A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi: A férjecském a 120-as alállomáson dolgozik, de nem Mol-os.
Nekem is csinálj hasizmot!

Gabici: Bátor is egy órát üvöltött,mire visszaaludt, pedig este sosem ébred, 10-től 11-ig vonyított. Flóra az utolsó 10 percben ébredt fel. Jó alvókája van. Én már kihajintottam volna az öcsémet,ha ilyet csinálna, és ha volna. Kép

Nóri: Én is addig voltam nyugis, míg Bátort ott találtam meg ahová letettem. Most meg minden ajtót csukni kell, mert pakol a szentem. Valamelyik nap kinyitotta a DVD lejátszót és kivette a kölcsön dvd-t azzal játszott. A CD-ket már elpakoltam, volt kedvence. Most a gyerekkönyvek vannak soron. Szívesen rágja és lapozgatja. De a virágföldevésről még nem mondott le.

Kriszta: Van tervező progid vagy kézzel rajzolsz? A 100xszép telszáma: 420-278. Januárban is voltál? Az első asztalnál? majd engem is érdekelne a használt ruci!

Szbea: a hirtelenbefékezőskanyarodóst mi is próbáltuk, de a téligumi nem engedi. Meg az én kis férjecském féltette az új kocsit.

Kriszti:Én nem mernék elmenni ilyen időben. Mikor is mentek?

Enikőnek megy a drukk.

Tegnap két óránként lehetett havat lapátolni,jó kis edzés.

Krisztik! Mi lenne, ha Eszteranyu lenne, Kriszti1, és Krisztaszeged meg Kriszta2, már én is kavarom. A számokról legalább felismerjük. Annó, mikor 3 Gabi volt így különböztetük meg minket. Kép

Gabi3
inecsg

Köszi Kármen most már képben vagyok.

Dancsi érdeködöm azután irok.

délelött barátnémat istápoltam aki 12hetes terhes és lázgörcse volt éjjel most is nagyon nehezen tudtuk lehuzni a lázát.kicist aggodom érte ne mondtam neki semmi ijesztöt de remélem hogy babák apocijában jól vannak. Priznic meg lázcsillapitó mindent bevetettünk.
Irjatók valami biztatót.

Este 9után majd jövök a gép elé.
Kriszta
krisztaszeged

Hajni!

Jó,hogy nincs bajod.
Akkor lassan vége a sulinak.Elhiszem,hogy örülsz.

Ildi
tfildiko

Hajni, én is happy, hogy te is happy:-)) Torokelszorulásom nekem is van, ha felhúzom magam, így szerintem is nálad is stressz. Bár nekem szerencsére ritkán van, csak félig vagyok idegbeteg:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kriszta! Ez a munka jól hangzikKép. Engem is érdekelnek fényképek!

Kriszti! Uhh, ilyen Nekem is volt. Csak Én Pécsen dolgoztam, és nem tudtam hazajönniKép(. TÁvol a férjemtől ott kellett gányáznom, és ott is autóztam nonstop, sokszor 10ig este... GRRRR Beleszorul a szívem, ha visszaemlékszem. De mi ma elmentünk itthonról kocsival, teljesen járhatók az utak!

Karmen! Köszi a táblátKép

Uhh Bea, ez a kulcsos sztori horrorKép(. De tényleg jó, h nem volt benne gyerek leg... Én a régi autónkba zűrtam be folyton a kulcsot. hehe, Kriszti férje nyomta fle a kocsinkat, h ki tudjuk venni, emlékszel Kriszti? Kép

Hajni! Hát mit mondjak? Legyek udvarias, és mondjam, h ahan, irtó érdekesen hangzik a szakdolid címe? Vagy legyek őszinte, és mondjam, h már a címe is borzasztó? :DDD. Szóval nem tom mit beszélsz, de ügyes vagyKép
És Virág is igényelte, sőt, folyton a nyomában kell lenni (biz még most is), h ne tegyen kárt magában, másban... A gyerekszoba teljesen gyerekbiztos,de ott ritkán van:D

Dancsi! Na, ok, hát a lúdtalp szerencsére nem nagy gondKép.

Nyúlanyó! Hótorta nyammKép. Azt eheted, ui a hideg, jeges dolgok tulképp fogyasztanak, mivel még fel is kell a szervezetnek melegíteni a cuccot, ezzel energiát, vagyis kalóriát éget. Szal edd csak meg, amit főztél;)

Ember is levitte tegnap a kis gézengúzát, csináltam Róluk az ablakból képetKép. Édesek voltak.

Ma reggel meg úgy beégtem... És nem először.
Van egy hülye szokásom, ha tudom, h ki fog telefonálni, akkor beleszólok titkárnős hangsúllyal:
"Pszihiátria tessék?" v
"Női napozó" v
"Ideggyógyászat"
stb...

És ezt ma másodjára szívtam be, mert a Virág dokinénije telefonáltKép. (Anyu hívását vártam) Annyira tök vagyok, hallhatóan nem volt elragadtatva a poéntól, főleg, mert azért telefonált, h mi van Virággal, nem jelentkeztem. Szal csöppet beégtem:D

Szép napot! megyek a kajásbaKép

.:Angi:.
angiszeged

Inescg,
Igen ott voltam ezek szerint már találkoztunk. De a multkori az nagyon rossz volt senki nem volt jöttem is haza.
Van programom de kézzel csinálom. Tudom elavult de a szinek miatt jobban szeretem a kézit és valahogy emberibb, legalább is szerintem.
Ötlet elfogadva Kriszta2 lettem

Mindenkinek, MOSTANTÓL KRISZTA2 VAGYOK KÖSZI. ESzteranyu Leszel Kriszta1?
krisztaszeged

Inescg,
Igen ott voltam ezek szerint már találkoztunk. De a multkori az nagyon rossz volt senki nem volt jöttem is haza.
Van programom de kézzel csinálom. Tudom elavult de a szinek miatt jobban szeretem a kézit és valahogy emberibb, legalább is szerintem.
Ötlet elfogadva Kriszta2 lettem

Mindenkinek, MOSTANTÓL KRISZTA2 VAGYOK KÖSZI. ESzteranyu Leszel Kriszta1?
krisztaszeged

Angi! tényleg égés, de én jót nevettem!Kép

Ildi! kép hol van? szeretném látni azt a csini fülbevalót!!

Kriszti! irtam levelet.

Kriszta2! szegény barátnöd, remélem minden rendben lesz a babákkal. A magas láz szerintem veszélyes lehet, orvos mit mond?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta! A nőgyógyásza mit mond? Nem hangzik jól ez a magas láz. De kifejezettem a 12.hét előtt veszélyesek az ilyen nyavalyák, szóval sztem rendben lesznek.

angiszeged

Edit! még csak néha tesz Orsi 1-1 lépést önállóan a járás még kicsit odébb van. De innentöl már gyorsan megtanulja. Darabos kajákat nem szeretem, pár kanálhoz is kell 30-45 perc, közben többször is újra kell melegitenem, szoval már nekikezdeni is utálok. Szerencsére 3x van naponta a többi szopi. Ma pl. nem kellett neki 2 fajta fözelék sem, és leves sem. Igy marad a csak szopi. Hanna mit kap szülinapra? miket eszik?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi!

A férjemtől megkérdeztem,hogy ismeri-e a párodat.De nem,egy-két kollégáját viszont igen.
Még nekem sincs valami nagy hasizmom!

Kriszta!

Jobbulást a barátnődnek!Volt nődokinál?

Kármen!

Majd lefényképezem valamikor a fülbevalóját.
Az már nagyon jó,hogy az Orsika tesz pár lépést.Pár nap és már megy is.

Ildi
tfildiko

Hasizmot én is kérek! Cserébe nem kevés puha szalonnákat tudok adni, érdeklődők jelentkezzenek, kalandorok kíméljenek:-))) Nem hiszek a tvshopos baromságokban:-))))))

Angi, totál nincs jelentősége ennek a szakdolinak, szerintem ilyenkor mindenki egyszerűen csak túl akar lenni rajta. Cáfoljatok meg, ha valaki világot akart vele megváltani:-)))

Gabi, Bátor tényleg eszi a virágföldet? Mit talál rajta finomnak??? Nálunk csak a növénytépés volt egy időben sláger, de inkább a nagyanyónál.

Karmen,te főzted a főzelékeket? És ilyenkor gondolom megeszi apa vagy anya... Hát érdekes, Luci délben nem kérte a tökfőzeléket, alvás után meg 2 nagy tányérral bepakolt.
Szerintetek lehetséges az, hogy inkább alvás után akar ebédelni 3 körül?
H
babamama

hú, Jozsó nem alszik dél óta. 3 tól fél 6-ig a mellemen lógott, ha letettem ordított és tépte a ruhámat. Nem akart elaludni. Gondoltam már fél 6-kor, hogy ez a gyerek biza éhes lehet. Felbontottam neki egy üveg bébikaját, és úgy ette, hogy csak na. Éhes volt! )) Most pedig halál elégedett, pedig nem aludt ugye semmit. SZerintem 1 perc alatt vágta be a kaját. Gondolom most pótolja az elmúlt hetet.

Hajni,
kifelé állnak a lábai és a családom piszkált, hogy ez nem normális.
Vendég

Dancsi!

De jó,hogy visszatért az étvágya!!!

Ildi
tfildiko

HAjni! Volt amit én föztem, kapott üvegeset is, semmi nem kell neki. Maradt már a szopi helyette is. Nem tudom eröltetni, már a trükkök sem segitettek (szokott enni ha átöntöm mintás tányérba, éneklek, stb.) Amit fözök neki nem esszük meg a maradék végül a kutyáé, mert anyatejjel csinálom, meg sem akarjuk kostolni.

Dancsi! Orsi ma fél! órát aludt, sajna nálunk hiába probáltam csak a cici kell neki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi, Karmen,
Eszter is cicizik napok óta. Szinte semmit nem hajlandó megenni. Néha fárasztó, mert elkészítem a kaját, kimegyünk, leülünk, aztán 10 perc múlva semmi. Marad a dzsuva, mosogatás, pakolás. Nekem ezért fárasztó és mit mondjak... Lelkileg is.
Mikor fog már normálisan enni ez a gyerek?
Vagy akkor az lesz a baj?

Ma megérkezett Mama, itt marad csütörtökig. El tudok készülni az utazásra, le lesz foglalva a lány.
Ma elmentünk Gergővel a korába. Vettünk Eszternek Nestlé gyümölcsdesszertet (olyan 4-es csomagolásban van, semmi gázos cucc nincs benne) és csodák csodája, azt evett egyet Kép!

Ildi,
Léci képet Noncsiról! Ügyes a csajszi, kezdheted írni, miket csinál. Nem győzöd majd követni Kép!

Gabi,
én nem szeretem a Kriszta nevet, akkor inkább maradnék Kriszti.
Csüt. este 5 körül indulunk.
Remélem, nem találkozunk barmokkal az úton.

Angéla,
emléxem, a kocsi-szitura, Embered mondta is, hogy Emberemen tartja a szemét Kép.

Karmen,
mél ment.

Van egy szuper cédénk: Scorpions a Berlini Filharmonikusokkal. Csodálatos, főleg ha bömböl. (párszor hallgattam az ötösön felfelé 180-nal - nagggyon jó volt Kép)
Holnap elmegyünk Gergővel kézifékezni és bömböltetni a zenét.
Már nagyon várom, elmondom, milyen volt Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Mikor jöttök vissza?Most én is elkezdtem reménykedni,hogy talán sikerül hazajutni.Anyu ma már 2-szer telefonált,hogy mit főzzön.Úgy várnak bennünket.El lesznek ájulva az unokájuktól.Írom,hogy miket csinál.Most este is csinált valami újat.Belekapaszkodott az apja kezébe,és felállt.Most az apjával van,játszanak.
Jó szórakozást holnapra!

