na, most jutottam a végére.
Bocsi, hogy csak most írtam, de 5ig a dokinál voltam, mert megint egész nap a mûtõben volt, utána pedig sulim volt estig. Még egyszer nagyon köszönöm a drukkot mindenkinek.

Nagyon jó kis csapat vagyunk.
Orsoly,
drukkolk én is nagyon, hogy a következõ UH-n jobb eredmény legyen és ne indítsák meg a szülést. Minden rendben lesz, úgy kell, hogy legyen és KÉSZ.

Drukk, drukk ezerrel.
Zulu, drukk megy Neked is, hogy maradjon a babó még legalább 4 hetet és közben szépen gömbölyödjön ki.
Norkini, szerintem nagyon jó ár a kocsiért és nem olyan nagy gond, ha nem bolyong a kerék.

Én is ilyet szeretnék, csak eddig az gondoltam, majd szülés után, most viszont egyre inkább azon vagyok, hogy meg kéne venni, ki tudja...
Kataa, gratula még egyszer Alexhez. Sok tejcsit kívánok a szopizás meg megy majd magától meglásd.
Brokkoli, igen az én kisfiam, nem bír magával fene jó kedvében és döngeti a falakat, elképzelésem sincs, hogy mi lesz, ha még nagyobb lesz.
Kamelia,
a mai Uh-n kiderült, hogy Bence is keresztben fekszik, ami azért volt nekem is rettentõ gyanús, mert sokszor van púpom hol a hasam jobb, hol a baloldalán és nagyon intenzíven nyomakszik valami.

Kisebb ütések, rugások a méhszájamnál és a méhem felsõ részénél vannak.

Remélem azért õ be fog fordulni, ha eljön az idõ.
Egyébként, ma nem volt olyan rossz tapasztalatom a terhesambulancián, mint szokott, aminek azért tudtam örülni, tekintve a lelkiállapotomat. Néztek vizeletet , jó volt, aztán mértek vérnyomást, ami elsõre 152/98 lett. Mondom a nõvérnek ez tuti roszz, mert nekem mindig jó a vérnyomásom és ha most sincs gond, akkor ez nem stimmel. Másodszorra a szokásos 132/78 -at mérte.

Kicsit megnyugodtam. Ezután mentem UH-ra, ahol nagyon rendes volt a dokinõ, megnézegette a lepény, méhszájat, babát és közölte, hogy minden rendben van, csak hát túl közel a lepány és az vérezgethet. Aztán annyit mondott kedvesem, hogy a baba is jól van, jobban mint az anyukája, úgyhogy legyek szíves megnyugodni, mert a bab érzi, ha feszült vagyok.

Mondtam neki, hogy most már azért könnyebb lesz megnyugodni, hogy tudom nincs nagy baj.
Aztán már csak az orvosra kellett várni kb. 2 órát.Megvizsgált, méhszáj zárt. Megkérdezte éltün-e házaséletet a párommal, mire visszakérdeztem, hogy ugyan mi az.

Eltiltott tõle, már jó ideje, és azóta sem bûnöztünk, úgyhogy nem e miatt véreztem. Persze a lakásfelújítás biztos nem tett jót, pedig nem erõltettem meg magam csak hát nem pihentem annyit(semmit sem pihentem), mint amennyit kellene.

Na nem írok novellát, ennyit rólunk. Még egyszer nagyon köszönöm a drukkot. Szép jó éjszakát minden maminak és pocaknak.Pusssza,
Timici
25+5