And!
Fejés!
Én gyakorlatilag szopi után 5 perccel fejek...
1. Nekem a büfire gyakran csak 10 másodpercet kell várni, de max 3-5 percet...
2.Büfi után nem rohanok azonnal tisztába tenni, mert gyakran kakil nekem oda

pelenkázás közben, így miközben fejek addig elintézi a dolgát a pelusban...
3.Ha lehet átpasszolom apának is a tisztábatevést pl reggel...
1 fejés 20-30 perc, és akkor úgy érzem kisajtoltam a maximumot(madela mini elktricem van és meg vagyok elégedve nagyon, nem is tudom hogy boldogulnék ha nem fejnék...
Zsófy!
Szegény babóca, már előre stresszelek, hogy Lána hogy fogja bírni a szurit

Majd írd meg hogy volt e láz vagy hasonló...
Szorítok hogy ne legyen...
Szmercsa!
Maximálisan egyetértek veled abban hogy az igény szerinti szopi nekem se jön be...
Akkor egész álló nap csak szoptathatnék, még most 2 hónaposan is, mivel Léna továbbra sem hajlandó annyit enni amennyit kellene, csak annyit szív ki magától amennyihez "ERÕFESZÍTÉS NÉLKÜL, KÉNYELMESEN HOZZÁJUTHAT"...
Tehát max 50-60 milli...én meg fejem utána a többit

Hát nekem se füllik a fogam éjjel 2-2,5 óránként kelni, ezért igyekszem az esti és az éjjeli etetést cumisüveggel intézni...
Ez lehet hogy "lustaság" vagy "kényelmesség", de nekem az nem menne, hogy kétóránként etessek...
Bekattannék

UXI!!!!!!!!!!!!
KÉRLEK NE ADD FEL!!!!!!!ÉN IS PONT ÍGY KEZDTEM, A 2 HÉTEN ROHANTAM A DOKINÉNIHEZ TÁPSZERES RECEPTÉRT, FEJTEM MINT AZ ÕRÜLT, ETTEM MINDENT...IGAZÁBÓL NEM TUDOM MITÕL LETT AZTÁN A 30-BÕL 50 MILLI AZTÁN AZ 50-BÕL 70, DE ODÁIG JUTOTTUNK HOGY 3-4 HÉTIG SZINTE CSAK ANYATEJCSI VOLT, ÉS KIJÖTT AZ 500-600 MILLI/nap ÉS ÉJJEL A SZOPI UTÁN 6 ÓRA PIHENÉS UTÁN MÉG FEJTEM 140-150 MILLIKET!
TEHÁT HA MEGNYUGSZOL TÕLE, KÉRJ TÁPSZERT, ÉS NE ADD FEL, BEINDULHAT MÉG BÕVEN

Nekem sajnos most megint fogyogat, de küzdök érte, hogy legalább maradjon ez a mennyiség egy pár hétig, hogy ne kelljen csak tápszerezni...
Nyúlné!
Kisnyúl zabálnivaló

Na majd még jövök...csak mennem kell vasalni...
Máskülönben ma Léna szinte csak aludt és most meg nézelődik, néha felsírogat, de tuti nem fáj a hasa, mert akkor nem csak 5 percente egyszer sikoltana egyet...
Na ennyit anyós fa..gáról...
Megann