Sziasztok,
nekem is ma néztek először áramlást, és szerintem nem lesz már több UH-m. Vagy ki tudja. Attól függ, meddig marad még bent a kicsilány. Viszont a doki nem vett le kenetet, én el is felejtettem, most h Csibb írta, ugrott be... Pedig a múlt héten említette, hogy még az is hátra van... Erről ennyit, vagy pótolja jövő héten (szólok neki), vagy ez most kimarad (múltkor is kimaradt...)
Tényleg Katka, merre jársz? Lehet, hogy már otthon? Ha van egy kis lélegzetvételnyi időd, akkor jelentkezz!
Rszg, amikor én születtem, nekem is eltört a kulcscsontom. Mondjuk én tényleg óriásbébi voltam, 4500 gramm és csak 52 cm, nagyon husi, és széles vállú. De ez ettől függetlenül is előfordul, igazából már a születéskor is észre kellett venniük... és nincs vele teendő, magától összeforr, én úgy tudom. Szopis kép nagyon jó, és örülök, hogy ennyire könnyen és természetesen sikerült!
Csibb, látom te is pörögsz még mindig.
Gyöngyi, majd mesélj, mi volt UH-n. És a dolgok jelenlegi állása szerint valóban nem együtt fogunk szülni, bár ki tudja még azt...
Kukli, és milyen programokat szerveztél be a jövő hétre?
Wicca, egy darab jóslófájásod volt? Te sem sieted el, de nem is kell!
Vica, mielőbbi jobbulást a gyerekeknek! Szegény Bulcsú. És hogy viseli?
Tencsi, szóval a hétvégén nem szülsz

Úgy legyen!
Bölcsis farsang jól sikerült, gyerekek pörögtek ezerrel, Samu nagyon számon tartotta, h ki minek öltözött be. Tegnap ugyan közölte, hogy nem akar jelmezt, de ma látva a többieket, szerencsére változtatott a véleményén, hiába no a csoportnyomás

És nem akart hazajönni, már mindenki elment, mire csak elindultunk
Üdv:
RÉ