Szóval voltunk védőnőnél, vérnyomi, pipi jó, súly 68 kg, de nekem itthon mindig kevesebb (

), de komolyan! Szóval nekem itthon csak 65. Valahol totál mindegy, úgyis az van bent a könyvben, amit ő ír. Ez van. A vérképem kicsit romlott, de nem nagyon, mert azt mondta a védőnő, hogy lehet meg sem fogja említeni a doki. Ha igen, akkor ír majd fel valami bogyót rá.
Terhesgondozóban is voltam, kaptam igazolást a 91. napról, de a papíron csak az van, hogy igazolják, hogy elmúltam 91 napos terhes és a szülés várható időpontja ápr. 21. Ez így elég? Ha így adom oda a munkáltatónak, akkor majd ők kiszámolgatják, hogy mikor is lehetett kb. az a 91. nap?
És igen, kaptam bogyót a vérkép miatt, valami vérképzőt. Most meg nem mondom mi a neve, mert számomra olvashatatlan az írás, majd a gyógyszertáros kibogozza.
Január 23-án megyek UH-ra!!

No, kíváncsi vagyok, hogyan fekszik odabenn az a Csöpp, remélem megmutatja mit adott neki a természet a két virgácsa közé! Ha nem, hát marad minden a régiben. Mondjuk annak örülök, hogy most megyek, mert a védőnő szerint a 29-30. hét körül esedékes a köv. UH, de én 23-án leszek 27+4 hetes, szóval minél előbb, nekem annál jobb. Már marha kíváncsi vagyok. Nem is feltétlen a kis fütyire vagy puncira

, hanem, hogy minden OK-e. Doki szerint amíg minden nap érzem, naponta többször is, hogy mocorog, addig nincs is baj. És mivel továbbra sincs semmi panasz, jól haladunk.
Kb ennyi volt ma, azt hiszem leírtam mindent. Ha nem, akkor még biztos bejelentem!
Most még bóklászok kicsit a neten, aztán kell kicsit takarítani is.
Pussz: Nadine 24+6
Ja, tetszett, hogy van olyan fonal, hogy Violetta. Ha jól olvastam és nem értettem félre valamit!

Csak mert én is Violetta volnék, vagy mifene!