A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Enikő!
Miattad ugrottam be, de látom még egyben vagy!!!! :lol:
Hogy bírod?

Cseppek!
Sajnálom Zolkát, de segíteni nem tudok. :oops: semmi ilyen tapasztalatunk nincs!Fogunk "csak" 1 van még, székrekedésünk meg még nem volt!

Timika!
Sajnálom Kristóf rossz eredményeit!! :(
Remélem minden rendbe jön!!!!

Mi extra mód el vagyunk veszve!Amióta babóca mászik egy perc nyugtom sincs :wink: ,csak ha alszik! :wink:
9310 g és 71 cm a nagylegény!! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Enikő neked extra drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok.

Szólni szeretnék, hogy feltettem a műtermi képek egy részét (mert egyébként lett majd 400 ugye) Peti képtárába.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Édes a fiad azzal a 3 göndör fürtjével a feje búbján :lol: Nagggggyon jók a műtermi fotók!!! Hány órás volt ez a fotózás?? Láttam át is lett öltöztetve Peti....nem lehetett 10 perc :shock: De jól bírta :) Én kikészültem volna :shock: :lol:
A 18.-as, 19.-es és a 22.-es képek viszik a prímet! :wink: :D

Csibe: De drága vagy, hogy aggódsz, köszi jólesik nagyon :D Milyen szép paraméterekkel rendelkezik Gáborod :wink: Nem semmi így 8 hósan! Télleg képet akajunk, képet akajunk :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali.

Először is: ma láttam, hogy a Somogyi utca 11.-ben (vagy 9.-ben?) nyílt egy cipőbolt, néztem a cipőket, szandikat, szerintem jó minőségűek, az ottani tanúsítvány szerint ortopédorvos is ajánlja azokat, és ahogy láttam, 5000 Ft körül van minden. Szóval aki most tervez venni lábbelit, talán érdemes lenne ott is megnézni…

Bibi, tegnap láttam a fiadat a mamával. Hátulról ismertem meg, de aztán megnéztem elölről is, hogy biztos ő az, de ő volt. :) Troliztak egyet biztos.

Stella, hidd el, történhetnek ilyen változások, sajna nem csak itt, hanem bárhol. Egyébként a Klinkáról már tavaly is hamarabb hazaküldték az anyukákat, mint a kórházból.

Cseppek, nálunk nem kőpadló van, hanem padlószőnyeg, de koppanás terén nem hiszem, hogy sokkal rosszabb (jobb?) lenne az egyik, mint a másik. Peti is rengeteget koppan(t), de egyelőre nem látom kárát, és szerintem a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordul, hogy elpottyan a gyerek, és mivel még nem tökéletes az egyensúlyérzékük, azzal a lendülettel hátra is dőlnek, és jön a kopp.
Nálunk anyósnál van padlólap, igazából én sosem féltem, hogy Peti felfázik, mert azért a pelenka sokat véd, és zokni ott mindig van a lábán.
Fogzásra Viburcolt próbáltátok már, ez egy kúp, de homeos, csak nem annyira gáz, mintha gyógyszert adsz. Egy misét megérne…
Székrekedésre sajna nem tudok tanácsot adni, mi majdhogynem az ellenkezőjével vagyunk megáldva, napi 3-4 kakis pelus biztos van.

Zsanett, nem kizárt, hogy Marci már készülődik a nagy útra! Én érdekes módon Petinél nem vettem ezt észre, mert a születése előtt nap is jól érezte magát odabent…
Alátétügyben szerintem jól emlékszel, de lehet, hogy kivonták a forgalomból, vagy csak készlethiányos, kérdezz rá…aztán max. érdekesen néznek rád.

Ági, amint látod, a nőorvosok száma igencsak „megcsappant” az utóbbi időben. Akiről én még hallottam, a Klinikán Pap doktornő, de mivel ő még elég fiatal, nem hiszem, hogy van magánrendelése, de az ambulancián szerintem érdemes lenne felkeresnie az ismerősödnek, és beszélni vele.

Enikő, hát még szép, hogy jól van az a gyerek megcsinálva!!! Ahhoz képest, hogy én mennyit kutyagoltam Petivel a pocimban, nyitott méhszájjal, és mégis túlhordtam… Lackónak is jó még odabent (az más kérdés, hogy te jelen körülmények között kint látnád szívesen, igaz?).
A fotózás cirka két órás volt, és háromszor öltöztettük Petit, az utolsó öltöztetés meg is lett örökítve. Na az nehezen ment, de akkor már Peti is kezdett fáradni, egyébként semmi gond sem volt…

Csibe, szép méretek!!!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Jaj lányok rászántuk magunkat és elkezdtük hirdetni a lakásunkat.:(:)
Bocsi hogy kicsit off ne haragudjatok de ez olyan nagy dolog (nekem)és remélem ham,arosan tudunk költözni is.Mondjuk adok rá egy évet:):)

Enikő!
Tuti hogy jól meg van csinálva a gyerkőc :lol:

Ja ma mértem Mátém és képzeljétek 18!!kg.

Mégyegyszer bocsi az off miatt :oops: :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Bocsánat, hogy így ismeretlenül....
Tudnátok abban segíteni, hogy Szegeden hol tudok csecsemőmérleget kölcsönözni?
Előre is köszönöm!!
( A vonalzóm elavult, a babám két hete megszületett!)

Kép
Kép
zsazsóka73

Hali.

Zsazsóka, a Rókusi templom mellett van egy kis üzlet, ott is lehet, és ha jól emlékszem a Micimackóban is van erre lehetőség. De elvileg a szülés után kaptál egy kis csomagot, abban is volt régebben egy szórólap egy telcsiszámmal...

Ági

Zitacicu, hajrá!

Ági és
KépKép
exdeus

Ági!

Dr. Karg Eszter a Gyerekklinika börgyógyászatán - ő fedezte fel, hogy végül is mi baja Hajnának.
Vendég

EXI!

Köszi.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Enikő!
A te kedvedért. :lol:
Így pakol a kis drága! :lol:
Kép
Kép Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bocsi, vmiért ferde maradt! :oops:

Zitacicu!
Olyan szép lakásotok van, biztos gyorsan el fog kelni!
Drukkolok!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csajok!
Végre hízott Réka!!1,5 hét alatt 20dkg-ot!!

Kép
gyanixi

Csibe, édes a pakolós fiad. Az enyém épp a számítógépházat toszigálja arrébb és arrébb...

Niki, ez jó hír!

Enikő, az nlc érdeklődtek felőled.

Még egy cipőbolt: " Csillag téren nyitott cipőüzletet az a srác, aki a Cserepesen árult Asso-t. Most a szandik 20%-kal olcsóbbak"

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bár nem vagyok szegedi, de rendszeresen olvaslak Titeket és a kisfiamat is a Klinikán szültem.

Meg tudnátok mondani, hogy a Klinikán mi a neve a védőnőnek? Azt tudom, hogy Anikó, de a pontos neve kellene. Esetleg aki hamarosan megy oda szülni és meg tudná érdeklődni, annak nagyon megköszönném.

Gyönyörűek a babák egytől-egyig!

Emlékszem, amikor először jártem erre, Csibe Gáborkája és Cseppek Zolkója épp csak megszületett, most meg már milyen nagyok!

Enikő és Zsanett!
Kitartás Nektek, én nagyon drukkolok! Nem semmi, hogy mikre vagytok képesek még az utolsó napokban is!

Köszi a segítséget előre is!

sch.judit

Sziasztok!

Jöttem a megígért képekkel, :):), kicsit sokára, de nem nagyon netezek, állandóan kint lógunk a gyerkőccel, a délutáni alvás alatt meg házimunkázok.... :):)
Dénes jövő héten lesz másfél éves :shock: :lol: , ma voltunk oltáson és mérni, 11.63 kg, és olyan 83-85 cm, de ezt nem tudjuk pontosan, ordított és nem engedte kinyújtani magát. :) 16 foga van, és azt hiszem jönnek az utolsók is. És természetesen rendületlenül szopizik, szerintem 2 évesen is simán rajtam fog lógni, bár engem nem zavar, szeretem szoptatni, igaz, nekem ő az egyetlen kölök, van rá idő... :)

Zsuzsu, Diniszájat kértél, Dénes dumálgat már rendesen, de azért aranyköpések még nincsenek: :):) Ami nekem a legkedvesebb megmozdulása volt mostanában: Anyukáméknál voltunk falun, otthon vannak tyúkok, anyu kiengedte őket este az udvarba (csak pár darab van már). Dénes teljesen el volt bűvölve, fogott a kezébe 1 szem :!: :lol: granulált tápot, elkezdte követni a tyúkokat (persze fejvesztve menekültek), és mondta nekik folyamatosan, hogy hammmammmmammhamham, vagyis próbálta rávenni őket, hogy egyék meg a tápot! :):) Nagyon édes volt! :):)
És mostanában beszél álmában, vagy inkább félálomban. Nem olyan régen, mikor tettem le aludni, pár perc szundi után felemelte a fejét, annyit mondott, hogy vau-vau, és aludt tovább. :lol: Biztos az imádott kutyusokkal álmodott! :lol:

A gyerkőcök gyönyörűek! :):):)
Karmen, a manók tényleg nagyon egyformák! :):)
Enikő, nagyon nagy már a poci! :) Remélem jól jött a higedfront! :)
Timi! Nagyon sajnálom a rossz vérképet! :( Majd sms-ezek, ha a városban járunk!
Exi! Petinek boldog névnapot! :):)

Néhány kép, hogy mit csinálunk, mióta nem nagyon netezek :) :

Dini kukucsol az előszobaszekrényből:
Kép

Dini a "középkori" körhintán Szekszárdon. Talán nem látszik :), de nagyon élvezte!
Kép

Dénes az ugrálóvárban a szomszéd kislány szülinapján:
Kép

Dénes csúszni készül a kerti csúszdánkon:
Kép

Dénes és Dávid barátunk, pucér autózás pancsolás után:
Kép

A saját "fürdőkomplexumunk" :) a forró napokon, Dénes pucérkodik az ikrekkel:
Kép

Zsuzsi és Dénes

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Csibe Klzsuzsi nagyon szépek a fiúk! :D

Exi!Petinek utólag kívánok nagyon boldog névnapot!A képek nagyon jók!

Nixi! Örülök,hogy Réka hízott végre!Remélem megnyugodtál kicsit!

Enikő, Zsanett! Gondolok rátok minden nap,olyan jó nektek,mindjárt kint lesz a babus! Enikő!Ne cipekedj most már,még akkor se ha bírod! Aranyosak a csajok és pocak is persze!
20140113113746

petroanett: pocis képet akarok!!!!!!!!!!Neked is hamar el fog telni a pocakos idő!Addig is élvezd ki azt a pár hetet még, menjetek sokfele, szervezzetek mindenféle programot, ha tudtok és aludj sokat, mert aztán nincs megállás!! :roll: :lol:

Kép
gyanixi

Én már 3. éjszakája nem alszok, mert Réka szinte óránként felébred és sír...azt nem tudom miért?Front v fog????áááááá

Kép
gyanixi

Nixi! Hétvégén csinál az uram képet majd felrakom!
Igen én is úgy terveztem,hogy még most kirándulunk pár napot,de mivel párom hazahozott egy 6 hetes kiskutyát,maradunk itthon. Bánt is a dolog,de nincs kire hagyni!
20140113113746

csak életjel..... aludni napok óta nemtok, csak forgolódok, szakad rólam a víz, kész vagyok...mindenbajom van.... :evil:

amúgy béjb okésos és a csajok is jól vannak :)

pusz

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!

Lassan itt a vége kitartás!!

HOl vagytok lányok?

Kép
Kép
zitacicu2

Hali mindenkinek!

Szurkál a hasam meg nagyon fészkelődik Marci!!!!!!! :lol:

Enikő!
Irj,ha jöttél a dokitól!!!!!!!

Anett!
Kölyök kutya szülés előtt????????? :shock: :shock:

Kép
Kép
zsanett26

Zsani! Igen,de kint van nem lakásban. Attól,hogy megsímogatom nem lesz baja a babának!
20140113113746

Anett!
Nem azért irtam!
Hanem gondoltam van elég nyűgöd terhesség alatt nem hiányzott még egy kutyus is! :lol:

Kép
Kép
zsanett26

Enikő??????????

Voltunk most a kárász streeten és a dm-ben minden 20%-al olcsóbb mert bezárnak háronm hétre.Gyorsan vettem megint egy csomag dm-es pelust.1500Helyett 1200-ért.

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!!!

Exi!
Én is megnéztem a képeket, nálam is a szaladgálós képek a nyerők. Valamennyi szép, Peti nagyon huncut, látszik, h jól érzi magát.

Zitacicu!
Hogy vannak a kicsik??? Képek?? :)

Csibe!
Gáborbaba tüneményes!!! A pelusszétpakolós csúcs :-) Ábel lépcsőnek használja a pelenkacsomagot, ráállés úgy próbálna pakolni. :lol:

Enikő, Zsanett!
Izgulunk Veletek! :)

Mi tegnap voltunk egy éves vizsgálaton. Ábel 10,5 kg és 77,5 cm. Erős, egészséges, jólfejlett kisfiú, testileg-értelmileg egyaránt.
Majd 15 hónaposn megyünk ismét.

Niki!
Csak így tovább!! Kap pótlást Réka vagy csak szopi?

KlZsuzsi!

Köszönöm a Diniszájat! :D :D :D Nagyon nagy már Dini!!! Igazi bababirodalom van nálatok :-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsani!

Eddig nem volt semmi nyűgöm,szinte észre sem veszem,hogy terhes vagyok,csak a hasam növöget,annyi! Na most lett a kutyussal,ezt jól látod!De most már nem passzoljuk le,bár megfordult a fejemben! :oops:
20140113113746

Sziasztok!!

Zsuzsu!

Képeket tegnap csináltam csak épp majd rakok fel :)Szép méretekkel rendelkezik a kisfiad:)Norbikám van vagy 9 kg így 16 hósan.

Enikő!

Mi van veled?Azt elhiszem hogy nem tudsz aludni de kitartás hamarosan vége(a pocakos időszaknak :roll: :D )

Zsuzsi!

Édes DIni!!!!

Csibe!

Fiad tiszta apa.!!!!!Nem semmi méretekkel rendelkezik :shock:

Képzeljétek tegnap tök csönd a szobában (bent a három gyerek)és ha csend van az mindig gyanús.Benézek hát Máté ezerrel eteti az ikreket joghurttal :shock: :lol:
Na persze nem mindig sikerült beletalálni a szájukba de olyan édesen tátogtak.Norbika meg visitott ha esetleg nem kapta a következő falatot....... :lol: :lol:
Igaz Nikim haja is joghurtos volt na meg a szőnyeg...
Amúgy képzeljétek hogy Mátém nem rágja a körmét és 18kg.Ez azért is nagy dolog nekem mert amikor ovi kezdődött 13.5 volt.
Lehet hogy ennyire stresszes volt az ovi miatt???

Na most megyek rendbe teszem a csipet csapatot ,jó dolgom van általában ilyenkor térnek magukhoz....

Kép
Kép
zitacicu2

ja még valami.Tegnap amikor feljöttünk az udvarról én gyorsan elkezdtem előkészíteni az esti pörgéshez a dolgokat addig drága Norbikám felmászott az ülőgarnitúrára az étekzőben és lekapott az asztalról egy barackot.Szőröstől bőrösről megette.... :shock:
Olyan a drágám mint a rozsda.Mindent megeszik.... :lol:

Niki meg tiszta csaj viszi Norbi után a vizet a cipőt a cumit etetné....mondja neki hamm,Norbi meg rázza a fejét na olyankor kéne őket látni...
Amúgy Niki extra brutál anyá nem tudok tőle mozdulni fogni kell a kezét a lakésban és sétálgatni vele.Egyedül is stabilan jár .
Tiszta hiszti :? :?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Gyors bekukk, és elszőrnyülködve látom, hogy kitört a nyár, sehol senki.

Csibe!

A távirányitót büvölő, angyali kisfiad feneke alatti habtapi lapokat hol szereztétek? Jó lenne ilyen nekünk is, mert ami van, az szerintem nem fogja megérni a 2008-at :) Mindennap kikerül belőle egy-két betű. Ma voltunk a Gulliverben, de csak 4 db-os apróbetűs és 10 db-os ugróiskolás van, aminek nem minden darabja passzol a mostani egy lap/három betűsünkhöz. A Corá-ban semmilyen nincs, a Tesco-ban pedig állatos, aminek elég sok apró része van.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok Lányok!

Elveszett báránykák jelentkeznek:))

Már ezer éve nem jelentkeztünk, de néhányan talán még emlékeztek ránk (Jégvirág Bea, Exi Ági, Szerika, Timika:). Néhány hónapja iszonyatosan el vagyunk veszve, s ráadásul a mobilnet hol működik, hol meg nem, de inkább ez utóbbi. Pár nap múlva, ha lesz egy kis időm, majd azt is elmesélem, hogy miért. Először is mindenkinek, akinél jan. vége óta aktuális Boldog szülinapot, névnapot, az újonnan született csöppségeknek és szüleiknek pedig gratulálunk és sok boldogságot:)) Bea: Grétinek boldog szülinapot és névnapot, haláli a Grétiszáj, amiket írsz és tündéri szép a kislányod. Exi: nektek is boldog szülinapot, Timike Kristófnak hasonlóképp. Szerika, nektek is nagy-nagy gratula, hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt az idő, s kisBalázsotok is már milyen nagy.

Van néhány bébikajánk (Kecskeméti bébiétel), amit elfogadható áron (150 Ft/üveg) átruháznánk, ugyanis Dórika eleinte imádta, most meg megkóstolni sem hajlandó:(

S íme a választék:

- vegyes zöldfőzelék csirkehússal: 5 üveg,
- zsenge zöldborsópüré csirkehússal: 6 üveg,
- sütőtökpüré: 10 üveg,
- sütőtökpüré csirkehússal: 6 üveg.

Ezen felül, akinél még aktuális van egy doboz Cerazette fogamzásgátlóm is (bontatlan doboz, 3 havi adag), amit szintén átadnék 6000 pénzért (ha jól tudom 6400-6500 az ára most). 2008. szeptemberéig szavatos. Nekem már nem aktuális, mivel Dórika már nem szopizik.

Ha valakit érdekel, akkor próbálj meg telcsizni (20-4488928), ha véletlenül nem tudom felvenni, akkor dobj egy sms-t légyszi.

Üdv Mindenkinek:

Mónika (Vesm) és Dórika

vesm

Sziasztok!

Még egy gyors infó, hátha érdekel valakit a Pampersesek közül. Ma voltunk de. a Tescoban pelust venni. Az óriáscsomagos Pampers (maxiban 54 db-os), 3161 Ft-ba kerül, fura módon viszont ugyancsak az óriáscsomagos Pampers, amiből egy nylonzacsiba 2 csomag van összecsomagolva (azaz 2x54 db) az is ugyanennyibe kerül. Azt nem tudom, hogy félrevonalkódolás ez vagy mi, de mindenesetre mi vettünk belőle.

Biztos, ami biztos a pénztárban azért megnézettük a pénztárossal, hogy mennyibe kerül, mielőtt véglegesre ütötte volna az árat, s tényleg annyi volt.

Néhány csomaggal még volt belőle Midi, Maxi és Junior méretben, de nem túl sok. Ha valakit esetleg érdekel nézze meg.

Üdv:

Mónika és Dórika

vesm

Sziasztok!
Helyzetjelentés:
Még egyben, és én még azon aggódtam koraszülök :lol: hehe jóvicc....
Na szóval már nagyon szülnék, és most pont rá is érnénk :)
Anyu elvitte mindkét csajomat a 7végére. Apának nem kell bemenni éjszakára melózni. Úgyhogy minden adott vala....csak épp kisded nem óhajt kijönni.... :twisted: kis szaros :lol:
Málnalevéltea rulez, homeós bogyók szopogatva, egyéb szülést megindító házi praktikák bevetve :oops: , nemtom még mit csinálhatnék :lol: Azon kívül, hogy várok :lol:

Na eldugultam, bocs hogy nem reagálok senkire, de olyan izééééé a hangulatom.... már minden gondolatom a szülés körül jár... alig várom a fájdalmat, mert akkor tudom, hogy elkezdődött :oops: :lol:

Zsanett?????????????????

Pussssssz

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tudom, kissé el voltam tűnve...
A mosodánk csütörtökön bekrepált, szerencsére a mamámék kölcsönadták a forgótárcsás masinájukat, a Hajdú centrifugánk meg még megvan, így ki tudtam mosni...nosztalgiáztam. :)
Ma jönnek hozzánk este vendégek, egy sor mindent köszöntenek, a sorból most csak anyukám marad ki.

Zsuzsi, szép méretei vannak Dininek. Milyen szurit kapott most?
Pucér autós kép haláli. :) Petinek az ilyenek egyáltalán nem nyerők, legalább nem a klasszikus módon, mert a kerekeit imádja pörgetni mindennek, aminek van.

Niki, hát lehet, hogy fog van a háttérben, nem hiszem, hogy a front lenne a ludas. Vagy egyszerűen csak rosszat álmodik. Kár, hogy ezekre sosem fogunk rájönni, mert ugye még eltelik egy kis idő, mire megmondják, ha fáj valami.

Zsanett, nekem is mondta a bnőm, hogy menjek be, de tegnap nem jutottunk el odáig, ma meg végképp nem, már ha még nyitva voltak ma.

Zsuzsu, én is gondolkodom, hogy mikor vigyem legközelebb Petit tanácsadásra, de lehet, hogy én is csak majd aug. végén megyek el vele, addig ha kell valami, telefonálok, felírják...

Zitacicu, ne aggódj, majd behozzák az ikrek a lemaradásukat. Amíg egészségesek, addig nem a súlyuk a legfontosabb tényező. :) Főleg, hogy Norbinak jó az étvágya (ld. a barack esete).
Jaj, megnéztem volna Mátét etetés közben! Egyébként tényleg igaz, ahol gyerek van, ott mindig gyanús, ha csend van, kivéve alvás közben.
Hm, Nikiből ezek szerint jó feleség lesz, dolgos a kiscsaj!

Vesm, érdekes, de pont tegnap gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek, és írtál. :) Érdekes ez a Pampers pelus. Ha Petit egyszer nem csapta volna ki, vennék is...így félek tőle, legalábbis a hosszabb távú használatától.

Ági

Íme egy pasi fehérben :)
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő!
Kitartás!!!!

Cseppek!
A nagy betűs habtapikat a Gulliverben vettem anno, február körül.
Aztán a Corában vettem gyümiset.Egyszerűen pillanatragasztóval a belső részeket összeragasztottam, így egyben lehet kivenni!Az meg már úgy elég nagy darab! :lol:
Nincs más ötletem. A Gulliverben nem mondták, hogy mikor kapnak?

Köszönjük a dícséreteket! :lol:

További szép hétvégét! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kép

Mai kép
20140113113746

Anett!
Nagyon jól tartod magad!Nagyon csini vagy!!!!

Enikő!
Még egyben vagyok,de már nagyon depis is vagyok! :lol:
Szegény párom issza meg a levét.Tegnap nagyon leorditottam mert nem akkor ért haza a melóból amikor megigérte.Teljesen kiborultam,bőgtem mint egy nem normális. Kép

Nem tudom mi lesz,ha megyek most szerdán ctg-re!Ha addig nem indulok be akkor mit fognak csinálni?????Befektetnek?Vagy csak akkor már ha betöltöttem pont a 40.hetet????

Most már nagyon szülni akarooooooooookkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
zsanett26

Anett, tényleg nagyon csini vagy!

Zsanett, nem hiszem, hogy a 40. hét előtt befektetnek, főleg a mai eü. helyzetben. Kivétel, ha van valami indok, magas vérnyomás, cukorprobléma, stb. Szerintem...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsanett: Én is depis, ez a mai kb a 4. nap hogy bőgök :( :cry: Szülésmegindító házi praktikák monnyanak le :evil: :evil:
Nagyon gatya a lelkiállapotom. Nem hiszem el, hogy nem akar kijönni, eddig (kb a 20. héttől) visszatartani kellett, most meg.....áááááááááááááááááááá :evil: :shock: :cry:

Sztem még a betöltött 40. héten sem biztos, hogy befektetnek. Inkább minden másnap behívnak CTG-re, flowmetriára meg magzatvízkukkolásra... és ha gáz van akkor bent tartanak. De szvsz a 41. hétig nem indítanak.... vagy nemtom....de hát bakker addig csak nem húzzuk a kurvaéletbe... :evil: :shock:

Anett: Nagyon csinos vagy, utoljára általános iskolás koromban volt rajtam bikini (nyilvánosan :D ) azóta se.... :) Te nagyon szép vagy, olyan kis szabályos pocakkal :wink:

Csibe: Köszi igyekszem, csak ne bőgnék ennyit.... :cry:

ceniko
Szeged

Enikő, hát szerintem igazad van, én is pont a 41. héten szültem Petit, ugye előtte való nap este indította meg a doki...addig meg vártunk-vártunk-vártunk. Hiába, fiút hordassz a szíved alatt, ő odabent nagyon jól érzi magát! Ergo, lusta kijönni. :) (Megjegyzem, az indító praktikák nálunk sem váltak be... :roll: )

Ági és
KépKép
exdeus

Köszönöm a dícséreteket,nagyon jól esnek!

Enikő,Zsanett! Kitartás,szorítok ezerrel,napok kérdése! :D
20140113113746

Hali lányok!

Egy kicsit kész vagyok!
Nagyon be van dagadva az arcom a lábam meg a kézfejem és alig birom mozgatni!Mi a búbánattól lehet mikor nem is eszem sósat?????????????????????Segitsetek!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Bocsi de megint csak kéréssel jöttem. Ügyvédet keresek, lehetőleg olyant aki családjogban otthon van, értem ezalatt a bontópereket. Ne kapjon senki a szívéhez nem nekem kell , hanem egy nagyon kedves barátomnak, csak sajnos az enyém szabadságon van és eléggé sürgős lenne találnom valakit, egyenlőre tanács végett.

Nincs valakinek elfekvőben egy ismerőse, vagy egy névjegye?

Ági

Ági73

Talán az utolsó pocakos képek!!!! Kép Kép

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Hazaértünk tegnap, jó volt egy kis környezetváltozás. Szombaton ismét megyünk, akkor már a halászléfőző ünnepre, aztán hétfőn irány a Balcsi! :D

Zitacicu, mi is Tapolca környékére megyünk, én is tervezem, hogy abba a barlangi csónakázótóba elmegyünk. Be kell előre jelentkezni vagy sem? Írnál róla egy keveset?
Gyerekeid nagyon édesek lehetnek, elképzeltem, ahogy Mátéd eteti az ikreket! Csúcs! :D Örülök, hogy hízásnak indult. Melyik oviba jár egyébként? A lakáseladáshoz drukk!!!

Zsuzsu, köszi a köszöntést, aranyos vagy ! :) Tényleg szépen fejlett kisfiad van! :)

Anett, szép a pocakod, hát nem látszik rajtad, hogy sokat híztál volna! Ügyes vagy! :)

Enikő, Zsanett, látom, egyben vagytok még. Kitartás!!!
Enikő, lesz még mikor alig várod, vége legyen a fájdalmaknak! :D Picit próbálj meg pihenni légyszi, kell majd az energia! :)

Exi Ági, jók a képek, nem semmi, mennyit csináltak! Petikéd nagyon türelmes lehetett! :)

Csibe, aranyos Gábor baba, ahogy pakol! :) ABC-s habtapit én is vennék, ha valaki lát, szóljon! :)

Niki, látom Te sem a problémamentes gyermeket fogtad ki! :) Kitartást, lesz ez még jobb is! :)

Zsuzsi, jó kis játszóteretek van, irigylésre méltó. Mindig van kivel játszani. El is hiszem, hogy nem tudsz sokat net előtt ülni. Ti a Vadaspark lakóparkban laktok?

Karmen, mi újság? Ti is nyaraltok?

Mindenkinek szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Ági, nekem sajna nincs!

Zsanett, ez már tényleg a vég, szó szerint. Hamarosan meg lesz az a babóka! Pocidat annyira nem látom egyébként lent, mondott valamit az orvos, beilleszkedett már a baba? Jóslófájások vannak? Hasmenés stb?

E.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!!!

Zsanett!!
Én felpocoltam a lábam anno, más ötletem nincs.
Nagyon szorítok, veled vagyunk!!! Én júli 4-re voltam kiirva, júli 9-én este kellett befeküdnöm, mert csináltak stimulálós ctg-t. Ábel 13.-án reggel születt. Ha be akarnak fektetni, kérd, h a női osztályra, a terhespatiológia borzalmas szerintem!!!

Enikő!
Próbálj megnyugodni, Zalán tudja mikor kell kibújnia! Minden rendben van!!! A lányok meddig mamáznak?? Jól érzik magukat, minden rendben velük, pihenj és próbálj a fiadra koncentrálni!

Végül kinél szült Emi aki a Nyirati dr. nőnél szült volna?????

Anett!!
ALakul a pocid! :lol:

Exi!
Nekem azt mondta a dokink: legközelebb októberben találkozunk, Ábel úgysem szokott beteg lenni :-) Akkor két oltást is kap a felkarjába, készüljek... :cry: :cry:
Mondta, h már kaphat tejet, de egyenlőre nem merek adni. Marad a joghurt, kefir friss gyümivel. Tápszer bolti, 2-es, napi 500ml.
Peti nagyon vagány!!!!!!!

Zitacicu!
Kitartás! Ábel is anyaragacs néha, de olyankor apa szól, h "héééé, kisfiam, apád is van ám!! " :lol:

Csajok!
Tudtok olyan dokit, aki az ambullancián van és rendes, nincs most szabin, türelmes.....??? Egy barátnőmnek kéne. Lehet, h várandós, de csak ha biztos, akkor menne magánrendelésre.
Mi a helyzet a Klinikán UH fronton??? Mennyit kell várni????Köszönöm!!!!!!!!!!

Kép Egy rózsa Mindenkinek, tőlünk szeretettel :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Akkor még egyszer leirom. A nem kötelezö védöltásért beadásáért nem azért kér egyes orvos pénzt mert törvény irja elö, akkor mindegyiknél kellene fizetni. Hanem mert ez kamarai ajánlás és az az orvos aki kamarai tag szinte biztos is hogy elkéri a 2e ft-ot.

Megjöttünk a nyaralásbol, nagyon jo volt.
Orsi rengeteget csuzdézott (néha el is merült érkezéskor:)), repült is (na én nem ültem fel), kisvonatozott, lovagolt, Camponában is voltunk, meg rengeteget trambulinozott. Szoval mind nagyon jol éreztük magunkat.

Csibe! Milyen nagy már Gáborka is, szépen fejlödik ö is!

Melinda! MIlyen volt a nyaralás?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gerika!
Marci már legalább egy hónapja koponyatartásban van.Tegnap este mensire hasonlitó görcseim voltak meg nagyon fájt a derekam,de aztán elmúlt!!!!!!!!!!Hasmenés?:hát nem mondhatnám!

Zsuzsu!
Ha nekem túl kell hordanom Marcit megfogok hülyülni!Már igy is a család agyára megyek!Lehet hülye kérdés de milyen az a stimulációs ctg???????? :oops:

Kép
Kép
zsanett26

Gerika,Karmen ujra üdv. itthon!!!!Remélem jol éreztétek magatokat!!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
zsanett26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: