Sziasztok!
Ücsök: Üdv itt, remélem hamar sikerül találnod egy megbízható orvost és hogy hamarosan lakó költözik a pocakodba
Én ajánlanám az én orvosomat, de neki nincs magánprakszisa! Majd a lányok mondanak neked neveket!
Bibi: Örülök, hogy túl vagy rajta és az a lényeg, hogy jól vagytok mindketten! Kistesó mikor jön??

Hogy tervezitek??

Gratula mégegyszer!!!!
Karmen: Hú nagyon kíváncsi vagyok Orsi hogy fogja venni a bölcsis akadályokat!! Mikor kezditek a beszokást? Örülök, hogy olyan közel van!! Ez fontos sztem! Nálam szempont volt, hogy közel legyen az ovi!
Zituska: Sólámpa?

Jelentkeztek legalább?
Viola újabban állandóan kakál! Naponta 1x szokott max! Erre tegnap délután nyomott egyet, aztán lefekvés előtt még egyet,aztán később is éreztem, hogy kakaszag van, álmában tettem tisztába a kicsit ez olyan 10-11 körül volt éjjel, majd reggel 7kor amikor keltünk már ott volt a kaka a pelusba, és még reggel mielőtt indultunk volna itthonról,megint szaros volt........ Pedig nem is eszik ennyit
Lehet a fogától..... De nem nyálkás, és nem is fosi, sima mezei kakkantyú,olyan krémszerűen kenhető tipus

, na de, hogy ennyi....????????

Hogy jön ki az a rengeteg kaka abból a pici gyerekből?
Na bocs hogy igy kianalizáltam

Van valakinek ötlete mitől lehet? Foga?
Ma lesz a párom munkahelyén a Mikulás buli. Bogi már tiszta extázisba várja
Na puszka
E