Ildi
tfildiko

Karmen,
akkor Jozsó nyert, mert ma aludt 1 teljes órát délelott.

Kriszti,
nemtom miért van, hogy néha a babáink megkattannak és semmi nem kell csak a cici. És sokáig azt hittem,hogy csak az én gyerekem ilyen, és megnyugvással tölt el, hogy mások is küzdenek ugyenezzel a problémával.

Te, amikor nem akar enni erolteted, vagy kap cicit?

Én is utálom, hogy pepecselek egy csomót, és dobhatom ki. Ilyenkor pár napig bébikaját kap, mert nincs kedvem dzsuvázni a kajájával. Ha eszik megint rendesen, akkor jön majd a házikoszt. Kép
Vendég

Mikortol lehet párnát adni a babák feje alá? Én nappal már azon altatom ugy láttam jobbat alszik, de éjjel nem merem.

Kriszti! Várom majd küldöd. Én 1 napig elteszem a fözelékét,többször ujramelegitem, kinálgatom hátha késöbb kedvet kap rá. Még sosem volt baja. 1 nap után a kutyáé.

Na megyek már nagyon álmos. FürdetünkKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Dancsi,
Eszter detto, mint Orsi és Jozsó. Semmi kaja, alvás.
Estére olyen hisztit levágott, h nem ismertem rá. Én még ilyennek nem láttam.

Ha nem akar enni, akkor nem erőltetem, cicit sem kap, majd ha éhes, rángatja a pólómat. Ilyenkor kap kaját. Ha napközben, nemanyatejkajcsinál van. Ez bejön.
Cicit csak végső esetben. Délben pl. mindig normál kaja van. Ezt tudja, de ha éhes, akkor mindig mammmamma és blúzfelhúzás van.

Ja, és sajnos a bébiételt sem eszi. Kizárólag az én főztömet. Azt se mindig.

Mindegy, majd alakul.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
Jozsó legalább nem volt hisztérika, legalábbis, miután megtömte a bendojét. Kép

De az esti altatás kb. 3 percig tartott. A szopival együtt.
Vendég

Kriszta2,
en irtam neked melt, de visszapattant. aranyoskriszta@axelero.hu -ra

g.
gabomamo

Kriszti,
Legyetek ovatosak holnap ha ralizni mentek.

Ildi
nektek jó utat a férjem is indul hosszu utra Német o. Moldávia fekete tenger majd Bulgária, én is imátkozom hogy normális idö legyen.

Kármen, Dancsi, Ildi
Nekünk a sütötök fözi volt a kedvencünk meg a répa gondolom mert édes. Nállatok nyerök ezek?Ja és volt amikor a kész föziket még turbositottam pl.föt kruplival a sütötököt ,vagy anyatejjel vagy tápszerrel már késöbb.Olyat is csináltam hogy az üveges gyümölcshöz meggy alma hozzátettem biskotti kekszet most is láttam Dm.is van.

Jó éjszakát lányok,barátném már jobban van köszi az infokat.
Kriszta2
krisztaszeged

Gabomama
Ez msot nekem X aktak utánanézzek. Jo éjt holnap jelentkezem. tel. 06-20-9-354-005
férjemet mindjárt leültettem és ráállitom a gépre.
krisztaszeged

Kriszta2! ezeket Orsi is szereti. De van a kedvenc sem kell, néha meg csak ugy nyeli.
Én mindig vegyek fözit adok. Van egy alap és abba megy a többi kisebb adag zöldség de van hogy mindenböl 1-1 kockát dobok össze. Én gluténmentes kekszet szoktam néha belemorzsolni a kajába, mert az magában is imádja.
Ja a mai nem evés. A kölesgolyó, abonett ment. Csak a türelmem fogyott el, ha éhes akkor egye azt is amit még szeret.

Na az altatás nálunk is egy pillanat volt most. Nem volt ereje szopihoz sem, csak bekapta a cicit és már bevágta a szunyát. Persze éjjel megint fogunk 2-3x enni, máskor is igy volt ilyenkor is.
Pisi nem sikerült. Fürdés elött akartam mert olyankor szokott, hát fürcsi után már nem tettük vissza a zacsit, lehet nem is ragad ujra, a lényeg egy hatalmasat pisilt a pelusba. SZidtam magam rendesen. Holnap valszeg nem viszünk magunkkal, nem lesz mit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
ültesd bilire és csurgass vizet.
Nekünk bejött.
Holnap mentek?

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen!
Nekünk pisire azt mondták, hogy majd vigyünk át (Miniklinik), ha lesz. Lénának a kórházban ragasztottak fel zacskót, és én azt tapasztaltam, hogy inkább visszatartotta, de nem pisilt, így el is határoztam, hogy különösebb ok nélkül nem kínzom. Most azt találtam ki, hogy jól elmosok egy magasabb szélű műanyag tálcát, és kéznél tartom, hogy amikor pelenkázás közben csorgat (majdnem minden reggel, ha egy picit megtornáztatom a lábát), akkor gyorsan aláteszem a tálcát. De még nem jutottam el a tálca elkészítéséig. Én ismerek jópár leánybabát, akik nem vittek 1 éves pisit, és a világon semmi nem történt.
Párna: mi a férjemmel magunk is párna nélkül alszunk, szvsz sokkal kényelmesebb, hátfájásra meg Isteni.

Kaja: Lénának is volt egy időszaka, hogy már nem ette a főzelékeket, mert egyszerűen már darabos kaját akart enni, ha egészben hagytam a krumplit, répát, stb... és úgy pároltam meg, akkor meg ügyesen megkajálta. Most meg az a korszaka van, hogy kanállal ehető kaját csak akkor akar enni, ha egyedül kanalazhat. Én már nem főzök neki külön, vagy csak nagyon néha. Pl. hétvégén a csirkepörköltet nokedlival nyomatta rendesen.

Ildi!
Szurkolok, hogy tudjatok menni!

Kriszti!
Nektek is, hogy minden rendben legyen. Mondjuk, én nem mernék nekiindulni. Disznóvágáskor anyósoméknál megfázott Léna, meg szenteste anyumnál is fázott, így másnap visszajöttünk, és azóta ha valaki látni akar bennünket neki, kell jönnie.

Nóri
norcee

Megfáztam,alig aludtam az éjjel.Köhögök ezerrel.A Noémi viszont jól aludt.

Kármen!

Milyen az a gluténmentes keksz?

Kriszta!

Köszi.Majd pénteken megyünk.(Remélem.)
Nálunk a sütőtök a kedvenc.Hússal is szereti.

Ildi
tfildiko

Karmen, Kriszti,
milyen volt az éjszakátok? Jozsó most kelt fel, reggel pótolta a tegnap délutáni alvást. Felkelt ugyan 6-kor, akko szopott, majd visszaaludt és most hallom, hogy dorbézol a szobájában. Kép
Vendég

Gabi3! Jöttök bölcsibe? Ágiék nem jönnek sajnaKép

Frissítettük az oldalunkat, lessétek meg!

www.kissvirag.hu

Majd du leszek még.

angiszeged

Dancsi,
a szokásos volt, bár most csak egyszer ébredt, majd 5:50-kor ébresztett bennünket is.
Kivételesen már alszik és nem is tiltakozott az ágybarakás ellen.
Ezek szerint a gyógyulás útján van?

Edit,
láttam, hogy kerestél egy dalt. Ez megvan nekem cédén Charlie-tól, ha gondolod odaadom és átveszed.
Egyébként Cserháti Zsuzsa énekli eredetiben.

Ildi,
sajnálom, hogy nem vagy jól. Én sem, megint köhögök, a torkom sincs rendben. Azt hiszem, nem kellett volna decemberben abbahagyni a Semicillint. A gyerekorvos mondta, miután Eszter kiütéses volt, hogy nem-e penicilin-érzékenység. Én mondtam, h mióta megvan, ez a 4. kúra, eddig semmi baj nem volt. Valszeg az Augmentintől volt.
Szóval, mondta, h ne szedjem. De nem jöttem teljesen rendbe sajnos.

Néztem a múltkor a Biscotti kekszet, háát, több E betű van benne, mint a szótárban. Szerintem elég gáz.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta!

Tegnap még azt hittem,hogy csak egy kicsit megfáztam.De,sajna,nem kicsit.Csak reménykedem,hogy a Noémi nem lesz ma nyűgös,mert szét vagyok csúszva.
Remélem,hogy a dokihoz nem kell elmennem.
Jobbulást neked!

Ildi
tfildiko

Ildi,
Kriszti írtam Kép.

Angéla,
jól néztek ki a képeket, Virág... Tudod Kép.
Nem korai még Kristóffal 1 ágyban Kép?

Kép

Kép
eszteranyu

Angi!

Nagyon aranyosak a lányaid.

Ildi
tfildiko

Angi! Nagyon szépek vagytok! Micsoda hurkái vannak Boginak!

Pelus csupa pisi, zacsiban egy csepp sem. AMugy meg leesett. Nem kinlodok, én is arra gondoltam megmondom nem sikerült, ha irnak fel zacsit, akkor még teszek egy próbát, ha az sem akkor nem érdekel. Vasárnap akartunk venni bilit, nem volt, pár nappal korábban a másik hipermarketben is igy jártunk. Ennyit nem ér hogy még fáradok is vele. Szegény reggel ma majd éhenhalt nem engedtem enni, 10 percig vártuk a pisit, tornáztattam, mindenfélét probáltam semmi.

Éjjel viszont csak 1x kelt fel. Ilyen se volt ezer éve. Rögtön ugy tele volt a cicim, hogy reggel nem gyöztem fejni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! többször volt már róla szó, ez glutén, tej- és tojásmentes keksz, 3Pauly a neve.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Köszi.Tudom,hogy volt már szó róla,de nem jegyeztem meg a nevét.

Ildi
tfildiko

Sziasztok: az evésről csak annyit, én is belefáradtam annak idején és végül nem erőltettem a dolgot. Ha éhes lesz, úgyis szól vagy megeszi, amit elé rakok.

Dancsi, jól tetted, hogy elvitted a dokihoz, egyébként a Tornyos nagyon jó, de szerintem ki fogja nőni Jozsó. Tényleg nem láttam rajta semmit, de ti nyilván jobban észreveszitek.

Karmen, mi nem vittünk pisit, emlékszel, írtam, hogy ott szenvedtünk, aztán feladtuk.
Akinek nagyon fontos, próbálja ki:-))))
H
babamama

Karmen,
ha nem akarod extrázni a bilit (zenélő, stb), akkor 100 Ft-os boltban keresd. 400 Ft körül van.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Bili: úgy láttam a Cora katalógusban, hogy lesz mosta akciósan a baba-mama hetek keretében. Micsoda szép plüss rugik vannak 800-ért (mondjuk csak a katalógusban láttam)? Persze ilyenek Edinek már nem valók.

A puffasztott kölesben szerintetek van glutén? Edi most kap majd először ilyen puffasztott bio- dolgokat, remélem teszik majd neki. A hétvégén kapott ilyet Norciéknál, de csak játszott vele inkább (golyók voltak).

Főzi: Edinek szinte mindegy, hogy bolti bébiétel vagy én készítem. Csak legyen jó sok belőle (2-3 deci)! Én általában főzök neki mini adag húslevest mindenféle zöldséggel, és egyik kajálásra ezt kap belőle, másikra azt... és szinte mindenhez teszek főtt krumplit dúsítónak. Nálunk csúszik. Persze ha beteg, akkor más a helyzet, akkor alig tudok belekönyörögni valamit... Tudjátok, nálunk nincsen cici, így ilyenkor elég nehéz a dolgunk...

Üdv. Mindenkinek!

Vigyázzatok utazók!!!

Gabici
gabici

Kriszti! Cora,Tesco akartam venni nem volt. Mától akcióra remélem kapunk bilit. Ja most látom Gabici is ezt irta.

Gabici! az gluténmentes én is azt adok Orsinak. Csak abban só van. Én 2 hete adok neki. Vettél végül cipöt? Milyet?

Megint nem akart enni Orsi, végül csináltam tejpépet na azt benyomta. Kiszaladtam teregetni kb. 5 percre egysze csak hallom nagy a csend nem válaszol. Elaludt az etetöszékbenKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

itt van Krisziék esküvöi képe. Tényleg nagyon szép volt a népviselet.

KépKép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

bocs, Krisztiék akart lenniKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Nagyon szépek voltatok.Már megint nem működik a levelezésem,nem kaptam meg az üzit.Majd később újra nézem.

Kármen!

Melyik tejpépet szereti az Orsi?

Ildi
tfildiko

Itt még pőre volt Eszterapu arca Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen,
köszi Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi
jobbulást tömjed magadba a sült citromot lehet hogy uncsi vagyok ezzel de nekem nagyon bejött.

Angi valóba csodás volt a ruha meg a többi.

Dancsi jo hogy mondtad a Biscotti keskszet mert én is rühellem E sorakozót de ugy látszik elkerülte a figyelmem. Köszi

Viszont van egy plazma nevü keksz ami sokkal olcsóbb mint Biscotti .ez Yugoból jön és gyerek koromba én is ezt ettem emlékszem rá. Nincs benne semmi E meg tartósitó meg szinezék és hasonlók régi jól bevált recept.

Sziasztok lányok viszem fiam iskola felkészitöre majd este jövök.

Ki jár közületek baba mama tornára vagy usziba?
Kriszta2
krisztaszeged

Sziasztok!
Kriszta, nagyon szepek voltatok! Kép

Angi, szuperek a kepeitek!

Hajni, a szakdogaval kapcsolatban egyetertek, en is csak azt varatam, hogy legyen kesz.

Mi is betegek vagyunk (csak egy kicsit), nekem kapar a torkom es Kristof is kohog. Az elobb sikerult is kihanynia a tejet a kohogestol. (Altatas kozben, franko volt.)

Agi
agi77

Sziasztok!

Kriszti, nagyon csinik voltatok az esküvőn, gondolom jó buli volt:-))
Éjszaka Pipi is csak egyszer kelt, végre, ivott, cici és alvás. Már én sem aggódom a kajálás miatt, vannak neki is olyan szokásai, hogy égnek áll a hajam. Például van olyan napja, hogy elkezd enni levest, három kanál után kijelenti, h a másikat. Adom a másodikat, megeszi a felét, megint levest kér, megeszi kb. felét és közli , h kijön az etetőből. Leül mellém a "nagy asztalhoz", mert ugye én még ebédelek és úgy eszik tovább, h nagykanállal és, h én adom. Így megeszi az összes másodikat is. Kész tortúra még szerencse, h nem mindennap. Ma így volt, de nem érdekelt , mert nagyon sajnáltam. Elesett a játszón és beverte a száját, felrepedt neki felül, így csoda volt, hogy egyáltalán evett.

Pisimanó nekünk is csak bilibe sikerült 1 évesen, kb 1 hónap leforgása alatt. Mindent kipróbáltunk még végre a bilibe sikeredett. De ennek is van hátránya, sajnos nálunk berögződött a bilizéshez az, hogy közben mesekönyvet nézegettünk. A mai napig, ha mondom, h üljön a bilire, akkor hozza a játékokat és esze ágában sincs beletermelni:-(( Így marad a wc szűkítő, de ez se rossz megoldás azért, de bili lehet, hogy kényelmesebb lett volna a szobatisztaságra.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kriszti! EZ a ruha gyönyörű! Szép szokás nagyon!

Kriszta! A ruha az Krisztié voltKép

Ági! Jobbulást!

Bölcsiben jó volt, de ebben a hónapban nem lesz többet, mert festenek. Talán március elején már igen, majd be kell telefonálni.
De jövőhéten be kell menni fizetni.

Nyúlanyó! uhh, szegény kispipi!

Szép napot, az Én lányaim még nem alszanakKép, lassan kiakadok.

angiszeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: