A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Anyez,
a MArgitban ki van irva, hogy a 12. , 28. (ezt most a 30. hetre valtoztattak) es a 36. heten veszik fel 1990 FT elleneben videora az UH-t.
A 18. hetit egy olyan UH rendeloben csinajak, ahol sokkal jobb a gep, mint a masik rendeloben, de en ott nem is latam videot. Kép Azt mondta nekem az UH-s dokino, hogy a 18. heten az alapos szures a lenyeg, es nem veszik fel olyankor senkinek (mas kismamiktol hallottam, hogy allitolag voltak muhibaperek - nem a Margitban- ahol egy ilyen 18. heti UH felvetelt vittek bizoyiteknak, hogy a doki nem vette eszre a rendellenesseget, pedig mar akkor is lathato volt). KépKép Asszem emiatt nem veszik videora ezt a szurest. Kép

Koszi szepen a ramparancsolast, most sokkal jobban erzem magam, ha holnap reggel is erzem ezt a dolgot, akkor azonnal hivom a dokimat. Most egybekent maganrendel, es mivel mult heten voltam nala, nem akarodzik megint 5eFt-ot kiadnom. KépKépKép

Koszi szepen,
Gombóc
Gombóc

Sziasztok!

Nyulika,
Örülök, hogy felbukkantál, ne izgulj, biztos nem lesz semmi gond a szülésnél ha esetleg császáros is lesz.
Láttad már a szülõszobát a Schöpfiben, nekem szombaton ott csinálták ( a 3 ágyasban ) a CTG-t és egész kellemesnek tûnt. Jövõhéten is kell mennem hétfõn és pénteken, jó lenne talizni. Te foglaltál szobát a 3.-on?

Zulu,
Na nézd csak 5 perces fájások?! MÉg a végén beelõzöl, de azért maradjon még a babód legalább 1 hetet, majd drukkolok!

Barbara, Szilcsike
Nagyon drukkolok nektek, de már csak egy pár nap.....

Norkini,
Mit tanítasz? Csak azért kérdem mert német tanár vagyok, de most még nem vállaltam magántanítványokat, és szerintem egy ideig nem is fogok.

Andy,
Holnap du? vagy péntek?

Lányok,
Végre megvettük tegnap a babakocsit, annyira tetszik, hogy csak na. Bejártuk a fél várost, és végül Bergon típusút vettünk. Sokan dícsérik ezt a típust, és tényleg elég sokat tud, és nem is drága 40 000 pénz volt. Egész nap csak nézegetem, még így összecsukva is.

pusz

Brokkoli

37
brokkoli

Hali Kismamekok + HayimpapaKép

Barbara kitartás!! Mi 4 napig voltunk Olyan joslófájásokkal, amiktõl nemtudtam aludni, de hajnali fél 4-re mindig elmúltak... Ja és 4 nap alatt tágultam ki szûk 2 ujjnyira. Akkor ment el a magzatvíz (este fél 7-kor), akkor tojtam be igazánKép, mi lesz, ha megint leállnak hajnalban a fájások? De innen már "gyorsan" mentek a dolgok és Dani hajnali fél négykor megszületettKépKép. Én még a szülõszéken is aludtam két tólófájás között. Az a vicces az egészben, hogy én ezt az elsõ harmadban meg is álmodtamKép. Mármint úgy, hogy állandóan ébresztegetett a szülésznõ, hogy szülünk. Mikor meséltem másoknak, mindenki kinevetett, hogy na majd persze, azt mégis úgy lettKépKépKép

Kórházi látogatás (bár már túl vagy rajtaKép)
Én mindenkit egy idõpontra hívtam, amikor megnézhették a babót, és apával kellett, hogy egyezkedjenek. Nagyon bejött, egy nap éreztem magam vacakul, mikor belövellt a tej, akkor csak apa jöhetett. Mi mindenkinek azt mondtuk, hogy vagy a kórház, vagy a 6. hét után jöhetnek. Más kérdés, hogy hívtunk néhányakat a 3. hét után, mert gyorsan felépültem. Nem azt mondom, hogy ez az egyedül üdvözitõ, de érdemes végiggondolni a dolgokat és megmondani a rokonoknak, barátoknak. És mit vinni? Nálunk szegény párom minden nap nagypakkal ment haza, hiába mondtam mindenkinek, hogy ne hozzon semmit... Így is kétszer annyi cuccal jöttünk ki, mint amivel bementünk, plusz még a gyerek isKépKép.

Gombóc, ilyenen ne is gondolkodj, hanem hívd fel, legfeljebb megnyugtat, hogy semmi gázKép

Na, jó hosszú lettem, Zulu, Szilcsike, nektek is drukk!!KépKép

Pusszantás!
Zsófi (18+6)
Csucsuka

Kamilla Kép Gombóc Kép
Sejtettem, hogy emiatt van, hogy utána senki se mutogathasson rá... Egyébként ez nem genetikai UH volt, oda nov. 19-én megyek, hanem a normál elõírt 12. heti még anno. Ha délelõtt mentem volna, ezt is felveszik, de munka mellett éppen elég a reggeli dolgokon megjelenni, így én UH-ra du mentem.

Puszi
Ányez
16+2
Anyez

Ányez! Kép

Írtam neked egy hosszút, de elszállt! Kép
Szülésznõ ügyben inkább magánba írnék, küldj egy levelet a címemre, ha gondolod!

Közben a többiek megírták a lényeget. Sajnálom, hogy nem találkozunk, de máskor még lehet!
Én már a 28. heti (vagyis ezek szerint 30. heti UH-ra várok nagyon! Hátha hamarabb csinálják, mert már igencsak Karácsony felé kapnék idõpontot! De 18-án kiderül!

Norkini! Kép
Te egyetlen nappal vagy elõttem, most észervételeztem! Kép

Judó
24+3
judó

Kamilla, Gombóc!
Kicsit elszomorítottatok. A 12. heti UH-n (akkor voltam elõször a mostani dokimnál és nem is számítottam rá, hogy akkor rögtön megcsinálja) nem volt nálunk kazetta, a gépben meg nem volt film(?). Így nincs még egy képünk sem a babáról. A következõ pedig a 19. héten lesz.

Snoopy!
Érdekelne a kölcsönzés. (Írtam a megadott címre, de választ nem kaptam. Eltévedt volna?)

Maci_2
maci_2

Judo Kép
Elõre is köszi, de nem látom a címedet!
Ányez
Anyez

Ányez! Kép

A profilomban benne kell, hogy legyen, de ideírom:
juditsun@freemail.hu

Judó
24+3
judó

Megjöttem a védõnõtõl. Jelentem a kisbéka nagyon szépen kuruttyolKép azaz, meghallgattuk Bence szívhangját!Kép

A védõnõm beteg, így helyettesítették. Egy nagyon aranyos fiatal csaj volt, mint kiderült már szült õ is, így jól eldumcsiztunk. Megdícsérte a hasamat, hogy egyrészt szép nagy, másrészt nincs rajta egyetlen csík sem.Kép Persze a combimom meg vanKép na mindegy, majd elrejtem valahogyKép.

A vérnyomim tökéletes lett, azt mondta mérjem nyugodtam, de nem lesz baj. Vizesedésrõl is azt mondta, hogy ha nem dagad, akkor semmi gáz, ha elkezdene dagani, akkor tartsak heti 1nap gyümölcsnapot. Hát ennyi. Súlyom persze megint több volt mint itthon, de arra is azt mondta, hogy belefér.KépKépKép

UrszilaKép, PocokKép
nagyon örültem az írásaitoknak.KépKépKép
Igaz, hogy mindig nagyüzem van a klinikán, de engem is megnyugtat az a tény, hogy nagyon jó szakemberek dolgoznak ott kivétel nélkül és ott a 40 inkubátorral felszerelt újszülött osztály. Isten ments, hogy kelljen, de azért jó tudni, hogy ha gáz van, nem kell másik kórházba menni.
Nekem sem az orvos volt az elsõ szempont, inkább a klinika maga, a fentiek +minden szoba baba-mama szoba!!!

A kaját tényleg meg lehet választani és egész ehetõ is, a reggeli vacsi a szokásos, ehhez én hozattam be párommal mindig egy kis felvágottat, zöldséget.Kép

Barakonyi dr-nõvel kapcsolatban nekem is jók a tapasztalataim ellenben Síposné Radványi Zsuzsa volt velem olyan, mint Pocokkal Barakonyi. Hideg-rideg és elutasító volt, tényleg mint egy õrmester. Aztán azért mégis csak megmondta, hogy fiam lesz, holott elõtte közölte, hogy õ ezt nem fogja nézegetni. De a lényeg, hogy szakmailag szerintem nagyon jók és mindenkinek lehet rossz napja, nem?Kép

Brokkoli,
gratulálok a babakocsihoz.Kép Ugye milyen jó érzés, hogy megvan. Én is nézegetem minden nap.

Gombóc,
szerintem is telefonálj a dokidnak, legalább megnyugtat, és ez egy kismamának létszükség.Kép

Búcsuzom, mert suliba kell mennemKép, még este benézek.
Pusssssza,
Timici
28+5
timici

Timici!
Asszem félreértettél... én nem a kórházra mondtam bármit is, hanem az adott orvosra, annak a hozzáállására, és nem a Klinikán lévôkre, hanem akire Nadine panaszkodott. Egy szóval nem mondtam, hogy "az a kórház a jobb", csak egy példát hoztam, hogy ilyen is van, így is lehet. Ahogy pl. Norkini is írta. Ezzel együtt fenntartom azt a véleményemet, hogy a kispapiknak is látniuk kéne (HA SZERETNÉK) a babájukat. Nnna. Kép
Hayimpapa!
Szegény, ilyenkor költözködtök? Nem irigyellek a hercehurcáért, de biztos szebb meg jobb helyetek lesz, mint eddig volt. Sok türelmet kívánok nektek hozzá! Kép
Barbara, Szilcsike, Zulu! Drukkolok nektek!!!!!! KépKépKép
Gombóc!
Pihenj sokat, és vigyázz magadra!!!
Lányok!
Valaki tud még valami infót esetleg a farkastorok-nyúlszáj-témában? Ányez, köszi!!! Kép Én még ennyit se tudtam...
Pusz
Franyo
franyo

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a drukkot, de úgy néz ki, hogy ebbõl nem lesz ma baba nálunk. Görcsölgetek ugyan, de semmi rendszeresség nincs benne. Kép Remélem az éjszaka meghozza a fájásokat.

Barbi
Remélem, hogy már babázolKép

Látogatás
Én a kórházba kizárólag a páromat várom, igyexem mindenkivel megértetni, hogy nem lesz túl jó, ha a folyosón kell üldögélnem, meg ugye az a pár nap jól is jön a pihenésre.
Mostmár csak azt nem tudom, hogyan fogom anyukámmal megértetni, hogy nem kell hozzánk költöznie két hétre, ha hazajöttünk.......... Õ váltig azt állítja, hogy ha hivjuk, ha nem, õ márpedig jön, és kész. Szerinte kihagytuk a terhességbõl is, úgyhogy nem hagyhatjuk ki az elsõ hetekbõl. Mert ez az Õ unokája. Hiába mondom neki, hogy aludni sem tudna hol, egy kanapénk van, de az baromi kényelmetlen alváshoz.........
Nehéz menet lesz, az biztos.

Védõnõ
Felhívott ma a védõnõ, hogy miért nem szóltam neki, hogy megszültem. Mondtam, hogy talán azért, mert még nem szültem????? Akkor mondjam meg neki, hogy mikor inditják meg a szülést. Erre én: nem inditják meg. Erre õ: az nem lehet, már meg kellett volna inditani. Most komolyan, nekem kell gyõzködnöm azt a nõt, hogy az orvos talán ehhez jobban ért? Miért nem hivja fel a dokinõt, és kérdezi meg tõle.......

Ányez, Franyo
Jól mondta Ányez, tényleg ezt jelenti a farkastorok, meg a nyúlszáj.

Na megyek, még szorgoskodok kicsit, hátha meghozza a várt fájástKép

még jövök
Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a drukkot, de úgy néz ki, hogy ebbõl nem lesz ma baba nálunk. Görcsölgetek ugyan, de semmi rendszeresség nincs benne. Kép Remélem az éjszaka meghozza a fájásokat.

Barbi
Remélem, hogy már babázolKép

Látogatás
Én a kórházba kizárólag a páromat várom, igyexem mindenkivel megértetni, hogy nem lesz túl jó, ha a folyosón kell üldögélnem, meg ugye az a pár nap jól is jön a pihenésre.
Mostmár csak azt nem tudom, hogyan fogom anyukámmal megértetni, hogy nem kell hozzánk költöznie két hétre, ha hazajöttünk.......... Õ váltig azt állítja, hogy ha hivjuk, ha nem, õ márpedig jön, és kész. Szerinte kihagytuk a terhességbõl is, úgyhogy nem hagyhatjuk ki az elsõ hetekbõl. Mert ez az Õ unokája. Hiába mondom neki, hogy aludni sem tudna hol, egy kanapénk van, de az baromi kényelmetlen alváshoz.........
Nehéz menet lesz, az biztos.

Védõnõ
Felhívott ma a védõnõ, hogy miért nem szóltam neki, hogy megszültem. Mondtam, hogy talán azért, mert még nem szültem????? Akkor mondjam meg neki, hogy mikor inditják meg a szülést. Erre én: nem inditják meg. Erre õ: az nem lehet, már meg kellett volna inditani. Most komolyan, nekem kell gyõzködnöm azt a nõt, hogy az orvos talán ehhez jobban ért? Miért nem hivja fel a dokinõt, és kérdezi meg tõle.......

Ányez, Franyo
Jól mondta Ányez, tényleg ezt jelenti a farkastorok, meg a nyúlszáj.

Na megyek, még szorgoskodok kicsit, hátha meghozza a várt fájástKép

még jövök
Szilcsike
szilcsike

Bocsi, kétszer mentKép))))
szilcsike

Szilcsike!

Szerintem azt ertesd meg Anyukaddal, hogy elsosorban nektek szuletett kisbabatok, s csak masodsorban neki unokaja...
Ez a kerdes ugy latom hihetetlen mennyire mindenkinel aktualis. Nem tudom miert nem birjak felfogni a leendo nagyszulok, hogy itt most egy uj csalad szuletik, es nem kizarolag unoka!
En ami segitseget elfogadnek az elejen az max az, hogy foznek rank es nem kell ezzel nyuglodnom...
A korhazi latogatassal kapcsolatban nekem is az a velemenyem, hogy elso nap tuti senkit nem akarok fogadni, s csak nagyon nehany embert engednek be, azokat is csak a sertodesek elkerulese vegett, mert szivem szerint senkit sem latnek szivesen...

kamilla (30+6)
kamilla

Kamilla
Igen, ez az amit Õ nem ért meg. Szerinte, mivel Õ Szegeden lakik, neki ez jár. Merhogy a terhességemet sem láthatta nap-mint-nap, a baba ellátásában mindenképpen akar segiteni.

Szilcsike
szilcsike

Brokkoli!

A péntek délután jó lenne. Írd meg, hogy hol találkozzunk, és mikor. Az Európark jó lenne. A többit megbeszélhetnénk ott.

Puszi
Andy
32+1
andy78

Sziasztok!

Felraktam Csipkebogyó képeit a képtárba!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szilcsike!
Próbáld meggyõzni az anyukádat, hogy Neked lesz könnyebb késõbb, ha már az elejétõl ahhoz alkalmazkodik a baba, hogy van egy darab anyukája és szintén egy darab apukája, akik néha bizony esznek, fürdenek, stb, és nincs a nap minden percében vki a kiságy mellett. Ez sajnos tapasztalat, az én kisfiam egy percet sem volt egyedül az elején, és mikor letelt a két hét, és anyukám hazament, a férjem dolgozni, hát azt hittem, megbolondulok. A szoptatásnál is gondok voltak, mert anyu folyton duruzsolt a fülembe, persze jól elbizonytalanodtam, meg ugye ideges is voltam. Na most már elõre tisztáztam minden nagyival, hogy lehet jönni, de csak látogatóba.
Zulu
35+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Franyo:
köszi a biztatást, lesz házunk is, de kb. nyárra készül el (addig újítgatjuk - mert hát eléggé rossz állapotban van). Az lesz az igazi. Téglaház vidéken, kis kerttel Kép.

Csucsuka:
köszi a külön kiemelést, nagyon megtisztelõ Kép.

Szilcsike:
kicsit félek én is anyósomtól. Nagyon rendes nõ, rengeteget segít most, szinte mindent intéz (költözéssel kapcsolatban, babaruhákkal kapcsolatban, stb.). Egy kicsit félek attól, hogy közel fogunk lakni hozzájuk. Szeretem õket, csak tényleg valahogy majd meg kell érteniük - ahogy Kamilla is írta -, hogy másodsorban unoka született, de elsõsorban mi vagyunk a szülõk. De remélem, hogy ez csak "üldözési mánia" marad, és valójában csak annyira lesznek segítõkészek, hogy az ne legyen még terhes...

Üdv: Hayimpapa (32+5)

Hayim Apuka
hayimpapa

Franyo,
Magyarországon ezer újszülött közül kettõ születik ajak- és/vagy szájpadhasadékkal, népies nevén nyúlajakkal, illetve farkastorokkal. A fejlõdési rendellenesség kialakulásának pontos okát nem ismerjük, de valószínû, hogy a genetikai okon kívül külsõ tényezõk (egyes vírusfertõzések, ionizáló sugárzás, egyes gyógyszerek, dohányzás) is szerepet játszanak benne. A rendellenesség kialakulása a terhesség ötödik-kilencedik hetére tehetõ. Az elváltozás súlyosságától függõen szopási, nyelési, késõbb rágási nehézségekkel lehet számolni, gyakori a hallás-, késõbb pedig a beszédzavar. Ezekhez társul az arcközép kozmetikai eltérése és a fogazat szabálytalan fejlõdése. Az eredményes gyógyítás alapfeltétele a korai kezelésbe vétel. Ha ultrahang-vizsgálat során észlelik a rendellenességet, a felvétellel már szülés elõtt érdemes felkeresni egy Hasadék Centrumot. Ezeket általában gyermekkórházakban találják meg, Budapesten pl. a Madarászutcai Kórházban. A címekrõl, lehetõségekrõl már a szülészeti osztályon kapnak felvilágosítást. A Hasadék Centrum biztosítja az ideális feltételeket a gyermek ellátására, hiszen a panaszok sokrétegûsége miatt több társszakma közremûködésére van szükség. A Centrumban tapasztalt orvosok (gégész, sebész, fogszabályozó), logopédus, pszichológus, nõvérek, asszisztensek dolgoznak, így a gyermek egy helyen kap ellátást minden panaszára, a szakemberek pedig rendszeresen tudnak konzultálni a gyógykezelés folyamán. A szép eredmény eléréséhez azonban kevés a szakszerû kezelés. A legnagyobb teher a szülõkre hárul: aktív közremûködésük, támogatásuk, türelmük elengedhetetlen a több évig tartó kezelés során. A szépen és kiegyensúlyozottan fejlõdõ gyermek azonban kárpótolja a szülõt a hosszú kezelés fáradalmaiért. Kevesen tudják, hogy az ajak- és szájpadhasadékkal született csecsemõt is lehet, sõt ajánlatos szoptatni. A Szoptatásért Magyar Egyesülettõl megrendelhetõ az ingyenes tájékoztató füzet, melyben szó esik az ilyenkor ajánlott testhelyzetekrõl, speciális fogásokról és segédeszközökrõl. – Kismama, 2002 június
miszike

Itt van is egy kép, de nem tudom beszkennelni. A nyúlajkat csak összevarrt állapotban láttam, egy kis heg a felsõ ajaktól az orrig, a felsõ ajak egy kicsit lapítottabb, deformáltabb, mint normál esetben. Remélem így már világos, és azt is, hogy senkinek nem lesz vele közelebbi kapcsolata.

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok pocakhordozók!

Már 6 óra és én még benn vagyok. nem normálisKép
De ha egyszer meló van. Remélem sajnáltok, mert én már nagyon magam. Holnap meg pénteken otthon akartam maradni, mert a pocim mostanában fájdogál, mintha valami húzná lefelé.
Ha nem görcsölök akkor ugye nincs semmi baj. Oldalt nyilalgat, az még mindig a szalagok nyúlása? Még ilyenkor is nyúlnak? (21. hét)
Nyugtassatok meg, hogy ezek normális kísérõ jelei a terhességnek.

lolla
az aggódó
21+2
lolla

ja a lényeg, hogy a fõnököm nem engedi, hogy otthon maradjak, mert munka van, és helyettem nem csinálja meg senki. Ez igaz, de nekem itt van benn a babám, és õ nekem a legfontosabb. Viszont ha nincs kész valami lelkiismeret furdalásom vanKép
lolla

Lolla! Kép

Én is benn vagyok még, és dolgozom. Én pénteken nem akarok jönni, de helyette felajánlotta a vasárnapot....
Úgyhogy... megértelek!

myssnia
25+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Judo! Kép
Nekem mar elobb feltunt! Nagyon egyszerre vagyunk!! Kép

Kangi!
Az elmult 1-2 napban olyan "Csond" volt a pocakomban,hogy mar lassan megijedni keszultem. De ma reggel beszeltem az aprosaggal es ma meg szetrugja a haz oldalat!!! Kép

Lolla
Nekem a 21ik het vegen, 22 elejen huzodott eddig a legjobban. Utana hirtelen nagyot nott a pocakom! Kép Szoval ne aggodj, csak probalj kellemes testhelyzetet felvenni!! Kép

Latogatas
Egesz kis lavinat inditottam! Kép De joooo! Kép

Brokkoli
Szia kedves kollega! Kép En fuvolat tanitok zenesuliban. A baba a hangkepzest nem nagyon szereti, igy az a felevi munkatervbol kimaradt! Kép A gyerekek nem bantak....Miert nem vallalsz magant?

Gomboc!
Mi ujsag?? Telcsiztel dokinak?

Na lanyok, bocsi,ha hosszu voltam! A leanyzo akinel voltam latogatni (kb. 10 percet,rendes gyerek voltam Kép ), azt mondta,hogy csupa jo dolgokat hallott a dokimrol odabent! Hurraaaa...Kép

Jok legyetek! Jo ejt mindenkinek! Finises kismamak HAJRA!

Norkini
24+4
norkini

U.I.
Ha veletlenul valakit erdekel, a profilomba betettem a babakocsit a mit vettunk (illetve egy ugyanolyat,csak a mienk sotetkek)
norkini

Halihó!

Hát most jöttünk dokibácsitól és azt mondja, hogy elég magas Zsoma szívhangja, ugyhogy szombaton is menjek ctg-re és lehetõleg csomaggal, mert megindítjuk....

Na most tojtam be igazán, remélem nincs gáz. És bár 9 hónapja készülök még úgy érzem nem készültem fel igazán.

Holnap még jövök, ezt csak meg akartam írni, hogy öntsétek belém a lelket.

Szilcsike! Szombaton a Piroska is ügyeletes lesz, ha neked is akkor indítják, együtt szülünkKép De ha ma éjjel mész, az sem bajKép

Zulu, Enikõ! Kitartás!

Pankamama 39+1
PM

PM,
hajra!!! KépKép Dehogynem keszultel fel ra! Nyugi, minden OK lesz! KépKépKépKépKépKép Es a tobbi finiselonek is drukk ezerrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Lolla, nekem az altalanos tapasztalatom az volt, hogy ha tulsagosan sokat dolgoztam vagy barmitol kifaradtam, mindig volt a pocakommal valami "gond". Szerintem probalj meg egy-ket nap pihizni, vagy szolj a fonokodnek, hogy most mar adjon kevesebb munkat. En is odaalltam ele szept. elejen es megkertem, hogy gondoljon az allapotomra. Meglepodott, de aztan utana kevesebb munkat kaptam. Kép

Lanyok, bevallom, vegulis meg nem hivtam fel a dokimat. Fekudtem delutan, most sokkal jobb. Parommal megbeszeltem, hogy ha ma este kicsit is hasonlo elmenyem lesz, mint tegnap volt, akkor reggel az elso dolgom a telefonalas lesz. Most ugy tunik, a pihi meg a magnezium segitett. Kép

Az eddigi rohanos napoknak meg is lett az eredmenye, parom egyedul elment szepen es megvette a tegnap kinezett autot. Szoval, ha le kell adnom a cegautomat, most mar nem maradunk kocsi nelkul. Kép Es +hab a tortan, hogy megvan nekunk is a babakocsink. Ujsaghirdetes alapjan kineztem...megvettuk...gyonyoruuuuuuu...KépKép
CAM Combi Tris. Ugyan a hozzavalo kocsiules meg nincs meg hozza, de majd jan. vegeig azt is beszerezzuk. Kép Ha talalok kepet rola a neten, beteszem en is a profile-omba.

Pusszancs
Gombóc
28+4
gombóc

PM,
hajra!!! KépKép Dehogynem keszultel fel ra! Nyugi, minden OK lesz! KépKépKépKépKépKép Es a tobbi finiselonek is drukk ezerrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Lolla, nekem az altalanos tapasztalatom az volt, hogy ha tulsagosan sokat dolgoztam vagy barmitol kifaradtam, mindig volt a pocakommal valami "gond". Szerintem probalj meg egy-ket nap pihizni, vagy szolj a fonokodnek, hogy most mar adjon kevesebb munkat. En is odaalltam ele szept. elejen es megkertem, hogy gondoljon az allapotomra. Meglepodott, de aztan utana kevesebb munkat kaptam. Kép

Lanyok, bevallom, vegulis meg nem hivtam fel a dokimat. Fekudtem delutan, most sokkal jobb. Parommal megbeszeltem, hogy ha ma este kicsit is hasonlo elmenyem lesz, mint tegnap volt, akkor reggel az elso dolgom a telefonalas lesz. Most ugy tunik, a pihi meg a magnezium segitett. Kép

Az eddigi rohanos napoknak meg is lett az eredmenye, parom egyedul elment szepen es megvette a tegnap kinezett autot. Szoval, ha le kell adnom a cegautomat, most mar nem maradunk kocsi nelkul. Kép Es +hab a tortan, hogy megvan nekunk is a babakocsink. Ujsaghirdetes alapjan kineztem...megvettuk...gyonyoruuuuuuu...KépKép
CAM Combi Tris. Ugyan a hozzavalo kocsiules meg nincs meg hozza, de majd jan. vegeig azt is beszerezzuk. Kép Ha talalok kepet rola a neten, beteszem en is a profile-omba.

Pusszancs
Gombóc
28+4
gombóc

Húha, Pankamama! Megy egy kis pozitív energia: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Miszike!
Köszönöm a részletes infót farkastorok-nyúlszáj-ügyben. És én is remélem, hogy nem fogunk ilyet látni élõben...

Lányok!
Írt valaki valamilyen bababoltról a Lehel úton. Megírnátok a pontos címét?

És még egy: van egy másik bolt, amirõl még régebben volt szó, csak arra emlékszem, hogy ott mindenkit letoltak, aki nem vett kosarat, pedig valami magas polcra voltak felrakva KépKépKép. Hol is van ez a bolt? Úgy emlékszem, azt írtátok, hogy elég olcsó...

Norka, nagyon szép kis kocsit vettetek!!!!!! Kispapival tegnap mi is néztünk babakocsit, a Brumi Maciban találtunk is olyat, ami tetszik, meg az ára is jó, de még egyszer meg kell majd mérnünk, mert lehet, hogy nem férne be a liftbe... Én teljesen belelkesültem, hogy vegyük meg, de a párom figyelmeztetett, hogy még csak november eleje van, hol van még február vége, hova tesszük addig... Meg aztán az a babona... Kép Most már nem is tudom, hogy merjek-e venni valamit még karácsony elõtt, vagy sem. Utána már csak nehezebb lesz, nagyobb pocakkal egyre nehezebben fogok tudni mászkálni, gondolom... Meg egyre hidegebb is lesz, amikor nem szívesen mozdulok ki itthonról... hát nem is tudom.
Jó éjszakát mindenkinek!
Franyo
24
franyo

Szia Franyo! Kép
Hat en is beleszerettem a babakocsinkba! Kép Szoval februar utan is tartani kell valahol azt a babakocsit,nem? Mi ugy vagyunk vele,hogy mar senkire es semmire nem varunk. Max. az akciokra! Kép Szoval szerintem nyugodtam beszeljetek es gondoljatok at meg 1x a kocsit!

Gomboc!
Orulok,hogy semmi gaz nincs! Remelem tudsz majd aludni rendesen, es nem lesz megint ilyen "elmenyed"...Azert ha majd mesz dokihoz, emlitsd meg neki, hogy mit ereztel, hatha lesz valami magyarazat?! Kép

Na mostmar tenyleg lelovom magam!
Pussz
Norka
24+4
norkini

FranyoKép!
Szerintem a Mária kis-és nagykerre gondolsz, Visegrádi u.25.a cím, telszám:340/23-92.H-P 9-19,Sz-V 10-18
Jóéjt!
Zulu
35+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Franyo,
úgy érzem kölcsönösen félre értettük egymást.Kép
Mindegy most már minden tiszta.
A Mária Nagyker az, ahol kosarat kell venniKép
1132 Bp. Visegrádi utca 25. A West End-el szemben levõ utcánál. Tel: 340-2392

Norka,
gratula a babakocsihoz, tök jól néz ki. Pelenkázó táska is van hozzá, vagy csak a képen lévõhöz? Nekünk az nincs, mennyire létszükség vajon???

A vegyem ne vegyem témához:
ma a suliban viccesen megkérdeztem az egyik oszt.társnõm, hogy a barátnõje egyben van-e még (nov.22-re volt kiírva). Kiderült, hogy nincs, de azért mert kb. 1,5hete meghallt a babája a pocakjábanKépKépKépKépKép Még nem tudják mi baja volt, talán a bocolás után. Tudom, hogy ez nagyon szörnyû én is kibuktam rendesen, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem lehet mindenre felkészülni. Sajnos van ilyen is, persze ez velünk nem fog megtörténni!!!!!

Én minden esetre úgy gondolom, bárhogy alakul én gyereket akarok, minden áron! Annak pedig kell babakocsi, kiságy, ruha.

Ha esetleg valakit érdekel, a DM-ben akciós a Mini Libero 1659,-/46db.
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket.Kép Pusssza
Timici
28+5
timici

Sziasztok,

Elirigyeltem Norkinitol az otletet, es en is tettem fel kepet a a profile-omba a bbakocsirol. Felszerelesileg egyenlore meg hianyzik a bebihordozo, azt csak januarban tudjuk beszerezni, a tobbi resze azonban mar otthon van. Kép
(Ha boltban vettuk volna, akkor ezt az egeszet adtak volna egyben.)
A kephez kepest az egyetlen kulonbseg a szin, ugyanis a mienk sotetkek/vilagoskek, es van rajta egy vilagosabb farmerutanzatu kep egy cicaval es egy kutyaval.
A sportreszrol talaltam csak ilyen szinben fotot, szoval ilyen:
[url=http://www.cam.gr/pushchairs/pretty.htm" TARGET="_top]http://www.cam.gr/pushchairs/pretty.htm[/url]

Ugy orulok en is! KépKép
Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Szepjoreggelt!
Mar korareggel menni kell ertekezni, aztan este 6ig melo..Kép Nem lelkesedem tulzottan....Kép
Timici Kép
Csak egy babazsakot adtak hozza, taskat nem.....:0/ Picit en is bantam, de nem tudom, hogy egyaltalan jar-e hozza. Meg ha jol nezne ki,biztosan en sem adnam oda tartozeknak! Kép

Gomboc
Hat ez nem semmi! Kép Nagyon kis csini a babakocsi, olyan igazinak tunik nekem! Kép

Na mentem....
Ma nem leszek ,csak este jovok majd visszaolvasni.

Szep napot mindenkinek! Kép

Norkini
24+5
norkini

Norkini,
azert vigyazz magadra, ne dolgozd tul magad! Kép

Tok jo a babakocsitok, en is szerelmes vagyok a nagyobb kereku kocsikba, csak nalunk a 4 emelet lift nelkul kivitelezhetetlennek tunik nagy kereku (nehezebb) kocsival. Kép HAt mindegy, majd a kovetkezo babanal...KépKépKép

Timici,
nekem eddig mindeki azt mondta, hogy a plenkazotaska nem feltetlenul kell, de nagyon hasznos...Kép Pl. seta kozben nyaron a parkban tisztaba tenni a gyerkocot vagy elmentek nagyszulokhoz stb. Minden szukseges kellek egy helyen. Nem tudom, meg nem vagyok gyakorlo anyuka...a mienkhez adtak, igy boldogan elfogadtam...KépKép

Lanyok, akik mar kineztetek de meg nem vettetek babakocsit! Tudom javasolni a Kismama ujsag vagy a Baba MAgazin aprohirdetsi rovatat. Nagyon sok majdnem uj vagy akar uj babakocsi hirdetes is van a bolti arnal sokkal olcsobban, csak ho elejen kell az ujsago(ka)t megvenni es azonnal telefonalni, mert a jokat hamar elkapkodjak! Kép

Pusszancs,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Vásárlás téma: a kezdöcsomagot beszereztük a Börzén ... mivel dolgozom karácsonyig, januárban meg már nagypocis leszek, nem nagyon lesz lendületem vásárolgatni, remélem, nem lesz baj ...

Munka: énnekem még mindig nincs utódom, holott mindössze 6 hét van hátra karácsonyig! Ráadásul ez igen húzós idöszak, a jövö évet készitem elö, máskor is nehéz, nemhogy pocakkal ... ezért ma én is hosszúzom, hátha kicsit le tudok dolgozni a papirhalomból.
De mindenki azt mondja, hogy nehogy meggebedjek, majd jön az utód, végülis nem az én dolgom, hogy mi lesz, ha én már nem leszek. Addig csináljam, amig birom.
Tulajdonképpen igazuk van, csak engem meg nagyon zavarna, ha kupit hagynék magam után. Legalábbis most igy gondolom, aztán lehet, hogy januárban, meg pláne ha Gumimaci kibújt, eszembe sem fog jutni Kép

Norka Kép
ma hajnalban nekem is müsorozott nagyon Kép És most már nemcsak azt érzem, hogy egyet-egyet öklel, hanem azt is, ahogy végighúzza valamijét belülröl Kép

Gombóc Kép
vigyázz magadra nagyon!!!

Na megyek én is gályázni, majd jövök olvasni Kép

Pussz
Kangi
25+6
kangi

Jó reggelt lányok!

Norkini!
Úgy néz ki, mindenképp meglesz lassan az a kocsi, mert egy ismerôsünk karácsonyra azt akarja nekünk adni ajeszba, úgyhogy legkésôbb addigra ugye... Kép Remélem, nem fogy ki addig a készlet. Ez, amit mi kinéztünk, háromfunkciós, kivehetô mózeskosárral, amit direkt azért akartam, hogy külön fel tudjam vinni a lépcsôkön. Vízszintes fekvôfelület?, úgy néz ki, mint a Gombóc kocsija "alaphelyzetben" KépKép, de átalakítható olyan ülôssé, mint a te képeden látható kocsi. Fogalmam sincs, hogy ehhez mit adnak, mit nem... Nekünk mondjuk nincs kocsink, úgyhogy autósülés nem kell, de segítsetek, hogy mi fontos még, lábzsák kell egy ilyen fektetôs kocsiba egyáltalán? Vagy mi? Annyira tudatlan vagyok...Kép Asszem megyek mindjárt megnézem magamnak a babakocsis topikot Kép

Zulu, Timici!
Köszi a címet! Azért még ott is szeretnénk körülnézni. Ugye ott is árulnak babakocsit? Vagy ott csak kisebb cuccokat, ruhákat, ilyesmit?

És a Lehel utcai bolt címét tudja valaki?

Timici! KépKépKép
Az a sztori meg nagyon szomorú az ismerôs kismamáról, egész elszomorodtam, hogy ilyen is lehet. Én is hallottam már hasonló rémtörténetet, nagyon-nagyon elkeserítô!!! KépKépKépKépKép

Gombóc!
Nagyon szép kis babakocsitok van! Aranyos a cica-kutya minta!

Kangi!
Jó munkát, ne dolgozd agyon magad, szerintem gyere gyakrabban olvasni! Kép Én is ezt teszem... Kép

Pussz
Franyo
24
franyo

Gomboc!
Annyira nagyon szep kocsit vettetek, igazan buszke lehetsz ra Kép
A Kismama magazinos babakocsi nezest mi is megprobaltuk, csak az a gond vele, hogy elolvasod a hirdetest, felhivod telefonon, megbeszelsz egy idopontot, odamesz, es mondjuk nem tetszik, ahogy mi is jartunk. Kar, hogy nem fenykepes hirdeteseket raknak be...

kamilla (31+0) Kép
kamilla

Franyo, Kép
szinten babas ismerosok es internetes forumokbol "okoskodva": HA a babatok teli/koratavaszi, amikor meg hideg van, akkor kell labzsak. Azt mondtak, hogy a babat megszuletese utan min. 2 hetig nem lehet utcara kivinni, igy az idojaras kapcsan ezzel az idoponttal kalkulalj. Kép

Ha nincs is sajat autotok, de barki ismeros visz Titeket kocsival, akkor is kell autosules. Pl. nagyszulok akarnak kocsival vinni Titeket stb. Nem akarlak elkeseriteni, de ilyen helyzetekre is gondolni kell.

Tenyleg, hozzaertok, valaki tudja, mi a helyzet a taxival? Ha valaki taxit hiv, akkor kinek a feladata a gyereket biztonsagosan es mibe(?) elhelyezni?

Pusszancs,
Gombóc

ui. Lehel uti bolt cime: Lehel u. 1/B. tel: 239-2883 Nyitva: H-P: 10-18, SZ: 10-13 A no elmondasa szerint a templommal vannak pont szemben, ott, ahol elvalik a Vaci ut es a Lehel ut egymastol.
gombóc

Franyo!

A hazszamra nem emlekszem, de tuti megtalalod, ha "csak" azt mondom, hogy a templommal szemben van egy hosszu lapos epuletben. Majd ird meg, tetszett-e a kinalat Kép

kamilla (31)
kamilla

Lányok! Nagyon szépek a babakocsikKép majd én is szeretném feltenni, de a múltkor elfelejtettük lefotóztatni, most meg nincs kivelKép

Norka, Gombóc
elsõ körben én is úgy gondolom, hogy jó dolog a pelenkázótáska, persze szeretnék is, de párom tegnap határozottan NEM-et mondott, így azt hiszem kénytelen leszek varrni egyet. De így nem lesz vízhatlan anyagból.Kép

Kangi,
tudom, hogy a lelkiismeret meg egyebek azt suttogják a füledbe, hogy ne hagyj kupit magad után, de a babuci mégis csak fontosabb, minthogy a cégnél rend legyen. Barátnõm már rég eljött volna a munkahelyérõl(25hetes terhes) de csak a múlt héten jött meg az utóda.Kép Képzelheted mit tud átadni egy hét alatt. Szóval szerintem csak annyit csinálj meg, amennyit bírsz a többit majd megcsinálja más. Biztos, hogy túl fogják élni, sajna nincs pótolhatatlan ember.
Erre van egy nagyon jó bizonyítás:
dugd az ujjadat egy vödör vízbe
1.) ha kiveszed és az ujjad és a helye ottmarad, akkor Te pótolhatatlan vagy
2.)ha nem marad ott, akkor pótolható.
Szerintem nagyon találó.Kép

Tudom más téma, de én szinte mindent feláldoztam a munkámnak, mégis mikor visszajöttem a szabimról(1év után mentem el 1hétre) a felmondólevelem várt.Kép Nem a munkámmal még csak nem is a személyemmel vagy szaktudásommal volt gond, egyszerûen csak kellett a pénz és én álltam közel a gyerekvállalláshoz(+egyes kolégák tudták is, hogy szeretnék). Hát ennyi, gondolhatod mi maradt utánam, csak én foglalkoztam az értékesítéssel a cégnél. Egy ideig azon tûnõdtem, hogy fog összeomlani minden amit felépítettem, aztán rájöttem, hogy ez most már más gondja. Kép Kép

Most pedig nagyon boldog vagyok, mert itt rugdos Bence, a párom imád és ha jól alakulnak a dolgok 2,5év múlva diploma lesz a kezemben és akkor majd megmutatom mindenkinek.KépKépKép

Lolla,
ha nagyon nem érzed jól magad maradj otthon, nem tudod kiiratni magad a dokival? Fontos a munka én belátom, de azért a babuci fontosabb!!!
A szalagok nyúlnak sokáig, akár az egész terhesség alatt, de ha nem jó ülni, akkor inkább maradj otthon és feküdj. Ki nem rughatnak, azt pedig ha kicsit csúnyán néznek az emberre ki lehet bírni.Kép

Nagypocisok mi van veletek, helyzetjelentést please!!!

Zsuzsi, nagyon eltüntél, mi újság???

Megyek kicsit házimunkázni, pusssza
Timici
28+6
timici

Kamilla,
igen, az egy kicsit ciki. KépKépKép

En is hivogattam a hirdetoket, egy Neonato es egy Cam katalogus volt a kezemben, es reszletesen kifaggattam az illetot a telefonban. Aztan megbeszeltuk a parommal, hogy ha kicsit is nem tetszik/lehasznalt stb., akkor nem vesszuk meg. En ilyenkor mindig hulyen erzem magm, de a parom ottléte garantalja, hogy valahogy kikeveredjunk ilyenkor a ciki helyzetekbol. KépKép
Az interneten is szinte minden babakocsirol van mar kep, ott is ra lehet elore keresni. Persze, a hasznaltsag allapotat csak szemelyesen lehet megnezni, de az a fenykepen se nagyon latszana. Kép
Gombóc
gombóc

Gomboc de jo, hogy Te tudtad a cimet Kép
Ha vki taxit hiv, es ha telefonon teszi egyszeruen csak mondja be, hogy olyan kocsit ker amiben van gyerekules. Szerencsere a legtobben van, hiszen eleg nagy ra az igeny es beszereztek Kép
Ugyanigy lehet kerni, hogy nagy csomagtartos legyen, hogy berakhasd a babakocsit is, ill. termeszetesen meg azt is megrendelheted, hogy nem dohanyzo legyen... ez az osszes taxitarsasagnal igy mukodik szerencsere Kép

kamilla(31)
kamilla

"ja a lényeg, hogy a fõnököm nem engedi, hogy otthon maradjak, mert munka van, és helyettem nem csinálja meg senki. Ez igaz, de nekem itt van benn a babám, és õ nekem a legfontosabb. Viszont ha nincs kész valami lelkiismeret furdalásom van"

Lolla,

Ha szepen akarod elintezni, akkor menj el dokihoz, es mondd el, hogy eleg "stresszes" a melohelyed, es nem tudod, hogy jot tesz-e a babanak ez a kornyezet. Szerintem azonnal ki fog irni.
Ha nem akarod szepen elintezni, akkor csak annyit mondj: "Nem megyek tobbet. V. Matol csak 4 orara jovok."

A mi esetunkben addig jo volt a parom a cegenek amig "termo" volt. Miutan egyszer ezt mondta, hogy nem megy be megcsinalni a munkat, azota el is felejtodott. (Tavaly karacsony) Es azota a fonok meg egyszer sem hivta, hogy "hogy van a baba?" Pedig elotte jo volt a kapcsolat. Ugyhogy ennyit a fonokokrol meg az o lelkiismeretukrol.

Amit Te erzel, azt erzi a baba is. Ugyhogy "ne hajtsd tul a babadat!"

Udv, ZoliApu.
Névtelen

Sziasztok!

Lolla!
Próbáld kímélni magad! (Ezt én mondom, aki szintén dolgozik, de úgy érzem, már csak ebben a hónapban! Kép )
Az asztalom alá betettem egy nagy papírdobozt, és azon pihentetem a lábam, így kissé magasabban van.

Norkini!
Pécsen jártam a JPTE-re! Te most is ott laksz? Imádtam az a várost! Kép

Ányez! Kép
Megkaptad a levelem? Akadozott a mail már délután, de remélem az még átment!

Pankamama!
Sokszor eszembe jutsz! Én is küldök energiát, (meg C-vitamint, most ettem egy narancsot! Kép Kép )
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: Judó
24+4
judó

Sziasztok,
Megvagyok, de volt par suru napom, aztan most meg forditok az ocsemnek valami jogi szakszoveget, ami annyira unalmas es idegesito, hogy kenytelen vagyok melle egy csomo csokit megenni! Valoszinuleg meg eltart egy-ket napig, amig kesz leszek vele, de szerintem akkor majd kapok tole valami mas feladatot!

Azt hallottam, hogy a taxiban nem kotelezo a gyerekules hasznalata. En mindig ugy kerem a repterre a taxit, hogy gyerekulessel, es nagy csomagtartoval, de egyelore meg soha nem sikerult gyerekulesest kuldeniuk! Apukam kocsijaba meg nem is lehet beszerelni, ugyhogy marad az olben ules, ami szerintem baromi veszelyes!

Gomboc (Te irtad?),
Nem vagy egyedul ezekkel az ejszakai aggodasokkal! KEt nappal ezelott baromi rossz ejszakam volt, tele remalmokkal koraszulesrol, stb. A hasam is fajt egy kicsit, es melle mindent bekepzeltem! De ez mar csak igy van! Gyurival az utolso ket honapot aggodtam vegig, most ugy nez ki az utolso harmat fogom!
Akkor viszont meg nem kellett egy ketevest cipelnem es futnom utana egesz nap! Estere mar olyan kemeny a hasam, mint a ko, menni alig tudok tole!

Szegeny Barbara, jol megkinozza Eniko! Remelem azota mar kibujt a kiscsaj! Azt hiszem ez a feherkopenyes effektus! Mire beertek a korhazba az izgalomtol elmultak a fajasai...ha otthon maradt volna, lehet, hogy Eniko elobb megszuletik!

12-en jon a szuleszno, mar varom! Kivancsi vagyok, egyben van e meg a mehszajam, es befordult e a kiskiralyfi?! Neha ugy erzem igen, neha meg hogy nem! Ki tudja! Azert hianyzik az ultrahang!

Szepek a babakocsik, lanyok!

Pelenkazotaska: nekem volt egy, de nem igazan hasznaltam 'rendeltetesszeruen', a pelenkazo reszet soha nem kapcsoltam le, hogy arra tegyem a babat, inkabb a kabatomat teritettem ala, vagy ami keznel volt. Nehany pelenka, torlokendo, meg a popsikenocs befer egy kis tasakba, lapos muanyag dobozba, amit egy nagyobb noi taskaba is be lehet sullyeszteni. Nem tartom eleg praktikusnak ahhoz, hogy erdemes legyen erte 'kulon' penzt kiadni! Nekem nem jott be, de lehet, hogy masnak igen!

Csinalom tovabb a forditast, de azert olvasgatlak Titeket!

Timici, nem felejtettem el a szkennelest, borzaszto lelkiismeretfurdalasom is van miatta, meg egy pici turelmedet kerem!

Feltettem a profilomba egy kepet a csaladomrol, igaz, nem a legfrissebb, de jo!

Zsuzsi
27+3
zsuzsi74

Sziasztok Kismamák!

Pankamama! Ne félj, minden rendben lesz! A picikével se lesz semmi baj, mi majd stresszelünk helyetted. Jó?

Csajok! Taxik ügyében. A törvényben leírtak szerint a kötelezõ gyermekülés használat alól kivételt képeznek a taxik és azok az autók, amelyekben nincs hátul gyárilag beszerelt öv. Így a taxisoknak nem kell gyerekülést biztosítaniuk.

Viszont! A Hol-mi rovatban van egy Bababarát ország nevû rovat, ott találtok olyan taxistársaságokat, akik felkészültek erre az igényre, ott van, hogy milyen feltételek mellett. Itt a link:[url=https://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat.php" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat.php[/url]

Kamilla! Én nem úgy vettem észre, hogy erre olyan nagyon felkészültek volna a taxistársaságok. Amikor a fenti összeállítást készítettük, a legtöbb esetben tök hülyének néztek minket, hogy de hát, nekik nem kötelezõ... Meg õk tudnak úgy vezetni... (Ja, a taxisok a legvadabb rodeósok.Kép)

Na, mindegy, remélem, segít valamit nektek a rovat.

Csók:

Dia
Dia

Sziasztok!

Bocsi, hogy betolakodtam ide, én már nem vagyok "friss" kismama, az én kisfiam 13 hónaposKép

Azért pofátlankodtam be ide, hogy nem tudjátok, mi van Kameliával? Õ a barátnõm, és nem írt e-mailt már rég, és itt szoktam naprakész lenni belõle, de utoljára csak azt írta, hogy fájogatott a hasija egyik éjjel. Csak nem????

Puszi, és megköszönnék minden infótKép

Nagyon boldog babavárást, és nagyon szép egészséges babákat kívánok Nektek!!!

Ladányi Kata
LadányiKata (ladán

Kedves kismamák!
Rendszeresen olvasgatlak benneteket, és már rengeteg hasznos dolgot megtudtam, de most ismét a segítségeteket kérném.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet vékony szivacsot vagy valamilyen vastag bélést kapni, ami a kiságyba való fejvédõhöz jó? Merre érdemes elindulni ilyesmit keresni?
Tus (35+1)
Tus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: