A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="119911"> Jó reggelt!
Cory, Mamacka,
köszi a választ. Anita típusút veszek.
Alina,
tényleg pihizz. Szerintem is lassan beilleszkedik Márk feje és ez nyom Téged. Nekem még nincs ilyen, így aztán simán beelőzhetsz! Kép
Nekem nem lesz vérvétel már. Nem olyan régen volt egy. A keneteket pedig a 38-39. héten veszi le a dokim.
Vok,
nem fog minden héten ilyen sokat nőni, de azért lesz még szép nagy pocód! Kép
Annácska,
sajnállak ez a nem alvás dolog miatt. Remélem azért a 7végén többet tudsz pihizni.

Mindenkinek szép szombatot!</font> Kép
angi79

Sziasztok!

Alina
Szerintem a sima lecsatolhatós azért nem túl jó mert ha kikapcsolod keresheted a hátad közepén a pántot! Ráadásul a szopisat is tudod utánna hordani csak a méret miatt nem esetleg de az a másikra is igaz. Viszont mi szeretnénk még gyerkőcöt így még biztos fogjuk használni.

Angi
Az Anita szerintem a legjobb... ők eredetileg mellműtött nőknek készítettek melltartókat, így az anatómiai kiképzésre anyagválasztásra nagy hangsúlyt helyeznek. A kismamákkal később kezdtek foglalkozni... egy -két hónapja volt egy Anita konferencia... nagyon aranyosa Magyarországi képviselője! Egyik barátnője anno mellrákos lett és akkor még nem volt semmi a számukra, elkezdett külföldön kutakodni, egész addig amíg végül bevezette Magyarországra is...

Annácska
Köszönöm! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem a pizsim, és a pocikötőm amit legutóbb feltettem is Anita! A pizsi nem is volt olyan drága azt hittem több lesz... olyan 5000 Ft körül van...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska
Te 90-est???? az a körméret száma... olyan kis vékonyka vagy... nemértem már én ezeket a számozásokat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadine
Még neked akartam, hogy gratula a látványos mocihoz...

...mi szilveszterkor le is filmeztük,hogy bulizott odabennt! Olyan kis aranyos! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka: ezt nem is tudtam, na, majd körbenézek, van-e az én méretemben is.

Szopis melltartó: én sima kismama melltartót használtam a szopihoz is úgy, hogy alulról felhúztam, mell elő, majd szopi után vissza. De az én méretemben lévő szoptatósat tuti nem nő tervezte, mert mindenre alkalmas, csak szoptatásra nem. Ja, nekem csak Anita van, mert a Triumf ekkorát már nem gyárt simában sem.

Alina: nekem lesz vérvétel a végén is valamikor.

cory 30+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Egyébként egy márkás Triumph vagy Anita szoptatós melltartó kb mennyibe kerül?

KépKép
nicika

Nicika: én Anitát használok, az 5-6 körül. De hogy más fazonjai milyen árban vannak, azt nem tudom, mert nekem csak 1 jó.

cory
Budapest

Cory! Köszi! Akkor az jó húzós! De mondjuk gondoltam!

KépKép
nicika

Leányok, ha elég rugalmas a melltartó anyaga, akkor azt nem kell levenni, hanem vagy alul, vagy felül kikapja az embör lánya a cicit, és már mehet is a szopi. Nekem is óriási cicijeim vannak, de garantáltan és kipróbáltan a nem túl szűk és rugalmas anyagú melltartók működnek: nem merevítős és szivacsos (férjnek nevezett nagyméretű gyerekemmel anyósterhes időkben kipróbálva KépKépKép )

indianyo

Viko: van akinek a tejbelövelléskor 2-3 számot nő a melle, ahhoz kevés a rugalmas anyag Kép

cory
Budapest

cory, én csak arra értettem, hgoy nem kell feltétlenül méregdrága szopimelltartót venni, lehet nagyobb számban rugalmas anyagból is melltartót venni - feleannyiért... ez nyilván a kispénzű elsőgyerekes mamáknak segítség, mert a tapasztalt mamák már úgyis ismerik a dörgést Kép akinek pedig telik rá, úgyis megveszi mindazt, mi szem-s-szájnak ingere Kép

indianyo

Lányok! Mikor érdemes összepakolni a korházi cumót?
Én még ma megyek pár dolgot vásárolni Sopronba apával! Még pl popsitörlőnk és textilpelusunk sincs!

KépKép
nicika

Bocs, lányok, most OFF leszek

Eszter, rájöttem, miért is irritál engem irgalmatlanul Palotás Petra: Mert tiszta Csépes Olimpia a csaj... dekoratív kéreg, folyamatos visszaigazolás-kéynszer szexis külsőről és nincs mögötte semmi...

indianyo

SziasztokKép

Szopcsipárnások gyors kérdésem lenne:
Eddig mivel fiam birtokolta a párnicskut nem nagyon szaglásztam, de ma reggel követelte hogy feküdjem mellé én is és akkor megcsapott egy szag belőle, olyan gyógyszer vagy nem is tom mihez hasonlitsam, de az tuti hogy a párnából jött, volt másnak is ilyen tapasztalata?? Esetleg a huzatnak lehet ilyen szaga, bevallom, mivel elorozta a fiam igy még nem mostam ki a huzatot...

Szoptatós melltartóKép
Mivel magam részéről vagy háromszor álltam sorba mikor anno a melleket osztottákKépKép igy én meg se probálom a lehetetlen, az én méretemben még a sima melltartó megvétele is művészet,nem hogy a szopisé, ekkorában még az anitában se tudtak adni a fiamnál, azóta nem kérdeztem....
Én azt csináltam, hogy a meglévőket használtam azzal a módszerrel amit Vikó is mondott, szopi idején fogtam és kiszabaditottam az aktuális cicit, szopi után meg visszavarázsoltam a börtönébeKépKépKép Szerintem most se nagyon fogom másként tenni...

MamackaKép
Nekem spec nagyon tetszik a rajzod, aki meg öregasszonyosnak nevezte annak tuti izlés ficama van, vagy lehet hogy neki a miniszoknyás, techno fejű pocis mami jön be... no comment...
Örülök, hogy jól jöttetek ki a papirmunkából apával, azért volt benne egy csöppnyi rizikó....

AlinaKép
Jó hogy jöttél újraKépKép A magnéziummal azért továbbra vigyázz, ha mész a dokidhoz kérdezz rá hogy meddig szedheted még, nem rég irkáltunk róla többen, hogy a 36. hét után nem ajánlott mert gátolja a szülés beindulását.

Most néztem a kismamaújságot és van benne hirdetés kókuszmatracra, elég elfogadható áron (nincs 5 ezer Ft) 120*60 as méret, aki még nem vett annak lehet hogy most jól jön ez az info...

VokKép
ne izgulj, szerintem nem hinném hogy 120as lesz a pociméretedKép Ami meg a cipőfüzést illeti ilyenkor jön jól apa segitségeKépKép

Éjszaka több részletben sikerült aludnom, mit ne mondjak nem érzem magam igazán fittnek... Drága kincsem, édes kisfiam este vacsi nélkül dölt fel mint a postamaci, ugy aludt el, ennek köszönhetően felébredt hajnali fél kettőkor és közölte hogy most ő konyhába akar menni és éhes... baromi boldog voltamKépKép, bevágott egy negyed pogácsát, megivott egy pohár vizet és visszadölt, mintha mi sem történt volna... Ezek után jött apája, aki meg nem tudott aludni rendesen, mert este ugye bekolázott a drága, igy kiült nekem számitógépezni... Reggel meg ugye mindkettő egyszerre közölte velem hogy éhesek... Áhhh mi lesz még itt ha megjön a tesóKépKépKépKépKép:Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nicika,
nekünk sincs még se textilpelus, se eldobható, se popsitörlő, se semmilyen kenőcs/tisztítószer, még babakád se....
A babacuccokat se mostam még ki.
Igaz, még csak 30 hetes vagyok.

Olvasom az UH eredményeket, mekkora babák vannak itt!
És még én izgultam, hogy nagy lesz Pici PetiKép

Tegnap aláírtuk az adásvételit, 2 hét múlva megyünk a bankba, és legkésőbb márc. 15 költözés!
(Ha a bank nem utasít el)
Már lerakták a csempét meg a járólapot a konyhában meg a fürdőben, amit kiválasztottunk.
Jöv. héten beszéljük meg a szobák színét.
Ha nem kapjuk meg a kölcsönt akkor haza kell költözni a szülőkhöz, ahol külön szobánk se lenne egy darabig Kép
katicuska

VikóKép
Meg van a kajcsi neve, ami multkor az istennek se jutott eszembe: tápióka... ezért járt mindig az eszembe a hüle csicsóka, mert hasonló a hangzásaKépKépKép Jah és szóltam Krisztinek a szótár miatt, hogy majd az elhozatalt megbeszéljük, azt mondta hogy ha szólsz majd szivesen átmegy érte hozzádKép

KaticuskaKép
Csak pozitív hozzáállás, igenis sikerül, és tessék venni egy nagy naptárt, beleirni nagy betükkel hogy március= költözés az új!!!!!!!! lakásba, amit már a ti izlésetek szerint alakítanak ki. Jah és egy másik cetlit mellé tenni, hogy megkaptuk a bankkölcsönt hurrá!!! Szal hinni benne, és csak is sikerülhetKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Trose Kép

ASTI Gyermekáruház, IX. ker, Soroksári út 110. Tel: 476-5088

elég sok minden most akciós náluk január 31 igKép

Kókusz matracot 4690 ért hirdetik.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági, igen, a tapióka az sago angolul, én utálom, gyógyszeríze van Kép Indiában nagyon közkedvelt, böjtkor ezt eszik, brrrr.

A szopipárnához: ki kell mosni a külső huzatot, mert a frissen festett anyagot érzed. Szóval ez nem lett beavatva, mielőtt varrták, csak úgy durr-bele! Az enyémnek is ilyen szaga van, de ezt már ismerem, az olcsó karton anyagok szoktak így szaglani a festéktől, ez elmúlik majd az első mosáés után, csak vigyázz a hőfokra, mert összemenős anyagok ám ezek Kép

A kókuszmatrac-lelőhelyet oszd meg velünk lécci Kép

Pusszancs minden mamának!

Máma főztem lencselevest mustáros-tormás joghurttal ízesítve, elég fincsi Kép

indianyo

AnnácskaKép
Ezt nem mondod komolyan, hogy tágul a szeméremcsontom???Jesszus. Para vagyok. Azért kösziKép
Mármint melltartót azért nem kellett hordanod mert picik voltakKép??
A 6órás kelés...brrrr.Szegénykém.

Angi
Nem szeretnélek beelőzni!!!
Még annyi mindent terveztem februárig...a babaszobát is csak jövő héten kezdjük rendbe tenni.

Mamacka
Ebben is van igazság...Kép

Ági
Köszi ari vagy.Komolyan gátolja??? Na látod most ez nekem új..Köszi az infót.
Látom nálatok is zajlik az élet!KépNálunk sem egyszerű Apa, és jön még egy hapsi..biztos én is kész leszekKép

Vikó
Most Látom te is azt írtad mint Annácska. De normáis ez? Mármint nekem még van 1 hónapom. Vagy nincs???Kép
(egyébként tudtam hogy Te biztos tudsz segíteniKép)
Én is szeretném megnézni Férjecskédről meg rólad a képeket....Hol lehet??

Katicus
Drukkolok hogy megkapjátok a kölcsönt...biztos megkapjtok. Ne idegeskedj.

Alina
Vendég

Ágiboszi,
köszi a bíztatást!
Pozitív hozzáállás nélkül bele se fogtunk volna...
katicuska

Alina, igen, nemcsak, hgoy tágul, hanem puhul is - őrület, én is csak néztem, mikor olvastam... igen, a harmadik trimeszterben már elkezdődnek szép lassan ezek a dolgok, hgoy mire a baba ki akar bújni, már előkészüljön a test a nagy útra.
Én azért vagyok ilyen baromi okos Kép mert nagyon jó, mindent elmagyarázó könyvem van.

Majd mindjárt felteszem a férjecske képeit a gportal.hu/indianyo oldalra Kép

Köszi, Ági az ASTI-t, megnézzük jövő héten Kép bár nekem lesz ágyikóm kőcsön, sose lehet tudni,
milyen gyémántra lelünk majd ott.

Katicuska, Nancsika, Gyezsu, sok drukk nektek a lakáshoz/kölcsönhöz!

indianyo

Vikó
Szerinted a szex most már hanyagolandó??
Bocsi...most pirulok.Kép
Vendég

Sziasztok!

Már vagy 1,5 hónapja nem jártam nálatok, cak néha percekre, de ha szabad, csatlakoznék ismét hozzátok. Most vagyok 21+6 hetes, május közepére várjuk 3. gyermekünket. Nagyon szívesen beszélgettem veletek, aztán a munkahelyi stressz, valamint a kedves orvosok elvették a kedvemet még az élettől. Csak egy apróság, hogy az AFP eredményem alacsony lett, az ismételt is. Mondtam én, hogy a kislányomnál is így volt, és semmi baja. Először nem is ijedtem meg, de azért kétségbe tudtak ejteni. Úgyálltak a dologhoz, hogy BIZTOS beteg a baba. Persze eszükben sem volt ránézni UH-val a hasamra. Menjek Pestre, kiállították a beutalót, ezzel ők elvégezték a dolgukat. Az orvosom szabin volt, mindezt 2 héttel karácsony előtt. (Pont, mint 5 éve a kislányomnál, ugyanis 2 nappal vagyok későbbre kiírva, mint Zsófival) Össze-vissza telefonálgattam, neteztem, magamon kívül. Éjjel rázott a hided, az erőlködéstől majdnem hánytam. Aztán egy helyi doki fogadott 3D-s, nagyfelbontású UH-n, soron kívül, előbb kezdte el a rendelést, hogy megnyogtathasson. Az eredmény: UH-n semmi elváltozás nem észlelhető a babán, minden eredménye megfelel az elvártnak, és gyönyörű. Talán kiscsaj, de ez még nem biztos. Egy a lényeg, az alacsony AFP miatt nincs nagyobb esélye a kromoszóma-rendellenességre, mint a "megfelelővel". Ezt eddig is tudtam, de most egy orvos mondta. Azt is, hogy az egész a felelősség lerázásáról szól. Persze nem biztos, hogy semmi baja, mondta, de én TUDOM, és nem megyek Pestre, a magzatvíz-vizsgálatot úgysem engedném, UH-n bedig már megnézett azóta az orvosom is, aki szintén mindent rendben talált. Ja, olvastam a neten, hogy nyugaton megyszűntették az AFP-vizsgálatot, mert megbízhatatlan. Akkor miért stresszeltek 2 hétig ezek a disznófülűek, biztos ők is tudnak róla. De sebaj, várjam nyugodt körülmények között a babát!
Na ez történt, most már nem gondolok a dologra, (persze a szokásos izgalom bennem van) és élvezem a kismanó rugdosását, és a nagyok tündéri várakozását. És 2 hete táppénzen vagyok, úgy döntöttem, elég volt a melóhelyi stresszből is.
Ja, és dec 25-én (apukám 60. szülinapján) a 83 éves nagymamámat kisértem a mentőben a kórházba, mert szívinfarktust kapott. Tegnap mondták anyáék, hogy már jobban van, végre újra a régi, persze felkelni nem tud, talá soha többé, de már magától ül, és viccelődik, levegőt is kap. Ha meg tudjuk oldani a gondozását, hazajöhet.
Most pedig öröm újra titeket olvasni, mostantól csak a családommal, és a picurkával vagyok hajlandó foglalkozni.

És óriási örömmel olvastam, hogy megszülettek az első topicos babák. Gratulálok Borinak és párjának, és nagyon szép életet kívánunk a picurkáknak.

Zsuzsi és a család (Gyuri, Bence, Zsófi és a kis Pocaklakó)

Kép
KépKép
zsugyu

Alina, én nem hanyagolnám, ha bírnám Kép bár nálam most két akadálya is van a gyakorlásnak Kép

indianyo

Most elköszönök, este jövök, megyek csavarogni a barinémmal.

Vikó este ugye segítesz?
Vendég

Alina: ha nincs egyéb kockázati tényező, akkor simán mehet a szex. Nekem a dokim annyit mondott, hogy ami jó a mamának, az jó a babának is Kép

Zsuzsi: üdv újra itt Kép Mennyi lett az afp-d? Engem is kiborítottak vele (Mom 0,3 lett).

cory

cory
Budapest

Valaki adjon nekem egy táblalinket. Köszi Kép

cory
Budapest

Cory, Mom 0,57, az ismételt pedig 0,55 lett. Lánykámmal 0.66, az ismételt 0,86 lett, ami már jónak mondható. Egyébként az orvos azt mondta, hogy 10 Down -kóros babából, (amivel riasztgattak) 1-nek alacsony az AFP-je. Akkor meg mire ez a nagy felhajtás, egy korszerűtlen vizsgálat miatt. Na nem is szeretnék ezzel többet foglalkozni.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Zsuzsi, de jó, hogy újra itt vagy, és ilyen pozitívan! Hát, veled is megtörtént, amit én láttam már sok esetbenKép HÜLYE BUNKÓK!!!!Szerencsére, nem hagytad magad KépKépKép

indianyo

Alina, segítenék én, de miben is??? Este 6 körültől nem leszek gépközelben, mert tesómék már megint buliba mennek, úgyhogy enyémek a kőcök. Ha előbb jössz, akkor írd meg, miben segíthetek Kép De amint hazaérek éjszaka, majd válaszolok, ha még addig nem segített más Kép

Ma kapunk sok-sok fincsi babaruhát Dominik bokszbajnoknak Kép

indianyo

Cory
Sajnos én nem tudok táblalinket adni.Kép

Ágiboszi
Megcáfolom Vikó ,mert a hungarocell golyóknak, van ilyen szaga. Gondolom egy idő után elmúlik, de a huzatot azért mosd ki. Nekem tetszik az illata ,de én kocsiablakmosóra, domesztosra is rá vagyok kattanva.

Babetta és Levi 32+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hű, Babetta, akkor itt furaságok vannak... mert enyém golyóknak nincs ilyen szaga a borítás nélkül... viszont a borító tényleg frankón erős festák- és higítószagú... volt, mag jól ki nem mostam.
Viszont lehet, hogy a kisbabádat meg zavarná a szag, ha téged nem is?

indianyo

Sziasztok! Egy napig nem jövök, utána meg másfél óráig olvashatok visszaKép

Vok! Hétfőn szvsz megjön a gyes, már aznap tudok is utalni, csak küld már el mélben a számlaszámod plííízKép

Mariannka! Azért nekem vmi magas? Mi az hogy toxémiával nem lehet normál úton szülni? Anyum velem is toxémiás volt, meg a legkisebbel is (a közbensőket nem tudom) és mindketten normál úton születtünk. A barátnőm meg nemhogy toxémiás volt, hanem Hellp szindrómás, és ő is normál úton szült. Indítani akarták, de megindult spontán előtte éjjel.

Rh --os anyucik mindeképpen kapnak ellenanyag szurit szülés után, hogy a köv. babával biztos ne legyen gond.
Anyum legalábbis kapott mindig.

NIcika! Egy hét különbség teljesen normális, mind + mind - irányba! Nálunk pl a családban minden baba aki kislány kisebb volt egy héttel. Innen tudta anya hogy kislányt várok, már a 12. héten.

Nekem ráadásul 2 héttel kisebb, de ennek az okát kiderítettem. Régebben is úgy számolgathattam, hogy a 21-ei peteéréssel szemben az én kislányom bizony 28-án fogant (nem semmi körülmények között) KépKépKépKépKép De erre a feltételezésemre rásegített az hogy megnéztem a Jónás naptár szerint nekem 26-30.-a között volt a legtermékenyebb időszakom. És már meg is van az egy hét eltérésKép A másik egy hét meg azért mert kislányKép

Hétfőn megyek Uh-ra kíváncsi leszek hogy most egy héttel kisebb-e, vagy kettővel. Mert ez nála változóKép

Nálunk már megvan a textilpelenka, az újszülött pampers (ezt mindenkinek ajánlom, újszülött méretből szvsz ez a legjobb, nagyobból meg a Liberó meg a Baby Love) a popsitörlő, a kiskád, a fürdőlepedők, a kenceficék receptjét meg jövő héten kapom meg.
Kaptam vasalót is, szóval már nekieshetnék, de egyenlőre nem tudnám hova tenni a rucikat. Majd ha meglesz ab útor, január végén-február elején, akkor állok neki vasalgatni.

egyenlőre ennyi jutott az eszembe, most megnézem mennyit írtatok azalatt a másfél óra alatt míg visszaolvastamKép

Zsu
30+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsugyu, üdv újra itt, szvsz se aggódj az afp-n az enyám is 0,3 lett mint Coryé, anno a kisfiammal 0,4 és makk egészséges. Jah és ezek az értékek itt Szegeden tök normálisak!!!!

Szeméremcsont: Nekem a keresztcsontom a 20. héttől fáj de kegyetlenül, egyhelyben nem is bírok megmaradni, az ágyban megfordulni szinte lehetetlen. ez volt Bencével is csak a 35. héten. A szeméremcsontom most kezdett el sajogni úgy egy hete, ilyenre nem emlékszem BencévelKép Furi nem?

Jah mindkét fájdalom az izületek fellazulását, és a csípő lazulását jelenti. Nekem jól meg is nőtt az amúgy se kis csípőm Bencével és meg is maradt. Előre félek hogy Katával még nagyobb lesz???

Zsu megint.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bartikának meg üzenem hogy nekem is van méhszáj-szurkálás, rettenetes. Olyankor van mikor elkezd nyújtózni bennem a kölökKép Kegyetlen tud lenni. Dokim szerint beilleszkedett a feje, és az nyomja amikor mozog. És hogy feküdjek, ne terheljem a baba súlyával a méhszájat. Erre mondtam neki hogy ez jó, de fekve szurkál a legjobban....erre nem tudott mit mondaniKép

Zsu, aki mostmár eldugul, és elmegy (reggelizni)

(Nekem nem jönne be NorbiKép mi legkorábban délben kelünk fel, és hajnali egy körül fekszünk. Tehát mi 1-2 körül reggelizünk, 6-7 körül ebédelünk, és sokszor még vacsizunk is 11 körül. De én nem tudok hamarabb elaludni, meg Bence is erre van beállva, merthogy mindig megvárja az apját (ha lefektetem és ráoltom a villanyt, akkor is) az meg fél 12 körül ér haza. Ezután Bence is délig alszikKép Szóval nem bánom, majd a kiscsaj úgyis átalakítja a napirendünketKép Utána meg kezdődik majd az ovi, na akkor lesz nemulassKép A nyarunk ezzel fog telni hogy átszoktassam Bencét meg magamat a koránkelésreKép

MÉgse bírok eldugulniKép
Bocs.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi, meggyógyultatok?
Sómentes diétás lencsesalátát ebédelek, így készült:
Babérleveles almaecetes vízben sok fokhagymával megfőztem. a feléből csináltam joghurttal levest, a másik felét leszűrtem, adtam hozzá kínai kelt (valamiért olcsóbb volt, mint bármi más zöldség)és egy kis szelet vízben párolt pulykamellet darabokra tépve. Leöntöttem a következő mártással: mustár, olivaolaj, bors, almaecet, jó sok fokhagyma, bors. A mustáért csak azért használtam, mert a lencse só nélkül hagyna némi kívánnivalót maga után Kép
Ja, én keveset főzök, az is többnyire leves vagy főzelék, de sok salátát eszem, ill. sok mártást készítek(tésztáéhoz, opirítóshoz, zöldséget-gyümölcsök belemártogatni), azokhoz mindig extra szűz olivát használok, a finomított olajak nem jók semmire...

pusszancs!

indianyo

Indianyó, megKép Igaz a párom még panaszkodik a tokára, de Bence már csak taknyos, én is csak krákogok néha. Bence étvágy még nem a régi, de már nem fog éhenhalni. anyu is megnyugtatott hogy teli hűtő mellett gyerek még éhen nem haltKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt olvashattok a babakötvényről:

http://www.magyarorszag.hu/100lepes/babakotveny

Zsu

na tessék most meg nincs itt senkiKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="119911"> Sziasztok!
Nici,
még ráérsz a pakolással a 36./37. hétre. Van aki csak később teszi be a tasiba a cuccokat.
Alina,
ok, akkor drukk, hogy Márk ne akarjon sokkal előbb jönni. Kép
Babetta,
ezen az illatokon jót mosolyogtam. Kép

Megvettünk ma minden apróságot. Szoptatós melltaróból Anita típusút és hasleszorítós bugyiból is. Nagyon szép a melltaró, drága volt, de csak ez az egy volt a méretemben. Nagyon rendes volt az eladó a Mega Toysban, elmagyarázta, hogy hogyan próbáljam meg, hogy jó legyen. Ezt majd kipróbáljuk, aztán később veszünk még egyet, ha beválik. A hasleszorítóból csak bugyis van Mamacka! De szerintem ezt inkább rá kell venni egy normálra. Kapcsos amúgy, tehát állítható és az számít, hogy milyen méretet hordtunk terhesség előtt.
Egyébként valaki írta, hogy a végén lehet fogyás is. Ma megmértem a súlyom és eggyel kevesebb volt, mint hétfőn. Szóval, aki aggódik a súly miatt, tényleg van ilyen.
Este megyünk NST-re, utána írok.</font>
angi79

Sziasztok!!!!!

Megjöttünk az uh-ról!!!!

És a kiscsajszim tök cuki, és már nem is aggódok, hogy miért ilyen pici csak a hasam.
Hiszen kb.1360gramm, és 40 centi.
És minden oké, zárt belső méhszáj, placenta jó helyen, átlagos magzatvíz, ...stb.
Minden, ahogy a nagykönyvben megvan írvaKépKép
Olyan happy vagyokKépKépKép

Itt van egy-két kép a kis puncisról(ja, és még mindig puncija vanKép)
Kép
Kép
Tök kis dagi arca van, nem????

És most egy két láb közt matatós kép.Ha ki lehet venni belőle, éppen a két lábikója közt nyúlkálKép
Kép

Itt meg a lábikója
Kép

Puszi mindenkinek!!!!!!

Ildikó 28+1
vas

Angi, olvastam, mi történt a szülésznőddel, sajnálomKép
És mikor dolgozhat újból?

Biztos izgi lesz az esti nstKép
vas

Úúúúh, Ildi, mekkora lába van! Hihetetlen! Tényleg, milyen husi a pofija Kép Gratula a jó eredményekhez Kép

indianyo

<font color="119911"> Ildi,
gratula a jó eredményekhez!!! Édes a kis pofija a kiscsajnak! Gondolom most óriási az öröm. Kép
Fiúk is voltak veletek? Mit szóltak a hugihoz?</font>
angi79

Ildi: tök jó, hogy láttátok a kiscsajt Kép

cory
Budapest

Ildikó!
Tündéri a kis csajszitok. Mi 19 hetesen voltunk 3d-s UH-n, amikor kb 25 centi és ugyanannyi deka lehetett a pöttöm, de egy csoda, hogy mindene teljesen tökéletesen kifejlődött, a kis pofija karakteres, gyönyörű volt. Még mondtam is, hogy hasonlít a csajomra, mire a férjem és az orvos jót nevetett. Pedig én komolyan gondoltam. Most nézem, hogy kb 5-6 hét múlva az akkori méreteinek 4-szerese lesz. Nem akármit produkálunk mi (ti mindannyian) így ketten.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Ildi!
Nagyon tündérke a Kiscsajotok! Kép Gratu hozzá! Kis husibaba!
Hűű, erre én is kedvet kaptam még egy ucsó 4D-re.Kép Csak nem toom mikor, mert olyan 32. hét körül akartunk menni, és többet nem. Csak győzzem kivárni.Kép

Mi jól vagyunk, leszámítva, h eccaka kakául aludtam, mert a gyomrom és a tüdőm kb 10 köbcenti helyen próbált elférni. Aztán majdnem ülve aludtam, mire felébredtem, csak a hátam akart szétszakadni. De most már sokkal jobb.

Szopipárna: Az enyémnek is érdekes szaga van, és mi is arra jutottunk apával, ha golyóknak van ilyen szaguk. Bár még én sem mostam ki a huzatot.

Angi!
Majd mond, h mi volt NST! Kíváncsi vagyok!

Pussz!

Nancsika & Alex 29+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Viko!
Köszi a drukkot a lakáshoz. Várunk, várunk, várunk. Hívtam tegnap a hiteles csjomat, de nem tudott még semmit mondani. Annyit vettem ki a szavaiból, h ha nem akarna a bank adni lét, akkor már tudnánk róla. Szerződésünkben az van, h jan 31.-ig kellene a banknak utalni. Hát nem toom. Jó lenne, mert valami ködbér lesz, ha nem utalnak addig.Kép Arra meg aztán már végképp nincs lóvénk.

Az a kókuszmatrac engem is nagyon izgat. Remélem, van 70*140-esben, mert akkora ágyikója van Alexnek.

Na, tuti valamit kihagytam, de majd eszembe jut.

Pussz!

Nancsika & Alex 29+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Zsuzsi: üdv újra itt! Fő a pozitív hozzáállás, minden rendben leszKép

Angi: Akkor már minden megvan? Pont akartam kérdezni, hogy kórházi "szütyő" bepakolva? Hányba fértél be végül? Nekem a hastartóm is bugyi-rendszerűKép, és én is mindig veszek alá normál bugyit, így nem kell mindennap mosni!

Cory, Ági, Angi: jó hogy megnyugtattatok,hogy nem kell annyi szopis melltartó, csak ezek a kengyelék írnak 2-3 db-t. De én is erre gondoltam,hogy lehet,be sem fog jönni, meg ki tudja előre, pontosan milyen kellesz. (Kellesz -e egyáltalán nagyobb)Sztem akkor én is veszek egy szopisat, meg még egy sima előlkapcsosat!

Ildi: gratula a csajoshoz, gyönyörűségKép Kis húsos pofijú, mint Olivér! (Lehet Levike is ilyen volt...) Szuper,hogy minden rendben. Súlya is teljesen rendben van!

Alina: szeméremcsontom nekem is hetek óta fáj (kb.6 hete!), és legutóbb már szóltam a dokinak (én naiv cikisnek gondoltam, de már nem bírtam tovább)! Õ is azt mondta, hogy teljesen rendben van ez a kellemetlenség, tágulok! Úgyhogy no para, nem jelent 1-2 napon belüli szüléstKép

Én egész nap tök kómás vagyok. Ma is egész nap csak fekszem, alszom (persze a könyv felettKép)

Szép délutánt! MÉg este benézek (várom Angi NST - beszámolójátKép)

Puszi: Anita (33+1)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: én ezzel az egész vásárlással úgy vagyok, hogy szülés után nagyon hamar jó idő lesz, és akkor tudunk majd a babával is kimozdulni, és vásárolni, ha kell még valami. Ilyen szempontból ideális a tavaszi szülés Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: