincs, hogy mikortól ne aludjon velünk a baba, azt azért mondja, hogy "ne örökre."

Az az igazság, hogy pár napja én sem alszom jól a kis izgő-mozgó mellett, ezért agyalok, hogy mi legyen.

Lehet radikális megoldásként ma a kiságyába rakom aludni, és nyitva hagyom az ajtót, hogy halljam.

Eddig ez azért volt kivitelezhetetlen, mert a nappaliban élt a két futóegerünk, akiknek az állandó kaparászása halálra idegesített (el is ajándékoztam őket a húgomnak), ezért becsuktuk a háló ajtaját. A bébimonitor meg recseg-ropog, attól meg azért nem lehet aludni...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Megtaláltam:

Kép

Azért tetszik, mert a két végén található díszítés elég nagy és nem engedi lefordulni Lilit, aki eléggé forgolódós. Testvéralvás nálunk sem menne emiatt. De ő nincs megsértődve, hogy külön alszik. Ha rosszat álmodik, átjön (mint ma is).

Ayse

ayse

Ez a változat 20 ezer és tán erre is rá lehet rakni a védőrácsot. Végleges mérete 80x200. Remélem, kibírja addig!

Ayse

ayse

TALI:

Szavazásra bocsátom a következő dátumokat:

Február 17 (jövő péntek)
Február 23 (csütörtök)
Március 2 (csütörtök)
Március 3 (péntek)

Időpont: 10-től mondjuk du 4-ig
Helyszín: Újpest Központ

Szavazzatok, kinek mikor jó, és ha választottunk egyet, akkor majd a listán levőknek szétküldöm az információt. Aki nincs a listán, az küldjön nekem külön emailt a rokica kukac yahoo pont com-ra.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse:

Én is néztem az az ágyat, egy idősebb kislánynak nagyon helyes! Nekem még olyan variáció kéne, ami kicsit jobban körül van véve.

Lehet a vége a nagy matrac lesz a földön, sarokba tolom, a másik végéhez a szekrényt, és kész. Mint olcsó megoldás. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

állati jók a képek, még nem tudtam visszaolvasni és ilyen képsorozatot sem tudok még felrakni, mert az apa gépén van, és most folyamatosan dolgozik. de mutatunk azért nektek valamit!

Tá-tá-tá-tááááámm, tá-tá-tá-táááááámKép
Hölgyeim és UraimKép csak itt, csak Önöknek, Eszti a 4 hónapos emberbabaKép megmutatja legújabb zoknis magánszámát!Kép
megfogom...
Kép
hoppálá! a kezemben maradtKép
Kép
és lazán elhajítom a fejem föléKép
Kép

majd jövök, remélemKép

KépKép
KépKép
and

De jó látni a pocakokat, én is, én is, én is!!!

Kép
Gyerekkorunkban megbeszéltük, hogy együtt leszünk terhesek, és ezt meg is valósítottuk, bár kellett hozzá 2 párnaKép (én 38 hetesen középenKép)

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sis, milyen jók az esküvői képek! Nekünk is vannak vidámak, de apa nem szeretne fent lenni a babanetenKép Én is háromméteres ágyat szeretnék majd, ha kész lesz a házikó.

Köszönjük mindenkinek a dicséreteketKép

Katka, milyen helyesKép 6 órásan még nam nagyon tudomást venni a világról.

Davallia, látom apa nálatok sem megy a szomszédba egy kis hülyeségértKép Panda is milyen vidámKép

Mea, boldog névnapot Livikének!

Duda, csodaszép Nati mellett látom ott van Julcsi kedvenc játékaKép

Barbi, két tündéri fiacskád között kis korkülönbség van, ugye? Nem volt nehéz emelgetni Nolcsit terhesen?

Zsóf, Bubus milyen komolyan mereng 1 hestesenKép

Benianyu, hihetetlne jó képek készülnek veled a fiaiddal. Irigykedem.

Ayse, amit mi használunk, ekcémásnak tűnő bőrre, az az Eucerin Omega 12%, az nagyon drága. Ha nem olyan súlyos, akkor elég az Urea is, az &#8222;olcsóbb&#8221;.
Jó nagy hasad volt neked isKép Nekem is ekkora volt.
KrémmeseKép
Róki, jó képeket találtál, csak ezt nem értem, miért egy felnőttel reklámozzák a leesésgátlótKép

Tünde, Zitának milyen hosszú ujjacskái vannak! Vagy csak a képen tűnik úgy? És milyen jól látszottak az ultrahangon a vonásai!

Na, most abbahagyom, jött egy barátnőm, majd folytatom.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Manka,

Az a barna hajú barátnőd borzasztóan hasonlít az egyik volt tanulómra. Nem véletlenül a Weidmüllernél dolgozik?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RókiKép
De igen!!! KépKép Kicsi a világKép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Nézzük lesiklást.
Lili: elromlott a botjuk! (rörbe)

ayse

Vagyis görbe

ayse

And!
Tök jó ez a magánszámKépKépKép!

ayse

Manka:

Akkor üdvözlöm!!! Kép És ígérem, egyszer belátogatok hozzájuk Zsuzsával! Nagyon szerettem náluk tanítani. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

SziasztokKép!
Nagyon jóóóó ez a rengeteg kép... nem is olvastam vissza, de azért megnéztem mindenki tündér-mackóját!
És a fürdős, pocakos, esküvős képek is nagyon jókKép!

MeaKép,
boldog névnapot Lívinek! Kap valamit?

Kati
Vendég

Manka, Duda, Nyúlné, Barbi, Zsóf, Majola és mindenki Kép
Köszönjük a bókot! Annyira élveztem tényleg ezt az együttfürdést, ahogy a képen is látszik. Kép Kép Kép

benianyu

Sziasztok!

Húúúú, megint jó sokat írogattatok, nem győzöm visszaolvasni!!!

Mea!

Először is , Lívikének Boldog Névnapot kíván Gergő, (és sok puszit küld) és persze mi is a férjemmel:
Kép

Duda!
Nati nagyon szép kislány, és továbbra is tartom, hogy nagyon hasonlítanak Julcsival egymásra. (Bocsi, ha nem szereted, ha hasonlítgatják a babádat!).
Milyen kisimult, szép bőre volt már a megszületése után is!

Göndörzsóf!
Bubus az 1 hetes képén egyszerűen zabálnivaló! Amúgy is, de az aztán nagyon tetszik!

Vrucsincá!
Látom, Oli is nagyon izgága, akárcsak Gergő. Reggelente, mikor bemegyek hozzá, ugyanígy fekszik az ágyban, keresztben, és lábai a rácsra vannak feldobva. Imádom! Kép

Cinka!
Sok okosat nem tudok mondani magzatmáz ügyben, csak amit a szülésznő nekem mondott.
Én a kiírt időponthoz képest 1 héttel túlhordtam Gergőt. Namármost, miután megszületett, azt mondta a szülésznő, hogy valszeg nem volt jó a kiírt időpontom, későbbre kellett volna kiírni, mert Gergő egyáltalán nem volt magzatmázas. Ami azt feltételezi, hogy nagyjából jó időpontban született, nem lett túlhordva.
Hogy van-e ilyen összefüggés a dolgok között, nem tudom...
Sajnos közvetlen "kibújás" utáni képünk nincs, a férjem szerintem annyira meg volt illetődve, hogy el is felejtett fényképezni.
(A megilletődéshez annyit, hogy amikor kérdezte a szülésznő, hogy el akarja-e vágni a köldökzsinórt, akkor megilletődve annyit mondott, hogy "de én balkezes vagyok". Erre a szülésznő: "nembaj, akkor fogja meg balkézzel az ollót" )
Csak fürdetés utáni van, az pedig ilyen:
Kép

Rokica!
Ha már így szavazásra bocsájtottad, akkor nekem megfelelne a jövő pénteki időpont.
De szerintem a többi időponthoz is tudunk alkalmazkodni.

Egyébként az alváshoz annyit, hogy Gergő az ELSÕ NAPTÓL FOGVA külön szobában, a saját kiságyában alszik. Nincs is problémánk.
A férjem egyszer próbálkozott, hogy mi lenne, ha éjjel köztünk aludna, mert ő annyira szeretné érezni éjjel is Gergő közelségét. Én mondtam, hogy abból alvás nem lesz, az biztos, de próbáljuk meg.
Na, kipróbáltuk, nem is nagyon tudtunk aludni, mindketten azzal voltunk elfoglalva, hogy nehogy összenyomjuk szegényt.
Azóta nem is próbálkozunk ezzel.
Úgyhogy este egyből a saját ágyába teszem le, sőt, ha napközben esetleg bealszik a hordozóban, vagy máshol, akkor rögtön viszem a kiságyba, hogy ott ébredjen fel.
Nem árt, ha tudja, hogy az az ő helye (szerintem)

Nyúlné!
Tényleg nagyon hangulatos Kisnyúl szobája, gondolom, szereti is.

Mindenki!

Elnézést, ha valakit kihagytam a szórásból, de képtelenség ennyit megjegyezni. Természetesen minden baby gyönyörű, de hát milyen is lehetne? Kép Kép Kép

kuha

Kép
kuha

Roki!

Ja, azt hittem, nem akartok kiságyat venni, hanem mindjárt praktikus okokból nagyobbat. De bocs, ha megbántottalak, nem volt célom. Huh, nem semmi árak vannak! Megkérdezhetem, miért idegenkedsz annyira a kiságytól? A bébimonitor nekünk is recsegett, kicsit távolabb tettük egymástól őket légvonalban, és már nem rakom csutkó hangerőre, így nem recseg.

Manka,
Te aztán jó sok évet letagadhatsz! És semmi súlyfelesleg nem látszik!

Majola,
igen, Zitának jó hosszú ujjai vannak. Most megnéztem, Kép már nem tűnik annyira hosszúnak, ahogy hízott az ujjaira is. Kép Kép Kép

Kuha!
Apa balkéz Kép Kép
Én is egy héttel túlhordtam Zitát. Utsó este az uh-s képének mutogattam a szobáját, hátha kibújik végre. Volt olyan is 2x, hogy a hasamra rajzoltam 2 szemet, orrot, szájat, természetesen fejjel lefelé, ahogy a pocakban volt, hátha kilát, és kibújik. Kép Kép Kép Kép Kép
Ebéd után jó nagyot sétáltunk a Duna parton,

Apával nagyon élveztük, csúszkáltunk a még mindig befagyott holt-ágon.
Kép
Vendég

Kuha!
Engem nem zavar a hasonlítgatás! Ráadásul Julcsika csudaszép!Kép
ApaKépKép
Enyém férj is leblokkolt. Én szóltam rá, hogy fényképezzen!KépKép

Benianyu!
Igen, a profilomban is ez kép van. Akkoriban ez volt a nagy kedvenc!Kép

Rokica!
Mi a jövő hét pénteken tanácsadára megyünk, így akkor sajnos nem tudnánk a talira menni.
A többi időpont közül egyelőre bármelyik jó!Kép

Manka!
Háát, én is ledöbbentem, amikor megláttam, hány éves vagy!Jó pár évet letagadhatnál!
Helyesek vagytok a pocakos képen!Kép

Ayse!
Húúú, neked aztán jókora pocid volt!Kép

And!
Eszti nagyon édes!Kép
Ezek szerint megtalálta a lábikóját?KépKép

Tünde!
Aranyos mindkét story!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!Kép

Még csak elöl volt levágva Gergő haja, hogy ne lógjon a szemébe. Nemsokára hátul is kéne vágni, mert kezd hosszú lenni, de nem nagyon hagyja, úgyhogy nem tudom mi lesz.

Ayse!Róki!Kép

Egy barátnőm kislányának van ilyen ágya, mint Lilinek, csak fekete. Õ még tán másfél éves sem volt, mikor elkezdte használni, mert jött a kistesó. Neki bevált, nem esett le róla.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Minden baba nagyon szép, "régen és ma" is! Kép

Mea! Lívikének boldog névnapot!Kép

Viki+Peti 21+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaaaaaaaaaaaj, lányok, nem tudok ennyit visszaolvasni!!! Kép

Nyúlné, hát néha igen rá tud harapni, pláne, ha néha rágókának nézi! Úgyhogy közvetlen rágokázás után, ne akard cicivel etetni! Kép

Duda, nem ízesítettem, nem tudom ezt is lehet-e?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nagyon jópofák az ilyen volt - ilyen lett képekKépKépKép Meg a többi babás isKép

Benianyu: írj légyszi egy emilt, mert én nem tudom megnyitni a profilodat, az enyémben van cím! Csak valamit szeretnék kérdezni! KösziKép

Pocak

PS: majd holnap jövök bővebben, vagy nem, mert apa szabin van KépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Havtünde,

Nem bántottál meg. A kiságyat azért nem tartom praktikusnak, mert nem tudok belefeküdni Zsuzsát szoptatni ha éjjel felébred, ahhoz meg nincs kedvem, hogy felette kókadozzak amig eszik, megvárni mig visszaalszik, és visszaaplikálni őt az ágyába.

Most oda raktam be miután elaludt, na meglátjuk mi lesz éjjel kettőkor... lehet nemes egyszerűséggel átcigölöm a nagyágyba, de akkor már megint ott vagyunk ahol elkezdtük. Ezért lenne praktikus a nagy ágy, mert akkor ha éjjel felébred, csak bemegyek hozzá, lefekszem mellé, megetetem, jobb esetben fel sem ébred teljesen, és ha még ébren vagyok mikor befejezte, akkor visszamegyek a hálóba.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Peti pár percesen:Kép
KépKép
KépKép

és Peti ma:Kép

Bocs, kicsit megkésve, csak időbe telt míg kikerestük az első cd-t!

Viki+Peti 21+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lívikének BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!Kép

De édesek vagytok!!!
Nem is számítottunk felköszöntésre.
Lívi sok sok puszit küld Nektek érte!!!!Kép

Tegnap dédinél voltunk, ma meg anyuméknál+anyósnál, úgy hogy pörgős volt a hétvége.
Lívi ki is dőlt szegényKép

Kapott rugit, bodyt, mellényt ilyeneketKép
Hát ő még nem érzékeli eztKép
Majd jövőre!!!Kép

Jövő héten tartjuk anyósoméknál majd az övével együttKép(Júlia)

Ma meg anyuméval tartottuk egyben(Zsuzsanna)Kép

Úgy hogy most sokat jövünk megyünk Lívivel, de jól viseli, és örülök h megszokja a nyűzsit.

Minden baba csodaszép, tündéri!!!
Olyan jó nézegetni a régi és mostani képeket és nagyon sokat változtakKép

Roki!Kép

Mi is mennénk már nagyon Lívivel, ha nem gond.
Ígérem nem fogok veszekedni senkivelKépKépKép
Nekem mindegy melyik nap, talán péntekek jobbak.
Remélem párom el tud majd vinni.Fűzöm őt nagyon, hogy legyen ideje!!!
Írd majd meg melyik napon leszKép

Havtünde!Kép
Ti merre laktok?
Mert, hogy Duna parton sétáltatok.
Mi is szoktunk csak mi NagymarosonKép
Meg VerőcénKép

Na megyek pihizni, jó éjt Nektek is!!!!

Mea
mea

Az utóbbi hetek egy kissé kimerítettek, így aztán ma este nem volt elég tejecske Andrisnak. Mondom ezt a férjemnek. Mire ő: akkor térjünk át a vegyes táplálkozásra? KépKépKépKépKép (még véletlenül se azt a következtetést vonja le, hogy akkor tehermentesít egy kicsit, mondjuk mert belefáradtam az anyukájába és a nagymamájába)Kép.

ayse

Mea, jó, hogy irtad a Júlia napot, igy most elgondolkoztunk, mikor is tartjuk majd Majolácska névnapját. Mert május 22-én is van Júlia nap. Látom, a családodban hasonló nevek tetszenek, mint nálunk. Nekem a Livia is nagyon tetszik, ha lesz még kislányunk, szivesen nevezném igy.
Manka, épp neked akartam irni valamit, amikor jött a barátnőm, de elfelejtettem, hogy mit. Na mindegy, amig eszembe jut, küldök pár puszit Jacknak.
And, milyen ügyes Eszti! Próbálom tanitani Julcsinak a lábemelést, de nem megy neki. Viszont nagyon szereti nézegetni a lábfejét, igy néha odatartom nekiKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Meg se bírom jegyezni a sok szép babát!!!!KépKép
MINDENKI tündér aranyos! KépKép

Zsuzsa!
16,5 hónap van a két fiú között. Hát tényleg nem kevés, mi se így terveztük Kép
Nem volt nehéz emelgetni, nekem mind a két terhességem baromi könnyű volt, se hányás se semmi. Szinte meg se éreztem, hogy terhes vagyok. Kép
Pl. Noel születése előtti nap még szervízbe vittem a kocsit, 3 nappal előtte fodrásznál voltam, meg ilyenek. Mindent csináltam (kivéve a munkát KépKép) az utcsó pillanatig.

Rókica!
Nekem a csütörtöki napok jobbak lennének, mert akkor Noel a nagyinál van. Egy gyerekkel meg könyebb azért. De ha péntek lesz, ahhoz is tudunk igazodni. Kép

Mi is voltunk sétálni ma de., du. meg férjem szüleinél látogatóban. Tök jó volt a mai nap! Kép
Du. a fiúkat fel kellett kelteni, hogy már menni kell a nagyihoz, úgy bealudtak....
Én is alukáltam vagy 1,5 órát, ez is nagyon jó volt!
Na megyek kicsit "apázni", jó éjt mindenkinek!
Pusz: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Roki!
Na igen, erre még emlékszem, amikor Zita éjjel szopott, sokszor előfordult, hogy tök sokára aludt vissza. Én visszatettem a kiságyba, mindig féltem, hogy vmelyikünk ráfekszik.

Viki,
Peti is jól megszenvedhette a megszületést, jól be voltak dagadva a szemei. Kép

Mea,
mi Győrben lakunk, és itt a Mosoni-Duna folyik, de a fénykép az egyik holtágon készült.

Apabeszólás: örököltünk egy rugit, de nem nagyon szeretem, nehéz kikapcsolni. Eddig 2x volt Zitán, mind a 2x hamar lebukta jó alaposan. Mondom Apának, milyen rendes Zita, biztos a kedvemért intézi el ilyen hamar, hogy ne kelljen hordania. Erre Apa, szemráncolva, Zitának: hát ezért vettük ezt a rugdalózót? mire én: örököltük. Erre megint Apa: hát ezért örököltük ezt a rugdalózót?
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: