Sziasztok!
Köszi a szülinapi jókívánságokt. El sem hiszem, hogy már 3 éves
Ma délelött voltam a Médiában a fényképekért amiket ingyé lehetett elöhivatni. Nagyon jók lettek, féltem, hogy a kicsi felbontás (2,1 MP) miatt nem lesznek jók, de gyönyörüségesek lettek.11kor lementünk ide a picijáccóra, délbe feljöttünk és délután 3ig föztem!
Csináltam tyúkhúslevest, rántott -gombát, -sajtot és -pipicombit krumplipürével, és fokhagymás, tejfölös ubisalit.... Hmmm Isteni lett! Ja és megföztem a Húsvéti sonkát meg tojást.
Tojást akartam festeni Bogival, de végül is nem lett belöle semmi. Majd jövöre. Bogi hazament mamáékhoz Húsvétolni.Úgy volt, hogy együtt megyünk, de végül is maradtunk a kicsivel, mert nemakartam itthonhagyni a párom és anyósék bejelentkeztek vasárnapra....hjajj lesz program. Bogi hétfön jön vissza! Kicsit tudok aludni legalább reggel. Bogi már 7kor kakukkol.A kicsi hagyna aludni,de Bogi miatt fel kell kelnem, úgyhogy,most kihasználom és aludni fogok

!
Nóri:Én sem szeretném suliba iratni Bogit 7 éves kora elött. Márciusban betölti a 7-et és az év szeptemberétöl szeretném beadni! Ha lehet! És igazad van, ha úgy látom/látjuk, hogy elöbb megérett rá és akar is menni akkor menjen.
Én nem vagyok ilyen különóra mániás, én csak egyetlen egyet szeretnék, ha nyelvet tanulna. Én nem akarom, hogy zongoramüvész legyen vagy 2 diplomás 10 évesen. Csak tapasztalatból tudom, hogy abból, amit az iskolákban tanítanak (tantárgyak)a nyelv az amivel mindig tud az ember érvényesülni, a többi csak úgy van, hogy ne legyél tudatlan, általános müveltség...stb! És minél korábban kezded tanulni, annál könnyebben megragat. És öszintén szólva én is úgy "tanultam meg" szerbül,hogy nem is tanultam..

Észre se vettem és rámragadt, na ezért szeretném ha Bogira is "ráragadna"

Erika:Az identitás zavarral nem értek egyet, mert az csakis a szülön múlik, hogy KIT nevel a gyerekéböl.... sztem.....
Ugyanis ezzel az erövel az összes határon túli magyar nem kéne, hogy magyar legyen, hanem beolvadt volna már az adott ország fö nemzetisége közé... Ehhez képest nem ez van ám, söt! Na ezt jól megaszontam

Bocs fáradt vokk már

De azért érthetö mit akartam kihozni belöle ugyi??
Nyúlanyó: "Csak" a karjába kapott szurit, meg kapottt Sabin cseppeket kiskanálból.
Gabi3: Tegnap a gyógyszertárban (Vasas) kérdeztem a gyógyszerészt mit szedhetek megfázásra. Mondtam, hogy nemrég szültem és ababa szopik. Ö ajálotta a Neocitránt. Adja vissza a diplomáját ha tényleg nem lehet szedni. Egyébként csak 1 zacsival ittam meg. Engem már 1 is helyrehoz ha idöben "elkapom" a náthát! Mára semmi bajom!! Gyógyulást neked!
Angi: Miért nem bírjátok egymást Zsófival? Meg akartam Töle kérdezni, de elfelejtettem. Mi ketten (Te meg én

) is szoktunk vitatkozni, meg eszmét cserélni, de ettöl még nagyon csíplek

Sztem jó fej vagy, attól függetlenül, hogy néha nem vagyunk egy véleményen
Ja és nálunk is csetresnek mondják. A jelentés pedig:azok a kis biszbasz tárgyak, amik nem hasznosak, csak úgy vannak,a polcokon, hogy legyen mit takarítani...na azokra mondják...
Apa ma szabad estés (szent péntek van

), ment kártyázni a haverjaival. Ma én fürösztöm a kincsem

Édes kettesben fogunk tévézni Rónával

És senki nem fogja kapcsolgatni a tévét, azt nézek amit én akarok

Tök jó!
Puszka
Enikö