A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Mozgáshoz: Én megdöbbenve tapasztalom kislányom mozgásait a pocakomban.....rengeteget mozog, és mindig!!! jó vannak fél-egy órás szünetek, de éjjel-nappal mozog. Ráadásul roppant fájdalmas tud lenni amit odabent művel. Én teljesen el vagyok hűlveKép Bence nem ilyen volt, neki megvolt az a napi 4-5 alkalom amikor kb fél órán keresztül mocorgott, és slussz. De sose fájt, mindig hagyott aludni. Bence idekint is ilyen nyugis.....ha azt mondom üljön le, és maradjon ott akor ott marad, legtöbbször szót fogad, nem kiabál, nem rohangászik, inkább "olvas" vagy csendben autózik. Kb Hetente 1-2 alkalommal hisztizik, de hát dackorszakban ennyi kell. Most attól félek nagyon, hogy nehogy Kata meg olyan kis hiperaktív legyen, mrt tuti megőrülünkKép De bízom benne, hogy a nevelés is döntőKép

LÁnyok! A Tena-betétet, és a szülés utánra való hasleszorítót a doki is felírhatja, és akkor sokkal olcsóbb!!!! Mármint a nőgyógyászotokKép Sőt a Tena bugyit is! Felírhatja.

Egyébként a Tena-bugyit én nagyon ajánlom, a helyén tartja a betétet, állati jól szellőzik, arról nem beszélve hogy kimosás után 10 perc és száraz. Én nem is viszek más bugyit a klinikára majd.

Pusz

Zsu
32+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Na hát akkor szép időszak elé nézünk... sebaj, mi akartuk!!! Kép
Angi! Nyomkorászás? Ezt jól megfogalmaztad!!! Kép De én néha egészen biztos vagyok abban, hogy azért rúg belém, pl. most is ahogy itt ülök, mert nyomom és hát közli, hogy húzzak odébb... Lassan már csak ha állok akkor van nyugi... no persze, hiszen ilyenkor rázom a kis fenekét. Kép

Zsuzsófi! Hány ilyen eldobható bugyit érdemes beszerezni?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anita! Én is hallottam már, hogy van ahol kérik feljegyezni a magzatmozgásokat. Neked is kell már járni NST-re?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika, nekem Bencével csak kettő volt, egyiket mostam, másikat hordtam...most min. 4-et akarok venni (2 van egy csomagban) De felírva nem volt vészes ára, talán 3-4 száz ft volt...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bartika,nálunk még nem indult be az NST. Jövő hétvégén töltöm be a 36.hetet, akkor hívom a szülésznőt, hogy melyik nap kezdjükKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

mozilla-val megint nem jön be a babanet, úgyhogy sztem nem sokan fognak tudni jönni a fórumraKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vacak technika... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nekem Firefox-om van, azzal bejönKép De szvsz azért mindenkinek a gépén ott van az Explorer is nem?

Zsu
32+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

lyányok, tessék lementeni a kedvencek közé ezt az oldalt, és akkor bejön, még akkor is, ha esetleg üzit nem enged küldeni.

indianyo

jaja én is azért tudom nézegetni, mert benne van a kedvencekben....Olyan rossz hogy nincs itt senkiKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">Bejelentkeztem a Praxisba a következő Uh-ra, és közben ezt találtam:
Az I. vizsgálat protokollja
12-13. terhességi hét
A magzat(ok) száma
A magzatvíz mennyisége
A lepény tapadási helye, köldökzsinór
Biometria (CRL, esetleg BPD, OFD, HC, AC, FL)
Koponya, nyaki régió, gerinc
Szív
Rekesz
Hasfal
Gyomor, belek
Húgyhólyag (vesék)
Végtagok
A terhességi kor megállapítása

Az II: vizsgálat protokollja
18-19. terhességi hét
A magzat(ok) száma, elhelyezkedése
Életjelenségek
(Szívműködés, Mozgások, Tónus)
A lepény helyzete, szerkezete
A magzatvíz mennyisége
Biometria (BPD, OFD, HC) (APD, TAD, AC)
(FL)
A koponya és az agy szerkezete
Nyaki régió
Mellkasi szervek
Hasi szervek (Rekeszizom, hasfal, Máj,
epehólyag, Gyomor, Belek, Vesék,
húgyhólyag, Genitálék)
Csontrendszer (Gerinc, Végtagok)
Anyai vesék
Méhnyak
Terhességi idő ellenőrzése
Artéria uterinák áramlásvizsgálata
(szükség esetén)

A III. vizsgálat protokolla
30-32. terhességi hét
A magzat(ok) elhelyezkedése
A magzatvíz mennyisége
A lepény tapadási helye,
érettségi foka, vastagsága
Életjelenségek
Biometria
Szervek szerkezete: Koponya
Arcprofil
Testkontúr
Gerinc
Szív
Rekesz, gyomor
Vesék, húgyhólyag
Anyai vesék
Flowmetria (szükség esetén)

A IV. vizsgálat protokollja
36-38. terhességi hét
A magzat(ok) elhelyezkedése
A magzatvíz mennyisége
A lepény helyzete, érettségi foka, vastagsága
Életjelenségek
Biometria
Köldökzsinór elhelyezkedése
A magzat biofizikai aktivitása
Téraránytalanság kizárása
Magzati súlybecslés
Hegvastagság mérése (császármetszés után)
Flowmetria (szükség esetén)

Nadine: ezek alapján simán rá tudsz kérdezni a vizsgálatokra,ezek azok, amiket kötelező nézni egy-egy UH-n. Kép</font>

indianyo

Eszti, Annácska, Betty:
Én holnap tornán ott leszek Kép

Mamacka, Eszti, Betty:
Én megyek az előadásra. Van valakinek kedve 35-kor (hogy ne kelljen rohanni, mint múltkor) az aluljáróban talizni előtte?
Ha párhuzamiosan lesz a 2 előadás, akkor nem tudom melyikre megyek Kép Jó lenne mindkettőn jelen lenni.
Ha úgy van, jön valaki szülőszoba látogatásra is? Kép

Lyly:
Én egy csípő szabású tréning gatyómban tornázom, letolom a hasam alá, és egy hosszú pólót húzok fölé.

Pelenkázó táska: nekem volt/van, sötétkék, tehát mindenhez jól illik, és baromi praktikusnak találom. Rengeteg fakja van, mindennek megvan a maga helye benne, és lehajtva a külső réteget, simán pelenkázható bárhol a baba. Azoknak érdemes venni, akik sokat mennek babával. Mondjuk én seoha nem tudtam otthon ülni. Lányom 5 hónapos volt, mikor babakocsi, babatáska, hátizsák, gyerek, felpakoltam a vonatra és irány balaton (egyedül), meglátogattam a szüleimet a kempingben 4 napot sátorban aludtunk Kép nagyon jó volt! Mondjuk a vonatra fel és leszállás érdekes volt, mert babakocsit ugye csak csukva lehetett, és nem volt 4 kezem Kép

3. CTG: ma reggel voltam, SEMMI keményedés, vizelet tiszta, vérnyomás elfogadható, bár az alsó értéket magasnak találom. Sebaj Kép

Titati 37+5
titati

Azért pelenkázótáska nélkül is lehet sokat menni Kép Pl Borcsa vagy én sem vagyunk itthon ülők, és nem hiányzott Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Titati, Cory: kórházba elég egy 28 db-os csomag pelenka, vagy inkább 44db-ossal számoljak?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: szerintem elég a 28db-os, de ha úgy érzed közben, hogy nagyon fogyóban van, kérjél még a családtól Kép

cory
Budapest

Köszi Cory, én is így gondoltamKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati, találkozhatunk az aluljáróban! Szülőszobalátogatásra pedig szívesen megyek még egyszer. Legalább szokom a látványt. Kép
Nekem se Mozillával, se Explorer-rel nem jött be idáig a net.
Na majd most. Kép
Lyly, én is pont úgy tornázom, mint Titati, melegítő, poci alá, póló. Amúgy lehet kapni terhes macikat, próbáld fel azokat is, biztos kényik. Kép
Vendég

<font color="119911">Sziasztok,
megjöttem a dokitól.
Sajnos tényleg nem lesz csütörtöktől vasárnapig, mert elküldték egy konferenciára. De nem hiszi, hogy szülni fogok a héten. Ha mégis, akkor a kollégája lesz.
Még mennem kell vérvizsgálatra és ha nincs semmi szerdáig, akkor magzatvizet nézünk szerdán.
A méhlepény teljesen érett. A baba meg totál kitölti a pocakom. BPD: 94, HC: 336, AC: 329, FL: 78. A méhszáj 2100.
Max 1 hetet hordhatom túl, tehát max február 7-ig maradhat bent.
Nagyon cuki a pofija egyébként. Kép

Puszi. Mindjárt elolvasom, hogy ma miket irtatok.

Angi 38+3</font>
angi79

<font color="119911">Bartika, Anita,
nem nagyon tudom másképp írni, mert nyomkorássza magát. Hol jobbra, hol balra tolja ki a hátát illetve a popót. Majd megtudjátok, hogy milyen az. Szűkös már a helye. Kép
Pelenkázótáska:
nekem is van és rá lehet tenni a babakocsira vagy vállra. De még tapasztalatot nem tudok mondani.</font>
angi79

Hú, Angi, nagyon szép nagy már LidikeKép Max. febr. 7? Nagyon itt vanKép Szorítok, hogy megvárjátok a dokitokat!
Én már tudom milyen ez a nyomkorászás, már Boti se nagyon fér másképp...pl. most is a popsiját nyomta kiKép (Úgy alszik, mint az anyjaKép) Csak olyan édesen fogalmaztad meg! Box, rúgás már nem nagyon van nálunk sem, csak ilyen "nyomkorászás"Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na végre be tudtam lépni ide hozzátok! Egész nap nem engedett be a babanet! Nem szeretem mikor akadozik a fórum! Kép Na most visszaolvasok! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nekem se jött ma be normálisan, de az az érdekes, hogy a lakóhely szerintibe tudtam írni, ide viszont nem... Egyszerűen nem voltak itt a csoportok... Kép

Cory,
ma kaptunk mi is Tesco újságot és holnap megyünk is, mert Sopronra is kiterjed az akció! Kép Tényleg vannak benne jó dolgok, de mi most csak apróságokat veszünk.

Holnap megyünk babakocsit venni! A Momában (Sopron) veszünk Toma márkájút 40.000,- Ft-ért, mózeskosárral és pelenkázótáskával. Pelenkázótáskát néztem már egy netes oldalon, 4.790,- Ft-ért, de ha van a kocsihoz, akkor ez már kihúzva. Így a pelenkázólapon kívül (ami 2.909,- Ft) már csak apróságok vannak, amiket beletettem a virtuális Kép kosaramba, és így már lehet, hogy nem jönne be az 1.500,- Ft-os szállítási költség. Először meg akarom nézni azt a boltot is a buszvégállomásnál Sopronban, amit Nicika mondott, mert ha ott az apróságok olcsóbbak, akkor nem érdemes netről rendelni. A Momában a pelenkázólap 3.400,- Ft-ért van, az sem vészes a 2.900-hoz képest. Szóval meglátjuk. Kalkulálok, aztán majd lesz valami.
De az biztos, hogy holnap Moma, buszvég és bemegyünk a Tescoba is, mert van Johnson popsitörlőcsomag akcióban, így 6 Ft-ra jön ki db-ja. A gyógyszertári tikketeket meg máskor is beválthatjuk, úgyis lesz még mire. És mivel baba még nincs, nemtom mire lesz érzékeny a bőre és mire nem, szóval jó a Johnson-os.

Lyly,
szabásmintát nem tudok. Kép
Hálóingból én legalább annyival készülnék, ahány napot bent kell lenni. Ezt ugye nem pontosan tudja az ember, legalább is én még nem érdeklődtem utána, hogy itt mennyi, de szerintem én 4-5 db-bal készülök. És az a pár száz forintos bőven megfelel.

Nekem a mai napon tűnt fel, hogy ma kevesebbet mozgott a lányka, mint pl tegnap. Vagy a tegnapi volt sok?? Kép Nemtom. Mi mindenesetre nem vagyunk még a harmicvalahányadik hetekben, így ehhez még nemtok hozzászólni..

nadine81

Nadine, Nicika: az oldal címét adjátok hozzá a kedvencekhez és belépéskor azt nyissátok meg ahelyett, hogy keresitek a csoportokat! Így bármikor be tudtok lépni.

indianyo

Indianyó,
és így írni is tudunk, vagy csak olvasni?

És lenne még egy kérdésem! Kép
Pontosan mi az az MSN? És mit kell tennem, hogy nekem is legyen?

nadine81

Jaj Indianyó,
és melyik címet? A főoldalét? Vagy azt, ahol még csak az van, hogy melyik csoport? Vagy már közvetlen azt, amelyiken mi vagyunk? Tehát nyissam meg a 2006. tavaszit, és utána tegyem kedvencekhez?

nadine81

Nadin! A chicco az egyik legdrágább melltartó betétek egyike! Az egyik legolcsóbb és legjobb a DM Babylove márkájúja! Abban 30 db van és kb. 350-400ft! Én még vettem Fixiest is, abban is 30 db van de az már 600ft volt. A Babylove-osban még az a jó hogy van rajta ragasztó csík amivel hozzá ragasztható a melltartóhoz. A chiccoshoz, Fixieshez nincs ilyen ragasztószalag! Ja és ugye a DM-ben múltkor én is vettem eldobható pelenkázó alátétet, szerintem tökéletesen megfelel az útközbeni pelenkázáshoz!
Pelenkázótáska: én kaptam a babakocsihoz, aminek nagyon örülök, mert ugye színben passzol! És ez a táska nekem tökéletesen meg fog felelni! Ha meg esetleg nem férek el benne, akkor a kocsin van egy halom fiók meg pakolós rekesz!
A Tescos akciók Sopronra is érvényesek ám!

Alvás: Egész éjjel iszonyú rosszul aludtam! Nem vicc, de óránként felébredtem. Persze akkor már gyors pisi, baba felébredt és iszonyú mozgásba kezdett. És ez ment egész éjjel! Úgyhogy fél 9 után még 11-ig tudtam aludni, és így sikerült valamennyire kipihennem magam!

Az én kezembe pedig Interspar katalógus került, abban is rengeteg babás holmi van leakciózva!
Többek között:
Libero + papír kéztörlő + Zewa pzs 3049ft
Huggies pelus 2790ft
Johnsons popsitörlő kendő 3 db-os 1265ft
Nívea termékek
Johnsons termékek
Pampers 4*72 db-os popsitörlő 1699ft
Pampers pelus Jumbó pack 3499ft
Ariel 6 kg vagy 3 liter 2699ft
Ha együtt veszed a Pamperst meg az Arielt akkor 5890ft
Elemes orrszívó Living Lab 7990ft
Babyphone hordozható bébiőr 9990ft
Kamerás plüssmaci bébiőr (a nózija helyén van a kamera) 14990ft
Plüss rugi 1590ft
3részes bébi garnitúra 1990ft
Bébi kókuszmatrac 6*120cm 7490ft
Játszószőnyeg 1990ft
5 részes gyerek étkészlet 499ft
Na lényegesebbeket leírtam! Az akció 01.19-02.01-ig tart!

Maminti! Igazán gratulálok a jó hírekhez! Szépen nől a babóca!

Magzatmozgás: Az én babám simán lemozogja a napi 10-et. Mondjuk most már annyira kitelleszt hogy minden rezdülését érzem! De főleg mikor a gyomromnak támasztja a talpát és nyomja felfelé! Ja és általában akkor rumlizik odabent mikor én aludni próbálok. Remélem ha kibújik, akkor azért nem így lesz! Állítólag a halak jegyű babák nagyon jó alvók!

Hálóing: én nem fogok 3-nál több hálóinget bevinni a kórházba. Úgyis minden nap bejönnek hozzám, úgyhogy majd hazaküldöm a szennyest és másnap már hozzák is tisztán!

Zsuzsófi! Én vettem Tena fix bugyit és felpróbáltam! Tényleg nagyon kényelmes! Én pár hete vettem 426ft-ért!

Titati! A CTG alapján még babóca nem várható a héten ezek szerint!

Angi! Tök furán hangzik hogy a betöltött 40. hét előtt már magzatvizet néznek. Itt Sopronban csak túlhordásnál szokták! És akkor is csak 2 naponta! Már jó nagy Lidike! A méhszáj is készül! Már nekem is 2100-as! Február 7 már nagyon közel van! Hú de izgi!

KépKép
nicika

Viko! Javaslatodra betettem az oldalt a kedvencek közé! Kép

KépKép
nicika

Nici,
és azt a Tena bugyit hol vetted? Kép

Nekem ma tényleg alig mozog. Normális ez?

nadine81

A Tena bugyit gyógyszertárban vettem itt Lövőn! Bármelyik gyógyszertárban kell hogy tudjál venni! Amúgy méretezve van! S-M-L-XL Én L-eset vettem és az tökéletes méretre! Te is kb. hasonló testalkat vagy mint én, szerintem neked is az L-es lesz a jó! És az enyém legalább nem ronda zöld mint az XL-es Kép, hanem fehér és barna csík van rajta! Megmutatom:
Kép

KépKép
nicika

Nadin! Nekem is alig mozog ma, de ezt igazán nem csodálom, mert végig rumlizta az éjszakát! Kép

KépKép
nicika

nadine, (már másodszor írtam le de nem jön össze a nagybetűKépKépKép: Szóval: Nadine)

Az MSN egy csevegőprogram, ahová e-mail cím alapján felveheted az ismerőseidet, és bármikor beszélgethetsz velük, amikor a gép előtt ülnek, no és persze ha be vannak jelentkezve. Ha van mikrofonod, akkor telefonálhatsz is, ha webkamerád is van akkor meg lehet videobeszélgetni. Ezen kívül vna még egy csomó plusz benne, amit most nem sorolnék fel ha nem bajKép

Innen tudod letölteni, ingyenes:

http://messenger.msn.com/Xp/Default.aspx

Az oldalunkat meg úgy tedd be a kedvencekbe, hogy belépsz a társalgóba, majd a gyermekek/magzatok csoportba, és innen a mi topicunkra kattintasz JOBB!!! klikket, és megnyitás új lapon, vagy új ablakban, amelyik neked jobb. És innen az új ablakban mentsd el a kedvencek közé, és akkor frissíteni is tudod, nem ugrik vissza. Remélem érthető voltamKép

Zsu

Ui megyek kókuszgolyót csinálni, már 3 napja azt eszünk, hol én nyavalygok érte, hol BenceKép Nem is tudom ki a terhesKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">Nadine, azt a címet amelyik oldalon most épp vagy. A lap tetején találod a kedvencek feliratot valahol a frissítés körnéykén, arra rákattintva feljön a lap bal oldalán a a kedvencek rész, ott kattints a hozzáadásra, majd az OK gombra.
Ha egyszer már bent vagy az oldalon, akkor nagy valószínűséggel írni is tudsz majd. Nekem sikerült Kép Minden alkalommal érdemes innen elindulni, így biztosan oda érsz, ahová eredetileg is szerettél volna. Ha több babanetes oldalt is látogatsz, akkor a hozzáadáskor az ok gomb előtt nyiss egy új mappát, nevezd el mondjuk babanetnek és akkor oda fel tudod egyneként venni az összes oldalt.</font>

indianyo

Nekem XL-es van, és jó még az én 138 cm-es csípőmre isKép

nekem is alig mozog ma, meg is ilyesztett, mert ma éppen egy elhalt magzatról olvastamKép Kell nekem az ilyet elolvasni. KépKépKépKépKépKép De megkértem szépen hogy mozogjon mert ideges vagyok, na akkor kegyeskedett rugni kettőt-hármat...

Na tényleg megyek mert soká leszek készen...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">Nadine: az MSN pedig egy csevegőprogram, ahol elsősorban írásban tudsz beszélgetni másokkal. Van még ennél sokkal jobb is, a yahooe, de azt az itteni topikban kevesen használják, míg msn és skype (egy harmadik hasonló) sokaknak van.

Igen, a kedvenceket mindig az adott oldalra belépve tudod beállítani és érdemes őket csoportosítani, ha sok kedvenced van,. így például a táblát is beteheted és bármikor megtalálod különösebb keresgélés nélkül. </font>

indianyo

Nici,
akkor én is megnézem holnap. És ez pontosan mikor kell majd? Most, hogy nagy a poci, vagy akkor, amikor kell, hogy tartsa a betétet? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem! Kép És egy csomagban volt 2 db? És így volt csak 426 Ft? De gondolom nem receptre vetted, henem csak úgy. Vagy?
Méretben nem vagyok biztos! Te csak ülve, ágyban láttál ám, meg köpenyben! Vigyázz! Kép Nagy ám a seggem! Kép

Zsu,
megnézem mindjárt az MSN dolgot. Köszi! Kép

Zsu és Indianyó
köszönöm a kedvences dolgot, az szokott ám menni, csak azt nem tudtam, hogy a babanetnek melyik oldalát érdemes betenni oda. A főoldalt, vagy azt, ahol mi vagyunk. De akkor ezek szerint azt, ahol mi vagyunk.

nadine81

Sziasztok Kép
Angi Kép
Szép nagy babócád lesz Kép Hű de piszok irígy vagyok, hogy már itt tartasz Kép
Bízom benne, hogy nem most fogsz megszülni, míg a dokid nincs itthon Kép
Akratam kérdezni, hogy hol vetted meg a jobb típusú textil pelenkát? A másik, hogy végül 56-os és 62-es rucikból végül hányat vettél? Illetve hosszú-rövid ujjú badyk arányát is meg tudod mondani?
Bocsi, hogy rád zúdítottam ennyi kérdést Kép

Lyly Kép
Örülök, hogy te is itt vagy Kép
Szerintem is elég a 3-4 hálóing, szabásmintám sajna nincs, a C&A jól hangzik Kép

Titati Kép
Örülök, hogy minden rendben Bogyóval Kép
Akkor ezek szerint te sem szülsz a héten Kép

Titati, Eszti, Betty Kép
Holnap tuti nem megyek tornázni.

Ágival voltunk előadáson Kép Nekem nagyon tetszett Kép

Holnap csak este leszek, mert reggel megyünk Pécsre Kép

Annácska 29+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nadin! Ez a Tena bugyi majd szülés után kell, hogy ebbe ragaszthasd a betétet! 1 csomagban volt két darab és így volt ennyi az ára! És nem receptre vettem, hanem csak úgy simán! Amúgy meg már láttam rólad pocifotót amiben bugyiban vagy! Hidd el nem nagyobb a segged mint az enyém! Kép

KépKép
nicika

Annácska,
Nektek is hamarosan eljön ez az idő.
Az újabb pelusokat a Mega Toysban a Kenguru Goldban vettem illetve a Kikaban, de most írta valaki, talán Cory, hogy ez a cseh pelus jelenleg olcsóbb a Tescoban.
Én most csak hosszú ujjúakat vettem, de kaptunk 1-2 rövidet használtan bodyból. 7-8 darab van talán mindkettő méretből. Rugiból és olyan 8 db van. Meg vannak nadrágok pulcsival.

Jó utat Pécsre!
angi79

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk. Nem olvastam vissza, mert lusta dög vagyok.Kép

Alig voltam itthon ma. Megjártam a háziorvost, gyalog.Kép Vagyis a HÉV-től gyalogoltam, olyan jó 15 percet. Odafelé, még jól is esett, aztán fél órás sorba ülés után bejutottam, majd irány haza. Nah, ott már volt némi problémám, mert aszittem becsorgok.Kép De kibírtam hazáig.Kép Aztán kicsit pihentem, majd elhaladtam szülésfelkészítőre. Most értünk haza. Relaxáció, és légzés volt a mai téma.Kép érdekes volt ez is.Kép
Jah, és a másik dolog. Alexnek szerintem szülésznő alergiája van.Kép Vagy legalábbis a hangjára.Kép Megint végig rugizta, meg nyújtózkodta az egész előadást, és megvolt az első beteszem a lábam anya bordái közzé, mert az olyan jó.Kép Aszittem beszarok.Kép

Most megyek papázok egy kicsit.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 31+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Angi Kép
Tudom, hogy hamarosan itt van ez az idő, de olyan jó érted izgulni Kép
Köszönöm a segítséget Kép Holnap megnézem a pelenkát Kép
Én is úgy gondoltam, hogy jobb a hosszú ujjú bady, szerinetem bőven elég később venni rövid ujjúakat Kép

Nancsika Kép
Lehet, hogy szülésznő allergiája van Alexnek, bár inkább csak örült annak, hogy végre nyugi van és tud mocorogni Kép
A borda beakasztás nagyon jóóóó Kép Ismerem Kép

Annácska 29+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Jaj, lányok én felakasztom valahova ezt a babanetet, vagy a gépet, vagy magamat. Egész délután képet próbáltam feltenni, de hosszú-hosszú percek után is csak azt írja ki, hogy valami nem okés, próbáljam később. Basszus. Mindegy, majd máskor, amikor lenyugszom...

nadine81

Nálunk még mindíg nem volt bordabeakasztás! Viszont gyomornyomkodás annál inkább és a hugyhólyagomat sem kíméli a kis Drága! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok lányok! Sikerült végre túljutnom két vizsgán. Az egyik biztosan megvan, a másik írásbeli volt, csütörtökön lesz eredmény. Fél négyig tanultam, utána pedig Mazsola edzett belülről reggelig, úgyhogy miután hazaértem végigaludtam a nap maradék részét...
Jó sokat írtatok! Kép Majd böngészem egy kicsit a hozzászólásokat.
Megy valaki holnap az előadásra az Istvánba? Szívesen csatlakoznék...
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Szinte egész nap próbáltam bejutni, de nem engedett be ez a vacak. Hajrá, hajrá babanet. Kép

Holnap nagy menet lesz, szorítsatok nekem. Be kell mennem a kórházba, és az orvos eldönti, hogy hazaenged-e újabb 10 napra, vagy bent kell maradni. Lesz mindenféle vizsgálat: laborok, áramlásos UH, NST, nőgyógyászati vizsgálat (gondolom kenetvétel is) Szóval a legjobb esetben is ott töltöm az egész napot.

Szorítsatok nagyon, olyan jó volt ez a 10 nap itthon. Kép

Mariann
34+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka! Nagyon szorítok neked! Meglátod, minden rendben lesz! Kép
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Mariannka Kép
Nagyon drukkolok neked holnap Kép
Remélem nem kell bennt maradnod és a manócskáddal is minden rendben lesz Kép

Szép álmokat mindenkinek, holnap eset jövök Kép

Annácska 29+1

annácska

Mariann: én is nagyon drukkolok nektek újabb 10 napért otthon Kép

cory
Budapest

Trose:
Nekem mindig aláíratják az épp kéznél levő orvossal. Egy számot kap, a 10 a max., az a tökéletes. Illetve vérnyomás kerül rá, meg a vizelet tisztaságát vezetik még rá. Ennyi.

Eszti:
Akkor tornán mindent megbezsélünk. Kép
Más nem akar talizni az előadás előtt?

Titati 37+6
titati

Mariannka: Megy a NAGY drukk!

Nyf:
Gratulálok a vizsgádhoz!
Mi Esztivel 2-en már tuti megyünk. 14.35-kor talizunk az aluljáróban, ahol fel kel jönni a kórház felé (metróból balra, gyógynövény, meg ruhás bolt előtt). Ha gondolod Téged is bevárunk Kép
Csakk egy képet kérünk szépen, hogy tudjuk kit kell várni Kép
titati

<font color="119911"> Jó reggelt!
Trose,
nekem egy doki mindig megnézi és kiértékeli az NST-met, de csak aláírja. A kiskönyvet még soha nem nézte senki. Vizelet és vérnyomásvizsgálat is van, mint Titatinak.
Annácska,
kedves Tőled, hogy aggódsz értünk. Kép Anyós is most hívott, hogy jól vagyok e. Mondta, hogy most sűrűbben fog hívni. Na ezt azért nem annyira díjaznám... Ok, csak aggódik, de anyu is, és akkor már ketten vannak!!!
Nyf,
gratula!
Mariann,
megy a drukk!
Nancsi,
lehet, hogy a fiad valami fiatalabb szülésznőt képzelt el magának! Jó csávó! Kép A bordadolog az nem semnmi, én mindig azon filózok, hogy nem töri e el. Kép
Csema,
gratula Neked is a jó eredményhez!

Puszi.
Angi 38+4</font>
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: