2002.07.11 10:30
norkini elszorakozik..... 2002.07.11 10:44
Aztan meg blooo...
2002.07.11 10:49
Így kompenzálja egymást a kettõ. Ma is dinnyét reggeliztem. Jó hideg volt.
de a kispapa mindig hagy belõle. Ráfogja a melegre. Én meg a babára!!!
De komolyra fordítva a szót ez a 4. nap hogy hozták és tényleg finics. Ma pl. rántott csirkemáj lesz rizi-bizivel. 2002.07.11 11:05
2002.07.11 11:17

2002.07.11 11:19
Én úgy tapasztaltam, hogy a folyadék hatásosabb, mint a szopogatós, és hamarabb le is megy - én eléggé utáltam az ízét. 2002.07.11 11:30
2002.07.11 11:41
Es mivel en mar egy csomo mindenen "tul vagyok",
2002.07.11 11:46
Ez ami meg egyaltaln itt tart a munkahelyen,de el ne mondjatok senkinek

Na de hat a kukac az egyertelmu nem?Nekem amikor megkerdeztem tegnap hogy a doki altja e egyertelmuen azt mondta hogy igen.Ugyhogy nekem is van egy sejtesem a fiu fele
2002.07.11 12:05
Mi nem ilyen szeretnénk, ill ami kivülre szerelhetõ és két kivezetése van. Tehát egyik a nagyszobába a másik meg az elõszoba és konyha "keresztezõdésbe" ez kerül olyan 150-be, hanem többe és ezért kéne a hitel...
De a megvételt és egyebet õ intézi úgyis
És ahogy ismerem a párom, mindenhol van valaki akinek tett más szivességet, vagy az illetõ érzi úgy hogy tett neki
Tudod a számitógépek olyanok hogy bedöglenek és akkor jön õ a képbe

:9
Remélem az a bigyó majd segit, ha a barátnõd visszaér!
Köszi, remélem összejön

Amig nem jössz az UH-ról addig nem is mondok többet ok?

Csak azért nehogy elkiabáljam
Tudod-e hogy milyen szerencsés vagy? 2 hónapja hagytad abba a fogamzásgátlót és máris!!!

Ez a baba nagyon akart jönni
Igaz nem én kérdeztem, de ez az info nekem is hasznos, hiszen elsõ babám várom és semmilyen tapasztalatom nincs e téren
2002.07.11 12:16
Igaz lanyok???/
Szerinte msokszor a faradtsagtol is
2002.07.11 12:43

2002.07.11 12:56
Remélem a pocaklakó nem gondolja, hogy miatta
Ma pl. megint egy olyan fil ment a tv-ben, melynek végén szültek. Hát sírtam...
2002.07.11 13:18

. Annyira izgi...
) 2002.07.11 13:24
2002.07.11 13:25
vagyok. 

Persze azért nem bánnám ha már elõbb...
, nem akarom, hogy itthagyjon minket most, de tudom, hogy el kell mennie. És ráadásul messze is lesz, vidéken. Persze ha beindulna a szülés addig, akkor az überelne mindent, ugyhogy most gyõzködöm nagyon a babut.
A túrókrémre visszatérve: emlékszem, hogy Kata is mondta, hogy a tojást õ is csak úgy tette bele, hogy még aznap megette a krémet. Szóval nem hagyta állni, így szerintem nem gáz. Bringa tök jó ötleteket adott az ízesítésre, szerintem jó még bele a reszelt citromhéj és a vanilia cukor is. Hi, hi most nézem, hogy Kataa beelõzött az ízesítési ötleteimmel.
) könnyebb szülést eredményez, azért ez sem egy utolsó dolog
.
Olvasva a dokis élményeidet, hát nem tudom, nem gondoltál még a váltásra? Mert hát azért nem mindegyik doki ilyen!
Üdv itt nálunk, drukkolok, hogy minden rendben legyen. 2002.07.11 14:19
. A párom egy angyal, zokszó nélkül viseli a hisztit, és még mindent el is követ, hogy megnyugtasson. Viszont tényleg jobban elérzékenyülök én is a hülye filmeken...
2002.07.11 14:50
. De egyszer nem bírta már, és... Szóval az esküvõ után 2 nappal elmentünk az "Optimális Családtervezési Szolgáltatás"-hoz, és ott mindenféle vizsgálatra elõjegyeztek minket, ami ahhoz kell, hogy a fogantatás pillanatában a nõ szervezete készen álljon, a férfi meg képes legyen..., és ne fertõzzön esetleg vmivel, stb. Ilyen pl. teljes vérkép (vas, átestél-e rubeolán, toxoplazmózison, vércsoport, ha kell, stb.), kenet, andrológia (spermavizsgálat), genetikai, kórtörténeti kérdezõsködés, sok szórólap, tanács, kedvesség, terhességi vitamin javaslás. Ilyesmire gondoltál? Megadom az elérhetõséget, ha érdekel. Bõvebben olvashatsz a www.hazipatika.hu -n a "Vigyázzunk rá, mielõtt megfogan!" c. cikkben. Nálunk aktualitását vesztette a dolog, mert mint utóbb kiderült, akkor már 3 hetes terhes voltam
. 2002.07.11 15:01
2002.07.11 15:39

Babakocsi, pelenkázó egyéb diszités, hogy legyen mit nézni a picinek! Mint Kata007 Dórija a macikkal
Na mindegy, a lényeg az hogy majd megpusztultam!
Hiába voltak odafele kevesen a metrón, de majd megfulladtam! Alig kaptam levegõt... Visszafele meg tömve volt, de szerintem jobban jártam hogy nem ültem, mert fejmagasságban jött valami kis huzatocska... Egyébként felajánlotta egy hölgy a helyét, csak egy kis baj volt vele! Kicsit ráncos volt és öszült... mellette meg a 30-asok csücsültek, gondoltam nem pont egy idõsebbtõl fogadom el a helyet... pláne ha ilyen aranyos és felkinálja
Ma jól kidumcsiztam magam élõben is

Ennek az utolsó beszélgetésnek volt elõnye is!!! Kiderült hogy az orvos akihez járok, arról vannak nagyon jó véleményü kismamák is

Hát szintén mint Zita alkohoizáltam szilveszterkor, amit lehet hogy nem kellett volna...

Bár elvileg jan közepén fogant, de ebben nem lehetek biztos
Szedhetsz Elevitet, vagy valami más kismama vitamint. De elég lehet a Tardyferon Fol ami egy rózsaszin bogyó. Fõleg vasat és folsavat tartalmaz. A vas ugye vérképzésben játszik szerepet a folsav meg a kicsi fejlõdésének az elsõ szakaszában nagyon fontos... a nyitott hátgerinccel való születést kockázatát jelentõsen csökkenti
Az egészséges táplálkozás meg nemcsak a kismamáknak tesz jót,hanem minden embernek
Ha a baba nem csúszott volna be "csak úgy" akkor valószinü ezere a vizsgálatokra mentem volna el
Ja meg nézesd meg a fogaid
Beutalót kap minden kismama fogászatra, de azért nem mindegy, hogy elõtte érzéstelenitõvel, vagy várandósan hányingerrel küzdve érzéstelenités nélkül...
na jó mostmár abbahagyom, egyelõre ennyi
2002.07.11 15:47
Mentségemre legyen mondva, hogy már 15:20 kor elkezdtem irni,csak közbejött egy telefon, meg hazajött a Krisz és közben kivittem a szemetet
Biztos nem lesz most semmi baj!!! Gratulálok a pocilakóhoz
Magad megnyugtatására elmehetsz. Biztos csak pár napja annyi a hõd, vagy csak pár napja méred??? 2002.07.11 16:30
De nagyon bízom benne, hogy nem lesz ebbõl semmi baj.
Sajnos nem tudok hozzászólni a problémákhoz, nekem egyik sem volt. Én is cigiztem, de én nem éreztem semmilyen szájízt amikor abbahagytam. Igaz, hogy én nagyon keveset cigiztem, napi egy-két szálat, meg bulikban. Régi szép idõk...
2002.07.11 16:55

2002.07.11 17:18
És még a szoptatásnál is jól jön állítólag, mert serkenti a tej-elválasztást. 2002.07.11 17:23
2002.07.11 17:24
Én sem gondoltam komolyan, ha ezt mondani kellett volna a hanglejtésbõl biztos hogy nem ezt szûröd le. Bocsi ha félreértetted, nem úgy gondoltam. Olvasd el még 1x viccesen
Édes pofa nem? Persze hogy bele mentem az üzletbe.
Hátha hallgatna rá. Tudod mint a vészhelyzetben! 2002.07.11 17:30
2002.07.11 18:14

A vége meg egyszerüen csodás egy kisbaba

Köszi hogy megosztottad velünk

Én értettem, ha másból nem a sok-sok vigyori fejbõl
Az irományomhoz meg képzelj egy jó barátnõi hangsúlyt aki beleszólna, és bele is zsól, de végül közli hogy semmi köze hozzá és nincs joga beleszólni, de azért ne egyél dinnéyt

Egyébként holnapra én is berendeltem egy hatalmasat
Anyukám jön haza és mondtam neki hogy útközben hozzon mán egyet, Budapesten kivül meg úgyis occsobb
2002.07.11 19:21

El is mentem a dokihoz, aki közölte, hogy a spirál eltûnt, és én öthetes terhes vagyok! 

Mint késõbb megtudtam, 100-ból 1-2x elõfordul ilyen spontán kilökõdés, fõleg azoknál, akik még nem szültek... Szóval valóban nagyszerû kis újévi meglepcsi volt. Még azelõtt terhes lettem, hogy elkezdtünk volna próbálkozni!
Én is cigiztem még tavaly, de nem éreztem soha kellemetlen szájízt. Lehet, hogy a gyomorégés teszi ezt Nálad?
No, mindegy, a dokimtól majd megkérdezek mindent... A mûtõt, meg az osztályt megígérte, hogy megmutatja amikor ügyeletes.
elõre irigyellek a légkondi miatt! Bár én egy amolyan régi belvárosi házban lakom, ahol 60 centi vastagok a falak, és a kintihez képest már ez is nagyon jó klímát eredményez... Azért csak a dinnye tartja bennem a lelket
Mennem kell vasalni, mert a kispapa holnapután utazik...

2002.07.11 22:03

, néha én is lesápadok a mérlegen. Már ötnél tartok. De nem érdekel, Malackával is híztam vagy huszat, aztán pár hét múlva nyoma se volt.
!

, szép lehetett. Olyan jó volt olvasni! 

2002.07.11 23:06
2002.07.12 05:14
Ez azért baj mert most meg nem találtam meg a keresõvel, sehol!!!! Ezért saccc/kb a veled egyidõs kismamák alapján beirtam valamit, hogy a táblicskuban bennelegyél, de ne harizz! Ird meg mégegyszer hogy mikorra vagy kiirva és javitom okéééé?

2002.07.12 05:23

ahoz vezetett,hogy mar haromnegyed oraja olvastalak titeket!Mar 5.30 ota itt ülök!

En is szivesen lennek a helyedben! 

miatt,hanem,hogy Te mar tudod,mikor is tarthatod kezedben a babokat!
2002.07.12 06:11
Az összevissza beszéd az nálam is állandósult, azzal az aprósággal, hogy néha 4 szót szeretnék egybe kimondani
Na ilyenkor egszen új szavak szoktak születni

Én örülök, mert sikerült 5 órát egyhuzamban végigaludni
Ennek az lett az eredménye hogy már 4:45-kor felébredtem, de még forgolódtam vagy 20 percig mire rájöttem nincs tovább... 5:30-kor már én is javában itt bóklásztam
Csak szegény Timci adatait keresgéltem vagy 30 percig, sikertelenül...
Helyette Miszike hozzászólását találtam meg amiben az adatait irta a táblázathoz
Hát majdnem kimaradt, nincs valami sas szemem
Kifestjük a gyerek-kisszobát
Eddig úgy néz ki narancs szinü lesz (papaya), de a kispapa még nem látta azt a szint úgyhogy még változhat...
2002.07.12 06:18
Ugyan olyan szép formátlan a lábam mint tegnap volt. Most már ráadásul fáj is a lábfejem felsõ része, ahol jó púposan tele van vízzel.
Nem semmi. 2002.07.12 06:25
2002.07.12 06:31
2002.07.12 06:46
meg a mamának
ugy hogy én is szomoru vagyok egy kicsit de csak kibirom valahogy meg megirérte hogy este felhiv
2hétre
mindent megmutatot a doki és nem sietet mindent megmért a pocaklakon és most ugynézki biztosan hogy KISFIU lesz és igazi kis vasgyuro már most a sulya alapján mostart 2730g szerintetek még fog hizni? etöl a hirtöl tegnap igazán jo kedvem lett
.ma éjszaka viszont felkeltet egy csunya lábgörcs pedig most egészen jol tudtam aludni
ugy bele állt a lábamba hogy egy nagyot visitotam amire a kispapa rögtön felébredt és a hasamat kezte el tapogatni
de én szoltam neki hogy a lábam fáj nem a hasam
aztán ö kimaszirozta a görcsöt belöle de még most is fáj egy kicsit a lábam ha megfeszitem 
2002.07.12 06:57
ugy látom ma mindenki korán kelt
én fél hétkor keltem azota ülök itt a gép elöt

2002.07.12 07:17

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint