halika
vero,
jajaja, magát a kaparászást már én is unom, de amúgy meg qrva izgalmas. sztem legalábbis. de basszus, amikor az a szemét elvágta a torkát, én komolyan mondom csaptam egyet az ágyon, halkan felkiáltottam, hogy Ááááá, és szomorú is voltam....
szimpi volt, még ha rosszfiú is...
iváááán!! jajajj, a kis barika!! a nuszikák meg tényleg hasra estek előtte, vagy lehet, hogy behódoltak!!

aranyooos!!!!!
anikó,
én is sokat gondolkodtam, hogy mikor menjek vissza melózni, mert visszamennék nagyon. persze nem most, majd később, de néha én is kivagyok. mehetnékem van, nem tudnék évekig itthon maradni. nekem jó volt kint a fürdőn a nyüzsi, az a sok ember, szerettem. nehéz lesz majd itthagyni ezt a kislányt, mert arra már egyre jobban és jobban szeretem

, de menni kell. és szeretnék is...
ügyes volt kincső, hogy jól viselte az oltást! erős kiscsaj!

sírás se volt?
nekünk van kengurunk, de nem hazsnáltam, mert nem entem vele sehova, ahol szükségem lett volna rá.
mi is voltunk sétálni, nagyon szép idő volt!!
"Én se feleségek, se szökés...
Olyankor épp feleség vagyok és szököm a kölykök elől"
andi,
ez jó volt, röhögtem!!

de persze megértem a komolyságát is... megint az van, hogy irigyellek is meg nem is. három gyönyörű gyerek, gyönyörű feladat, ám nehéz is, és 100%-kal beleadsz mindent. le a kalappal!
"Viol,szigorúan csak karácsonyra!!! De mi azért már jól megnézegettük titokban,délelőtt."
nahááát, mint a gyerekek, hajnus!!

izgi volt, mi??

titokban...
rik,
hopp, jobbulást neked!! jó hír viszont, hogy petrád jól van!! megleszel te is!
óóó, anyu régi bagó, sosem fog leszokni, bár folyton mondja. hahaha. a szilveszteri fogadalmak között minden évben ott van.
aztán terhességem előtt nagyon rákattant, hogy ha majd terhes leszek!!!! és mutatom a papírt!

mutattam, nem szokott le. ja, nem várj, előbb az volt, hogy amikor berkes felírta a peteérést elősegítő bogyókat, akkor azt mondta, hogy abbahagyja, hogy hassanak a bogyók!!

aztán jött, hogy ha majd terhes leszek. aztán, ha majd megszületik a baba... itt tartunk. persze előttem, míg pocakos voltam, sosem szívta, most sem, dorka előtt sem. egyszerűen nem tudja letenni és kész. apu sem, bátyám sem. ez van. na jó, vmikor én is benne voltam, de csak egy évig. jujj, és szégyellem, de teherbeesés előtt is volt egy gázos időszakom, akkor elfüstöltem pár szálat, de nem sokat, tényleg. de többet soha. próbálom ősöket is leszoktatni, de nekik már nem megy. ja, de persze a kórházban nem szívta!! akkor itthon miért nem megy?![/quote]