Sziasztok,
hat reggel nem volt tarsalgo, most meg alig birtam vegigolvasni a termest.
Brokkoli, de jo

a kispesti Kistext-et anno en ajanlottam itt a topicban Besztinek. En imadom, Te mar ismerted, vagy Tolem hallottal rola? Csak kiwi vagyok.
Mikor voltal ott, vaszon ugyben volt valasztek????
Iancsa, gratula a szopis parnahoz. En szinte minden jatekban, rejtvenyben reszt veszek es lekopogom, kopp-kopp, eddig mar nyertem parszor, de a szopis parnaert irigyellek. Tok jo, hogy kozolunk sikerult valakine megnyernie. Gratu meg1x.
Csipkebogyo,

nem vagyunk egyformak, en szinte minden kezimunkat imadok:varras, kotes, gyertyaontes, szappanontes, ablakfestes, uvegfestes, patchwork, lakberendezes es sok minden mas. Korongozni is szivesen megtanulnek, de eddig soha nem jott ossze. Jo neked, hogy tudsz, nagyon szep dolgokat lehet csinalni agyagbol, de teny, hogy a kiegetes otthon nem megoldhato.

Parom regen tuzzomancokat keszitett, de sajna ezt sem lehet itthon kiegetni.
Iancsa,

gratula a sok szep gyermeknek varrt dologhoz, ha befejezem a pulcsik, sapik koteset en is nekilatok a fuggony, baldahin, falvedo, maszotakaro varrasahoz, nagy tobbsege patchwork lesz.

De jo, hogy Te mar keszen vagy vele. Pocakosan a szabas tenyleg nem egyszeru, elkepzeltelek, ahogy a foldon szabsz, haaat nem valami alom.
MjMoni, ne izgulj, holnap alaposan megvizsgaljak a babyt, minden rendben lesz. En szivritmuszavarral szulettem, es eddigi eletem soran tala nehanyszor volt kis gond, de szinte elhanyagolhato. A Te babud pedig meg a pocakban van, ki is noheti mire vilagra jon, ha egyaltalan van valami. De szinte biztos, hogy nincs, inkabb csak jobban odafigyelnek ratok, ami szerintem megnyugtato.Nem?
Multkor a vedono nekem is magas vernyomast mert, de aztan mikor ujra neztek rendben volt. Annyit mondott ra a doki, hogy egy ertek nem mervado. Take it easy, please!
Matracbol en sima matracot fogok venni, azt barmikor szivfajdalom nelkul le fogom cserelni, ha kell. A kokuszmatrac nemreg lett nagy divat, es ha valaki abban hisz ill. megengedheti maganak, akkor vegye meg, de azert felnonek a gyerekek anelkul is. Hiszen mi is itt vagyunk.
Zsuzsi, meg nem tudom mi lesz most a kutyival.Nagyon tanacstalan vagyok, remelem, hogy hamarosan hazahozhatom, de ezt majd a jovo heti UH utan tudom meg az orvostol. Ha nem tudom setaltatni, akkor lehet, hogy el kell ajandekoznom, de ebbe nem igen AKAROK/MEREK igazan belegondolni. Kicsit ugy vagyok vele, mint a strucc, ha a fejem a homokban, engem se latnak, ugye?
Kepzeljetek, tegnap estere megint nagyon rosszul lettem. Napkozben minden ok, estere pedig meg akarok halni. Mi lehet ez? Parom aranyos, nyugtat, hogy minden rendben lesz, ne izguljak, de neha megijedek. Olyan jo lenne, ha legalabb meg 8hetet maradna, de persze a legjobb lenne ha vegig. Csak mar egyre kevesebbre teszem a hatart. Most persze itt rugdos ez es jo, de mikor estere bekemenyedik a pocak, ot sem erzem.
Aranyos volt ma az ugyintezo a munkaugyi Kp-ban.Bemegyek, leulok, o elkezd matatni a gepen, majd kb.5perc mulva megkerdezi, hogy beszelek-e angolul. Nezek ra, mint a hulyere...beszelek mondom, de igy 20hetesen mar nem szeretnek dolgozni menni. Akkor kapcsolt, hogy terhes vagyok, egesz addig a lehetseges munkahelyeket nezte. Januar ota nem sikerult talaniuk, pont most mar nem igen kene.

Erre elkezdett szabadkozni, hogy nem mondtam...konyorgom akkora a hasam, mint egy dinnye, nem gondoltam, hogy kulon be is kell jelentenem. Jo mi?
Gomboc,
ne szomizz a kolleganod megjegyzese miatt, szerintem a pocak meret nagyon egyeni, hiszen mi sem vagyunk egyformak. Es kulonben is honnan tudna mekkora kellene, hogy legyen a Te hasad terhesen. Toll a fulebe. Kanginak igaza van, lehet hogy csak irigy.Ugy kell neki.
En eddig 2kg-ot hiztam, igaz volt 20kg sulyfeleslegem, de az biztos, hogy nem a 2kg-tol nott ilyen hatalmasra a pocakom, szoval ennek sincs koze hozza, ugyhogy ne is torodj vele, orulj a pocaknak, lesz majd meg akkora, hogy nem latod majd a labad sem.

Na megyek, mert regeny lett.
Pussza,
Timici
20+4